Page 1

Emergo-VFC Faculteitsvereniging Managementwetenschappen Open Universiteit Nederland E-nieuwsbrief 11 / juli 2011

Leerzaam bezoek aan het Waterschap AA en Maas in Den Bosch Met dank voor de organisatie aan ons lid Johan Janssen, werkzaam bij het Waterschap AA en Maas, hebben we vrijdag 24 juni jl. de Rioolwaterzuivering (RWZI) in Den Bosch bezocht. In de auto was het nog even zoeken naar de afslag naar dit grote gebied, maar eenmaal gevonden, zijn we verrast door de omvang, de precisie, de hoeveelheid zuiveringstaken en de dagelijkse problematiek waarmee het RWZI wordt geconfronteerd. Een uitgebreide uitleg over de historie van het RWZI en een interessante rondleiding en wandeling over het terrein maakten deel uit van het bezoek. Op www.emergoweb.nl zijn een kort verslag en de foto’s van de bijeenkomst te vinden.

Wijziging activiteitenprogramma 30 september 2011,14.00 uur: Noord-Zuidlijn Amsterdam 17 november 2011, 10.00 uur: Marine, Den Helder. Eerder is aangekondigd dat we op 29 september 2011 een kijkje gaan nemen bij de Marine in Den Helder. Deze datum kun je schrappen! Dit bezoek wordt uitgesteld tot donderdag 17 november 2011. Wil je deze nieuwe datum alvast in je agenda noteren? Reserveer ook in je agenda: vrijdag 30 september 2011. Vrijdag 30 september 2011 brengen we vanaf 14.00 uur een bezoek aan de Noord-Zuidlijn in Amsterdam, georganiseerd door ons lid Jaap Dekker, die werkzaam is voor TASK en van daaruit zeer actief is in het Noord-Zuidlijn project.

Vraag Heb jij ook een leuke baan, waar je een interessante rondleiding, een workshop of een lezing kunt verzorgen, dan vernemen wij dit graag. Goede ideeĂŤn zijn altijd welkom!

1


Emergo-VFC Faculteitsvereniging Managementwetenschappen Open Universiteit Nederland

Tip Kluwer Management organiseert een jaarcongres over Verandermanagement op 2 december 2011. Als je je voor 15 september 2011 inschrijft, kun je tot 100,-- korting ontvangen. Op de website www.kluwermanagement.nl vind je meer informatie, onder meer over de sprekers op deze dag, zoals LĂŠon de CaluwĂŠ en Ben Tiggelaar. Houd ook de nieuwsbrief en de agenda van de OU in de gaten: er worden en zijn verschillende oraties gepland. Mocht je interesse hebben, dan kun je contact opnemen met de OU.

Meld je aan bij de Emergo-VFC-groep op Linkedin! Een aantal leden heeft zich inmiddels aangemeld. Graag bouwen we onze database verder uit. Wil je je aanmelden via Linkedin? Dan kunnen we snel en interactief het contact tussen studenten en alumni onderling, alsook tussen student en OU op moderne wijze bevorderen!

Kijk ook eens op: www.emergoweb.nl

2

test  

dfkljldfkjaflkajfa;lj