Page 1

Voor relaties van WML

02/mei 2018

RVS standpijpen en standpijpbakken zorgen voor

100% veilig drinkwater


Nieuw product; Is uw evenementendrinkwater betrouwbaar? Ton Bouten: “RVS standpijpen zorgen voor 100% veilig drinkwater op evenementen en standpijpbakken zorgen voor de bescherming tegen vandalisme.” WML introduceert twee nieuwe producten om 100% veilig en betrouwbaar drinkwater te leveren bij evenementen, grote activiteiten en festivals: roestvrij stalen standpijpen en speciale beschermbakken om de standpijpen te beschermen. Hygiënisch, betrouwbaar en schoon. Ton Bouten, werkvoorbereider Afdeling Markt bij WML, licht toe.

“De standpijpen worden tijdelijk aangesloten op brandkranen (daar waar geen vaste aansluiting zit) en vervolgens met gecertificeerde flexibele waterleidingen gekoppeld aan bijvoorbeeld een waterwand. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal en voldoen daarmee aan alle normen op het gebied van de waterkwaliteit. De brandkranen worden van tevoren gespuid en bemonsterd. Eenmaal aangesloten, worden de standpijpen beschermd door er een kunststof standpijpbak overheen te plaatsen. Deze kan niet worden verwijderd en is bestand tegen vandalisme. Geen overbodige luxe op festivals waar wel eens een glaasje te veel wordt gedronken”.


“De standpijpen zijn gemaakt van roestvrij staal met uiteraard een watermeter en een opbouw controleerbare keerklep. Deze voldoen daarmee aan de NEN 1006 op het gebied van de waterkwaliteit en hygiënisch werken. Voordat de standpijp wordt geplaatst op de brandkraan, wordt de standpijp gechloreerd en geseald. Om vervuiling, stof en bescherming van vuil tegen te gaan tijdens transport.”

Kosten besparen “De standpijpen zijn er in vier uitvoeringen, afhankelijk van de capaciteit die u nodig heeft. WML kan ze samen met de standpijpbakken al eerder in de week, voorafgaand aan uw evenement, plaatsen en aansluiten. U krijgt dan een sleutel om de kast te openen en de kraan open te draaien. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar ook kosten doordat u geen hoger weekend montagetarief hoeft te betalen.”


Meer weten? Neem dan contact op met Team Zakelijk, 043 – 880 8558 of stuur een mail naar zakelijk@wml.nl

WML nieuwsbrief Zuiver mei 2018  

WML geeft een aantal keer per jaar de digitale nieuwsbrief Zuiver uit. In deze editie staat 100% veilig evenementen drinkwater centraal.

WML nieuwsbrief Zuiver mei 2018  

WML geeft een aantal keer per jaar de digitale nieuwsbrief Zuiver uit. In deze editie staat 100% veilig evenementen drinkwater centraal.

Advertisement