Kampanjblad Jobba UTE JHL

Page 1

dags att

jobba ute Erbjudandena gäller 11/4–1/5 2022

r ö f o d re uteliv!

10%

på utvalt sortiment från Benders och S:t Eriks

Proffsiga verktyg

Uppgradera uteplatsen


Fråga våra experter om ditt projekt!

Svårt med a lla val? Våra duktig a sä guidar dig r ljare ätt!

Kom in till din lokala Woody-handlare inför ditt nästa utomhusprojekt. Vi är 40 lokala entreprenörer och delägare med över 80 anläggningar runt om i landet. Alla har lång erfarenhet av att bygga nytt, renovera och underhålla allt från terrass till panel.

Låt stenen visa vägen Oavsett vilket trädgårdsprojekt du står inför har S:t Eriks alla stenar du behöver. I deras stora sortiment hittar du allt från marksten och plattor till dekorsten och grus. Använd produkterna var för sig eller skapa spännande kombinationer.

Rustik block Structura Lämpar sig för parker, trädgårdar och entréer men kan även fungera på garageuppfarten vid lätt personbilstrafik.

FAST DECK TOOL

FAST DECK MATE Skruva perfekta rader när du lägger ditt trädäck. Deck Mate är anpassad för trallbrädor med bredderna 95/120/145 mm. Mallens hålbild är utformad enligt Svenskt Träs nya rekommendationer för läggning av trall.

För dolt skruvmontage av trall. Med hjälp av DECK TOOL monteras skruven i sidan av trallbrädan och ger ett dolt montage. FAST DECK TOOLS låga profil och tyngdpunkt ger stabilitet vid montage. DECK TOOL är avsedd för 28-34 mm trall och är steglöst omställbar mellan för trallbrädsbredder mellan 95-150 mm.

Träskruv Pondus

FAST DECK SUPPORT

Utvändig träskruv med torpedospets, två olika gängstigningar och infälld skalle. Används för sammanfogning av träkonstruktioner och ersätter traditionella byggbeslag. De två olika gängstigningarna drar samman virket och gör träkonstruktionen stark.

Idealisk och smidig terrassfot för en stabil grund till trädäck. Ett skruvlöst system gör montaget snabbt och enkelt - däckets regelverk vilar på terrassfoten utan behov av infästning. Stor stödyta och bärförmåga på upp till 800 kg garanterar mycket hög stabilitet och säkerhet. Deck Supports är steglöst justerbar från 3-100 cm och enkel att efterjustera.

10% på utvalt sortiment från S:t Eriks*

Vision

Trallens bästa vänner

Trumlat block som ger en stabil och tydlig inramning av den lagda ytan.

Betongplatta med unik färgbeständighet tack vare att ytan blästrats för att få naturstensballasten att framträda.

ALBA-kantelement Armerat lättklinkerelement som förenklar grundläggningen med platta på mark.

*Erbjudandet gäller Albabalk, Solitud struktur, Structura, Vision, Vision struktur och Rustik block.

Effektivitet på hög nivå 5 890:-

8 020:-

3 495:inkl moms

inkl moms

inkl moms

Fusion F-35XP

SCN49XP

är tack vare Fusion Teknologi lika snabb och kraftfull som ett tryckluftsdrivet verktyg – med flexibiliteten av ett batteridrivet verktyg! Den skjuter upp till 90x3,8mm spik, även i de hårdaste materialen. Med sin kraftfulla design och hållbara konstruktion är F-35XP perfekt för proffsen! Fusion Batteridriven, Snabb & kraftfull som ett tryckluftsdrivet verktyg – ingen kompressor, slang eller gas behövs.

är kraftfull och välbalanserad. Den skjuter med enkelt slät, ringad och skruvad spik i både wireband och plastband i längder från 32mm till 65mm och diameter från 2,1mm till 2,9mm. Som en del av vår XtremePro passar SC49XP lika bra på arbetsplatsen som i husfabriken. Den har egenskaper som omställbar avtryckare mellan singelskott och stötspikning, transparent magasinlucka och exakt spikdjup.

Starterkit LowNoise Starter kit med Low Noise kompressor AC4504, FinishPro18MG 1,2mm dyckertpistol, 5m PU-Slang, Multipack 1,2mm dyckert och skyddsglasögon ser till att du har allt du behöver när du ska starta ett projekt!

Rabatterna gäller på leverantörens ordinarie bruttopris. Priserna och rabatterna i kampanjen kan inte heller kombineras med andra erbjudanden, rabatter eller avtal.


Skapa livfulla miljöer som står sig i många år. Benders markprodukter och murar i natursten och betong kompletterar varandra projekt. Utnyttja de olika materialens styrkor till din fördel, så håller du nere kostnaderna utan att kompromissa med vare sig funktion eller form.

SMAKFULLA KOMBINATIONER

– två naturmaterial i skön förening

BETONG OCH NATURSTEN

10%

- EN PERFEKT KOMBINATION!

BOHUS BLOCKSTEG OCH ENTRÉHÄLL MODERN, VILLA SLÄTA PLATTOR FASAD OCH TROJA ANTIK HELSTEN

på utvalt sortiment från Benders*

SNYGGT, TRYGGT TAK Passform, slitstyrka och frostbeständighet är självklara egenskaper hos Benders produkter. Låt både hjärta och hjärna vara med och styra, och valet blir rätt! BENDER PALEMA CANDOR TEGELRÖD

BENDER CITY STORMIX GRÅ/VIT/SVARTMIX

*Erbjudandet gäller utvalt sortiment av marksten, plattor, mursten, taksäkerhet samt takpannor i betong och lertegel.

! s f f o r p t t e Måla som

295:-

245:-

Ex. moms 236:Rek. pris 369:-

Rödfärgsset Elite För dig som ska måla huset med rödfärg eller slamfärg. Den styva borsten i penslarna fördelar färgen jämnt och tunt, och är speciellt framtagen för rödfärg samt slamfärger. 70 + 120 mm.

Ex. moms 196:Rek. pris 309:-

Altanverktyg 2-i-1 Dynan används för olja, lasyr och andra träskydd. Den säkrar ett tunt, jämnt lager och är enkel att använda. Täcker två brädor i taget. Förlängningsbar.

Prick-Fri

0,5 L Spray................................... 65:-

Effektivt medel mot mögel och alger på målade, oljade och obehandlade träytor utomhus.

1 L.................................................. 165:-

(52:- ex. moms) Rek. pris 89:(132:- ex. moms) Rek. pris 189:-

5 L................................................ 495:(396:- ex. moms) Rek. pris 719:-

Grön-Fri

0,5 L Spray................................... 65:-

Effektiv mot alger och lav. Lämplig på alla typer av ytor såsom tak, fasader, markytor etc. Påväxt dör direkt vid behandling.

1 L.................................................. 165:-

N E G N O S Ä S UTE ! U N R A J R BÖ

(52:- ex. moms) Rek. pris 89:-

(132:- ex moms) Rek. pris 189:-

5 L................................................ 495:(396:- ex moms) Rek. pris 719:-

Vi har samla tv bästa hjälp årstädarens redor, med allt fr olja och färg till rengörin ån go tillbehör. Ge din uteplats ch kärlek med li rätt underh te åll!

Vinklad fasadpensel Fyllig och slitstark borst ger hög färgupptagningsförmåga och säkrar ett bra skydd för fasaden. Speciellt framtaget skaft som ger optimal kontroll. Förlängningsbart. Smart förvaringsask ingår. 75 mm...................................................................... 165:(132:- ex. moms) Rek. pris 249:-

Tinova Excellent Exterior

(156:- ex. moms) Rek. pris 299:-

Avsedd för målning på träfasader, betong och förzinkade ytor. Finns som 2,5 l och 10 l.

100 mm �������������������������������������������������������������������� 195:-

120 mm ������������������������������������������������������������������� 255:(204:- ex. moms) Rek. pris 349:-

Rabatterna gäller på leverantörens ordinarie bruttopris. Priserna och rabatterna i kampanjen kan inte heller kombineras med andra erbjudanden, rabatter eller avtal.

Terrassolja Tinova UV Super

Träolja V

4,65 l. Avsedd för terrasser och utemöbler av tryckimpregnerat virke. Oljan tränger väl in i underlaget och förhindrar fuktinträngning och sprickbildning.

4,65 l. Djuppenetrerande och extremt vattenavvisande. Avsedd för tryckimpregnerat trä utomhus. Motverkar fukt och sprickbildning och bevarar träets naturliga lyster.

Priserna och rabatterna i kampanjen kan inte kombineras med andra erbjudanden, rabatter eller avtal.


n a d å l s g y t k r e v a s s ä V Vattenpass HV

1 855:Ex. moms 1 484:Rek. pris 2 150:-

Rätstege MST 180 Kraftigt vattenpass med okrossbara blocklibeller. Libeller med +30 % förstoringsglas och självlysande reflektor underlättar avläsning.

235:Handsåg

5,7 m............................................

1 745:-

(1 396:- ex. moms) Rek. pris 1 999:-

8,1 m...........................................

2 995:-

(2 396:- ex. moms) Rek. pris 3 990:-

Mura väggen med högsta precision

Skruvmejselsats Finjas Mursystem Exakt ger dig en murningsupplevelse utöver det vanliga och sparar både tid och energi. Systemet består av fem smarta komponenter som tillsammans skapar hållbara, välisolerade och precist murade väggar. Isolerblocken muras snabbt och enkelt tack vare den praktiska glasfiberarmeringen på rulle och det smidiga murbruket som appliceras med hjälp av den flexibla murlådan. I kombination med grundelement Exakt bryts köldbryggan effektivt och du får ett mycket bra U-värde. Vid behov av att mura med systemet vid kallare väder finns numera Murbruk Exakt Vinter som går att använda ned till −10 °C.

Set med 3 av de vanligaste typerna av skruvmejslar, utvecklade för professionellt bruk tillsammans med hantverkare. Innehåller PH 1 och 2, PZ 1 och 2 samt spårskruvmejsel 4 och 5,5.

HV 60 ����������������������������������������������������������������������� 395:(316:- ex. moms) Rek. pris 561:-

Unik tandning med 3-fas slipning kombinerar effektiv avverkning med fina raka snitt utan flisning. Det 1 mm tjocka sågbladet har en miljövänlig ytbeläggning med vax som ger minimal friktion.

HV 120 ��������������������������������������������������������������������� 545:(436:- ex. moms) Rek. pris 599:-

495:-

545:-

Utskjutsstege 8000 Stabil och säker utskjutsstege med inbyggd kombimöjlighet.

Ex. moms 188:Rek. pris 330:-

Stark greppvänlig aluminiumprofil. Okrossbara blocklibeller med mycket hög genomskinlighet och hållbarhet. Våglibell med +30% förstoringsglas och självlysande reflektor.

Ex. moms 396:Rek. pris 745:-

Ex. moms 436:Rek. pris 645:-

Bräckjärn 109-25

Sågblad

Bräckjärn tillverkat av härdat höglegerat borstål. Breda slipade anläggningsytor och tunna ändar gör det lätt att komma åt och minskar risken för märken.

Best of E-Cut Starlock WOOD & METAL. 6 E-Cut-sänksågblad för sågning i trä och metall. Passar alla FEIN MultiTools samt alla andra vanliga MultiTools på marknaden.

399:(Ord.pris 486:-)

Skiftnyckel 80

205 mm..................................... 299:-

I fosfaterat utförande. Utan utskjutande löparstav.

255 mm...............................

(Ord.pris 378:-)

(Ord.pris 487:-)

Rabatterna gäller på leverantörens ordinarie bruttopris. Priserna och rabatterna i kampanjen kan inte heller kombineras med andra erbjudanden, rabatter eller avtal.

Gipsskivan som tål allt Plötsligt blir det oväntade förseningar i byggprojektet och den hårda vintern närmar sig med snö, blåst och kyla. Om fasaden inte är täckt riskerar konstruktionen att få svåra skador. När du använder den tåliga gipsskivan Weatherboard 365 kan du vara trygg. Skivan är tillverkad helt i oorganiskt material och är helt impregnerad för att stå emot fukt, mögel och UV-strålning under ett helt år – även utan fasadbeklädnad!

399:-


Snällt mot plånbok och planet Tilläggsisolering är en klok investering som sänker uppvärmningskostnaden, ger en behaglig inomhusmiljö och ökar värdet på huset. Parocs stora Klimatskiva av obrännbar stenull är enkel att montera. Isoleringsskivan är täckt av naturfärgat glasfiberflor och fästs ovanpå befintlig isolering och reglar. Det minskar köldbryggorna och fuktskyddar den bärande konstruktionen. Missa inte Parocs innovativa Klimatskiva ZERO, anpassad för energiklass A och nära noll-energibyggnader!

ik! Välkommen till din but

Läs mer om kampanjen jhl.woody.s på e

JÄRRESTADS HÄRADS LANTMANNAFÖRENING JÄRNVÄGSGATAN 14, 272 93 TOMMARP 0414-285 30 WWW.JHL.NU

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Erbjudandena kan inte kombineras med andra rabatter, och gäller 11/4–1/5 2022, om inget annat anges. Lokala avvikelser kan förekomma vad gäller sortiment och pris. Rabatterna gäller på leverantörens ordinarie bruttopris.