Page 1

CYKLEN Medlemsblad for Nakskov Cykle Club

Nr. 2

16. Årgang Juni 2011

Foto: Birger Tørnblad Mallorca 2011

Rytter: Sebastian Poulsen


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

FORMAND Anny Hansen Tornskadevej 241 4900 Nakskov - tlf. 54 92 64 21 anny.hansen@youmail.dk KASSERER Jan Johansson Lupinvej 8 4900 Nakskov - tlf. 54 92 23 87 jan.johansson@nordicsugar.com BESTYRELSESMEDLEMMER Peter Storgaard Tilegade 28 4900 Nakskov - tlf. 54 92 41 54 storgaard@nakskovnet.dk Kim Westen Christiansdalsvej 8 4900 Nakskov - tlf. 30 35 53 25 kikke@sol.dk Johnny Jørgensen Friheden 12 4900 Nakskov - tlf 40 87 33 99 friheden12@live.dk

KLUBLOKALE Lienlund Rødbyvej 189 4900 Nakskov Nakskov Cykle Club er tilsluttet Dansk Cykle Union (DCU) Dansk Idræts Forbund (DIF) Nakskov Sportsråd Klubbladet ”CYKLEN” udgives af Nakskov Cykle Club (NCC) KLUBBLAD OG HJEMMESIDE Kim Westen (annoncer) Christiansdalsvej 8 4900 Nakskov tlf. 30 35 53 25 - kikke@sol.dk Kim Schou (ansvarshavende) / Webmaster Munkholmvej 12 4900 Nakskov tlf. 69 90 00 22 - kim.schou@woodys.dk Æresmedlemmer: Kurt Zaremba, 4900 Nakskov Arne Nielsen, 4800 Nykøbing F.

Tommy Jensen Strandfogedvej 7 4900 Nakskov - tlf. 54 92 13 22 tblj.jensen@mail.tele.dk RYTTERREPRÆSENTANT Joachim Heyn Østre Alle 30 4900 Nakskov - tlf. 28 15 08 40 Joachim_heyn@hotmail.com

DEADLINE for næste nummer

REVISOR Klaus Balch Sørensen Havebyen 6 - Nakskov - tlf. 29 27 07 41

25.09.2011 Side 2


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

Formandens side

Formandens side

At skulle, kunne og ville …… At skulle, kunne og ville er tre ord med stærk betydning --- også og måske især i frivilligt arbejde. At skulle noget forpligter: i NCC er der ting, der forpligter både de enkelte medlemmer i klubben og klubben som sådan. Som medlemmer i NCC skal vi bl.a. hver især overholde klubbens vedtægter og vi skal køre efter reglerne i færdselsloven. Som klub skal vi – i lighed med andre cykelklubber - hvert år bl.a. arrangere et åbent løb / konkurrenceløb. Hvis klubberne ikke skiftes til at arrangere cykelløb, har rytterne ikke mulighed for at køre cykelløb. I distrikt Sjællands vedtægter står bl.a., at klubber der helt eller delvis undlader at holde åbent løb, kan af distriktet idømmes en bod, dog max. 12.000 kr. At kunne noget, have evner til noget eller magte noget giver gode oplevelser og lyst og energi til flere udfordringer. At kunne sidde med på et af holdene til fællestræningen fra skolegården giver lyst til at komme til træning igen og måske også til at køre med på et af de andre hold. At kunne noget i fællesskab, f.eks. at arrangere den årlige klubfest og opleve at de fremmødte har det hyggeligt og sjovt giver andre lyst til at være medarrangør af den næste klubfest. At kunne være med til at klare arbejdsopgaver i forbindelse med klubbens sommercup eller Lollandsløbet og dermed være med til at give andre en positiv oplevelse giver ny energi og mod på nye opgaver! At ville kræver viljestyrke og det er ofte nødvendigt for at komme videre og nå de mål, man har sat sig. Vil man opnå en bedre køretid på f.eks. en enkeltstart, kræver det viljestyrke at træne igen og igen for at blive bedre. (Fortsættes på side 4)

Side 3


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

(Fortsat fra side 3)

Vil vi have et højt aktivitetsniveau i klubben, kræver det, at vi som medlemmer har viljestyrke til at skiftes til at være dem, der står for arrangement for at andre medlemmer kan deltage i arrangementet. I forbindelse med NCCs to store årlige arrangementer – det åbne løb og Lollandsløbet er vi som medlemmer nødt til at skulle yde et stykke arbejde for at kunne tilbyde andre at komme og få en god oplevelse og det kræver, at vi vil stå sammen om de fælles opgaver. Tak til NCC-ere, der vil være med til at yde et stykke arbejde, så vi kan give hinanden og andre nogle gode oplevelser --- det skal vi være rigtig gode til! Rigtig god sommer med mange gode cykeloplevelser Anny

Side 4


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

LÆS HER, så ved du også at NCC i maj 2011 modtog en check – pålydende 10.558,02 kr. – fra OK Benzin. Beløbet er optjent ved samarbejdet mellem OK Benzin og Nakskov Cykle Club i den forgangne sæson. Tak til medlemmer, der støtter samarbejdet ved at tanke OK Benzin og betale med et OK Benzinkort med NCCs sponsornr. 558961.

Velkommen til: Torben Pedersen, Maribovej 260, Hellinge, 4920 Søllested. Torben har indgået en aftale med en kammerat i Hamborg om, at han kan cykle med på et motionscykelløb i Hamborg på 50 km. i august 2011, så han træner flittigt. Held & lykke til Torben!

Klubbens ”nye” Lasse!

Lasse H. Majbom

NCCs ”nye” Lasse – Lasse Hansen Majbom på 12 år – begyndte at træne i NCC, da nye racercykel, som han selv har sparet sammen til, blev klar til at køre på landevejen. Lasse træner flittigt og har allerede deltaget i flere af NCCs konkurrencer. Held & lykke til Lasse.

NCCs ”gamle” Lasse Pedersen cykler stadig deruda´ i det omfang uddannelse og arbejde tillader det!! Fortsat god vind til Lasse P.

Anny

Side 5


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

12 timers træningstur til Melfar 24H En lille beretning, fra min 12 timers træningstur d. 30 april. Vækkeuret ringede kl. 05.00 synes nok det var lige tidligt nok at stå op på en fridag, men aftalen med Leif Bagge var at han ville køre med fra starten, da han skulle noget senere på dagen. Ud af køjen - ned og fylde noget mad og kaffe i tanken, så der var lidt at starte op på. Der skulle vælges tøj: et kig ud af vinduet sagde mig at det blev lange ben og tynd vinterjakke, det kom jeg IKKE til at fortryde. Der skulle laves lidt forplejning til depotet, det bestod i sandwich med kylling salat.

John Zajak (arkiv)

Nu var det ved at være tid til afgang tøjet på og cyklen frem, klokken var da 05.58. Leif var ikke dukket op og klokken blev 06.00, afgang uden Leif. Benene var lidt stive og vinden kold - skulle, sgu nok være blevet i min seng, men nu var jeg i gang - ingen vej tilbage. Bakkerne rundes første gang i fin stil, er kommet ind i en god rytme, nu går det hjemad i noget der lignede medvind. På vej hjem ringede Arne Larsen, han ville høre hvor jeg var, han ville gerne køre med et par omgange. Det var en rigtig god melding at få, for vinden var taget til, det ville være rart med noget læ. Tur 2: Nu var vi blevet 2 mand det var rigtigt dejligt med noget læ på modvindsstykkerne, det er også rart med noget selskab, så man ikke kommer til at spekulere for meget på, at der er lang vej hjem. Det er nok det der er den største udfordring til Melfar 24h. Tur 2 gik hurtigt (dagens hurtigste) ind i depotet og få lidt at spise og af sted igen. Tur 3: Var stadig med 1 hjælper, vinden var nu ved at blive irriterende. Hjem fra tur 3 hørte jeg fra Leif, han havde ikke haft lyst til at stå op, men var nu klar til at hjælpe, han kørte os i møde og stødte til i Abed. Tur 4: Nu med 2 hjælpere, vinden var stadigvæk frisk og kold, turen gik bedre da der nu var 2 hjælpere til at trække. Kilometer tælleren havde nu sneget sig op på (Fortsættes på side 7)

Side 6


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

(Fortsat fra side 6)

140 km og der skulle fyldes lidt kulhydrater på tanken samtidig med, at Arne og Leif sagde tak for i dag. Nu ringede Jørgen Andersen for at høre, om han skulle hjælpe til, vi aftalte at jeg kom forbi ham ned til bakkerne og han kunne stå klar når jeg kom dertil. Tur 5: Jeg var knap nok kommet på cyklen til tur 5, da Johnny Jørgensen kom kørende imod mig, han havde været i bakkerne for, at finde mig. Han ville også køre et par omgange med, det var rigtigt dejligt. Havde lige indstillet mig på modvind hele vejen til Birket, men nu var der et nyt lokomotiv til at trække. Lige før Lindet stødte Jørgen til, og vi var igen 3 mand. Tur6: Blev den omgang hvor det blæste mest, benene begyndte at melde ind til kontrolcentret, at de var ved at være trætte. Her var det vigtigt at ignorere denne melding, for selvmedlidenheden vil gerne tage over her. Det er nu man skal på andre tanker, jeg plejer at tænke på de gode oplevelser, jeg har haft på min cykel. Så går det over et stykke tid, men det vender tilbage, specielt om natten til Melfar er det slemt, nu er tur 6 ved at være overstået og Johnny vender snuden mod Nakskov. Tur 7: Nu er vi kun 2 mand igen, Jørgen kører med ned til bakkerne og vælger at stoppe i Lindet på vej hjem. Der er heldigvis medvind hjem og jeg kan se på tiden, at der kun kan blive tid til en omgang til, når jeg kommer hjem til depotet. Jeg har på forhånd aftalt med Johnna, at hun skal med på den sidste tur. Tur8: Johnna er ikke helt klar da jeg kommer hjem, der bliver tid til en lille pause før sidste tur. Vi kommer på cyklerne og ud i modvinden, nu er det Johnna der må trække - det plejer jo at være mig ;-), bakkerne nås forbløffende hurtigt. Det er den 8. tur rundt, og må være nok for denne gang. Hjemad i medvind og velvidende, at det var sidste omgang og hjemme venter der mig et velfortjent bad. Jeg vil slutte med at sige tak til dem der kom forbi og kørte nogle omgange med. Det var rigtigt dejligt og det var med til at jeg nåede 280 km, sidste tur sluttede kl. 17.58. Der vil i næste blad blive et lille indlæg om selve Melfar 24h John Zajak Side 7


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

Side 8


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

NAKSKOV CYKLE CLUB’s UDVALG 2011 AKTIVITETER: JOHNNY JØRGENSEN, ANNY HANS EN KLUBBLAD: Kim Westen og Kim Schou SPINNING: Anne Nicolaisen

Side 9


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

LOLLANDSLØBET søndag den 21. august 2011 Brochurerne - den røde til cyklister og den blå til firmaer/ personaleforeninger - om Lollandsløbet 2011 er på nuværende tidspunkt delt ud / sendt ud til mange. Har du kendskab til personer / klubber / firmaer, der lige skal have nogle brochurer, bedes du henvende dig til Anny med oplysning om, hvor brochuren skal sendes til.

Harly Petersen Automobiler A/S Tårsvej 10 — 14, 4900 Nakskov Tlf. 54 95 05 33 Side 10


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

Pointpokalen 2011 OBS! Pointpokalen er licensrytternes pokal – pokalen som den licensrytter, der i sæsonen indkører flest point i åbne løb/konkurrenceløb – modtager ved klubbens generalforsamling. Pointpokalen er erhvervet ved alt fra 1 point indkørt af Gerner Jørgensen i 1992 til 138 point indkørt af Mathis Johansson i 2006.

Spændende hvilken NCC-rytter, der skal have den overrakt i 2011!! Lige pt. fører Kjeld Ole Hansen med 4 point, som han fik for sin 4. plads ved TC Ringsteds løb den 16. april 2011.

Side 11


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

Side 12


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

Har du lyst og mod til at køre Fyen Rundt 2011? Hvornår: Søndag den 14.08.2011 med start i Odense Afgang: Lørdag den 13.08.2011 fra Nakskov med bus – afgang aftales senere.. Der overnattes på vandrerhjem og lørdag aften finder vi et godt spisested i Odense. Hjemkomst: Søndag den 14.08.2011 med afgang fra Odense, når UCI-løbet er afsluttet – ca. kl. 17.00. Pris: Cykelløbets priser er afhængige af længden: 180 km - kr. 230,00 + gebyr 110 km - kr. 160,00 + gebyr 75 km - kr. 125,00 + gebyr 30 km - kr. 80,00 + gebyr Hertil kommer bustransport samt betaling for overnatning på vandrerhjem, hvilket anslås til Kr. 650,00 pr. person. Nævnte pris afhænger af, hvor mange, der tager med bussen og endelig pris vil fremkomme, når deltagerantal kendes. Bliver vi kun en ”håndfuld” deltagere, køres der i privatbiler, for at reducere udgifterne. Bindende tilmelding senest 05.07.2011 til Kim Schou, tlf. 40 98 15 69 / mail: kim.schou@woodys.dk

Side 13


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

RESULTAT

Mathis Johansson (arkivfoto)

Side 14


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

Sommercup 2011 - ”midtvejs” - stilling (placering 1-5 i hver gruppe) I alt 37 ryttere har deltaget i 4 etaper - se resultater på www.nakskov-cc.dk

Side 15


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

100 KM. - REKORDFORSØG 2011 søndag den 3. juli 2011 kl. 9.00 --- eller måske 50 km. Rekordtider: Seniorer: Kasper Dideriksen – 02:29:53 i 2010 Juniorer: Rasmus Brogaard – 2:44:19 i 2001 Så bliver der igen mulighed for at få 100 km-pokalen udsat af Storgaard Cykler - hjem og stå på hylden. Du skal “bare” være dén, der kører 4 x 25 km. = 100 km. på den bedste tid! Trænger du til mere spænding, kan du prøve at slå Kasper Dideriksens rekordtid fra 2010! Det kan jo også være, at du bare har lyst til at prøve dig selv af på “en 100 km.” eller på “en 50 km.”, for det kan også lade sig gøre dén dag. Der serveres traditionen tro kaffe /te og basser i det grønne, når du kommer i mål. Dato: søndag den 3. juli 2011 Starttid: første start kl. 9.00 Startsted: i V. Karleby ved Mejerivej/ Nakskovvej rute: V. Karleby - Reersnæs (vendepunkt ved Reersnæs Kirkevej) - V. Karleby Reersnæs - V. Karleby. Startrækkefølge: findes ved lodtrækning blandt nye deltagere og seedning efter køretider (2010) for tidligere deltagere. Der startes med 2 min. mellem hver rytter. Rekordforsøget kan gennemføres, såfremt der er to personer, der vil påtage sig at være vendepunkt i Reersnæs. Der skal bruges 5 ”Giv agt cykelløb” – skilte.

Side 16


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

Foråret i billeder:

Kim Westen / LF-M

Kikke Friis / Indledningsløb

Gruppe 2 / Sommercup

Flere fotos kan ses på NCC’s hjemmeside

Pokalkørsel / Feltet på 1 omgang

Side 17


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

REKORDFORSØG 2011 20 km tirsdag 26. juli første start

kl. 18.00 fra Vester Karleby 20 km. rekordforsøg. I NCC har vi også tradition for at køre rekordforsøg på 20 km. -distancen. Det gør vi tirsdag den 26. juli 2011, så også her har du mulighed for at få din personlige køretid, forbedre din personlige rekordtid eller forbedre klubbens rekordtid! Til dette rekordforsøg skal du selvfølgelig også varme godt op, så du kan yde dit maksimale fra start til mål på de 20 km.! Køretiderne fra tidligere rekordforsøg kan ses på NCCs hjemmeside. Startrækkefølgen til begge rekordforsøg findes ved lodtrækning i Vester Karleby mellem kl. 17.15 og kl. 17.45. Første start er kl. 18.00. Rekordforsøgene køres som enkeltstart, hvor tristyr eller styrbøjle er tilladt for ryttere på 17 år (i kalenderåret) og opefter. Rekordforsøgene er for alle NCCs medlemmer: børn, voksne, motionister og licensryttere! Der skal selvfølgelig sættes 4 skilte med ”GIV AGT CYKELLØB” op og der skal være to personer til at klare vendepunktet! Køretider fra tidligere rekordforsøg – se www.nakskov-cc.dk

Side 18


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

Side 19


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

Side 20


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

Side 21


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

Sælges

Chip til elektronisk hjemtagning Er du ny licensrytter i 2011, så har NCC chip til brug for hjemtagning i cykelløb til salg. Pris kr. 300,-. Henvendelse: Anny Hansen - tlf. 24 60 33 35 eller mail anny.hansen@youmail.dk

Side 22


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

54 92 18 88 - TRÆLAST VESTLOLLANDS TRÆLASTHANDEL Tømmergade 7 - Nakskov www.stark-byg.dk

Side 23


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

Ved Dampmøllen 1 4900 Nakskov Tlf. 54 92 14 15 – Fax. 54 92 12 29

Side 24


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

Side 25


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

Side 26


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

www.nakskov-cc.dk

Tjek vores ovennævnte hjemmeside for: 

Årets aktiviteter

Sommercup 2011

Resultater

Fotos

Nyheder

Side 27


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

Side 28


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

Side 29


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

Side 30


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

Side 31


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

Tilskud motionsarrangementer Igen i år er der mulighed for, at modtage tilskud til cykelture i ind- og udland.

Tilskud fra NCC

Tilskud til udlandsture max. kr. 150,00 pr. medlem. Tilskud til indenlandsture uden for Lolland Falster er kr. 75,00 pr. medlem, dog max. halvdelen af startgebyret. Hvert medlem kan søge én gang om året. Kontingent skal være betalt. Ansøgningsfristen er senest 14 dage før tilskuddet forventes udbetalt. Ansøgning til kasserer, Jan Johansson.. HUSK så at NCC’s bestyrelse og bladudvalget ser gerne, at du/I som tager på tilskudsgivende ture, giver lidt tilbage i form af en turbeskrivelse/historie til klubbladet – gerne med foto’s.

Side 32


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

Side 33


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

Side 34


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

Kalender’en Ugedag

Dato

Klokken

28.06.11

18:00

Juni Tirsdag Juli

Arrangement

Kalender’en

Sted

Klubmesterskab - Linjeløb

Birket

Fredag

01.07.11

Sjælland Rundt

Køge

Lørdag

02.07.11

Køge Tours

Køge

Søndag

03.07.11

100 km rekordforsøg

V. Karleby

Fredag

22.07.11 24.07.11

Lolland Rundt

Sakskøbing

Tirsdag

26.07.11

18:00

20 km rekordforsøg

V. Karleby

Tirsdag

02.08.11

18:00

NCC’s Danmarksdiplom

V. Karleby

Tirsdag

09.08.11

18:00

LF-Mesterskab i enkeltstart

???

Søndag

14.08.11

Fyen Rundt

Odense

Søndag

21.08.11

09.00

Lollandsløbet

Krøyers Gaard

Søndag

28.08.11

10:00

Sommercup - 18 km ruten

Asserstrup

Søndag

04.09.11

10:00

NCC’s stjerneløb

????

Tirsdag

06.09.11

17:30

Træningsstart

Møllemarksskolen

Søndag

11.09.11

10:00

Sommercup - Vestenskov

Vestenskov

Søndag

18.09.11

10:00

Sommercup - 1 time og 1 omg.

V. Karleby

Tirsdag

20.09.11

17:00

Træningsstart

Møllemarksskolen

29.10.11

18:00

NCC’s klubfest

Færgelandsparken

09.00

August

September

Oktober Lørdag

Side 35


STORGAARD CYKLER — 54 92 41 54 v/Peter Kristensen — Tilegade 28, 4900 Nakskov E-mail: storgaard@nakskovnet.dk

Træningstider Sommerhalvårets træningstider 2011 er som følger: Tirsdag og torsdag kl. 18:00 (til og med uge 35) Tirsdag og torsdag kl. 17:30 (i ugerne 36 og 37) Tirsdag og torsdag kl. 17:00 (i ugerne 38 og 39) Lørdag kl. 13:00 Søndag kl. 09:30 Helligdage kl. 09:30

Papir + tryk er sponseret af

Side 36

Klubblad - Nakskov Cykle Club, 2 - 2011  
Klubblad - Nakskov Cykle Club, 2 - 2011  

Klubblad for medlemmer af Nakskov Cykle Club og andre cykelsportsinteresserede.

Advertisement