Page 1

SID. 1

KNÄSKYDD BLÅKLÄDER

M18™ HIGH OUTPUT™ 12.0 AH-BATTERI MILWAUKEE

SID. 4

319;-

Ord. pris 395;-

Gäller t.o.m. 2019-06-14 i våra anläggningar Woody Angered och Törners. Kan ej kombineras med andra avtal och rabatter. Alla priser är exklusive moms. Med reservation för eventuella tryckfel och slutförsäljning.


BORRMASKIN M18 CBLDD-502C MILWAUKEE

2598;Ord. pris 3051;-

1222;21;-

Ord. pris 24

Kompakt kolborstfri borrskruvdragare - upp till endast 165 mm lång för åtkomst i mindre utrymmen. Avancerad heavy duty-chuck - 13 mm metallchuck för snabba bitsbyten. 60 Nm vridmoment - bästa effekt till storleken. (006960868)

Nyh

ik t u b et i

!

Pa k e t p r i s

12,0 AH BATTER I + ARBETSB + KAP-/GERSÅG ORD

6890;Ord. pris 8701;-

O R D IN A R IE S T

YC K P R IS E R

M18 BATTE RI HB12 - 2 421;ARBETSBOR D MSL 2000 - 1791;KAP-/GERSÅ G M18 FMS 190-0 - 449 1;-

KAP-/GERSÅG M18 FMS190-0 MILWAUKEE

Stora anhåll som ger maximalt stöd till materialet som kapas. Vikt endast 12,7 kg. Levereras med 190 mm sågklinga, kombinationsklämma och dammpåse, men utan batteri och laddare. (006742987)(006742961)(006960855)

9995;-

Ord. pris 10

791;-

M18 FPP6C2-502B | M18 FUEL™ POWERPACK MILWAUKEE

Ett 18V-paket från Milwaukee innehållande slagborrmaskinen M18 FPD2, slagskruvdragaren M18 FID2, cirkelsågen M18 CCS, tigersågen M18 CSX, vinkelslipen M18 CAG samt lampan M18 T LED. Levereras komplett med 2st 5,0 Ah batterier, laddare och mjuk väska. (006960884)


M18™ HIGH OUTPUT™ 12.0 AH-BATTERI MILWAUKEE

Nya HIGH OUTPUT™-batteriet ger upp till 50% mer effekt vs M18™ REDLITHIUM-ION™-batterier. Patenterad REDLINK™-elektronik skyddar batteriet från tuffa förhållanden på arbetsplatsen och försäkrar optimal prestanda. Kör upp till 50% svalare än andra Milwaukee® REDLITHIUM-ION™-batterier genom kraftiga applikationer. (006960855)

Miljöklassat virke av hög kvalitet

OrganoWood® är miljöklassat trä modifierat med kisel som ger lång hållbarhet och en vacker silvergrå nyans. Den patenterade teknologin ger träet rötskydd, skapar en vattenavvisande yta och ett förbättrat flamskydd. OrganoWood® klarar hårt utsatta miljöer och får en vacker silvergrå nyans när det exponeras för väder och vind. Virket finns som trall- och konstruktionsvirke samt fasadpanel med ett brett sortiment av profiler. Villaägare, arkitekter, byggare och kommuner, för att nämna några, attraheras alla av OrganoWood®s

miljöprofil och den silvergråa nyansen. OrganoWood®s unika teknologi har utvecklats med inspiration från den naturliga fossiliseringsprocessen där mineraler tränger in och mineraliserar organiska material. Teknologin är baserad på vetenskapliga genombrott inom metoder för modifiering av biofibrer. Med hjälp av teknologin binds kiselämnen till vedfibrerna under högt tryck på samma sätt som vanligt tryckimpregnerat. Inträngning av vätskan sker i splintved för att skapa ett optimalt skydd. Den patenterade modifieringen ger ett miljöklassat virke och skapar en miljö där rötsvampar inte trivs.


Bröderna bakom

Entreprenörer ut i fingerspetsarna med ett tydligt mål, redan från början. Bröderna Henriksson hade redan vid 7 och 10-års ålder den första affärsplanen satt, givetvis för att driva en byggvaruhandel. Idag, drygt 40 år senare är Woody Göteborg produkten av ett genuint intresse för företagsutveckling och entreprenörskap.

byggvaruhusen som finns idag. Efter skolan började Martin jobba på bank, där han stannade i 13 år medan Anders fortsatte inom byggvaruhandeln. Det var år 2000 som de bestämde sig för att återigen bli kompanjoner och inta sina roller de bestämt redan som barn.

et är cker vi att d ty n e d un gr I “ tag ” Martin, lillebrorsan, berättar om sin utveckla före tt a e nd ra e ul tim relation till Anders och hur det kom s iksson -Martin Henr sig att de tillsammans valde att bygga upp vad som, bland annat, har Woody Göteborg kan idag resulterat i Woody Göteborg. beskrivas som ett tak över ett flertal – Vi är två bröder som växt upp med anläggningar i Göteborg. en pappa som jobbade på Timber Inom koncernen kan man stolt visa Trading, en före detta grossist inom upp två bygghandelsföretag. Woody byggmaterial. Det var här vi fick Angered och Törners. Stora anläggningar inspirationen att jobba inom med hämthallar, butik och byggvaruhandeln. logistikavdelning. En köksutställning för Ballingslöv i Frölunda och även – När vi var 7 och 10 år gamla gjorde Brukspecialisten i Marieholm, som vi en egen ”affärsplan”. Bolaget skulle heta Eklöns och det var givetvis tillsammans med sina syskon i en byggvaruhandel vi skulle driva. Jag Stockholm och Malmö är Sveriges enda specialister på murat och putsat skulle sköta ekonomin och Anders byggande. försäljningen. Martin ler åt minnet och säger att affärsplanen faktiskt De båda bröderna tror att grunden finns kvar på föräldrarnas vind. för Woody Göteborgs framgång ligger i deras gemensamma intresse Under skoltiden jobbade de båda bröderna extra på ett företag som för företagsutveckling. – Vi lever i en föränderlig tid och hette Mesta Byggvaruhus. ibland måste man fånga tillfället. En föregångare till de stora utländska

Kort om Martin Henriksson Familj? Gift med Kicki, försäkringssäljare på Nordea Liv. Fabian 20 år, arbetar på Woody Törners. Jonathan 16 år, studerande och jobbar extra på Woody. Favoriträtt? Efterrätt! Gör på ledig tid? Är på havet, Vid sommarstugan på västkusten och reser. Tre saker på din ”to-do-list” Träna. Göra iordning altangolvet. Läsa mer böcker. Din största motivation? Våga utmana min komfortzon, vara nyfiken.

Det är inte alltid det går som man planerat, men vårt kundfokus ligger på den professionella byggaren och utifrån det utvecklar vi våra verksamheter. Varför ska man då välja Woody Göteborg? Vad utmärker er från konkurrenterna? – Vi jobbar med starka varumärken, men det viktigaste är vår personal. Styrkan sitter i att få en god trivselfaktor både för kunder och personal under affärsmässiga förhållanden.


Kort om anders Henriksson

Till skillnad från många andra bolag är också både Anders och Martin aktiva i verksamheten. Anders förtydligar vikten av att skapa relationer och vara lyhörd gentemot kunderna. Han säger också att de kan se en stor nytta med koncernens många ben att stå på. Genom att vara aktiva inom bygg-, butik-, och interiörshandel samt inneha fastigheter får de en större förståelse för marknadens förändringar. Till sist, vart ligger ert fokus 2019? Bröderna Henriksson är rörande överens. Den nya digitala världen är otroligt spännande. De lägger stor vikt vid hur Woody Göteborg succesivt integrerar e-handeln i sina affärer.

– Idag är vår e-handel igång för våra kunder och under ständig utveckling för att hela tiden bli bättre. Utöver e-handel och framtid säger Anders “kunder”!. Precis som arbetsrollerna löd vid 7 och 10-års ålder vill Anders ut och träffa kunder. Så många som möjligt. – Det är det bästa jag vet.

Familj? Min fru Helena, Max 20 år, Tom 17 år. Favoriträtt? Grillat! Gör på ledig tid? Tränar och åker båt. Tre saker på din ”to-do-list” Jobba så mycket som jag behöver för att det skall vara kul på jobbet. Ha kul med vänner. Njuta av livet. Din största motivationskälla? Se att ideér kan bli verklighet och att dom är långsiktigt bärande.

HANDSKE GUIDE 5152 GUIDE

Tunn arbetshandske i syntetläder. Bra grepp. Nära, komfortabel passform. Öppen krage. (007122719)

i r e t e h Ny butik!

43;-

KNÄSKYDD, SVART BLÅKLÄDER

Knäskyddsficka som tillsammans med knäskydden 4027 och 4057 blir ett typ 1-knäskydd. Knäskyddsfickan 4067 i Cordura® stretch är av- och påtagningsbar för tillfällena när det krävs knästående arbete. Tack vare sitt material och utformning sitter fickan tajt och skönt och det går även att reglera i ovankant med kardborre. (007157594)

319;-

5;-

Ord. pris 39


MONTERINGSVERKTYG HDS ESSVE Monteringsverktyg för dolt montage i trallvirke. Rekommenderas för: Tryckimpregnerad trall grön/brun (006756686) (006756697)

999;-

Ord. pris 1351;-

Paketerbjudande Köp 6 frp HDS-trallskruv, så får du köpa ett HDS monteringsverktyg för endast 499;-

Nya rekommendationer Från branschorganisationen Svenskt Trä

1.

Skruvhuvuden och spikskallar ska vara i nivå med trallens översida.

2.

Skarvar på mindre altaner eller trädäck bör undvikas.

3.

Erforderligt kantavstånd för trallskruv eller kamspik.

4.

Färdig trallbeläggning bör i samband med läggningen ha fogsprång högst 3 mm.

1

3

Svenskt Träs huvuduppdrag är att bredda marknaden för, och öka värdet på, svenskt trä och träprodukter inom byggande, inredning och emballage. Genom att inspirera, informera och sprida kunskap lyfter vi fram trä som ett konkurrenskraftigt, förnybart, mångsidigt och naturligt material. Svenskt Trä representerar svensk sågverksnäring och är en del av branschorganisationen Skogsindustrierna.

2

4


6-pack

569;-

Ord. pris 695;-

79;-

BYGGFOG ESS 1 ESSVE

Snabbhärdande, helt väderbeständig och permanent elastisk fogning/ tätning mot metall, cement, flera plaster. Applikation: skarvar av trappsteg, karosseri, ventilation, luftkonditionering, fasad, golv, sanitet och fönster. Produkten kan även användas för enklare limning. (006741905) (006760814)

Ord. pris 87;-

2 - pa c k

199;-

Ord. pris 255;-

ANVÄNDNINGSOMRÅDE BITS-KIT TRALLMONTAGE 7 DEL ESSVE

Innehåll: 3 x TX20, 2 x TX30, 1 x TX40 (006930831)

Inne & Ute CE-märkt för: Fasad, Glas, Våtrum och Golv Livsmedelsgodkänd (ISEGA) Flexibel och väderbeständig

VÄLJ RÄTT TRALLSKRUV 1 SKRUVDESIGN CLASSIC

TORPEDO MAX III

HDS SYSTEMSKRUV

Traditionell design. Sveriges mest sålda.

40% starkare än CLASSIC. Testvinnaren.

För dolt montage. För alla miljöer.

ANVÄNDS ENDAST TILLSAMMANS MED HDS MONTERINGSVERKTYG

2 SKRUVKVALITET CORRSEAL

ROSTFRI A2

ROSTFRI A4

Härdat kolstål, korrosivitetsklass C4.

Ohärdat stål, korrosivitetsklass C4.

Ohärdat stål, syrafast, korrosivitetsklass C5.

• Stabila, låga konstruktioner.

• Alla typer av konstruktioner. • Vid insjö eller bräckt vatten. • Räcken, staket och trappor.

• Alla typer av konstruktioner. • Pooldäck och bryggor. • Kust vid saltvatten. • Tropiska eller korrosiva träslag.


paslode im90 ci perfekt för sommarens trall och panel! Paslode IM90Ci är en snabb och driftsäker spikpistol med Start & Go®-teknologi. Ett måste för prossbyggaren! En gasdriven spikpistol för rakbandad spik med helrunt huvud och 34° lutning. Du kan också ladda med NailScrew®, som du spikar i och skruvar ur, och som passar perfekt för att lägga trall och sätta panel. För att spara på batteriet går verktyget ner i viloläge när det inte används.

6595;-

229;Ord. pris 10

PASLODE IM90CI Premium gasdriven spikpistol för bandad spik och NailScrew 50-90 mm. (006932874)

informationsträffar med grill! Fredagar på Törners fram till v.24 | 11:00-13:00 Fredagar mellan 11:00-13:00 kommer minst tre leverantörer och snackar om sina produkter samtidigt som vi bjuder på en riktigt grym hamburgare! Ett perfekt tillfälle att komma förbi och snacka med oss och leverantörerna för att få lära sig, och se de senaste produkterna och nyheterna. Det skadar ju heller inte att vi bjuder på lunchen.. Plats: WOODY TÖRNERS, Klangfärgsgatan 4c. 426 52 Västra Frölunda Tid: 11:00 - 13:00


Nyhet i butik!

SKYDDSGLASÖGON ZEKLER 31 ZEKLER Lätta och komfortabla skyddsglasögon med optimal passform. (004978301)

Nytt uppdaterat

69;-

Ord. pris 76;-

sortiment på

el och vvs!

SKYDDSHJÄLM PLASMA AQ KASK Ytterskal av PP Polypropylen. Innerskal av HD Polystyren. Huvudband av mjuk PA (Nylon). Vikt 390 g (exkl. visir och hörselskydd). Justerbar storlek 51-63 cm. Levereras med 4-punkts hakrem. (006884385)

659;-

Ord. pris 810;-

2050;08;-

Ord. pris 23

412RDB INKL. BATTERI OCH LADDARE ZEKLER Komfortabla hörselkåpor inkl batteri och laddare med inbyggd FM stereo radio, nivåberoende medhörning och Bluetooth® trådlös teknologi för anslutning till telefon och för att strömma musik. Musikströmning pausar och FM radio sänks vid inkommande samtal, av säkerhetsskäl bibehålls dock medhörningsfunktionen. (006097698)


WEBBSHOP

DIGITAL PRODUKTKATALOG OCH E-HANDEL Här kan du enkelt lägga en beställning till din säljare, vart och när du vill! Genom vår e-handel kommer du åt: - Alla dina avtalspriser - Smidiga inköp med egna inköpslistor - Tillgång till tidigare order & fakturor * - Reskontrauppgifter, fakturakopior *

199;-

*Det går att bestämma vem på företget som kommer åt denna funktion.

TOTAL UTFÖRSÄLJNING

Ord. pris 264;-

ALLA SCANDO-STEGAR HALVA PRISET!

BITSSATS GO MB1C LUNA Luna 4 delars bitssats i Luna GO verktygshållarsystem med bältesclips. Verktygshållaren har plats för ett toppmonterat och fyra hängande verktyg i ett unikt upphängningssystem med magnetlåsning. (006501726)

RÄTSTEGE MST 180 HULTAFORS Av strängsprutad aluminiumprofil. Handgrepp med mjuka plastkanter. Tre justerfria libeller - två lod och en våg - av okrossbart plexiglas. Måttnoggrannhet 1 delstreck = 1 mm/m. Tolerans normalläge ±0.5 mm/m. (001587697)

1495;040;-

Ord. pris 2


299;-

42;-

Ord. pris 4

VINKELBORRTILLSATS 1/4 TUM LUNA Luna Vinkelborrtillsats. För skruv och borrarbeten på svåråtkomliga ställen. Utrustad med stödhandtag som kan placeras i olika positioner. Med 1/4” -fäste och har en vinkelväxel som klarar upp till 57 Nm. (006609021)

ENHANDSTVING 300MM LUNA

Enhandstving med snabbinställning. Skena av stål. Tryckbricka med plastskydd. Den fasta backen är vändbar för invändig spänning och töjning utåt. Spännkraft 150 kg. Gapets djup: 85 mm. Spännvidd: 300 mm. (004503234)

79;-

Ord. pris 93;-

MURBRUKSHINK - 17 LITER Behändig och slitstark hink, 17 liter. Kraftigt metallhandtag. Mjuk polyetenplast. (002907320)

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER Håll er uppdaterade om vad som händer i våra anläggningar, kampanjer och mycket mer! Följ oss på våra sociala medier för att hålla er uppdaterade om våra kampanjer, events och annat smått och gott som händer i anläggningarna. Urgöteborgare som vi är har vi även en hel drös torra skämt á la Hysén-style på lager som vi givetvis kommer att dela med oss av! Så in och följ!

woodygoteborg

facebook.com/woodytorners

179;-

Ord. pris 244;-


Avs. 21 gram AB, box 43, 121 25 Stockholm

Returadress: Woody Angered, Blixtgatan 2, 424 35 Angered

Inte kund? ansök om konto redan idag!

Ladda ned din kontoansökan på webben och skicka in till oss

www.woodytorners.se/om-oss/kontoansokan www.woodyangered.se/om-oss/kontoansokan

atan 38 | Marieholmsg rg o b te ö G Woody 30 031-332 02 30 | 031-332 02 | Blixtgatan 4 ed er g n A y Wood 0-16:30 Mån-fre 06:3 80 4 | 031-69 70 langfärgsgatan K | s er rn Tö Woody 0-16:30 Mån-fre 06:3 771 00 90 atan 36 | 031sg lm ho ie ar ten | M Brukspecialis 16:30 0:3 06 6 Mån-fre | 031-73 44 67 lads Gata 11 lb se as H r to ic Frölunda V Ballingslöv 10:00-16:00 0-18:00, Lör :0 Mån-fre 10

Alt. 1 Ladda ned PDF:en till din dator. Fyll i kontoansökan och spara. Skriv ut och skriv under med din signatur. Lämna till oss i anläggningen. Alt.2 Ladda ned PDF:en till din dator. Fyll i kontoansökan och spara. Skriv ut och skriv under med din signatur. Scanna in dokumentet. Skicka din kontoansökan som en bifogad fil till KONTOANSOKAN@WOODYANGERED.SE

Profile for Woody Bygghandel

Woody Göteborg |Kampanjblad | 2019  

Woody Göteborg |Kampanjblad | 2019