Page 1

KORSZERŰ MEGOLDÁSOK JÁRMŰVEK ÜZEMANYAG VÉDELMÉRE

woims.de - woims design


ITC

rendszer előnye, hogy több ponton védi a járművek üzemanyagellátó rendszerét és ezzel az üzemanyagot. Az összetett és egymásra épülő védelmi pontok olyan erős és biztonságos rendszert alkotnak, hogy az üzemanyaghoz már nem lehet hozzáférni. Ezért biztos védelmet nyújt minden jármű számára. Modul rendszerű kialakítás lehetőséget biztosít, hogy járműveire a veszélyeztetés mértékétől függően egyedi üzem- anyag védelmi megoldást alkamazzon.


HOGYAN MŰKÖDIK? Az üzemanyag betöltő nyílásban egy aktív antenna van amely folyamatosan keresi a passzív tekerccsel szerelt RF ID azonosítót. Ha a tanksapka a helyén van akkor az aktív antenna számára látható. Amíg az aktív rendszer érzékeli a tanksapkát folyamatos jelet ad bármely komunikációs egység számára, ha a tanksapkát eltávolítják a betöltő nyílásról az érzékelés megszűnik, és ezzel egyidejűleg a kimeneti jel sem lesz látható.

ABS műanyag

Betöltő nyílás

erősített tanksapka

mechanikus védelme

Biztonsági zár és egyedi külcsok

Feltörés elleni védelemmel készült erősített tanksapka ház

Szabotázs ellen védett jelkábel

3


HOGYAN JELZI A PROBLÉMÁT? A tanksapka kimeneti státusz jelzése minden esetben egy külső kommunikációs eszközbe kerül bekötésre. Jármű saját GPS rendszere vagy a rendszerhez illeszthető külső GSM modembe csatlakoztatható. A GPS rendszerben a szolgáltatói beállítások alapján minden tanksapka státusz változás érzékelhető majd a web felületen megjeleníthető. GSM modem használata esetén minden tanksapka levétel egy SMS üzenetet generál a megrendelő mobil telefonjára.

FÜLKE RIASZTÓ MODUL Az ITC tanksapka kontroll hatékonyan véd a járművezető pihenője közben is. tanksapka levétel esetén vagy szabotázskor a fülkébe épített riasztó és fényjelző azonnal jelez a gépjármű vezetőnek. Jelentős mennyiségű üzemanyagot védhet meg ezzel az opcióval.


ÍGY LESZ TELJES A JÁRMŰ VÉDELME FÜLKE RIASZTÓ EGYSÉG

ELEKTRONIKUS PLOMBA

VISSZAFOLYÓ ÁG LEZÁRÓ

SZINTMÉRŐ KISZERELÉS ELLENI PLOMBA

TANKOLÓ NYÍLÁST VÉDŐ TANKSAPKA 5


MEGOLDÁSOK JÁRMŰ TÍPUSOKRA Az ITC rendszerek minden jármű típusra felszerelhetőek. Hatékony üzemanyag védelmi megoldást biztosítanak a szállítmányozás, munkagépek, mezőgazdasági gépek mindennapi használatánál. Az ITC opcionális kiegészítői, adapterei speciális üzemanyagtankokra is biztosítják a megfelelő védelmet.

Profile for WOIMS

Itc 2015 bemutatkozó  

Itc 2015 bemutatkozó  

Profile for woims
Advertisement