Page 1

Bennekomseberg 39 Amersfoort

TE KOOP Vraagprijs â‚Ź 212.000,- k.k.


Bennekomseberg 39 te Amersfoort

Beschrijving De voorzieningen in Vathorst zijn divers, winkels, het treinstation, (basis)scholen, woonwarenhuis Ikea, babyspeciaalzaak Prenatal of de snelweg A1. Vanaf de Bennekomseberg zijn alle voorzieningen makkelijk en snel bereikbaar. Dit woonhuis heeft een heerlijk terras waar u ’s zomers heerlijk kunt genieten van de ondergaande zon. Kinderen kunnen via het woonerf zo naar ‘ het Lint’ en vanaf daar op de fiets heel Vathorst door. Kortom, dit woonhuis heeft u veel te bieden. Bijzonderheden Strakke en verzorgde woning Bouwjaar 2007 Veel lichtinval - Woonoppervlak 96 m² Inhoud 264 m³ Volledig geïsoleerd Begane grond Ruime entree voorzien van laminaat, toilet met fontein, trapopgang. Royale woonkamer voorzien van een fraaie laminaatvloer, trapkast en schuifpui naar het zonneterras op het westen. Aan de voorzijde is de keuken gesitueerd met een modern licht keukenblok in hoogglans wit met houten blad. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat, recirculatiekap en combimagnetron.

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Bennekomseberg 39 te Amersfoort

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Bennekomseberg 39 te Amersfoort Eerste verdieping Overloop met toegang tot de ruime ouderslaapkamer. Deze is voorzien van twee dakramen en biedt voldoende plaats voor een kastenwand. De tweede slaapkamer heeft veel lichtinval. Comfortabele badkamer met royale douchehoek, wastafel en aansluitpunt voor tweede toilet. Het tegelwerk is modern met een witte tegel op de wand gecombineerd met een gemĂŞleerde vloertegel. Via de vaste trap is de zolder te bereiken.

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Bennekomseberg 39 te Amersfoort Tweede verdieping Royale zolder met dakkapel te gebruiken als werk-, slaap- of speelkamer. Hier treft u ook de technische ruimte met een wasmachine en drogeraansluiting.

Bouwjaar De woning is in 2007 gebouwd. Installaties Verwarming en warm water door middel van cv-combiketel. Isolatie De woning is volledig geĂŻsoleerd. Staat van onderhoud De staat van onderhoud zowel binnen als buiten is goed. Kadastrale gegevens Gemeente Hoogland, sectie O, nummer 2376. Perceeloppervlakte 49 centiare Inhoud woning 264 m3 Woonoppervlakte 96 m2 Vraagprijs â‚Ź 212.000,-- k.k. Aanvaarding Aanvaarding in overleg

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Bennekomseberg 39 te Amersfoort Uittreksel kadastrale kaart

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Bennekomseberg 39 te Amersfoort Vragenlijst

1. Adres te verkopen perceel Bennekomseberg 39, 3825 RH te Amersfoort 2. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het perceel in eigendom hebt gekregen nog andere, eventuele aanvullende notariĂŤle of onderhandse akten opgesteld van het pand? Nee Zijn er voor zover u bekend mondelinge of schriftelijke afspraken gemaakt over aangrenzende percelen? (Denk hierbij aan regelingen voor het gebruik van een poort, schuur, garage, tuin, overeenkomsten met meerdere buren, toezeggingen, erfafscheidingen)

Nee 3. Erfpacht, opstal, vruchtgebruik, erfdienstbaarheden, overige rechten, verplichtingen Rusten er voor zover u weet rechten op het perceel, zoals erfpacht, opstalrecht, vruchtgebruik, erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten of verplichtingen, kettingbedingen, voorkeursrechten, optierechten, rechten van wederinkoop, huurkoop, concurrentiebedingen etc.? Nee 4. Publiekrechtelijke beperkingen Is de Wet voorkeursrecht gemeenten van toepassing?

Is er sprake van ruilverkaveling?

Is er sprake van onteigening?

5. Kadastrale grenzen Wijken de huidige terreinafscheidingen volgens u af van de kadastrale eigendomsgrenzen? (Denk hierbij ook aan strookjes grond van de gemeente die u in gebruik heeft, of grond van u die gebruikt wordt door de buren.)

Nee

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Bennekomseberg 39 te Amersfoort Is een gedeelte van uw pand, schuur, garage of schutting gebouwd op grond van de buren of andersom? Nee 6. Verhuur Is het huis of de grond geheel of gedeeltelijk verhuurd of bij anderen in gebruik? Nee 7. Procedures Zijn er over het pand procedures gaande bij de rechter, de huurcommissie of een andere instantie (bijvoorbeeld onteigening)? Nee 8. Monumenten, beschermd stads- of dorpsgezicht Is u bekend of er een aanvraag loopt voor of een besluit genomen is tot een aanwijzing van uw pand? a. als beschermd monument

c. gemeentelijk monument

b. tot beschermd stads- of dorpsgezicht

d. “beeldbepalend pand�

Nee 9. Onderhoudscontracten, garanties Zijn u onderhoudscontracten en/of garantieregelingen bekend van goederen die mee verkocht worden? Nee 10. Premies Valt uw woning onder een premie- of subsidieregeling? Nee 11. Terug te vorderen subsidies Zijn er in het verleden subsidies of premies verstrekt die bij verkoop van het pand voor een deel kunnen worden teruggevorderd? (Denk aan subsidies voor onderhoud, verbouwing, isolatie. Deze gelden vooral bij monumentenpanden)

Nee 12. Aanschrijvingen Zijn u door de overheid of nutsbedrijven verbeteringen of herstellingen voorgeschreven of aangekondigd die nog niet of niet naar behoren zijn uitgevoerd? Nee

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Bennekomseberg 39 te Amersfoort 13. Onbewoonbaarverklaring Is het pand onbewoonbaar verklaard of in het verleden ooit onbewoonbaar verklaard geweest? Nee 14. Verbouwingen Is er een verbouwing uitgevoerd of iets aan- of bijgebouwd waarvoor formeel toestemming nodig was van de gemeente (bijvoorbeeld bouwvergunning)? Nee 15. Installaties Is de elektrische installatie vernieuwd? Nee Hoe oud is de cv-ketel? Bouwjaar 2007 16. Omzetbelasting Is er bij verkoop sprake van een omzetbelastingheffing? (Bijvoorbeeld omdat het een voormalig bedrijfs onroerendgoed is, of een woonhuis met praktijkgedeelte, of omdat u pas ingrijpend verbouwd hebt)

Nee 17. Gebruik Hoe gebruikt u het huis nu? (Bijvoorbeeld als woning, praktijk, winkel, opslag) Woning Is dat gebruik volgens u en/of de gemeente toegestaan? Ja 18. Gebreken, bezwaren Zijn u gebreken of bezwaren bekend van de technische installaties? (Denk daarbij aan de leidingen voor gas, water en elektriciteit, geiser, cv, mechanische ventilatie, apparatuur zoals deurbel, telefoon/intercom, keukenapparatuur, zonneschermen, thermostaat, kachels etc.)

Nee Is er voor zover u bekend sprake van chlorideschade (betonrot)? (Betonrot komt vooral voor in kruipruimtes van woningen gebouwd tussen 1965 en 1981 die voorzien zijn van betonnen vloerelementen van het merk Kwaaitaal of Manta. Ook andere betonelementen bijv. balkons kunnen aangetast zijn)

Nee

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Bennekomseberg 39 te Amersfoort Is het pand voor zover u bekend aangetast door houtworm, boktor, ander ongedierte, zwammen of andere schimmels? Nee Beschrijf de kwaliteit van de vloer op de begane grond:

Zijn u nog andere gebreken of bezwaren bekend die voor een koper van belang kunnen zijn bij het nemen van een koopbeslissing? Nee 19. Verontreinigingen Is voor zover u bekend, de bodem verontreinigd of is er reden om te vermoeden dat de bodem verontreinigd is? Nee Heeft de gemeente of de provincie u een onderzoeks- of saneringsbevel opgelegd? Nee Is er voor zover u bekend een olietank in de grond aanwezig? Nee Is voor zover u bekend de gevel ooit gereinigd? Ja Zijn er voor zover u bekend in het pand en/of in een bijgebouw (berging, garage etc.) eternietplaten, asbestcementplaten of ander asbesthoudend materiaal aangebracht? (Eternietplaten zijn harde platen, ongeveer een halve centimeter dik, grijskleurig indien ze ongeverfd zijn)

Nee Blijft er in het pand “zeil� achter, al of niet vastgelijmd, dat aangeschaft is tussen 1960 en 1982? Nee 20. Riolering Is uw huis aangesloten op het gemeenteriool? Ja

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Bennekomseberg 39 te Amersfoort 21. Septictank Is er voor zover u bekend een septictank in het perceel aanwezig? Nee 22. Huur, lease Zijn er bepaalde zaken in uw huis gehuurd of geleast (bijvoorbeeld de cv-ketel)? Nee 23. Gemeente- en waterschapsbelastingen Hoeveel betaalde u voor de laatste aanslagen: onroerend-zaakbelasting:

€ 850,-

belastingjaar:

2013

waterschapslasten:

€ 165,-

belastingjaar:

2012

Afvalstoffenheffing / rioolrecht:

€ 231,- / € 40,-

belastingjaar:

2013

24. Energienota Welke voorschotbedragen betaalt u maandelijks aan de nutsbedrijven? € 100,25. Achterstallige betalingen Hebt u alle gemeentelijke belastingen die u verschuldigd bent al betaald? Nee 26. Appartementsrecht of lidmaatschapsrecht Is er een vereniging van eigenaars? Nee Is er een coöperatieve flatexploitatievereniging (coöperatie)? Nee

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Bennekomseberg 39 te Amersfoort 27. Buren Hoe is de gezinssamenstelling van uw buren? (Vanuit straatkant gezien) Rechts: alleenstaand, ĂŠĂŠnpersoons huishouden Links: gezin met 1 kind 28. Energielabel Heeft u een energielabel of heeft u dit aangevraagd? Nee, niet bekend

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Bennekomseberg 39 te Amersfoort Lijst van zaken Blijft achter

Zaken

Gaat mee

Kan worden overgenomen

Tuinaanleg/bestrating/beplanting

NVT X

Buitenverlichting

X

Tijd- of schemerschakelaar/ bewegingsmelder

X

Tuinhuis/buitenberging

X

Kasten/werkbank in tuinhuis/berging

X

(Broei)kas

X

Voet droogmolen

X

Overige tuin, te weten:

X

Woning Vlaggenmast

X

Schotel/antenne

X

Brievenbus

X

(Voordeur)bel

X

Alarminstallatie

X

Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders

X X

Rolluiken/zonwering buiten

X

Zonwering binnen

X

Vliegenhorren

X

Raamdecoratie, te weten: - Gordijnrails/gordijnen/vitrages

X

- Rolgordijnen

X

- Losse horren/rolhorren

X

Vloerdecoratie, te weten: - vloerbedekking

X

- parketvloer/laminaat

X

- plavuizen

X

Warmwatervoorziening, te weten: -

X

-

X

-

X

CV met toebehoren

X

Thermostaat

X

Mechanische ventilatie/luchtbehandeling

X

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Bennekomseberg 39 te Amersfoort Airconditioning

X

(Voorzet) open haard met toebehoren

X

Allesbrander

X

Kachels

X

Isolatievoorzieningen

X

(voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten:

X

Radiatorafwerking

X

Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten

X X

Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: -

Vaatwasser

-

Oven

-

Koelkast

-

Magnetron

X X X X

Keukenaccessoires -

X

Verlichting, te weten: -

Alle verlichting in de woning

X

(Losse) kasten, legplanken, te weten: -

Kledingkast in slaapkamer

X

Vast bureau

X

Spiegelwanden

X

Wastafels met accessoires

X

Toiletaccessoires

X

Badkameraccessoires -

Rvs handdoekrek

-

Rvs opzetrek

X X

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Bennekomseberg 39 te Amersfoort Sauna met toebehoren

X

Veiligheidsschakelaar wasautomaat

X

Waterslot wasautomaat

X

Overig Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen, te weten: -

X

Overige zaken, te weten: -

X

-

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Bennekomseberg 39 te Amersfoort Plattegrond

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Bennekomseberg 39 te Amersfoort

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Bennekomseberg 39 te Amersfoort

Deze brochure is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld. De maatvoering van de woning is vastgesteld met gebruikmaking van de NEN 2580 normering. Aan eventuele onjuistheden of onvolkomenheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl


Bennekomseberg 39 te Amersfoort Maak kennis met Woonvast Makelaars Compleet woonadvies onder ĂŠĂŠn dak Woonvast Makelaars is een veelzijdig makelaarskantoor. Met een hoge mate van inzet en een doordachte dienstverlening met zo volledig mogelijke informatie bemiddelen wij voor u bij het verkopen of het kopen van een woning. Alles op het kwalitatief hoge niveau dat u van een NVM-makelaar mag verwachten. Het team van medewerkers is deskundig op vele (sub)terreinen van de woningmarkt. Iedere medewerker heeft zijn eigen specialisme: Bestaande Bouw, Nieuwbouw, Taxaties, Verkoop van Huurwoningen. Woonvast Makelaars staat voor kwaliteit (een uitgebreid team), betrouwbaarheid (NVM) en een scherpe prijsstelling (courtage). NVM makelaar De makelaars van Woonvast Makelaars zijn lid van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen. Deze brancheorganisatie toetst de makelaars jaarlijks op hun deskundigheid. Voor u als opdrachtgever geeft dit houvast aan de kwaliteit, betrouwbaarheid, (door middel van de erecode van de NVM en het tuchtrecht) en de deskundigheid van de makelaars. Internet Kijk ook op WWW.WOONVAST.NL voor al het woningaanbod van ons kantoor. Zowel bestaande bouw, nieuwbouw als voormalige huurwoningen. Woning kopen Als u een huis zoekt kunnen wij u geheel of gedeeltelijk begeleiden in het hele zoek- en aankoopproces. Neemt u vrijblijvend contact op met een van onze makelaars om uw wensen eens door te spreken. Ook kunnen wij u vrijblijvend als zoeker op de hoogte houden van het woningaanbod van Woonvast Makelaars. Laat uw e-mailadres op onze site achter en u ontvangt automatisch een bericht met het nieuwste aanbod. Taxeren Als u een woning heeft gekocht en u sluit een hypotheek af, dan vraagt de geldverstrekker/uw bank om een taxatie. Wij kunnen voor u taxeren als wij geen belangen hebben gehad bij deze aan- of verkoop. Woning verkopen Bent u benieuwd wat de waarde van uw huidige koopwoning is, laat ons dan een keer een vrijblijvende waardebepaling voor u maken. Wij komen graag bij u thuis langs om de woning op te nemen en u te adviseren over de verkoopmogelijkheden. Met kennis van zaken en een maximale inzet begeleiden wij u graag bij de verkoop!

Stadsring 139 I 3817 BA Amersfoort T (033) 422 1010 I www.woonvast.nl E info@woonvast.nl

Bennekomseberg 39  

Bennekomseberg 39

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you