Page 1

Wonderful-Wine Private Tours

Wine Expert Tour, Vi besĂśker vinregioner i Lissabon, SetĂşbal och Alentejo, Portugal


LISBON, SETÚBAL OCH ALENTEJO VIN-REGIONER Detta är den perfekta resan för Dig som vill upptäcka de Portugisiska druvsorterna i olika regioner och hos olika vinodlare. Smaka och njuta av de olika vinernas fantastiska olika aromer. Du får en inblick i varför det är skillnader i smak från de olika producenterna. Vinregionen Lissabon är uppkallad efter Portugals huvudstad. Även om staden är allmänt känd, så väntar dess viner på att upptäckas. Mycket trevlig och njutbar överraskning. Man kan säga: en hemlighet som väntar på att bli upptäckt. Vinregionen Setúbal är omgiven av Atlanten och floderna Tejo och Sado. Halvön Setúbal är en av de mest varierade vinregionerna i landet! Det vackra Arrábida Mountain tjänar som skydd mot Atlanten, med ett enastående landskap fullt med vingårdar utefter kullarna. Vinregionen Alentejo är den största och en av de rikaste vinregionerna i landet. Här hittar Du vingårdar så långt ögat kan nå.


DAG 1 - VÄLKOMMEN TILL LISSABON

Ankomst till Lissabons internationella flygplats - Privat transfer till ett 4-stjärnigt hotell i Lissabon. Vi bjuder in Dig till en välsmakande middag, på en av Lissabons vackraste platser, mitt i centrum.

DAG 2 - ATLANTISKA VINER PÅ LISSABONS LANDSBYGD

Avresa (09h00) Vår guide kommer att hämta dig på ditt hotell och börja din resa i riktning mot Torres Vedras (norr om Lissabon).

Organisk vinproducent - Lissabons landsbygd Med en helt organisk dynamik i vingårdarna anser denna unika vinproducent att samklangen mellan naturlig miljö, jord, klimat och topografi, är basen för ett magnifik vin. Druvorna växer 8 km från Atlanten i Lissabons västkust. Vårt besök slutar alltid med en inbjudan till lunch. Du är välkommen till ett äkta portugisiskt hem samt att njuta av en magnifik lunch hos denna vinproducent, på hans gård.

Besök och vinprovning på vingårdar som ligger längst västerut i Europa Denna imponerande gård går tillbaka till 1700-talet, där "de mest västligt belägna vingårdarna i Europa" finns. Här produceras också en av de bästa vinerna i regionen. Efter ett guidat besök på vingården och vinkällaren kommer en vinprovning att äga rum på denna fantastiska vingård. Härifrån kommer vi fortsätta vår väg i riktning mot Cascais och följer kusten längst ut i västerut, av hela kontinentala Europa. Vi passerar nu dagens mest idylliska vy. - Vi kommer att avsluta vår dag i den vackra fiskebyn Cascais. Ankomst hotell(18h00)


DAG 3 - VINER FRÅN SETÚBAL OCH ÉVORA Utcheckning och hämtning (09h00)

Azeitão vinproducent Idag kommer vi att besöka en mycket liten vinproducent i byn Azeitão, känd för sitt söta vin Moscatel dessutom den underbara mjuka fårosten. På väg till vår nästa vinproducent passerar vi genom den vackra Arrábida Mountain Natural Park.

Alcácer do Sal vinproducent (provsmakning och lunch) Här kommer du att träffa en mycket unik vinproducent, smaka på hans bästa viner och ha en fantastisk lunch i en mycket pittoresk fiskarby - Alcácer do Sal.

Middag i typisk Portugisisk restaurang i Évora centrum Till middag har vi bokat bord i en mycket traditionell restaurang i Alentejo-köket - känd för sitt svarta griskött och olika aromatiska örter.


DAG 4 - VINER FRÅN ÉVORA OCH ESTREMOZ Utcheckning och hämtning (09h00)

Évora vinproducent (vinprovning) Möt en av de äldsta vinproducenterna i regionen, besök hans hem och smaka på hans otroliga viner från en unik Alentejo terroir. Vi fortsätter vår resa i riktning mot den fantastiska staden Estremoz.

Estremoz vinproducent (besök, vinprovning och lunch) Den guidade rundturen följs av en utsökt vinprovning och lunch med traditionella Alentejorätter i hotellets restaurang.

Här kan du njuta av en av de bästa måltiderna på din resa med utsikt över vingårdarna och berget. Efter lunch kommer vi tillbaka till Lissabon, där du har nu ledig tid att upptäcka/utforska staden på egen hand. (Incheckning i ett 4-stjärnigt hotell i Lissabons centrum)


DAG 5 – GOODBYE PORTUGAL Utcheckning och privat transfer till Lissabons internationella flygplats.

Wonderful-Wine Tours Wine Expert Tour 5 dagar i LISSABON, SETÚBAL OCH ALENTEJO VIN-REGIONER

PRIS PER PERSON (MIN 10 DELTAGARE) SEK 13 250: -

Detta pris inkluderar: •

4 nätter i 4-stjärnigt hotell i Lissabon (3) och Évora (1) (w / frukost);

Privat transfer från / till Lissabons internationella flygplats;

Privat Wonderful-Wine, engelsktalande, förare / guide;

6 guidade besök på vinproducenter och 6 vinprovningar;

3 luncher och 2 middagar;

Reseförsäkring; och

Vatten ombord.


VIKTIG NOTERING: •

Platser som nämns att besökas i varje dagstur kan alltid ändras eller anpassas till kundens behov och intressen.

Vi måste veta i förväg (48h) om någon av deltagarna i det här programmet har någon matrestriktion, så vi kan agera i enlighet därmed.

Scheman kan ändras beroende på väder eller trafikförhållanden.

Vinproducenten som anges i programmet kan ändras. Om så är fallet garanterar vi att hålla samma höga kvalitet som vi presenterat i programmet.

Profile for wonderful-wine

Wonderful-Wine SE  

Wonderful-Wine SE  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded