Page 1

212.0890 broch ierland 2013:opmaak 2013

02-01-2013

08:43

Pagina 1

IERLAND 2013

Groot-Brittannië - Ierland Vanaf

89

Lakes of Killarney, Co. Kerry. Kylemore Abbey, Co. Galway.

BELANGRIJKE INFORMATIE Meldingstijd passagiers en voertuigen Uiterlijk 2 uur voor vertrektijd melden bij het havenkantoor.

Onze vloot: Isle of Inishmore, Ulysses en Dublin Swift.

ENKELE REIS

Incl. alle belastingen

BESPAAR TOT

MOTOR + BERIJDER

vanaf €62

EXTRA PASSAGIER IN VOERTUIG

vanaf €33

EXTRA KIND (4 T/M 15 JR) IN VOERTUIG

vanaf €18

20%*

* Bespaar tot 20% - geboekt ten minste 35 dagen voor vertrek. Gebaseerd op auto + chauffeur van maandag t/m donderdag op Cruise Ferry vertrekken. Op basis van beschikbaarheid. Algemene voorwaarden van toepassing. VANAF

18

AFVAARTSCHEMA Groot-Brittannië / Ierland / Groot-Brittannië Holyhead • Dublin City dagelijks Dublin City • Holyhead dagelijks Cruiseferry

vertr. 02.40 aank. 05.55

Cruiseferry

vertr. 08.05 aank. 11.30

Dublin Swift

vertr. 11.50 aank. 13.39

Dublin Swift

vertr. 08.45 aank. 10.45

Cruiseferry

vertr. 14.10

aank. 17.25

Dublin Swift

vertr. 14.30 aank. 16.30

Dublin Swift

vertr. 17.15

aank. 19.15

Cruiseferry

vertr. 20.55 aank. 00.20

(Dublin Swift, Ulysses & Inishmore)

Relax en geniet van extra comfort in onze Club Class lounges al vanaf € 18 per persoon. Met voorrang bij inscheping gratis drinken en snacks, evenals kranten, in een gereserveerde lounge - het is een luxe die u zich kunt veroorloven.

Pembroke • Rosslare dagelijks

Rosslare • Pembroke dagelijks

Cruiseferry

vertr. 02.45 aank. 06.46

Cruiseferry

vertr. 08.45 aank. 12.46

Cruiseferry

vertr. 14.45 aank. 18.46

Cruiseferry

vertr. 20.45 aank. 00.46

Geldig vanaf januari 2013 tot nader order. Door operationele redenen kan het schip eerder of later dan de aangegeven tijden aankomen of vertrekken. Afvaartschema onder voorbehoud. Raadpleeg www.irishferries.com voor de laatste informatie en afvaartschema’s.

2,6m

Wifi aan boord: Wifi en internettoegang is nu aan boord gratis beschikbaar.

6m

Bestelauto’s: Bestelauto’s max. 2,6 m hoog en max. 6 m lang mogen tegen voertuigtarieven worden vervoerd. Vrachttarieven zijn van toepassing op alle bestelauto’s hoger dan 2,6 m en/of langer dan 6 m.

Landbridge Naar Ierland via Groot-Brittannië Vanaf

Irish Ferries biedt u ook de mogelijkheid naar Ierland te reizen via Groot-Brittannië. Om te vertrekken kunt u kiezen uit havens in Nederland, België en/of Frankrijk met een van onze RE IS E N KE LE partner veerdiensten. Om vervolgens, na door Groot-Brittannië te zijn gen belastin gereden, uw reis te vervolgen via Incl. alle onze routes Pembroke - Rosslare of Holyhead - Dublin.

119

FRANKRIJK - IERLAND • GROOT-BRITTANNIË - IERLAND • LANDBRIDGE

At the local...

Afstanden tot verschillende havens

Holyhead

Pembroke 528 km

Dover

572 km

Folkestone

561 km

516 km

Hull

350 km

554 km

Kinderkortingen: • Kinderen tot 16 jaar genieten korting conform tariefsopgave. • Kinderen tot 4 jaar gratis zonder recht op stoel of bedplaats. (Kindertarieven alleen van toepassing mits begeleid door een volwassene). Invalide passagiers Directe Route Passagiers rechten verordeningen - Irish Ferries zijn compatibel met de EU-verordening no 1177/2010. Passagiers met een rolstoel: Er mogen totaal maar 6 passagiers met een rolstoel per afvaart. (veiligheidsregels onder EU regels no 1177/2010). Als u reist met een rolstoel moet u dit vooraf kenbaar maken er wordt dan een aanvraag ingedient bij de rederij voor een van deze 6 plaatsen. Wanneer u dit niet vooraf kenbaar maakt kunt u worden geweigerd op de dag van vertrek. Verzekering Het afsluiten van een reisbagage, ongevallen en ziekteverzekering, alsmede een annuleringsverzekering wordt ten zeerste aanbevolen. Passagebiljetten Passagebiljetten worden pas afgegeven als de volledige reissom betaald is. Alle vermelde tarieven zijn in Euro en gelden uitsluitend voor in Nederland gemaakte reserveringen/betalingen. Buiten Nederland kunnen afwijkende tarieven van toepassing zijn. Bij reservering binnen 15 dagen voor vertrek is telefonische betaling noodzakelijk, teneinde voldoende tijd te hebben reisdocumenten toe te sturen.

Veiligheidsvoorschriften Passagiers worden verzocht goede nota te nemen van de volgende voorschriften: • Roken alleen toegestaan op daartoe aangewezen plaatsen. • Toegang tot het autodek is tijdens de overtocht niet mogelijk. • Waardevolle voorwerpen en handbagage dienen meegenomen te worden naar de hut. • Auto c.q. caravan wordt op aanwijzing van het personeel geparkeerd. U wordt verzocht het voertuig te parkeren in de eerste versnelling, met aangetrokken handrem. Er mag een normale hoeveelheid benzine in de tank worden vervoerd, echter niet gevuld tot maximale capaciteit. • LPG vervoer is niet toegestaan op de combinatie route met Eurotunnel. Op andere routes dient de tank half leeg te zijn gereden. • Vervoer van benzine in losse tanks of jerrycans alsmede vervoer van andere brandbare vloeistoffen is verboden. Reserveringskosten Per party/boeking: €32,50. Bij havenafgifte bovendien afhandelingskosten: €20,-. Annuleringskosten Bij annulering wordt naast de te berekenen annuleringskosten de bij reservering berekende €32,50 administratiekosten per boeking berekend. Annuleringen worden uitsluitend schriftelijk (brief, fax of email) geaccepteerd waarbij datum/tijd van ontvangst bepalend is!

Vervoersvoorwaarden & reserveringen Om te helpen bij verstoring in communicatie dient vanaf heden een mobiel telefoonnummer te worden doorgegeven voor de overtochten van Irish Ferries. Deze voorwaarden en regelementen omvatten eveneens het algemeen voorbehoud, waarbij Irish Ferries het recht is voorPaspoorten, identiteitsbewijzen en/of visa behouden de in deze brochure vermelde gegevens, afvaartdata, Indien u aan boord van een Irish Ferries schip gaat, dan dient u tarieven, etc. met of zonder voorafgaande kennisgeving te verplicht in het bezit te zijn van een geldig persoonsdocument wijzigen. Haar is ook het recht voorbehouden tot beslissing over (paspoort, ID-kaart, visum etc.) in overeenstemming met de totale bezetting der hutten. Zij kan niet verantwoordelijk worden immigratie wetgeving van het land van bestemming. gehouden voor de in deze brochure eventueel voorkomende De verantwoording hiervoor ligt volledig bij de passagier. drukfouten, noch voor de gevolgen die voor de passagier hieruit Irish Ferries is volledig gerechtigd om alle boetes en/of andere voortvloeien. kosten op de passagier te verhalen, indien de passagier geen De genoemde tarieven gelden niet voor commerciële geldig persoonsdocument kan overleggen aan de relevante doeleinden, voor vervoer van levende have, of voor (immigratie) autoriteiten. personenauto’s die goederen vervoeren welke ingeklaard moeten worden. Een afschrift van de vervoersvoorwaarden kunt Winkelen Het winkelcentrum aan boord biedt ruime keus aan luxe artikelen u opvragen via irishferries.com. Bij wijzigingen voor vertrek berekenen wij €45 kosten, incl. administratiekosten. en gebruiksgoederen.

Uw reisbureau: IRISH FERRIES CRUISE FERRY IRISH FERRIES DUBLIN SWIFT

VOOR TARIEVEN EN RESERVERINGEN KUNT U CONTACT OPNEMEN MET

010 - 487 39 17 Het tarief vanaf €119,- is voor een auto + chauffeur. (Calais - Dover met P&O Ferries / Pembroke - Rosslare of Holyhead - Dublin met Irish Ferries). Geboekt tenminste 14 dagen voor vertrek met Irish Ferries op basis van beschikbaarheid. Algemene voorwaarden van toepassing.

5

GENERAAL AGENT IN NEDERLAND

Postadres: Postbus 5322, 3008 AH Rotterdam Tel.: +31 (0)10 - 487 39 17 Fax: +31 (0)10 - 404 93 66 E-mail: wwnl@worldwideferries.com www.worldwideferries.com

Per veerdienst met eigen auto! R

BESPAA TOT

*

20% u ie vindt informat * meer de brochure. in


212.0890 broch ierland 2013:opmaak 2013

02-01-2013

08:44

Pagina 2

Welkom in Ierland

Frankrijk - Ierland

Vakantie vieren in Ierland met uw eigen auto kan niet makkelijker!

Routes en afvaartschema’s

Er zijn zoveel redenen te noemen om uw eigen auto mee te nemen met Irish Ferries. We maken het u en uw gezin gemakkelijk - geven u meer tijd om te relaxen en om te genieten van uw vakantie, vanaf het moment dat u aan boord bent. Hier zijn 5 goede redenen om uw keuze te vergemakkelijken….

IERLAND Vanaf

 Ruimte voor u allen - er is genoeg - niet meer boven op elkaar zitten - en geen knieën meer in uw rug van degene achter u. Sta op en loop rond, wanneer en zo vaak als u dat wenst.

99

Oscar Wilde.

ENKELE REIS

 Gratis bagage - We hebben geen bagagetoeslag. Neem zoveel

The Berneval Waiter Service Restaurant. Welkom aan boord.

€60 CAMPER + BESTUURDER €114 CARAVAN

mogelijk bagage mee als er in uw auto past. Zoveel als u nodig heeft voor uw kinderen, speelgoed, golfclubs, fietsen zelfs uw favoriete kussen. En dit alles voor het berekende tarief, zonder extra kosten.

IRISH FERRIES OSCAR WILDE ROUTES

 Frisse lucht - het lijkt niet veel, maar wanneer heeft u voor het laatst de wind door uw haren gevoeld en tegelijkertijd de frisse zeelucht geroken?

ENKELE REIS TARIEVEN VANAF: AUTO + BESTUURDER €79

Incl. alle belastingen

BESPAAR TOT

Dunquin, Co. Kerry.

20%

*

 En de vrijheid blijft ook aan wal - de vrijheid om alles op uw gemak te verkennen. Het is aan u of u naar rechts of naar links gaat. En dit is nog makkelijker als u het comfort heeft van een auto die u het beste kent.

* Bespaar tot 20% - geboekt ten minste 14 dagen voor vertrek. Gebaseerd op auto + chauffeur + gereserveerde stoel reizen tot 12 juni en vanaf 2 september. Op basis van beschikbaarheid. Algemene voorwaarden van toepassing.

Winkels aan boord.

 Geen vlucht vertragingen of verborgen toeslagen, belastingen,

5 sterren suites: • gelegen op dek 8 en voorzien van ramen; • 2 persoons bed met apart zitgedeelte; • inclusief ontbijt voor 2 personen in het Berneval Restaurant; • gratis minibar en fruitmand; • flat screen TV met keuze uit satelliet kanalen; • broekenpers en haardroger; • persoonlijke hutservice; • 5 sterren suites zijn er vanaf €259.

parkeerkosten of overbagage.

FRANKRIJK - IERLAND (Aankomst volgende dag) DATUM

1

2

3

4

5

6

7

8

9

CHERBOURG

ROSSLARE

ROSCOFF

ROSSLARE

10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

FEB ZAT

DIN

APR

DIN

DON

MEI

DON

ZAT

JUN

ZON

DIN

JUL

De wereld komt naar Ierland in 2013. Maak er deel van uit. 2013 staat bol van redenen om te bezoeken, dus er is nooit een betere tijd voor een bezoek aan Ierland.

AUG

DIN DON

SEPT OKT

Zaterdag: Vertrek Cherbourg 21:30; Aankomst Rosslare 14:30 Dinsdag: Vertrek Cherbourg 20:00; Aankomst Rosslare 14:00 Donderdag: Vertrek Cherbourg 21:30; Aankomst Rosslare 15:30

DON

MRT

MAA DIN

NOV

DON

ZAT

DON

ZAT

MAA

ZAT

ZAT

WOE

VRIJ*

DIN

DIN

DON

DON

ZAT

DIN

MAA

MAA WOE

ZAT

ZAT

DEC

DIN DIN

DON

MAA

DON

ZAT

ZAT

DON ZAT

DON

WOE

WOE VRIJ*

DON

DIN

DON

DIN

DON

ZAT

ZAT DIN

ZAT

MAA DIN

DON

DON

ZAT

DIN

DON

ZAT

DIN

DON

ZAT*

MAA

ZAT

ZAT MAA

WOE DON

ZAT

DON

DON ZAT

DON ZAT

ZON DIN

DIN DON

DIN

DON VRIJ

ZON

ZON DIN

ZON

DIN

DIN WOE VRIJ

VRIJ* ZON

ZAT

VRIJ* ZAT

ZAT

DIN DIN

MAA

MAA WOE

DIN

WOE

WOE VRIJ*

DIN WOE

DIN

DON

DON

ZAT

ZAT

5 sterren hutten.

VRIJ

DIN DON

2 sterren hutten: 3 sterren hutten: • een beperkt aantal hutten heeft ramen; • gelegen aan de voorkant van het schip, waarvan enkele met ramen; • 2 sterren 2 persoonshutten hebben • 3 sterren 2 persoonshutten hebben 1 bed en 1 bedbank, 1 bed en 1 bedbank, 3 sterren 3 persoonshutten hebben een extra 4 persoonshutten hebben 2 extra opklapbaar bed, 4 persoonshutten hebben 2 extra opklapbare bedden; opklapbare bedden. • 3 sterren 2 persoonsbinnenhutten zijn • niet geschikt voor babybedjes; er vanaf €79. • 2 sterren 2 persoonsbinnenhutten zijn er vanaf €59.

Cherbourg / Rosslare Vertrek Cherbourg 18:00; Aankomst Rosslare 11:30 Roscoff / Rosslare

ZON

ZON DIN

DIN

ZAT

VRIJ*

VRIJ* ZON

ZON

DON

DON

VERTREK EN AANKOMSTTIJDEN (LOKALE TIJDEN)

ZAT

Vertrek Roscoff 18:30; Aankomst Rosslare 11:00

DON

Zaterdag: Vertrek Cherbourg 21:30; Aankomst Rosslare 14:30 Dinsdag: Vertrek Cherbourg 20:00; Aankomst Rosslare 14:00 Donderdag: Vertrek Cherbourg 21:30; Aankomst Rosslare 15:30

ZAT DIN

DIN

DON

4 sterren hutten: • gelegen op de dekken 8 en 9 en voorzien van ramen; • 4 sterren 2 persoonshutten hebben 1 bed en 1 bedbank, 4 sterren 4 persoonshutten hebben 2 extra opklapbare bedden; • gratis minibar en fruitmand; • flat screen TV met keuze uit satelliet kanalen; • broekenpers en haardroger; • persoonlijke hutservice; • 4 sterren 2 persoonshutten zijn er vanaf €124.

ZAT

DON

* 25 mei vertrek 19:00; 28 juni vertrek 20:00; 12 juli vertrek 19:00; 26 juli vertrek 20:00; 9 aug. vertrek 20:00; 23 aug. vertrek 20:30; 6 sept. vertrek 19:00; 20 sept. vertrek 19:30.

2 sterren hutten.

Lokale bewoners...

IERLAND - FRANKRIJK (Aankomst volgende dag) Dublin Swift 1 uur 49 min

DATUM

Ulysses 3 uur 15 min

FEB

Isle of Inishmore 4 uur Oscar Wilde Nacht afvaart

MRT

1

4

5

ZON

APR MEI

3

6

7

8

9

CHERBOURG

ROSSLARE

ROSCOFF

10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 WOE

VRIJ

WOE

WOE

WOE

VRIJ

VRIJ

ZON

VRIJ

ZON

ZON WOE

WOE

VRIJ

WOE

VRIJ

ZON

VRIJ

ZON

DIN

ZON

WOE

WOE DON

VRIJ ZAT*

VRIJ

ZON

ZON MAA

WOE

WOE

VRIJ

WOE

VRIJ

ZON

VRIJ

ZON

DIN

ZAT*

MAA

WOE

VRIJ*

ZON

DIN

DON

ZAT

MAA

WOE

VRIJ

ZON

DIN

DON

ZAT

JUL

MAA

WOE

VRIJ

ZON

DIN

DON

ZAT

MAA

WOE

VRIJ

ZON

DIN

DON

ZAT

MAA

SEPT

VRIJ ZON

OKT

ZON DIN

WOE

NOV

VRIJ

DEC

ZON

DIN DON

VRIJ ZON WOE

DON ZAT

ZON WOE

VRIJ

VRIJ

ZON

ZAT

MAA

WOE

MAA

WOE

VRIJ

WOE

VRIJ

ZON

ZON WOE

ZON

VRIJ ZON

DIN WOE

WOE

VRIJ

VRIJ

ZON

DIN DON

VRIJ ZON

DON ZAT

ZON WOE

VRIJ

ZAT

MAA

WOE

MAA

WOE

VRIJ

WOE

VRIJ

ZON

ZON

WOE

WOE

ZON

VERTREK EN AANKOMSTTIJDEN (LOKALE TIJDEN)

Al onze hutten zijn airconditioned en bevinden zich boven de waterlijn en zijn voorzien van eigen douche en toilet. Babybedjes kunnen tegen betaling van €10 worden geplaatst in 5 sterren-, 4 sterren- en 3 sterrenhutten. Onze 2 sterrenhutten zijn niet geschikt voor babybedjes.

Zondag: Vertrek Rosslare 18:00; Aankomst Cherbourg 14:00 Woensdag: Vertrek Rosslare 21:30; Aankomst Cherbourg 17:00 Vrijdag: Vertrek Rosslare 21:30; Aankomst Cherbourg 16:30

DON

JUN AUG PEMBROKE

2

ROSSLARE

WOE VRIJ

Flexibility Option Voeg flexibility option toe aan uw reservering om gebruik te maken van gereduceerde annuleringskosten en voorkom het betalen van wijzigingskosten wanneer u de reservering wijzigt. (neem contact met ons op voor meer informatie)

Rosslare / Cherbourg Vertrek Rosslare 15:30; Aankomst Cherbourg 11:00 Rosslare / Roscoff Vertrek Rosslare 16:00; Aankomst Roscoff 10:30

ZON WOE VRIJ

Zondag: Vertrek Rosslare 18:00; Aankomst Cherbourg 14:00 Woensdag: Vertrek Rosslare 21:30; Aankomst Cherbourg 17:00 Vrijdag: Vertrek Rosslare 21:30; Aankomst Cherbourg 16:30

* 18 mei aankomst 11:30; 1 juni aankomst 11:30; 7 juni aankomst 10:00.

Traditionele Ierse muzikant, the Burren, Co. Clare.

2

Dierenpaspoort: voor meer informatie bezoek www.agriculture.gov.ie/pets of neem contact op met uw dierenarts. Voor informatie met betrekking tot de kosten van kennels en boekingsprocedures kunt u contact opnemen met 010-4873917.

Speedy Exit Boek ”Speedy Exit” en u bent een van de eerste auto’s die ontscheept. Algemene voorwaarden van toepassing. Al vanaf € 10 per enkele reis.

2,6m

6m

Bestelauto’s: max. 2,6 m hoog en max. 6 m lang mogen tegen voertuigtarieven worden vervoerd. Vrachttarieven zijn van toepassing op alle bestelauto’s hoger dan 2,6 m en/of langer dan 6 m.

Wifi aan boord: Wifi en internettoegang is nu aan boord gratis beschikbaar.

Vertrek- en aankomsttijden kunnen variëren als gevolg van getijden. Afvaartschema onder voorbehoud - raadpleeg www.irishferries.com voor de laatste informatie.

3

4

Irish Ferries 2013  

Irish Ferries Diensten 2013 Ierland - Frankrijk en Ierland - Groot-Brittanie

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you