Page 1

Opdracht 5

Korte beschrijving van wereld Mijn wereld speelt zich af in een hotel. Je hoort een luid gegil en je word wakker en opent je ogen. Je staat nu in een hotelkamer. De bedoeling is dat je doormiddel van door op voorwerpen te klikken gaat achterhalen wat er gebeurd is. Je komt erachter dat iemand is vermoord en je moet oplossen hoe.

Beschrijving drie ruimtes De eerste ruimte waar je in terecht komt is je hotelkamer. Vanuit hier kan je naar de gang (hallway). De gang is eigenlijk de centrale plaats vanwaar je weer naar alle andere ruimtes kan. In dit geval twee andere kamers. In de andere hotelkamer vind je een lijk in een plas bloed op bed liggen.

Visie Ik wil graag een spannende puzzel beleving in een omgeving die angstaanjagend is. Het moet niet voor de hand liggend zijn waar je op moet klikken want dan is het hele puzzel idee verdwenen.

Sfeer De sfeer moet juist heel grimmig zijn, en moet perfect samengaan met de muziek die ik al heb uitgezocht. Je moet het gevoel gaan krijgen dat je ook krijgt bij het kijken van de film 1407 (2007).

Vormgeving Qua vormgeving ben ik er nog niet helemaal uit. Ik wil het graag realistisch laten ogen. Om eerlijk te zijn ben ik vrij slecht in tekenen, dus dat lijkt me dan ook niet het slimst om te gaan doen. Ik weet het nog niet.

Mogelijke acties Als je de immersive space begint krijg je zwart beeld en hoor een luid gegil. Na het gegil doe je je ogen langzaam open en sta je op en start een grimmig muziekje in. In hotelkamer 2 zie je een lijk op bed liggen. Zodra je dit ziet krijg je een schrik-tune te horen. In deze kamer kan je een kast open doen waar je een mes kan vinden dan onder het bloed zit.

Immersive Space - opdracht 5  

immersivespace_opdracht5