Page 1

Ringweg Randenbroek 10D Amersfoort

TE KOOP Vraagprijs â‚Ź 135.000,- k.k.


Ringweg Randenbroek 10D te Amersfoort

Beschrijving Dit recent gerenoveerde APPARTEMENT ligt centraal in Amersfoort. Voor starters een unieke kans om kant-en–klaar te wonen. Het appartement heeft 4-kamers, waaronder 2 slaapkamers, een zonnig balkon op het zuidwesten en een berging op de begane grond. Daarnaast heb je vanaf de vierde verdieping een fraai uitzicht over het groen. De ligging van het appartement is zeer gunstig. Het winkelcentrum aan het Euterpeplein ligt op loopafstand. Hier kan je terecht voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast is het historische centrum makkelijk op de fiets te bereiken evenals, Park Randenbroek, het Eemplein en het NS station. Beschik je over een auto? Bij het appartement kan je vrij parkeren. Met de auto ben je snel op de verschillende uitvalswegen zoals de Hogeweg en snelweg A28. Maak je liever gebruik van het openbaarvervoer, de bushalte ligt om de hoek.

Bijzonderheden Bouwjaar 1960 Berging op de begane grond C.v-ketel in 2012 geplaatst waarbij de leidingen in de muur zijn weggewerkt Het gehele appartement is voorzien van een nieuwe laminaatvloer Nagenoeg alle houten oppervlakken, muren en plafonds zijn recent opnieuw geschilderd Er is een computernetwerk ingebouwd in muur Vrij parkeren direct bij het appartementencomplex De woning is ‘woonklaar’ gemaakt voor de nieuwe eigenaar Woonoppervlak 72 m² Inhoud 241 m³ Servicekosten € 140,- per maand

Stadsring 139I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Ringweg Randenbroek 10D te Amersfoort Indeling Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, intercominstallatie, lift en trapopgang.

Hal met toegang tot de verschillende vertrekken, ruime woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen. De wanden zijn strak afgewerkt en voorzien van stucwerk. Vanuit de woonkamer is de zijkamer te bereiken, deze kamer kan gebruikt worden als werkkamer, eetkamer of slaapkamerkamer. Het balkon grenst aan de zijkamer, met de ligging op het zuidwesten kan je hier in de middag en avond genieten van het uitzicht over het park en een goed glas wijn. De ouderslaapkamer grenst aan de galerij. Een extra kamer bevindt zich inpandig. De keuken is praktisch ingericht en voorzien van de volgende apparatuur; keramische kookplaat, rvs afzuigkap, oven en vaatwasser. Het plafond is voorzien van inbouwspots. Er is voldoende ruimte voor de wasapparatuur. De badkamer is geheel betegeld, voorzien van douchehoek, wastafel, toilet en designradiator.

Stadsring 139I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Ringweg Randenbroek 10D te Amersfoort

Stadsring 139I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Ringweg Randenbroek 10D te Amersfoort

Stadsring 139I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Ringweg Randenbroek 10D te Amersfoort

Bouwjaar De woning is in 1960 gebouwd. Installaties Verwarming en warm water door middel van cv-combiketel. Staat van onderhoud De staat van onderhoud zowel binnen als buiten is goed. Kadastrale gegevens Gemeente Amersfoort, sectie G, nummer 3688, indexnummers 26 en 67. Inhoud woning 241 m3 Woonoppervlakte 71 m2 Vraagprijs â‚Ź 135.000,-- k.k. Aanvaarding Aanvaarding in overleg

Stadsring 139I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Ringweg Randenbroek 10D te Amersfoort Uittreksel kadastrale kaart

Stadsring 139I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Ringweg Randenbroek 10D te Amersfoort Vragenlijst

1. Adres te verkopen perceel Ringweg Randenbroek 10D, 3816 CG te Amersfoort 2. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het perceel in eigendom hebt gekregen nog andere, eventuele aanvullende notariĂŤle of onderhandse akten opgesteld van het pand? Nee Zijn er voor zover u bekend mondelinge of schriftelijke afspraken gemaakt over aangrenzende percelen? (Denk hierbij aan regelingen voor het gebruik van een poort, schuur, garage, tuin, overeenkomsten met meerdere buren, toezeggingen, erfafscheidingen)

Nee 3. Erfpacht, opstal, vruchtgebruik, erfdienstbaarheden, overige rechten, verplichtingen Rusten er voor zover u weet rechten op het perceel, zoals erfpacht, opstalrecht, vruchtgebruik, erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten of verplichtingen, kettingbedingen, voorkeursrechten, optierechten, rechten van wederinkoop, huurkoop, concurrentiebedingen etc.? Nee 4. Publiekrechtelijke beperkingen Is de Wet voorkeursrecht gemeenten van toepassing? Nee Is er sprake van ruilverkaveling? Nee Is er sprake van onteigening? Nee 5. Kadastrale grenzen Wijken de huidige terreinafscheidingen volgens u af van de kadastrale eigendomsgrenzen? (Denk hierbij ook aan strookjes grond van de gemeente die u in gebruik heeft, of grond van u die gebruikt wordt door de buren.)

Nee

Stadsring 139I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Ringweg Randenbroek 10D te Amersfoort Is een gedeelte van uw pand, schuur, garage of schutting gebouwd op grond van de buren of andersom? Nee 6. Verhuur Is het huis of de grond geheel of gedeeltelijk verhuurd of bij anderen in gebruik? Nee 7. Procedures Zijn er over het pand procedures gaande bij de rechter, de huurcommissie of een andere instantie (bijvoorbeeld onteigening)? Nee 8. Monumenten, beschermd stads- of dorpsgezicht Is u bekend of er een aanvraag loopt voor of een besluit genomen is tot een aanwijzing van uw pand? a. als beschermd monument

c. gemeentelijk monument

b. tot beschermd stads- of dorpsgezicht

d. “beeldbepalend pand�

Nee 9. Onderhoudscontracten, garanties Zijn u onderhoudscontracten en/of garantieregelingen bekend van goederen die mee verkocht worden? Nee 10. Premies Valt uw woning onder een premie- of subsidieregeling? Nee 11. Terug te vorderen subsidies Zijn er in het verleden subsidies of premies verstrekt die bij verkoop van het pand voor een deel kunnen worden teruggevorderd? (Denk aan subsidies voor onderhoud, verbouwing, isolatie. Deze gelden vooral bij monumentenpanden)

Nee 12. Aanschrijvingen Zijn u door de overheid of nutsbedrijven verbeteringen of herstellingen voorgeschreven of aangekondigd die nog niet of niet naar behoren zijn uitgevoerd? Nee

Stadsring 139I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Ringweg Randenbroek 10D te Amersfoort 13. Onbewoonbaarverklaring Is het pand onbewoonbaar verklaard of in het verleden ooit onbewoonbaar verklaard geweest? Nee 14. Verbouwingen Is er een verbouwing uitgevoerd of iets aan- of bijgebouwd waarvoor formeel toestemming nodig was van de gemeente (bijvoorbeeld bouwvergunning)? Nee 15. Installaties Is de elektrische installatie vernieuwd? Ja Hoe oud is de cv-ketel? Bouwjaar 2012 16. Omzetbelasting Is er bij verkoop sprake van een omzetbelastingheffing? (Bijvoorbeeld omdat het een voormalig bedrijfs onroerendgoed is, of een woonhuis met praktijkgedeelte, of omdat u pas ingrijpend verbouwd hebt)

Nee 17. Gebruik Hoe gebruikt u het huis nu? (Bijvoorbeeld als woning, praktijk, winkel, opslag) De woning staat leeg. Is dat gebruik volgens u en/of de gemeente toegestaan? Ja 18. Gebreken, bezwaren Zijn u gebreken of bezwaren bekend van de technische installaties? (Denk daarbij aan de leidingen voor gas, water en elektriciteit, geiser, cv, mechanische ventilatie, apparatuur zoals deurbel, telefoon/intercom, keukenapparatuur, zonneschermen, thermostaat, kachels etc.)

Nee Is er voor zover u bekend sprake van chlorideschade (betonrot)? (Betonrot komt vooral voor in kruipruimtes van woningen gebouwd tussen 1965 en 1981 die voorzien zijn van betonnen vloerelementen van het merk Kwaaitaal of Manta. Ook andere betonelementen bijv. balkons kunnen aangetast zijn)

Nee

Stadsring 139I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Ringweg Randenbroek 10D te Amersfoort Is het pand voor zover u bekend aangetast door houtworm, boktor, ander ongedierte, zwammen of andere schimmels? Nee Beschrijf de kwaliteit van de vloer op de begane grond: Nieuw laminaat Zijn u nog andere gebreken of bezwaren bekend die voor een koper van belang kunnen zijn bij het nemen van een koopbeslissing? Nee 19. Verontreinigingen Is voor zover u bekend, de bodem verontreinigd of is er reden om te vermoeden dat de bodem verontreinigd is? Nee Heeft de gemeente of de provincie u een onderzoeks- of saneringsbevel opgelegd? Nee Is er voor zover u bekend een olietank in de grond aanwezig? Ja, wordt weggehaald, dit was van de blokverwarming Is voor zover u bekend de gevel ooit gereinigd? Nee Zijn er voor zover u bekend in het pand en/of in een bijgebouw (berging, garage etc.) eternietplaten, asbestcementplaten of ander asbesthoudend materiaal aangebracht? (Eternietplaten zijn harde platen, ongeveer een halve centimeter dik, grijskleurig indien ze ongeverfd zijn)

Nee Blijft er in het pand “zeil� achter, al of niet vastgelijmd, dat aangeschaft is tussen 1960 en 1982? Nee 20. Riolering Is uw huis aangesloten op het gemeenteriool? Ja

Stadsring 139I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Ringweg Randenbroek 10D te Amersfoort 21. Septictank Is er voor zover u bekend een septictank in het perceel aanwezig? Nee 22. Huur, lease Zijn er bepaalde zaken in uw huis gehuurd of geleast (bijvoorbeeld de cv-ketel)? Nee 23. Gemeente- en waterschapsbelastingen Hoeveel betaalde u voor de laatste aanslagen: onroerend-zaakbelasting:

€ 165,-

belastingjaar:

2013

waterschapslasten: belastingjaar: Afvalstoffenheffing / rioolrecht:

€ 173,16 / € 35,- + € 28,-

belastingjaar:

2013

24. Energienota Welke voorschotbedragen betaalt u maandelijks aan de nutsbedrijven?

25. Achterstallige betalingen Hebt u alle gemeentelijke belastingen die u verschuldigd bent al betaald? Nee 26. Appartementsrecht of lidmaatschapsrecht Is er een vereniging van eigenaars? Ja Is er een coöperatieve flatexploitatievereniging (coöperatie)? Als er sprake is van een vereniging van eigenaars of een coöperatie, wordt er wel eens een ledenvergadering gehouden? Ja Zo ja, hoe vaak? 4x per jaar Stadsring 139I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Ringweg Randenbroek 10D te Amersfoort Betaalt u maandelijks (of per andere periode) een bedrag aan de vereniging? Ja Zo ja, hoeveel? â‚Ź 140,Zijn alle aan de vereniging verschuldigde bedragen betaald? Ja Wie is de administrateur of secretaris-penningmeester van de vereniging? Intrema Wordt er elk jaar een overzicht opgesteld van de uitgaven en inkomsten van de vereniging? Ja Zijn er afspraken gemaakt over toekomstig onderhoud of zijn er andere besluiten van de vereniging die voor koper van belang kunnen zijn? Ja, enkel glas vervangen voor dubbel glas. Is de opstalverzekering gesloten voor het gehele gebouw? Nee, eigen verzekering 27. Buren Hoe is de gezinssamenstelling van uw buren? (Vanuit straatkant gezien) Rechts: 2 volwassenen en 1 kind Links: 1 persoon 28. Energielabel Heeft u een energielabel of heeft u dit aangevraagd? Ja, energieklasse F.

Stadsring 139I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Ringweg Randenbroek 10D te Amersfoort Lijst van zaken Blijft achter

Zaken

Gaat mee

Kan worden overgenomen

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd- of schemerschakelaar/ bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (Broei)kas Voet droogmolen Overige tuin, te weten: Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie

X

Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen

X

Vliegenhorren Raamdecoratie, te weten: - Gordijnrails/gordijnen/vitrages

X

- Rolgordijnen - Losse horren/rolhorren -

Lamellen

X

Vloerdecoratie, te weten: - vloerbedekking - parketvloer/laminaat

X

- plavuizen Warmwatervoorziening, te weten: CV met toebehoren

X

Thermostaat

X

Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning

Stadsring 139I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl

NVT


Ringweg Randenbroek 10D te Amersfoort (Voorzet) open haard met toebehoren Allesbrander Kachels Isolatievoorzieningen (voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten

X

Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: -

Oven

X

-

Vaatwasser

X

-

Afzuigkap

X

Keukenaccessoires Verlichting, te weten: -

Inbouwspots

X

-

TL verlichting

X

(Losse) kasten, legplanken, te weten: Vast bureau Spiegelwanden Wastafels met accessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Sauna met toebehoren Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat

X

Stadsring 139I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Ringweg Randenbroek 10D te Amersfoort

Overig Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen, te weten: Overige zaken, te weten: -

Stadsring 139I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Ringweg Randenbroek 10D te Amersfoort Plattegrond

Deze brochure is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld. De maatvoering van de woning is vastgesteld met gebruikmaking van de NEN 2580 normering. Aan eventuele onjuistheden of onvolkomenheden kunnen geen rechten worden ontleend. Stadsring 139I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Ringweg Randenbroek 10D te Amersfoort Maak kennis met Woonvast Makelaars Compleet woonadvies onder ĂŠĂŠn dak Woonvast Makelaars is een veelzijdig makelaarskantoor. Met een hoge mate van inzet en een doordachte dienstverlening met zo volledig mogelijke informatie bemiddelen wij voor u bij het verkopen of het kopen van een woning. Alles op het kwalitatief hoge niveau dat u van een NVM-makelaar mag verwachten. Het team van medewerkers is deskundig op vele (sub)terreinen van de woningmarkt. Iedere medewerker heeft zijn eigen specialisme: Bestaande Bouw, Nieuwbouw, Taxaties, Verkoop van Huurwoningen. Woonvast Makelaars staat voor kwaliteit (een uitgebreid team), betrouwbaarheid (NVM) en een scherpe prijsstelling (courtage). NVM makelaar De makelaars van Woonvast Makelaars zijn lid van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen. Deze brancheorganisatie toetst de makelaars jaarlijks op hun deskundigheid. Voor u als opdrachtgever geeft dit houvast aan de kwaliteit, betrouwbaarheid, (door middel van de erecode van de NVM en het tuchtrecht) en de deskundigheid van de makelaars. Internet Kijk ook op WWW.WOONVAST.NL voor al het woningaanbod van ons kantoor. Zowel bestaande bouw, nieuwbouw als voormalige huurwoningen. Woning kopen Als u een huis zoekt kunnen wij u geheel of gedeeltelijk begeleiden in het hele zoek- en aankoopproces. Neemt u vrijblijvend contact op met een van onze makelaars om uw wensen eens door te spreken. Ook kunnen wij u vrijblijvend als zoeker op de hoogte houden van het woningaanbod van Woonvast Makelaars. Laat uw e-mailadres op onze site achter en u ontvangt automatisch een bericht met het nieuwste aanbod. Taxeren Als u een woning heeft gekocht en u sluit een hypotheek af, dan vraagt de geldverstrekker/uw bank om een taxatie. Wij kunnen voor u taxeren als wij geen belangen hebben gehad bij deze aan- of verkoop. Woning verkopen Bent u benieuwd wat de waarde van uw huidige koopwoning is, laat ons dan een keer een vrijblijvende waardebepaling voor u maken. Wij komen graag bij u thuis langs om de woning op te nemen en u te adviseren over de verkoopmogelijkheden. Met kennis van zaken en een maximale inzet begeleiden wij u graag bij de verkoop!

Stadsring 139I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl

Ringweg Randenbroek 10D  

Ringweg Randenbroek 10D

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you