Page 1

Hoenderberg 2 Amersfoort

TE KOOP Vraagprijs â‚Ź 255.000,- k.k.


Hoenderberg 2 te Amersfoort Beschrijving Aan de Hoenderberg 2 in Vathorst ligt deze UITGEBOUWDE hoekwoning. Vathorst is een wijk met een groot aantal voorzieningen. In de directe omgeving van het woonhuis liggen verschillende scholen, er is een breed winkel aanbod en een bus- en treinverbinding. Daarnaast is er voor de sportliefhebber een ruime keuze aan activiteiten zoals hockey, voetbal, skaten, ook is er een sportschool in de buurt. Het woonhuis dat wij u aanbieden is een royale eengezinswoning met voortuin op het zuidoosten, en de achtertuin op het noordwesten. De woning heeft aan de voorzijde vrij uitzicht op een houtwal. ’s Zomers kunt u heerlijk genieten van de ondergaande zon in de privacy van uw achtertuin. De woning is aan de binnenzijde keurig en smaakvol afgewerkt. Door de uitbouw op de begane grond is de leefruimte gemaximaliseerd. Bijzonderheden Voorzien van vloerverwarming (thans uitgeschakeld) Voorzien van alarminstallatie Airconditioningunit in woonkamer en in de ouderslaapkamer (2009) De airconditioning is energieklasse A inclusief een warmtefunctie Hardhouten kozijnen met isolatieglas Glasvezel Onderhoud voor airconditioning en c.v.-ketel is in 2013 uitgevoerd Bouwjaar 2002 V.v. zonneboiler en mechanische ventilatie C.v.-ketel circa 2002 Houten berging en extra motorstalling op straat niveau Begane grond Hal voorzien van een massief eikenvloer, meterkast en toilet met fontein. Aan de voorzijde is de ruime, open keuken gesitueerd. De keuken is uitgerust met de nodige inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, vlakscherm afzuigkap, combimagnetron (2013), koelkast met 3-laden vriezer en een vaatwasser. De uitgebouwde woonkamer is tuingericht. De grote glazen pui aan de achterzijde en het extra zijraam zorgen voor veel lichtinval. Er is voldoende ruimte voor zowel een ruime eettafel als een gezellige zithoek. De vloer is afgewerkt met een massief eikenvloer. Een praktische trapkast biedt extra opbergruimte.

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Hoenderberg 2 te Amersfoort

Eerste verdieping Overloop, sfeervolle, ruime ouderslaapkamer. De vloer is afgewerkt met een vurenhouten wit gebeitste vloer. De tweede slaapkamer is voorzien van open slaande deuren naar het balkon. De vloer is afgewerkt met een vurenhouten wit gebeitste vloer. In de badkamer kunt u heerlijk genieten en tot rust komen in de whirlpool, er is een douchecabine, tweede toilet, een wastafelmeubel en designradiator. Middels een vaste trap bereikt u de tweede verdieping.

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Hoenderberg 2 te Amersfoort

Tweede verdieping Ruime praktische zolder met mogelijkheden voor een extra slaap-, werk- speel- of studeerkamer, wasmachine- en drogeraansluiting. Een praktische bergruimte treft u achter het knieschot.

Tuin De (achter)tuin is onderhoudsvriendelijk. De houtenberging biedt voldoende ruimte voor een aantal fietsen. De tuin in onderhoudsvriendelijk. De Houtenberging biedt voldoende ruimte voor de opslag van tuinstoelen en -kussens en een werkbank. Bent u een liefhebber van een motor, aan de zijkant van de woning is een praktische stalling gerealiseerd op straatniveau, waarin u uiteraard ook uw fietsen kunt stallen.

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Hoenderberg 2 te Amersfoort

Bouwjaar De woning is in 2002 gebouwd. Installaties Verwarming en warm water door middel van cv-combiketel. Isolatie De woning is volledig geĂŻsoleerd. Staat van onderhoud De staat van onderhoud zowel binnen als buiten is goed. Kadastrale gegevens Gemeente Hoogland, sectie O, nummer 369. Perceeloppervlakte 168 m2 Inhoud woning 271 m3 Woonoppervlakte 105 m2 Vraagprijs â‚Ź 255.000,-- k.k. Aanvaarding Aanvaarding in overleg

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Hoenderberg 2 te Amersfoort Uittreksel kadastrale kaart

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Hoenderberg 2 te Amersfoort Vragenlijst

1. Adres te verkopen perceel Hoenderberg 2, 3825 CR te Amersfoort 2. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het perceel in eigendom hebt gekregen nog andere, eventuele aanvullende notariĂŤle of onderhandse akten opgesteld van het pand? Nee Zijn er voor zover u bekend mondelinge of schriftelijke afspraken gemaakt over aangrenzende percelen? (Denk hierbij aan regelingen voor het gebruik van een poort, schuur, garage, tuin, overeenkomsten met meerdere buren, toezeggingen, erfafscheidingen)

NeeJa 3. Erfpacht, opstal, vruchtgebruik, erfdienstbaarheden, overige rechten, verplichtingen Rusten er voor zover u weet rechten op het perceel, zoals erfpacht, opstalrecht, vruchtgebruik, erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten of verplichtingen, kettingbedingen, voorkeursrechten, optierechten, rechten van wederinkoop, huurkoop, concurrentiebedingen etc.? Nee 4. Publiekrechtelijke beperkingen Is de Wet voorkeursrecht gemeenten van toepassing? Nee Is er sprake van ruilverkaveling? Nee Is er sprake van onteigening? Nee 5. Kadastrale grenzen Wijken de huidige terreinafscheidingen volgens u af van de kadastrale eigendomsgrenzen? (Denk hierbij ook aan strookjes grond van de gemeente die u in gebruik heeft, of grond van u die gebruikt wordt door de buren.)

Nee

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Hoenderberg 2 te Amersfoort Is een gedeelte van uw pand, schuur, garage of schutting gebouwd op grond van de buren of andersom? Nee 6. Verhuur Is het huis of de grond geheel of gedeeltelijk verhuurd of bij anderen in gebruik? Nee 7. Procedures Zijn er over het pand procedures gaande bij de rechter, de huurcommissie of een andere instantie (bijvoorbeeld onteigening)? Nee 8. Monumenten, beschermd stads- of dorpsgezicht Is u bekend of er een aanvraag loopt voor of een besluit genomen is tot een aanwijzing van uw pand? a. als beschermd monument

c. gemeentelijk monument

b. tot beschermd stads- of dorpsgezicht

d. “beeldbepalend pand�

Nee 9. Onderhoudscontracten, garanties Zijn u onderhoudscontracten en/of garantieregelingen bekend van goederen die mee verkocht worden? Nee 10. Premies Valt uw woning onder een premie- of subsidieregeling? Nee 11. Terug te vorderen subsidies Zijn er in het verleden subsidies of premies verstrekt die bij verkoop van het pand voor een deel kunnen worden teruggevorderd? (Denk aan subsidies voor onderhoud, verbouwing, isolatie. Deze gelden vooral bij monumentenpanden)

Nee 12. Aanschrijvingen Zijn u door de overheid of nutsbedrijven verbeteringen of herstellingen voorgeschreven of aangekondigd die nog niet of niet naar behoren zijn uitgevoerd? Nee

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Hoenderberg 2 te Amersfoort 13. Onbewoonbaarverklaring Is het pand onbewoonbaar verklaard of in het verleden ooit onbewoonbaar verklaard geweest? Nee 14. Verbouwingen Is er een verbouwing uitgevoerd of iets aan- of bijgebouwd waarvoor formeel toestemming nodig was van de gemeente (bijvoorbeeld bouwvergunning)? Ja, lichte bouwvergunning erfafscheiding verleend. 15. Installaties Is de elektrische installatie vernieuwd? Nee Hoe oud is de cv-ketel? Bouwjaar 2002 16. Omzetbelasting Is er bij verkoop sprake van een omzetbelastingheffing? (Bijvoorbeeld omdat het een voormalig bedrijfs onroerendgoed is, of een woonhuis met praktijkgedeelte, of omdat u pas ingrijpend verbouwd hebt)

Nee 17. Gebruik Hoe gebruikt u het huis nu? (Bijvoorbeeld als woning, praktijk, winkel, opslag) Woning Is dat gebruik volgens u en/of de gemeente toegestaan? Ja 18. Gebreken, bezwaren Zijn u gebreken of bezwaren bekend van de technische installaties? (Denk daarbij aan de leidingen voor gas, water en elektriciteit, geiser, cv, mechanische ventilatie, apparatuur zoals deurbel, telefoon/intercom, keukenapparatuur, zonneschermen, thermostaat, kachels etc.)

Nee Is er voor zover u bekend sprake van chlorideschade (betonrot)? (Betonrot komt vooral voor in kruipruimtes van woningen gebouwd tussen 1965 en 1981 die voorzien zijn van betonnen vloerelementen van het merk Kwaaitaal of Manta. Ook andere betonelementen bijv. balkons kunnen aangetast zijn)

Nee

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Hoenderberg 2 te Amersfoort Is het pand voor zover u bekend aangetast door houtworm, boktor, ander ongedierte, zwammen of andere schimmels? Nee Beschrijf de kwaliteit van de vloer op de begane grond: Uitstekend Zijn u nog andere gebreken of bezwaren bekend die voor een koper van belang kunnen zijn bij het nemen van een koopbeslissing? Nee 19. Verontreinigingen Is voor zover u bekend, de bodem verontreinigd of is er reden om te vermoeden dat de bodem verontreinigd is? Nee Heeft de gemeente of de provincie u een onderzoeks- of saneringsbevel opgelegd? Nee Is er voor zover u bekend een olietank in de grond aanwezig? Nee Is voor zover u bekend de gevel ooit gereinigd? Nee Zijn er voor zover u bekend in het pand en/of in een bijgebouw (berging, garage etc.) eternietplaten, asbestcementplaten of ander asbesthoudend materiaal aangebracht? (Eternietplaten zijn harde platen, ongeveer een halve centimeter dik, grijskleurig indien ze ongeverfd zijn)

NeeJa Blijft er in het pand “zeil� achter, al of niet vastgelijmd, dat aangeschaft is tussen 1960 en 1982? Nee 20. Riolering Is uw huis aangesloten op het gemeenteriool? Nee

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Hoenderberg 2 te Amersfoort 21. Septictank Is er voor zover u bekend een septictank in het perceel aanwezig? Nee 22. Huur, lease Zijn er bepaalde zaken in uw huis gehuurd of geleast (bijvoorbeeld de cv-ketel)? Nee 23. Gemeente- en waterschapsbelastingen Hoeveel betaalde u voor de laatste aanslagen: onroerend-zaakbelasting:

€ 273,00

belastingjaar:

2013

waterschapslasten:

€ 191,11 (€ 45,49 + € 145,92)

belastingjaar:

2013

Afvalstoffenheffing / rioolrecht:

€ 222,72 / € 58,00 + € 47,00

belastingjaar:

2013

24. Energienota Welke voorschotbedragen betaalt u maandelijks aan de nutsbedrijven? € 172,00 (2013) 25. Achterstallige betalingen Hebt u alle gemeentelijke belastingen die u verschuldigd bent al betaald? Ja, in termijnen automatische incasso 26. Appartementsrecht of lidmaatschapsrecht Is er een vereniging van eigenaars? Nee Is er een coöperatieve flatexploitatievereniging (coöperatie)? Nee

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Hoenderberg 2 te Amersfoort 27. Buren Hoe is de gezinssamenstelling van uw buren? (Vanuit straatkant gezien) Rechts: n.v.t. Links: man, vrouw, dochter, zoontje 28. Energielabel Heeft u een energielabel of heeft u dit aangevraagd? Nee Overige informatie Cv-ketel en beide airco’s hebben 2-2-2013 een onderhoudsbeurt gehad. Er rusten geen vaste contracten op onderhoud. De deur van de motorschuur moet eigenlijk naar binnen draaien. Nieuwe combimagnetron geïnstalleerd.

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Hoenderberg 2 te Amersfoort Lijst van zaken Blijft achter

Zaken Tuinaanleg/bestrating/beplanting

X

Buitenverlichting

X

Gaat mee

Kan worden overgenomen

Tijd- of schemerschakelaar/ bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging

NVT

X X

Kasten/werkbank in tuinhuis/berging

X

(Broei)kas

X

Voet droogmolen

X

Overige tuin, te weten: -

Loungebank + kussens

X

Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus

X

(Voordeur)bel

X

Alarminstallatie

X

Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie

X

Rookmelders

X

Rolluiken/zonwering buiten

X

Zonwering binnen

X

Vliegenhorren

X

Raamdecoratie, te weten:

X

- Gordijnrails/gordijnen/vitrages

X

- Rolgordijnen - Losse horren/rolhorren -

Vouwgordijnen

X X

Vloerdecoratie, te weten: - vloerbedekking - parketvloer/laminaat - plavuizen -

Eiken houten vloer

X

Warmwatervoorziening, te weten: -

X

-

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Hoenderberg 2 te Amersfoort CV met toebehoren

X

Thermostaat

X

Mechanische ventilatie/luchtbehandeling

X

Airconditioning

X

(Voorzet) open haard met toebehoren

X

Allesbrander

X

Kachels

X

Isolatievoorzieningen

X

(voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten:

X

Radiatorafwerking

X

Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten

X X

Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: -

Oven

-

Koel-/vriescombi

-

kookplaat

X X X

Keukenaccessoires -

koffiebar (zonder koffiemachine)

X

Verlichting, te weten: -

keukenverlichting

-

badkamerverlichting

X X

(Losse) kasten, legplanken, te weten: -

woonkamerkasten + meubels

X

Vast bureau

X

Spiegelwanden

X

Wastafels met accessoires

X

Toiletaccessoires

X

-

ligbad met bubbels + jets

X

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Hoenderberg 2 te Amersfoort Badkameraccessoires -

X

Sauna met toebehoren

X

Veiligheidsschakelaar wasautomaat

X

Waterslot wasautomaat

X

Overig Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen, te weten: Overige zaken, te weten: -

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Hoenderberg 2 te Amersfoort Plattegrond

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Hoenderberg 2 te Amersfoort

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Hoenderberg 2 te Amersfoort

Deze brochure is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld. De maatvoering van de woning is vastgesteld met gebruikmaking van de NEN 2580 normering. Aan eventuele onjuistheden of onvolkomenheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Hoenderberg 2 te Amersfoort Maak kennis met Woonvast Makelaars Compleet woonadvies onder ĂŠĂŠn dak Woonvast Makelaars is een veelzijdig makelaarskantoor. Met een hoge mate van inzet en een doordachte dienstverlening met zo volledig mogelijke informatie bemiddelen wij voor u bij het verkopen of het kopen van een woning. Alles op het kwalitatief hoge niveau dat u van een NVM-makelaar mag verwachten. Het team van medewerkers is deskundig op vele (sub)terreinen van de woningmarkt. Iedere medewerker heeft zijn eigen specialisme: Bestaande Bouw, Nieuwbouw, Taxaties, Verkoop van Huurwoningen. Woonvast Makelaars staat voor kwaliteit (een uitgebreid team), betrouwbaarheid (NVM) en een scherpe prijsstelling (courtage). NVM makelaar De makelaars van Woonvast Makelaars zijn lid van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen. Deze brancheorganisatie toetst de makelaars jaarlijks op hun deskundigheid. Voor u als opdrachtgever geeft dit houvast aan de kwaliteit, betrouwbaarheid, (door middel van de erecode van de NVM en het tuchtrecht) en de deskundigheid van de makelaars. Internet Kijk ook op WWW.WOONVAST.NL voor al het woningaanbod van ons kantoor. Zowel bestaande bouw, nieuwbouw als voormalige huurwoningen. Woning kopen Als u een huis zoekt kunnen wij u geheel of gedeeltelijk begeleiden in het hele zoek- en aankoopproces. Neemt u vrijblijvend contact op met een van onze makelaars om uw wensen eens door te spreken. Ook kunnen wij u vrijblijvend als zoeker op de hoogte houden van het woningaanbod van Woonvast Makelaars. Laat uw e-mailadres op onze site achter en u ontvangt automatisch een bericht met het nieuwste aanbod. Taxeren Als u een woning heeft gekocht en u sluit een hypotheek af, dan vraagt de geldverstrekker/uw bank om een taxatie. Wij kunnen voor u taxeren als wij geen belangen hebben gehad bij deze aan- of verkoop. Woning verkopen Bent u benieuwd wat de waarde van uw huidige koopwoning is, laat ons dan een keer een vrijblijvende waardebepaling voor u maken. Wij komen graag bij u thuis langs om de woning op te nemen en u te adviseren over de verkoopmogelijkheden. Met kennis van zaken en een maximale inzet begeleiden wij u graag bij de verkoop!

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl

Hoenderberg 2  

Hoenderberg 2

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you