Page 14

Top docent! Ken onze Johannes Hoefnagel Johannes Hoefnagel werkt op het Cibap als docent media en interactieve vormgeving.

Hij heeft niet aan het Cibap gestudeerd en ook heeft hij geen grafische achtergrond. Na zijn studie werd hij uitgenodigd om een klein grafisch werk te maken, en langzamerhand werd zijn werk in de grafische sector steeds uitgebreider. Hij vind grafisch werk ook “veel sexier en spannender”.

Voordat Johannes als docent op het Cibap werkte was hij te vinden bij vele reclamestudio’s. Hij ontwierp daar allerlei dingen zoals campagnes en websiteconcepten. Johannes heeft bij het Cibap gesolliciteerd omdat hij de school van het verleden kende.

14

Hij wist dat het een goed aangeschreven school was. Omdat hij geen grafische achtergrond had was het wel even spannend met het solliciteren, maar uiteindelijk heeft hij de baan gekregen. Naast zijn werk op het Cibap maakt hij websites en grafisch werk. Ook helpt hij vaak startende bedrijven een start te maken.

Hij vind de leerlingen op het Cibap erg lief en leuk, maar ze mogen ook wel wat minder braaf zijn. De leerlingen zijn volgens Johannes creatievelingen en doeners. Maar ze moeten ook gemotiveerd zijn om de opleiding af te ronden. Over de motivatie van de leerlingen zit hij echter helemaal niet in.

"FIRST" CIBAP Pocketzine  
"FIRST" CIBAP Pocketzine  

pocketzine

Advertisement