Page 1

CYKLEN Medlemsblad for Nakskov Cykle Club

Nr. 3

18. Årgang Oktober 2013 Klubmesterskaber 2013

Birger RasmusFoto: Hansen - U13Tørnblad Drenge


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

FORMAND Anny Hansen Tornskadevej 241 4900 Nakskov - tlf. 54 92 64 21 anny.hansen@youmail.dk

KLUBLOKALE Lienlund Rødbyvej 189 4900 Nakskov Nakskov Cykle Club er tilsluttet Dansk Cykle Union (DCU) Dansk Idræts Forbund (DIF) Nakskov Sportsråd

KASSERER John Heyn Østre Alle 30 4900 Nakskov - tlf. 54 92 27 52 John.heyn@youmail.dk

Klubbladet ”CYKLEN” udgives af Nakskov Cykle Club (NCC)

BESTYRELSESMEDLEMMER Peter Storgaard Tilegade 28 4900 Nakskov - tlf. 54 92 41 54 info@storgaardcykler.dk

KLUBBLAD OG HJEMMESIDE Kim Westen (annoncer) Christiansdalsvej 8 4900 Nakskov tlf. 30 35 53 25 - kikke@sol.dk

Kim Westen Christiansdalsvej 8 4900 Nakskov - tlf. 30 35 53 25 kikke@sol.dk Johnny Jørgensen Friheden 12 4900 Nakskov - tlf 40 87 33 99 friheden12@live.dk

Kim Schou (ansvarshavende) / Webmaster Munkholmvej 12 4900 Nakskov tlf. 69 90 00 22 - kim.schou@woodys.dk Æresmedlemmer: Kurt Zaremba, 4900 Nakskov Arne Nielsen, 4800 Nykøbing F.

Tommy Jensen Strandfogedvej 7 4900 Nakskov - tlf. 54 92 13 22 tblj.jensen@mail.tele.dk RYTTERREPRÆSENTANT Joachim Heyn Østre Alle 30 4900 Nakskov - tlf. 28 15 08 40 Joachim_heyn@hotmail.com

DEADLINE for næste nummer

REVISOR Klaus Balch Sørensen Havebyen 6 - Nakskov - tlf. 29 27 07 41

25.02.2014

www.nakskov-cc.dk Side 2


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

Formandens side

Formandens side

Nok en landevejssæson er slut .... En håndfuld ryttere til fællestræning tirsdag eller torsdag aften er tegn på, at landevejssæsonen på raceren er ved at lakke mod enden. Måske fortsættes træningen til spinning eller på hometræneren måske på vinterracer eller mountainbike? En god sæson med rigtig mange ryttere til fællestræning fra skolegården og det kan tyde på, at vi er nået dertil, at det er det, vi gerne vil som medlemmer i NCC. Sommercup med gennemgående konkurrence søndag formiddag blev afløst af enkeltstående sommerløb lørdag eftermiddag. Det var ikke den store succes! Måske var lørdag eftermiddag ikke det rigtige tidspunkt? Måske er det slet ikke sjovt at køre den form for konkurrence mere? Anne og Arne havde arrangeret træningsweekend på Møn til os. Kun ganske få synes det kunne være hyggeligt og sjovt, hvorfor turen blev aflyst. Klubtur til Grejsdalsløbet er heller ikke det, vi vil mere. Den er også ophørt. Mange ryttere er nået dertil, at det er større udfordringer, der skal prøves, og rigtig mange ryttere har haft fantastiske oplevelser ved at give sig selv en sådan udfordring og for det meste sammen med andre NCC-ere. 100 km. fællestræning en søndag med start fra morgenstunden var en rigtig god oplevelse for rigtig mange NCC-ere! Blandt deltagerne er aftalt at have følgebil medbringende kaffe & kage, som nydes på et aftalt sted. (Fortsættes på side 4)

www.nakskov-cc.dk Side 3


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

(Fortsat fra side 3)

Måske er det 2 - 3 af den slags arrangementer, vi skal prøve at arrangere i den kommende sommer? Måske med to distancer/ to hold med forskellig kørehastighed - men med fælles kaffepause? Klubbens Mesterskaber - enkeltstart, linjeløb og LF Mesterskab - samt Pokalkøsel bibeholdes, da der er interesse blandt ryttere for disse konkurrencer. Tænkt over, om det er det eller noget helt andet, vi skal prøve i næste sæson. Tag en snak om det på træningsturen ----- og mød op til generalforsamlingen og fortæl, hvad du / I synes. Ud fra jeres ideer kan vi sammen planlægge sæsonen 2014 på Ryttermødet mandag den 3. februar. Tak for sæsonen 2013! Jeg håber, mange kommer til generalforsamlingen mandag den 28. oktober 2013 kl. 19 og giver deres besyv med. Ryttere, der har vundet medaljer og pokaler i sæsonen, skal hyldes.

Anny

www.nakskov-cc.dk Side 4


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

Tilff - Bastogne - Tilff, Belgien 2013 Allerede tidligt i efteråret 2012 havde vi besluttet at ville deltage i dette løb, som er en kopi af den professionelle forårs klassiker Liège - Bastogne - Liège .

Vi gik derfor i gang med at søge på hoteller i nærheden af start området som ligger i Tilff. Da vi fandt ud af datoen for løbet, som var den 19/5-13, pinse søndag, vidste vi at der sikkert godt blive run på reservationerne. Senere læste vi at der ville komme et sted imellem 4000 og 6000 deltagere, så det var bare med at få bestilt. Kurt har før deltaget i løbet sammen med andre fra NCC. Den gang tog de ruten på 242 km, og den var rimelig hård da terrænet er ret kuperet. For ikke at skræmme livet af mig, valgte vi ruten på 148 km. Da løbet som sagt lå i pinsen, kunne man jo lige så godt forbinde det med en lille forlænget ferie i det øl-glade Belgien!! Så allerede i januar 2013 var alt bestilt, startnumre og hotel tæt på startområdet. Vi valgte derfor også at lave det til en forlænget weekend ved at tage afsted tidligt fredag morgen. Den første overnatning var i Achel, tæt på et trappist kloster hvor man kan købe Belgisk øl i lange baner. Glemte jeg at skrive, at det længe ønskede cykelstativ, det hvor man kan ligge stativet ned med cyklerne på, endelig blev indkøbt. Dette gør selvfølgelig, at der var plads til rigtig mange øl i bagage rummet!! Lørdag morgen drog vi så videre til Tilff. Hotellet vi havde fundet var super. De var vant til cykel ryttere, så ingen problemer med at tage cyklerne med op på værelset.

www.nakskov-cc.dk Side 5


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

(Fortsat fra side 5)

Da vi skulle starte tidligt søndag morgen, besluttede vi at hente vores startnumre lørdag eftermiddag. Der var allerede stillet forskellige boder op hvor der blev solgt lidt forskellige cykel ting. Derefter tog vi ind til byen Tilff som ikke er ret stor. Her var der masser af liv af cykelryttere som sad og nød solskin på det lille torv. Vejret havde længe ikke været for godt i Belgien, men som vores hotel-mutter sagde, så havde vi taget det gode vejr med os. Vi var derfor spændt på vejret søndag morgen, men her var vi igen heldige. Solen var fremme med en skyfri himmel og næsten ingen vind. Vi valgte at starte så tidligt som muligt søndag morgen, så da kl. var 8.00 stod vi klar ved startområdet.

Efter ca 20 km langs floden Outre kom vi til den første forhindring som var Côte De Chambralles på 1550 meter gns. stigning 9,5 %, max stigning 20 % - puha sådan en stigning trækker sgu søm ud lige fra morgenstunden. Herefter var der lidt fred langs floden inden vi nåede til næste stigning som var en mindre stigning på 4,8 km, gns stigning 4,7 %, max stigning 6 %, noget mere overkommelig end den første stigning. Herefter fulgte to mindre stigninger for hver 10 km, og da terrænet er meget kuperet kunne vi efterhånden godt mærke det ikke var Lolland vi kørte rundt på. Ca. halvvejs i løbet nåede vi til byen Stavelot hvor den legendariske stigning Côte de Stockeu som volder selv profferne kvaler. Stigningen er 2,3 km lang, gns stigning 9,9 %, max stigning 21 %!!!! Halvvejs oppe efter det stejleste stykke, der hvor man skal passe på forhjulet ikke letter, står der et monument hvor de vigtigste sejre af den berømte cykelrytter Eddy Merckx er indprentet. Efter at have kæmpet sig op til toppen går det nedad i rekord fart af en parallel vej som ender samme sted som opstigningen. Endelig er der depot.

Det er dog ikke noget at skrive hjem om. Der var vand til dunkene, appelsiner skåret i både og Belgiske vafler i vacuum pak!! Så tror pokker da, at mange af dem vi (Fortsættes på side 7)

www.nakskov-cc.dk Side 6


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

(Fortsat fra side 6)

spiste morgenmad sammen på hotellet med, smurte deres egne madpakker. Vi blev gjort til skamme over at vi sad lidt og grinte af dem.... Der var nu tilbagelagt 80 km, så der er jo stadig en god bid tilbage. Dårligt var vi kommet på cyklen igen før den næste stigning ventede, 3,6 km lang gns. stigning 5,5 %, max stigning 21%!!! . Efter 8 km endnu en på 4,5 km. Nu begynder det virkeligt at kunne mærkes i benene. Men heldigvis er de næste 20 km nærmest ned ad bakke, og dette giver en ro til at tænke på den frygtede stigning Côte de la Redoute, som jo altid plejer at være finalen i proffernes løb. Her blev der tid til at snakke med en hollandsk familie. De kørte løbet for 8 gang. Denne gang havde de deres teenager søn med, og han var lidt træt i kroppen, så vi kørte nogle km sammen for at give hinanden fornyet kræfter. Inden vi nåede den frygtede stigning var der depot i landsbyen Remouchamps, hvor den Belgiske verdens mester Philippe Gilbert er født, og flere steder var der hængt skilte op til hæder for ham.

Med en vis æresfrygt startede vi fra depotet i landsbyen ud langs motorvejen hvor stigningen startede. Allerede fra start var der nogen der gik, og efterhånden som vi kom opad, blev det bare værre og værre . Her får man stor respekt for profferne og deres måde at cykle opad dette uhyre. Den er 1,7 km lang gns. stigning 9,5 %, max stigning 22,0 %. Så den er egentlig ikke værre end den første, men det er sikkert fordi vi nu har tilbagelagt ca 125 km den virker uoverskuelig. På toppen står der faktisk ret mange mennesker og hepper en den sidste vej op!!! Da vi er nået op på toppen er der ikke noget der kan stoppe os , føler vi. Vi har dog også kun en stigning tilbage inden vi når i mål i Tilff. En mindre en på 1,1 km lang, gns stigning 6,2 %, max stigning 8%, så det er jo ikke noget at snakke om med alle de andre vi har forceret undervejs. Stemningen stiger det sidste stykke vej ind til mål, og da vi kan se målporten hvor den officielle tid bliver taget er man da noget stolt over dagens overståede strabadser . (Fortsættes på side 8)

www.nakskov-cc.dk Side 7


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

(Fortsat fra side 7)

En meget velfortjent øl bliver nydt på det lille hyggelige torv i Tilff, hvis man altså kan finde en plads. For hold da op med cykelryttere der summer rundt med alskens flotte cykler. Kort efter vi er kommet i mål kommer et par af vores venner som valgte at cykle den lange på 242 km. Da vi begge ikke havde kørt så mange km inden vi tog afsted, var jeg nok mere skeptisk end Kurt, men det er helt klart ikke sidste gang vi tager turen til Belgien. Vi tilbage lagde 2200 højdemeter og en masse stejle stigninger!! Belgien er helt klart et fantastisk flot land at cykle rundt i, der er udfordringer til enhver. Vi valgte derfor også at tage tilbage i juni og cykle igen på egen hånd. Anne og Kurt

www.nakskov-cc.dk Side 8


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

NCC’s udvalg 2013   

Aktiviteter: Johnny Jørgensen, Anny Hansen Spinning: Anne Nicolaisen Klubblad: Kim Westen og Kim Schou

*************************************************************

www.nakskov-cc.dk Side 9


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

www.nakskov-cc.dk Side 10


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

Købes - se her: Købes, et sæt bremse/skifte greb, Campagnolo 8-speed Athena, ChorusOBS! eller Record. Henv. Tommy, Mobil 29455187

www.nakskov-cc.dk Side 11


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

Velkommen til nye ryttere

Glædeligt at kunne byde velkommen til nye ryttere – både børn og voksne – som har fået lyst til at træne / cykle sammen med os. Velkommen i Nakskov Cykle Club til: Claus Hansen, Hestehavevej 12,4952 Stokkemarke - tlf. 42148573 Betina Hansen, Fayesvej 7, 4900 Nakskov - tlf. 51377970 Thomas Opstrup, Fayesvej 7, 4900 Nakskov - tlf. 51900535 Brian Guldbæk Gertsen, Nymarksvej 12, 4900 Nakskov - tlf. 42429222 Peter Sejr Larsen, Fuglekongevej 52, 4930 Maribo - tlf. 25472640 Malte Emil Hansen, Gammelbyvej 7, 4900 Nakskov - tlf. 42208597 Selv om aftentræningen tirsdag og torsdag fra skolegården på Møllemarkskolen er slut, så er der jo stadig mulighed for at træne sammen enten på (vinter)racercykel eller på mountainbike. Se mulighederne her i klubbladet eller på NCCs hjemmeside www.nakskov-cc.dk Husk, du er altid velkommen til at spørge rytterne på dit hold om råd mht. indstilling af din cykel, cykeltræning m.v.

Anny

www.nakskov-cc.dk Side 12


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

www.nakskov-cc.dk Side 13


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

www.nakskov-cc.dk Side 14


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

54 92 18 88 - TRÆLAST VESTLOLLANDS TRÆLASTHANDEL Tømmergade 7 - Nakskov www.stark.dk

www.nakskov-cc.dk Side 15


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

Se her!

www.nakskov-cc.dk Side 16


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

Resultater - klubmesterskaber

www.nakskov-cc.dk Side 17


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

www.nakskov-cc.dk Side 18


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

www.nakskov-cc.dk Side 19


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

Ved Dampmøllen 1 4900 Nakskov Tlf. 54 92 14 15 – Fax. 54 92 12 29

www.nakskov-cc.dk Side 20


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

www.nakskov-cc.dk Side 21


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

www.nakskov-cc.dk Side 22


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

www.nakskov-cc.dk

Ikke alle resultater kommer i klubbladet så tjek vores ovennævnte hjemmeside for: 

Årets aktiviteter

Sommerløb og mesterskaber

Resultater

Fotos

Nyheder

Brugtmarked

Cykel-arrangementer www.nakskov-cc.dk Side 23


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

Sommerløb 2013 - resultat af 3. løb:

www.nakskov-cc.dk Side 24


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

Cykelmagasinet Cykel-Motion Danmark 2014. Så er det atter blevet tid til at genbestille – afbestille eller måske abonnere på cykelmagasinet Cykel-Motion Danmark 2014. Cykelmagasinet udkommer fire gange om året: Forår 2014 i februar – Sommer 2014 i maj – Efterår 2014 i september og Vinter 2014 i december. Ønsker du at abonnere på cykelmagasinet i 2014, skal du senest 15. november 2013 bestille det hos Storgaard Cykler samt betale 150 kr., som er prisen for de fire numre, når du er medlem af NCC. Stykpris i løssalg er 65 kr. Kender du ikke cykelmagasinet Cykel-Motion Danmark men har lyst til at kigge i et eksemplar for at se, om det har din interesse kan det lade sig gøre hos Storgaard Cykler.

www.nakskov-cc.dk Side 25


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

www.nakskov-cc.dk Side 26


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

www.nakskov-cc.dk Side 27


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

Tur m/NCC

www.nakskov-cc.dk Side 28


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

Tommy Røder til Masters WM 2013 I dagene fra den 23. - 31. august 2013 blev Masters WM afviklet i St. Johann in Tirol i Østrig. Løbene blev kørt i de Kitzbühlske Alper. Tommy Røder fortæller om sin deltagelse i WM: I det lukkede enkeltstartsløb over 20 km., kun med deltagelse af licenshavere under UCI , blev cyklerne målt og vejet og rytterne pillet ud til dopingkontrol efter UCIs regler. Jeg blev nr. 29 ud af 58 tilmeldte, ud af igen 121 ryttere i min aldersklasse 65-69 år. Totalt deltog 2.500 cykelryttere i alderen fra 30 år og ældre fra 53 lande. Her iblandt tidligere olympiske mestre, verdensmestre, nationale mestre og ambitiøse amatører. Cykellegenden Francesco Moser, som var protektor, uddelte pokaler om aftenen. Alt i alt et kæmpe arrangement og en ditto oplevelse.

Side 29


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

Torben Pedersen i Europas største motionscykelløb Lørdag den 24. august 2013 blev Europas største motionscykelløb "Vattenfall Cyclassics afviklet for 18. gang med start og mål i Hamburg. I 1996 deltog 100 ryttere. Her i 2013 deltog 22.700 ryttere. Inden licensrytterne kører deres løb, kører 22.000 motionister løb gennem Hamburgs centrum og forstæder. Omkring 800.000 tilskuere følger løbet på ruten, der er helt lukket for offentlig trafik takket være hjælp fra 2.000 hjælpere fra politi, brandvæsen mv. Torben deltog i gruppen senior 4 for 60 år og opefter. Denne gruppe havde deltagelse af 438 ryttere fra alle lande - her blev Torben nr. 93. Blandt 47 danske deltagere i senior 4 blev Torben nr. 9 med en køretid på 1:38:25 for de 57,4 km., hvor deltagerne skulle over et bjerg med en stigning på 17 % over 700 m. På distancen 55 km. er kravet et minimum på 25km/t i gennemsnitshastighed.

www.nakskov-cc.dk Side 30


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

Resultater fra Stjerneløb 2013

Side 31


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

Tilskud motionsarrangementer Igen i år er der mulighed for, at modtage tilskud til cykelture i ind- og udland.

Tilskud fra NCC

Tilskud til udlandsture max. kr. 150,00 pr. medlem. Tilskud til indenlandsture uden for Lolland Falster er kr. 75,00 pr. medlem, dog max. halvdelen af startgebyret. Hvert medlem kan søge én gang om året. Kontingent skal være betalt. Ansøgningsfristen er senest 14 dage før tilskuddet forventes udbetalt. Ansøgning til kasserer, John Heyn. HUSK så at NCC’s bestyrelse og bladudvalget ser gerne, at du/I som tager på tilskudsgivende ture, giver lidt tilbage i form af en turbeskrivelse/historie til klubbladet – gerne med foto’s.

www.nakskov-cc.dk Side 32


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

www.nakskov-cc.dk Side 33


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

MTB-Vinter Cup 2013/14 Mtb-cup’en er startet. Der skal i alt køres 8 etaper, hvor sidste etape slutter på Lienlund den 22. februar 2014. Du kan finde oplysninger om MTB-cuppen på vores hjemmeside og du kan evt. downloade programmet.

www.nakskov-cc.dk Side 34


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

Kalender’en

Kalender’en Ugedag

Dato

Klokken

Arrangement

Sted

Onsdag

23.10.13

17:30

Formandsmøde i Fløng

Fløng

Lørdag

26.10.13

13:30

MTB-cup - Skolebakken

Skolevej 118, Nsk.

Lørdag

26.10.13

18:00

NCC klubfest

Huset - Elvej

Mandag

28.10.13

19:00

NCC generalforsamling

Falckvænget 1

Lørdag

02.11.13

13:30

MTB-cup - Bavnehøj fritidsomr.

Nr. Vedby

Mandag

04.11.13

19:00

NCC bestyrelsesmøde

Fredag

08.11.13

10-15

OK-arrangement

Kvickly, Nakskov

Lørdag

09.11.13

13:00

MTB-tur til Langebæk

Langebæk

Lørdag

07.12.13

13:30

MTB-cup Nakskov (rute kommer) Nakskov

Januar

2014

Søndag

05.01.14

10:00

Nytårsløb 2014

Lienlund

Søndag

12.01.14

11:00

De fede må svede …

Birket

Søndag

26.01.14

10:00

NCC’s sildetur

Lienlund

Tirsdag

28.01.14

19:00

Sportsrådsmøde

Branderslev

Oktober

November

December

www.nakskov-cc.dk Side 35


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: info@storgaardcykler.dk

Træningstider Vinterhalvårets træningstider 2013 er som følger: Lørdag kl. 13:00 - på MTB evt. et hold på vinterracer Søndag kl. 10:00 - på vinterracer Helligdage kl. 10:00 Al træning starter fra Møllemarksskolen, Rødbyvej 60, Nakskov NB! Fra 1.11.2013 starter træning fra ALDI’s parkeringsplads - Løjtoftevej 4, Nakskov. Tjek tider på www.nakskov-cc.dk

www.nakskov-cc.dk Side 36

NCC's klubblad - 3 2013  
NCC's klubblad - 3 2013  

Klubblad for medlemmer af Nakskov Cykle Club samt andre cykelsportsinteresserede.

Advertisement