Page 1

K O O K A T E LI E R E N KOOK SH OP

ONTDEK PROEF ERVAAR

WWW.KOKENMETJAN.BE


ONTDEK PROEF ERVAAR

Al gehoord van een actieve kookwinkel ? Dringend tijd om eens een bezoekje te brengen aan ‘Koken met Jan’. Geen toestel gaat de deur uit zonder deskundig advies. Bij ons kan je verkennen, vergelijken en rustig beslissen. Ook na je aankoop word je bijgestaan met advies en tips. Wij zijn makkelijk bereikbaar en er is parkeergelegenheid voor de deur.


ONTDEK PROEF ERVAAR

Een heerlijke zomer in eigen tuin‌ Nodig vrienden en familie uit en verzamel rond dit veelzijdig kooktoestel dat met z’n unieke design schoonheid, warmte en gezelligheid uitstraalt. Terwijl uw gasten ontspannen genieten van een prachtig houtvuur, warmt de plancha op. Hoe dichter bij het vuur, hoe heter de plancha wordt. Deze verschillende warmtezones maken de OFYR zo uniek. Van dit merk bestaan diverse modellen en tal van accessoires, waaronder een prachtig kookboek.


ONTDEK PROEF ERVAAR

Met elkaar genieten van het goede leven, dat is waar Big Green Egg voor staat. Familie, vrienden, dierbaren om je heen en de lekkerste gerechten die je ooit geproefd hebt. Omdat de Big Green Egg een temperatuurbereik heeft van 70° C tot 350° C kun je er allerlei kooktechnieken op loslaten : grillen, bakken, koken, stoven, roken en slow cooking. Wil je hem nog veelzijdiger maken ? Voor elk model Big Green Egg zijn er handige accessoires waarmee het EGG’en nog makkelijker en leuker wordt én je kookkunsten nog meer flavour krijgen.


ONTDEK PROEF ERVAAR

Eindelijk een stijlvolle houtopslag ! “Brugge� is een duurzaam en doordacht buitenmeubel. Het is vervaardigd uit CorTenstaal, in de vorm van de typisch gekende

Belgische

gevelbouw.

Het

ontwerp is opgebouwd uit verschillende modules, waardoor het uit te breiden is naar ieders individuele behoefte.

De Quaruba buitenhaard zorgt ervoor dat je nog vaker van je terras kan genieten. Beschikbaar in 3 maten en met 1 tot 4 glazen wanden. Er kunnen wielen onder bevestigd worden zodat de Quaruba makkelijk te verplaatsen is. Bovendien dient het platform van de wielen dan als houtopslag.


ONTDEK PROEF ERVAAR

De Alfa houtovens starten snel op, warmen tot 500° C in amper 15 minuten en bakken een pizza in 1 minuut. De ovens zijn licht en makkelijk verplaatsbaar. Ontdek de Italiaanse kwaliteit in lekkere pizza’s, krokant brood, groentetaart en stoofpotjes.

Geniet in je eigen achtertuin van dezelfde smaakbeleving als in een goed Italiaans restaurant of neem de Ooni mee naar het strand, park op de boot of de camping. Met deze mobiele pizzaoven geniet je samen met familie en vrienden overal snel van de lekkerste gerechten in de buitenlucht met de authentieke smaak van hout.


ONTDEK PROEF ERVAAR

Maak zelf uw ijs met de Nemox roomijsmachine. Nemox maakt reeds meer dan 30 jaar de beste ijsmachines – made in Italy. In amper een half uur maak je de beste soorten ijs, sorbet of granité, volledig naar je eigen smaak of … die van de (klein)kinderen.

Ben je een dagelijkse sapdrinker of raw foodist ? Of wil je simpelweg de beste slowjuicer op de markt in huis halen ? Dan is de Angel Juicer de juiste keuze ! De 100 % roestvrijstalen vormwielen persen door de gepatenteerde technologie 30 % meer sap uit dezelfde hoeveelheid groenten en fruit in vergelijking met andere slowjuicers.


ONTDEK PROEF ERVAAR

Achter koffie schuilt passie. Koffie zetten is een ware kunst. De volautomaten van Jura verwennen jou met één druk op de knop met verleidelijke specialiteiten van verse bonen, van de pittige ristretto tot de trendy latte macchiato. In functie van het koffieverbruik en persoonlijke voorkeur, wordt advies gegeven voor het type toestel. Maar alle toestellen hebben 1 gemene deler : Zwitserse garantie voor optimale kwaliteit.


DEMO’S & Waarschijnlijk al gehoord van de Thermomix ? Of ben je al een trotse bezitter en wil je er nog meer

WORKSHOPS THERMOMIX

uithalen ? Kom dan zeker langs bij ons voor een vrijblijvende demo of een workshop voor gebruikers. De Thermomix van Vorwerk is een innovatieve keukenrobot die zorgt voor een ware revolutie in de keuken. Het apparaat verenigt twaalf onmisbare keukenapparaten in één toestel. Hij weegt, mixt, maalt, kneedt, stoomt, kookt, roert, emulgeert en nog veel meer… Een Thermomix kan pas aangeschaft worden na het volgen van een demo waarbij de mogelijkheden van het toestel worden uitgelegd. Voor de gebruikers van een Thermomix worden ook regelmatig thema workshops georganiseerd.

Indien je interesse hebt in een demo of een workshop, kan je inschrijven via de website www.kokenmetjan.be of een mailtje sturen naar jan@kokenmetjan.be.

Thermomix editie n°2 Verkrijgbaar in de shop via

www.kokenmetjan.be


Kookshop Een greep uit ons aanbod...

Stoofpotten, braadpannen,

Hippe lederen en

tajines,

jeans schorten m/v

accessoires

Van koksmes tot specifieke messen

Schaven, raspen en zesters


ONTDEK PROEF ERVAAR

Kookboeken

Wijn- en champagnekoelers

Keukenbenodigdheden Brood- en taartbakvormen


ONTDEK PROEF ERVAAR Van plan om deze zomer ook in eigen tuin te genieten ? Het voorjaar en de zomer zijn er bij ons alvast heel wat activiteiten gepland waarbij je kan kennis maken met

In mei en juni :

open op zondag !

”outdoor cooking op jouw maat” ! Alle workshops zijn terug te vinden op de website

www.kokenmetjan.be ✔ Kennismaking met de Big Green Egg en de Ofyr ✔ Kennismaking met de Alfa houtoven en de Ooni pizzaoven ✔ 10 hapjes op de Ofyr

Jan & Lut Van Wassenhove-Vossaert Wijnendale 83 • 9700 Oudenaarde • 055 31 98 05 info@kokenmetjan.be • www.kokenmetjan.be www.facebook.com/kokenmetjan Parkeergelegenheid voor de deur.

www.wolfgraphics.be

✔ Ijs, sorbets en granités in de Nemox ijsturbine

Profile for WolfGraphics

Koken Met Jan  

Ontdek, Proef en Ervaar. Actieve kookwinkel. Kookatelier en kookshop.

Koken Met Jan  

Ontdek, Proef en Ervaar. Actieve kookwinkel. Kookatelier en kookshop.

Advertisement