Page 1

1+

1=

3

Wouter 1

s

Bi ee jzo tc n om de bi re na ti e

uit je ho r

g e! lo

inspria l t a

Wout er in de mix

/

ie

Kom tot creatievere resultaten doormiddel van combinaties van ideeĂŤn Prijs: een glimlach

Ha


WB


1+1=3

Wouter Brem Hoofdredacteur

4

@WouterBrem wouterbrem@ me.com

Het Groninger hoogelang met de Dire straits gemixt

6 Haal inspiratie uit je horloge

Voorwoord

Eigenlijk lijkt het best wel makkelijk stukjes tikken over jezelf want wie ken je beter?! Nou aan die zin ben ik fliink gaan twijfelen. Ik heb namelijk nog steeds het idee dat ik andere mensen beter ken dan dat ik mijzelf ken. Ik heb mijzelf daarentegen wel beter leren kennen! Dus als ik op vrijdagmiddag lekker na een drukke week bij mijn moeder aan de keukentafel aanschuif en zij een kopje versgezette senseo-koffie voor mij neus druk en vraagt:”Goh, Wouter wat heb je deze week geleerd op school?” dan kan ik daarop antwoorden:”ik heb Wouter leren kennen”

8 Bijzondere eetcombinatie

10 Hoe een avond stappen je leven kan veranderen

12 Playdoh

16 Macklemore

18 Mijn Spullen

22

3 Inhoudsopgave

Hier ligt hij dan een compleet magazine over Wouter Brem geschreven door mij, Wouter Brem. Dus als het ware mijn eigen autobiografie geschreven in mijn 20ste levensjaar. De meeste mensen schrijven op een gevorderde leeftijd en is het een terugblik op hun hele leven. Dit lijkt mij op mijn twintigste nog niet een 26 pagina vullend verhaal en daarnaast voelt het ook nog niet echt alsof ik nu al moet terugblikken op mijn leven. Dit is ook de reden dat ik vooral vooruit kijk. Desondanks zitten er wel stukken in over het verleden. Waarom? Om mijn generatie te citeren: “omdat het kan!”.


1+1=3

“Wiskunde zal nooit je sterkste vak worden” dat was een uitspraak waar ik en mijn wiskundedocent het wel over eens waren. Of ik het erg vond? Wel nee! Ik vond het wel prima net alsof een Griek die al meer dan 2500 jaar dood was de huidige wereld al begreep. Nooit. Ik ging mij maar verdiepen in andere dingen zoals de hedendaagse geschiedenis bijvoorbeeld en dan met name de architectuur. Want die Grieken hadden gewoon moeten stoppen met die stomme wiskunde en hadden gewoon de hedendaagse architectuur meer moeten inspireren! Daar waren ze goed in. Dus ik ging architectuur studeren in Groningen maar daar kwam wiskunde weer om de hoek kijken. Snel met die opleiding gestopt en in februari gelijk door met mijn nieuwe studie: Communicatiesystemen.

4

Daar kwam ik er achter dat ze mijn soort wiskunde wel begrepen namelijk 1+1=3. Als ik dat tegen mijn wiskundedocent had gezegd was die arme man direct het lokaal uitgelopen. Maar het klopt hoe dan ook. Kijk dat het wiskundig niet klopt dat begrijp ik ook nog wel maar de kern daar gaat het om: twee elementen samen zorgt voor beter effect dan de elementen los. Hier ben ik naar opzoek gegaan. Met die rare regel in mijn hoofd 1+1=3. Ik ben begonnen bij mijzelf te zoeken: “welke elementen zorgen er voor dat ik beter ben dan de rest?” doormiddel van zulke vragen kwam ik er eindelijk achter wie ik eigenlijk ben en waar ik ook goed in ben maar ook waar ik minder goed in ben. Erg interessant natuurlijk maar om mijzelf niet al te veel veren in mijn kont te stekken heb ik het wat breder getrokken. Zo ben ik opzoek gegaan naar bijzondere combinaties die samen meer vormen dan de elementen los. Ik hoor u ook denken: “waarom staat die jongen in hemelsnaam met een f*cking blender op de voorkant van zijn magazine?” Heel simpel: “Als je dingen mixt komen er nieuwe creatieve ideeën uit!” Ik heb al mijn ideeën in de blender gegooid en ben uiteindelijk tot dit magazine gekomen. Het leek mij een leuk idee om een beetje doordachte, misschien een beetje vergezochte cover te zoeken, eentje waar je een beetje over na moest denken. Ik denk dat ik daarin wel ben geslaagd.

Ook heb ik tijdens het maken een bepaalde style proberen aan te houden. Ik ben zelf visueel ingesteld en denk daardoor eerder in beelden dan in tekst. De meeste foto’s heb ik zelf zo bewerkt dat ze in dit magazine passen en ook bij mij als karakter. Om dit te bereiken wou ik een viertal woorden hebben die mijn stijl van mijn magazine zouden uitspreken. Deze vier woorden zijn: Robuust, kleur, Wouter en foto’s. Deze vier woorden heb ik op verschillende manieren proberen door het magazine te verwerken. Vooral het laatste punt wou ik echt duidelijk naar voren laten komen. Aan het einde van de rit wou ik dat iemand het magazine dicht kon slaan en kon zeggen: dit is echt Wouter. Zo is Wouter. En als dat is gelukt dan is mijn magazine voor mijzelf pas geslaagd.


5

The Making of


Het Groninger hoogelang met de Dire straits gemixt V

oordat ik duidelijk ga maken wat deze combinatie zo sterk maakt zou ik graag willen dat u de QR-code rechts van dit stukje zou willen scannen en als de muziek begint verder gaan lezen. Geluk? Wat Letterman ook benadruk Mark Knopfler(Zanger Dire Straits) heeft 5 Grammy’s gewonnen. Klinkt als een rare combinatie maar ik vind dat ze elkaar goed versterken. De muziek van de Dire Straits staat voor mij voor vrijheid. Ruimte om jezelf te ontplooien en ook om jezelf beter te leren kennen. Er op uittrekken. Ik kan mij nog goed herinderren dat ik achter in de auto van mijn ouders zat en dit nummer aanstond. Dat is denk ik de reden dat ik de Dire Straits graag combineer met het ruige Groninger land. Ik kan ook iedereen aanbevelen om een keer door het groninger hoogeland te fietsen met een willekeurige cd van de Dire Straits. Na een poosje gaan lijkt het alsof de geweldige gitaarsolo de tegenwind laat verdwijnen...

6


7

mijn creaties


Haal inspiratie uit je horloge voor een tijdloos design

Tijd. Dat is de maincore van een horloge. De tijd aanduiden maar een horloge is meer vind ik met een horloge geef je aan wie je bent en waar je heen wilt. Je kiest een horloge niet zomaar nee je kiest er een die bij jou missie en visie past. Het wordt deel van jou. Het gedeelte wat je houvast geeft in het leven want tijd is het enige zekere in het leven. De behoefte van de mens naar een mobiele tijd-aanduider is ontstaan de in de 15de eeuw toen zeevaarders een nauwkeurig instrument zochten om te bepalen waar ze zich bevonden op zee. De breedtegraad was simpel. die kon worden bepaald doormiddel van de hoogte van de sterren boven de horizon maar de lengtegraad was ingewikkelder hier hadden ze de tijd voor nodig om te kunnen bereken hoever ze van de meridiaan afzatten. Het probleem wat zich voordeed was dat de horloges nog zo onnauwkeurig waren terwijl voor het bereken van je positie op zee het erg precies komt. Loop het horloge een minuut achter? Had je bij de tropen een afwijking van 28 kilometer van je positie. Het eerste draagbare horloge werd door de Peter Henlein uitgevonden in 1504 en kon 40 uur lopen zonder op te draaien (de eerste versies had een springveer).

8

Polshorloges Tijdens de eerste wereldoorlog is de vraag naar polshorloges gegroeid. Hij kwamen de officiers er achter dat je de tijd sneller kan aflezen vanaf je pols dan eerst je zakhorloge te voorschijn te toveren en hier te tijd van af te lezen. Er zijn namelijk veel geallieerden gesneuveld doordat ze even wat tijdbesef wouden hebben omdat een horloge in die tijd erg prijzig was konden alleen de officiers een horloge dragen. Halverwege de oorlog werden er aanvallen gepland op tijd. Om dit mogelijk te maken werd ook voor soldaten gemaakt. Na de oorlog ging het hele leger naar huis met polshorloges en zo is de vraag naar polshorloges gegroeid. Door deze verhalen is mij goed duidelijk geworden wat voor stuk geschiedenis ik om mij pols heb hangen. Maar zoals zoveel voorwerpen is de horloge ook met zijn tijd mee gegaan. De eerste echte designhorloges kwamen in de jaren 50 op de markt. Dit waren voornamelijk Zwitserse horloges. Hierna werd een horloge niet alleen functioneel maar werd het een modeaccessoire. Hieruit blijkt dat hier ook een mix is gevormd tussen design en techniek.


Wat zegt mijn horloge over mij? Mijn horloge is van het merk MAX. Ik heb bewust voor dit merk gekozen. Het is namelijk een Nederlands merk. Dit vond ik erg belangrijk voornamelijk om de Nederlandse designindustrie te stimuleren daarnaast wou ik een groot horloge wat anders was dan de rest. Ik heb daarom een horloge gekozen die niet de gebruikelijke cijfers 12, 3, 6 en 9 heeft maar juist een 24, 15, 18 en 21. Dit benadruk weer mijn karakter want ik ben meer een avondmens en ook iemand die erg open staat voor een 24/7 economie waar we de komende jaren naar toegaan. Tot slot herken ik mij ook erg goed in de krassen en roestplekjes op het horloge. Niemand is perfect een een gelikt horloge met veel geglim past niet bij mij. Ik steek namelijk graag mijn handen uit mijn mauwen waardoor uiteindelijk mijn horloge het moet vergelden.

9 /mijn spullen


Bijzondere eetcombinatie

Iedereen heeft wel een rare eetgewoonte waar andere van zeggen: “heh?! Hoezo vind je dat lekker?!“ Als je het diegene hebt laten proeven “hmmmm opzich is het nog niet heel raar! Maar ik was er zelf nooit opgekomen!“. Naar die combinaties ben ik opzoek gegaan! Deze rare combinaties zie ik namelijk ook als inspiratie! Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat iedereen alles een keer heeft moeten proberen om een goed oordeel te kunnen vellen. Om ook voor mijzelf de limits op te zoeken heb ik op internet rare combinaties gezocht en geprobeerd en gekeken of het een succes was!

De reden dat ik dit onderzoek heb gedaan is omdat ik al paar jaar in de horeca actief ben. Ik wou graag dit terug laten komen dit magazine. De horeca staat voor mij voor een geweldige branche! Ik kan hier helemaal mijn ding in kwijt. Ik vind niks fijner dan gasten een onvergetelijke avond te bezorgen doormiddel van een goed glas wijn en een bijzondere maaltijd. Hier heb ik ook mijzelf geleerd om overal voor openen te staan en te proberen. Vaak hoor ik ook van gasten:”die combinatie leek mij op het eerste oog helemaal geen succes maar nu ga ik het zelf ook thuis proberen te maken!” Die momenten dat zijn de momenten dat ik vaak zeg: “wat een geweldig bijbaantje is dit toch”

10

Rauwe tomaten met suiker Tja, dit trok mij niet heel erg. De smaken leken mij niet heel goed bij elkaar passen. Bij tomaten vind ik snel iets hartigs horen zoals vlees of iets scherps zoals een chili-peper maar met suiker? Nee dat trok mij niet. Na dit geprobeerd te hebben kan ik het wel begrijpen. De tomaten krijgen een compleet andere smaak dan gebruikelijk. Het suiker past wel maar ik zou dit nu niet elke week gaan eten.


Bananen en ketchup! Hoe komen mensen hierop?! dacht ik... Deze combinatie had ik heel vaak op internet gelezen en op een of andere manier trok het mij wel erg aan. Nadat ik dit had uitgeprobeerd kwam ik tot beseffing dat deze combinatie raarder klinkt dan dat het is! Het zoete van bananen gaat prima samen met de zoete smaak van deze rode saus. Maar aan het eind van de rit vond ik dit geen combinatie om van naar huis te schrijven maar het was zeker een leuk ervaring!

Spinazie, kip en limoen

Banaan en Pindakaas Deze bijzondere combinatie is bij veel mensen al wel bekend. Dit omdat Elvis Presley deze combinatie vaak publiekelijk at. De bedoeling van dit recept is: besmeer een broodje rijkelijk met pindakaas en plakjes banaan. Doe er daarna nog een broodje boven op en verwarm deze “Tosti“ in een tosti apparaat. Ik dit was voor mij geen succes ik vond de warme banaan echt geen succes. Ook werd de pindakaas een vette boel. Ik zou deze combinatie zeker niet aan iemand aanbevelen.

11 mijn verbeelding

Wauw! Hier had ik echt zin in! Dit leek mij toen ik het las al helemaal lekker! Ik had mijn huisgenoten niet verteld van te voren wat we gingen eten en heb het ze gewoon voorgeschoteld. Het bereiden was best wel ingewikkeld. Je moest een soort kippensoep maken met spinazie er in verwerkt en op het moment dat je het ging serveren het sap een een limoen toevoegen. Dat limoen en kip een goede combinatie was wist ik wel maar met spinazie... Mijn huisgenoten hebben nog nooit zo snel hun bord leeg gehad als die avond. Na die avond heb ik het zeker nog 2 keer gemaakt. Een groot succes!


Hoe een avond stappen je leven kan veranderen Vorige maand was het zover het concert waar mijn vrienden en ik al maanden smachtend naar uitkeken. Naar vele uren te hebben getuurd naar de ticketmastersite was het eindelijk zover. De muziek was inspirerend maar ook de contacten die ik daar heb op gedaan! Ik vond hiervoor ideale mixen zowel muziekmixen als persoonlijkheids mixen! Het concert is elke avond hetzelfde in elke stad waar ze komen. Als nog lukt het deze drie Zweedse DJ’s om elke avond de grootste zalen uitverkocht te krijgen. De kaartjes gaan op eBay vaak 3 keer over het aankoopbedrag heen maar ik en 3 andere vrienden hadden kaartjes voor een van de 3 uitverkochte shows in het ziggodome.

12

Omdat wij wisten dat deze concerten altijd uitverkocht zijn en de prijzen de pan uitrezen wouden wij hier ons slagje uitslaan. We kochten totaal 10 kaarten terwijl we met zijn vieren heen zouden gaan. Het doel dat we met zijn alle gratis naar het concert konden gaan. Ik en een vriend hadden afgesproken dat ik vier kaarten ging verkopen en hij er twee en om elkaar niet in de weg te gaan zitten hadden we allebei ook een ander medium gekozen. Hij koos voor marktplaats. nl en ik voor Craigslist een internationale site om je diensten of producten te verkopen. Hij had ze snel verkocht via marktplaats. Ik daarentegen had minder succes ik voelde de druk wel een beetje:”wat als ik de kaarten niet verkoop?! Wie vraag ik mee?” maar paar dagen voor het concert werd mijn mailbox eindelijk vol gespamd door internationale feestgangers die interesse hadden in mijn felbegeerde kaarten. Nadat ik er een paar had gelezen las ik een interessant mailtje van een jongedame uit New York. Ze wou graag een kaart hebben want ze zou in haar eentje een weekendje naar Amsterdam komen en wou tijdens dat weekend graag deze wereld-artiesten live achter de draaitafels zijn spelen. Ik kreeg het niet over mijn hart om haar dat kaartje niet te gunnen. Ik verkocht nog twee kaarten aan een engels stel diezelf:”MAXIMAL CRAZY” wouden doen in Amsterdam. Prima het laatste kaartje verkocht ik aan een turk die op wereldreis

was met een klein eastpak rugzak. Maar die jongedame die had mijn interesse gewekt. Ik had haar naam gegoogled en zag op haar facebookpagina dat ze “Buyer at Macy’s” was. Ik werd steeds benieuwder was voor persoon een drukke baan kan combineren met een compleet weekend op en neer vliegen naar Amsterdam. “Waar haalt ze de tijd vandaan?!” Toen de dag van het concert eindelijk was aangekomen had ik met haar voor het Ziggodome afgesproken. Terwijl mijn vrienden nog hun laatste sigaartje rookten overhandigde ik haar haar kaart maar toen vroeg ze iets heel bijzonders waar ikzelf nog nooit over na had gedacht: ze wou met mij naar binnen om er zeker van te zijn dat de kaart echt was. In New York gebeurde het heel vaak dat er valse kaarten op internet werden verkocht die bijna niet van echt zijn te onderscheiden. Door zulke oplichtings-praktijken had ze beetje weinig in vertrouwen in het kaartjes systeem. Ik gaf haar ook wel gelijk. Dus wij liepen met zijn alle richting de ingang om te genieten van een geldige avond waarbij er een hele mooie mix was tussen special effecten en muziek. Het sloot allemaal naadloos op elkaar aan dat ik het geen probleem vond dat ze elke avond dezelfde show doen. Het kan ook niet anders! Deze show was echt het toppunt van perfect omdat alles in balans was. --->


“Doing what you like is freedom. Liking what you do is hapiness� 13 Mijn ambities


Nadat ik eindelijk thuis was heb ik nog vaak terug gedacht aan die avond. Maar vooral omdat ik enorm veel respect heb gekregen voor die dame van 25. Ze was druk bezig om carrière te maken maar daarnaast genoot ze ook intens van het leven. Op die manier heeft ze echt een voorbeeldfunctie voor mij vervuld. Waar normaal altijd wordt geroepen: “Ga eerst carrière maken en daarna moet je beginnen aan kinderen” waarom? Het hoeft helemaal niet! In een van de teksten van Swedish house mafia komt de zin: “Doing what you like is freedom. Liking what you do is hapiness”. Ik heb het met haar over gehad en we waren het er beide compleet mee eens.

14

Deze gedacht wil ik later altijd mijn achterhoofd houden en tegen mijzelf ook dwingen tegenover mijzelf te verantwoorden waarom ik iets doe want zoal ik dingen kan doen die ik leuk vind heb ik genoeg voldoening in mijn werk gevonden. De mix vind ik hierin ook erg belangrijk. Ik hoor van andere altijd: “Ik wil later veel geld verdienen” prima. Het enige wat ik wil is voordat ik aan het werk ga rustig nog even kan lezen in de ochtendzon en ‘s avonds nog een biertje kunnen drinken op een terrasje. Ik weet dat ik een beetje afdweil van mij begin onderwerp maar toch heeft het wel degelijk met elkaar te maken. Deze drie DJ’s hebben waar gemaakt wat ze 10 jaar geleden wouden bereiken en ik wil niet hetzelfde als hun bereiken maar dankzij hun concert zie ik het leven wel op een andere manier. Ik ben gaan inzien dat als ik iets wil bereiken ik niet moet wachten tot ik klaar ben met mijn studie maar ik het “nu” moet gaan doen zodat ik later nog steeds kan gaan doen wat ik leuk vind. En wat ik leuk vind? Ja dat was de vraag die ik mijzelf gelijk daarna vroeg. Omdat ik voor mijzelf duidelijk wou hebben wat ik leuk en waar ik goed in ben heb ik voor mijzelf eerst afgestreept wat ik niet wil en wat ik ook niet kan. Ik weet dat ik niet snel ben afgeleid en snel uit het raam kijk opzoek naar afleiding. Ja of dit ooit in mijn voordeel kan werken betwijfel ik. Waar in daarentegen wel goed mee in balans ben is dat ik veel geduld en aandacht in projecten steek. Ik leg ook graag dingen aan mensen uit en vind progressie zijn bij andere echt geweldig. Dat is een punt waar ik goed in ben! Mensen dingen uitleggen! Ik vind het ook leuk om te doen! Het is ook een

van de eerste stappen geweest van mijzelf waar ik erg blij mee ben. Ik ben sinds een jaar ongeveer leidinggevende bij een zeer snel groeiend bezorgrestaurant. Ik doe dit nog steeds met veel plezier en zou het niet erg vinden om hier nog een jaartje mee door te gaan. Stress? Owh ja! Daar kan ik ook wel mee omgaan. Ik weet zelfs van mijzelf dat ik onder gezonde spanning zelfs beter presteer! Maar Wouter hoe hoop je er over 10 jaar voor te staan? Over 10 jaar ben ik 30 en hoop ik een leuk huisje te hebben in het mediterraans zeegebied met 2 leuke kinderen en een lieve vrouw. Het klinkt heel erg alsof het de cover kan zijn van de IKEA maar ik wil eigenlijk hier juist in juist niet opzoek naar balans en een mix. Dit moet worden als olie op water. Lekker niet burgerlijk. Vreselijk burgerlijk… bleh! Wat een rotwoord burgerlijk breng ik gelijk in combinatie met saai en niet meer leven zoals je ooit hebt bedacht. Je dromen opgeven. Nee ik wil mijzelf er aanblijven herinneren waarom ik alles wil bereiken wat ik wil bereiken koste wat het kost. Mijn generatie heeft namelijk een zware last op onze schouders we worden nu al afgeschilderd als de lui generatie, de betweet-generatie. Ik wil dit echt doorbreken: ik wil juist leren van ouderen en hun ervaringen want zij hebben de mix al gevonden. De “best practice”-mix als het ware. Wauw mooi woord. Over 10 jaar zou ik graag aan de tafel van De Wereld Draait Door zitten en dat er gezegd wordt:”Meneer Brem, hoe heeft u toch zo vernieuwd kunnen zijn?” en dat ik daarop antwoord:”door eerst te hebben gekeken hou de generaties voor mij het het hebben gedaan en toen mijn eigen draai en mix van gemaakt.” net zoals de Swedish House Mafia 10 jaar terug.


15 mijn kracht/identiteit


Playdoh iedereen heeft vroeger wel zijn handen er aan vies gemaakt: PlayDoh. Het kleverige spul wat menig moeder uit de meest rare hoekjes heeft moeten wegkrabben is in de jaren 30 bedacht om behang te verwijderen. Nadat kinderen het vooral gingen gebruiken om te boetseren kwam het bedrijf op het idee om het in verschillende kleuren te gaan leveren. Met dit speel heb ik heel veel gespeeld en ik denk dat ook hier de basis ligt voor mijn interesse in design en vormgeving. Het mooie van PlayDoh was dat je je jonge creatieve geest helemaal los kon laten! Dit vind ik nog steeds geweldig aan dit gekleurde goedje. In tegenstelling tot lego waar nog steeds veel kinderen meespelen. Paste PlayDoh altijd.

16

Alleen nu het punt waar dit hele magazine omdraait het mixen. 1+1=3 Dit was bij PlayDoh altijd een klein probleempje. Hoe vaak is het mij wel niet overkomen dat ik kleuren probeerde te mixen om de ultieme kleur te creĂŤren en dat ik eindigde met een bruin blokje wat in mijn gedachte een regenboog-effect had moeten krijgen. In dat geval gaat volgens mij de regel 1+1=-2 op.


Mijn Verbeelding

17


Macklemore Thrift Shop feat Wanz Om de intonatie duidelijk te maken word normaal noten gebruikt. Ik heb het een keer anders geprobeerd. Ik dacht:”met typografie moet ik toch ook een heel eind komen!” Ik ben opzoek gegaan in mijn muziekbibliotheek en ben op dit nummer gekomen. De muziek kan worden afgespeeld door de QR-code hier rechts te scannen. Het leek mij een leuk experiment om typografie te mixen met een songtekst.

Hey, Macklemore! Can we go to da shopping? what, what, what what, what, what, what what, what, what, what what, what, what, what what, what, what, what what, what, what what, what, what, whatBAwhat BADA, BADADA, BADADA, DADA,what, BADA, BADADA, BADADA, DADA, BADA, DADA, BADADA, DADA, BADA, BADADA, BADADA, DADA, BADA, BADADA, BADADA, DADA, BADA, BADADA,

18

(OWH) BADADA, DADA, BADA, BADADA, BADADA, DADA, BADA, BADADA, BADADA, BADA, BADADA, BADADA, DADA, I’m gonna DADA, pop some taaags. Only got twenty dollars in my pocket I - I - I’m hunting, looking for a come-up This is fucking awesome! Nah, Walk up to the club like,

“What up, I got a big cock!” I’m so pumped about some shit from the

thrift shop Ice on the fringe, it’s so damn frosty That people like, “Damn! That’s a cold ass honkey!” Rollin’ in, hella deep, headin’ to the mezzanine, Dressed in all pink, ‘cept my gator shoes, those are green Draped in a leopard mink, girls standin’ next to me Probably shoulda washed this, smells (B like R. Kelly’s sheets

pissssss

a (i g) But shit, it was NINETY-NINE CENTS!t) Coppin’ it, washin’ it, ‘bout to go and get some

compliments Passin’ up on those moccasins someone else’s been (OWH walkin’ in

)


But me and grungy fuckin it man H) W I am stuntin’ and flossin’ and O ( Savin’ my money and I’m hella happy that’s a bargain, b*tch I’m a take your grandpa’s style, I’m a take your grandpa’s style, No for real - ask your grandpa can I have his hand-me-downs?

(Th

ank

you

) diggin’ )

Velour jumpsuit and some house slippers Dookie brown leather jacket that I found

EW

They had a broken WHOkeyboard, I bought a ( broken keyboard I bought a skeet blanket, then I bought a kneeboard H)

OEW ( Hello, hello, my ace man, my Mello (OW on my John Wayne ain’t got nothing fringe game, hell noH)

I could take some Pro Wings, make them cool, sell those The sneaker heads would be like

I’m gonna pop some taaags. Only got twenty dollars in my pocket(OWH) I - I - I’m hunting, looking for (AAaUcome-up This is fucking awesome!UH)

2x

Goodwill... poppin’ tags... yeah! I wear your granddad’s clothes I look incredible I ’m in this big ass coat From that thrift shop down the road

HAHA is that your GRANDMA’s COAT?!

19 Typografie

“Aw, he got (OWH the Velcros!” )


20

Max oversized Watches


21 /

Jij en Groningen zijn samen meer! Ontdek de noordelijkste stad van Nederland op een compleet andere manier! Laat de Groningse studenten je rondleiden door de stad heen en slaap in een echt Gronings studentenhuis! Naast dat dit weekendtje weg erg goedkoop is is dit ook een bijzondere ervaring doordat je Groningen leert beleven op een bijzondere en unieke manier!

Schrijf je nu in op www.groningenstudentenstad.nl voor de introductie aanbieding van 75,- euro voor een heel weekend!


Mijn Spullen

22

Elke dag wordt dit sowieso mee gesleept. Indien ik een van deze voorwerpen niet mee heb is er een grote kans dat die dag verdoemd is te mislukken. Wat moet ik er zonder?! Zonder mijn moleskine aantekeningenboek heb ik het gevoel alsof ik mijn kennis niet bij mij draag het gevoel van onwetendheid en vooral het gevoel dat ik dingen ga vergeten. Ik probeer voor mijzelf alles beetje georganiseerd te houden want ik weet dat alles in mijn hoofd een chaos is. Daar dienen de verschillende kleuren pennen voor. Ik gebruik verschillende kleuren voor verschillende doelen. Rood is als een fout heb gemaakt. Groen voor werk, zwart voor school en blauw voor privĂŠ dingen als de boodschappen alles schrijf ik graag op. De Ipad gebruik ik voor als ik snel even iets moet opzoeken vooral. Ik vind het ideaal om hem overal mee na toe te slepen. Lekker als ik in de trein zit een filmpje er op kijken hij en ik wij zijn samen een of beter gezegd als zijn accu leeg is heb ik ook geen energie meer om door te gaan. De sleutels zijn de sleutels staan voor mijn kamer, mijn plekje en voor mijn werk en natuurlijk mijn vrijheid. Welke sleutel het belangrijkste is? Mijn fietssleutel! Mijn fietssleutel verbind alles met elkaar of beter gezegd ik verbind alles met mijn fiets. De telefoon en portemonnee zijn eigenlijk dingen die ik verplicht ben om mee te zeulen. Liever had ik ze niet nodig gehad. Er stoor mij aan alle mensen waarmee je geen gewoon gesprek meer mee kan voeren omdat ze alleen maar met hun telefoon bezig zijn. Maar desondanks zou ik niet zonder een van deze dingen uit mijn broekzak-mix kunnen.


23 Mijn spullen


WB

ingredients: Alot of Senseo-Coffee, ink of a red fineliner, ink of a blue fineliner, creativity, frustration, E951

Magazine Wouter  
Magazine Wouter  

Magazine Wouter

Advertisement