Page 1

RØDE KORS HERBERG -ET STED AT GÅ HEN

Røde Kors Herberg er et tilbud jf. Servicelovens § 110.

Om onsdagen er det aktivitetsdag. Det kan være lige fra at gå en tur i biografen, gåture og cykelture til skov og strand eller besøg på et museum. Det kan også være at trække gardinerne for og se en film sammen eller spille spil.

Herberget ligger på Kettegård Allé 14A i Hvidovre. Vi har plads til 7 kvinder. Vi har ikke eneværelser, så alle deler værelse med en anden. Der er to badeværelser, en opholdsstue, en spisestue og et køkken. Desuden er der en rygepavillon i den skønne lukkede have.

PRISER Der en egenbetaling på 65 kr. i døgnet for kost og 30 kr. i døgnet til logi. Er du under 25 år er logi-prisen på 20 kr. i døgnet. Kommunen betaler 938 kr. pr. døgn.

Ud over den daglige leder er der 4 ansatte; en socialpædagog, en socialrådgiver, en administrativ medarbejder og en køkkenhjælp, som er på herberget mandag til fredag i dagtimerne. Når man tager ophold på herberget bliver enten socialpædagogen eller socialrådgiveren ens kontaktperson og vil være behjælpelig med kontakt til kommunen og andre samarbejdspartnere. Derudover vil der i samarbejde med den enkelte blive udarbejdet en opholdsplan. Om aftenen og natten er der altid to frivillige, som laver mad, kaffe og hygger, og som også sover i Herberget.

Der er ingen forbud mod at være beruset eller påvirket af stoffer eller medicin og heller ingen krav om afvænning. Men det er forbudt at indtage stoffer eller alkohol i Herberget.

Folder  
Folder  

Røde Kors, Herberg, Hvidovre

Advertisement