Page 1

Rivierenplein 14 Den Bosch


ALGEMEEN

Al een tijd op zoek naar een appartement in de binnenstad van Den Bosch en inmiddels gefrustreerd geraakt door de hoge prijzen, het parkeervergunningenbeleid, de staat van onderhoud en lastige bereikbaarheid? Dan is dit appartement zeker het overwegen waard! Hier kun je betaalbaar wonen in een modern 3kamerappartement (80 m2) - op nog geen 5 minuten van de Bossche binnenstad; - mĂŠt gratis parkeergelegenheid voor de deur; - een supermarkt en tal van speciaalzaken binnen handbereik; - natuurgebied de Oosterplas om de hoek; - ĂŠn de A2 bereikbaar binnen een paar minuten bereikbaar. Wat wil je nog meer? Bel voor een bezichtiging direct 06 - 455 78 738 (ook in de avonduren en in het weekend bereikbaar).


KENMERKEN Inhoud: 240 m³ Woonoppervlakte: 81 m² Slaapkamers: 2


Algemeen Het appartement is gelegen in de Aawijk aan een klein winkelplein met een supermarkt en tal van speciaalzaken. Het complex bestaat uit winkels op de begane grond en appartementen op de 2 verdiepingen. Op de 2e en tevens bovenste verdieping tref je dit gemoderniseerde appartement gelegen. Het appartement is sinds 2006 compleet gemoderniseerd en voorzien van een eigentijds en fris afwerkingsniveau. Bij de verbouwing zijn ook de keuken en badkamer aangepakt. Het resultaat is een modern appartement dat je qua afwerking zeker zal aanspreken. Kant-en-klaar, dus zonder te klussen, direct te betrekken. Indeling Het appartement is praktisch ingedeeld met twee volwaardige slaapkamers, een eetkeuken, een lichte en ruime woonkamer en een moderne badkamer met douche en wastafel met meubel. Vanuit ĂŠĂŠn van de slaapkamer is een Frans balkon te bereiken.


Winkels en supermarkt 0 min.

Centrum 5 min.

Strand en natuur 1 min.

Oprit naar A2 3 min.


PLATTEGROND BEGANE GROND


3D PLATTEGROND BEGANE GROND


FOTOIMPRESSIE


FOTOIMPRESSIE


FOTOIMPRESSIE


FOTOIMPRESSIE


FOTOIMPRESSIE


FOTOIMPRESSIE


FOTOIMPRESSIE


FOTOIMPRESSIE


FOTOIMPRESSIE


FOTOIMPRESSIE


MEER INFORMATIE OVER DEZE WONING? Neem contact op met: Frank Schoones T: 06 – 455 78 738 E: frank@WoonBuzz.nl

Ook na kantoortijden en in het weekend bereikbaar!

Appartement te koop Den Bosch: Rivierenplein 14 Den Bosch  
Appartement te koop Den Bosch: Rivierenplein 14 Den Bosch  

Appartement nabij het centrum van Den Bosch op een paar minuten van de A2 en op loopafstand van natuurgebied de Oosterplas.

Advertisement