Page 1

Klaprooslaan 32 Hoevelaken

TE KOOP Vraagprijs â‚Ź 172.000,- k.k.


Klaprooslaan 32 Hoevelaken

Wat een heerlijke woning. Wat een geweldige kans voor de woningzoekende op de woningmarkt. Betaalbaar wonen in Hoevelaken is nu mogelijk!! De vorige bewoners hebben deze woning uitstekend achtergelaten. Er is hier met veel plezier gewoond. De gerealiseerde uitbouw geeft deze woning extra mogelijkheden!! De woning dient wel op een aantal aspecten gemoderniseerd te worden. Maar dit is allemaal te overzien! Indeling Begane grond Entree, hal, toilet, trap-/kelderkast met meterbord. Dichte keuken met eenvoudig doch net keukenblok. Lichte tuingerichte woonkamer met open haard. In de uitbouw bevinden zich een extra (slaap) kamer en een 2 e badkamer!

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Klaprooslaan 32 Hoevelaken

Eerste verdieping Drie prima slaapkamers. Badkamer, volledig betegeld, douche en wastafel.

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Klaprooslaan 32 Hoevelaken Zolderverdieping Te bereiken door middel van een vlizo trap. Opstelplaats cv ketel. Velux dakraam. Bijzonderheden:  Diepe achtertuin. Achterom bereikbaar. Tuinhuis.  Uitbouw!!  Twee badkamers!  Keurig bewoond  Bouwjaar circa 1962.  Voldoende parkeergelegenheid aanwezig op de openbare weg  Projectnotaris.  Aanvaarding kan op korte termijn.  Deze woning kunt u NIET kopen met de koopgarantregeling.

Bouwjaar De woning is in circa 1962 gebouwd. Kadastrale gegevens Gemeente Hoevelaken, sectie C, nummer 3630 gedeeltelijk. Inhoud woning 230 m3 Woonoppervlakte 96 m2 Vraagprijs € 172.000,-- k.k. Aanvaarding In overleg.

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Klaprooslaan 32 Hoevelaken Kadastrale kaart

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Klaprooslaan 32 Hoevelaken Maak kennis met Woonvast Makelaars Compleet woonadvies onder ĂŠĂŠn dak Woonvast Makelaars is een veelzijdig makelaarskantoor. Met een hoge mate van inzet en een doordachte dienstverlening met zo volledig mogelijke informatie bemiddelen wij voor u bij het verkopen of het kopen van een woning. Alles op het kwalitatief hoge niveau dat u van een NVM-makelaar mag verwachten. Het team van medewerkers is deskundig op vele (sub)terreinen van de woningmarkt. Iedere medewerker heeft zijn eigen specialisme: Bestaande Bouw, Nieuwbouw, Taxaties, Verkoop van Huurwoningen. Woonvast Makelaars staat voor kwaliteit (een uitgebreid team), betrouwbaarheid (NVM) en een scherpe prijsstelling (courtage). NVM makelaar De makelaars van Woonvast Makelaars zijn lid van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen. Deze brancheorganisatie toetst de makelaars jaarlijks op hun deskundigheid. Voor u als opdrachtgever geeft dit houvast aan de kwaliteit, betrouwbaarheid, (door middel van de erecode van de NVM en het tuchtrecht) en de deskundigheid van de makelaars. Internet Kijk ook op WWW.WOONVAST.NL voor al het woningaanbod van ons kantoor. Zowel bestaande bouw, nieuwbouw als voormalige huurwoningen. Woning kopen Als u een huis zoekt kunnen wij u geheel of gedeeltelijk begeleiden in het hele zoek- en aankoopproces. Neemt u vrijblijvend contact op met een van onze makelaars om uw wensen eens door te spreken. Ook kunnen wij u vrijblijvend als zoeker op de hoogte houden van het woningaanbod van Woonvast Makelaars. Laat uw e-mailadres op onze site achter en u ontvangt automatisch een bericht met het nieuwste aanbod. Taxeren Als u een woning heeft gekocht en u sluit een hypotheek af, dan vraagt de geldverstrekker/uw bank om een taxatie. Wij kunnen voor u taxeren als wij geen belangen hebben gehad bij deze aan- of verkoop. Woning verkopen Bent u benieuwd wat de waarde van uw huidige koopwoning is, laat ons dan een keer een vrijblijvende waardebepaling voor u maken. Wij komen graag bij u thuis langs om de woning op te nemen en u te adviseren over de verkoopmogelijkheden. Met kennis van zaken en een maximale inzet begeleiden wij u graag bij de verkoop!

Deze brochure is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld. Aan eventuele onjuistheden of onvolkomenheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl

Klaprooslaan 32  

Klaprooslaan 32

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you