Page 1

Eronda maakt 첫w meubels!

Woonkamers - Slaapkamers - Eetkamers - Parket - Maatwerk ELKE DAG open van 10.00u - 18.00u en ELKE ZONDAG van 14.00u - 18.00u


Eronda houdt van hout! Maatwerk Interieuradvies gebeurt steeds op afspraak. U brengt best een aantal foto’s en een plattegrond mee. 1. Tijdens een eerste bezoek aan onze toonzaal worden de verschillende stijlen voorgesteld en bekijken we de interesses en behoeften op basis van een aantal vragen: - Hoe groot zijn de in te richten ruimtes? - Wat is de functie? Woonkamer, leefkamer, eetkamer, bureau,‌. - Welke voorkeuren heeft de klant qua stijlen, kleuren en materialen...? - Zijn er behoeften rond maatwerk? - Wat zijn de verwachtingen omtrent het budget. 2. Tijdens een tweede bezoek wordt er een voorstel gedaan aan de hand van een schets van het interieur. 3. Indien gewenst wordt er bij de klant thuis een bezoek gebracht met kleurstalen. 4. Bij een nieuw bezoek overleggen we alles samen en wordt alles finaal vastgelegd. 5. Het maatwerk wordt in detail uitgetekend en besproken.

Zo bepaalt u zelf uw kleur!

Charme van eik

Kies uw kleur of breng een eigen kleurstaal mee

Standaard collectie

Door eik te gebruiken in je interieur, geef je karakter aan je woning. Dat komt omdat eik een warme en natuurlijke uitstraling heeft. Bovendien is eik een houtsoort die de positieve eigenschappen van hout, zoals kwaliteit en duurzaamheid perfect combineert.

Vaste klantenkorting van 15% het hele jaar door!


100% massieve eik. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en tijdloosheid • Ontwerp zelf uw perfecte tv-wand met onze uitgebreide programma’s • Alles is mogelijk. Kies uw model, uw afmetingen en uw kleur.


Onze collecties. Thuis in elk interieur.

Voordelen van Eronda Woonmode De beste prijs/kwaliteit Betaalbare meubelen tegen de hoogste kwaliteit.

Alle smaken en stijlen Tijdloze, landelijke, moderne en klassieke stijl. U vindt het bij ons allemaal.

Deskundig advies U wordt bij ons geholpen door onze interieuradviseurs. Wij werken uw interieurwensen uit in een concreet 3D plan.

Unieke winkelervaring Wij gunnen u een kijkje in onze meubelfabriek. Hier ziet u hoe uw meubels gemaakt worden.

Service Uw meubels worden ook geleverd en geplaatst.

Kies voor elegantie en functionaliteit. Tafel is verkrijgbaar in 8 formaten.

Tafel 160 cm + verlengstuk 60 cm

Belgische topklasse!

E1199,-


Tafel verlengbaar met 2 delen van 40 cm met handig uitklapsysteem!

Ace chair low Vanaf E169,-

Verkrijgbaar in leder, lederlook en stof. Meer dan 100 verschillende kleuren. Ook mogelijk met afneembare hoezen!

Ace tub chair Vanaf E269,-

Ace chair high Vanaf E179,Tafel, 4 stoelen & dressoir 4-deurs Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Verwerkt ruw hout in een elegante tafel.

E2479,-

Landelijk wonen, kies voor gezelligheid.


Eronda Woonmode. Uw comfort is verzekerd. 3-zit inclusief 2 elektrische relaxen + 2-zit E2599,-

Zetel op maat per 10 cm. U bepaalt zelf de afmetingen. Verkrijgbaar in leder en stof.

Inclusief relax

slechts E2499,-

LEDER


3-zit maxi Verkrijgbaar vanaf E999,- (241 cm)

ZETELBED In 1 handomdraai maakt u van deze zetel een zetelbed. Verkrijgbaar in stof en leder op verschillende afmetingen.

LEDER

Italiaans comfort!

Relaxen in stijl. Kies uw model, uw maat, uw functies en uw kleur.


Welkom in onze meubelfabriek

Waarom Eronda? U vindt bij Eronda kwaliteitsvolle houten meubelen die we zelf maken, op maat van uw interieur. Onze jarenlange ervaring stellen wij graag ten dienste voor een persoonlijk advies en een gepersonaliseerde uitvoering. Natuurlijk volgen wij de nieuwste woontrends op de voet om u de beste service te kunnen bieden.

Service troef Voor échte meubelen op maat bent u nergens beter af dan bij een meubelfabrikant. Wij helpen u graag om een gepersonaliseerd interieur uit te tekenen dat helemaal past bij uw wensen. Daarvoor luisteren wij aandachtig naar uw wensen: klantvriendelijkheid staat bij ons al vier generaties voorop.

Een echte fabriek Bij Eronda zijn we fier op onze eigen meubelen. Graag laten we u zien hoe ze worden gemaakt. Wij leiden u dan ook graag rond in onze meubelfabriek. U ervaart dan zelf hoe uw meubelen worden gemaakt: een unieke ervaring.

Maatwerk U kunt bij Eronda uw eigen meubelen helemaal zelf samenstellen. U kiest het hout, de kleur, de afmetingen en de uitwerking. En wij maken het meubel dat helemaal beantwoordt aan uw behoeften. Ons advies en onze vakkennis krijgt u er gratis bij.

Ons verkoopsteam helpt u graag om de juiste keuze te maken voor uw interieur. Wedden dat wij met onze jarenlange ervaring verrassende mogelijkheden zien en creatieve oplossingen kunnen bedenken? U valt voor ongewone combinaties of eigen ontwerpen? Bij Eronda kiest u zelf en kunt u uw interieur helemaal personaliseren, op maat van uw persoonlijkheid. Wij nodigen u graag uit om door onze fabriek te wandelen. U ervaart er van dichtbij hoe uw meubelen worden gemaakt. U ruikt er het hout. U ziet er hoe onze vakmensen uw meubelen met liefde behandelen in de verschillende stappen van het productieproces.

Welkom!

Eronda staat voor kwaliteit. Onze meubelen, hoe elegant ook, zijn vooral degelijk. Ze zijn gemaakt volgens beproefde methodes. Kennis van hout en meubelstijlen wordt bij Eronda al tachtig jaar doorgegeven van generatie aan generatie.

OPENINGSUREN: Elke dag open van 10u tot 18u. Ook open op zondagnamiddag van 14u tot 18u

KUILSTRAAT 47-49 9420 ERPE-MERE (ERONDEGEM) Gelegen op 3 km van de afrit 18 van Erpe-Mere

Tel. 053/72 91 38 • Fax 053/80 62 38 Webshop: www.woonmode.be E-mail: info@woonmode.be

Meer info en voorwaarden in de winkel • Verantw. uitg.: Woonmode

Eronda Woonmode  

Bij Eronda Woonmode kan u terecht voor alles wat uw interieur uniek maakt.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you