Page 1

Wielewaalstraat 156 Amersfoort

TE KOOP Vraagprijs â‚Ź 215.000,- k.k.


Wielewaalstraat 156 te Amersfoort Beschrijving Eind jaren ’90 is aan de Wielewaalstraat in Liendert een kleinschalig project gebouwd. Dit project bestaat uit een 6 eengezinswoningen en een kleinschalig appartementencomplex. Wielewaalstraat 156 maakt van dit project deel uit. De woning ligt centraal in de wijk Liendert, dichtbij het stadscentrum van Amersfoort. In de directe omgeving treft u ook verschillende voorzieningen zoals (basis)scholen, winkels (supermarkt Lidl), een bushalte en veel groen (waterwingebied). Profiteert u straks van de voordelen die deze moderne woning u te bieden heeft? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging. Bijzonderheden Bouwjaar circa 1999 Plafonds en wanden zijn licht en strak afgewerkt Glasvezel aanwezig Hardhouten kozijnen en isolatieglas Bewonersbijdrage circa € 15,-per maand C.v.-ketel 2010 Bruto inhoud 327 m³ Netto vloeroppervlak 102 m² Begane grond De Wielewaalstraat 156 is ruim van opzet, op de begane grond komt u binnen via de entree met garderoberuimte en de meterkast. Het toilet is voorzien van een wandcloset en een fontein. De woonkamer is tuingericht met een loopdeur naar het terras op het noordoosten. Deze lichte woonkamer is voorzien van een witte laminaatvloer en trapopgang naar de eerste verdieping. Er is een praktische kast onder de trap. De half open keuken is voorzien van een nette inbouwkeuken met de volgende apparatuur; gaskookplaat, oven, afzuigkap met een afvoer naar buiten. De koelkast is ingebouwd en er is een vaatwasser (Siemens 2007). De vloer is voorzien van een lichte tegelvloer.

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Wielewaalstraat 156 te Amersfoort

Eerste verdieping Op de eerste verdieping komt u via de overloop bij de twee slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van hoekbad, wastafel, designradiator en tweede toilet (type wandcloset). De grootste slaapkamer (voorheen 2 slaapkamers) is aan de achterzijde gesitueerd. De tweede slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning.

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Wielewaalstraat 156 te Amersfoort Tweede verdieping Via de vaste trap komt u op de tweede verdieping. Deze royale multifunctionele ruimte is voorzien van een deur naar het dakterras. In de vaste kast treft u de aansluiting voor de wasmachine. Ook hangt hier de c.v.-ketel en is er een uitstort gootsteen.

Tuin Tuin ligt op het noordoosten met achterom en houten berging voorzien van elektra .

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Wielewaalstraat 156 te Amersfoort

Bouwjaar De woning is in 1999 gebouwd. Installaties Verwarming en warm water door middel van cv-combiketel. Isolatie De woning is volledig geĂŻsoleerd. Staat van onderhoud De staat van onderhoud zowel binnen als buiten is goed. Kadastrale gegevens Gemeente Amersfoort, sectie A, nummer 6301. Perceeloppervlakte 99 m2 Inhoud woning 327 m3 Woonoppervlakte 102 m2 Vraagprijs â‚Ź 215.000,-- k.k. Aanvaarding Aanvaarding in overleg

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Wielewaalstraat 156 te Amersfoort Uittreksel kadastrale kaart

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Wielewaalstraat 156 te Amersfoort Vragenlijst

1. Adres te verkopen perceel Wielewaalstraat 156, 3815 EM te Amersfoort 2. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het perceel in eigendom hebt gekregen nog andere, eventuele aanvullende notariĂŤle of onderhandse akten opgesteld van het pand? Nee Zijn er voor zover u bekend mondelinge of schriftelijke afspraken gemaakt over aangrenzende percelen? (Denk hierbij aan regelingen voor het gebruik van een poort, schuur, garage, tuin, overeenkomsten met meerdere buren, toezeggingen, erfafscheidingen)

Nee 3. Erfpacht, opstal, vruchtgebruik, erfdienstbaarheden, overige rechten, verplichtingen Rusten er voor zover u weet rechten op het perceel, zoals erfpacht, opstalrecht, vruchtgebruik, erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten of verplichtingen, kettingbedingen, voorkeursrechten, optierechten, rechten van wederinkoop, huurkoop, concurrentiebedingen etc.? Ja, zie Akte van Levering. 4. Publiekrechtelijke beperkingen Is de Wet voorkeursrecht gemeenten van toepassing? Nee Is er sprake van ruilverkaveling? Nee Is er sprake van onteigening? Nee 5. Kadastrale grenzen Wijken de huidige terreinafscheidingen volgens u af van de kadastrale eigendomsgrenzen? (Denk hierbij ook aan strookjes grond van de gemeente die u in gebruik heeft, of grond van u die gebruikt wordt door de buren.)

Nee

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Wielewaalstraat 156 te Amersfoort Is een gedeelte van uw pand, schuur, garage of schutting gebouwd op grond van de buren of andersom? Nee 6. Verhuur Is het huis of de grond geheel of gedeeltelijk verhuurd of bij anderen in gebruik? Nee 7. Procedures Zijn er over het pand procedures gaande bij de rechter, de huurcommissie of een andere instantie (bijvoorbeeld onteigening)? Nee 8. Monumenten, beschermd stads- of dorpsgezicht Is u bekend of er een aanvraag loopt voor of een besluit genomen is tot een aanwijzing van uw pand? a. als beschermd monument

c. gemeentelijk monument

b. tot beschermd stads- of dorpsgezicht

d. “beeldbepalend pand�

Nee 9. Onderhoudscontracten, garanties Zijn u onderhoudscontracten en/of garantieregelingen bekend van goederen die mee verkocht worden? Ja, cv-ketel jaarlijkse controle 10. Premies Valt uw woning onder een premie- of subsidieregeling? Nee 11. Terug te vorderen subsidies Zijn er in het verleden subsidies of premies verstrekt die bij verkoop van het pand voor een deel kunnen worden teruggevorderd? (Denk aan subsidies voor onderhoud, verbouwing, isolatie. Deze gelden vooral bij monumentenpanden)

Nee 12. Aanschrijvingen Zijn u door de overheid of nutsbedrijven verbeteringen of herstellingen voorgeschreven of aangekondigd die nog niet of niet naar behoren zijn uitgevoerd? Nee

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Wielewaalstraat 156 te Amersfoort 13. Onbewoonbaarverklaring Is het pand onbewoonbaar verklaard of in het verleden ooit onbewoonbaar verklaard geweest? Nee 14. Verbouwingen Is er een verbouwing uitgevoerd of iets aan- of bijgebouwd waarvoor formeel toestemming nodig was van de gemeente (bijvoorbeeld bouwvergunning)? Nee 15. Installaties Is de elektrische installatie vernieuwd? Nee Hoe oud is de cv-ketel? Bouwjaar 2010, Remeha 16. Omzetbelasting Is er bij verkoop sprake van een omzetbelastingheffing? (Bijvoorbeeld omdat het een voormalig bedrijfs onroerendgoed is, of een woonhuis met praktijkgedeelte, of omdat u pas ingrijpend verbouwd hebt)

Nee 17. Gebruik Hoe gebruikt u het huis nu? (Bijvoorbeeld als woning, praktijk, winkel, opslag) Woonhuis Is dat gebruik volgens u en/of de gemeente toegestaan? NeeJa 18. Gebreken, bezwaren Zijn u gebreken of bezwaren bekend van de technische installaties? (Denk daarbij aan de leidingen voor gas, water en elektriciteit, geiser, cv, mechanische ventilatie, apparatuur zoals deurbel, telefoon/intercom, keukenapparatuur, zonneschermen, thermostaat, kachels etc.)

Ja Is er voor zover u bekend sprake van chlorideschade (betonrot)? (Betonrot komt vooral voor in kruipruimtes van woningen gebouwd tussen 1965 en 1981 die voorzien zijn van betonnen vloerelementen van het merk Kwaaitaal of Manta. Ook andere betonelementen bijv. balkons kunnen aangetast zijn)

Nee

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Wielewaalstraat 156 te Amersfoort Is het pand voor zover u bekend aangetast door houtworm, boktor, ander ongedierte, zwammen of andere schimmels? Nee Beschrijf de kwaliteit van de vloer op de begane grond: Goed Zijn u nog andere gebreken of bezwaren bekend die voor een koper van belang kunnen zijn bij het nemen van een koopbeslissing? Nee 19. Verontreinigingen Is voor zover u bekend, de bodem verontreinigd of is er reden om te vermoeden dat de bodem verontreinigd is? Nee Heeft de gemeente of de provincie u een onderzoeks- of saneringsbevel opgelegd? Nee Is er voor zover u bekend een olietank in de grond aanwezig? Nee Is voor zover u bekend de gevel ooit gereinigd? Nee Zijn er voor zover u bekend in het pand en/of in een bijgebouw (berging, garage etc.) eternietplaten, asbestcementplaten of ander asbesthoudend materiaal aangebracht? (Eternietplaten zijn harde platen, ongeveer een halve centimeter dik, grijskleurig indien ze ongeverfd zijn)

Nee Blijft er in het pand “zeil� achter, al of niet vastgelijmd, dat aangeschaft is tussen 1960 en 1982? Nee 20. Riolering Is uw huis aangesloten op het gemeenteriool? Ja

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Wielewaalstraat 156 te Amersfoort 21. Septictank Is er voor zover u bekend een septictank in het perceel aanwezig? Nee 22. Huur, lease Zijn er bepaalde zaken in uw huis gehuurd of geleast (bijvoorbeeld de cv-ketel)? Nee 23. Gemeente- en waterschapsbelastingen Hoeveel betaalde u voor de laatste aanslagen: onroerend-zaakbelasting:

€ 190,00

belastingjaar:

2012

waterschapslasten:

€ 26,26

belastingjaar:

2012

Afvalstoffenheffing / rioolrecht:

€ 223,00 / € 47,00 + € 37,00

belastingjaar:

2012

24. Energienota Welke voorschotbedragen betaalt u maandelijks aan de nutsbedrijven? € 177,00 en € 50,00 water 25. Achterstallige betalingen Hebt u alle gemeentelijke belastingen die u verschuldigd bent al betaald? Ja 26. Appartementsrecht of lidmaatschapsrecht Lidmaatschap vereniging, € 15,00 per maand. 27. Buren Hoe is de gezinssamenstelling van uw buren? (Vanuit straatkant gezien) Rechts: stel 28. Energielabel Heeft u een energielabel of heeft u dit aangevraagd? Nee

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Wielewaalstraat 156 te Amersfoort Lijst van zaken Blijft achter

Zaken Tuinaanleg/bestrating/beplanting

X

Buitenverlichting

X

Gaat mee

Kan worden overgenomen

Tijd- of schemerschakelaar/ bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging

NVT

X X

Kasten/werkbank in tuinhuis/berging

X

(Broei)kas

X

Voet droogmolen

X

Overige tuin, te weten:

X

Woning Vlaggenmast

X

Schotel/antenne

X

Brievenbus

X

(Voordeur)bel

X

Alarminstallatie

X

Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie

X

Rookmelders

X

Rolluiken/zonwering buiten

X

Zonwering binnen

X

Vliegenhorren

X

Raamdecoratie, te weten:

X

- Gordijnrails/gordijnen/vitrages

X

- Rolgordijnen

X

- Losse horren/rolhorren

X

Vloerdecoratie, te weten: - vloerbedekking

X

- parketvloer/laminaat

X

- plavuizen

X

Warmwatervoorziening, te weten: CV met toebehoren

X

Thermostaat

X

Mechanische ventilatie/luchtbehandeling

X

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Wielewaalstraat 156 te Amersfoort Airconditioning

X

(Voorzet) open haard met toebehoren

X

Allesbrander

X

Kachels

X

Isolatievoorzieningen

X

(voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: Radiatorafwerking

X

Schilderijophangsysteem

X

Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: -

Gaskookplaat

X

-

Afzuigkap

X

-

Vaatwasser

X

-

Oven

X

-

Koelkast

X

-

Magnetron

X

Keukenaccessoires Verlichting, te weten: -

X

(Losse) kasten, legplanken, te weten: -

Kast op slaapkamer achter

X

Vast bureau

X

Spiegelwanden

X

Wastafels met accessoires

X

Toiletaccessoires

X

Badkameraccessoires -

Spiegel

X

Sauna met toebehoren

X

Veiligheidsschakelaar wasautomaat

X

Waterslot wasautomaat

X

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Wielewaalstraat 156 te Amersfoort

Overig Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen, te weten: Overige zaken, te weten: -

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Wielewaalstraat 156 te Amersfoort Plattegrond (niet op schaal)

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Wielewaalstraat 156 te Amersfoort

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Wielewaalstraat 156 te Amersfoort

Deze brochure is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld. De maatvoering van de woning is vastgesteld met gebruikmaking van de NEN 2580 normering. Aan eventuele onjuistheden of onvolkomenheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Wielewaalstraat 156 te Amersfoort Maak kennis met Woonvast Makelaars Compleet woonadvies onder ĂŠĂŠn dak Woonvast Makelaars is een veelzijdig makelaarskantoor. Met een hoge mate van inzet en een doordachte dienstverlening met zo volledig mogelijke informatie bemiddelen wij voor u bij het verkopen of het kopen van een woning. Alles op het kwalitatief hoge niveau dat u van een NVM-makelaar mag verwachten. Het team van medewerkers is deskundig op vele (sub)terreinen van de woningmarkt. Iedere medewerker heeft zijn eigen specialisme: Bestaande Bouw, Nieuwbouw, Taxaties, Verkoop van Huurwoningen. Woonvast Makelaars staat voor kwaliteit (een uitgebreid team), betrouwbaarheid (NVM) en een scherpe prijsstelling (courtage). NVM makelaar De makelaars van Woonvast Makelaars zijn lid van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen. Deze brancheorganisatie toetst de makelaars jaarlijks op hun deskundigheid. Voor u als opdrachtgever geeft dit houvast aan de kwaliteit, betrouwbaarheid, (door middel van de erecode van de NVM en het tuchtrecht) en de deskundigheid van de makelaars. Internet Kijk ook op WWW.WOONVAST.NL voor al het woningaanbod van ons kantoor. Zowel bestaande bouw, nieuwbouw als voormalige huurwoningen. Woning kopen Als u een huis zoekt kunnen wij u geheel of gedeeltelijk begeleiden in het hele zoek- en aankoopproces. Neemt u vrijblijvend contact op met een van onze makelaars om uw wensen eens door te spreken. Ook kunnen wij u vrijblijvend als zoeker op de hoogte houden van het woningaanbod van Woonvast Makelaars. Laat uw e-mailadres op onze site achter en u ontvangt automatisch een bericht met het nieuwste aanbod. Taxeren Als u een woning heeft gekocht en u sluit een hypotheek af, dan vraagt de geldverstrekker/uw bank om een taxatie. Wij kunnen voor u taxeren als wij geen belangen hebben gehad bij deze aan- of verkoop. Woning verkopen Bent u benieuwd wat de waarde van uw huidige koopwoning is, laat ons dan een keer een vrijblijvende waardebepaling voor u maken. Wij komen graag bij u thuis langs om de woning op te nemen en u te adviseren over de verkoopmogelijkheden. Met kennis van zaken en een maximale inzet begeleiden wij u graag bij de verkoop!

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl

Wielewaalstraat 156  
Wielewaalstraat 156  

Wielewaalstraat 156

Advertisement