Page 1

pieken & dalen endag p O g a l s r e V Sieben a d n a m A By


Woensdag 9 februari 2011 Woensdag middag hebben we workshops. Anjo Mekking en ik hebben workshop van Janne (Film maken), maar Janne was ziek vandaag. Jolanda was naar ons toe gekomen omdat we hadden gevraagd of dat zij toevallig iets wist over Janne. Dat had ze niet, maar Vera had nog een klusje voor de open dag. Zo gezegd, zo gedaan, we waren naar Vera gegaan en vroegen wat we konden doen voor de open dag. We mochten de kasten boven waar vaak spullen in staan om te presenteren, die mochten wij dus in de grondverf zetten. Het duurde minder lang dan we gedacht hadden, we waren namelijk met twee ksten en nog een standaard binnen anderhalf uur ermee klaar.

Maandag 7 februari 2011

Dinsdag 8 februari 2011

Tijdens teken kwam Vera naar ons toe om te vragen of we een paar boodschapjes in de stad wouden doen voor de Open Dag. We zijn zo’n drie uur lang in de stad geweest per fiets/motor. Anjo Mekking, Debby Bonjer en ik waren naar verscheidene winkels geweest o.a. De Action, Xenos, Holster en HEMA.

Bij elkaar geroepen voor vrijdag. Wat gaan we nu eigenlijk doen. De tijden zijn onderverdeeld. Ik ga zelf in de middag, omdat ik ’s avonds moet sporten. Ik heb me opgegeven voor de rondleiding. Vrijdag rond een uur of 1, wordt de begeleiding door Marja, onze rondleiding uitgestippeld met wat we zouden moeten zeggen.


Vrijdag 11 februari 2011 De dag ervoor was ik thuis gebleven, omdat ik ziek was. Ik was niet helemaal lekker, maar was speciaal voor de open dag naar school gegaan. Ik zou eigenlijk maar tot kwart voor zeven op school blijven, omdat ik eigenlijk nog zou gaan sporten, maar daar ben ik maar niet naartoe gegaan. Ik wist niet zeker of dat ik tot zo laat zou blijven, ja of nee, maar ik voelde me eigenlijk beter dan ik had gedacht en bleef de hele dag. Toen ik aankwam op school had ik al gelijk iets te doen. De pijlen die op papier waren geprint uitknippen, opplakken en bijknippen. Om half twee kregen we een kleine uitleg van Ester over de rondleiding. We kregen een papiertje mee waarop in grote lijnen stonden over Art&Design. We kregen nog een shirt en een button voor het eten. Rond twee uur kwamen de eerste mensen al binnen druppelen. Anjo en ik deden het eerst samen, maar bij de tweede paar mensen die we aan het rondleiden waren, werden we al gelijk uit elkaar gehaald, omdat er niet genoeg mensen waren voor de rondleiding. De rest van dag had ik Anjo amper nog gezien. Bij elkaar heb ik zo +/- 15 mensen een rondleiding gegeven. Op het einde had ik nog een beetje mee geholpen met opruimen en zijn we nog met groep mensen bij Ocra een biertje gedaan.

Verslag Open Dag  

Report about how the Ope Day at school went and what I did there to help.