Page 1

Havnevigen, Islands Brygge

Havnevigen, Islands Brygge

Havnevigen

Havnevigen

Rækkehuse

n o r ds jæ l l a n d

Niverød Kongelunden

Lejligheder

ncc bolig

rdiske koncern omsætning på ger omkring 17.000 n del at det r ncc Housing, r i Danmark, norge, usland og de baltiske erholde budgetter, er også det eneste mmeldags.

ncc BoLIg ncc Bolig er en del af den nordiske koncern ncc AB, som i 2011 havde en omsætning på over 52 mia. SEK og beskæftiger næsten 17.500 medarbejdere. ncc Bolig er en del at det forretningsområde, der hedder ncc Housing, som sælger og udvikler boliger i Danmark, norge, Sverige, Finland, Tyskland, Rusland og de baltiske lande. Vi sætter en ære i at overholde budgetter, aftaler og tidsplaner, men det er også det eneste punkt, hvor vi stadig er lidt gammeldags.

me op fra bunden, k’. Alle et sædvanlige, å enkelt er det.

ncc Bolig bygger boligdrømme op fra bunden, og vi stopper ikke ved ’godt nok’. Alle vore projekter er lidt ud over det sædvanlige, for det kræver vores kunder. Så enkelt er det.

kæden, fra til færdigt byggeri storer, og det har vi t seneste årti har gprojekter som Kysthave, Tuborg Havnepark.

ncc Bolig varetager alle led i kæden, fra grundidé og projektudvikling til færdigt byggeri og salg til både private og investorer, og det har vi stor erfaring med. gennem det seneste årti har ncc Bolig bl.a. stået bag boligprojekter som gemini Residence, Karlslunde Kysthave, Torpedohallen, Fyrtårnet og Tuborg Havnepark.

form af rækkehuse og s kunder i fokus.

Vi bygger fremtidens boliger i form af rækkehuse og lejligheder, og vi har altid vores kunder i fokus.

NCC Bolig bygger boligdrømme op fra bunden, og vi stopper ikke ved ’godt nok’. Alle vore projekter er lidt ud over det sædvanlige, for det kræver vores kunder. Så enkelt er det. NCC Bolig varetager alle led i kæden, fra grundidé og projektudvikling til færdigt byggeri og slutsalg til både private og investorer, og det har vi stor erfaring med. Gennem det seneste årti har NCC Bolig bl.a. stået bag boligprojekter som Gemini Residence, Karlslunde Kysthave, Torpedohallen, Fyrtårnet og Tuborg Havnepark. Vi bygger fremtidens boliger, både i form af villaer, rækkehuse og lejligheder, og vi har altid vores kunder i fokus.

NCC Bolig A/S Tuborg Havnevej 15 2900 Hellerup Telefon: 3910 3700 www.nccbolig.dk

dato 22.05. 2011 / ncc bolig a/s ret til ændringer forbeholdes

Dato 05.04.2012 / NCC Bolig A/S Ret til ændringer forbeholdes

ncc Bolig A/S Telefon: 3910 3700 www.nccbolig.dk

NCC Bolig er en del af den nordiske koncern NCC AB, som i 2010 havde en omsætning på over 49 mia. sek. og omkring 17.000 medarbejdere. Foruden i Danmark sælger og udvikler NCC boliger i Sverige, Norge, Finland, Tyskland og de baltiske lande. Vi sætter en ære i, at overholde budgetter, aftaler og tidsplaner, men det er også det eneste punkt, hvor vi stadig er lidt gammeldags.

Brochurer  
Advertisement