Page 1

Connecting your business with investors


Connecting your Business with investors


Voorwoord Welkom bij Worldwide Business Support Club (WWBSC), het netwerk voor ambitieuze ondernemers, die regionaal, landelijk of wereldwijd willen groeien in omzet en kwaliteit. Wereldwijd zijn er al heel veel zakelijke netwerken. Maar WWBSC onderscheidt zich van al die andere business clubs, door ook een ondersteunend netwerk voor ondernemers te zijn. WWBSC biedt immers ondersteuning in de groei van uw onderneming. Daarvoor is goede marketing essentieel, waarover wij u graag adviseren. Maar veelal is ook financiering gewenst om groei te kunnen realiseren. Daartoe beschikt WWBSC over een internationaal netwerk van private investeerders. Doorgaans met zeer gunstige condities. En last but not least is er coaching in verschillende vormen. Want de groei in kwaliteit behoort ook tot de missie van WWBSC. Coaching is een van de instrumenten die dat kan bevorderen. WWBSC is een zakelijk en ondersteunend netwerk van en voor ambitieuze ondernemers. Daarom weten we hoe belangrijk het is om onze leden te faciliteren in het verkrijgen en delen van Kennis, Inspiratie en Contacten (KIC). In deze brochure lichten we dit allemaal toe en geven u een korte uitleg over onze missie, wat wij voor u kunnen betekenen en wat de voordelen zijn van het lidmaatschap van WWBSC. Ons motto is: delen om te kunnen vermenigvuldigen! In deze brochure wordt u duidelijk waarom‌ Tot ziens bij WWBSC! Albert A. van Daalen


Connecting your Business with investors


Wie zijn wij Worldwide Business Support Club is een zakelijk en ondersteunend netwerk voor ambitieuze ondernemers die regionaal, landelijk of wereldwijde willen groeien in omzet en kwaliteit.

Onze missie Het is onze missie bij te dragen aan groei in omzet en kwaliteit van onze leden door te faciliteren in het verkrijgen en delen van Kennis, Inspiratie en Contacten (KIC). Maar, dit is pas het begin! Worldwide Business Support Club is niet alleen een platform waarop ondernemers kunnen netwerken en nieuwe ervaringen kunnen opdoen, wij bieden als enige op de markt de mogelijkheid aan ondernemers om hun ideeën aan ons te presenteren wanneer ze op zoek zijn naar een financiering voor de start of groei van hun bedrijf. Wij willen samenwerken, netwerken en investeren in interessante business concepten.

Voor wie? Worldwide Business Support Club is er voor alle ondernemers die wereldwijd lid willen zijn van ons unieke concept en willen groeien. Als u zich hierdoor voelt aangesproken dan raden wij u aan lid te worden, dan wel vrijblijvend een van onze eerstvolgende activiteiten te bezoeken.

Ontstaansgeschiedenis Worldwide Business Support Club is onderdeel van Worldwide marketing & finance group en is opgericht vanuit de behoefte een netwerkorganisatie te zijn voor ondernemers die willen groeien en netwerken met gelijkgestemden; mensen die innovatief en vooruitstrevend zijn en bovenal durven. Wij merken dat ondernemers heel vaak moeite hebben om aan de benodigde financiële middelen of het juiste advies te komen, om zo telkens een stap verder te kunnen gaan in hun doelstellingen. Daarom hebben wij met de movers and shakers van de financiële wereld een dienst samengesteld dat werkt: door ondernemers voor ondernemers – eerlijk en transparant! Want laten we nou eerlijk zijn, wat is er nou mooier dan uw eigen bedrijf te zien groeien en winstgevend te zien worden? Wilt u graag een vrijblijvend adviesgesprek over de meerwaarde van World Business Support Club voor u persoonlijk en uw organisatie? Neem dan contact met ons op.


Connecting your Business with investors


Business Club Worldwide Business Support Club is er voor alle ondernemers die wereldwijd lid willen zijn van ons unieke concept en willen groeien. Wij bieden een activiteitenprogramma voor en door ondernemers, dat groei als centrale thema heeft. Omdat wij tevens in de juiste balans van werk en privé geloven, combineren we het geheel met gezellige borrels (meet and greet) avonden. Als u zich hierdoor voelt aangesproken en u wilt uw zakelijke netwerk uitbreiden en u zelf verder verdiepen in het ondernemerschap, dan raden wij u aan lid te worden, dan wel vrijblijvend een van onze eerstvolgende activiteiten te bezoeken. Wat heeft u als ondernemer, naast de nodige kennis en kunde, nodig om succesvol te zijn? Worldwide Business Support Club begrijpt deze vraag en ondersteunt u als ondernemer hierin.

Netwerk 6 keer per jaar worden er events georganiseerd voor de leden. Wilt u als ondernemer uw werkgebied uitbreiden of in één van de landen waar wij actief zijn gaan ondernemen? Dan maken wij dat heel simpel voor u! Kijk in onze database en schrijf of bel de gewenste bedrijven voor assistentie. Wij leverende volgende diensten op het gebied van:  Aan-en verkoop van bedrijven;  Bedrijfsfinancieringsbegeleiding;  Interim- en projectmanagement;  Investeerders;  Investeringsprofielen;  Ondernemingsplan.


Connecting your Business with investors


Financiën / Investeerder nodig? Naast de mogelijkheid te netwerken kunt u ook investeerders vinden via Worldwide Business Support. Wij beschikken in ons netwerk over grote investeerders die actief in onze Worldwide Business Support Club participeren en die geïnteresseerd zijn om in bedrijven en concepten te investeren. Samen met onze partner, mede-eigenaar van een onafhankelijk bedrijfskundig- en bancair adviesbureau, bieden we onze diensten aan alle leden/ondernemers van Worldwide Business Support Club. Onze partner verzorgt jaarlijks vele miljoenen aan investeringen in het binnen- en buitenland.

Eén vast aanspreekpunt met breed en deskundig netwerk Afhankelijk van uw voorkeur zorgt Worldwide Business Support Club voor een vast aanspreekpunt voor al uw bedrijfs- en financiële vraagstukken. Waar nodig en wenselijk kunnen wij een beroep doen op de specifieke kennis en kunde van onze mede-partners. Worldwide Business Support Club werkt heel eenvoudig;  Meld u aan op onze website;  Mail ons uw propositie, ook wel executive summary genoemd;  Beschrijf daarin to-the-point uw project en hoeveel financiering u daarvoor nodig hebt. Voeg bij voorkeur uw business plan en/of financieringsplan toe. Uiteindelijk heeft u een dergelijk plan nodig voor de financieringsaanvraag. Desgewenst kunnen we u ondersteuning bieden bij de formulering van een business- en/of financieringsplan;  Uw geanonimiseerd profiel wordt aan onze investeerders binnen ons netwerk en tijdens de maandelijkse meeting gepresenteerd;  Geïnteresseerde investeerders brengen wij direct in contact met u!

Het matchingspakket, een extra service Wanneer u een business idee heeft of een goed lopend bedrijf met veel potentie en snel wilt schakelen met de juiste persoon, dan bieden wij in aanvulling op het basis-lidmaatschap een uitgebreid matchingspakket. Wij zoeken hierbij actief voor u naar investeerders, u kunt gegarandeerd pitchen op één van onze events en rechtstreeks in contact komen met investeerders of hun intermediair. Meer informatie hierover vind u op onze website. www.wwbsc.com


Connecting your Business with investors


Consultancy & Marketing Wij bieden de volgende diensten aan op het gebied van Consultancy & Marketing: • Financiering Wij weten als geen ander dat u als ondernemer onderdeel bent van onze economie. Waar de banken het laten afweten of met lange ingewikkelde trajecten komen, houden wij onze dienstverlening makkelijk en transparant. Als ondernemer wilt u precies dat doen waar u goed in bent; ondernemen. Wij begeleiden u door het gehele traject . • Marketing U heeft de mooiste producten staan of nieuwe diensten ontwikkeld, maar hoe verkoopt u die? Hoe zorgt u dat u de juiste doelgroep bereikt? Wij helpen u als ondernemer uw omzet te maximaliseren door middel van uw marketing processen te optimaliseren. Wij kijken samen met u naar de juiste marketing mix waardoor uw bedrijf meer haalt uit de huidige middelen. • Coaching Training en coaching zijn doorslaggevend voor een organisatie. Afhankelijk van de marketing mix zal Worldwide Business Support Club trainingen inzetten om de doelstellingen te ondersteunen. De trainingen zijn heel divers en variëren van een cursus in time management tot een workshop social media voor uw werknemers! Waar nodig koppelen wij u aan een expert of coach die u exact die begeleiding, training en coaching kan geven waar u en uw organisatie behoefte aan hebben.


Contact Worldwide Business Support Club Overmaat 36 6831 AH Arnhem e-mail: info@wwbsc.com tel.: 026-3230400

Curacao Worldwide Business Support Club Borinque 25 KV4 e-mail: iris@wwbsc.com tel.: (005999)5140341

Investeerder  
Investeerder  

Worldwide Business Support Club is er voor alle ondernemers die wereldwijd lid willen zijn van ons unieke concept en willen groeien. Wij bie...

Advertisement