Page 1

UITNODIGING


OP 20 EN 21 AUGUSTUS 2011 ORGANISEERT DE WINTERSWIJKSE WATERSPORTVERENIGING VOOR HET EERST SINDS JAREN HET ALTIJD BEREGEZELLIGE INMIDDELS 59E WINTERSWIJKSE WATERPOLOTOERNOOI. WIJ KONDEN 10 JAAR LANG GEEN GEBRUIK MAKEN VAN ONS STRANDBAD. NA JARENLANG LOBBYWERK EN EEN GRONDIGE RESTAURATIE KUNNEN WIJ MET ENIGE TROTS AANKONDIGEN DAT HET INMIDDELS PRACHTIGE STRANDBAD IN JUNI 2011 ZAL WORDEN HEROPEND. DUS NAAST DE FANTASTISCHE LOCATIE BIEDT HET COMPLEX GOEDE SANITAIRE VOORZIENINGEN EN HEERLIJKE WARME DOUCHES.

Uitnodiging 59 internationaal Strandbad e

Waterpolotoernooi op 20 en 21 augustus 2011 Winterswijkse Watersportvereniging Dit alles is voor WWV de aanleiding om het toernooi in ere te herstellen. In het Strandbadpaviljoen wordt een brasserie gevestigd genaamd de “StrandLodge” en samen met de exploitant, zelf actief waterpoloër, zullen wij er voor zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt. Zo’n toernooi wil je niet missen! Er worden in het bad maximaal 4 velden gelegd. Wij streven er naar om alle teams minimaal vijf keer in actie te laten komen.


VOOR WIE: Voor alle dames-, heren- en jeugdteams in de leeftijdsklasse vanaf 16 jaar. Geef bij de inschrijving wel even aan op welk niveau en welke leeftijdsklasse jullie spelen. Wij proberen hiermee zoveel mogelijk rekening te houden! OVERNACHTING: Overnachting is mogelijk in eigen meegebrachte tenten op de ligweide van het bad. Vrijdag 19 augustus zijn jullie vanaf 18.00 uur van harte welkom, met name voor hen die er een heerlijk lang weekend van willen maken. Op zaterdagavond wordt er in en rond de StrandLodge een beachparty georganiseerd met bijbehorende hapjes en drankjes. INSCHRIJVING: Het inschrijfgeld bedraagt â‚Ź 50,- per team. Hierbij is inbegrepen de toegang tot het Strandbad en de overnachting op het bad. Inschrijven doe je via het bijgevoegde inschrijfformulier of ga naar www.wwv.nu Ook daar vind je alle informatie en een inschrijfformulier. Mail je inschrijfformulier naar: strandbadtoernooi@wwv.nu TOT SLOT: De aanmelding dient uiterlijk 15 juni 2011 binnen te zijn. Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Van elke vereniging wordt verwacht dat ze een scheidsrechter leveren. Het inschrijfgeld dient uiterlijk op 1 augustus te zijn overgemaakt op bankrekening 37.12.39.702 o.v.v. polotoernooi 2011 Zie ook: www.wwv.nu en www.strandbad.nl

HET WINTERSWIJKSE WATERPOLOTOERNOOI 2011, MIS HET NIET!!!


DEZE KAART IS MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: Ontwerp: Bij Dageraad Communicatie Realisatie: Wegener Media

STRANDBAD WINTERSWIJK, MEEST BESPROKEN BAD VAN NEDERLAND! Gelegen op een unieke plek in Winterswijk. Aangelegd als werkverschaffingsproject in 1933. Het Strandbad is met haar ruime bad, duiktoren, zonneweide, speeltuin en paviljoen in deze jachtige tijd dĂŠ plek om heerlijk te ontspannen en te onthaasten.

STICHTING BEHOUD STRANDBAD Postbus 393 7100 AJ Winterswijk info@strandbad.nl www.strandbad.nl Bankrelatie Rabobank 3802.52.902

verfrissende communicatie!

Flyer WWV strandbad waterpolotoernooi 2011  

Strandbad waterpolotoernooi Winterswijk WWV 2011