__MAIN_TEXT__

Page 1

Beter dan een bankgarantie


Zekerheid voor zakelijke opdrachtgevers Woningborg heeft voor (institutionele) beleggers, woningcorporaties, zorginstellingen en andere zakelijke opdrachtgevers een uitstekend alternatief voor bankgaranties ontwikkeld. Of het nu gaat om de bouw van huur- of koopwoningen, appartementen, commerciÍle ruimten, parkeergarages, zorggebouwen, scholen, distributiecentra, hotels of kantoren, al deze gebouwen kunnen gewaarborgd worden onder onze zakelijke waarborgregeling. En het hoeft niet per se om nieuwbouw te gaan. Ook de renovatie van bijvoorbeeld een bestaand appartementencomplex kan in aanmerking komen voor een Woningborg-certificaat. Voor zekerheid bent u bij ons dus ècht aan het juiste adres!


Het Woningborg-certificaat zakelijk Ons Woningborg-certificaat voor zakelijke opdrachtgevers biedt u als opdrachtgever twee vaste vormen van zekerheid: De afbouwwaarborg Als uw aannemer tijdens de bouw failliet gaat, zorgt Woningborg voor de voltooiing van het gebouw zonder extra kosten. Hiermee is uw initiĂŤle investering 100% veiliggesteld! Dat gaat dus veel verder dan een bankgarantie van 5% of 10% van de aanneemsom. En dat is heel wat waard. De herstelwaarborg Het zakelijk Woningborg-certificaat hoeft niet te stoppen bij de oplevering of aan het einde van de onderhoudstermijn. Net zoals bij het particuliere Woningborg-certificaat kunnen wij naast afbouw, ook herstel van gebreken waarborgen. En dat tot een maximale termijn van 10 jaar en tot 50% van de aanneemsom. Als dat geen zekerheid is!


Gewaarborgde kwaliteit Preventie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom toetsen wij of de aannemer financieel sterk genoeg en technisch deskundig is om uw project tot een goed einde te brengen. Ieder bouwplan wordt door ons technisch getoetst. Met meer dan 30 jaar ervaring zorgen wij er wel voor dat omissies uit bouwplannen worden gehaald. Daarbij kunnen wij -in samenwerking met Woningborg Advies- u op gebied van kwaliteitsborging compleet ontzorgen door tijdens de bouw kwaliteitsinspecties uit te voeren, op basis van onze eerdere technische risicoanalyses. Dit concept genaamd ’Integrale Kwaliteit Beheersing’ leidt altijd tot hogere kwaliteit en reductie van faalkosten. Dat geeft hogere kwaliteit èn maximale zekerheid!


Alle voordelen op een rij: # Ruim 30 jaar ervaring met gewaarborgde garantie. # Preventieve technische plantoetsing. # Beperking van risico’s. # Reductie van faalkosten. # Verhoging van kwaliteit. # 100%- afbouwwaarborg.


Alle voordelen op een rij: # Uw initiĂŤle investering veiliggesteld. # Vergoeding van vertragingsschade. # Dekking boete Wet Keten Aansprakelijkheid. # Dekking boete Wet Arbeid Vreemdelingen. # Herstelwaarborg tot 10 jaar na oplevering. # Optie voor Integrale Kwaliteit Beheersing.


Hoe kunt u in het bezit komen van het Woningborg-certificaat zakelijk? Bel onze account manager Imke Swierstra op 06 82 18 79 64 voor meer informatie of het maken van een afspraak. U kunt hem natuurlijk ook een e-mail sturen, i.swierstra@woningborggroep.nl Ook op onze website kunt u zien wat de mogelijkheden zijn van het nieuwe Woningborgcertificaat zakelijk.

Bezoekadres: Tielweg 24 2803 PK GOUDA Postadres: Postbus 805 2800 AV GOUDA

T. 0182 – 58 00 04

www.woningborggroep.nl info@woningborggroep.nl


Profile for Woningborg

Beter dan een bankgarantie  

Woningborg biedt zakelijke opdrachtgevers zekerheid. Wij hebben een uitstekend alternatief voor bankgaranties ontwikkeld, lees hierover meer...

Beter dan een bankgarantie  

Woningborg biedt zakelijke opdrachtgevers zekerheid. Wij hebben een uitstekend alternatief voor bankgaranties ontwikkeld, lees hierover meer...