Page 1

Woonnieuws uit de regio • december 2013

In dit nummer - Fors lagere maandlasten - Woningen gezocht! - Kleurwedstrijd! - Woningruil - Starterslening - Zo verkopen wij uw woning - Gratis waardebepaling

Schijndel

Heikantstraat 60

Sint-Oedenrode Bern

hardstraat 27

Volop actie in de markt én bij Woonaccent Makelaars Schijndel De dagen zijn korter, de temperatuur daalt en de feestdagen staan weer voor de deur. Tijd voor een bomvolle woonkrant om tijdens de donkere dagen te lezen. Voor je ligt de Woonkrant van Woonaccent Makelaars Schijndel. En daar zijn we trots op!

Schijndel

Boschweg 87

Voor iedereen staat 2014 voor de deur en wij hebben er zin in. Ons grootste doel is om nóg beter onze klanten van dienst te zijn en nog beter te worden in ons vak. Dat is een mooie uitdaging voor het nieuwe jjaar!

Want wij hebben ontzettend veel zoekers voor bepaalde woningtypes. Er rest ons niets anders dan alle lezers hele prettige feestdagen te wensen! Geniet van de mooie dagen en weet dat wij bij al jouw woonwensen kunnen helpen. Kom langs bij de Glazen Boerderij, de koffie staat klaar!

IIn deze krant vind je heel veel nuttige infformatie over woningruilen, nieuwe regels omtrent hypotheken in 2014 en meer. Wat o dacht je bijvoorbeeld van onze speciale d “Woning Gezocht” pagina? “

Schijndel Mgr. van de Venstraat

25

Heb jij een woonwens? Kom bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken.

Woonkrant_Dec'13_Schijndel.indd 1

04-12-13 10:59


Woonaccent Makelaars Schijndel Van je eerste, eigen appartement tot monume ntale boerderij. Van bedrijfspand tot nieuwbouwproject. Als het om wonen gaatt kun je bij ons terecht. Blader eens door ons aanbod en laat je inspirereenn.. Staat er iets tussen wat je aanspreekt? Of ben je juist op zoek naaarr een woning die er níet tussen staat? Neem da n contact met ons op! Bel (073) 544 21 00 of mail naar schijndel@ woonaccent.nl Schijndel

Ons team staat voor je klaar! Woonaccent Makelaars Schijndel bestaat bijna 11 jaar, waarvan 7 jaar onder leiding van Joche Jochem em Kroon. Het kantoor is gespecialiseerd in de verkoop én aankoop van woningen, maar biedt ook regelmatig nieuwbouwprojecten en huurwoningen aan. Woonaccent Makelaars staat bekend om de uitstekende woningpresentaties en scherpe verkoopstrategieën. n. Hierdoor verkoopt het kantoor haar woningen snel en tegen een goede prijs. Wilt je kennis maken met Woonaccent Makelaars Schijndel? Je krijgt van ons altijd een gratis waardebepaling g van uw woning. Ga naar www.woonaccent.nl/schijndel en vraag hem direct aan. Of bel (073) 544 44 21 00

Schijndel

Fors lagere maandlasten voor starters zorgt voor actie op de markt

Schijndel

Als makelaar ben ik één van de eerste mensen die merkt of de woningmarkt wel of niet aantrekt. Dit zie je met name door meer aanvragen voor bezichtigingen. Vooral de starters laten langzaam weer van zich horen en ik snap heel goed waarom.

Jochem Kroon

W Woningen zijn in jaren niet zo betaalbaar geweest. De gemiddelde koopsom is sinds g het topjaar 2008 met 17 procent gedaald h en de overdrachtsbelasting is verlaagd van e 6 naar 2 procent. Ook de hypotheekrente is gedaald en blijft zakken. In de praktijk beg tekent dit tientallen tot honte derden euro’s per maand d lagere woonlasten. la

Prima 3e kwartaal, stabiele prijzen De Nederlandse woningmarkt heeft een prima derde kwartaal achter de rug. Het Kadaster zag een stijging van 30,8 procent in woningtransacties ten opzichte van het tweede kwartaal. De gemiddelde koopsom ligt nog steeds lager dan vorig jaar, maar schommelt de laatste 5 kwartalen tussen de 210.000 en 220.000 euro. Er is daarmee sprake is van een stabiel prijspeil.

Woningen zijn weer betaalbaar

Vergeleken met de situatie in 2008 zijn de netto rentelasten met bijna 40 procent gedaald, dit scheelt per maand veel geld. Wel moet er verplicht 100% worden afgelost. De extra kosten daarvan zijn echter vereffend met de lagere rentelasten. Plus je lost direct vanaf het begin je hypotheek af. Dit betekent dat je vanaf dag 1 start met het opbouwen van vermogen. Het omslagpunt wat betreft de maandlasten van huren versus kopen is in veel gevallen bereikt. Dit betekent dat, mits je langere tijd in een woning wilt blijven, het voordeliger is om te kopen dan om te huren.

Woonkrant_Dec'13_Schijndel.indd 2-3

Wonen is maatwerk Woonaccent Makelaars Schijndel weet dat de woonwens van haar klanten maatwerk is en blijft. Er wordt door ons altijd gekeken naar de toekomst, de maandlasten en vooral woongenot. Kom daarom vooral langs voor een vrijblijvend Woonadviesgesprek. Wij helpen je verder en geven je eerlijk advies over uw mogelijkheden en de woning die daarbij past.

Jouw woonwens i s maatwerk! Nee m contact met on s op voor goed advies.

Schijndel

Schijndel

Aloysiusstraat 35

Schijndel

Baselaarshoef 53

VERRASSEND RUIM! Deze half vrijstaande woning met garage en fijne privacy biedende achtertuin biedt u vele mogelijkheden! Naast dat de woning u veel woongenot kan bezorgen kan het tevens een fijne werkplek zijn dankzij de kantoorruimte. Liever slapen op de begane grond? Ook dat is te realiseren! Bjr: 1998, inh: 659 m3, perceelopp: 353 m2.

WAT EEN UITZICHT! Vanuit de achtertuin van deze uitgebouwde twee-onder-één-kapwoning met garage heeft u een werkelijk geweldig uitzicht over de achterliggende landerijen. Verder beschikt deze woning over een ruime woonkamer met eikenhouten vloer, een half-open keuken, badkamer met ligbad en douche en 4 nette slaapkamers! Bjr: 1986, inh: ca. 385 m3, perceelopp: 203 m2.

Vraagprijs € 374.000,- k.k.

Vraagprijs € 274.500,- k.k.

Berliozhof 9

Schijndel

Broekstraat 7

RUSTIG WONEN! Deze fraaie tussenwoning met vrijstaande berging, oprit en carport is rustig gelegen in een kindvriendelijke woonwijk. De woning is uitstekend afgewerkt en biedt u veel ruimte en een diepe achtertuin met mooie overkapping. Op korte afstand van de woning treft u alle sociale voorzieningen en het centrum van Schijndel is nabij gelegen. Bjr: 1985, inh: ca. 330 m3, perceelopp: 157 m2.

PARADIJS! Deze vrijstaande woning met dubbele garage ligt in het mooie buitengebied tussen Schijndel en Gemonde. De woning beschikt over een grote woonkamer, een ruime woonkeuken, speelkamer/werkruimte, een luxe badkamer en 4 slaapkamers. De woning is gelegen op een riant perceel met fraaie tuin (ZW) en eigen bos! Bjr: 1968, inh: ca. 590 m3, inh. garage: 680 m3, perceelopp: 7985 m2.

Vraagprijs € 219.500,- k.k.

Vraagprijs € 695.000,- k.k.

Brouwhuisstraat

Schijndel

Brucknerstraat 10

ZELF BOUWEN! Een vrijstaand huis op een royaal stuk grond? Die droom kan nu werkelijkheid worden, want wij bieden een bouwkavel aan waarop u zelf uw ideale woning kunt (laten) bouwen. Het bouwkavel heeft een zeer fraaie ligging nabij het centrum van Schijndel en tevens centraal tussen ’s Hertogenbosch en Eindhoven. Informeer naar de mogelijkheden. Perceelopp: ca. 650 m2.

SUPER SCHERPE PRIJS! Deze fraaie tweekapper met garage is rustig gelegen op korte afstand van het centrum. De woning biedt u onder andere een ruime sfeervolle woonkamer, een woonkeuken, bijkeuken, 3 slaapkamers, een complete badkamer en veel bergruimte. In de achtertuin kunt u heerlijk vertoeven en genieten van veel zon. Bjr: 1996, inh: 500 m3, perceelopp: 257 m2.

Vraagprijs € 270.000,- k.k.

Vraagprijs € 275.000,- k.k.

Burgemeester Janssenstraat 14

Schijndel

Debussystraat 18

FRAAIE LIGGING! Deze ruime hoekwoning is rustig gelegen op een hoekperceel in de kindvriendelijke woonwijk Borne. Aan voor- en achterzijde is de woning vrij gelegen. De fijne woning beschikt over een ruime woonkamer, een dichte keuken, een luxe badkamer en 3 slaapkamers. De achtertuin ligt op het zuidwesten zodat u hier de hele dag heerlijk kunt vertoeven. Bjr: 1978, inh: ca 368 m3, perceelopp: 177 m2.

STIJLVOL WONEN! Deze modern vormgegeven vrijstaande woning heeft een praktische indeling en biedt u veel wooncomfort. De woning beschikt over een speelse woonkamer, een half-open keuken, een kantoorruimte/ speelkamer, 4 slaapkmers en een nette badkamer. De achtertuin is gesitueerd op het westen en biedt u de nodige privacy. Bjr: 1998, inhoud: ca 600 m3, perceelopp: 395 m2.

Vraagprijs € 212.500,- k.k.

Vraagprijs € 499.000,- k.k.

Broekkantsedijk 11 RUIMTE! Deze vrijstaande woning met grote garage en carport is gelegen in het mooie kerkdorp Wijbosch. De woning is erg ruim en praktisch ingedeeld. Er is een fijne leefruimte beneden met royale woonkamer en gesloten keuken, en boven zijn 3 ruime slaapkamers. Het centrum van Schijndel en de uitvalswegen zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Bjr: 1995, perceelopp: 500 m2.

Vraagprijs € 365.000,- k.k.

Schijndel

INRUIL EIGEN WONING MOGELIJK!

De Steenen Kamer 30 UNIEK! Deze vrijstaande woning met vrijstaande garage is in alle opzichten uniek te noemen: het heeft een bijzondere vormgeving en een geweldige parkachtige achtertuin op het zuiden! De voorkant van deze royale woning verraad niet wat het allemaal te bieden heeft, de woning is dan ook zeker een bezichtiging waard! Bjr: 1970, inh: ca 564 m3, inh. bijgebouw: 210 m3, perceelopp: 1198 m2.

Vraagprijs € 699.000,- k.k.

04-12-13 11:01


Te Koop Schijndel

Schijndel

Schijndel

Schijndel

Schijndel

Schijndel

De Steenen Kamer 16

Schijndel

Dr. Poelstraat 10

Te Koop Schijndel

Ina Boudierstraat 17

Schijndel

Jan van Amstelstraat 73

RUIMTE MET MOGELIJKHEDEN! Deze vrijstaande woning met dubbele garage biedt u veel ruimte en is altijd goed onderhouden maar aan de binnenkant enigszins gedateerd. Dit biedt u de mogelijkheid om de woning helemaal naar eigen smaak te maken! De royale achtertuin is gelegen op het zuiden en biedt u naast veel zon ook veel privacy. Bjr: 1977, inh: ca 767 m3, perceelopp: 1090 m2.

ROYALE KLASSE! Deze luxe vrijstaande woning treft u aan op een toplocatie in het centrum, met alle voorzieningen op loopafstand. De woning is totaal verbouwd en gemoderniseerd in 2006 en biedt u naast veel ruimte ook vele gemakken. De riante achtertuin is fraai aangelegd en werkelijk geweldig. Bjr: 1959, inh: 758 m3, perceelopp: 745 m2.

WAT EEN RUIMTE! In woonwijk “de Beemd” staat deze zeer fraaie, geschakelde woning met aanpandige garage. De woning beschikt over drie slaapkamers, een royale, uitgebouwde woonkamer en een heerlijk ruime en privacy biedende achtertuin. Kortom: een fraaie woning in een mooie wijk en zeker een bezichtiging waard! Bjr: 1994, inh: ca 505 m3, perceelopp: 342 m2.

VEELZIJDIG! Deze royale tussenwoning met garage kan wellicht de ideale woning voor u zijn! De woning is keurig afgewerkt en zeer recent gerenoveerd. Naast mooie ruimtes in de woning heeft u hier ook een zonnige privacy biedende achtertuin met fraaie overkapping. De woning is gelegen in een fijne kindvriendelijke woonwijk. Bjr: 1983, inh: ca. 380 m3, opp: 246 m2.

Vraagprijs € 499.000,- k.k.

Vraagprijs € 695.000,- k.k.

Vraagprijs € 344.500,- k.k.

Vraagprijs € 258.500,- k.k.

Europalaan 14

Schijndel

Evert van Delftstraat 3

Schijndel

Karel Doormanstraat 89

Schijndel

Kerkendijk 32

CHARMANTE VRIJSTAANDE WONING! De woning is gelegen op een fraai hoekperceel en beschikt over een woonkamer met grote aanbouw aan de achterzijde, afzonderlijke woonkeuken, 3 slaapkamers, nette badkamer en inpandige berging. De achtertuin is fraai aangelegd en biedt u een fijne eigen plek in de buitenlucht. Bjr: 1955, inh: ca 421 m3, perceelopp: 284 m2.

RIANTE TWEEKAPPER! Deze uitgebouwde tweekapper met garage biedt u een zee aan ruimte en is keurig afgewerkt. Naast een riante woonkamer en een luxe keuken (2008) biedt deze woning u ook boven veel ruimte waaronder maar liefst 4 slaapkamers. De fijne achtertuin is gesitueerd op het zuiden en vv een fraaie overkapping (2011). Bjr: 1996, inh: 529 m3, perceelopp: 263 m2.

JONG GELUK! Deze ruime tussenwoning is de ideale woning voor jonge gezinnen of voor starters. Deze keurig afgewerkte woning ligt kindvriendelijk aan een grote groenvoorziening met speeltoestellen en speelveldje en ook een kinderdagverblijf en een basisschool vindt u op loopafstand. Bjr: 1977, inh: ca 336 m3, perceelopp: 118 m2.

BUITENKANS! Deze fraaie vrijstaande woning met inpandige garage is een aantal jaar geleden compleet gerenoveerd en uitgebouwd. Deze smaakvolle woning is keurig afgewerkt en zal u veel woonplezier bezorgen. De woning is gelegen op loopafstand van het levendige centrum van Schijndel. Bjr: 1973, inh: ca 568 m3, perceelopp: 278 m2.

Vraagprijs € 249.000,- k.k.

Vraagprijs € 315.000,- k.k.

Vraagprijs € 207.500,- k.k.

Vraagprijs € 349.500,- k.k.

Gemondseweg 21

Schijndel

Harry Bolsiuslaan 7

Schijndel

Kleine Borne

Schijndel

Kortenaerstraat 7

VRIJSTAAND WOONGENOT! Deze ruime vrijstaande woning met garage en grote oprit is rustig gelegen nabij het mooie buitengebied van Schijndel en alle sociale voorzieningen. De woning beschikt over een royale woonkamer, een gesloten keuken, 3 slaapkamers, een nette badkamer en een diepe, privacy biedende achtertuin. Bjr: 1986, inh: 540 m3, perceelopp: 388 m2.

LOCATIE! Deze vrijstaande woning met garage heeft een geweldige ligging, op steenworp afstand van het gezellige centrum van Schijndel. De directe ligging nabij de uitvalswegen maakt de locatie extra interessant. De ruimte in de woning biedt u vele mogelijkheden. De woning is sober afgewerkt en renovatie/verfraaiing lijkt wenselijk! Bjr: 1956, inh: ca 412 m3, inh. garage 66 m3, perceelopp: 395 m2.

EEN UNIEKE KANS! Altijd al zelf een vrijstaande woning willen bouwen op een groot perceel? Dan is dit je kans! Op dit bouwkavel in Schijndel, aan de straat Borne nabij de kruising met de Gemondseweg, kunt u zelf uw ideale woning bouwen. Het kavel heeft een oppervlakte van circa 1028 m2. Informeer naar de bebouwingsmogelijkheden.

RIANT WONEN OP TOPLOCATIE! Op een mooie locatie in Schijndel vindt u deze royale tweekapper met ruime garage en oprit. De woning is gelegen in een zeer ruim opgezette straat met enkel bestemmingsverkeer. De woning beschikt over een royale tuingerichte woonkamer, een achtertuin gesitueerd op het zuiden en maar liefst 4 slaapkamers. Bjr: 1976, inh: ca 527 m3, perceelopp: 441 m2.

Vraagprijs € 374.900,- k.k.

Vraagprijs € 374.000,- k.k.

Vraagprijs € 369.000,- k.k.

Vraagprijs € 339.000,- k.k.

Heidebloemstraat 8

Schijndel

Heidebloemstraat 13

Schijndel

Kortenaerstraat 18

WONING MET BEDRIJFSRUIMTE! Deze ruime vrijstaande woning beschikt over een aanpandige bedrijfsruimte van maar liefst 200 m2! De woning is in 2006 geheel gerenoveerd en uitstekend afgewerkt. De woning is tevens voorzien van een complete aanleunwoning. In de bedrijfsruimte treft u een ruime kantoorruimte aan. Bjr: 1965, inh. woning: ca 575 m3, perceelopp: 848 m2.

WONING MET BEDRIJFSRUIMTE! Deze ruime vrijstaande woning met loods en kantoorruimte is gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein aan de rand van Schijndel, nabij diverse uitvalswegen. De loods is momenteel opgedeeld in twee separate delen, alle delen hebben een eigen toegang. Bjr: 1989, inh. woning: ca 575 m3, opp. Loods: ca 250 m2, opp. Kantoor: ca 140 m2, perceelopp: 1177 m2.

BIJZONDER WONEN! Deze royale vrijstaand geschakelde woning met inpandige garage beschikt over een ruime praktijkruimte met eigen entree. De woning heeft een bijzondere vormgeving waardoor mooie en verrassende ruimtes zijn ontstaan. De diepe achtertuin is gesitueerd op het westen zodat u hier lange zomeravonden heerlijk kunt zitten. Bjr: 1976, inh: ca 665 m3, perceelopp: 615 m2.

Vraagprijs € 485.000,- k.k.

Vraagprijs € 519.000,- k.k.

Vraagprijs € 419.000,- k.k.

Heikantstraat 8

Schijndel

Heikantstraat 50

VRIJSTAAND IN HET CENTRUM! Vrijstaande woning met garage, royale woonkamer, moderne keuken, luxe badkamer en 4 slaapkamers. De woning is luxe afgewerkt en beschikt over een mooie diepe achtertuin. Dit fraaie geheel is gelegen nabij het centrum van Schijndel met al haar voorzieningen, scholen en uitvalswegen. Bjr: 1987, inh. woning: ca 610 m3, inh. garage: ca 103 m3, perceelopp: 1010 m2.

SFEERVOL WONEN! Deze fraaie tussenwoning is rustig gelegen in kindvriendelijke woonwijk Plein met op korte afstand het levendige centrum van Schijndel. De woning beschikt over een tuingerichte woonkamer, een half-open keuken, 4 slaapkamers en een nette badkamer. De achtertuin is voorzien van een overkapping en biedt u veel privacy. Bjr: 1987, inh: ca 335 m3, perceelopp: 142 m2.

Vraagprijs € 549.000,- k.k.

Vraagprijs € 219.000,- k.k.

Hoofdstraat 202

Schijndel

Hopveld 23

Schijndel

Lieseindsestraat 7

INRUIL EIGEN WONING MOGELIJK!

Schijndel

WELKOM THUIS! Deze karakteristieke woonboerderij stamt al uit de jaren voor 1900. De huidige eigenaar heeft er vanaf 1964 met veel plezier gewoond en heeft de woning in 1980/1981 compleet gerenoveerd en altijd goed onderhouden. Ook heeft u hier een enorm perceel wat voor meerdere doeleinden geschikt is. Inh: ca 1770 m3, perceelopp: 15145 m2.

Vraagprijs € 799.000,- k.k. Loosbraak 17

UNIEK! Achter deze muren zit een scala aan ruimte en mogelijkheden verborgen. De achtertuin is werkelijk riant en biedt u veel privacy. Heeft u zin om uw handen uit de mouwen te steken en iets moois om te toveren tot iets mooiers? Laat deze woning dan niet zomaar aan u voorbij gaan! Bjr: 1955, inh: ca 472 m3, perceelopp: ca 500 m2 (uit te bereiden met ca 700 m2).

ROYAAL WOONPLEZIER! Deze royale vrijstaande woning heeft een praktische indeling met o.a. een riante woonkamer, een luxe keuken, een studeer-/werkkamer, een speelkamer, een nette badkamer en drie ruime slaapkamers. De achtertuin biedt u veel privacy en is op het zuidoosten gesitueerd zodat u hier de hele dag kunt genieten van de zon. Bjr: 1994, inh: ca 601 m3, perceelopp: 542 m2.

VRIJHEID! Dit prachtige woonhuis met dubbele garage en oprit is gelegen te midden van landerijen waardoor u een heerlijk vrij uitzicht heeft. Het huis is gebouwd in de jaren ’50 maar in 2008 compleet gerenoveerd waardoor het oude karakter van toen met de moderne eisen van nu gecombineerd zijn tot een mooi geheel. Bjr: 1958, inh. woning: ca 513 m3, inh. garage: 370 m3, perceelopp: 2730 m2.

Vraagprijs € 298.000,- k.k.

Vraagprijs € 447.000,- k.k.

Vraagprijs € 697.000,- k.k.

Vraagprijs € 85.000,- k.k.

altijd open op www.woonaccent.nl/schijndel of bezoek ons kantoor

Woonkrant_Dec'13_Schijndel.indd 4-5

04-12-13 11:01


! t h c o z e g Woningen Tweekappers, tussen- en hoekwoningen gezocht! Door jouw woonwensen kenbaar te maken kunnen wij op zoek naar dé droomwoning voor jou. Of je jouw woning nu wel of niet hebt verkocht. Want steeds vaker zien wij dat er heel veel “verborgen verhuisbehoefte” is. Veel menwel kopen, maar denken dat het sen willen w niet kan of llukt. Ook zijn er veel mensen die verkopen (en iets anders willen kopen willen verko met dezelfde gedachtegang. of huren) me

VERKOC

Schijndel

Schijndel

Schijndel

Woonkrant_Dec'13_Schijndel.indd 6-7

HT

VERKOC

HT

Er zijn allerlei woonwensen al bekend bij ons. Deze mensen zijn naarstig op zoek naar een woning die hieraan voldoet. Wil jij weten wat jouw verkoopkansen zijn? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op en wij gaan onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

VERKOC

Mercurius 9

HT

Schijndel

VERKOC

WOONWENSEN/ GEZOCHTE WONINGEN Twee vliegen in één klap Heb je zelf een woning te verkopen én een woonwens. Dan kunnen wij je op twee manieren verder helpen! Ten eerste willen wij graag weten waar je heen wilt. Jouw woonwens voeren wij dan in als een zogenaamde zoekopdracht in ons systeem. Ten tweede kunnen wij jouw woning in de “stille” verkoop zetten, zodat jouw woning wordt gevonden door andere zoekers.

HT

VERKOC

HT

Mercurius 30

RIANT WONEN! Deze fraaie tweekapper met aanpandige garage beschikt over royale ruimtes die voor veel woonplezier zorgen. De woning beschikt over een L-vormige woonkamer, een ruime woonkeuken, een fraaie badkamer en maar liefst 4 slaapkamers. De grote achtertuin biedt u veel privacy door de vrije ligging. Bjr: 1999, inh: ca 410 m3, perceelopp: 269 m2.

UITGEBOUWD COMFORT! Deze moderne tweekapper met vrijstaande garage is over de volledige breedte aan de achterzijde uitgebouwd, hierdoor is een ruime woonkeuken ontstaan. De woning is rustig gelegen op een groot hoekperceel in de kindvriendelijke woonwijk Hulzebraak. Op korte afstand treft u alle voorzieningen. Bjr: 1998, inh. woning: ca 526 m3, inh. garage: 60 m3, perceelopp: 349 m2.

Vraagprijs € 299.500,- k.k.

Vraagprijs € 374.500,- k.k.

Mozartstraat 43

Schijndel

Mozartstraat 93

PRACHTIGE HOEK! Deze fraaie hoekwoning met grote garage, carport en oprit is gunstig gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Plein. De woning is gesitueerd op een ruim hoekperceel met de achtertuin op zuidoosten zodat u hier heerlijk kunt genieten. De woning beschikt over een L-vormige woonkamer, een open keuken en 3 slaapkamers. Bjr: 1982, inh: ca 430 m2, perceelopp: 306 m2.

LEUKE RUIMTE! Deze fraaie tussenwoning is gunstig gelegen nabij het centrum. De achtertuin is gesitueerd op zuiden zodat u hier heerlijk kunt genieten van de zon. De woning beschikt over een ruime woonkamer, een halfopen keuken en drie slaapkamers. Op korte afstand van de woning treft u alle sociale voorzieningen. Bjr: 1982, inh: ca 310 m3, perceelopp: 141 m2.

Vraagprijs € 274.500,- k.k.

Vraagprijs € 199.500,- k.k.

Neptunus 10

Schijndel

Neptunus 29

GELIJKVLOERS! Deze royale semi-bungalow met inpandige garage is rustig gelegen in een groene woonomgeving. De woning beschikt over een ruime woonkamer, een half-open keuken, een slaapkamer met badkamer en suite op de begane grond en op de 1e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer. Bjr: 1998, inh: ca 420 m3, perceelopp: 359 m2.

RUIMTE IN OVERVLOED! Deze royale vrijstaande semi-bungalow beschikt over veel woonruimte en een inpandige garage. De achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten zodat u hier de hele dag kunt genieten van elk zonnestraaltje. In deze comfortabele woning treft u een grote slaapkamer en een badkamer aan op de begane grond. Bjr: 2003, inh: ca 563 m3, perceelopp: 336 m2.

Vraagprijs € 347.000,- k.k.

Vraagprijs € 419.500,- k.k.

04-12-13 11:02


Te Koop Schijndel

Schijndel

Schijndel

Schijndel

Schijndel

Schijndel

Noorderkroon 39

Schijndel

Oude Molenheide

Te Koop Schijndel

Spoorlaan 41

Schijndel

Heikantstraat 63

ZEER RUIM EN VEELZIJDIG! Deze vrijstaande woning met inpandige garage heeft niet alleen een mooie buitenkant maar ook een erg verrassende binnenkant! De woning dient momenteel als thuis voor een groot gezin en beschikt dan ook onder andere over royale leefruimtes, veel bergruimte en 6 slaapkamers. Bjr: 1999, inh: ca 1340 m3, perceelopp: 596 m2.

UW EIGEN DROOMHUIS! Bent u op zoek naar een nieuwe woning, maar hebt u het huis van uw dromen nog niet kunnen vinden? Misschien is zelf bouwen dan een aantrekkelijke optie voor u. Wij bieden u een bouwkavel aan, gelegen aan de rand van Schijndel, dus heerlijk in het groen maar wel met alle voorzieningen op korte afstand gelegen! Perceelopp: 1080 m2.

BOUWGROND! Royaal perceel met de mogelijkheid tot de bouw van een vrijstaande woning of twee half vrijstaande woningen of een vrijstaande woning. Het perceel is gelegen in een woonstraat met enkel bestemmingsverkeer en is aan de achterzijde geheel vrij gelegen. Het perceel van is 845 m2, heeft een frontbreedte circa 27,5 m en een diepte van circa 30,70 m.

KARAKTERISTIEKE VRIJSTAANDE WONING! Geheel in jaren ’30 stijl gebouwde vrijstaande woning op een hoekperceel nabij het centrum van Schijndel. De woning beschikt over een riante woonkamer met erker, royale luxe woonkeuken, werk-/ speelkamer, 3 slaapkamers en een luxe badkamer. De achtertuin is gelegen op het zuiden. Bjr: 2000, inh: ca 700 m3, perceelopp: 350 m2.

Vraagprijs € 599.000,- k.k.

Vraagprijs € 239.000,- k.k.

Vraagprijs € 345.000,- k.k.

Vraagprijs € 489.000,- k.k.

Oetelaarsestraat 21

Schijndel

Pater van de Elsenstraat 18

Schijndel

Tweelingen 20

Schijndel

Poolster 57

VRIJ UITZICHT! Deze riante vrijstaande woning met inpandige garage is in 2006 uitgebouwd en grotendeels gerenoveerd. Vanuit de woning kijkt u uit over het buitengebied van Schijndel en in de privacy biedende achtertuin kunt u heerlijk genieten van de rust. De woning is gelegen op korte afstand alle sociale voorzieningen. Bjr: 1982, inh: ca 710 m3, perceelopp: 449 m2.

UITGEBOUWDE TWEEKAPPER! Deze tweekapper met aanpandige garage is aan de achterzijde over de volledige breedte uitgebouwd. De woning beschikt over een gesloten keuken, royale woonkamer, een slaapkamer en badkamer op de begane grond en 3 slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping. De woning is zeer gunstig gelegen op loopafstand van het centrum. Bjr: 1960, inh: ca 450 m3, perceelopp: 335 m2.

RIANT WOONGENOT! Deze moderne twee-onder-een-kapwoning met aanpandige berging en eigen oprit is over de volledige breedte uitgebouwd. Hierdoor beschikt de woning naast een ruime woonkamer ook over een royale woonkeuken! De woning is keurig afgewerkt en onderhouden en zal u veel woonplezier bezorgen. Bjr: 2000, inh: ca 550 m3, perceelopp: 294 m2.

BUITENKANS! Deze modern vormgegeven ruime tussenwoning wordt aangeboden voor een ontzettend scherpe prijs! De woning ligt in een groene en kindvriendelijke woonomgeving met een kinderdagverblijf en basisschool op loopafstand. De woning beschikt o.a. over een ruime tuingerichte woonkamer, een halfopen keuken en drie ruime slaapkamers. Bjr: 2004, inh: ca 396 m3, perceelopp: 140 m2.

Vraagprijs € 449.000,- k.k.

Vraagprijs € 299.000,- k.k.

Vraagprijs € 315.000,- k.k.

Vraagprijs € 219.500,- k.k.

Pluto 8

Schijndel

Neerlandstraat 38

Schijndel

Van Doorenstraat 5

Schijndel

Van Doorenstraat 46

VEEL RUIMTE! Deze moderne twee-onder-een kapwoning met aanpandige garage beschikt over veel ruimte en een praktische indeling die voor veel woonplezier zorgen. De grote achtertuin is gesitueerd op het westen en biedt u veel privacy. Deze fraaie woning is rustig gelegen in een kindvriendelijke woonwijk, nabij sociale voorzieningen. Bjr: 1998, inh: ca 410 m3, perceelopp: 323 m2.

MODERN VRIJSTAAND WONEN! Modern afgewerkte vrijstaande woning met inpandige garage rustig gelegen nabij het centrum van Schijndel met al haar voorzieningen. Alles is altijd goed onderhouden en kan u zeker veel woongenot bezorgen. Bent u op zoek naar een nette woning met veel ruimte? Dan moet u zeker eens komen kijken naar dit fraaie geheel! Bjr: 1987, inh: ca 559 m3, perceelopp: 468 m2.

FIJN WONEN! Deze fraaie tussenwoning is verrassend ruim en altijd goed onderhouden. De achtertuin is gesitueerd op het ideale zuidwesten zodat u hier de hele dag kunt genieten. De woning is gelegen op korte afstand van het centrum. Is deze ruime woning met fijne tuin op een mooie locatie wellicht iets voor u? Kom dan snel kijken! Bjr: 1980, inh: ca 415 m3, perceelopp: 155 m2.

UITGEBOUWD! Deze tussenwoning met inpandige berging is aan de achterzijde over de gehele breedte uitgebouwd. Hierdoor is een royale woonkamer ontstaan met veel lichtinval. Verder heeft u in deze woning de beschikking over een nette keuken (2007), een uitgebouwde badkamer en de mogelijkheid voor maar liefst vier slaapkamers. Bjr: 1980, inh: ca 385 m3, perceelopp: 146 m2.

Vraagprijs € 324.900,- k.k.

Vraagprijs € 395.000,- k.k.

Vraagprijs € 237.500,- k.k.

Vraagprijs € 229.500,- k.k.

Poolster 47

Schijndel

Poolster 51

RUIME HOEK! Deze keurig afgewerkte, verrassend ruime hoekwoning treft u aan in een autovrije straat in woonwijk “Hulzebraak”. De woning beschikt over een ruime tuingerichte woonkamer, een halfopen luxe keuken, een complete badkamer, drie royale slaapkamers en een fijne achtertuin met achterom en berging. Bjr: 2004, inh: ca 420 m3, perceelopp: 145 m2.

MODERNE TUSSENWONING! Deze modern vormgegeven en keurig afgewerkte woning ligt in een kindvriendelijke woonomgeving met een kinderdagverblijf en een basisschool op loopafstand. De woning beschikt over een tuingerichte woonkamer, een half-open keuken, drie ruime slaapkamers en een luxe badkamer. Bjr: 2004, inh: ca 396 m3, perceelopp: 139 m2.

Vraagprijs € 247.000,- k.k.

Vraagprijs € 234.500,- k.k.

Ranonkelstraat 10

Schijndel

Ravelstraat 4

HOEK MET GARAGE! Deze ruime hoekwoning met grote oprit en vrijstaande garage biedt u vele mogelijkheden om er uw eigen droomhuis van te maken. De woning beschikt over een tuingerichte woonkamer, een open keuken, 3 slaapkamers, een grote badkamer en een privacy biedende achtertuin. Bjr: 1976, inh: ca 350 m3, perceelopp: 185 m2.

FRAAIE TUSSENWONING! Deze leuke woning biedt u veel ruimte en wooncomfort. De diepe achtertuin is fraai aangelegd en biedt u veel privacy. De woning is rustig gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Plein. Op korte afstand vindt u alle sociale voorzieningen en het centrum van Schijndel. Bjr: 1984, inh: ca 371 m3, perceelopp: 201 m2.

Vraagprijs € 185.000,- k.k.

Vraagprijs € 212.000,- k.k.

Salviahof 6

Schijndel

Schrijvershoef 2

MOOIE RUIMTE! Deze fraaie tussenwoning met inpandige berging heeft een praktische indeling waardoor u hier heel prettig zult wonen. De woning beschikt over een L-vormige woonkamer, een open keuken en 3 slaapkamers. De woning is rustig gelegen aan een kindvriendelijk woonplein met enkel bestemmingsverkeer. Bjr: 1973, inh: ca 385 m3, perceelopp: 135 m2.

BUITEN LEVEN! Deze vrijstaande woning met garage en berging is gelegen in het fraaie buitengebied van Schijndel. De garage is vanuit de oprit en vanuit de woning te bereiken. De woning is praktisch ingedeeld, verrassend ruim, gelegen op een groot perceel en heeft vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde. Dit totaal plaatje kan u veel woongenot bezorgen! Bjr: 1960, inh: ca 641 m3, perceelopp: 2885 m2.

Vraagprijs € 189.000,- k.k.

Vraagprijs € 449.000,- k.k.

altijd open op www.woonaccent.nl/schijndel of bezoek ons kantoor

Woonkrant_Dec'13_Schijndel.indd 8-9

04-12-13 11:02


Te Koop Schijndel

Schijndel

Schijndel

Van Tuijllaan 86

Sint-Michielsgestel

Donksestraat 29

Te Koop Schijndel

Weegschaal 20

Schijndel

Wilhelminalaan 32

MODERNE KLASSE! Deze woning is keurig afgewerkt en beschikt over een tuingerichte woonkamer, open keuken met luxe keukenmeubel, 3 slaapkamers (4de mogelijk), een mooie badkamer en een diepe achtertuin (ZW) met een leuke overkapping. De woning is gelegen in een brede woonstraat nabij het centrum. Bjr: 2011, inh: ca 340 m3, perceelopp: 142 m2.

VRIJHEID! Net buiten de bebouwde kom van Den Dungen, te midden van landerijen, ligt deze vrijstaande woning met garages, berging en riant bijgebouw op een fantastisch perceel van maar liefst 11.430 m2. De woning biedt zeer veel mogelijkheden en is voor meerdere doeleinden geschikt. De uitvalswegen zijn eenvoudig te bereiken. Bjr: 1966, inh: ca 650 m3, perceelopp: 11430 m2.

ROYAAL WONEN! In de moderne woonwijk Hulzebraak vindt u deze luxe vrijstaande woning op een ruim bemeten perceel. Naast een mooie leefruimte en 4 ruime slaapkamers biedt deze woning u ook een praktische garage, een grote extra ruimte op de begane grond, en een fantastische sfeervolle achtertuin! De woning is zeker het bezichtigen waard! Bjr: 1999, inh: ca 875 m3, perceelopp: 529 m2.

VRIJSTAAND! Deze ruime vrijstaande woning met aanpandige garage is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk met op korte afstand alle sociale voorzieningen. De woning beschikt over een L-vormige woonkamer, een ruime woonkeuken, 3 slaapkamers, een luxe badkamer en een grote achtertuin. Bjr: 1962, inh: ca 420 m3, perceelopp: 389 m2.

Vraagprijs € 239.000,- k.k.

Vraagprijs € 774.000,- k.k.

Vraagprijs € 449.000,- k.k.

Vraagprijs € 274.500,- k.k.

Voortstraat 4

Schijndel

Voortstraat 11

Schijndel

Aloyiusstraat 7

Schijndel

Boschweg 61.01

HUIS MET POTENTIE! Deze fraaie vrijstaande woning met oprit en garage is gelegen in een rustige woonstraat nabij het centrum van Schijndel. De woning is altijd goed onderhouden en straalt karakter uit. Van binnen is de woning niet helemaal meer van deze tijd, dit geeft nieuwe bewoners de kans om alles naar hun eigen wens te maken. Bjr: 1957, inh: ca 350 m3, perceelopp: 357 m2.

GROOTS KARAKTER! Deze vrijstaande woning met garage heeft een geweldige uitstraling en een authentiek karakter. De woning beschikt over een geweldige achtertuin op het zuidoosten en is zeer fraai aangelegd. De woning is centraal gelegen ten opzichte van alle voorzieningen. Bjr: 1920, inh. woning: ca 400 m3, inh. garage: 81 m3, perceelopp: 732 m2.

APPARTEMENT MET TUIN! Wilt u graag wonen in een appartement maar bent u ook graag buiten? Dan is dit wellicht iets voor u! Dit ruime appartement is gelegen op de begane grond en beschikt over een fijne buitenruimte, een royale woonkamer met open keuken, een multifunctionele ruimte met vaste kasten wand, 2 slaapkamers en een badkamer. Bjr: 1998, inh: ca 224 m3, woonopp: 86 m2.

INSTAPKLAAR APPARTEMENT! Modern en praktisch ingedeelde appartement gesitueerd op de begane grond van project Elzenhof aan de Boschweg in Schijndel. Zoekt u een duurzaam en modern afgewerkt appartement voor een betaalbare prijs met eigen berging en eigen parkeerplaats, dan is dit appartement echt iets voor u! Bjr: 2012, woonopp: ca 57 m2.

Vraagprijs € 274.500,- k.k.

Vraagprijs € 489.000,- k.k.

Vraagprijs € 219.500,- k.k.

Vraagprijs € 149.500,- k.k.

Wagenaarstraat 6

Schijndel

Weegschaal 15

Schijndel

Groeneweg 13

Schijndel

Hoofdstraat 115a

SEMI-BUNGALOW IN HET CENTRUM! Deze ruime vrijstaande woning met garage heeft een slaapkamer met badkamer op de begane grond. Verder beschikt de woning over een ruime woonkamer, een woonkeuken en 2 slaapkamers en een 2e badkamer op de 1e verdieping. De tuin ligt op het zuidwesten en biedt u veel privacy. Bjr: 1988, inh: ca 434 m3, perceelopp: 314 m2.

WONEN OP GROTE SCHAAL! Deze modern vormgegeven woning met garage is royaal uitgebouwd. Hierdoor is een grote woonkamer ontstaan waarin een luxe lichtstraat is toegepast. Verder beschikt de woning over een gesloten woonkeuken, 4 slaapkamers en een ruime badkamer. De woning is rustig gelegen met alle voorzieningen in de nabijheid. Bjr: 2000, inh: ca 760 m3, perceelopp: 452 m2.

LUXE IN HET CENTRUM! Deze maisonnette is gelegen op de 2de en 3de verdieping van een kleinschalig appartementencomplex in het centrum van Schijndel. Er is een lift en een parkeerkelder aanwezig. Het appartement beschikt over een royale woonkamer, een luxe keuken, een prachtig terras, een grote badkamer en twee slaapkamers. Bjr: 2006, woonopp: 140 m2, terras: 28 m2.

RUIMTE! Dit appartement beschikt over veel ruimte verdeeld over 3 woonlagen. Het appartement is gesitueerd in het gezellige centrum van Schijndel met op korte afstand verschillende winkels en horecagelegenheden. Het appartement beschikt over een royale woonkamer, 4 slaapkamers en een dakterras gesitueerd op het ideale zuidwesten. Bjr: 1950, woonopp: 117 m2, dakterras: 20 m2.

Vraagprijs € 367.000,- k.k.

Vraagprijs € 489.000,- k.k.

Vraagprijs € 369.000,- k.k.

Vraagprijs € 199.500,- k.k.

Schijndel

Hoofdstraat 156A APPARTEMENT IN HET CENTRUM! Dit royale drie-kamerappartement is gesitueerd in het levendige centrum van Schijndel met op steenworp afstand diverse winkels. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping. U treft er een ruime woonkamer aan met balkon, een open keuken, 2 slaapkamers en een nette badkamer. Bjr: 1999, woonopp: 105 m2 BVO, inh: ca. 294 m3.

Vraagprijs € 245.000,- k.k.

Schijndel

St. Servatiusstraat 71a CENTRAAL! Dit uitstekend afgewerkte hoekappartement ligt op loopafstand van het centrum van Schijndel. Het is gesitueerd op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex en o.a. bereikbaar middels een lift. Het riante dakterras is maar liefst 23 m2 groot en gesitueerd op het zuidwesten zodat u hier de hele dag kunt genieten van de zon. Bjr: 2005, woonopp: 73 m2.

Vraagprijs € 209.000,- k.k.

Schijndel

Elschotseweg 15 VEELZIJDIG KARAKTER! Deze ruime vrijstaande woning met dubb. vrijstaande garage en extra woonruimte heeft zijn authentieke karakter door de jaren heen weten te behouden. De extra woonruimte biedt u legio mogelijkheden en kan bijv. gebruikt worden voor een praktijk aan huis. Het geheel is gelegen op een zeer gunstige locatie nabij het centrum. De tuin biedt u veel privacy. Bjr: 1948, inh: ca 785 m3, perceelopp: 623 m2.

Vraagprijs € 549.000,- k.k.

Woonkrant_Dec'13_Schijndel.indd 10-11

04-12-13 11:03


KLEURWEDSTRIJD

Te Koop

Woonaccent Makelaars Schijndel

Schijndel

Schijndel

Vijverweg 1.155

Vijverweg 1.278

MOOIE LIGGING! Deze ruime vrijstaande chaletwoning met berging is rustig gelegen aan de vijver op recreatiepark “de Molenheide” op een perceel van maar liefst 242 m2! U heeft hier de beschikking over een ruime woonkamer met schuifpui naar de tuin, een moderne keuken, een badkamer en twee slaapkamers. Bjr: 2005, inh: 150 m3, perceelopp: 242 m2.

VRIJSTAAND CHALET! Deze royale vrijstaande chaletwoning met berging is rustig gelegen op recreatiepark “de Molenheide” . U heeft in deze moderne en duurzaam afgewerkte chaletwoning de beschikking over een ruime woonkamer, een nette keuken, een badkamer en twee slaapkamers. Het chalet is gelegen op een ruim perceel van 230 m2. Bjr: 2009, inh: 150 m3.

Vraagprijs € 95.000,- k.k.

Vraagprijs € 95.000,- k.k.

Vijverweg 1.09 FRAAI CHALET! Deze vrijstaande chaletwoning met vrijstaande berging is rustig gelegen op een ruim bemeten perceel op recreatiepark “de Molenheide”. U heeft in deze fraaie en keurig afgewerkte chaletwoning de beschikking over een ruime woonkamer met openslaande deuren, een moderne keuken, een nette badkamer en 2 slaapkamers. Bjr: 2006, inh: ca 155 m3, perceelopp: 346 m2.

Vraagprijs € 113.500,- k.k.

Schijndel

Schijndel

open your mind Loop eens binnen bij een makelaar met een open kijk op wonen of ga naar woonaccent.nl/schijndel Schoolstraat ong. BOUWGROND! Heeft u altijd al uw eigen huis willen bouwen? Dan is dit uw kans! In het mooie kerkdorp Wijbosch, temidden van Landerijen, wordt u nu de mogelijkheid geboden voor het bouwen van uw droomhuis op een kavel van maar liefst 1500 m2. Het uitzicht vanuit de locatie naar het buitengebied is bijzonder aantrekkelijk! Er worden 2 kavels aangeboden. Er zijn diverse woningen ontworpen die gebouwd mogen worden op deze kavels. Deze woningen dienen als voorbeeld. Informeer naar meer informatie over de ontwerpen of de bouwregels bij ons kantoor!

Vraagprijs € 398.500,- k.k.

Doe mee met de Kleurwedstrijd van Woonaccent Makelaars Schijndel en win mooie prijzen! Ben jij tussen de 4 en 12 jaar en kun je heel goed kleuren? Doe dan mee met onze kleurwedstrijd. Kleur deze kleurplaat zo mooi mogelijk in en stuur deze met naam, leeftijd en adresgegevens voor dinsdag 31 december 2013 naar Woonaccent Makelaars Schijndel, De Glazen Boerderij 6, 5481 AV Schijndel of lever hem in bij ons op kantoor (De Glazen Boerderij 6). Onder alle tekeningen worden 2 prijzen weggegeven.

Naam:

Leeftijd:

Adres: Postcode: Telefoon:

Woonkrant_Dec'13_Schijndel.indd 12-13

Plaats:

altijd open op www.woonaccent.nl/schijndel of bezoek ons kantoor 04-12-13 11:03


Woningstoffering

Tapijt Laminaat Vinyl Marmoleum Pvc Kunstgras Trapstoffe ring Horren Gordijnen Binnenzonw ering Shutters

SHOWROOM

NIEUW:

Spoorlaan 28 - Schijndel (Open op afspraak)

Telefoon: 06 55 717 767 www.rhwoningstoffering.nl Woonkrant_Dec'13_Schijndel.indd 14-15

04-12-13 11:04


Woningruil Inruil maakt verkoop mogelijk Wat is woningruil? In de basis is woningruil eenvoudig: er wordt letterlijk van woning geruild. De eigenaar van een appartement koopt een eengezinswoning, de eigenaar van de eengezinswoning koopt het appartement. Twee transacties, de koopaktes zijn aan elkaar gekoppeld en iedereen kan verder. Woningruil is zeldzaam De “perfecte” woningruil is echter zeldzaam. Een échte woningruil waarbij beide partijen in elkaars huis willen wonen, is

namelijk een schot in de roos. Maar een oproep tot woning ruil maakt wel veel los hebben wij gemerkt. Onze verkopers zijn zelf ook woningkopers. Daarom plaatsen wij zoveel mogelijk woonwensen van hen bij hun woning. Op die manier ziet u of er mogelijkheden zijn tot (bijvoorbeeld) woningruil. Voldoet uw woning aan de zoekwensen van één van onze verkopers? En twijfelt u of u kunt verkopen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Er is meer mogelijk dan u denkt!

BOG panden Te Huur Schijndel

Echt matchen De informatie die we inmiddels hebben verzameld over de woonwensen, zowel van verkopers als van kopers, is een serieuze hoeveelheid geworden. Door zoekwensen van kopers en verkopers onderling te vergelijken worden nieuwe mogelijkheden zichtbaar.

Schijndel

“Succes story” Een voorbeeld hiervan is een woning aan de Uranus 6 in Schijndel. De verkopers hadden hun woonwensen bij ons bekend gemaakt zodat we met hun mee konden zoeken naar een geschikte woning. Een ander gezin had bij ons bekend gemaakt dat zij graag wilde verhuizen, maar dat zij nog wel een woning hadden die verkocht moest worden. Deze 2 gezinnen zijn met ons om de tafel gaan zitten en zo is een woningruil tot stand gekomen. Beide zijn ze erg tevreden met hun toekomstige woning.

Schijndel

Markt 4

Schijndel

Hoofdstraat 218

Winkel-/kantoorruimte in het centrum!

Grote commerciële ruimte, eventueel uit te bereiden!

Huurprijs € 2250,- per maand excl. btw, excl. gas, water, elektra.

Huurprijs € 1250,- per maand excl. btw, excl. gas, water, elektra.

Molendijk Zuid 16a

Schijndel

De Glazen Boerderij 4

Mooie praktijkruimte van 55m2.

Commerciele ruimte!

Huurprijs € 650,- per maand excl gas, water, elektra.

Huurprijs € 29.640,- per per jaar excl. gas, water, elektra excl. btw, excl. technische installatie.

De Glazen Boerderij 4

Schijndel

Galvaniweg 25a

Moderne kantoorruimte! Volledige afgewerkte ruimte.

Riante kantoorruimte met fraai uitzicht!

Huurprijs € 175,- per m2 per jaar excl. gas, water, elektra.

Huurprijs € 1150,- per maand excl. btw excl. gas, water, elektra.

Het blijkt uit dit voorbeeld dat er een grote groep ‘’latente’’ verkopers is. Mensen die wel willen verkopen, maar niet zeker weten wat er kan. Daarom roepen wij iedereen op om contact met ons op te nemen zodra u twijfelt over de verkoop van uw woning. Als zoveel mogelijk mensen hun woonwensen bekend maken wordt de verkoop kans, mede door eventuele woningruil, groter.

Uranus 6 te Schijndel

Zo verkopen wij uw woning

n e r u h r e v e t g in n o w w u jo m o n e n e d e 5r s r a la e k a M t n e c c samen met Woona

NGEN I N O W HUUR ZOCHT! GE

1

Wij kennen de mensen in Schijndel en de mensen kennen ons

2

Altijd de NVM Woontoets

3

Wij hebben de specialisten op het gebied van woningverhuur

4

Onze huurwoningen staan altijd op funda.nl

5

Wij kunnen het gehele beheer na de verhuur uit handen nemen

Wij zoeken: Verkopers die hun te koop staande woning tijdelijk willen verhuren Eigenaren/beleggers die hun woningen voor een langere periode/permanent willen verhuren

Benieuwd naar je mogelijkheden? Neem contact met ons op Op zoek naar een huurwoning? Ga naar www.woonaccent.nl/schijndel voor ons huuraanbod of bel (073) 544 21 00.

altijd open op www.woonaccent.nl/schijndel of bezoek ons kantoor Woonkrant_Dec'13_Schijndel.indd 16-17

04-12-13 11:04


5 redenen waarom een aankoopmakelaar geld oplevert

Wetswijzigingen van belang voor de woonconsument

1

De afgelopen maanden is er veel veranderd in de wetgeving rondom de woningmarkt. Van wijzigingen in de NHG regelgeving tot en met de maatregelen die bekend zijn gemaakt op Prinsjesdag. Wij hebben een opsomming gemaakt van alle relevante wijzigingen die van belang zijn voor woningkopers en verkopers. Beperking hypotheekrente aftrek Vanaf 1 januari 2014 verlaagt het kabinet de maximale hypotheekrenteaftrek in de hoogste belastingschijf van 52% naar 38%. Dat gebeurt in stappen 0,5% per jaar. Ter verzachting van de pijn gaat de ondergrens van de hoogste belastingschijf omhoog van € 56.491,- naar € 62.941,-. Verlaagd BTW-tarief renovatie en onderhoud (incl. architecten en hoveniers). Het verlaagde BTW-tarief voor bouw en renovatie geld voor heel 2014. Dit is conform de huidige regeling inclusief architecten en hoveniers.

Een keuze maken voor een huis waar je lange tijd in blijft wonen is moeilijk, zeker als het de eerste keer is. Jochem Kroon van Woonaccent Makelaars Schijndel bespreekt met jouw woonwensen op de korte en lange termijn. Plus hij stelt je vragen over zaken waar je waarschijnlijk zelf niet aan hebt gedacht. Zo begin je goed voorbereid aan de zoektocht naar de perfecte woning. Dit scheelt veel tijd, energie en uiteindelijk geld.

Belasting op afval storten De heffing op afval storten wordt opnieuw ingevoerd. Aanpassingen NHG Per 1 januari worden de kosten om een NHG hypotheek af te sluiten verhoogd van 0,85% naar 1% van de koopsom. Daarnaast zal de NHG grens worden verlaagd van € 290.000,- k.k. nu naar € 265.000,- op 1 juli 2014. Wilt u meer informatie over de woningmarkt en de invloed op jou (en je portemonnee)? Neem dan contact met ons op via www. woonaccent.nl/schijndel of bel (073) 544 21 00.

Leidingwaterbelasting Belasting op leidingwater (BoL) wordt geheven op grond van de Wet belastingen op milieugrondslag. De Belastingdienst legt deze op en de hoogte van de belasting is afhankelijk van het aantal kubieke meters water dat een leidingwaterleverancier aan een verbruiker levert.

2

De juiste woning vinden

Bekijken met een extra paar ogen Een extra paar ogen tijdens een bezichtiging is onontbeerlijk. Als je gaat kijken bij een woning is het erg lastig om hier objectief een mening over te vormen. Juist de onafhankelijke blik van Jochem geeft je rust tijdens de bezichtiging. Hij bekijkt de bouwtechnische staat, de realiteit van de vraagprijs, de staat van onderhoud, enzovoorts. Zodat jij kunt bekijken of dit de woning is die daadwerkelijk bij jou past.

3 4

De scherpste onderhandelaar staat aan uw kant Als je dé woning hebt gevonden, dan begint het spannendste stuk van het hele traject: de onderhandelingen. Waar moet je beginnen? Wat kan er allemaal worden meeonderhandeld? Iedere prijs die over en weer wordt genoemd, heeft direct effect op jouw maandlasten gedurende de komende 30 jaar. Laat de onderhandelingen dus uitvoeren door de professional die er ervaring mee heeft. Dit scheelt letterlijk duizenden euro’s.

Juridische kennis Gefeliciteerd! De woning is van jou en het koopcontract wordt opgesteld. Je hebt drie dagen bedenktijd voordat de woning definitief van jou is. Jochem Kroon helpt je bij het controleren van het koopcontract. Bijvoorbeeld clausules rondom gebreken die nog gerepareerd moeten worden en andere eisen aan de oplevering van de woning.

5 Onbezorgde afhandeling

Starterslening

Voordat de koopakte bij de notaris wordt getekend, vindt er altijd een laatste controle plaats bij de woning. Tijdens deze check zal Jochem Kroon meegaan en controleren of alle afspraken die zijn vastgelegd, ook nagekomen zijn. Want los van een lege woning zijn er vaak ook zaken die achter moeten blijven of gerepareerd moeten zijn voor de overdracht. Maar ook ná de overdracht is hij er voor u als koper. Is er sprake van verborgen gebreken? Dan staat Woonaccent Makelaars Schijndel klaar om dit op te lossen.

Met een Starterslening is het voor iedere starter op de koopwoningmarkt mogelijk om een voordelige hypotheek met een aanvullende renteloze lening te verkrijgen. Dankzij de Starterslening kun je tot wel 20% meer lenen zonder dat je maandlasten stijgen.

Gratis

waarde Met de inzet van de Starterslening wil de gemeente Schijndel de bereikbaarheid van Starterswoningen vergroten voor met name Starters op de woningmarkt. Wat is het precies? De Starterslening overbrugt het verschil tussen de kosten (koopsom + bijkomende kosten) van de woning en het bedrag dat de starter maximaal kan lenen volgens de normen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). De Starterslening is een lening waarover de eerste drie jaar geen rente en aflossing betaald hoeft te worden.

De spelregels van de Starterslening • De lening is de eerste 3 jaar rente- en aflossingsvrij. • De lening heeft een looptijd van maximaal 30 jaar. • Na de eerste 3 jaar gaat de koopstarter marktconforme rente en aflossing betalen. De marktconforme 15 jaar vaste rente is bij aanvraag bepaald geldt (na 3 jaar) nog 12 jaar. Als het inkomen van de koopstarter niet toereikend is, betaalt de koopstarter een maandlast die past bij het op dat moment geldende inkomen. • Hertoetsing vindt plaats na het 3e, 6e, 10e en 15e jaar. • De Starterslening wordt aangeboden aan onder NHG regels. Wilt u meer weten over de Starterslening en of u wel of niet in aanmerking komt? Neem dan contact met ons op via (073) 544 21 00 of mail naar schijndel@woonaccent.nl

bepaling

Als je erover nadenkt om je woning te verkopen, dan is het prettig om te weten wat

jouw huis verkoopt zichzelf?

je woning waard is. Of misschien heb je onlangs je huis verbouwd en bent benieuwd wat je huis meer waard is geworden.

Er zijn verschillende situaties te bedenken waarin het handig is om te weten wat de waarde is van jouw woning. Woonaccent Makelaars Schijndel biedt je een gratis waardebepaling aan. Of je nu gewoon nieuwsgierig bent of van plan bent om je woning te verkopen: wij komen graag bij je langs.

Vul de bon in en stuur deze naar ons op. Een postzegel is niet nodig. Wij nemen dan binnenkort contact met je op voor het maken van een afspraak. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons op kantoor voor een persoonlijke kennismaking!

Tot ziens!

Woonkrant_Dec'13_Schijndel.indd 18-19

04-12-13 11:05


Sluisplein 15

Plataanstraat 22

Sint Oedenrode

Uranus 6

Schijndel

S E CC

U S T ME S Schijndel chijndel ch h

Mercurius 4

Tijmhof 1

Schijndel

Wijsstraat 24

Schijndel

Van Beverwijkstraat 10

Schijndel

Van Tuijllaa Tuijllaan an 68 6

Schijndel

! T H OC

K R VE

Schijndel

Grevekeur Gr rev vek keu eur 32 eur 32

Schijndel

St. Lambertusweg 84

Verhoevenlaan 8

Schijndel

Lijsterbeslaan 23

Schijndel

Hardveld 93

Schijndel

Europalaan 9

Schijndel

Beatrixstraat 11

Schijndel

Van Tuijllaan 27

Schijndel

Gemonde

altijd open

Gratis waardebepaling voldoende frankeren s.v.p.

Het succesvol verkopen van je woning begint met stap één: de waarde van je woning. Zorg dat je goed van start gaat, want een goed begin is het halve werk. Zet de 1e stap, vraag onze gratis waardebepaling aan. Dan maken wij vrijblijvend een afspraak met jou om bij je langs te komen! Dus ben je benieuwd naar de huidige waarde van jouw woning, twijfel dan niet en stuur de bon op!

Bij Woonaccent Makelaars Schijndel staat de deur altijd voor je open. Naast kennis van huizen kopen en verkopen, maken wij glasheldere afspraken en hebben wij persoonlijke aandacht voor jou. Wij bieden een service die erop gericht is het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wil je meer weten over de dienstverlening van Woonaccent Makelaars Schijndel, kom dan gerust eens langs op ons kantoor aan De Glazen Boerderij 6 te Schijndel, of bel (073) 544 21 00.

Met Woonaccent Makelaars Schijndel schakel je een makelaar in die aandacht heeft voor jouw persoonlijke wensen. Zo verkoop jij je huis op een manier die bij je past.

Ja, ik wil graag weten wat mijn woning waard is. Neem

Openingstijden Maandag t/m vrijdag, 09.00-17.30 uur.

contact met mij op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

En wij staan altijd voor je open op www.woonaccent.nl/schijndel

altijd open op www.woonaccent.nl naam

m/v

adres

Woonaccent Makelaars Schijndel De Glazen Boerderij 6

postcode

5481 AV SCHIJNDEL

plaats

telefoon

mobiel

e-mail

Woonaccent Makelaars Schijndel De Glazen Boerderij 6, 5481 AV Schijndel telefoon: (073) 544 21 00 e-mail: schijndel@woonaccent.nl

Woonkrant_Dec'13_Schijndel.indd 20

Woonaccent Makelaars Schijndel De Glazen Boerderij 6 5481 AV Schijndel telefoon: (073) 544 21 00 e-mail: schijndel@woonaccent.nl

04-12-13 11:06

Woonkrant Woonaccent Makelaars Schijndel  
Woonkrant Woonaccent Makelaars Schijndel  
Advertisement