Page 2

TEMA FÖNSTER & DÖRRAR

DAGS FÖR NYA FÖNSTER I VÅR? Att byta fönster måste inte vara ett stort och krångligt projekt. Inte när man vänder sig till en trygg partner med både rätt produkter, expertkunskap och lång erfarenhet. Med nästan 100 butiker från Lund i söder till Nordmaling i norr har Woodyhandlarna tillsammans över 3 000 års erfarenhet av att leverera byggmaterial och hjälpa kunder med deras byggprojekt. Alla våra duktiga lokala entreprenörer är proffs på fönster och vet vilka krav som ställs precis där du bor och i just din typ av hus. För ett fönsterbyte – som så mycket annat i samhället – har förvandlats till en hel vetenskap med massor av olika val och tillval som du som husägare ställs inför och måste ha koll på. Vilka fönster sitter i norr- respektive söderläge? Hur många av fönstren vetter mot den hårt trafikerade gatan utanför? Du måste även ta ställning till om du ska ha fönster i trä, plast eller aluminium. Samt sätta dig in i skillnaden mellan sidhängda fönster kontra vridfönster, fördelarna med fast karm jämfört med

WOODY BYGGHANDEL TEMA FÖNSTER & DÖRRAR 2020

Vi hjälper dig att hitta lösningarna som passar bäst. öppningsbart, genomgående eller löstagbar spröjs. För att inte tala om fönsterglasen som numera är fullproppade med olika tillval och funktioner – från energiglas, glas med inbyggt solskydd, extra ljudisolerande glas till smutsavvisande/självrengörande fönsterglas. Oavsett ditt behov så hjälper din lokala Woody-handlare dig att hitta både lösningarna och produkterna som passar bäst just där du bor och i din typ av hus. Och genom att vi säljer fönster från alla de stora fönstertillverkarna blir det enkelt för dig som kund att jämföra olika fönstertyper och/eller tillverkare. Så kom in och prata fönsterbyte med oss på Woody – vi kan fönster!

DINA NYA FÖNSTER

MONTERAT OCH KLART! Har du inte själv kunskapen att montera dina nya fönster? Eller vill använda din lediga tid till andra saker än just ditt fönsterprojekt? Bara lugn, vi på Woody fixar det också! Alla våra butiker har en lösning för hur du kan köpa dina nya fönster inklusive montering. Vissa av våra anläggningar har sina egna fönstermontörer, men din lokala Woody-handlare kan alltid hjälpa till och förmedla kontakten till duktiga och pålitliga hantverkare som är proffs på att sätta in just fönster och dörrar.

Profile for Woody Bygghandel

Woody Bygghandel | Tema Fönster & Dörrar v 11-14 | 2020  

Woody Bygghandel | Tema Fönster & Dörrar v 11-14 | 2020