Page 1

WONEN IN

ONTWIKKELING:

Elke

Woonvast Makelaars Grote Haag 1 3811 HH Amersfoort 033 422 10 10

Kappelle Onroerend Goed ‘s Gravelandseweg 31 1211 BP Hilversum 035 628 44 44

www.hilversumhuis.nl

Concept, ontwerp & realisatie: Bureau Mijnheer, Amsterdam

Verkoopinformatie:

dag

bijzonder


Veilig

in je eigen buurt


3


Geluk zit in allerlei kleine hoekjes. Een spontaan

etentje met je beste vrienden.

De kinderen een verhaaltje

voorlezen voordat ze gaan slapen. In de avondzon je hond uitlaten op de hei. HilversumHuis biedt je de ruimte om te genieten van al die alledaagse geluksmomenten.

inhoud Elke dag bijzonder

4

Lekker buiten leven

6

Voel je thuis in HilversumHuis

10

Kies je eigen plek

15

Het geluk van het gewone

18

Rijwoningen 20

Elke dag

bijzonder

Hoekwoningen type 1

24

Hoekwoningen type 2

28

Beknopte technische omschrijving

32

In ĂŠĂŠn van de 60 eengezinswoningen met drie of vier slaapkamers, een diepe tuin met berging en een parkeerplaats op eigen grond. In een gezellig, intiem buurtje waar je je altijd op je gemak voelt. Vlakbij de Hilversumse heide, sportvelden en winkels. HilversumHuis maakt elke dag bijzonder.

6 15

4 10

4

5


HilversumHuis ligt in het hart van de Gooi en Vechtstreek, in de mediastad Hilversum. In deze

prachtige omgeving vind je volop vermaak voor jezelf en de kinderen.

Een stevige wandeling op de Hilversumse heide – vijf minuten lopen van je huis. Een middag ronddwalen in het multimediale museum Beeld en Geluid. Voetballen, hockeyen, golfen of iets anders: sportaccommodaties te over op het nabijgelegen Sportpark Crailo. Of varen op de Loosdrechtse Plassen. Stap op de fiets en in minder dan tien minuten ben je in het centrum van Hilversum met leuke winkels en gezellige restaurants. Meer zin om thuis te blijven? Je eigen achtertuin van maar liefst 12 meter diep is de

ideale plek voor een lekkere barbecue.

Zin in een wandeling? Ik ga vanmiddag lekker lang de hond uitlaten, ga je mee?

buiten Lekker

6

leven

7


ruim en groen wonen


HilversumHuis is een mooie, intieme maar ruim opgezette buurt in Hilversum met brede, groene lanen. Met alle ruimte voor privacy, maar ook voor leuk contact met de buren. In dit nieuwbouwplan met woningen op eigen grond voel je je veilig en thuis. Je dagelijkse boodschappen doe je in het winkelcentrum aan de Stephensonlaan. Je kinderen kunnen naar één van de drie basisscholen in de buurt. Met vijf minuten lopen ben je op station Hilversum Noord en de snelwegen A1 en A27 liggen vlakbij – zo ben je altijd gemakkelijk op tijd thuis om gezellig samen te eten.

Overal dichtbij Ik ga zo nog even de laatste dingen halen voor het eten, zal ik nog iets lekkers voor je meenemen?

Voel je

thuis

in HilversumHuis A27

A1

10

11


Ben even naar de markt gamba’s halen voor de bbq x

BOO

DSC

Honde

HAP

PEN

nbrokk

Houts kool Wijn & bier BBQ w orstjes Hambu rgers Shasli cks

LIJS

en

T


Situatiekaart ERF

GO

VER

SCH

URE

OIE

RST

TEN BOOMSTRAA T

NST

RAA T

RAA T

A1

STROESLAAN

H U U RWO N I N G EN rijwoning

LA RIVIERSTRAAT

hoekwoning t ype 1 hoekwoning t ype 2

N524

RAAT MANST

F WICH GRAA

MIES BOU ARD ULE V

NBO

WMA

STATION HILVERSUM NOORD

24

TEN BOOM STR

AAT

26 28 30

34

42 41 40

P P

31

P P P P

P

P

39 38 37 36 35

45

15

P

VAN KR

16

P

P

46 48 50

P P

P P

51 52 P P

P

18

P

19

P

P P P

A27

20

21

STROESLA

DTSWEG

ES GERA

je eigen plek

22

SPEELPLE K

58 57 56 55 54

ENLAAN

VAN VE

MEDIA PARK

JOHANN

P P

60 59

P P

P P

49

17

P P

P P

47

53

MAR ETSCH

14

P

43

P P

29

P

44

P P

27

13

P P

P P

25

33

12

P P

T

P P

RAA

P P

GELAA BERLA

DE K UPS T

P P

23

32

KIES N

01 0 VER 2 03 SCH 04 0 URE 5 06 STR 07 0 AAT 8 09 10 11

D EDVEEVRE R L ELNEGNDG D E IR EW WIXIRSIX S T RTARAATA T

P

LAAN

ENSON

STEPH

De 48 rijwoningen en 12 hoekwoningen hebben allemaal een diepe achtertuin van circa 12 meter en een parkeerplaats op eigen grond.

AN

15


buiten Kom je

spelen?

16

17


Je eigen leeshoekje of een tafeltje in je slaapkamer om aan te kunnen tekenen. In HilversumHuis is er voor iedereen een eigen plek in huis. Met ca. 122

m2 woonoppervlak en drie slaapkamers is er voor het hele gezin ruimte genoeg. Nog meer ruimte nodig? De woonkamer kan aan de achterkant met 1,4 meter worden verlengd en met een dakkapel aan de achterkant creëer je een vierde slaapkamer.

Iedereen zijn eigen plek Geniet van alle gezellige momenten samen, in je ruime gezellige woonkamer met open keuken. Zie je kinderen zich lekker uitleven in de tuin – voor én achter. Over je auto hoef je je geen zorgen te maken; die staat veilig geparkeerd op eigen terrein.

Het

geluk

Prettige extra: bij aankoop van een woning in HilversumHuis krijg je een keukencheque ter waarde van 2.500 euro cadeau!

Opties:

van het gewone 18

Dakkapel

Uitbouw


Rijwoningen VER

SCH

URE

STR

AAT

TR AA T

AA T

DE VE RL EN

GD E W IRI XS

TEN BO OM STR

Schaal 1:50

Bouwnummers 2 t/m 10, 13 t/m 21, 24 t/m 33, 36 t/m 43, 46 t/m 52 & 55 t/m 59 ●

STR OES LAA

Begane grond

● N

Woonoppervlakte ca. 122 m2 Drie woonlagen Charmante voortuin Royale woonkamer met open keuken Schuifpui naar de diepe achtertuin Drie slaapkamers op de eerste verdieping Complete badkamer met bad, douchehoek, wastafel en tweede toilet Ruime zolder met opstelplaats voor wasmachine en droger Achtertuin van ca. 12 meter diep met een berging Parkeerplaats op eigen grond Mogelijkheid voor een extra slaapkamer op zolder door een dakkapel aan de achterkant Mogelijkheid om de woonkamer aan de achterkant met 1,4 meter uit te breiden

Tuinimpressie

20

21


1e verdieping

2e verdieping

Schaal 1:50

Schaal 1:50

22

23


Hoekwoningen type 1

Begane grond Schaal 1:50

Bouwnummers 1, 11, 12 & 22 VER

STR

AAT

24

AA T GD E W IRI XS TR DE VE RL EN

AA T

Woonoppervlakte ca. 122 m Drie woonlagen C  harmante voortuin via de zijtuin verbonden met de achtertuin D  e voordeur bevindt zich aan de zijkant van de woning Royale woonkamer met open keuken Schuifpui naar de diepe achtertuin Drie slaapkamers op de eerste verdieping C  omplete badkamer met bad, douchehoek, wastafel en tweede toilet Ruime zolder met opstelplaats voor wasmachine en droger Achtertuin van ca. 12 meter diep met een berging P arkeerplaats op eigen grond M  ogelijkheid voor een extra slaapkamer op zolder door een dakkapel aan de achterkant M  ogelijkheid om de woonkamer aan de achterkant met 1,4 meter uit te breiden

URE

2

TEN BO OM STR

SCH

STR OES LAA

N

Tuinimpressie

25


1e verdieping

2e verdieping

Schaal 1:50

Schaal 1:50

26

27


Hoekwoningen type 2

Begane grond Schaal 1:5

Bouwnummers 23, 34, 35, 44, 45, 53, 54 & 60 VER

STR

AAT

AA T GD E W IRI XS TR DE VE RL EN

AA T

Woonoppervlakte ca. 122 m Drie woonlagen D  e voordeur bevindt zich aan de voorkant van de woning C  harmante voortuin E nkele woningen hebben een zijtuin Royale woonkamer met open keuken Schuifpui naar de diepe achtertuin Drie slaapkamers op de eerste verdieping C  omplete badkamer met bad, douchehoek, wastafel en tweede toilet Ruime zolder met opstelplaats voor wasmachine en droger Achtertuin van ca. 12 meter diep met een berging P arkeerplaats op eigen grond, sommige woningen hebben twee parkeerplaatsen M  ogelijkheid voor een extra slaapkamer op zolder door een dakkapel aan de achterkant

URE

2

TEN BO OM STR

SCH

STR OES LAA

N

M  ogelijkheid om de woonkamer aan de achterkant met 1,4 meter uit te breiden

Tuinimpressie 28

29


1e verdieping

2e verdieping

Schaal 1:50

Schaal 1:50

30

31


Beknopte technische omschrijving Deze omschrijving beschrijft in grote lijnen het afwerkingsniveau van de woningen. Doordat het ontwerp en de woningen een voorlopige status hebben, behoort de brochure niet tot de contractstukken. Dit houdt in dat de VOF Ten Boom nog bezig is met het in detail uitwerken van de woningen. De tekeningen in deze brochure geven slechts een impressie. Tijdens het eerste kopersgesprek bij de makelaar kunt u de contractstukken van de woningen ontvangen waaronder de volledige technische omschrijving.

het overige metselwerk). Op de begane grond bevindt zich naast het keukenkozijn en op de kopgevels bij een aantal woningen een vlak van geglazuurde stenen. De luifels in de voorgevel en in de zijgevels van de hoekwoningen zijn van prefab beton.

Verwarming De woning wordt voorzien van een gasgestookte Hoog Rendement cv-combiketel met warmwatervoorziening in gesloten uitvoering. De ruimteverwarming geschiedt met radiatoren.

Entree/Hal Verkeersruimte Meterkast Meterruimte Woonkamer Verblijfsruimte Keuken Verblijfsruimte Toilet/ wc Toiletruimte Slaapkamer Verblijfsruimte Badkamer Badruimte Berging Bergruimte Cv-, mv-, bergruimte Technische ruimte

Trappen De trappen worden uitgevoerd in vurenhout en in wit gegrond. De trappen worden uitgevoerd als dichte trap van begane grond naar eerste verdieping en als open trap van eerste naar tweede verdieping. De trappen worden aan de muurzijde voorzien van een houten blank gelakte stokleuning op leuningdragers. Aan de vrije zijden van de trapgaten worden, waar volgens het bouwbesluit noodzakelijk, houten spijlenhekken en/of balusters aangebracht.

Funderingen De woningen en bergingen worden gefundeerd op betonnen palen, waarover een raster van betonnen funderingsbalken wordt aangebracht.

Dakbedekking Het dak wordt voorzien van keramische dakpannen, in een rode kleur met kleurschakeringen. Het platte dak van de uitbouw op de begane grond wordt voorzien van gebitumineerde dakbedekking.

Mechanische ventilatie In de woning wordt een mechanische ventilatie-installatie aangebracht met natuurlijke aanvoer door middel van de ventilatieroosters boven het glas of boven de gevelkozijnen. De keuken, het toilet, de badkamer en de zolder(berging) worden door middel van metalen ventilatiekanalen aangesloten op de ventilatieunit. In de keuken wordt een centrale bedieningsschakelaar aangebracht ten behoeve van de regeling van het toerental. Tevens wordt er een draadloze afstandsbediening meegeleverd welke bijvoorbeeld in de badkamer kan worden gemonteerd. In de keuken wordt een ventilatiepunt aangebracht waarop een motorloze afzuigkap kan worden aangesloten. De mechanische ventilatiebox wordt op de zolder geplaatst, waar ook de cv-installatie zich bevindt.

Bouwmuren en binnenwanden De woningscheidende bouwmuren worden uitgevoerd in een betonwand. De voor- en achtergevel bestaat uit een prefab houten binnenspouwblad opgebouwd uit een vuren houten stijl en regelwerk, waartussen isolatie van minerale wol, met aan de binnenzijde een dampremmende folie en een gipsvezelbeplating. De niet-dragende binnenwanden van de woningen worden uitgevoerd in gipsblokken met een dikte van 70mm.

Keukeninrichting De koper krijgt een keukencheque van €2.500,- (incl BTW) te besteden bij een door de aannemer aan te wijzen keukenleverancier. Wanneer niet voor een keuken bij deze leverancier gekozen wordt krijgt de koper €1.000,- (incl BTW) via het kopersmeerwerk terug van de aannemer. In dat geval worden de aansluitingen t.b.v. de keuken op de standaard plaatsen afgedopt aangebracht.

Ruimtebenaming voor de vertrekken conform de verkooptekeningen: Ruimte

Benaming overeenkomstig bouwbesluit

Sanitair De toiletruimte op de begane grond wordt voorzien van een vrijhangend toilet met fontein van het merk Sphinx. De badkamer op de eerste verdieping is voorzien van een douchecombinatie in een verdiept betegelde douche hoek, een wastafel van het merk Sphinx met een Grohe kraan, een ligbad en een vrijhangend toilet van het merk Sphinx.

Vloeren De begane grondvloer bestaat uit een geïsoleerde ribcassettevloer. De verdiepingsvloeren bestaan uit betonnen vloeren. De dekvloeren worden uitgevoerd in anhydriet met een dikte van 50mm. De dekvloer op de zolderverdieping is 30mm. Kozijnen en hang- en sluitwerk Alle kozijnen en ramen in de buitengevels worden uitgevoerd in hout met uitzondering van de schuifpui in de achtergevel. Deze wordt in aluminium uitgevoerd. De deur en het kozijn van de buitenberging worden uitgevoerd in hout met een glasopening. Alle deuren worden voorzien van hang- en sluitwerk dat voldoet aan inbraakwerendheidsklasse II. Ten behoeve van ventilatie worden daar waar nodig boven de kozijnen van de woningen roosters aangebracht. Dit met uitzondering van de schuifpui waar het rooster boven het glas is aangebracht.

Wand-, vloer en plafondafwerking De wanden in de woning worden, wanneer hieronder niet anders omschreven, behangklaar opgeleverd. Dit betekent dat er geen behang wordt aangebracht. De wanden van de badkamer zijn voorzien van 150x150mm wandtegels tot 1650mm+vloer en t.p.v. de douchehoek tot 2100mm+vloer en daarboven structuurspuitwerk. De wanden van het toilet zijn voorzien van wandtegels tot 1500mm+vloer met daarboven structuurspuitwerk. De vloeren van het toilet en de badkamer worden voorzien van vloertegels 200x200mm. De betonnen plafonds in de woningworden met uitzondering van de meterkast en de zolder voorzien van structuur spuitwerk. De onderzijde van de kapconstructie op de zolderverdieping is van een houten plaatmateriaal met naden en wordt niet verder afgewerkt.

Gevelbekleding Alle gevels bestaan uit een metselwerk steen verwerkt in een halfsteens verband, met een licht verdiepte voeg. In de voorgevel ter plaatse van de 1e verdieping bevindt zich bij een aantal woningen een vlak met tegelverband metselwerk (van dezelfde baksteen als

32

Nabij de schuifpui aan de achtergevel bevindt zich een bedrade lichtpunt-aansluiting. De badkamer is voorzien van een dubbele wandcontactdoos nabij de wastafel. De meterkast is voorzien van een dubbele wandcontactdoos met randaarde. Nabij de voordeur van de woning onder de luifel en op de berging bevindt zich een lichtpunt-aansluiting met armatuur. De optische rookmelders in de hal en de overlopen zijn aangesloten op het electriciteitsnet en een batterij. Telecommunicatievoorzieningen C.A.I. aansluiting In de woonkamer is vanuit de meterkast een bedrade buisleiding met een inbouwdoos en in de hoofdslaapkamer een onbedrade buisleiding aangebracht ten behoeve van een aansluitpunt voor radio en televisie. Telefoonaansluiting In de woonkamer is vanuit de meterkast een bedrade buisleiding met een inbouwdoos en in de hoofdslaapkamer een onbedrade buisleiding aangebracht ten behoeve van een aansluitpunt voor telefoon.

Elektrische installatie De elektrische installatie wordt aangelegd vanuit de meterkast en verdeeld over een voldoende aantal groepen naar de diverse aansluitpunten De uitvoering is met een zogenoemd centraaldozensysteem. De elektrische installatie van de buiten-berging is aangesloten op de woninginstallatie. De elektraleidingen worden weggewerkt in wanden en vloeren, met uitzondering van de leidingen in de buitenberging, de zolder(berging) en de meterkast. Deze worden uitgevoerd met zichtleidingen. Wandcontactdozen, schakelaars en dergelijke worden uitgevoerd in kunststof inbouw, behalve in de buitenberging, de zolder(berging) en de meterkast, waar opbouw wordt toegepast. De omvang van de installatie voldoet minimaal aan NEN 1010; het aantal lichtpunten, schakelaars en wandcontactdozen is aangegeven op de verkooptekening. De exacte plaats wordt tijdens de uitvoering bepaald. Er wordt een bedraad aansluitpunt op een aparte groep t.b.v. een wasmachine aangelegd. Er wordt een bedraad aansluitpunt op een aparte groep t.b.v. een wascondensdroger aangelegd.

Voorbehoud De perspectieftekeningen in deze brochure geven slechts een impressie. Het is met recht een ‘artist impression’ waarin de illustrator zich soms wat artistieke vrijheden gunt. De reële kleuren van gevels, schilderwerk en dakbedekking kunnen hiervan afwijken. De inrichting van de openbare ruimte is naar de fantasie van de illustrator ingevuld. Aan de tekeningen uit deze brochure kunnen ondanks alle zorgvuldigheid geen rechten worden ontleend. De plattegronden alsmede de weergegeven keukens en het ingetekende sanitair van alle in deze brochure opgenomen woningen zijn indicatief. Hier is dus geen leveringsplicht aan verbonden.

33


Brochure HilversumHuis  
Brochure HilversumHuis  

Brochure HilversumHuis

Advertisement