Page 1

Lemairestraat 1 Amersfoort

TE KOOP Vaste prijs â‚Ź 122.000,- k.k.


Lemairestraat 1 Amersfoort Starters opgelet!!! U kunt weer een woning kopen met de koopgarantregeling!! Met koopgarant koopt u zonder zorgen!! U krijgt van de verkoper een korting van maar liefst 25% op de marktwaarde van de woning. Kortom; u profiteert direct van lagere woonlasten. En koopgarant biedt u een terugkoopgarantie. Gegarandeerd!! Twijfelt u tussen een woning of een appartement? Kom dan naar ons open huis en uw keuze is snel gemaakt!! Deze hoekwoning is ideaal voor starters. Laat u verrassen door de diepe achtertuin!! Alle gemakken van gelijkvloers wonen, maar niet de servicekosten hebben! De woning bevindt zich op loopafstand van een winkelcentrum en van de levendige binnenstad. Verder is er de zeer gunstige ligging ten opzichte van het Station en uitvalswegen naar de diverse snelwegen. Voldoende parkeergelegenheid voor het complex aanwezig.

Indeling Begane grond Entree, hal, meterkast en toilet. Tuingerichte lichte woonkamer met toegang naar de slaapkamer. Inpandige berging voorzien van een wasmachine aansluiting en meterkast. Nette, eenvoudige dichte keuken met toegang naar de diepe achtertuin. Badkamer met douchehoek. Vliering. Te bereiken via de badkamer door middel van een losse trap.

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Lemairestraat 1 Amersfoort

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Lemairestraat 1 Amersfoort

Bijzonderheden  Bouwjaar circa 1956.  Diepe achtertuin.  Voorzien van isolatieglas.  Projectnotaris.  Aanvaarding kan op korte termijn.  Open Huis Procedure is niet van toepassing.  Deze woning kunt u eventueel kopen met de Koopgarantregeling. Koopsom: € 103.700,-- k.k. met 15% korting Koopgarant Koopsom: € 97.600,-- k.k. met 20% korting Koopgarant Koopsom: € 91.500,-- k.k. met 25% korting Koopgarant Kadastrale gegevens Gemeente Amersfoort, sectie G, nummer 5070, ter grootte van 158 m2. Inhoud woning 140 m3 Woonoppervlakte 40 m2 Vaste prijs € 122.000,-- k.k. Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Lemairestraat 1 Amersfoort Kadastrale kaart

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Lemairestraat 1 Amersfoort

Maak kennis met Woonvast Makelaars Compleet woonadvies onder ĂŠĂŠn dak Woonvast Makelaars is een veelzijdig makelaarskantoor. Met een hoge mate van inzet en een doordachte dienstverlening met zo volledig mogelijke informatie bemiddelen wij voor u bij het verkopen of het kopen van een woning. Alles op het kwalitatief hoge niveau dat u van een NVM-makelaar mag verwachten. Het team van medewerkers is deskundig op vele (sub)terreinen van de woningmarkt. Iedere medewerker heeft zijn eigen specialisme: Bestaande Bouw, Nieuwbouw, Taxaties, Verkoop van Huurwoningen. Woonvast Makelaars staat voor kwaliteit (een uitgebreid team), betrouwbaarheid (NVM) en een scherpe prijsstelling (courtage). NVM makelaar De makelaars van Woonvast Makelaars zijn lid van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen. Deze brancheorganisatie toetst de makelaars jaarlijks op hun deskundigheid. Voor u als opdrachtgever geeft dit houvast aan de kwaliteit, betrouwbaarheid, (door middel van de erecode van de NVM en het tuchtrecht) en de deskundigheid van de makelaars. Internet Kijk ook op WWW.WOONVAST.NL voor al het woningaanbod van ons kantoor. Zowel bestaande bouw, nieuwbouw als voormalige huurwoningen. Woning kopen Als u een huis zoekt kunnen wij u geheel of gedeeltelijk begeleiden in het hele zoek- en aankoopproces. Neemt u vrijblijvend contact op met een van onze makelaars om uw wensen eens door te spreken. Ook kunnen wij u vrijblijvend als zoeker op de hoogte houden van het woningaanbod van Woonvast Makelaars. Laat uw e-mailadres op onze site achter en u ontvangt automatisch een bericht met het nieuwste aanbod. Taxeren Als u een woning heeft gekocht en u sluit een hypotheek af, dan vraagt de geldverstrekker/uw bank om een taxatie. Wij kunnen voor u taxeren als wij geen belangen hebben gehad bij deze aan- of verkoop. Woning verkopen Bent u benieuwd wat de waarde van uw huidige koopwoning is, laat ons dan een keer een vrijblijvende waardebepaling voor u maken. Wij komen graag bij u thuis langs om de woning op te nemen en u te adviseren over de verkoopmogelijkheden. Met kennis van zaken en een maximale inzet begeleiden wij u graag bij de verkoop!

Deze brochure is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld. Aan eventuele onjuistheden of onvolkomenheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl

Lemairestraat 1  
Lemairestraat 1  

Lemairestraat 1

Advertisement