Page 1

7 tips voor het vinden van een huurwoning in Amsterdam De meeste mensen zijn van mening dat een dak boven het hoofd een van de belangrijkste dingen in het leven is. In een populaire plaats als Amsterdam is het dan ook niet verwonderlijk dat het lastig is een woning te vinden. De druk op de woningmarkt is er enorm. Niet alleen Nederlanders willen graag in Amsterdam wonen, ook internationaal heeft de stad een grote aantrekkingskracht. Wanneer je op zoek bent naar een huurwoning in Amsterdam is het dan ook noodzakelijk om slim en doeltreffend te werk te gaan. Het is daarom belangrijk om goed op een rij te zetten hoe je efficente te werk gaat in je woningjacht. Wij hebben hier een stappenplan voor je opgezet waar met de stappen die je kunt volgen om zo snel en veilig mogelijk een woning te vinden.


Vind je favoriete stadsdeel Bepaal om te beginnen in welk stadsdeel van Amsterdam je graag wenst te wonen. Houd hierbij niet alleen rekening met de sfeer in de wijk, maar denk ook aan je budget en de kwaliteit van de woningen.

Besteed niet teveel tijd aan je woningjacht Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk een goed overzicht van de Amsterdamse woningmarkt krijgt. Bespaar jezelf bijvoorbeeld een hoop tijd door een account aan te maken op www.woningtarget.nl. Deze website houd je 24/7 op de hoogte van het nieuwste aanbod op de Nederlandse woningmarkt en stuurt je direct een bericht wanneer een passende woning op de markt verschijnt.

Gebruik Facebook Maak gebruik van Facebookpagina’s om je perfecte woning te vinden. Let hierbij wel goed op de betrouwbaarheid van de pagina’s. Op veel facebookpagina’s zijn namelijk huizenscammers actief die eropuit zijn om je geld afhandig te maken. Een facebookpagina die regelmatig op fraude gecontroleerd wordt is https://www.facebook.com/groups/housesinamsterdam/


Voorkom oplichting Voorkom oplichting door voorzichtig om te gaan met het doen van voornamelijk betalingen. Omdat het lastig kan zijn een volledig overzicht te hebben waarop u allemaal moet letten, verwijzen we u graag naar www.heelhuidshuren.nl.

Vraag een bezichtiging aan Zorg ervoor dat u uitsluitend met verhuurders in zee gaat die bereid zijn een bezichtiging met u te doen. Maak nooit geld over voor u de woning gezien heeft. U moet tenslotte een goed beeld hebben van de kwaliteiten en gebreken van de woning en niet geheel onbelangrijk, u er ook thuis kunnen voelen. Tevens is een bezichtiging het bewijs dat de verhuurder daadwerkelijk de sleutels van het pand bezit.

Controleer het huurcontract Wanneer u positieve ervaringen bij de bezichtiging heeft gehad, is het belangrijk de afspraken tussen u en de verhuurder contractueel vast te leggen. Neem dit contract goed door en wijzig deze indien nodig.

Nuttige links Huurwoningen in Amsterdam-Centrum Huurwoningen in Amsterdam Oud-Zuid Huurwoningen in Amsterdam de Baarsjes Huurwoningen in Amsterdam Noord

Vind een huurwoning in Amsterdam  

Vind een huurwoning in Amsterdam met behulp van 7 tips van Woningtarget.nl! #woningtarget #huurwoning #woning #amsterdam

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you