Page 1

’t Trefpunt!


Nieuwtjes: Leden: We verwelkomen ons nieuwe lid Parus! Raid: We krijgen dit keer hulp van Crocky dus zet je beste potjes en meld je aan! Verjaardags-Kalender November: Catweazle – 17 Ben ik je vergeten? Mail me en ik zet het erbij! 't Trefpunt! weetjes! Wil je je nog meedoen met 't Trefpunt weetjes? mail me dan met deze tekst: 't Trefpunt weetjes! Vragelijst: Waarom heet je zo? Wat is je favourite S&F item? Wat zijn je hobby’s? Wanneer ben je jarig?

De Pen: Het is een soort van spel. Iemand schrijft iets over zichzelf en dan geeft hij de pen door aan iemand anders en dan moet diegene wat over zichzelf vertellen. We beginnen dit keer met wolfswar: Hallo ik ben Wolfswar. Mijn echte naam is Cas ik ben 14 jaar oud en ik woon in Landgraaf. Dat ligt in het zuidelijkste puntje van Limburg. Ik op volleybal en gitaarles, Pianoles en zangles. Sommige mensen zullen me misschien kennen van pinkpop(Festival in Landgraaf) want daar heb ik op het podium gestaan met Jared Leto de zanger van “30 seconds to mars”. Mijn hobby’s zijn Gitaarspelen, piano spelen, zingen, volleyballen, lezen en natuurlijk S&F. Ik geef de pen door aan Black Widow!


't Trefpunt! Lol hoekje : Heb je een leuke mop of een super moeilijk raadsel? Stuur hem dan in naar Wolfswar genaamd: Lolhoek Trefpunt! Foto’s: Heb je een leuke foto? Stuur hem dan in naar Wolfswar genaamd: Foto Trefpunt! Ik keek toevallig in de hal van roem en zag dit staan:

Onze trefferstjes stonden in de top 4 op een rij.

Top 3 gilde informatie: Empire: Ze hebben 44 raids gehaald. Ze zijn dus goed bezig. Maar met de hulp van crocky moeten we toch wel ver komen!! The Ressistance: Ze hebben er ook al 44 raids gehaald. Heb je nog ideeën voor in het TrefPunt? Stuur dan een Mail terug met het onderwerp: Idee TrefPunt Editie #2!

Extra’s: Heb je altijd al alle item formules willen weten? Dat je je schade kan berekenen? Of nog veel mee? Ga dan naar deze pagina: http://issuu.com/wolfswar/docs/formules_s_f_pdf?mode=window&pageNumber=1

Heb je een fantastisch idee voor editie 2? Stuur hem dan in naar wolfswar Genaamd: Trefpunt idee!

't Trefpunt! Editie 1  

Het is alweer editie 1 van reeks 2!