Page 1

RM MAGAZINE SPRING 2018 Jaargang 13 Nr. 38

PURE COLLECTION CITY HOTEL PRETTY IN PINK LONG BAY HAMBURG VELVET SPRING HOUSE

SPRING 2018 € 5,95

RM Magazine_Spring2018_NED_1-7_Cover, Column, Inhoud.indd 1

04-01-18 10:26


RM Magazine_Spring2018_NED_1-7_Cover, Column, Inhoud.indd 2

04-01-18 08:49


RM Magazine_Spring2018_NED_1-7_Cover, Column, Inhoud.indd 3

04-01-18 08:50


Wij zijn Rivièra Maison... Daar ben ik dan zo trots op, niet uit te leggen misschien, maar het is gewoon mijn baby. Het is een unieke winkel die zich verspreid over vier etages inclusief een heerlijk RM café gerund door Simone Bracht en haar team, waar je heerlijk kunt lunchen of gewoon even een kopje goede koffie kunt drinken tijdens het shoppen. De winkel is gevestigd in een chique buurt aan de Hohe Bleichen met merken als Ralph Lauren, Hackett, Paul Smith en Etro als buren. Zoals wellicht bekend is Ralph Lauren mijn grote inspirator en voorbeeld maar onze winkel in Hamburg is toch wel even iets mooier dan zijn winkel daar en kan naar mijn bescheiden mening wellicht zelfs wedijveren met hun flagshipstore in Londen. Een reportage over “mijn” Hamburg en onze winkel vindt u op pagina 42 van dit magazine. Tegenwoordig is zowat ieder zichzelf respecterend merk met interieur bezig, vrijwel alle modemerken schieten hun plaatjes in sfeer in een mooi of hip interieur, dat lijkt concurrentie maar dat is het niet. Hoe meer interieur in de media hoe liever ik het heb. Ik roep al jaren dat mode en interieur veel nauwer verweven zijn dan op het eerste gezicht lijkt en is RM ook niet gewoon fashion? Als ik op een feestje kom waar ik niet iedereen ken en men mij vraagt wat ik voor de kost doe en ik vertel dat, kent vrijwel iedereen RM maar kan niet iedereen het plaatsen. “Oh ben jij van die meubelzaken?” Nee, antwoord ik dan, want wij hebben geen meubelzaken en zijn geen meubelmerk, wij zijn Rivièra Maison, we verkopen een gevoel, een sfeer, geen tafel maar een diner met vrienden.

We gaan weer het voorjaar in en daar kan ik zo intens van genieten, de dagen die lengen, het gezang van vogels bij het wakker worden, even een terrasje pikken na je werk, de eerste keer weer buiten eten en wat meer zon op de koppies. 2017 was een gedenkwaardig jaar voor Rivièra Maison, we hadden ons beste jaar ooit, zowel in onze thuismarkt Nederland als in onze exportlanden waarbij Duitsland eruit springt als grootste stijger, praktisch overal groeide onze omzet boven verwachting. Toch wel bijzonder als je bedenkt dat de concurrentie almaar toeneemt en we toch al heel wat jaartjes actief zijn... In 2018 bestaan we namelijk 70 jaar!!! Nee ha, ha ik ben nog niet zo oud..... 70 jaar geleden, op 1 maart 1948, openden mijn ouders een bloemenwinkeltje midden op de Amsterdamse Overtoom waar nu een revalidatie kliniek gevestigd is. In een aangebouwd kamertje in de tuin achter die bloemenwinkel heeft later mijn wieg gestaan.

Meubels kun je overal kopen maar wij zijn van de sfeer, het gevoel, het totaalplaatje. Ik ben er 100% van overtuigd dat een lekkere en goede sfeer in huis zorgt voor meer geluk en interne rust. Je hebt een plek nodig om je terug te trekken uit de waan van de dag. Tegenwoordig is bijna iedereen 24/7 online door sociale media als facebook, whats app en instagram, dat heeft ons veel gebracht, maar geeft ook meer onrust in je hoofd, ik weet er alles van...... Maar we kunnen niet meer zonder social media en zeker voor ons merk is facebook en instagram vrijwel onmisbaar geworden. Via social media kunnen we onze ideeën en inspiratie met jullie delen en dat is super. In december van het afgelopen jaar organiseerden wij ism “Furnlovers”, een digitaal platform voor interieur bloggers en vloggers, een inspiratiedag op ons hoofdkantoor en showroom in Amsterdam, was voor mij een top maar ook leerzaam event. Een kleine 100 vloggers en bloggers gaven acte de presence, die allemaal weer hun eigen volgers hebben, zo gaat alles razendsnel.

En nu, zeven decennia later, staat daar toch een heus bedrijf met verkooppunten door heel Europa en zelfs daarbuiten. Klinkt als een spannend jongensboek en dat is het ook zeker af en toe geweest. Ik wilde er een merk van maken zoals Ralph Lauren dat was voor de mode en ik wil altijd de beste zijn, dat lukte natuurlijk niet altijd maar je moet wel blijven knokken. En ik wilde groeien, want stilstand is achteruitgang was en is mijn motto. Inmiddels is Duitsland wel zo’n beetje onze tweede thuismarkt geworden met onze compleet vernieuwde Flagship Store in Hamburg als het ultieme paradepaardje. We hebben de winkel afgelopen najaar verhuisd en verdubbeld in oppervlakte en het is direct één van onze beste winkels geworden en misschien wel de mooiste RM store ever.

RM Magazine_Spring2018_NED_1-7_Cover, Column, Inhoud.indd 4

04-01-18 16:39


Ik ben een kind van de jaren ‘60 dus nog van de generatie die opgroeide zonder facebook en zonder sociale media, het enige sociale medium dat ik kende was het poëzie album van mijn zus en daar mocht je natuurlijk niet zomaar in lezen, nu is men bijna beledigd als je niet reageert op privéberichten op facebook of instagram, hoe anders kunnen dingen gaan? Ik ben een echte huilebalk en familiemens, ik schiet nog steeds vol bij romantische films zoals bij die scène uit de film Love Actually wanneer Emma Thompson erachter komt dat ze is bedrogen en dan Joni Mitchell’s ‘Both sides now’ op de achtergrond, dan hou ik het niet droog al heb ik de film al vele malen gezien. Afgelopen najaar ging zoon Sjors het huis uit, de tijd was er rijp voor, hij is nu 25 en het hoort ook zo maar toch houd ik er van de roedel bij elkaar te houden. Hij woonde al een paar jaar met vriendin Victoria in een klein appartementje in onze tuin, was eigenlijk al een beetje weg maar toch aten en kletsten we veel samen en Sjors is best aanwezig. Dus viel er best een gat toen zij hun biezen pakten richting Amsterdam, waar ze een schattig klein appartementje betrokken in Oud-West aan het randje van de Jordaan. Amsterdam Oud-West is nu helemaal hip and happening. Ik was net een maand 19 toen ik het huis uit ging, ik betrok de woning van mijn zus die haar liefde achterna ging in de VS. De woning lag aan de Jacob van Lennepkade, vlak om de hoek van mijn geboortegrond en heel dichtbij waar Sjors en Vic nu zijn gaan wonen. Ik betaalde 185 gulden per maand huur, maar dan wel zonder douche, uiteraard geen cv maar wel inclusief een muizenfamilie die zich vooral ‘s nachts amuseerden in de keuken en de woonkamer, zo af en toe speelden ze tikkertje over mijn hoofdkussen. Maar ik heb daar wel een toptijd gehad, zo zorgeloos. Inmiddels woon ik al jaren niet meer in Amsterdam, we zijn daar vertrokken toen we kinderen wilden, maar de stad begint weer te trekken. Lekker wonen is heel belangrijk maar de sfeer in je huis is het belangrijkste. Mijn passie en droom is dat ik met mijn Rivièra Maison mensen blij wil maken door een goede sfeer te creëren, ik wil niet louter leuke woonaccessoires en mooie meubels verkopen.

Wij zijn beroemd geworden door leuke teksten op onze producten te schrijven, nu zie je dat hippe merken dat ook gaan doen, 20 jaar geleden verkochten wij al gecapitonneerde velvet (fluwelen) stoelen en we waren één van de eersten die rotan (rattan) weer terugbrachten in het interieur, nu kun je geen woontijdschrift meer openslaan zonder dat je overal rotan meubelen ziet. Dan is ook roze weer helemaal terug, ook daar scoorden wij al zo’n 15 jaar geleden mee, zie ook mijn favoriete West Houston Sofa elders in dit magazine, alles komt weer terug. Ik wens u allen een mooi voorjaar, geniet van uw huis en elkaar en remember, Home is where you can be you!

Founder/Oprichter Rivièra Maison

Volg mij op: RMHenkTeunissen @henkrm @RMHenk Voor meer informatie over projecten: project@riviera-maison.nl

Momenteel is alles retro wat de klok slaat, alles uit de jaren ‘50 en ‘60 is hip en trendy. Ik zie ook veel van wat wij destijds geïntroduceerd hebben, bij andere merken nu terug komen.

RM Magazine_Spring2018_NED_1-7_Cover, Column, Inhoud.indd 5

04-01-18 16:39


SPRING 2018

42

4

34 ` Riviera Maison

Collectie

Inspiratie

4 58

8 25 34 38 50 66 71

28 42 45 46 51 84 88

Voorwoord Henk Teunissen Column Nico Tijsen

Pure Collection Fris beddengoed Long Bay Spring House Paint Collection City Hotel Chairs

Haal de lente in huis Rivièra Maison Hamburg City Guide Hamburg Interieur Inspiratie Pretty in Pink Hot Items Essentials Wishlist New Home

71

8 RM Magazine_Spring2018_NED_1-7_Cover, Column, Inhoud.indd 6

05-01-18 10:57


58

51

46 Rubriek

Home is ...

Service

18 58 60 64 92

14 20 55 74 80

94 98 99

Essential Must-haves Nico's Stylingtips Meubels met een verhaal Kitchen Must-haves Laatste nieuws

It's Sushi Time! Garden Party BollAnts Let's date! Lazy Sunday Afternoon

Productinformatie Verkoopadressen Colofon

88

28 RM Magazine_Spring2018_NED_1-7_Cover, Column, Inhoud.indd 7

38 05-01-18 10:57


8

RM Magazine_Spring2018_NED_8-17_Pure, Sushi.indd 8

03-01-18 10:46


9

Pure Collection Leef in harmonie met de natuur met onze PURE collectie - een collectie boordevol natuurlijke stoffen, met tropische bananenbladprints en een prachtig gestanst suèdepatroon. Zachte tinten zoals taupe en aloÍgroen, gecombineerd met zwarte en witte accenten geven deze collectie een natuurlijke uitstraling.

Stylingtip: Natuurlijke materialen met witte en groene accenten zorgen voor een waar vakantiegevoel in uw eigen huis.

De natuurlijke stof is voorzien van een subtiele bananenbladprint en laat u wegdromen naar een tropisch paradijs!

RM Magazine_Spring2018_NED_8-17_Pure, Sushi.indd 9

03-01-18 10:47


10

NatuurlÄłke nonchalance Haal het tropische gevoel in huis en geniet de hele zomer van een heerlijk vakantiegevoel. Geef uw interieur een tropische uitstraling door accessoires in zachtgroene tinten te combineren met natuurlijke materialen zoals rattan of bamboe. Haal groen in huis voor het ultieme vakantiegevoel, grote palmen en vetplanten mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken!

Maak de look compleet met dit speelse kussen in de vorm van een bananenblad!

RM Magazine_Spring2018_NED_8-17_Pure, Sushi.indd 10

03-01-18 10:48


11

Tropical Dining Verras uw gasten aan tafel met een exotisch strandthema. Decoreer de eettafel met zomerse rattan votives en combineer deze met groene of witte hurricanes. Deze stijl kan perfect gecombineerd worden met houten meubels in subtiele kleuren, een kleurrijk gerecht op tafel maakt de look helemaal compleet! De Devon Dining Table is ideaal voor diners met een groot gezelschap, maar ook nog eens erg handig als iemand spontaan aanschuift!

RM Magazine_Spring2018_NED_8-17_Pure, Sushi.indd 11

03-01-18 10:48


10

RM Magazine_Spring2018_NED_8-17_Pure, Sushi.indd 12

03-01-18 10:49


13

We love the

U rbanJu n gle L ook! De PURE-collectie is geĂŻnspireerd op een ontspannende, revitaliserende vakantie in het groene regenwoud. Het kleurenpalet van de collectie bestaat voornamelijk uit zachte groen en taupe tinten, en een combinatie van zwarte en witte accenten. Deze aardse tinten doen het prachtig in combinatie met natuurlijk of witgekalkt hout.

Maak de tropische look af met dit kussen in de vorm van een monsterablad!

RM Magazine_Spring2018_NED_8-17_Pure, Sushi.indd 13

03-01-18 10:50


14

RM Magazine_Spring2018_NED_8-17_Pure, Sushi.indd 14

03-01-18 10:50


15

Sushi is niet alleen heerlijk om te eten, maar ook erg leuk om te maken. Maak wat extra tijd vrij om samen met vrienden of geliefde in de keuken te staan. De prachtige kleuren van avocado, zalm en tonijn maken uw zelfgemaakte sushi een lust voor het oog. Vergeet niet om voor het eten een prachtige foto van uw zelfgemaakte sushi te maken!

A stylish table

Bij een heerlijke maaltijd kan een prachtig gedekte tafel niet ontbreken. Kies voor een rustige tafelschikking in beige tinten met houten servies om ervoor te zorgen dat de sushi extra opvalt. De Formentera Bowl is gemaakt van mangohout met een emaille coating, wat zorgt voor een tropische uitstraling. De chopstick houders zijn voorzien van leuke tekstjes en daardoor echte eyecatchers.

RM Magazine_Spring2018_NED_8-17_Pure, Sushi.indd 15

03-01-18 10:50


16

Poké Bowl Ingrediënten

Voor 4 personen: 150 gram sushirijst, 300 gram verse zalm, de, 1 komkommer, 1 avocado, 125 gram zeewiersala olie 175 gram sojabonen, 2 el sojasaus, 1 el sesam

Bereiding

de Kook de sushirijst volgens de aanwijzingen op verpakking. Snij de zalm in reepjes en voeg hier gens de sojasaus en sesamolie aan toe. Snij vervol reepjes. de avocado en schaaf de komkommer in lange zalm, de hier voeg en en komm de over Verdeel de rijst Serveer avocado, komkommer en sojabonen aan toe. Bowl. de zeewiersalade apart of serveer het in de Poké Tip: Rol de komkommerreepjes op om de bowl nog mooier te maken.

Colour is everything

Kleur is emotie en laat sushi nu het perfecte comfort food mét kleur zijn. Zorg ervoor dat u een variatie van kleurige producten gebruikt zoals zalm, tonijn, avocado of Japanse augurk. Ook wat gedurfdere combinaties zoals mango of lychee zijn heerlijk om te zien én te eten.

It’s easier than it looks

Gaat uw voorkeur toch uit naar een sushirol in plaats van een Poké Bowl? Geen nood! Gelukkig is het maken van sushi makkelijker dan het lijkt. Zorg ervoor dat de rijst goed is gekookt en verdeel dunne laagjes over norivellen. Met een bamboematje maakt u eenvoudig mooie rollen.

RM Magazine_Spring2018_NED_8-17_Pure, Sushi.indd 16

04-01-18 13:57


17

RM Magazine_Spring2018_NED_8-17_Pure, Sushi.indd 17

03-01-18 10:51


18

Kitchen

MUST-HAVES Good morning! Drink uw eerste kopje thee of koffie van de dag uit deze Good Morning Mug en uw dag kan niet meer stuk. Deze gezellige mok met turquoise belettering wenst u vrolijk een fijne ochtend toe. En laten we eerlijk zijn, dat kunnen we toch iedere dag wel gebruiken?! Good Morning Mug (€ 9,95)*

Alles bij elkaar

Butter me up!

Botervlootjes zijn al sinds jaar en dag een begrip op tafel. Maar heeft u weleens zo’n stoer exemplaar als deze gezien? RM Bistro Butter Dish small (€ 14,95), ook verkrijgbaar in medium.

RM Magazine_Spring2018_NED_18-27_Musthaves, Garden Party, Beddinghouse.indd 18

Eén van de favorieten van Henk, dit leuke rattan mandje die speciaal gemaakt is om een zeeppompje en een bakje in te zetten. Zowel in de keuken als in de badkamer erg handig! Rustic Rattan Soap Tray (€ 19,95), Ceramic Rattan Weave Bathroom Mug (€ 9,95), Ceramic Rattan Weave Soap Dispenser (€ 13,95).

04-01-18 10:47


19

Love at first bite

Meten is weten

Deze porseleinen maatbeker is niet alleen heel leuk aan de buitenkant, maar vooral ook heel handig aan de binnenkant. Daar staan namelijk alle verschillende inhoudsmaten aangegeven. RM Measuring Jug 1L (€ 19,95)*.

Pizza night

Voor de pizzaliefhebber is een goede pizzasnijder natuurlijk onmisbaar. Deze variant is wel heel erg leuk. Perfect Slice Pizza Cutter (€ 22,95).

Olive Oil

Deze fles om uw olijfolie in te bewaren is stijlvol en minimalistisch met een stoere touch. Een echte must-have dus! RM Amsterdam Vinegar Bottle (€ 12,95), RM Amsterdam Oil Bottle (€ 12,95).

Tapas party

Vier handige vorkjes – mét leuke teksten – om uw tapas heerlijk mee weg te prikken! Zo wordt uw tapas party nog nét even wat gezelliger. For The Love Of Tapas Forks (€ 17,95).

* Vanaf begin maart 2018 verkrijgbaar.

RM Magazine_Spring2018_NED_18-27_Musthaves, Garden Party, Beddinghouse.indd 19

04-01-18 10:41


20

G

arden party

Is uw kind jarig in de lente? Dan heeft u hĂŠt perfecte excuus om een onvergetelijke Garden Party te organiseren! Chocolademousse kan mooi fungeren als het lekkerste potje aarde dat u ooit geproefd heeft en al het verse fruit is een ideale kids proof snack ĂŠn een feestje voor het oog. Laat uw creativiteit de vrije loop en bedenk de leukste creaties; rupsjes van druiven, ijsjes van watermeloen en vergeet die kleurrijke sandwiches niet! De kinderen zullen smullen van dit feestje en al het lekkers. Sluit de gezellige garden party af met een spelletjesmiddag in de tuin zodat de kinderen nog lekker hun energie kwijt kunnen.

RM Magazine_Spring2018_NED_18-27_Musthaves, Garden Party, Beddinghouse.indd 20

03-01-18 11:14


Healthy is fun!

Wie zegt dat gezond eten saai is, slaat de plank goed mis. Het is niet alleen heel goed om voor een gezonde snack te kiezen, maar ook nog eens hartstikke leuk! De kleurtjes van het verse fruit maken u direct vrolijk. Er is een overvloed aan inspiratie te vinden (op bijvoorbeeld Pinterest) voor leuke, healthy snacks!

RM Magazine_Spring2018_NED_18-27_Musthaves, Garden Party, Beddinghouse.indd 21

03-01-18 11:10


Let’s get personal

Die persoonlijke touch, dat handgeschreven briefje of de leuke mini bordjes met ‘Garden Party’, dát zijn de details die het meest indruk maken. Het zijn de kleine, verrassende elementen (vaak met een persoonlijke boodschap) die het langst blijven hangen!

RM Magazine_Spring2018_NED_18-27_Musthaves, Garden Party, Beddinghouse.indd 22

03-01-18 11:11


F

resh lemonade Bij een kinderpartijtje hoort natuurlijk een lekker glas limonade. En hoewel zondigen af en toe best mag, is het ook erg leuk om suikervrije limonade te maken. Rabarber-aardbei limonade bijvoorbeeld. Hoe? Doe 450 gram rabarber, 350 gram aardbeien, 90 gram honing, 600 milliliter water en een vanillestokje in een pannetje en laat dit een kwartiertje koken. Laat de limonade in de koelkast afkoelen en zeef vervolgens de limo zodat er geen stukjes in zitten. Citroentje erbij et voila!

RM Magazine_Spring2018_NED_18-27_Musthaves, Garden Party, Beddinghouse.indd 23

03-01-18 11:11


Haal buiten naar binnen

Niet alleen de glaasjes met 'aarde' van chocolademousse zijn een razend succes tijdens een gezellige garden party, maar haal vooral de ĂŠchte plantenpotjes van buiten naar binnen. Spoel ze even om, doe er een servet in en u heeft een bakje voor de broodjes. Sfeer gegarandeerd!

RM Magazine_Spring2018_NED_18-27_Musthaves, Garden Party, Beddinghouse.indd 24

03-01-18 11:12


25

RM Magazine_Spring2018_NED_18-27_Musthaves, Garden Party, Beddinghouse.indd 25

03-01-18 11:12


26

Tijd voor luchtige, katoenen en linnen stoffen, die passen bij het seizoen en u dit voorjaar en zomer een heerlijk fris gevoel geven. Het nieuwe bedtextiel van Rivièra Maison straalt precies dit heerlijke voorjaarsgevoel uit.

Happiness is the new luxury Luxe stoffen met wafel- en gevlochten structuur in prachtige lichtblauwe, witte en goudtinten geven dat heerlijke luxe stranden loungegevoel. De bijpassende kussens mogen hier uiteraard niet bij ontbreken.

City Hotel

Dit prachtige beddengoed is gemaakt van katoen dat heerlijk natuurlijk en zacht aanvoelt in de zomer. De hoofdkleuren zijn wit, zwart en grijs en de prachtige shiny look maakt het luxe gevoel compleet.

RM Magazine_Spring2018_NED_18-27_Musthaves, Garden Party, Beddinghouse.indd 26

03-01-18 11:13


27

Stripes go with everything!

Sterke materialen in staalblauwe tinten en stoere denims kenmerken dit prachtige beddengoed. Veel strepen, smal en breed, in zwart, grijs en staalblauw en accenten met ringen en touw geven dit beddengoed een echte stoere uitstraling.

Braided & Striped

CreĂŤer extra sfeer in uw slaapkamer door een aantal mooie kussens op uw bed te leggen. Deze prachtige kussens met gevlochten print combineren super gaaf met het gestreepte beddengoed!

RM Magazine_Spring2018_NED_18-27_Musthaves, Garden Party, Beddinghouse.indd 27

03-01-18 11:14


28

Haal buiten naar binnen en laat de lente als een frisse wind door uw huis waaien. Na de grote voorjaarsschoonmaak is uw huis heerlijk opgeruimd, ruikt het er lekker fris en bent u klaar voor een nieuw seizoen. Er is geen betere manier om dit te vieren dan met verse bloemen! Bloemen kunnen met hun frisse kleuren een interieur tot leven brengen, dus stop de lente in een vaas en laat uw huis stralen!

RM Magazine_Spring2018_NED_28-37_Lentehuis, Long Bay.indd 28

03-01-18 11:17


29

Niet alleen bloemen zijn perfect om uw interieur dat vleugje ‘yay, het is weer lente’ mee te geven, maar planten hebben hetzelfde effect. Dat verse groen in huis haalt uw interieur op, voorziet de ruimte van een goede dosis zuurstof en haalt vooral het gevoel van buiten naar binnen. Combineer groen met natuurlijke materialen, zoals rattan of bamboe, en creëer een match made in heaven!

RM Magazine_Spring2018_NED_28-37_Lentehuis, Long Bay.indd 29

03-01-18 11:17


30

�Happiness blooms where seeds of love and joy are planted � RM Magazine_Spring2018_NED_28-37_Lentehuis, Long Bay.indd 30

03-01-18 11:17


31

RM Magazine_Spring2018_NED_28-37_Lentehuis, Long Bay.indd 31

03-01-18 11:18


32

Kies voor een rustige basis in uw interieur zodat het groen en de prachtige kleuren van de verse bloemen de hoofdrol krijgen. Decoreer met zand en schelpen voor dat zomerse gevoel en vergeet die zachte deken in een neutraal kleurtje niet over de bank te hangen. Zo creëert u toch dat gezellige sfeertje!

Accessoires van glas zijn dé manier om luchtigheid aan uw living te geven. Daarom zijn deze glazen windlichten met gevlochten patroon ideaal om deze lente neer te zetten. Overdag lekker licht en ’s avonds toch die gezelligheid van een kaarsje in huis.

RM Magazine_Spring2018_NED_28-37_Lentehuis, Long Bay.indd 32

03-01-18 11:19


33

Cymbidium Combineer mooie snij orchideeĂŤn met wat groen en plaats deze nonchalant in een vaas. De Cymbidium is als snijbloem te verkrijgen in vele prachtige kleuren. Kies de variant die het beste past in uw interieur en u heeft direct een lentefeestje op tafel.

RM Magazine_Spring2018_NED_28-37_Lentehuis, Long Bay.indd 33

03-01-18 11:19


34

RM Magazine_Spring2018_NED_28-37_Lentehuis, Long Bay.indd 34

03-01-18 11:20


35

De zomer is dichtbij en dat betekent tijd om een tropische vakantie te boeken; op zoek naar het ultieme Caribische paradijs met een azuurblauwe zee, hagelwit zandstrand en prachtige jachten. Het enige wat u hoeft te doen is ontspannen op een loungebed met een cocktail in uw hand. Ook als u deze zomer thuisblijft kunt u genieten van dit strand- en loungegevoel met de producten van de Long Bay-collectie. Geniet van de prachtige kleuren, luxe stoffen en gouden details!

Light up your home

Geef uw salon- of eettafel een romantische uitstraling met deze schattige votives. Decoreer de votives met zomerse items om er een vrolijk tafereel van te maken. Het huis cosy & warm maken was nog nooit zo makkelijk!

The more, the better!

Dienbladen zijn prachtig in hun eenvoud en daardoor nóg leuker om te decoreren. Creëer het perfecte plaatje met votives, zand en allerlei soorten schelpen. Voeg de decoratieve kreeft, de leuke krab en de kleine boeitjes toe aan het dienblad voor dat échte, heerlijke strandgevoel!

RM Magazine_Spring2018_NED_28-37_Lentehuis, Long Bay.indd 35

03-01-18 11:20


36

Met de Long Bay collectie kunt u een stukje zon, zee en strand in huis halen. Licht turquoise staat centraal in de collectie. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van gevlochten structuren, satijn, parachute- en wetsuitstoffen.

It’s a cosy summer

Lantaarns zijn gezellig en zeker ook functioneel. Een lantaarn staat namelijk prachtig in de tuin of in uw huis én ze geven zo mooi licht. De Summer Shell Lantern is gemaakt van gevlochten bamboe, waardoor hij een zomerse look & feel heeft. Lantaarns zijn goed te combineren en staan mooi in zowel een landelijk als modern interieur.

Cool & refreshing

Een ijskoud drankje is de beste methode om een warme dag door te komen. Vul een glas met wat ijsblokjes en doe hier een paar frisse muntblaadjes, limoen of citroen bij. Het smaakt heerlijk en het is ook nog eens gezond. Creëer uw eigen signatuur drankje en serveer dit aan al uw gasten. * Verkrijgbaar vanaf maart 2018.

RM Magazine_Spring2018_NED_28-37_Lentehuis, Long Bay.indd 36

03-01-18 11:20


37

Deze zomer staat in het teken van genieten! Ontspan na het werk van een lekker glaasje bubbels op de veranda met uw vrienden en familie. Al uw dierbare foto’s in een zomers jasje steken? De Tropical Island Photo Frames zijn hier bij uitstek geschikt voor!

Bij een warme avond mogen heerlijke hapjes en drankjes niet ontbreken. Serveer uw favoriete snacks op een bourgondische tray.

Alle sailors opgelet! De Sail Away Yacht is een stukje vakwerk, waarmee u elke vensterbank of salontafel een luxe uitstraling geeft.

Van links naar rechts, van boven naar beneden: Covent Garden Serving Tray afm: 40 x 30 cm (€ 49,95), ook verkrijgbaar in afm: 70 x 15 cm, Sea Shell Treasure Decoration medium (€ 17,95)*, ook verkrijgbaar in small, A Good Chef Mug (€ 8,95)*, Happy Ocean Crab (€ 14,95), Tropical Island Photo Frame white en mint (€ 14,95), Treasure Of The Ocean Box small (€ 9,95)*, A Good Chef Dinner Plate (€ 19,95)*, A Good Chef Breakfast Plate (€ 12,95)*, A Good Chef Bowl (€ 9,95)*, Happy Ocean Lobster (€ 19,95)*, Long Bay Pillow Cover blue, afm: 40 x 30 cm (€ 34,95)*, Cap De Barbaria Throw green, afm: 170 x 130 cm (€ 59,95)*, ook verkrijgbaar in de kleur flax, Holy Harbour Decoration Buoy set van 5 (€ 8,95)*, Long Bay Stripe Pillow Cover afm: 65 x 45 cm (€ 49,95)*, Sail Away Yacht (€ 59,95)*.

RM Magazine_Spring2018_NED_28-37_Lentehuis, Long Bay.indd 37

03-01-18 11:29


38

Spring house

RM Magazine_Spring2018_NED_38-45_Spring house, Hamburg, Shoppingroute.indd 38

03-01-18 11:35


39

Oh wat heerlijk, het voorjaar is weer in aantocht! Lekker alle ramen open, het huis verdient een flinke schoonmaakbeurt. Ook de winterse accessoires mogen weer opgeborgen worden, nu is het tijd voor frisse, lichte kleuren en stoffen. Uw interieur ziet er meteen weer heel anders uit, klaar voor een nieuw seizoen!

We hebben dit interieur flink onder handen genomen en helemaal spring proof gemaakt. De faux fur throws en kussens zijn vervangen door lichte, katoenen kussens en een prachtige throw in een wit- en zandkleurig patroon, die perfect matcht met de sofa. Frisse, groene planten maken de ruimte levendig en ook het zand en de schelpen mogen weer in de windlichten!

RM Magazine_Spring2018_NED_38-45_Spring house, Hamburg, Shoppingroute.indd 39

03-01-18 11:35


40

In dit frisse interieur vormen de wit houten meubels samen met het rattan een prachtige geheel. Deze zomerse stoelen nodigen meteen uit voor een plekje voor het raam in de warme voorjaarszon.

Tip! Hou het vooral rustig met kussens die subtiel met de bank matchen. Zo creĂŤert u een zachte basis, waarbij de zon, het verse groen en de lentegezelligheid de overhand nemen!

RM Magazine_Spring2018_NED_38-45_Spring house, Hamburg, Shoppingroute.indd 40

05-01-18 09:59


41

Wat een plaatje, de Copenhagen End Table met marmeren blad. Hij springt meteen in het oog en geeft de ruimte een chique touch. Zet hem naast een mooie klassieke fauteuil en zie dat juist twee verschillende stijlen soms perfect samen kunnen gaan. Wat een match!

RM Magazine_Spring2018_NED_38-45_Spring house, Hamburg, Shoppingroute.indd 41

03-01-18 11:37


42

Hamburg

De Flagship Store in Hamburg verhuisde afgelopen september van de Neuer Wall naar een verbluffend mooi gebouw aan de Hohe Bleichen! In de loop van de tijd werd de oude winkel te klein voor het grote assortiment. Het nieuwe gebouw biedt met 4 verdiepingen en een oppervlakte van ongeveer 970m² bijna twee keer zoveel ruimte als het vorige pand aan de Neuer Wall, waardoor de veelzijdigheid van de producten en de prachtige stijl nu echt goed tot zijn recht komen. Hohe Bleichen 24- 26, 20354 Hamburg, Duitsland

RM Magazine_Spring2018_NED_38-45_Spring house, Hamburg, Shoppingroute.indd 42

03-01-18 11:38


43

Net als thuis Wat de nieuwe winkel zo speciaal maakt, is de geweldige indeling van de grote ruimte. Het pand heeft veel kleine, gezellige hoeken en ruimtes die dienst doen als model voor verschillende kamers in huis. Er is bijvoorbeeld een slaapkamer, badkamer, meerdere woonkamers en een kamer met alle keukenproducten!

RM Café Op de eerste verdieping van de Flagship Store bevindt zich het RM Café. Naast ontbijt en lunch biedt het RM Café een uitgebreide thee- en wijnkaart. Het café is volledig ingericht met eigen meubels waardoor u in Rivièra Maison stijl kunt genieten van uw ontbijt of lunch. Het concept werd vorig jaar voor het eerst geïmplementeerd in de Store in Arnhem. Vanwege het grote succes is het RM Café nu ook geïntroduceerd in Duitsland. Elke dag wordt een selectie van heerlijke taarten aangeboden die dagelijks vers gebakken worden. Vergeet zeker niet om één van deze lekkernijen uit te proberen bij uw bezoek!

RM Magazine_Spring2018_NED_38-45_Spring house, Hamburg, Shoppingroute.indd 43

03-01-18 11:39


44

Choose your own style! Twee eetkamers, twee volledig verschillende looks! Of het nu een casual industriĂŤle look is of een warme landelijke stijl, met het enorme aanbod meubels en accessoires, is er voor ieder wat wils!

Inspiration is everywhere! Op zoek naar inspiratie? In elke hoek vindt u nieuwe creatieve ideeĂŤn die u veel inspiratie geven voor uw eigen huis.

RM Magazine_Spring2018_NED_38-45_Spring house, Hamburg, Shoppingroute.indd 44

03-01-18 11:40


45

Cityguide Hamburg BY NICO

Tijdens Nico’s laatste bezoek aan Hamburg heeft hij de prachtige stad aan de Alster van dichtbij bekeken en de beste tips voor een geslaagd verblijf voor u op een rijtje gezet.

Hohe Bleichen

Het nieuwe adres van de Hamburgse Flagship Store, is met buren zoals Ralph Lauren, Hackett en de Gourmetshop Oschätzchen gemaakt voor de filosofie van Rivièra Maison! Een paar huisnummers verderop, in een statig Hamburgs stadspaleis, bevindt zich Nico’s favoriete restaurant, Die Bank. Die Bank is een kosmopolitisch brasserie-barconcept met internationale topkeuken en chique sfeer.

Hanseviertel

Het Hanseviertel, een winkelgalerij met hoogwaardige winkels, is volgens Nico één van de winkel-hotspots van Hamburg. Hij vindt er altijd wel iets en ook tijdens deze shoppingtrip heeft Nico in een schoenenwinkel een leuk item gevonden. "Ik kon deze handgemaakte tweed sneakers niet weerstaan", zegt Nico lachend bij het verlaten van de winkel.

Window shopping

De winkelstraten van Hamburg worden vooral gekenmerkt door de prachtig uitgedoste etalages. Zelfs zonder een grote shoppingwishlist kunt u heerlijk door de straten slenteren en van de schoonheid van de Hanzestad genieten.

RM Magazine_Spring2018_NED_38-45_Spring house, Hamburg, Shoppingroute.indd 45

03-01-18 11:42


46

All you need is less

Laat de rust als een zacht briesje door uw huis waaien. Kies voor zachte, neutrale kleuren en zet dit door in het gebruik van materialen. Velvet is hier een geweldige stof voor! Een lichtgroene tint op de muur is dĂŠ perfecte highlight in deze prachtige stijlkamer waarin u zich direct relaxt voelt.

RM Magazine_Spring2018_NED_46-53_Stijlkamers, Paint, Pretty in Pink.indd 46

03-01-18 11:46


47

Wees niet bang om een statement te maken! Dit fantastische behang met motief van bananenbladeren is er dit seizoen in vier verschillende kleuren, ieder met zijn eigen charme. Combineer met vers groen, bamboe, houten details en zachte materialen voor die heerlijke bohemian living!

RM Magazine_Spring2018_NED_46-53_Stijlkamers, Paint, Pretty in Pink.indd 47

03-01-18 11:47


48

Geef het zuurstofgehalte in huis een boost door lekker veel planten neer te zetten. Vers groen in huis is tenslotte wat een interieur doet leven! Combineer kleine plantjes met grootse exemplaren in alle verschillende kleuren groen die u maar kunt vinden. En maak ook vooral plek voor een paar hangplanten, deze geven een fijne botanical vibe in huis!

RM Magazine_Spring2018_NED_46-53_Stijlkamers, Paint, Pretty in Pink.indd 48

03-01-18 11:47


49

Normal is

RM Magazine_Spring2018_NED_46-53_Stijlkamers, Paint, Pretty in Pink.indd 49

We kunnen er niet omheen, de trendkleur van dit seizoen is roze en we love it! Het is waar wat men zegt: de kleur roze maakt alles mooier. Geweldig te combineren met stoer staal en verse planten. Wij blijven dus absoluut nog even zitten op onze roze wolk!

03-01-18 11:48


50

rivièra maison PAINT COLLECTION

Ontdek de nieuwe Rivièra Maison Chalk Paint Collection, bestaande uit 18 exclusieve kleuren. Het brede kleurpallet varieert van dromerig wit en oudroze tot koelblauw en wintergroen, ga voor een neutrale look of kies een meer uitgesproken kleur. Alle kleuren hebben een matte finish met een zachte, poederachtige uitstraling wat een fijn, rustgevend effect geeft. Breng variatie aan, beken kleur en verfraai uw muren met de natuurlijke, zachte kleuren van Rivièra Maison. Vanaf februari in alle Rivièra Maison Stores in Nederland verkrijgbaar.

RM Chalk Paint 100 ml (€ 4,95), 2,5L (€ 49,95).

RM Magazine_Spring2018_NED_46-53_Stijlkamers, Paint, Pretty in Pink.indd 50

03-01-18 11:48


51

WE L VE

Velvet

RM Magazine_Spring2018_NED_46-53_Stijlkamers, Paint, Pretty in Pink.indd 51

03-01-18 11:49


52

PRETTY IN

Pink De kleur roze heeft een ware comeback gemaakt in het interieur. Van meubels tot accessoires en zelfs verf! De vele verschillende tinten roze complimenteren elkaar en kunnen goed naast elkaar gebruikt worden. Roze staat bekend als echte ‘vrouwenkleur’, maar niets is minder waar! Combineer met hout, stoer staal en vers groen om zo zelfs menig man verliefd te laten worden op deze heerlijke kleur!

Bristol Table Lamp Heeft u roze als accentkleur? Dan passen mooie houten accessoires, zoals deze Bristol Table Lamp van mangohout, hier perfect bij.

RM Magazine_Spring2018_NED_46-53_Stijlkamers, Paint, Pretty in Pink.indd 52

03-01-18 11:49


53

Life happens, coffee helps Er is altijd tijd voor een goed kopje koffie. En deze RM Caffé Lungo beker maakt dat koffiemomentje nog nét even wat leuker!

RM Magazine_Spring2018_NED_46-53_Stijlkamers, Paint, Pretty in Pink.indd 53

03-01-18 11:54


54 Bowery Footstool velvet, plum (€ 179,00), verkrijgbaar in verschillende kleuren en linnen flax.

Sopramonte Round Box small, pink (€ 24,95), ook verkrijgbaar in de kleur blue.

Basic Brass Planter small (€ 7,95)*, ook verkrijgbaar in medium en large.

Copenhagen End Table

Mallorca Luster Bottle

(€ 129,00).

pink (€ 19,95)*, verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Botteghe Plate pink (€ 14,95), verkrijgbaar in verschillende kleuren.

French Glass Box afm: 30 x 30 cm (€ 59,95), verkrijgbaar in verschillende maten.

RM Chalk Paint Via Croce Lantern

100 ml (€ 4,95) en 2,5 L (€ 49,95).

(€ 34,95).

RM Paint Brush 28 mm (€ 3,95), ook verkrijgbaar in 38 mm (€ 4,95).

Basic Bali Bowl large (€ 39,95), ook verkrijgbaar in small.

RM Magazine_Spring2018_NED_54-63_Bollants, Nico, Natural wood.indd 54

* Verkrijgbaar vanaf maart 2018.

03-01-18 11:56


55

Rivièra Maison heeft al vele projecten ingericht; hotels, restaurants, kantoren en bedrijfsruimtes en zelfs een kapsalon zijn voorzien van een prachtig interieur waarbij het creëren van een warm thuisgevoel altijd het uitgangspunt is. Sinds kort is hier een wellness aan toegevoegd: het Rijnland-Paltse Wellnesshotel BollAnts – Spa im Park in Bad Sobernheim nabij Frankfurt. Wilt u binnenkort helemaal ontspannen en bijkomen? Breng dan een bezoek aan dit schitterende hotel met spa in het Naheland.

RM Magazine_Spring2018_NED_54-63_Bollants, Nico, Natural wood.indd 55

05-01-18 10:13


56

Een culinair weekend, luxe wellnessvakantie of heilzame Felke-therapie; in het BollAnts komt u in een smaakvolle ambiance helemaal tot rust.

BollAnts is gelegen midden in de wijnstreek Nahe. Deze regio staat bekend om zijn kwaliteits Riesling en Bourgogne.

RM Magazine_Spring2018_NED_54-63_Bollants, Nico, Natural wood.indd 56

03-01-18 11:57


57

Tussen berg en dal ontspant u zich volkomen, de sfeervolle inrichting van Rivièra Maison geeft het idyllische gezondheidsresort een huiselijke touch.

Het 4-sterrenhotel is verdeeld over twee etages en heeft in totaal 24 kamers. In het complex bevinden zich bovendien drie restaurants, waaronder het sterrenrestaurant Jungborn, een bar en talrijke kuurcentra. Alle overige informatie en boekingsmogelijkheden vindt u op www.bollants.de.

RM Magazine_Spring2018_NED_54-63_Bollants, Nico, Natural wood.indd 57

03-01-18 11:58


tjes+shopdelook+verf+kerst 221117 58

Groen = doen!

db_221117_102571.JPG

Ik vind het natuurlijk heerlijk om met groen en bloemen in de weer te zijn zoals u kunt zien op deze pagina’s. Een huis zonder planten of bloemen is een huis waarin niet geleefd wordt. Dat kan een enkele tak orchideeën zijn of een groot boeket met narcissen, juist in het voorjaar is er zoveel keus! Of een grote vaas met een tak olijfbladeren op een mooie side table, geeft meteen een levendig gevoel in uw huis. De kleuren uit de natuur lenen zich uitstekend voor een metamorfose in uw interieur. Hoe mooi kan een wand zijn in een olijfgroene kleur of een tint ´bestorven´ roze, juist in het voorjaar. Bij Rivièra Maison hebben we nu ook een hele mooie verflijn met kleuren die rechtstreeks uit de natuur komen. Hiermee kunt u in een handomdraai uw interieur metamorferen! Creative Director Rivièra Maison

Pancake plant

Het meest besproken plantje onder bloggers en vloggers; de pannenkoekenplant! Makkelijk in de omgang, een beetje liefde en af en toe een drupje water, dan heeft u er lang plezier van! Volg mij op:

nicolicious2

@nicolicious2

@nico_tijsen

Every flower is a soul blossoming in nature db_221117_102587.JPG

otografie Dennis Brandsma

RM Magazine_Spring2018_NED_54-63_Bollants, Nico, Natural wood.indd 58

Fez Zinc Planter medium (€ 14,95), ook verkrijgbaar in small en large.

Wist u dat iedere bloem één of twee Latijnse namen heeft, ontleend aan diegene die de bloem ontdekt heeft?

04-01-18 14:32


59

Botanical

In dit lieflijke ‘botanic’ vaasje is er altijd wel een plekje voor die ene mooie bloem. Botanic Flower Vase small (€ 14,95)*, medium (€ 19,95)*.

Als een 'zak'

Ranonkels zijn echte voorjaarsbloemen en zo´n dikke bos houdt u mooi bij elkaar met dik cordeltouw. De vaas lijkt als het ware een zak, door het touw ontstaat een heel leuk en speels effect. RM Fleuriste Vase (€ 49,95).

Cymbidium

Ik ben dol op cymbidiums, ofwel orchideeën, zowel de potvariant als de snijcymbidium zijn hele dankbare bloemen. Ze blijven weken mooi en zoals hier, met een wat takken asparagus creëert u een tropisch sfeertje. RM Est. 1948 Square Hurricane large (€ 69,95)*, ook verkrijgbaar in medium.

Met gaatjes

Wat een top vaas! Ik houd van lange, losse bloemen, maar het is best lastig om deze mooi te schikken in een vaas. Deze RM Flower Styling Vase heeft een ´deksel´ met gaatjes waar de losse takken ingestoken worden. Zo krijgt u echt een prachtig boeket! Rivièra Maison Flower Styling Vase (€ 39,95)*.

RM Magazine_Spring2018_NED_54-63_Bollants, Nico, Natural wood.indd 59

03-01-18 11:59


60

Hout is nog steeds één van de meest favoriete materialen bij Rivièra Maison. Het oude, gerecyclede hout heeft al een heel leven achter zich, waardoor het zo’n bijzondere sfeer geeft in meubels. Geen enkel stuk hout heeft hetzelfde ‘leven‘ geleefd waardoor ieder meubel uniek is in z’n soort. Bovendien wordt door het gebruik van gerecycled hout, boomkap tot een minimum beperkt.

Henk’s favourite

“De Spring Street-serie is dit voorjaar mijn favoriete meubelserie. Bij het vervaardigen van deze kast is er gewerkt met een combinatie van oude houtsoorten: iepenhout, dennenhout en sparrenhout. De verschillende lades zijn allemaal voorzien van een uniek handvat, zo gaaf! De houten lades zijn geplaatst op een onderstel van staal waardoor er toch weer een industrieel jasje wordt gevormd.” Naast deze ladekast is er ook een dresser in deze serie verkrijgbaar.

RM Magazine_Spring2018_NED_54-63_Bollants, Nico, Natural wood.indd 60

03-01-18 11:59


61

RM Magazine_Spring2018_NED_54-63_Bollants, Nico, Natural wood.indd 61

03-01-18 12:00


62

Oud hout

& rattan

In zo’n fijn interieur komen de meubels van oud hout en rattan fantastisch tot hun recht. Hier hebben we de Spring Street Dresser tegen de muur geplaatst, met daaromheen de mooiste herinneringen van de kinderen. Ook de coffee tables uit de Flatiron-serie zijn gemaakt van oud iepenhout, deze passen perfect bij de dresser.

RM Magazine_Spring2018_NED_54-63_Bollants, Nico, Natural wood.indd 62

De handige rattan trunk op de onderste foto heeft pootjes en handvatten van metaal, waardoor het rustieke rattan weer net een industrieel tintje krijgt. Heeft u nog een plekje vrij, dan is de leuke Rustic Rattan Ginger Pot, die u op de bovenste foto ziet, ideaal om het rustieke plaatje compleet te maken.

03-01-18 12:00


63

RM Magazine_Spring2018_NED_54-63_Bollants, Nico, Natural wood.indd 63

03-01-18 12:00


64

Essential

MUST-HAVES Every queen needs a throne Deze prachtige velvet fauteuil maakt een absoluut statement in huis. Met prachtig bewerkte rugleuning en houten pootjes past deze eyecatcher zó in elk interieur. Pebble Beach Lounge Chair (€ 399,00).

Gold is my happy colour

Deze leuke glazen met prachtige gouden opdruk en gouden rand zijn er met alle letters van het alfabet. Zo krijgen uw gasten wel een heel persoonlijk drankje! Letter Glass X (€ 11,95).

RM Magazine_Spring2018_NED_64-73_Musthaves, City Hotel, Stoelen.indd 64

03-01-18 12:05


65

Collect beautiful moments

Vintage vibes

Deze fotolijstjes van goud staan in een houder van rustiek hout met een mooi vintage label. Verkrijgbaar in verschillende maten en daardoor erg leuk om te combineren. Benirras Photo Frame afm: 10 x 15 cm (€ 14,95)*, afm: 13 x 18 cm (€ 17,95)*.

Kitchen & Co

Een goede snijplank mag in geen enkele keuken ontbreken. En hoe fijn is het als die snijplank ook nog eens heel leuk staat? Met deze houten variant in verschillende maten en kleuren zit u gegarandeerd goed! Ibiza Chopping Board green (€ 29,95)*, sky blue (€ 39,95)* en white (€ 24,95)*.

Vroom vroom!

Dat Rivièra Maison dol is op scooters is geen geheim, maar deze is wel héél leuk! De kleine retro variant met rattan details is een echte must-have accessoire in huis. Rustic Rattan Vespa Roma (€ 69,95).

Tissuebox * Verkrijgbaar vanaf maart 2018.

RM Magazine_Spring2018_NED_64-73_Musthaves, City Hotel, Stoelen.indd 65

Voor alle liefhebbers van rattan: een fijne tissue opbergbox! In de badkamer, de keuken of op uw nachtkastje, u hoeft niet te raden wat er in moet: altijd tissues bij de hand. Rustic Rattan Tissue Square Box (€ 17,95).

03-01-18 12:06


66

Geniet van een heerlijk weekend met uw zus, partner of beste vriendin in een luxe vijfsterren hotel in één van de Europese hoofdsteden, Kopenhagen is zo’n heerlijke stad. Lekker slenteren door de chique en luxe winkelstraten om vervolgens ´thuis’ te komen in uw fantastische hotelkamer, waar het prachtig opgemaakte bed met een overvloed aan royale kussens u uitnodigend opwacht. Een kleine attentie op uw kussen, heerlijk geurende zeepjes in de badkamers, dikke badkamerjassen in de kast, ja dit is absoluut genieten!

City trip

Een city trip naar Kopenhagen is de inspiratiebron geweest voor het thema City Hotel. Een heerlijke luxe en stijlvolle collectie om dat typische hotelgevoel te ervaren.

RM Magazine_Spring2018_NED_64-73_Musthaves, City Hotel, Stoelen.indd 66

03-01-18 12:07


67

Go on new adventures!

Ook Rome, Lissabon, Parijs en ons eigen Amsterdam zijn heerlijke steden om een weekendje even helemaal weg te zijn. Onze vriendinnen gaan op pad in Amsterdam; deze wereldstad heeft zoveel moois te bieden! Bovendien heeft Rivièra Maison onlangs Hotel Piet Hein, in hartje centrum, ingericht. Vanuit hier wordt de route bepaald voor vandaag, waar te beginnen met shoppen en waar moet er absoluut geluncht worden? Na een heerlijke dag in de stad even opfrissen, een aperitief in de lobby en weer op pad voor de specialiteit in het restaurant dat u ’s middags al had gespot. Moe maar voldaan zit deze dag erop, wat zullen de dames heerlijk slapen.

RM Magazine_Spring2018_NED_64-73_Musthaves, City Hotel, Stoelen.indd 67

03-01-18 12:07


66 68

Coffee & Croissants, please!

Wat is dat lekker wakker worden! Zo’n heerlijk ontbijt op bed met een verse jus d’orange, warme croissantjes en een grote latte macchiato. Zo kunt u de dag weer fris beginnen, want er staat nog van alles op het programma. Een weekend is eigenlijk te kort voor deze heerlijke stad, dus alle reden om snel weer terug te komen.

RM Magazine_Spring2018_NED_64-73_Musthaves, City Hotel, Stoelen.indd 68

03-01-18 12:07


69

Hotel aan huis

Beleef dit heerlijk hotelsfeertje in uw eigen huis met de City Hotel collectie; een elegante en luxe collectie waarbij er is gewerkt met prachtige stoffen zoals zomertweed en een glacĂŠ parachutestof in een chique kleur grijs en off white. De kussens zijn afgewerkt met strikjes, een modern borduursel en zilveren accenten. Een heerlijke luxe en stijlvolle collectie om dat typische hotelgevoel te ervaren. In de lobby van het hotel treft men de Pebble Beach Lounge Chairs. Deze velvet lounge chair is, samen met de velvet poef, een heerlijke plek om even neer te strijken voor een drankje.

RM Magazine_Spring2018_NED_64-73_Musthaves, City Hotel, Stoelen.indd 69

03-01-18 12:08


70

Shop the

Look

City Hotel Basic Pillow Cover afm: 50 x 50 cm (€ 39,95).

Zelf zo’n heerlijk hotelsfeertje thuis creëren? Dat gaat sneller dan u denkt! Met wat chique kussens, stijlvolle accessoires en de heerlijkste badproducten in uw badkamer voelt u zich gast in uw eigen huis!

Hello Wall Sign (€ 29,95).

Letter Votive X & O (€ 14,95), in deze serie is het hele alfabet verkrijgbaar.

Maverick Photo Frame

The Bay Votive

afm: 20 x 20 cm (€ 27,95).

The Bay Votive

medium (€ 17,95), small (€ 12,95).

Maverick Photo Frame afm: 13 x 18 cm (€ 22,95), ook verkrijgbaar in afm: 15 x 10 cm.

Tea House Tea Bags Organizer (€ 39,95).

French Glass Box afm: 30 x 30 cm (€ 59,95), ook verkrijgbaar in afm: 40 x 30 cm en 60 x 40 cm.

Capri Luxury Shower Foam 200 ml (€ 7,95), Capri Luxury Hand Soap 300 ml (€ 8,95), Capri Luxury Hand Lotion 300 ml (€ 9,95),

Rustic Rattan Book Safe (€ 69,95).

verkrijgbaar in verschillende geuren.

RM Magazine_Spring2018_NED_64-73_Musthaves, City Hotel, Stoelen.indd 70

03-01-18 12:08


71

CHAIRS

Just Take a seat

De eetkamer is, naast de plek om te eten, ook de plaats voor gezellig samenkomen; er wordt geleefd, gelachen en gekletst. Bij deze veelzijdigheid past een mooie set van verschillende eetkamerstoelen. Combineer stoelen van verschillende stijlen en kleuren en geef de eetkamer het dynamische karakter die het verdient!

RM Magazine_Spring2018_NED_64-73_Musthaves, City Hotel, Stoelen.indd 71

03-01-18 12:47


72

Stylingtip Zorg ervoor dat de stoelcombinatie een consistente factor heeft, zoals uniforme kleurencombinaties of ĂŠĂŠn terugkerend materiaal!

Modern

Door het houten frame van de moderne Amsterdam City Dining Armchair matcht de stoel perfect met de klassieke Cape Breton Dining Chair.

RM Magazine_Spring2018_NED_64-73_Musthaves, City Hotel, Stoelen.indd 72

03-01-18 12:55


73

Bij het gebruik van verschillende soorten eetkamerstoelen is het belangrijk om ze samen een eenheid te laten vormen. Om een mix & match van eetkamerstoelen te laten slagen is een eenvoudige tafel een must, deze laat de stoelen als het ware naar voren komen. U kunt naar hartenlust zowel verschillende kleuren als verschillende materialen met elkaar combineren. Laat de rugleuninghoogtes van de verschillende stoelen variĂŤren voor een speels effect. Speelt u liever op safe? Kies dan ĂŠĂŠn stoelvariant en combineer verschillende kleuren met elkaar. Zorg ervoor dat de kleuren altijd bij de rest van uw interieur passen.

Classic

Het klassieke design van de Cape Breton Dining Chair staat mooi als leuke onderbreking bij verschillende soorten stoelen aan de eettafel, maar is ook prachtig als uniforme set.

Rattan

De ein En Bein Sitz

De Rustic Rattan Gassin Dining Chair is de enige stoel in de set met witte poten. Door de rattan zitting is er een duidelijk contrast te zien.

RM Magazine_Spring2018_NED_64-73_Musthaves, City Hotel, Stoelen.indd 73

03-01-18 12:56


74

Let’s date!

Natuurlijk is het leuk om in een restaurantje af te spreken, maar de ultieme test is natuurlijk om uw nieuwe liefde thuis uit te nodigen voor een heerlijk diner! Samen een romantisch avondje tafelen met zelfgemaakte gerechten en een goed glas wijn, daar kan niets tegenop.

RM Magazine_Spring2018_NED_74-83_Koken, Placemats, Lazy Sunday.indd 74

03-01-18 13:04


75

cookING Together Bent u een echte keukenprinses? Kiest u liever voor een vertrouwd recept of durft u het aan om iets heel nieuws te proberen? Een fijn kookboek helpt u vast een handje. Net als alle handige keukenspulletjes die het kokkerellen nog leuker maken. Ook dit seizoen heeft Rivièra Maison weer zoveel nieuwe producten in het thema Kitchen en Wining & Dining, daarmee kunt u zich helemaal uitleven. En voor alles geldt, een goede voorbereiding is het halve werk!

Cooking essentials

Met de Love Cooking keukenaccessoires heeft u alles bij de hand. De spatels en lepels zijn gemaakt van hout en siliconen, dit ziet er mooi uit en werkt heel fijn!

RM Magazine_Spring2018_NED_74-83_Koken, Placemats, Lazy Sunday.indd 75

Veelzijdig glas

Het Treasure Of The Sea Fish Glass kunt u uiteraard als drinkglas gebruiken, maar ook om een smakelijke garnalencocktail in te serveren. Helemaal passend en in stijl.

03-01-18 13:04


76

Schuif aan en geniet van jullie zelfgemaakte diner! Door in plaats van één lange tafel, twee kleinere naast elkaar als eettafel te gebruiken, creëert u een heel gezellig restaurant-sfeertje in uw keuken of eetkamer. In deze ruimte staan twee hoge bartafels naast elkaar. Met comfortabele barstoelen eromheen een super plek!

RM Magazine_Spring2018_NED_74-83_Koken, Placemats, Lazy Sunday.indd 76

03-01-18 13:05


77

Enjoy your evenin g! Tableware

Bij een lekker etentje hoort natuurlijk een romantisch gedekte tafel. Prachtige placemats, linnen servetten, het mooiste servies en een speels aangeklede etagère met tafelbenodigdheden maken het geheel tot een mooi plaatje. Denk daarbij de heerlijke gerechten en de avond kan niet meer stuk.

RM Magazine_Spring2018_NED_74-83_Koken, Placemats, Lazy Sunday.indd 77

03-01-18 13:05


78

Have a nice meal and enjoy! Amazing Placemat pale green en stone (€ 7,95).

We love our RM Napkins Broadway Tray afm: 40 x 30 cm (€ 59,95), ook verkrijgbaar in afm: 50 x 20 cm.

Deze mooie katoenen servetten en placemats stralen rust uit en brengen een natuurlijke sfeer op uw tafel. Amazing Vintage Napkin

De zachte kleuren in combinatie met het zachte materiaal versterken elkaar en het leuke van deze serie is, dat hij te gebruiken is voor zowel een romantisch gedekte tafel als een stoere tafelsetting. Perfect! Amazing Placemat white en sand (€ 7,95).

stone en sand (€ 5,95).

RM Magazine_Spring2018_NED_74-83_Koken, Placemats, Lazy Sunday.indd 78

03-01-18 13:12


79

Tropical Vibes & Botanical prints Amazing Vintage Napkin

Banana & Monstera leafs

pale green en white (€ 5,95),

Buon Appetito Napkin Ring

set van 4 (€ 14,95).

Basic Banana Leaf Placemat (€ 9,95), Pure Summer Placemat flax/white (€ 6,95).

A touch of blue never hurts ...

Kempston Napkin Ring

Houdt u van een levendige tafel? Dan is de placemat met tropische bladerprint een absolute aanrader. Ook leuk: ga voor de blauwe placemat, leg hier een groot Monsterablad op en daar bovenop uw bord. Voilá, uw tropische tafel is klaar!

white (€ 5,95),

Pure Summer Napkin white/flax (€ 5,95).

Enjoy Your Meal Placemat blue en flax (€ 7,95), Formentera Bowl medium (€ 39,95), ook verkrijgbaar in small, Rustic Resort Salad Tossers (€ 14,95).

RM Magazine_Spring2018_NED_74-83_Koken, Placemats, Lazy Sunday.indd 79

03-01-18 13:13


80

Lazy y a d n Su AFTERNOON

Onverwachts een heerlijke zondag met het gezin thuis! Lekker lang in uw ochtendjas, uitgebreid ontbijten en iedereen gaat lekker z´n gangetje zonder op de klok te hoeven kijken. Even met z´n allen in de relaxstand voordat de drukke werk- en schoolweek weer begint, quality time voor het gezin!

k nus s e zon dag

De kids hebben eindelijk tijd voor hun favoriete gezelschapsspel of om die leuke kleurplaat te kleuren. Voor moeders een ultiem geluksmoment, met z’n allen aan de royale tafel en wat lekkers in de oven, de heerlijke geur verspreid zich al door het huis.

Stoere familietafel

De nieuwe Maxwell Dining Table is de ideale tafel voor een huishouden met kinderen. Hier kan naar hartenlust aan gespeeld en geknutseld worden. Ook de Amsterdam City Dining Armchair is uitermate kindvriendelijk en met een leuke mix van kleuren de perfecte stoel in deze setting!

RM Magazine_Spring2018_NED_74-83_Koken, Placemats, Lazy Sunday.indd 80

03-01-18 13:13


81

De ze ta fe l kan al l es !

Heeft u deze handige koffietafel al gespot? De Claremont Coffee Table heeft iets unieks! Het bovenblad is namelijk naar boven toe uit te klappen, waardoor u dit heel makkelijk als ‘eettafel’ of zoals hier als handige tafel voor de laptop kunt gebruiken! ‘In’ de tafel is er voldoende ruimte voor het opbergen van uw magazines en kranten of de spelletjes van de kinderen.

RM Magazine_Spring2018_NED_74-83_Koken, Placemats, Lazy Sunday.indd 81

03-01-18 13:14


82

Furry friends

Ook uw viervoeter zal blij zijn met het gezelschap en alle gezinsleden die thuis zijn. Maar er gaat toch niets boven zijn eigen fijne mandje voor een lekker lui dutje!

L au ndry ti m e

Een dag thuis, betekent ook dat er makkelijk even een wasje gedraaid kan worden. Lekker alles fris en schoon voor een nieuwe week. Wist u al dat wij ook dit seizoen weer erg leuke wasmanden hebben?

RM Magazine_Spring2018_NED_74-83_Koken, Placemats, Lazy Sunday.indd 82

03-01-18 13:15


83

Sundays

D ri nks & S nac ks

Bij zo een op en top gezellige, luie zondag horen natuurlijk ook een smakelijk borrelhapje en een drankje. Serveer die heerlijke snacks op dit stoere cutting board of op deze handige plate met handvat zodat iedereen er makkelijk vanaf kan pakken.

Cheers!

Deze flessenopener is misschien wel het allerleukste om cadeau te geven vanwege de originele verpakking. En laten we eerlijk zijn: op deze lazy Sunday komt een flessenopener maar al te goed van pas. De beste manier om het weekend af te sluiten is toch wel met een ijskoud biertje of een heerlijk wijntje.

RM Magazine_Spring2018_NED_74-83_Koken, Placemats, Lazy Sunday.indd 83

03-01-18 13:16


84

Hot essentials wishlist

Rustic Rattan Water Resort Plane

Wat een super leuk watervliegtuig! Dit speciale vliegtuig is ooit ontworpen om te starten en te landen op het water. Deze handgemaakte, houten versie is daar een prachtige weergave van. De drijvers zijn in de mooie houtkleur gebleven, de romp is wit geschilderd en vleugels zijn van het zo karakteristieke rattan gemaakt. Echt een hot item dit seizoen! Rustic Rattan Water Resort Plane L: 44 x H: 25 cm (â‚Ź 99,95).

RM Magazine_Spring2018_NED_84-91_Hot items, Nieuw huis.indd 84

03-01-18 13:18


85

RM House Statue

Het ‘Huis’ is vanaf het begin het boegbeeld van Rivièra Maison. De hoogste tijd dus voor een RM House Statue! Dit met de hand gemaakte huis is van aluminium, echt een uniek stukje vakwerk. Het huis is bevestigd op een voet van hout. RM House Statue L: 39 x H: 31 cm (€ 149,00).

Hot essentials wishlist

RM Magazine_Spring2018_NED_84-91_Hot items, Nieuw huis.indd 85

03-01-18 13:18


86

RM Anchor Table Lamp

Nautic is hot! Het gave aluminium anker is verwerkt in een prachtige tafellamp op houten voet; voor de echte liefhebber van de nautische wereld. Inclusief landvast omwikkeld om de voet, en een fraai RM Est. 1948 embleem; een echte topper! RM Anchor Table Lamp H: 60 cm (â‚Ź 149,00), Fabulous Lampshade round, flax (â‚Ź 69,95).

Hot essentials wishlist

RM Magazine_Spring2018_NED_84-91_Hot items, Nieuw huis.indd 86

03-01-18 13:19


87

Rustic Rattan Riva

Wow, een Riva! Deze supersnelle speedboot staat bekend om zijn tijdloze, verfijnde elegantie en dat zie je terug in dit houten exemplaar mĂŠt unieke zitplaatsen en een vlag van rustic rattan. Wat een plaatje, deze Riva verdient de beste plek! Rustic Rattan Riva L: 34 x H: 12,5 cm (â‚Ź 79,95), verkrijgbaar vanaf maart 2018.

RM Magazine_Spring2018_NED_84-91_Hot items, Nieuw huis.indd 87

Hot essentials wishlist

03-01-18 13:19


88

HAPPY NEW

HOME

M ay your walls kn ow joy, ma room hold y every lau an d may e ghter wi n d ow b very eo great poss pen to ibi li ty.

Gaat u voor het eerst samenwonen? Heel leuk, maar minstens net zo spannend natuurlijk. De inrichting wordt namelijk een mix van twee verschillende stijlen en smaken. Maar zoals u waarschijnlijk ook het beste in elkaar naar boven haalt, geldt dit ook voor het interieur. Kies een richting waarin beide stijlen perfect matchen, net als u beide!

RM Magazine_Spring2018_NED_84-91_Hot items, Nieuw huis.indd 88

03-01-18 13:20


89

Let's Move!

Bij een verhuizing heeft u de kans om alles om te gooien. Kunt u in deze ruimte wellicht iets heel anders doen qua opstelling? Zet de banken eens tegenover elkaar, in plaats van tegen de muur!

Planten in huis zijn goed voor heel veel dingen, waaronder dat ‘thuisgevoel’. Combineer met mooie kaarsen en kaarshouders voor een goede dosis gezelligheid.

RM Magazine_Spring2018_NED_84-91_Hot items, Nieuw huis.indd 89

Een persoonlijke herinnering is een perfecte manier om uw huis eigen te maken. Geef het aandenken een mooi plekje en daar is uw persoonlijke touch!

En dan is er natuurlijk tijd voor dea om te vieren dat u verhuisd bent. Tip: bewaar de kurk van die champagnefles als herinnering.

03-01-18 13:20


90

's t e L

e! v o M Time to celebrate Als de verhuizing en al het zware werk achter de rug is, is het tijd voor een feestje! Een housewarming party, uit Amerika overgewaaid, is dĂŠ manier om uw nieuwe huis te laten zien aan al uw vrienden en familie. Dus zet alles op zijn mooist neer, zorg voor lekkere hapjes en drankjes en laat het feest beginnen!

RM Magazine_Spring2018_NED_84-91_Hot items, Nieuw huis.indd 90

03-01-18 13:21


91

Als de housewarming party er op zit, is het tijd om het normale leven weer op te pakken. Leer uw huis in alle seizoenen kennen en speel met accessoires om de schoonheid van elk seizoen te benadrukken. Schuif uw meubels zo af en toe eens naar een andere plek, u zal zich verbazen over de mogelijkheden! Vergeet niet om goed voor uw huis te blijven zorgen en er vooral veel mooie herinneringen te maken.

ove! M s ' t Le RM Magazine_Spring2018_NED_84-91_Hot items, Nieuw huis.indd 91

03-01-18 13:21


92

Laatste Nieuws design

studio

Wist u dat ... ... de meeste Rivièra Maison Stores een Design Studio hebben waar onze Interior Designers u graag vakkundig interieuradvies geven? Complete interieurstyling Gaat u (ver)bouwen, herinrichten of verhuizen en wilt u voor uw hele huis of slechts één ruimte een volledig advies? De Interior Designers en stylisten van de Rivièra Maison Design Studio's kunnen aan al uw wensen voldoen: van korte stylingtips en eerste schetsen, tot gedetailleerde interieurtekeningen, advies over materiaalgebruik, indeling en de uiteindelijke inrichting met meubels en accessoires van Rivièra Maison. Ook buitenstyling! Bij stylingadvies zijn wij niet beperkt tot binnenshuis. Ook met de inrichting van uw buitenruimte helpt Rivièra Maison u graag. Tarieven Een eerste adviesgesprek in onze Design Studio’s is vrijblijvend en kosteloos. Op basis van het eerste gesprek zal de Interior Designer een inschatting maken van het project en een uitgebreide prijsopgave maken. Contact Voor vragen en informatie rond het thema styling en inrichting kunt u contact opnemen met één van onze Stores.

Yasmin

" Bij het geven van interieuradvies staat het ultieme thuisgevoel echt op nummer één. Ik ben blij dat ik interieuradvies mag geven met al die mooie producten die wij hebben. Mijn doel is u te laten genieten en opnieuw verliefd te laten worden op uw interieur."

Een nieuw jaar: Nieuwe trends, nieuwe kleuren, zin in een nieuwe look! Qua haar zien we steeds vaker een gestylde wetlook, alsof u net uit de douche komt. Het haar wordt bij de dames meer op één lengte geknipt waarbij de lok en de pony verdwijnen. Voor de finishing touch wordt het haar naar achteren gebracht en met een glansspray uit het gezicht gestyled. Zo creëert u een strakkere look waarmee u fris het nieuwe seizoen in gaat. In de make-up zet de naturel trend door, waarbij de natuurlijke schoonheid goed wordt uitgelicht. Hiervoor is een goede foundation onontbeerlijk. Mijn voorkeur gaat dit seizoen uit naar een glanzende foundation, lekker fris en het zorgt voor een jeugdige uitstraling. Op de wangen een mooie perzikkleurige tint om alvast wat kleur op de wangen te krijgen. De ogen houden we bij deze make-up naturel, waarbij we alleen de wimpers flink aanzette.

Deze mooie make-up maken we af met veel glans op de lippen, dit mag in een naturel tint maar persoonlijk houd ik ook heel erg van een sprekende koraaltint of felroze kleur. Dit nieuwe jaar betekent ook een nieuwe uitdaging voor mij erbij! Heel trots ben ik dat ik half januari mijn eigen Marc Lubach Spa in het Pestana Hotel in Amsterdam mag openen. Naast een zwembad, sauna, hammam en massagesalon komt er in de Spa ook een kliniek gespecialiseerd in huidverbetering. En uiteraard kunt u in mijn privésalon terecht voor een heerlijk luxe haarbehandeling. Ik wens u een heel fijn voorjaar en graag tot ziens!

RM Magazine_Spring2018_NED_92-100_Laatste nieuws, Productinfo, Adressen, Backcover.indd 92

Marc Lubach (38) is Top-visagist en kapper van een aantal BN-ers en Chef de Cabine van diverse modeshows van top-couturiers. Daarnaast verzorgt hij de visagie voor alle foto- en filmshoots van Rivièra Maison.

05-01-18 09:09


93

Het is tijd voor avontuur! Pak uw rugzak en breng uw tent en stevige schoenen mee. Wees voorbereid op het onverwachte, u weet niet waar de weg naartoe zal leiden. Neem plaats in de Volkswagen Bulli en geniet van de rit! Samen met uw beste vrienden rondom een kampvuur, verblijvend in een prachtige blokhut in de natuur. Ontdek nieuwe plekken, wandel in de bergen en geniet met een biertje bij het meer. Vrijheid is nog nooit zo dichtbij geweest. Ervaar dit geweldige avontuur in eigen huis met onze levendige State Travel-collectie. De collectie bestaat uit katoenen en linnen stoffen die versierd zijn met zachte stalen, blauwe strepen en robuust denim met oranje details.

Het nog niet ontdekte Ibiza; Formentera. Een eilandje ten zuiden van Ibiza, waar u alleen met de boot naar toe kunt, is de toekomstige place to be. Laat u verbazen door de groene en rustgevende natuur, de pittoreske huisjes en de kleinschaligheid van het idyllische eiland. Met het geruis van palmbomen op de achtergrond geniet u hier van vers bereide vis aan een rustieke tafel op het parelwitte strand. Kom ook in Spaanse sferen met de Formentera-textielcollectie; stoer met een liefelijk randje. Prachtige zachte kleuren zoals lichtblauw, wit, naturelen taupetinten, verwerkt in materialen zoals structuurgeweven katoen en canvas. Een mix van embroidery en print en her en der een palmboom en een stoere patch, verfraaien de prachtige kussens in deze fijne zomercollectie.

De State Travel Collection is vanaf april 2018 verkrijgbaar.

De Formentera Collection is vanaf april 2018 verkrijgbaar.

Keep

in touch

rivieramaison.com - 24/7 online shopping Op de website van Rivièra Maison vindt u de collectie, nieuws, inspiratie en informatie.

Volg ons op Social Media: facebook.com/rivieramaison instagram.com/rivieramaison pinterest.com/rivieramaison youtube.com/user/RivieraMaisonMovies

RM Magazine_Spring2018_NED_92-100_Laatste nieuws, Productinfo, Adressen, Backcover.indd 93

Rivièra Maison 70 jaar!

In maart 1948 werd de eerste bloemenwinkel van de familie Teunissen geopend op de Overtoom in Amsterdam. Zoon Henk neemt in ’85 het bedrijf over en hij begint, naast de bloemen, met de verkoop van accessoires. Kort daarna volgt de eerste winkel met meubels en inmiddels is Rivièra Maison uitgegroeid tot een sterk, internationaal merk met ruim 600 verkooppunten wereldwijd. Houdt u de website en facebook in de gaten want we gaan dit uiteraard met u vieren!

05-01-18 09:09


94

Productinformatie Cover & Sfeerpagina's Front cover Casablanca Pouf herringbone, diameter: 40 cm (€ 99,95), ook verkrijgbaar in de kleur pink, West Houston Sofa 3.5 Seater polyester-polyacryl, clay (€ 1.899,00), verkrijgbaar in verschillende kleuren en in washed cotton, Village Pillow Cover eggshell, afm: 50 x 50 cm (€ 39,95) ook verkrijgbaar in de kleur pink, Classic Knit Throw off white, afm: 170 x 130 cm (€ 79,95), Pure Pleasure Throw nature green, afm: 170 x 130 cm (€ 119,00), ook verkrijgbaar in stone grey.

pagina 2-3 Flatiron Coffee Table diameter: 75 cm (€ 599,00), diameter: 60 cm (€ 499,00), City Hotel Pillow Cover grey, afm: 60 x 60 cm (€ 49,95), ook verkrijgbaar in de kleur white, Pure Jungle Pillow Cover afm: 40 x 40 cm (€ 39,95), Brompton Cross Corner Sofa Chaise Longue left washed cotton, grey (€ 2.999,00), verkrijgbaar in verschillende kleuren en in velvet, Hayward Etagère 2 layer (€ 69,95), ook verkrijgbaar als 3 layer.

Backcover Atelier No.12 Vase (€ 39,95), Formentera Sail Yacht (€ 11,95).

Pure Collection pagina 8-9 Rustic Rattan Formentera Bench afm: 160 x 45 cm (€ 499,00), Pure Pleasure Throw nature green, afm: 170 x 130 cm (€ 119,00), ook verkrijgbaar in de kleur stone grey, Pure Jungle Pillow Cover afm: 40 x 40 cm (€ 39,95), Classic Knit Pillow Cover green, afm: 50 x 50 cm (€ 39,95), Village Pillow Cover eggshell, afm: 50 x 50 cm (€ 39,95), ook verkrijgbaar in de kleur pink, Magic Monstera Pillow afm: 50 x 50 cm (€ 39,95), Pure Banana Leaf Pillow Cover afm: 65 x 45 cm (€ 49,95), Pure Pillow Cover flax, afm: 50 x 50 cm (€ 49,95). Ocean Spa Lantern (€ 59,95)*, Formentera Bowl small (€ 24,95) ook verkrijgbaar in medium, Formentera Plate medium (€ 19,95) en large (€ 29,95), Rustic Resort Spoons set van 4 (€ 14,95), Lume Di Candela large (€ 79,95), Rustic Candle river grey, afm: 7 x 13 cm (€ 6,95), ook verkrijgbaar in afm: 7 x 10 cm en 7 x 18 cm, Namasté Classic Weave Votive (€ 8,95), Luscious Leaf Plate clear (€ 8,95), Classic Knit Pillow Cover green, afm: 50 x 50 cm (€ 39,95), Linen Herringbone Pillow Cover white, afm: 50 x 30 cm (€ 29,95), ook verkrijgbaar in de kleuren pink en green, Pure Banana Leaf Pillow Cover afm: 65 x 45 cm (€ 49,95).

pagina 10-11 Camp Bay Wine Cooler (€ 89,95), Surabaya Hurricane (€ 19,95), RM Mixed Rope Hurricane green, (€ 19,95) ook verkrijgbaar in de kleur clear, Amazing Placemat stone (€ 7,95), verkrijgbaar in de kleuren pale green, white en sand, Amazing Vintage Napkin stone (€ 5,95), verkrijgbaar in de kleuren pale green, white en sand, Salade Délicieuse Plate (€ 24,95)*, Pretty Bow Napkin Holder (€ 8,95), Kitchen Storage Jar large (€ 29,95), ook verkrijgbaar in medium, Pure Jungle Pillow Cover afm: 40 x 40 cm (€ 39,95), Pure Pillow Cover flax, afm: 50 x 50 cm (€ 49,95), RM Rustic Rope Votive (€ 5,95), Namasté Classic Weave Votive (€ 8,95), Banana Leaf Pillow (€ 59,95). Keith II Dining Wing Chair linen, flax (€ 399,00), verkrijgbaar in verschillende kleuren en in pellini, George Dining Chair pellini, anthracite, grey (€ 399,00), verkrijgbaar in verschillende kleuren en in linnen en washed cotton, Madison Dining Chair velvet, olive (€ 279,00), verkrijgbaar in verschillende kleuren en in pellini, linnen en washed cotton, George Dining Chair washed cotton, mauve (€ 399,00), verkrijgbaar in verschillende kleuren en in linnen en pellini, Devon Dining Table Extendable afm: 310 x 100 cm (€ 1.999,00), ook verkrijgbaar in afm: 180 x 90 cm en 230 x 80 cm, RM 1948 Bowl medium (€ 24,95), ook verkrijgbaar in large.

pagina 12-13 Westwood Buffet Cabinet Single (€ 1.999,00), ook verkrijgbaar als double, Rustic Rattan Book Safe (€ 69,95), Tumble Vase Fern small (€ 14,95), medium (€ 19,95), Pure Suede Pillow Cover afm: 40 x 30 cm (€ 34,95), Magic Monstera Pillow afm: 50 x 50 cm (€ 39,95), Pure Jungle Pillow Cover afm: 40 x 40 cm (€ 39,95).

It's Sushi Time pagina 14-17 Formentera Bowl medium (€ 39,95), ook verkrijgbaar in small, The Champagne Bar Flute (€ 9,95), Bali Deco Serving Tray (€ 39,95), RM Chopstick Holders set van 4 (€ 12,95)*, Soya Something Bottle (€ 10,95)*, Rustic Resort Spoons set van 4 (€ 14,95), Sea Shell Treasure Decoration small (€ 8,95)*, ook verkrijgbaar in medium. Rustic Resort Bowl (€ 99,95). Rustic Resort Lantern small (€ 14,95), medium (€ 19,95), Saona Throw off white, afm: 170 x 130 cm (€ 59,95).

Garden Party pagina 20-21 Fruit & Bites Bowl small (€ 9,95), Good Morning Breakfast Plate (€ 12,95)*, RM Garden Shuffle Plate Square medium (€ 17,95), ook verkrijgbaar in small, Amazing Placemat pale green (€ 7,95), ook verkrijgbaar in de kleuren sand, stone en white, Happy Heart Cutting Board (€ 14,95), Tiburon Spoon green (€ 5,95), ook verkrijgbaar in de kleur white,

RM Magazine_Spring2018_NED_92-100_Laatste nieuws, Productinfo, Adressen, Backcover.indd 94

05-01-18 10:05


95 Tiburon Knife green (€ 5,95), ook verkrijgbaar in de kleur white, Tiburon Fork green (€ 5,95), ook verkrijgbaar in de kleur white, RM Garden Party Shuffle Plate Round small (€ 4,95), RM Clear Quality Water Glass (€ 9,95), Canterbury Etagère 3 layer, large (€ 89,95).

pagina 22-23 RM Clear Quality Water Glass (€ 9,95), Beach Drinks Water Glass medium (€ 8,95), ook verkrijgbaar in large, Letter Glass F (€ 11,95), in deze serie is het hele alfabet verkrijgbaar.

Fris beddengoed pagina 25 Hennessy Lounge Chair natural grey (€ 299,00), Driftwood Double Bed (€ 1.999,00), Provence Bistro Table diameter: 61 cm (€ 379,00), Ocean Resort Lantern green (€ 39,95), ook verkrijgbaar in de kleur white, RM Pure Resort Pillow Cover green, afm: 60 x 70 cm (€ 14,95), RM Pure Resort Duvet Cover green, afm: 200 x 200/220 (€ 119,00) ook verkrijgbaar in 140 x 200/220 cm en 240 x 200/220 cm, Soerabaja Basket set van 3 (€ 89,95) ook los verkrijgbaar.

pagina 26-27 New Orleans Bed Cabinet left (€ 499,00), ook verkrijgbaar als right cabinet, New Orleans Double Bed afm: 180 x 200 cm (€ 1.599,00), ook verkrijgbaar als single bed, Chatsworth Table Lamp medium (€ 99,95), ook verkrijgbaar in large, RM Luxury Pillow Cover white, afm: 60 x 70 cm (€ 24,95), RM Luxury Duvet Cover white afm: 200 x 200/220 cm (€ 179,00), ook verkrijgbaar in 140 x 200/220 cm en 240 x 200/220 cm, Madison Bench cotton mauve (€ 399,00), verkrijgbaar in verschillende kleuren en in pellini en linnen, RM Luxury Cushion soft teal, afm: 43 x 43 cm (€ 24,95). Driftwood Headboard double (€ 999,00), RM City Hotel Pillow Cover white, afm: 60 x 70 cm (€ 14,95), RM City Hotel Duvet Cover white afm: 200 x 200/220 cm (€ 149,00), ook verkrijgbaar in 140 x 200/220 cm en 240 x 200/220, Rustic Rattan Bamboo Pot (€ 159,00), Bolzano Coffee Table brass, afm: 36 x 48 cm (€ 79,95), ook verkrijgbaar in afm: 40 x 55 cm en 45 x 40 cm, RM Ambition Cushion black, afm: 30 x 60 cm (€ 24,95). Driftwood Headboard double (€ 999,00), RM Hilton Head Pillow Cover blue, afm: 60 x 70 cm (€ 14,95), RM Hilton Head Duvet Cover blue, afm: 200 x 200/220 (€ 109,00), ook verkrijgbaar in 140 x 200/220 cm en 240 x 200/220 cm, RM Good Life Cushion blue, afm: 30 x 40 cm (€ 24,95), Bricklane Table Lamp steel (€ 109,00). RM Destination Pillow Cover grey, afm: 60 x 70 cm (€ 14,95), RM Destination Duvet Cover grey, afm: 200 x 200/220 cm (€ 129,00), ook verkrijgbaar in 140 x 200/220 cm en 240 x 200/220 cm, Soerabaja Basket set van 3 (€ 89,95), ook los verkrijgbaar, RM Resort Cushion light grey, afm: 43 x 43 cm (€ 29,95), The Mark Floor Lamp (€ 399,00).

Haal de lente in huis pagina 28-29 Shelter Island Side Table with drawer (€ 999,00), Amsterdam City Dining Armchair pure white (€ 239,00), verkrijgbaar in verschillende kleuren, Raffles Basket medium (€ 149,00), ook verkrijgbaar in small, Cala Cabo Sofa 3 Seater (€ 1.499,00), Rustic Rattan La Mer Pouf diameter: 60 cm (€ 229,00), ook verkrijgbaar in diameter: 40 cm, Indigo Island End Table diameter: 55 cm (€ 349,00).

pagina 30-31 Casablanca Pouf herringbone, diameter: 40 cm (€ 99,95), West Houston Sofa 3.5 Seater polyester-polyacryl, clay (€ 1.899,00), verkrijgbaar in verschillende kleuren en in washed cotton, Village Pillow Cover eggshell, afm: 50 x 50 cm (€ 39,95) ook verkrijgbaar in pink, Shelter Island Coffee Table afm: 165 x 50 cm (€ 899,00), ook verkrijgbaar in afm: 130 x 70 cm of als set van 3, Mayfair Hurricane (€ 59,95), Rustic Rattan La Mer Pouf diameter: 40 cm (€ 199,00), ook verkrijgbaar in diameter: 60 cm, Cap De Barbaria Throw flax, afm: 170 x 130 cm (€ 59,95)*, ook verkrijgbaar in de kleur green.

pagina 32-33 Drink More Water Bottle (€ 9,95), Classic Knit Throw off white, afm: 170 x 130 cm (€ 79,95), Pure Pleasure Throw nature green, afm: 170 x 130 cm (€ 119,00), ook verkrijgbaar in de kleur stone grey, RM Mixed Rope Hurricane clear (€ 19,95), ook verkrijgbaar in de kleur green, RM Est. 1948 Square Hurricane large (€ 69,95)*, ook verkrijgbaar in medium, Belle Toujours Bowl (€ 59,95), Happy Island Votive white (€ 8,95), ook verkrijgbaar in de kleur ice blue. Happy Ocean Wreath white, diameter: 13 cm (€ 12,95).

Long Bay pagina 34-35 Long Bay Neck Pillow afm: 80 x 25 cm (€ 74,95)*, Long Bay Pillow Cover flax, afm: 50 x 50 cm (€ 44,95)* Long Bay Stripe Pillow Cover afm: 60 x 60 cm (€ 54,95)*, Long Bay Stripe Pillow Cover afm: 65 x 45 cm (€ 49,95)*, Long Bay Pillow Cover blue, afm: 40 x 30 cm (€ 34,95)*, Lagune Votive large (€ 17,95)*, medium (€ 12,95), Rustic Rattan Formentera Stool (€ 99,95), Whimsical Weave Votive blue (€ 8,95)*, ook verkrijgbaar in de kleuren pink en green, Atelier No.12 Vase (€ 39,95), Rustic Resort Lantern small (€ 14,95), ook verkrijgbaar in medium, Blue Water Tray (€ 89,95)*, Sea Shell Treasure Decoration medium (€ 17,95)*, ook verkrijgbaar in small. Happy Ocean Crab (€ 14,95), Happy Ocean Lobster (€ 19,95).

pagina 36-37 Long Bay Pillow Cover flax, afm: 50 x 50 cm (€ 44,95)*, Long Bay Stripe Pillow Cover afm: 60 x 60 cm (€ 54,95)*, Summer Shell Lantern medium (€ 89,95)*, Ice Cold Water Glass (€ 19,95), set van 2, RM Est. 1948 Vase With Handles (€ 59,95).

RM Magazine_Spring2018_NED_92-100_Laatste nieuws, Productinfo, Adressen, Backcover.indd 95

05-01-18 10:46


96

Spring House pagina 38-39 Kensington Sofa 3.5 Seater washed cotton, natural/white (€ 1.999,00), verkrijgbaar in verschillende kleuren washed cotton en in linnen, Chateau Belvedere Side Table (€ 1.399,00), Chateau Belvedere Coffee Table afm: 70 x 70 cm (€ 699,00), Residenza Wall Clock (€ 99,95), Biscanye Bay Dresser (€ 1.799,00), Brianna Lampshade beige, afm: 35 x 45 cm (€ 59,95), ook verkrijgbaar in afm: 15 x 20 cm, Costa Mesa Lamp (€ 249,00), Rustic Resort Bowl (€ 99,95), Letter Glass (€ 11,95), in deze serie is het hele alfabet verkrijgbaar, Mead Way Coffee Table low (€ 259,00), ook verkrijgbaar in high.

pagina 40-41 Madrague Lounge Armchair (€ 479,00), Pure Jungle Pillow Cover afm: 40 x 40 cm (€ 39,95), Classic Knit Pillow Cover green, afm: 50 x 50 cm (€ 39,95), Soerabaja Basket set van 3 (€ 89,95), ook los verkrijgbaar, Biscanye Bay Buffet Cabinet (€ 2.399,00), Village Pillow Cover eggshell, afm: 50 x 50 cm (€ 39,95), ook verkrijgbaar in de kleur pink, Summer Blue Ocean Wreath diameter: 28 cm (€ 29,95), Linen Herringbone Pillow Cover green, afm: 50 x 30 cm (€ 29,95), ook verkrijgbaar in de kleuren pink en white, South Hampton Wing Chair with loose cover polyester-linen, snow (€ 1.299,00), ook verkrijgbaar in de kleuren moss en sisal, Copenhagen End Table (€ 129,00). C'est Si Bon Wine Glass (9,95).

Interieurinspiratie pagina 46-47 West Houston Corner Sofa Chaise Longue Left polyster-polyacryl, clay (€ 3.299,00), verkrijgbaar in verschillende kleuren, Park Avenue Footstool velvet, dolphin (€ 379,00), ook verkrijgbaar in de kleur olive en in linnen flax, Bolzano Coffee Table brass, afm: 36 x 48 cm (€ 79,95), ook verkrijgbaar in afm: 40 x 55 cm en 45 x 40 cm en in de kleur silver, Milano Clock diameter: 50 cm (€ 199,00), ook verkrijgbaar in diameter: 90 cm, Classic Knit Throw off white, afm: 170 x 130 cm (€ 79,95), Vin Blanc Wine Glass (€ 9,95), ook verkrijgbaar als Vin Rouge Wine Glass, RM Classic Carafe small (€ 12,95), Broadway Tray afm: 40 x 30 cm (€ 59,95), ook verkrijgbaar in afm: 50 x 20 cm, Pure Jungle Pillow Cover afm: 40 x 40 cm (€ 39,95), Pure Pillow Cover flax, afm: 50 x 50 cm (€ 49,95), Pure Fern Pillow Cover afm: 50 x 50 cm (€ 44,95), Linen Herringbone Pillow Cover white, afm: 50 x 30 cm (€ 29,95), ook verkrijgbaar in de kleuren green en pink, Campillo Carpet afm: 240 x 140 cm (€ 199,00), ook verkrijgbaar in afm: 300 x 200 cm. Hampton Heights Sofa 3.5 Seater washed cotton, grey, (€ 1.699,00), verkrijgbaar in verschillende kleuren en in velvet, Shelter Island Coffee Table afm: 165 x 50 cm (€ 899,00), ook verkrijgbaar in afm: 60 x 60 cm en 130 x 70 cm, RM Number 05 Vase (€ 49,95), Basic Bali Bowl large, (€ 39,95), ook verkrijgbaar in small en medium, Pure Banana Leaf Pillow Cover afm: 60 x 60 cm (€ 59,95), Pure Patchwork Throw afm: 180 x 130 cm (€ 189,00), Soerabaja Basket set van 3 (€ 89,95), ook apart verkrijgbaar, Plaza Isbilia Carpet afm: 240 x 140 cm (€ 199,00), ook verkrijgbaar in afm: 300 x 200 cm.

pagina 48-49 Brooklyn Side Table (€ 999,00), The Resort Stool (€ 129,00), Benirras Photo Frame afm: 10 x 15 cm (€ 14,95)*, ook verkrijgbaar in afm: 13 x 18 cm, Basic Brass Planter medium (€ 12,95)* en small (€ 7,95)*, ook verkrijgbaar in large, French Glass Box afm: 30 x 30 cm (€ 59,95), ook verkrijgbaar in afm: 40 x 30 cm en 60 x 40 cm, Fez Zinc Planter small (€ 9,95) en medium (€ 14,95), ook verkrijgbaar in large, Soerabaja Basket set van 3 (€ 89,95), ook apart verkrijgbaar, Benavente Carpet afm: 70 x 180 cm (€ 89,95), ook verkrijgbaar in afm: 120 x 180 cm. West Houston Sofa 3,5 Seater polyester-polyacryl, blossom (€ 1.899,00), verkrijgbaar in verschillende kleuren polyesterpolyacryl en washed cotton, Monaco Coffee Table afm: 70 x 70 cm (€ 499,00), Monaco End Table (€ 299,00), RM Number 05 Vase (49,95), French Glass Box afm: 30 x 30 cm (€ 59,95), ook verkrijgbaar in afm: 40 x 30 cm en 60 x 40 cm.

We love velvet pagina 51 Franklin Park Wing Chair velvet, dolphin (€ 1.299,00), Medfield Coffee Table diameter: 70 cm (€ 499,00).

pagina 52-53 Bristol Table Lamp (€ 99,95), La Hacienda Buffet Cabinet (€ 2.199,00), Blue Water Tray (€ 89,95)*, Mallorca Luster Bottle pink (€ 19,95)*, ook verkrijgbaar in de kleur blue, Mallorca Luster Votive pink (€ 12,95)*, ook verkrijgbaar in de kleur blue, Limehouse Luster Vase pink (€ 34,95)*, ook verkrijgbaar in de kleur green, Metropolis Sofa 3.5 Seater polyester-polyacryl, blossom (€ 1.899,00), verkrijgbaar in verschillende kleuren, in washed cotton en in 2,5 Seater en XL Seater, Bowery Footstool velvet, plum (€ 179,00), verkrijgbaar in verschillende kleuren en linnen flax, Medfield Coffee Table diameter: 70 cm (€ 499,00), RM Caffé Lungo Mug (€ 5,95), ook verkrijgbaar als espresso, café latte en tea mug.

Meubels met een verhaal pagina 60-63 RM Est. 1948 Vase With Handles (€ 59,95), Spring Street Chest of Drawers (€ 799,00), Spring Street Dresser (€ 799,00), Mayland Photo Frame afm: 10 x 15 cm (€ 29,95) en afm: 13 x 18 cm (€ 34,95). Rustic Rattan Ginger Pot (€ 49,95), Rustic Rattan Lincoln Trunk (€ 199,00), Basic Bliss Pillow Cover grey, afm: 50 x 50 cm (€ 29,95), ook verkrijgbaar in de kleuren blue, mint, pink en green, Classic Knit Pillow Cover green, afm: 50 x 50 cm (€ 39,95), Flatiron Coffee Table diameter: 75 cm (€ 599,00), ook verkrijgbaar in diameter: 60 cm, Flatiron Coffee Table diameter: 60 cm (€ 499,00), ook verkrijgbaar in diameter: 75 cm, City Hotel Pillow Cover grey, afm: 60 x 60 cm (€ 49,95), ook verkrijgbaar in de kleur white, Pure Jungle Pillow Cover afm: 40 x 40 cm (€ 39,95), Brompton Cross Corner Sofa Chaise Longue Left washed cotton, grey (€ 2.999,00), verkrijgbaar in verschillende kleuren washed cotton en velvet, Rustic Rattan La Mer Pouf diameter: 40 cm (€ 199,00), ook verkrijgbaar in diameter: 60 cm.

RM Magazine_Spring2018_NED_92-100_Laatste nieuws, Productinfo, Adressen, Backcover.indd 96

05-01-18 09:11


97

City Hotel pagina 68-69 La Brera Dining Chair velvet, umber (€ 279,00), ook verkrijgbaar in de kleuren blush en seaweed, Chelsea 1963 Side Table (€ 999,00), Amsterdam City Bike (€ 129,00), Madagascar Lodge Bed Tray (€ 119,00), Early Bird Special Mug (€ 11,95), RM 1948 Bowl medium (€ 24,95), ook verkrijgbaar in small en large, Press Good Day (€ 14,95), Cool Vintage Cactus silver (€ 12,95), verkrijgbaar in verschillende varianten, The Bay Votive medium (€ 17,95), ook verkrijgbaar in small, City Hotel Pillow Cover afm: 60 x 30 cm (€ 39,95), City Hotel Basic Pillow Cover afm: 50 x 50 cm (€ 39,95), Sanur Lantern (€ 59,95), City Hotel Pillow Cover grey afm: 60 x 60 cm (€ 49,95), Pebble Beach Lounge Chair velvet, dolphin (€ 399,00), verkrijgbaar in verschillende kleuren, Park Avenue Footstool velvet, dolphin (€ 379,00), ook verkrijgbaar in de kleur olive.

Chairs pagina 71 Devon Dining Table Extendable afm: 310 x 100 cm (€ 1.999,00), ook verkrijgbaar in afm: 180 x 90 en 230 x 80 cm, Amsterdam City Dining Armchair blueberry blue, silky blush en pure white (€ 239,00), ook verkrijgbaar in de kleuren grey, green, taupe en azur.

pagina 72-73 Rustic Rattan Gassin Dining Chair (€ 199,00).

Let's date! pagina 74-75 Local Seafood Plate (€ 24,95), Fish Menu Bowl (€ 12,95), Kempston Napkin Ring white (€ 5,95), Rivièra Maison Utensils Pot (€ 34,95), Love Cooking Kitchen Skimmer (€ 7,95), Love Cooking Whisk (€ 4,95), Love Cooking Spatula (€ 4,95), Love Cooking Food Tong (€ 7,95), Treasure Of The Sea Fish Glass (€ 8,95), ook verkrijgbaar met shell of sea star.

pagina 76-77 Shelter Island Bar Table afm: 140 x 70 cm (€ 999,00), ook verkrijgbaar in afm: 70 x 70 cm en als dining table en coffee table, Hayward Etagère 3 layer (€ 99,95)*, ook verkrijgbaar als 2 layer, Basic Banana Leaf Placemat (€ 9,95), Salade Délicieuse Plate (€ 24,95)*, Pure Rattan Ceramic Bowl small (€ 9,95)*, large (€ 29,95)*, ook verkrijgbaar in medium, Fish On A Rope Decoration set van 6 (€ 6,95)* Tropical Rattan Cutlery set van 24 (€ 49,95)*, Amazing Vintage Napkin stone (€ 5,95), ook verkrijgbaar in de kleuren green, sand en white en als placemat, The Perfect Wine Glass (€ 9,95).

Lazy Sunday Afternoon pagina 80-81 Amsterdam City Dining Armchair tree taupe (€ 239,00), verkrijgbaar in verschillende kleuren, The Maxwell Dining Table afm: 220 x 100 cm (€ 1.699,00), Pure Classic Crossed Cane Hurricane (€ 24,95), Hampton Heights Sofa 3.5 Seater washed cotton, stone (€ 1.699,00), Nicolas Wing Chair (€ 599,00), Village Pillow Cover eggshell afm: 50 x 50 cm (€ 39,95), ook verkrijgbaar in de kleur pink, Kensington Hotel Lobby Lamp (€ 159,00), Brianna Lampshade beige, afm: 35 x 45 cm (€ 59,95), ook verkrijgbaar in afm: 15 x 20 cm, Classic Knit Throw off white afm: 170 x 130 cm (€ 79,95), Basic Bliss Pillow Cover grey afm: 50 x 50 cm (€ 29,95), ook verkrijgbaar in de kleuren blue, green, pink en mint, Claremont Coffee Table afm: 90x 90 cm (€ 899,00).

pagina 82-83 Laundry Basket jeans blue, medium (€ 19,95) ook verkrijgbaar in large, Rustic Rattan Classic Dog Basket small (€ 99,95), ook verkrijgbaar in large, Washing with Love Laundry Basket set van 2 (€ 179,00), Beers Beer Glass (€ 9,95), Exclusive & Original Beer Glass (€ 10,95), No.1 Beer Brewer Beer Glass (€ 9,95), Classic Cow Cutting Board (€ 29,95), Amsterdam Traditional Opener (€ 12,95), Best Quality Cheese Plate (€ 34,95).

New Home pagina 88-89 Monaco Sofa Tabled (€ 249,00), The Champagne Bar Flute (€ 9,95), Fulton Street Sofa 3.5 Seater herringbone velvet, granite (€ 1.599,00), ook verkrijgbaar in de kleur seaweed, Rustic Rattan Los Angeles Lounge Chair (€ 249,00), Mead Way Coffee Table High (€ 259,00), Mead Way Coffee Table Low (€ 259,00), Upper Tree Coffee Table (€ 189,00), Nisantasi Carpet Grey, afm: 300 x 200 cm (€ 999,00), ook verkrijgbaar in afm: 240 x 170 cm en in de kleur beige, Casa Di Campo Candle Holder (€ 27,95), Rustic Candle river grey, afm: 7 x 13 cm (€ 6,95), ook verkrijgbaar in afm: 7 x 10 cm en 7 x 18 cm, French Glass Box afm: 40 x 30 cm (€ 59,95), ook verkrijgbaar in afm: 30 x 30 cm en 60 x 40 cm, Covent Garden Serving Tray afm: 40 x 30 cm (€ 49,95), ook verkrijgbaar in afm: 70 x 15 cm.

pagina 90-91 New York Dining Armchair pellini, coffee (€ 749,00), ook verkrijgbaar in de kleuren camel en white, Sea Shell Treasure Decoration medium (€ 17,95), ook verkrijgbaar in small, Verona Beach Votive green (€ 6,95), ook verkrijgbaar in de kleur white, RM Clear Quality Water Glass (€ 9,95), RM Clear Quality Water Bottle (€ 19,95).

* Vanaf maart 2018 verkrijgbaar.

RM Magazine_Spring2018_NED_92-100_Laatste nieuws, Productinfo, Adressen, Backcover.indd 97

05-01-18 13:10


Verkoopadressen Nederland ALKMAAR

DEN HAAG

RIVIÈRA MAISON ALKMAAR (S) Mient 21-23 +31 (0)72 - 520 63 14

RIVIÈRA MAISON DEN HAAG (FS) Hoogstraat 5 +31 (0)70 - 356 99 86

ALMERE

TUINCENTRUM OCKENBURGH (SD) Loosduinse Hoofdstraat 875 +31 (0)70 - 397 11 73

CASA COSI (SD) Markerkant 11-16 +31 (0)36 - 534 40 44

TUINWERELD DORDRECHT (SD) Provincialeweg 4a +31 (0)78 - 621 91 61

RIVIÈRA MAISON OUTLET STORE (OS) Belfort 17 +31 (0)36 - 534 62 40

ALPHEN A/D RIJN

TUINCENTRUM DE BOSRAND (SD) Prinsen Schouw 1 +31 (0)172 - 47 52 99

AMERSFOORT

PIET KLERKX (SD) De Brand 1 +31 (0)33 - 456 08 44

AMSTELVEEN

RIVIÈRA MAISON CADEAU (AS) Binnenhof 5j-5k +31 (0)20 - 210 50 50

AMSTERDAM

RIVIÈRA MAISON AMSTERDAM (FS) Van Baerlestraat 2-4 +31 (0)20 - 471 16 99 RIVIÈRA MAISON GELDERLANDPLEIN (FS) Gelderlandplein 110 +31 (0)20 - 235 14 10

ARNHEM

RIVIÈRA MAISON ARNHEM (FS) Koningsstraat 27-31 +31 (0)26 - 303 33 30

BAARN

NIJHOF BOUW EN WOONWAREN (PD) Minervaweg 3 +31 (0)35 - 548 61 11

BARENDRECHT

MAISON BARENDRECHT (PD) Van 't Hoffstraat 22 +31 (0)180 - 239 530

BERGEN

HOMESTORE BERGEN (SD) Plein 11 +31 (0)72 - 582 53 47

BEVERWIJK

DORDRECHT

DRACHTEN

THUISHAVEN DRACHTEN (SD) Noorderbuurt 29 +31 (0)6 - 499 477 02

EINDHOVEN

LOFT FIFTY6 (PD) Nieuwe Emmasingel 60 +31 (0)40 - 236 43 89

ELBURG

WEBER WOONWERELD (SD) Westerlengte 1 +31 (0)525 - 68 88 88

ENSCHEDE

MAISON MANON (PD) Hengelose straat 123 +31 (0)53 - 431 05 27

GENEMUIDEN

WOONWARENHUIS JAN PLEIJSIER (SD) Schering 51 +31 (0)38 - 385 55 43

HARDERWIJK

SILO 6 (SD) Marie Curiestraat 2b +31 (0)341 - 49 57 00

HEEMSTEDE

RIVIÈRA MAISON HEEMSTEDE (FS) Binnenweg 160 +31 (0)23 - 547 49 50

HELLEVOETSLUIS

MOERMAN WOONPROMENADE (PD) Rijksstraatweg 120 +31 (0)181 - 31 25 29

HELMOND

STIJL & CO (SD) Engelseweg 214 +31 (0)492 - 47 56 24

’S-HERTOGENBOSCH

LA VIE LIFESTYLE (SD) Spoorsingel 24b +31 (0)251 - 296 639

RIVIÈRA MAISON ’S-HERTOGENBOSCH (FS) Vughterstraat 26 +31 (0)73 - 303 27 30

BREDA

HEUKELOM

MAISON SUD (PD) Kruisvoort 12 +31 (0)76 - 515 07 07

COPPELMANS OISTERWIJK (SD) Heukelomseweg 26 +31 (0)135 - 332 792

BUDEL

HOOFDDORP

SLENDERS WOONCOMFORT (SD) Burgemeester van Houtstraat 71 +31 (0)495 - 43 14 80

DENEKAMP

TUINCENTRUM OOSTERIK (PD) Johanninksweg 68 +31 (0)541 - 35 18 88

RIVIÈRA MAISON HOOFDDORP (FS) Marktplein 27 +31 (0)23 - 557 53 76

HOOGWOUD

TUINCENTRUM DE BOET (SD) Oosterboekelweg 2a +31 (0)226 - 35 21 97

HOORN

SFEERRR (SD) Veemarkt 4 +31 (0)229 - 50 87 33

HORST

POELS WONEN & SLAPEN (SD) Industriestraat 13 +31 (0)77 - 398 32 29

HUISSEN

JANSEN TOTAAL WONEN (PD) Karstraat 95 +31 (0)26 - 326 99 00

HULST

MORRES WONEN (PD) Industrieweg 2 +31 (0)114 - 38 81 64

KLAZIENAVEEN

TRENDS EN VLOEREN BIJ LIPPOLD (SD) Langestraat 123 +31 (0)591 - 39 01 19

LAREN

RIVIÈRA MAISON LAREN (CS) Burg. van Nispen van Sevenaerstraat 4 +31 (0)35 - 538 86 43

SLIEDRECHT

DECOLICIOUS (SD) Kerkstraat 9 +31 (0)184 - 77 85 12

SPIJKENISSE

LODGELIFE (PD) Lucebertstraat 76 +31 (0)181 - 74 50 17

TERNEUZEN

BOUTIQUE SCHUTTERSHOF (PD) Schuttershofweg 16 +31 (0)115 - 760 150

TIEL

DE WOONSTEE (SD) Plein 47 +31 (0)344 - 62 16 08

UDEN

HOEK NO.2 (SD) Van Donzel Wooncenter Industrielaan 12 +31 (0)413 - 26 25 39

UTRECHT

RIVIÈRA MAISON UTRECHT (FS) Oudkerkhof 31 +31 (0)30 - 231 81 30

WAALWIJK

LEEUWARDEN

PIET KLERKX (SD) Professor van de Waalsweg 2 +31 (0)416 - 67 36 73

MAASTRICHT

TUINCENTRUM DE BOSRAND (SD) Rijksstraatweg 361b +31 (0)70 - 511 84 12

MIDDELBURG

HET HEERENHUYS (SD) Herenstraat 92 +31 (0)174 - 22 05 68

NIJMEGEN

KLOOSTERHUIS WONEN (SD) Langestraat 74 +31 (0)597 - 41 25 06

NUMANSDORP

HOME CENTER (PD) Frisaxstraat 12 +31 (0)561 - 61 61 61

OLDENZAAL

CASBA WONEN EN SLAPEN (SD) Hoge Rijndijk 315 +31 (0)71 - 589 93 46

JOLIJT (PD) Nieuwestad 29-31 +31 (0)58 - 216 33 40 RIVIÈRA MAISON MAASTRICHT (FS) Maastrichter Brugstraat 5 +31 (0)43 - 321 04 21 BOMONT LIFESTYLE (SD) Markt 53 +31 (0)118 - 65 01 51 RIVIÈRA MAISON NIJMEGEN (S) Marikenstraat 73-75 +31 (0)24 - 322 08 03 INTRATUIN NUMANSDORP (SD) Volgerlandseweg 1a +31 (0)186 - 65 36 33 VAN GILS LIFESTYLE (PD) Kleibultweg 48 +31 (0)541 - 85 01 00

WASSENAAR

WATERINGEN

WINSCHOTEN

WOLVEGA

ZOETERWOUDE

OUD-BEIJERLAND

BATENBURG HOMETRENDS (SD) Adm. de Ruyterstraat 13 +31 (0)186 - 61 31 60

POORTVLIET

WOONBOULEVARD POORTVLIET (PD) Paasdijkweg 33 +31 (0)166 - 61 91 00

ROTTERDAM

RIVIÈRA MAISON HET POLDERHUIS (FS) Woonmall Alexandrium Watermanweg 13-15 +31 (0)10 - 455 73 63

SELLINGEN

HOF VAN SELLINGEN (SD) Dorpstraat 8 +31 (0)599 - 31 23 68

(CS) = Concept Store - (OS) = Outlet Store - (FS) = Flagship Store - (S) = Store - (AS) = Gifts & Accessory Store - (PD) = Premium Dealer - (SD) = Selected Dealer

RM Magazine_Spring2018_NED_92-100_Laatste nieuws, Productinfo, Adressen, Backcover.indd 98

04-01-18 09:08


Colofon België BALEN

ODRADA INTERIEUR (PD) +32 (0)14 - 34 66 00

BELSELE

MEUBELEN JONCKHEERE (SD) +32 (0)37 - 72 33 34

BORNEM

ATMOSPHAERA (PD) +32 (0)32 - 93 82 55

BRASSCHAAT

ANN VERBRUGGEN INTERIEUR (PD) +32 (0)36 - 45 70 33

BREE

HEERENHUIS (SD) +32 (0)89 - 46 10 01

DEURNE

ABIES (PD) +32 (0)3 - 320 99 50

DIEGEM

TOP INTERIEUR (SD) +32 (0)2 - 720 49 20

OOSTENDE

Luxemburg

Drukwerk Senefelder Misset

ECHTERNACH

Art Direction Nico Tijsen

HOME BY CORNELIS (SD) +32 (0)59 - 34 22 22

AM BLUMMENGAERTCHEN +352 (0)272 - 0245

POPERINGE

ETTELBRUCK

MAISON LÉONIE (PD) +32 (0)57 - 37 56 67

SCENES D’INTERIEUR +352 (0)81 - 7695

Fotografie Dennis Brandsma & Hélène Wiesenhaan

SPIERE-HELKIJN

Modellen Robin, Renee, Elize, Jade, Bink, Ronja, Ernst, Robin, Sharien, Rogie, Roos

TINLOT

Kleding Only, Vila, Jack & Jones, Selected, Geisha, Milla, American Vintage, Parfois, Moscow, La Gauchita, van Santen en van Santen, Room Seven, Madison, Nobell

SLOTS (SD) +32 (0)56 - 46 11 73 RULOT HOME DECORATION (SD) +32 (0)85 - 51 17 62

TURNHOUT

DE KEUKENTAFEL (SD) +32 (0)475 - 98 46 83

URSEL

Visagie Marc Lubach

ZOTTEGEM

Met dank aan Simply PR, PR4Kids, Scarva, Bestseller, Geisha

TRIFOLIUM (SD) +32 (0)9 - 375 09 79 MESDAGH INTERIEURDECORATIE NV (SD) +32 (0)93 - 60 03 41

Rivièra Maison Beiraweg 15, 1047 HN Amsterdam rivieramaison.com

EYNATTEN

HOME COLLECTION (PD) +32 (0)87 - 76 59 86

IZEGEM

TOP INTERIEUR (PD) +32 (0)51 - 31 14 11

KNOKKE

AZARO (PD) +32 (0)50 - 60 01 78

LOMMEL

Rivièra Maison is verkrijgbaar in de volgende landen: Andorra, België, Chili, Kroatië, Curacao, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Japan, Lebanon, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Mexico, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Slowakije, Slovenië, Spanje, Suriname, Tsjechië, Zwitserland, Zweden, Zuid Korea, Verenigde Staten

LONG AVENUE (PD) +32 (0)11 - 76 28 94

LONDERZEEL

MEUBELEN MOENS (SD) +32 (0)52 - 30 28 98

MASSENHOVEN

TOP INTERIEUR MASSENHOVEN (PD) +32 (0)34 - 64 07 01

MESSANCY

LIEGEOIS DECOR ET TABLE (PD) +32 (0)63 - 63 59 98

NEUFCHÂTEAU

LUXGREEN (SD) +32 (0)6 - 127 11 06

RIVIERAMAISON.COM

24/7 ONLINE SHOPPING

COPYRIGHT

Het RM Magazine is een uitgave van Rivièra Maison. Niets uit deze uitgave mag worden gereproduceerd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, film of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Eveneens is het zonder schriftelijke goedkeuring van de uitgever niet toegestaan het RM Magazine op te nemen in een leesportefeuille. Wijzigingen in prijs en model, evenals zetfouten voorbehouden. Alle gebruikte afbeeldingen en teksten zijn eigendom van Rivièra Maison tenzij anders vermeld. De producten die in dit RM Magazine worden gepresenteerd, betreffen een selectie van de voorjaars- en zomercollectie. De meubels en accessoires zullen verspreid bij de Rivièra Maison verkooppunten binnenkomen. Kijk op rivieramaison.com voor een overzicht van alle nieuwe producten. Rivièra Maison is aangesloten bij het CBW (Centrale Branchevereniging Wonen).

Oceanfront Hurricane (€ 44,95).

RM Magazine_Spring2018_NED_92-100_Laatste nieuws, Productinfo, Adressen, Backcover.indd 99

04-01-18 10:03


RM Magazine_Spring2018_NED_92-100_Laatste nieuws, Productinfo, Adressen, Backcover.indd 100

EAN 8718056586189 Product nr. 717290

*8718056586189*

rivieramaison.com

04-01-18 09:09

Riviera Maison Magazine Spring 2018  
Riviera Maison Magazine Spring 2018  

De nieuwe Riviera Maison Collectien is verkrijgbaar bij Van Gils Lifestyle op Woonboulevard Oldenzaal.