__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

TID

Erbjudandena gäller 8/3-4/4 2021

Vi är proffs på fönster!

UPP TILL

35 % PÅ FÖNSTER OCH YTTERDÖRRAR

Dörrar för alla hus!

Vi har verktygen!


Alla ledande varumärken Stor kunskap och lång erfarenhet Full koll på tillbehören

1. Vilken typ av hus har du?

Ditt proffs på fönster och dörr! Kom in till din lokala Woody-handlare inför ditt fönsterprojekt. Vi är 46 lokala entreprenörer och delägare med nästan 100 butiker. Som alla har lång erfarenhet av fönster- och dörrbyten. Våra duktiga säljare guidar dig rätt!

Spar energi med nya fönster

ten Värmeförlus nom är störst ge dörrar fönster och

Ett fönsterbyte är inte enbart en investering i husets utseende. Med moderna fönster sparar du även en hel del energi. Om du har vanliga, gamla tvåglasfönster står fönster och dörrar för mer än en tredjedel av husets värmeförluster. Ett byte till nya, energieffektiva fönster innebär minskade värmeförluster och lägre energiåtgång – bra för både plånbok och klimat. Ju lägre U-värde, desto bättre isoleringsförmåga Ett fönsters energieffektivitet mäts i U-värde. Det är ett mått på hur bra hela fönstret, det vill säga glas, karm och båge, isolerar. Medan äldre fönster har ett U-värde kring 3,0 kan ett modernt 3-glasfönster ha ett så lågt U-värde som 0,8.

Fönster och dörrar

35 %

Golv och källare

15 %

Tre frågor inför ditt fönsterbyte Ett traditionellt rött trähus har en stil, medan funkis- eller 50-talshuset har en annan och villan från 70-talet ytterligare en. Idag går det att få fönster i moderna, lättskötta material i alla stilar och modeller.

2. Var ligger ditt hus? Husets geografiska läge och omgivningar och är nästa viktiga faktor. Om huset ligger i stan, på landet eller vid havet påverkar val av fönstertyp, material, modell och glas.

3. Materialval och skötsel? Förutom klassiska träfönster har fönster med utsida i aluminium blivit allt vanligare. Detta ger bättre motståndskraft mot väder och vind samt minimalt underhållsbehov. Dessutom finns även fönster helt i aluminium eller uPVC.

Svårt med a lla val? Våra duktig a sä guidar dig rä ljare tt!

Ventilation

15 %

Tak

15 % Väggar

20 %


Fönster för alla hus och stilar

UPP TILL

35 %

Elitfönster har tillverkat fönster i Sverige sedan 1924. I genomsnitt byter vi bara fönster en gång i livet. Vilken stil du har på ditt hus påverkar mer än du tror, Elitfönster har fönster för alla stilar och lämnar dessutom upp till 30 års garanti.

PÅ FÖNSTER OCH FÖNSTERDÖRRAR*

Vision Retro Original alu Elitfönsters mest sålda fönster! Gediget och lättskött fönster i tidlös stil med 3-glas isolerruta och trästomme som klätts med tåligt aluminium på fasadsidan.

Ett lättskött och välisolerat modernt 3-glasfönster, fast med en design som påminner om hur det såg ut förr. Sidhängt fönster med isolerruta och profilerade invändiga detaljer i trä och aluminiumklädd utsida. Spröjs och beslag förstärker den gammaldags stilen.

Stilrena fönster och altandörrar med vackra smala fönsterbågar och stort ljusinsläpp. Fasadsidan är beklädd av tålig aluminium som ökar fönstrets kvalitet och livslängd och gör utsidan så gott som underhållsfri.

*Erbjudandet från Elitfönster gäller modellerna Original, Retro och Vision

BET! VERKTYGEN SOM GÖR JOB

175:Ex. moms 140:-

175:Ex. moms 140:-

145:Ex. moms 116:-

Bitsset Snabbtving QCB-300

Vattenpass Torpedo

Klämhandtag med varierad hastighet som gör det lätt att öka tryckkraften. Avtagbara backar med V-spår.

I aluminium med magnetisk undersida samt V-spår för mätning på rör.

Innehåller 54 delar: 51 bits, en magnetisk universalbitshållare, en bitshållare med magnetisk snabblossning, en hylsadapter 1/4". För universalbruk.

Rabatterna gäller på leverantörens ordinarie bruttopris. Priserna och rabatterna i kampanjen kan inte heller kombineras med andra erbjudanden, rabatter eller avtal.


NÅ HÖGRE MED WIBE LADDERS Utskjutsstege LBA 6 m Kraftig BETA-profil i aluminium ger stabilitet och trygghet vid användning.

Mer dagsljus gör livet lättare

1 845:Ex. moms 1 476:Rek. pris 2 591:-

UPP TILL

*Erbjudandet gäller hela sortimentet från Traryd Fönster och SP Fönster.

35 % PÅ FÖNSTER*

K VALITETSFÖNS TER SEDAN 1946.

Vackra fönster för hållbarhet och trygghet

Utskjutsstege LPX 6 m Wibes bästa anliggande stege med både säkerhetsben som motverkar att stegen faller i sidled och nivåutjämningsben.

6 095:Ex. moms 4 876:Rek. pris 8 983:-

Hantverkarställning FT 750 1,8 m Spannställning (0,75x1,8 m) med fällbar bassektion för smidig hantering och transport.

7 195:Ex. moms 5 756:Rek. pris 9 060:-

Rabatterna gäller på leverantörens ordinarie bruttopris. Erbjudanden och priser går inte att kombineras med andra rabatter, erbjudanden och avtal.


UPP TILL

35 %

Dina personliga fönster

HelAlu

Helt i aluminium

PÅ FÖNSTER OCH FÖNSTERDÖRRAR*

NTech

uPVC

Modern innovation

Anpassade för Norden

*Erbjudandet från NorDan gäller hela sortimentet från Tanum, NTech, uPVC, och HelAlu.

KAMPANJ v

35%

RABATT! Just nu ger vi rabatt på nya fönster och altandörrar. Slitstarka och underhållsfria fönster från Outline. Välkommen!

Från norra Bohuslän

Tanum

NorDan erbjuder moderna kvalitetsfönster i fyra olika produktserier med olika materialval och uttryck. Allt för att du ska hitta rätt fönster till just ditt hus!

UPP TILL

Tanum


Vi har DIN NYA DÖRR Diplomat erbjuder ett brett sortiment av ytterdörrar i fyra olika stilfamiljer; Modern, Nordisk, Klassisk och Lantlig. Alla är rustade för att stå emot ett typiskt svenskt klimat och flera av våra modeller går att få både som enkeldörr, pardörr och garageport.

1. Att välja stil Normalt säger man utgå från stilen på huset. Men ibland vill man ge ett äldre hus en modern look med en ny ytterdörr.

2. Fönster i dörren lyser upp Har du en trång, mörk hall lättas denna upp med en dörr med någon form av ljusinsläpp.

3. Öppna utan nyckel Varför inte passa på att uppgradera till ett nyckelfritt digitalt lås med kod/bricka i samband med dörrbytet?

PÅ YTTERDÖRRAR*

Inez

Britta

Tre tips inför dörrbytet

35 %

Modern

Klassisk

*Erbjudandet från Diplomat gäller hela sortimentet från Diplomat Ytterdörrar (gäller ej Basic samt 2-färgsmålade ytterdörrar).

UPP TILL

Lantlig

Nordisk

Jane

Bella

Dags för ny ytterdörr? Välj då inte bara med plånboken, utan satsa på en riktig kvalitetsdörr! Vi inom Woody-kedjan erbjuder dörrar från marknadens ledande varumärken och tillverkare. När du väljer finns några saker du bör tänka på: r ågor elle Har du fr lp är det hjä behöver ga våra frå bara att are! älj duktiga s

Din ytterdörr ska ha en stabil ram i massivt trä. Dörrblad i kraftig HDFboard som bör vara lackerad i dubbla lager. Isolering i cellplast håller värmen inne och kylan ute. Helst dubbla metallplåtar som gör dörren både vridoch formstabil. Gångjärn med bakkantssäkring samt ett säkert hakregellås håller tjuven borta. En riktigt bra dörr har minst 10 års formgaranti.


UPP TILL

35 %

VILKEN BOR PASSAR DIG?

PÅ ALLA BOR YTTERDÖRRAR

Med en NorDan ytterdörr från Bor-serien får du en funktionell design med stora möjligheter för skräddarsydda lösningar. Oavsett vad du söker finns en Bor-dörr just för ditt hus!

Bor

Bor

Glamis

Bor

Bor

Kuben

Pluto

Rutan

Funktion Elbe

DÖRRAR MED MER AV ALLT UPP TILL

Classic

Debussy

25 %

Character Identity

Dörrarna i ADVANCE-LINE har det lilla extra, från noggranna material till smarta lösningar och högsta finish.

PÅ ALLA SWEDDOR ADVANCE-LINE YTTERDÖRRAR

Classic

Schumann

TT GÖR DIN NYA DÖRR KOMPLE

545:-

195:Ex. moms 156:Rek. pris 306:-

255:Ex. moms 204:Rek. pris 329:-

Dörrbroms

Cylinder

Dörrbroms för montering på anslagssidan. Dörrbredd 700 till 910 mm.

Oval låscylinder av mässing för genomgående fastsättning. Med 3 st nycklar.

125:-

Ex. moms 436:Rek. pris 700:-

Ex. moms 100:Rek. pris 173:-

Ytterdörrsats Dörrhandtag A2560, cylinder med 3 nycklar, cylindervred, cylinderring universal samt skruvsats. Passar till dörrtjocklek 30-70 mm. OBS! Exkl. låshus.

Dörrhandtag Stilrent handtag i aluminium för det moderna hemmet. Passar till dörrtjocklek 38-42 mm. Utsprång 50 mm.

Rabatterna gäller på leverantörens ordinarie bruttopris. Priserna och rabatterna i kampanjen kan inte heller kombineras med andra erbjudanden, rabatter eller avtal.


G Y T K R E V D N A H S R O F A T L U H FRÅN 295:-

195:Ex. moms 156:Rek. pris 331:-

Handsåg 3-fas slipad tandning och tandspetshärdning samt möjlighet att byta sågblad. Ytan är vaxbehandlad för låg friktion, vibration och skydd mot rost.

145:-

2 255:-

Ex. moms 236:Rek. pris 447:-

Ex. moms 116:Rek. pris 185:-

Ex. moms 1804:Rek. pris 3098:-

Snickarhammare Ergonomisk hammare med tunn stark klys som gör det lättare att komma åt utan att lämna märken.

Rätstege MST 180 Kraftigt vattenpass med okrossbara blocklibeller. Libeller med +30% förstoringsglas och självlysande reflektor underlättar avläsning.

Verktygshink Ergonomisk hink tillverkad i robust PP-plast för mångsidig användning.

Erbjudanden och priser går inte att kombineras med andra rabatter, erbjudanden och avtal.

Valet är ditt! Vill du bygga mer hållbart så hjälper vi dig gärna. För att underlätta ditt val har vi märkt upp våra hållbara produkter. HÅLLBARA VAL är vår satsning på en grönare framtid. I den ingår även tjänster som spar in på materialåtgången, avfallet och transporterna. Vi erbjuder även utbildning och rådgivning. Givetvis lever vi själva som vi lär med hållbara lösningar för uppvärmning och transporter. Gör ett hållbart val du med. Det lönar sig både för dig och miljön.

BASTA Databas med bygg- och anläggningsprodukter som uppfyller olika krav på kemiskt innehåll. Syftet är att fasa ut ämnen med farliga kemiska egenskaper.

FSC Garanterar att träråvaran är spårbar och från ett skogsbruk som tar hänsyn till både miljö och arbetsförhållanden.

PEFC Garanterar att träråvaran är spårbar och från ett skogsbruk som främjar miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet.

Svanen Produkter med hög kvalitet och låg klimat- och miljöpåverkan tack vare små energiförluster och stränga krav på material och i tillverkning.

JÄRRESTADS HÄRADS LANTMANNAFÖRENING JÄRNVÄGSGATAN 14, 272 93 TOMMARP 0414-285 30 WWW.JHL.NU

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Erbjudandena kan inte kombineras med andra rabatter, och gäller 8/3–4/4 2021, om inget annat anges. Kontakta din lokala Woody Bygghandel för aktuella priser. Lokala avvikelser kan förekomma vad gäller sortiment och pris. Rabatterna gäller på leverantörens ordinarie bruttopris.

Profile for Woody Bygghandel

Tema Fönster & Dörrar v10-13 2021 | JHL  

Tema Fönster & Dörrar v10-13 2021 | JHL