Page 1

CENTRAAL

wonen?

10 LUXE HUURAPPARTEMENTEN MET PARKEERRUIMTE OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM VAN AMERSFOORT!


Centro Vido Eemplein Eemboulevard Koppelpoort Lieve vrouwekerkhof Sint Jorisplein Bioscoop Centraal Station

N

1 2 3 4 5 6 7 8

1 3 2

8

4

7 6

5

Amersfoort, stad met een hart Amersfoort: een stad die uitstekende kwalitatieve voorzieningen biedt. Of het nu gaat om wonen, werken of recreëren, de mogelijkheden zijn legio. Zo kenmerkt het centrum zich door haar prachtige, historische panden, de karakteristieke Koppelpoort en het monumentale Muurhuizen. Maar hier vindt u ook het moderne, bruisende St. Jorisplein met een enorme diversiteit aan winkels. Het centrum van Amersfoort is het kloppend hart van deze stad. Bij de eerste zonnestralen lopen hier de vele terrassen vol en kun je zorgeloos genieten van een lekkere cappuccino, een goed glas wijn en met een beetje geluk live muziek. Ook op culinair gebiedt heeft Amersfoort veel te bieden. U hebt de keuze uit een diversiteit aan (goede!) restaurants. Van authentiek Spaans of Italiaans, kruidig Mexicaans of Turks, maar ook Japans of zelfs zeer smakelijk Hollands! Amersfoort is tevens een stad met vele mogelijkheden op het gebied van kunst en cultuur. De festivals die in de zomerperiode plaatsvinden, zetten de stad op z’n kop. Zo is er het Jazzfestival, Dias Latinos en het culinaire Proef Amersfoort en dit is nog slechts een kleine greep uit het uitgebreide aanbod. Heerlijk ronddolen kun je bijvoorbeeld in KAdE, Museum Flehite of het Mondriaanhuis, maar ook een historische stadswandeling, een niet alledaagse film in het Filmtheater of zelfs een kanotocht door de grachten behoren tot de mogelijkheden.

Alle voorzieningen bij de hand Centro Vido wordt gekenmerkt door haar fantastisch centrale ligging. U heeft hier werkelijk alle voorzieningen direct bij de hand: winkels, restaurants, bioscoop, cafés, sportvoorzieningen of theater, u vindt het er allemaal. Daarnaast wordt in de directe omgeving het nieuwe Eemplein gerealiseerd. Het Eemplein wordt een multifunctioneel centrumgebied waar mensen elkaar ontmoeten, uitgaan, genieten van cultuur, winkelen, maar ook wonen en werken. Tevens bevindt zich het Centraal Station op loopafstand. Want of u nu naar Amsterdam, Utrecht of Apeldoorn wilt, vanuit Amersfoort is dit geen enkel probleem. Kortom, Centro Vido is een heerlijke plek voor iedereen die wil werken, wonen, wandelen of winkelen.


Luxe afgewerkte appartementen Centro Vido kenmerkt zich door een hoog afwerkingsniveau. De appartementen variëren van grootte tussen de 87 m² en 90m². Daarnaast is er een groot appartement van 107 m²! De 3-kamer appartementen hebben een ruime woonkamer met een loggia. De moderne open keuken is van alle luxe voorzien. De keuken is inclusief een koelkast, combimagnetron, kookplaat en vaatwasmachine. De appartementen hebben twee ruime slaapkamers. De luxe afgewerkte badkamers zijn voorzien van een douchehoek, wastafel en een 2e wandcloset. Het tegelwerk in de badkamer is tot het plafond aangebracht. Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming, waardoor alle ruimte in de appartementen optimaal benut kan worden. Daarnaast is de dekvloer zwevend gelegd. Dit heeft een hoge geluidswerende functie en biedt u de vrijheid om te kiezen voor diverse vloerafwerkingen.

TYPE B2

Vloeroppervlak: ca. 107 m²

Vloeroppervlak: ca. 87 m²

ca. 1300

ca. 1200

TYPE A3

ca. 940

N

Friesestraat

ca. 735

56 53 50 47 42 37 32

Type A3 Type B2

40 35 Hollandsestraat

zuidoostgevel


TYPE B4

Vloeroppervlak: ca. 90 m²

N

ca. 760

Friesestraat

Vloeroppervlak: ca. 90 m²

ca. 1265

ca. 1265

TYPE B3

ca. 760

57 54 51 48 43 38 33

Type B3 Type B4

44 39 34 Hollandsestraat

zuidoostgevel


De architectuur: expressief en harmonieus De architectuur is in handen van Crepain Binst Architecten uit Antwerpen. Er is gekozen voor een sterke vormgeving in baksteen. Daarnaast is het contrast in het kleurgebruik zo groot, dat het gebouw een frisse en expressieve uitstraling naar de omgeving heeft. De opzet van het gebouw is zo gekozen dat deze goed opgaat in de omgeving. Aan de Amsterdamseweg heeft het gebouw een hoogte van 8 bouwlagen om het stedelijk karakter van het gebied te benadrukken. De gebouwen aan de Hollandsestraat zijn lager. Het gehele gebouw ademt een warme, menselijke sfeer en vormt een passende invulling voor deze bijzondere plek in Amersfoort.

Hier voelt u zich thuis De ligging van de appartementen beantwoord volledig aan de menselijke behoeften van veiligheid, intimiteit, gezelligheid, individualiteit, maar ook van levendigheid. Dit wordt een wijk waar mensen zich lekker voelen. Een buurt waar men om elkaar geeft, maar waar men ook respect heeft voor elkaars individualiteit. Kortom, de ligging van Centro Vido waarborgt het intieme karakter van de geborgenheid en de gezelligheid van een rustige wijk nabij het centrum. Daarnaast geniet u van de nabijheid van het sprankelende stadse centrum met al haar voorzieningen.

Het appartementencomplex: Smaakvol en comfortabel In het appartementencomplex Centro Vido worden 57 appartementen gerealiseerd. 10 appartementen zijn bestemd voor de vrije sector huur. Het gebouw heeft 7 woonlagen. Op de begane grond wordt ca. 725m² publieksgerichte dienstverlening gerealiseerd. Het complex heeft een afgesloten parkeergarage. Ieder appartement heeft een toegewezen parkeerplaats. Daarnaast heeft ieder appartement een privéberging in de parkeergarage. Via de lift bereikt u comfortabel de centrale ruimte waar zich de entree van de woningen bevindt. Ieder appartement is voorzien van een videofoon. Het appartementencomplex heeft een gemeenschappelijk satelliet ontvangst. De appartementen zijn ruim ingedeeld en bieden alle luxe om comfortabel te wonen.

 PLATTEGRONDEN VAN DE APPARTEMENTEN


Nog even in het kort: • Centro Vido heeft een fantastische centrale ligging, op loopafstand van het Centrum van Amersfoort en het Centraal Station! • Stadsappartementen met een eigen parkeerplaats in de parkeergarage en een individuele berging! • De appartementen kenmerken zich door een luxe afwerkingsniveau! • Ruim ingerichte 3 kamer appartementen! • Alle loggia’s hebben een heerlijk zonnige ligging!

Verhuur en informatie:

Opdrachtgever:

Woonvast Makelaars Grote Haag 1 3811 HH Amersfoort T 033 422 1010 E info@woonvast.nl

De Alliantie Eemvallei

www.woonvast.nl Aan de inhoud van deze brochure kunt u geen rechten ontlenen.

Brochure Centro Vido huurappartementen  

Brochure Centro Vido huurappartementen

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you