Page 1

Hundsund Tun 4 eneboliger og tomannsboliger

1


KJÆRE INTERESSENT Eneboligene og tomannsboligene på Tun 4 på Hundsund ligger vendt mot Koksabukta og får gode sol- og utsiktsforhold samt nærhet til park og friområder på Fornebu. Tun 4 består av fem eneboliger på 213 kvm og en enebolig på 156 kvm. Videre består Tun 4 av to tomannsboliger med fire boliger på 156 kvm. Enhetene får egne carporter. Boligene ligger sydvestvendt, og det etableres egne uteplasser på begge sider av boligene. Området får adkomst fra Snarøyveien, og ligger i nær tilknytning til Hundsund grendesenter.

HUNDSUND – ET AV DE FLOTTESTE OMRÅDENE PÅ FORNEBU – GODE SOLFORHOLD – LIKE VED SJØEN!

2

3


Hundsund sett fra Koksabukta.

4

Kun ment som illustrasjon.

5


Enebolig sett fra hagen. Kun ment som illustrasjon.

6

7


Kun ment som illustrasjon.

Den unike beliggenheten forsterkes av boligenes gode standard og flotte arkitektur!

Enebolig sett fra forsiden.

8

Kun ment som illustrasjon.

9


OMRÅDET VI BYGGER PÅ GRENSER NED MOT VANNET MED KOKSABUKTA I VEST OG HUNDSUND I SYD, MED FJORDEN OG STORE FRILUFTSOMRÅDER SOM NÆRMESTE NABOER.

VELKOMMEN TIL HUNDSUND På Hundsund – et av de flotteste områdene på Fornebu – ligger byggene vendt mot fjorden og boligene har svært gode solforhold. Mange familier har allerede flyttet inn. Hundsund ligger skjermet til uten gjennomgangstrafikk. I den grad det finnes urørte områder ved Oslofjorden er Hundsund definitivt et av dem. Skjermet fra allmennheten har området vært mer eller mindre utilgjengelig i nesten 70 år, og det omkringliggende område har fått lov til å utvikle seg upåvirket av menneskelige inngrep. Stranden ligger fortsatt like urørt som den gjorde da området ble avstengt ved åpningen av Fornebu flyplass i 1939. Naturreservatet som utgjør den ene delen av Koksabukta har også fått være i fred. Fra stranden kan du se både Skaugumåsen, Kolsåstoppen og Holmenkollen, og turen til Sollihøgda og marka er kort!

E18

• Fornebu-halvøya ligger i Bærum kommune i Akershus, nærmeste nabo til Oslo, mellom Lysakerfjorden og Holtekilen. • Mot vest er det tidligere flyplassområdet tilbakeført til naturområde med Storøyodden som en flott badeplass, beliggende ved naturreservatene rundt Storøykilen og Koksakilen.

Strand Høvik

• Området har mange kilometer med gang- og sykkelstier i naturskjønne omgivelser. Dam med vannkunst og en rekke lekeplasser og aktivitetsflater finnes også.

n

kile

lte

Ho

Fornebu

Rolfstangen

sa Kok

Bjerkholmen

Pælvika

Storøyodden badeplass

Hundsund det sun

Torvøya Selskjer

e

d un

H

Alv

Hamna Geitholmen

Langodden

Sosial infrastruktur er allerede opparbeidet med gang- og sykkelstier, skoler og barnehager, parkområder, flotte badestrender m.m. Alt er lagt tilrette for bygging av boliger på dette fantastiske området. Nå kan du bli blant dem som får bo og oppleve denne urørte perlen av et området på Fornebu.

10

Kjeholmen

Holsa Snarøya

11


HVA MED EN MORGENDUKKERT ELLER KANSKJE EN LØPETUR FØR DU DRAR PÅ JOBB?

• Fornebu har 12 kilometer strandlinje.

OPPLEVELSER Kun et par minutters spasertur fra Hundsund, skal det bygges kjøpesenter med forretninger, kaféer og kulturtilbud. I umiddelbar nærhet finner du Hundsund grendesenter som er en felles arena for barn, unge, voksne og eldre. Her er det bygget ungdomsskole for 540 elever og barnehage for 124 barn. I tillegg er det svømmehall, flerbrukshall og idrettsanlegg med kunstisbane og kunstgressbane, kantine, bibliotek og miljøverksted på grendesenteret. Skulle en bytur likevel friste kan du trygt la bilen stå. Ta bussen til Aker Brygge eller Lysaker stasjon. Derfra kan du ta tog, flytog eller buss som bringer deg raskt til Oslo, Sandvika, Asker sentrum, Drammen eller til marka. I fremtiden er planen at det også vil gå ferge fra Rolfsbukta til Aker Brygge.

12

• Parker, grøntanlegg og en unik infrastruktur bestående av gang- og sykkelstier som binder de forskjellige områdene sammen, er allerede på plass. • Oslofjordfergene planlegges å få stoppested ved Rolfsbukta.

• Hundsund grendesenter består av bl.a. svømmehall, flerbrukshall og idrettsanlegg med kunstisbane og kunstgressbane. • Sentralparken får egen festplass, paviljong og kafé. •

Sjøflyhavna kro er blitt rehabilitert i sitt opprinnelige uttrykk og åpnet sommeren 2009. Her kan man få servert et nydelig måltid som kan nytes med en spektakulær utsikt rett ved vannkanten. Odonata ved det gamle kontrolltåret, serverer også mat og drikke i spennende omgivelser.

13


SKOLER, GRENDEHUS, BARNEHAGER OG IDRETTSPLASS ER ALLEREDE BYGGET,

– KLARE TIL BRUK!

Tomannsbolig sett fra hagen. Kun ment som illustrasjon.

BOLIGENE

ARKITEKTENS VISJON FOR TUN 4

På Hundsund vil vi skape et godt bomiljø med en helhetlig og moderne arkitektur. De 490 boligene er tegnet av noen av Norges dyktigste arkitekter. Det blir variert bebyggelse med villaer, leiligheter, boliger gruppert i kjede og eneboliger - noe som vil skape en perfekt ramme for alle generasjoner.

”Tun 4 er en av Fornebu Utviklings fineste tomter med tilknytning til de fantastiske opparbeidede friarealene og med direkte utsyn mot Koksabukta.

Felles for alle boligene i Tun 4 er at de er praktiske og har god standard med en gjennomtenkt arealutnyttelse. Hver bolig får uteareal på begge sider av boligen. Innvendig takhøyde blir på ca. 260 cm og sammen med store vindusflater, lyse og åpne rom, vil dette gi en god romfølelse. Kjøkkenet vil få en åpen løsning, og kjøkkeninnredningen kommer med hvite glatte fronter av god kvalitet. Alle boligene leveres med eikeparkett i stue, kjøkken, hall, bod, og soverom. Fargevalget på vegger er holdt i lyse toner. Boligene varmes opp med vannbåren gulvvarme basert på miljøvennlig fjernvarme. Alle boligene leveres med WC i 1. etg. og to baderom i 2. etg. hvorav et av badene kommer i tilknytning til hovedsoverommet. Det vil være mulig å velge ulike løsninger innenfor visse tilvalgsmuligheter. Det er eiendomsselskapet Fornebu Utvikling ASA som står bak Hundsund AS. Selskapet er eiet av noen av Norges mest solide selskaper som blant annet Orkla og OBOS. Dette borger for kvalitet og langsiktighet. 14

Alle boligene får utsikt mot vest. Her får man Storøya som nærmeste nabo samtidig som man skimter Kolsåstoppen i det fjerne. På tun 4 kan man faktisk si at ”sola går ned i vannet!” På denne unike tomten har vi tegnet moderne og funksjonelle eneog tomannsboliger i et formspråk som knytter bebyggelsen sammen. Samtidig skaper den en sammenheng med den øvrige bebyggelsen på Hundsund og danner et spennende og godt bomiljø. Tun 4 ligger på vestsiden av veisystemet på Hundsund og får dermed alle trafikkarealene i bakkant.” Arcasa Arkitekter AS Siv.ark. Per Einar Knutsen

15


Plantegninger Salgsoppgave Standard/kvalitetsbeskrivelse Tilvalgsmuligheter

Tomannsbolig sett fra forsiden. Kun ment som illustrasjon.

16

17


TERRASSE 11m²

Hundsund 5.2

Hundsund 5.2

SOV 13m²

TERRASSE 11m²

ARB. (STUE ) 15m²

Bolig. nr. A01-05 6-roms BRA ca 213 m2 P-rom 209 m2 BAD

SOV 14m² BAD 3,5m²

SOV 14m² STUE 21m²

4m²

HALL 9m²

BOD 4m²

SOV 13m²

ARB. (STUE ) 15m²

SOV 13m²

SOV 10m²

A05

BOD 4m²

BAD 3,5m²

HALL 9m²

WC 2,5m²

BAD 3,5m² HALL 9m²

BAD 4m²

KJK 13m²

GANG 4m²

A02 KJK 13m²

A01

GANG 4m²

SBOD 5m²

CARPORT 14m²

18

SOV 10m²B01

STUE 21m²

BOD C04 4m²

SOV 13m² HALL 6m²

WC 2,5m²

SOV 13m²

BAD 3,5m² HALL 9m²

C02

WC

SBOD 5m²

CARPORT 14m²

KJK 13m²

BAD 4m²

C03

C01 2,5m²

SOV 10m² SOV 13m²

4m²

ARB. (STUE ) 15m² SOV 14m²

A04

HALL 6m² A03

Bolig. nr. C04 + C02 5-roms BRA ca 156 m2 P-rom 151 m2 BAD

HALL 6m²

SOV 14m² STUE 21m²

SOV 13m²

TERRASSE 11m²

GANG 4m²

SOV 10m² SOV 13m²

SBOD 5m²

CARPORT 14m²

19


Hundsund 5.2

Notater

SOV 13m²

TERRASSE 11m²

Bolig. nr. B01 + C03 + C01 5-roms BRA156 m2 P-rom 151 m2 BAD

SOV 14m² BAD 3,5m²

HALL 9m²

4m²

SOV 13m²

ARB. (STUE ) 15m² SOV 14m² SOV 10m²B01

STUE 21m²

BOD C04 4m²

SOV 13m²

HALL 9m²

BAD 4m²

C03 HALL 6m²

KJK 13m²

BAD 3,5m²

C02 WC C01 2,5m² GANG 4m²

SOV 10m² SOV 13m²

SBOD 5m²

CARPORT 14m²

20 20

21


SALGSOPPGAVE Adresse: Adresse for eiendommen vil bli bestemt av Bærum kommune. Bebyggelse: Tun 4 består av 10 eierseksjoner prosjektert som 6 eneboliger og 2 tomannsboliger (på til sammen 4 enheter) på felles eiendom, delvis med privatiserte utearealer. Boligene får egne carporter. Arealangivelser: Arealene oppgitt på tegninger og i prislister er angitt i bruksareal (BRA) som er boligenes mål innvendig, innbefattet innvendige boder og vegger, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg opplyses P-rom i prislisten – dette er (noe forenklet uttrykt) leilighetens BRA fratrukket innvendige boder og veggene til disse. Overtagelse: Forventet innflytting vil være i første kvartal 2012. Ferdigstillelsestidspunkt er avhengig av fremdrift i prosjekt- og byggearbeid (se også under punktet forbehold). Endelig overtakelsesdato meddeles tidligst med ca 3 måneders varsel og senest med 6 ukers varsel. Priser: Se vedlagte prislister. Selger står til enhver tid fritt til å endre pris på usolgte boliger uten forutgående varsling.

Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustadoppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes krav om at håndpenger tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetales ved kontraktsunderskrift. Innbetaling av håndpenger ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen eller i eiendommen hvor boligen inngår som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger. Eventuelle tilvalg innbetales separat til meglers klientkonto ved bestilling. Garantier: Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 2 % av kjøpesummen i byggetiden og 3 % av kjøpesummen i inntil 2 år etter overlevering. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i henhold til Bustadoppføringslova § 47. Påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter bekostes ikke av selger/utbygger.

Betalingsbetingelse: Ved kontraktsunderskrift skal håndpenger tilsvarende 10 % av kjøpesum betales til meglers klientkonto. Renter på alle innbetalte beløp til meglers klientkonto tilfaller i sin helhet selger, såfremt selger stiller garanti etter Bustadoppføringslova § 47.

Forsikring: Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Selger vil benytte egen standard kjøpekontrakt. Det forutsettes at bud er lagt inn på grunnlag av denne kjøpekontrakten og en eventuell aksept gis under samme forutsetning. Kontraktsmalen innhentes hos megler eller lastes ned fra hjemmesiden: hundsund.no.

Forretningsfører: OBOS Eiendomsforvaltning AS Hammersborg Torg 1, 0179 Oslo Pb. 6668 St. Olavs plass, 0129 Oslo Telefon: 22 86 59 99 E-post: oef@obos.no

Hovedoppgjør (rest kjøpesum samt omkostninger) forfaller som del av kjøpsavtalen til betaling en uke før overtagelse. Det må påregnes at det stilles krav om finansieringsbevis eller annen tilfredsstillende dokumentasjon for finansiering av kjøpet før bud aksepteres.

Tomt: Eierseksjonsameiet ligger på eiet tomt. Det vil bli foretatt grensejusteringer og eventuell sammenslåing/ deling i forbindelse med utbyggingen. Tomtens areal etter justeringer er pt ikke fastsatt. Hver bolig vil få sitt private uteareal på begge sider av boligen. Et anslag på areal av de privatiserte områdene fremgår av prislisten.

Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to seksjoner eies av en og samme juridiske person.

Reguleringsforhold/offentlig godkjenning: Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til egen reguleringsplan for Hundsund. Prosjektet er en del av en større bebyggelsesplan for Hundsund, og det må påregnes forskjellige overtagelsestidspunkt for de forskjellige boligene.

22

For Tun 4 er det sendt inn rammesøknad til kommunen, og det forventes at søknaden blir godkjent i september 2010. Matrikkelnummer/eierforhold/hjemmel: Sameiets eiendom betegnes pt med gnr. 41, bnr. 256 m.fl. i Bærum kommune. Matrikkelnummer vil endres. Seksjonsnummer for de respektive boligene fastsettes i forbindelse med seksjoneringen. Eiendommen eies og selges av Hundsund AS. Hjemmel til grunnen er pr Statsbygg. Servitutter: Seksjonene overdras med de rettigheter og forpliktelser som grunnboken viser. De vil være fri for økonomiske heftelser med unntak av lovpålagt pantrett til sameiet som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelte sameiers fellesforpliktelser. Størrelsen skal pt være lik grunnbeløpet i folketrygden, jfr. Lov om eierseksjoner. I tillegg forbeholder selger seg rett til å tinglyse bestemmelser vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene. Likningsverdi: Ikke fastsatt. Likningsverdien fastsettes av offentlig myndighet, og har normalt vært rundt 25-30% av første kjøpesum. Merk at det legges opp til nye regler for fastsettelse av likningsverdi for likningsåret 2010, jfr. Skattetaten.no. Standard/utstyr: Se vedlagte standard/kvalitetsbeskrivelse og romskjema som er en del av denne salgsoppgaven. Se eget avsnitt for tilvalg. Parkering: Alle boligene får biloppstillingsplass i carport med tilknytning til boligen. Det vil bli etablert gjesteparkeringsplasser og snuplass ved innkjøringen til Tun 4. Boder: Det følger en innvendig bod og en sportsbod i tilknytning til boligene. Fellesutgifter: Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr. 20 til kr. 30 pr. kvm. BRA/mnd. Det vil bli innkalt 3 måneders fellesutgift som likviditetstilskudd for sameiet. Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende generalforsamling. Eierform/organisering: Hundsund vil bli delt i flere sameier. Tun 4 vil utgjøre et eget eierseksjonssameie og samtlige enheter

selges som eierseksjoner. Hvert sameie vil være medlem av Hundsund huseierforening og derigjennom i Fornebu driftsforening. Deler av uteområdene vil derved bli eiet av huseierforeningen, eventuelt ligge i sameie mellom flere eierseksjonssameier. Hver kjøper må, gjennom felleskostnadene, dekke en forholdsmessig andel av utgiftene til drift og vedlikehold av disse foreningene/fellessameiet. Den endelige organiseringen er bl.a. avhengig av offentlige vedtak som enda ikke foreligger. Det tas derfor forbehold om en annen organisering, for eksempel ved at utearealet rundt og mellom byggene ikke utgjør egne eiendommer. Omkostninger: I tillegg til kjøpesum betaler kjøper dokumentavgift på 2,5 % av andel tomteverdi. For eierseksjonene er andel tomteverdi fordelt likt på hver enkelt seksjon og dokumentavgiften anslås til kr 12.500,- pr. seksjon. I tillegg påløper tinglysningsgebyrer p.t. kr. 1.548,- for skjøte og kr. 2.142,- pr. pantobligasjon (inkl. attest) som skal tinglyses i forbindelse med kjøpet. Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til overskjøting. Meglerprovisjon: Megler har fast provisjon per solgte enhet. Adgang til lovlig utleie: Boligene har bare én boenhet og ingen separat utleiedel. Med unntak av de begrensninger som følger av sameiets vedtekter og av eierseksjonsloven, har seksjonseierne full rettslig rådighet over sine seksjoner. Seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner. Ethvert salg eller bortleie av seksjoner skal meldes skriftlig til sameiets forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier/leietaker. Kredittvurdering/hvivaskingsloven: Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere. Eiendomsmeglere ble fra 06.03.09 underlagt bestemmelsene i Hvitvaskingsloven. Dette innebærer blant annet at

Selger: Hundsund AS Megler: Akershus Eiendomsmegling AS Org.nr. 987 604 417 Toftes gate 12, 0556 Oslo Tlf: 22 70 48 00, Fax: 22 70 48 01

eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner. Overdragelse/resalg: Selger forbeholder seg rett til å nekte enhver overdragelse av rettsposisjoner i henhold til kjøpekontrakten før overtakelse har funnet sted. Ved selgers eventuelle godkjennelse av en slik transport, må det på regnes et administrasjonsgebyr på kr. 15 000 inkl. mva. Oppgjør etter salg vil skje gjennom megler eller meglers underleverandør. Tilvalg: Det vil bli muligheter for et begrenset antall tilvalgsmuligheter som f.eks type parkett, fargevalg på innevegger, skapfronter og lignende. Det vil i god tid før igangsettelse bli utarbeidet priset tilvalgsliste. (Se egen oversikt). Forbehold: Selger står fritt til å endre seksjonsnummer i prosjekteringsprosessen, og det tas forbehold om eventuell endring av antall eierseksjoner i bygningene. Selger forbeholder seg retten til uten varsel å kunne endre priser og betingelser for usolgte boliger. Hundsund vil bli utbygget i flere byggetrinn. Tun 4 vil bli bygget i ett trinn. Fellesareal ferdigstilles iht. egen plan for utomhusareal, og kjøper må påregne at de ikke er ferdigstillet samtidig med boligen. Det gjøres oppmerksom på at vedlagt utomhusplan ikke er endelig og at det kan forekomme endringer. Gjennomføring av et stort byggeprosjekt i flere trinn vil kunne medføre enkelte ulemper for beboerne, noe kjøpere må være innforstått med og akseptere. Det tas forbehold om endringer som følge av påbud fra offentlige myndigheter. Det tas videre forbehold om et tilfredsstillende salg av boliger i prosjektet, at det inngås tilfredsstillende avtale med entreprenør, at selger oppnår en tilfredsstillende finansiering for igangsettelse av prosjektet og at man oppnår de nødvendige offentlige tillatelser.

Alle illustrasjoner, skisser, ”møblerte” plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Alle opplysninger er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og/eller nødvendige, likevel slik at den generelle standard og utførelse ikke forringes eller endres vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempel på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, mindre endringer av boligens areal, og liknende. Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger og tegninger som er presentert i prospektet, og den endelige leveransen. Slike avvik utgjør ingen mangel ved selgers leveranse som gir kjøper rett til prisavslag eller erstatning. Selger har endog rett til å foreta mindre vesentlige endringer i planløsninger mv. Ved andre vesentlige endringer har kjøper rett til å heve avtalen, og kreve kjøpesummen tilbakeført. Kjøper kan ikke kreve erstatning ut over dette. Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt/ internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelse i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne. Diverse: Boligene selges i henhold til lov om Bustadsoppføring til kjøpere som regnes som forbrukere. For øvrig gjelder lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette. Vedlegg: • Foreløpig utomhusplan/illustrasjonsplan • Plantegninger • Standard/kvalitetsbeskrivelse • Prisliste Det tas forbehold om trykkfeil i prospektet.

Meglere: Eiendomsmegler MNEF Stein Düring (m) 91 52 26 19 (a) 22 70 48 08 (e) sd@ringeiendom.no Eiendomsrådgiver Christopher Lejonberg (m) 47 37 10 31 (a) 22 70 48 22 (e)
cl@ringeiendom.no

23


STANDARD/KVALITETSBESKRIVELSE Bygning: Dekker i trebjelkelag. Betong eller gips i boligenes skillevegger. Innvendige lettvegger i boligene består av bindingsverk bekledd med malte gipsplater. Utbygger tar forbehold om bruk av boligsprinkling hvis dette blir påkrevet av myndighetene eller hvis bruk av boligsprinkling ansees som hensiktsmessig av utbygger for å tilfredsstille myndighetenes krav.

INNVENDIGE FLATER OG MATERIALER Gulv: Stue, kjøkken, entre, soverom, bod 14 millimeter eikeparkett. Tak: Helsparklet gips eller betongtak med malt v-fuge i brukket hvitfarge. Lokal nedforet himling kan forekomme (gips sparklet og malt). Baderom: Grå fliser på gulv og hvite fliser på vegg. Kjøkkeninnredning: Som standard leveres HTH glatt hvitt eller tilsvarende med glatte hvite fronter, heltre benkeplate og håndtak i stål. Innkassing av kanaler kan forekomme. Kjøkkenet utstyres med nedfelt kjøkkenvask i rustfritt stål og ettgreps blandebatteri. Hel benkeplate med skap forberedt for integrert platetopp. Det leveres avtrekkshette over plass for platetopp. Det er også forberedt for installasjon av oppvaskmaskin med avstengningskran på

24

blandebatteri og stikkontakt i oppvaskbenk. Det er avsatt plass til kjøl/fryseskap. Det leveres ikke hvitevarer. Baderom: Varme i gulv. Nedfelt servant med underskap fra HTH eller tilsvarende fra annen anerkjent leverandør. Speil, badekar/dusj med ettgreps blandebatteri. Lys ved speil. Dusjskillevegger i glass. Veggmontert toalett. Det er avsatt plass til vaskemaskin/kondenstørketrommel i hver bolig. Garderobeskap/bod: Det leveres 1 m garderobeskap pr. seng fra HTH eller tilsvarende fra anerkjent leverandør. Boligene har innvendig bod på ca. 3 kvm. Sportsbod innenfor carport på ca. 5 kvm har gulv i betong eller asfalt. Dører/vinduer: Innvendige dører har hvitmalte, glatte overflater. Vinduer og balkongdører leveres med isolerglass. Entredør leveres malt. Beslag er i stål. Låsesystem leveres med inngangsdører. Oppvarming: Basert på fjernvarme. Boligene oppvarmes via gulvvarme i plan 1 og termostatstyrte radiatorer forøvrig. Gulv i baderom får gulvvarme. Det blir individuelle målere for vannbåren oppvarming, forbruksvann og strømforbruk. Gasspeis: Se tilvalg.

Ventilasjon: Balansert ventilasjon. Avtrekkshetten for kjøkken er regulerbar og plassert over komfyr. Privat uteplass:Uteplasser leveres med betongheller eller trevirke, utelys og en dobbel stikkontakt. Listverk: Alt listverk leveres ferdig lakkert/malt. Elektriske installasjoner: Sikringsskap med måler. Alle stikkontakter er jordet med 400 volts anlegg. Uttaket i stikkontaktene er 230 V. Omfang iht. romskjema. Takhøyde: Det legges opp til ca. 2,60 m innvendig takhøyde da dette muliggjør downlights i stue. Ved downlights og himling kan takhøyden bli redusert. Lokal nedforing kan forekomme.

TILVALGSMULIGHETER Det vil bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger innenfor gitte tidsfrister og mot tillegg i prisen.

Bad Alternative vegg- og gulvfliser iht. valgmuligheter fra leverandør. Badekar eller dusj.

Valgmuligheter er som følger:

Kjøkken Alternative skapfronter og benkeplater iht. valgmuligheter fra leverandør. Alternativ planløsning av kjøkkenet.

Planløsning Plassering av stue, kjøkken, antall soverom. Dette bestemmes i forbindelse med inngåelse av kjøpekontrakt og er i prinsippet avsluttet før det øvrige tilvalg. Gulv 14 millimeter eikeparkett type bredere eller ask. Vegger Alternative veggfarger, iht. valgmuligheter fra leverandør.

Skap Alternative fronter iht. oversikt fra leverandør. Gasspeis De fleste boliger kan leveres med gasspeis og opplegg for gassgrill. Mulighet for gassuttak på kjøkken og terrasse/balkong.

Downlights: Monteres på bad og entré. Ytterligere montering av downlights vil være tilvalg. Vinduer: Store vindusflater. Det er lagt opp til minimum 30 cm brystning for at varmetapet skal være minst mulig. Renovasjon:Byggene tilknyttes felles vakuumanlegg for søppelhåndtering på Fornebu. Dette innebærer at beboere sorterer avfallet sitt og kaster det i riktig åpning i søppelnedkast. Deretter vil sortert søppel ved hjelp av vakuum automatisk bli transportert til et sentralt anlegg.

Telefon/TV/Bredbånd: I hver bolig leveres et felles digitalt nettverk for tv, telefon og bredbånd. Bredbånd leveres med to uttak. Kjøper bestiller selv abonnement.

25


ROMSKJEMA ROM

GULV

VEGGER

TAK Som stuer.

ELEKTRO 3 dob. stikkontak v/gulv. 1 dob. stikkontakt v/tak med bryter. Downlights. Utv. Lysarm. med fotocelle. Inn. lysarm. m. Bryter. Dobbel stikkontakt. Sikringsskap. Brannvarsling hvis krav. Kikkehull i ytterdør.

SANITÆR

VENTILASJON

ANNET

Evt. brannslange hvis mynd. krav.

Spalte i alle inv. dører.

Kikkehull i entre-dør. 1 meter garderobeskap.

Balansert ventilasjon.

Kan leveres med gasspeis som tilvalg.

Ventilasjonsvifte i overskap. Ventilasjonshette m/ lys og styring. Balansert ventilasjon.

Kjøkkeninnred. type hvit glatt. HTH eller tilsvarende fra annerkjent kjøkkenleverandør. Heltre eik benkeplate. Det leveres ikke hvitevarer.

Entre

Keramiske fliser. Som stuer. Fotskraperist foran ytterdør.

Stuer

14mm eikeparkett.

Gips eller betong, sparklet Betong evt. med v-fuger. og malt til full dekk. Evt. gips. Farge: Brukket hvit.

Hvit. 7 dob. stikkont. ved gulv. 2 dob. stikkont. ved tak m. bryter. Uttak for tele., TV, og radio.

Kjøkken

Som stuer.

Som stuer. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap.

Som stuer.

Tekn. stikkont. for komfyr, platetopp,oppvaskmaskin,kjøleskap og mikro. Ventilasjonsvifte m. hette og lys. Lysarm. med 2 dob. stikkont. under overskap, 2 dob stikkont. v/ gulv, 2 dob stikkont. v/tak med bryter.

Bod innvendig

Som stuer.

Malt hvit.

Malt hvit.

Lysarmatur i tak med bryter. 1 dob. stikkontakt.

Sportsbod

Malt betong/asfalt.

Malte platevegger, gips eller betong.

Malt betong.

Belysning.

Soverom med en seng

Som stuer.

Som stuer.

Som stuer.

2 dob. stikkont. v/gulv. 1 dob. stikkont. v/tak med bryter.

Balansert ventilasjon.

1 meter garderobeskap, hvit glatt.

Soverom med to senger

Som stuer.

Som stuer.

Som stuer.

3 dob. stikkont. v/gulv. 1 dob. stikkont. v/tak med bryter. Uttak for TV/kabel.

Balansert ventilasjon.

2 meter garderobeskap, hvit glatt.

Bad I

Keramikk fliser, grå skisikre. Varme i gulv. 5x5 cm.

Keramikk hvite fliser. 10x10 cm.

Sparkles og males full dekk, hvit.

Innfelt downlight m/dimmer i tak. Lys med stikkont. og bryter over speil.

Nedfelt dobbel servant. Veggmontert toalett. Dusj med dusjhjørne og ettgreps blandebatteri.

Balansert ventilasjon.

Speil. Underskap.

Bad II

Keramikk fliser, grå skisikre. Varme i gulv. 5x5 cm.

Keramikk hvite fliser. 10x10 cm.

Sparkles og males full dekk, hvit.

Innfelt downlight m/dimmer i tak. Lys med stikkont. og bryter over speil.

Nedfelt vask m/underskap. Badekar m/ettgreps blandebatteri. Vegghengt toalett. *Dusj med dusjvegg for stor enebolig

Balansert ventilasjon.

Speil. Underskap.

WC

Keramikk fliser, grå skisikre. Varme i gulv. 5x5 cm.

Keramikk hvite fliser. 10x10 cm.

Sparkles og males full dekk, hvit.

Lys med stikkont. og bryter over speil.

Nedfelt vask m/underskap. Veggmontert toalett.

Balansert ventilasjon.

Speil. Underskap.

Vaskerom

Keramikk fliser, grå skisikre. Varme i gulv. 5x5 cm.

Keramikk hvite fliser. 10x10 cm.

Sparkles og males full dekk, hvit.

Stikkont. v/tak m/bryter. Dobbel stikkont. for vask og tørk.

Opplegg for vaskemaskin. Servant/utslagsvask.

Balansert ventilasjon.

Kran og avløp for oppvaskmaskin. Nedfelt oppvaskkum m/ ettergreps armatur. Brannslange i benk.

*Gjelder enebolig, 213 kvm.

26

27


OMRÅDEKART

B01 C04

TERRA SSE 11m² C03

C02

C01

A05 A04 A03

ARB. (S TUE ) 15m²

A02

STUE 21m²

A01

BOD 4m² HALL 6m²

SOV 14m² BAD 3,5m²

WC 2,5m² GANG 4m² SOV 13m²

SOV 10m²

SBOD 5m²

BAD 4m²

SOV 13m²

BAD 4m²

HALL 9m²

KJK 13m²

CARPO RT 14m²

SOV 13m²

BAD 3,5m²

SOV 14m²

HALL 9m²

SOV 10m²

Arcasa tun 4

SOV 13m²

Illustrasjonen er ikke å anse som et kart, men kun ment for å orientere om tomtens planlagte opparbeidelse.

E)

28

Flyfoto av Fornebu tatt mot Oslo. Hundsund er ringet inn. 29


30


www.voice.as

Megler: Akershus Eiendomsmegling AS Org.nr. 987 604 417 Toftes gate 12, 0556 Oslo Tlf: 22 70 48 00, Fax: 22 70 48 01 Meglere: Eiendomsmegler MNEF Stein Düring (m) 91 52 26 19 (a) 22 70 48 08 (e) sd@ringeiendom.no Eiendomsrådgiver Christopher Lejonberg (m) 47 37 10 31 (a) 22 70 48 22 (e)
cl@ringeiendom.no

32

Prospekt - Hundsund - Ene-tomannsboliger Tun 4  

Prospekt - Hundsund