Page 1


Slip fantasien løs. Vi har gennem en lang årrække udvidet vores knowhow omkring anvendelse af linoleum og specielt WO’s patenterede kantbånd i linoleum. Vi har således medvirket til at skabe nye produkter og anvendelsesområder i samarbejde med anerkendte designere og arkitekter. Netop den høje finish og designmæssige æstetiske løsning med linoleum på kanten underbygger mangfoldigheden set i forhold til mulige anvendelsessteder. Derfor kan tankerne samt innovationen for anvendelse af linoleum i dag få frit løb.


Patenteret knowhow. Gennem flere år har der eksisteret et klart ønske fra arkitekter og designere om at kunne afslutte linoleumsprodukter på en harmonisk måde med linoleum på både top, underside og kanter. Det har ført til, at vi har udviklet en innovativ måde for produktion af kantbånd i linoleum, som i dag er internationalt patenteret. Denne viden vil vi fremtidigt gerne dele med vores udvalgte partnere!

Linoleumskantbånd Med WO’s linoleumskantbånd kan man opnå en harmonisk samt designmæssig finish, der højner ethvert linoleumsbelagt emne. Arbejdsprocessen kan tilmed industrialiseres, og dette ofte på allerede eksisterende maskiner! Der er således tale om en fremtidig løsning, der vil være banebrydende på linoleumsfronten.

Naturligvis. Linoleum signalerer omtanke og gode holdninger, i det der er tale om naturens egne materialer. Linoleum imødekommer derfor også forbrugernes oplagte forventninger til omtanke i de produkter, som vi omgiver os med. Linoleum er sund fornuft!


FOTO/DESIGN: WWW.PHOTOGRAFIA.DK

WO Interior A/S Haraldsvej 51 DK-8960 Randers SØ T +45 8778 0000 F +45 8778 0001 wo@wo.dk www.wo.dk

WO Interior præsentationsfolder  

WO Interior - professionnelt snedkeri og linoleumsbeklædning til enkle og avancerede overflader.

WO Interior præsentationsfolder  

WO Interior - professionnelt snedkeri og linoleumsbeklædning til enkle og avancerede overflader.

Advertisement