Page 1

Carrièrekrant Juli 2018, editie 1

Oplage: 46.500

Carrière maken in

transport & logistiek

EEN VRACHT VOL NIEUWE BANEN! Maak carrière bij o.a. deze topwerkgevers bij jou in de buurt!


Binnenland Buitenland chauffeurs

Chauffeur M/V 40 uur

YOUR DAILY FLOWERFEED

Nieuwe helden gezocht!

Bloomer

Koornstra & Co

IMPORT

EXPORT OF FRUIT AND VEGETABLES

Rijnsburg

De Lier

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een online groothandel in bloemen. Gericht op de professionele bloemist veroveren wij de ene na de andere kostenbewuste klant. Hoe? Door keer op keer de beste kwaliteit voor de scherpste prijs te leveren. Elke dag opnieuw met een bijzonder breed assortiment. Onze klanten zijn bloemisten die elke dag uitkijken naar de allermooiste bloemen die jij vervoert. Want dat is wat we doen: de fraaiste bloemen direct van de kweker 100% verpakt en 100% beschermd aleveren. Daar worden onze klanten blij van. En daar mag jij aan meewerken!

Bedrijfsomschrijving Koornstra & Co staat voor kwaliteit en klant-gerichtheid, voor lexibiliteit en slagvaardigheid. Zo zijn wij sinds de opriching van het bedrijf in 1931 uitgegroeid tot een succesvolle exporteur van groenten en fruit. Met een eigen merk van naam en faam: Reputation. Gewoon vanuit De Lier, maar wel dagelijks door heel Europa. Dit succes willen we graag behouden en sterker nog: uitbouwen! Daarom zoeken wij een nieuwe collega:

Chaufeurs M/V 40 uur

Fulltime

Binnenland Buitenland Chaufeurs

ps. we vinden het niet fijn als we worden gebeld of gemaild voor acquisitie, we zijn liever druk met onze klanten!

Functieomschrijving Ons ‘waardetransport’ ligt in jouw handen. Met een bus vol kostbare bloemen rij je zo snel en veilig mogelijk naar bloemisten in het hele land. Je begint je werkdag (of beter gezegd ‘werknacht’) om ongeveer 22.00 uur; rond 05.30 uur ben je aan het einde van je route en zit je werk er op. Met jouw driving skills en betrokkenheid zorg je ervoor dat bloemisten super tevreden zijn over de levering. Elke dag weer. Je hebt een mobiel kantoor, want 90% van de tijd rij je in één van onze bussen over de mooie Nederlandse wegen. Je vertrekt elke dag vanaf onze vestiging op bloemenveiling Royal FloraHolland in Naaldwijk. Wij vragen Een serieus gevoel voor verantwoordelijkheid. Jij behandelt onze bloemen met zorg zodat ze bij de bloemist net zo mooi aankomen als de kweker ze heeft afgeleverd. Aan de verpakking kan het niet liggen. We verpakken alles 100% beschermd! Rijbewijs B. Dat is noodzakelijk, net als beheersing van de Nederlandse taal. Want je communiceert met onze klantenservice én met bloemisten. Zowel schriftelijk als telefonisch. Een lexibele instelling. Omdat we drukke tijden kennen, werken we soms wat langer door om alles klaar te krijgen. Bijvoorbeeld rond Valentijn of Moederdag. Je stroopt dan je mouwen op en zet je schouders eronder. Van maandag tot en met vrijdag ben je beschikbaar; in de weekenden vrij. Het is ijn als je in het Westland woont. Als we je bellen, kun je dezelfde avond nog rijden. Wij bieden Elke week een prachtige bos bloemen natuurlijk, want we delen onze liefde graag. Maar zonder gekheid: we zorgen goed voor je, middels onze cao. Daarnaast staan we overal voor open. Overtuig ons dat jíj onze nieuwe bezorgheld bent en we komen er altijd uit.

Functieomschrijving Als buitenland chaufeur vervoer je dagelijks onze verse AGF producten naar onze klanten in Duitsland. En als binnenland chaufeur vervoer je onze producten vanaf onze telers en leveranciers naar onze vestiging in De Lier. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat deze producten op tijd en in goede conditie op de juiste bestemming aankomen. In deze functie ben je erg zelfstandig, maar natuurlijk kun je hierbij rekenen op de ondersteuning van onze transportplanners. Wij vragen Jij bent een enthousiaste en lexibele persoonlijkheid, die weet dat hij het visitekaartje van onze organisatie is. Het is handig als jij bekend bent met het wegtransport in Nederland en/of naar Duitsland en vinden wij ervaring met de AGF handel erg belangrijk. Wij bieden Je kunt rekenen op een passend salaris en prima arbeidsvoorwaarden. Je gaat aan de slag in ons moderne gebouw met prima faciliteiten. Wij bieden jou een verantwoordelijke en plezierige werkomgeving binnen een stabiele organisatie. Binnen onze open en directe cultuur wordt veel waarde gehecht aan enthousiasme, zelfstandigheid en inzet. Wij hebben een actieve personeelsvereniging en leuke extra regelingen voor onze medewerkers. Reageren op deze functie Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur jouw cv met motivatiebrief naar Alex van Dam via hr@koornstra.nl. Je kunt ook direct solliciteren via WestlandseBanen.nl! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageren op deze functie Reageer snel via WestlandseBanen.nl of mail naar vacature@bloomer.nl en wie weet hoor je binnenkort bij ons jonge team! ps. we vinden het niet fijn als we worden gebeld of gemaild voor acquisitie, we zijn liever druk met onze klanten!

Medewerker logistiek Fulltime Koornstra & Co

Logistiek medewerker(s) Fulltime (m/v) IMPORT

EXPORT OF FRUIT AND VEGETABLES

De Lier

Kraaijeveld Maasland

Bedrijfsomschrijving Koornstra & Co staat voor kwaliteit en klant-gerichtheid, voor lexibiliteit en slagvaardigheid. Zo zijn wij sinds de opriching van het bedrijf in 1931 uitgegroeid tot een succesvolle exporteur van groenten en fruit. Met een eigen merk van naam en faam: Reputation. Gewoon vanuit De Lier, maar wel dagelijks door heel Europa. Dit succes willen we graag behouden en sterker nog: uitbouwen! Daarom zoeken wij een nieuwe collega:

Medewerker logistiek Fulltime Functieomschrijving Als allround logistiek medewerker stel je onder andere orders samen, stapel je deze orders, pak je ze om, sticker je ze en maak je de orders verzendklaar. Dit alles met behulp van een elektrische pompwagen aan de hand van lijsten. Het intern verplaatsen van producten, het tellen van voorraden en het schoonmaken en opruimen van de bedrijfshallen zijn ook onderdeel van je dagelijkse werk. Wij vragen Jij bent een enthousiaste persoonlijkheid, die ervaring heeft in de AGF-branche. Je hebt een lexibele instelling, waardoor je breed inzetbaar bent. Verder ben je servicegericht, werk je graag in een team en werk je nauwkeurig. Je hebt geen 9-5 mentaliteit. Wij bieden Je kunt rekenen op een passend salaris en prima arbeidsvoorwaarden. Je gaat aan de slag in ons moderne gebouw met prima faciliteiten. Wij bieden jou een verantwoordelijke en plezierige werkomgeving binnen een stabiele organisatie. Binnen onze open en directe cultuur wordt veel waarde gehecht aan enthousiasme, zelfstandigheid en inzet. Wij hebben een actieve personeelsvereniging en leuke extra regelingen voor onze medewerkers. Reageren op deze functie Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur jouw cv met motivatiebrief naar Marco Rook via m.rook@koornstra.nl. Je kunt ook direct solliciteren via WestlandseBanen.nl! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfsomschrijving Zaaien en oogsten, groeien en doorgroeien... Kraaijeveld is sinds 1960 uitgegroeid tot een vooraanstaand AGF-ontzorger. Zelfstandig en onafhankelijk leveren wij direct vanuit de bron het allerbeste voor onze relaties. Of het nu gaat om verwerkende industrie, gastroleveranciers of de traditionele groothandel, voor elke discipline staat 6 dagen per week, 24 uur per dag een team van ervaren specialisten klaar. De snelheid van ons werkproces en ons hoge serviceniveau vragen veel creativiteit en lexibiliteit van onze logistieke afdeling

Logistiek medewerker(s) Fulltime (m/v) Functieomschrijving • Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van orders op een eiciënte wijze; • Je bent verantwoordelijk voor het administratief afwerken van orders en partijen; • Je voert ompak- en selectietaken uit; • Je draagt zorg voor kwaliteit; • Je controleert de uitslag en verlading van orders; • Je verzorgt en onderhoudt de transportmiddelen. Wij vragen • Je bent jong en lexibel; • 100% inzet en motivatie, leergierig, accuraat en stressbestendig; • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Wij bieden Werken voor Kraaijeveld betekent werken in een ambitieuze organisatie en een prettige, informele werksfeer. Er is volop ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, waardoor je mede invulling kunt geven aan je functie en het toekomstperspectief ervan. Wij bieden een uitdagende functie binnen een gezond bedrijf met uitstekende arbeidsvoorwaarden. We investeren graag in opleidingen en trainingen en hechten veel waarde aan een duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Reageren op deze functie We gaan graag met je in gesprek om meer te vertellen over deze functie, de cultuur, visie van Kraaijeveld en de mensen die hier werkzaam zijn. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Human Resources via telefoonnummer 010 - 750 43 50. Ben jij het talent dat wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar solliciteren@kraaijeveld.com. Je kunt ook direct solliciteren via WestlandseBanen.nl! Herenlaan 27, 3155 DC MAASLAND, kraaijeveld.com

Bekijk de volledige vacatures op: westlandsebanen.nl


Sollicitanten bedankt!

dat zij dagelijks verrichten en waarbij ze ijne collega’s heel goed kunnen gebruiken.

Het zal vrijwel niemand ontgaan: de economie in Westland draait op volle toeren. Dat betekent uiteraard

In deze eerste editie hebben we gekozen voor de sector

dat er veel werk verricht moet worden, wat automatisch

Transport & Logistiek, een sector – het behoeft geen

weer resulteert in veel vacatures.

enkele toelichting – die uiteraard sterk vertegenwoordigd is in Westland. Aan u als lezer om te bepalen of er een

Als WestlandseBanen, dé vacaturesite van Westland,

geschikte functie voor u tussen zit. Eén ding is zeker: in deze

doen we er natuurlijk alles aan om bedrijven en overige

editie staan tal van bedrijven waar je als werknemer op

organisaties de kans te geven hun vacatures voor een breed

bijvoorbeeld een verjaardag graag en trots over vertelt.

publiek voor het voetlicht te brengen. Aan werkzoekenden,

Aan de werkgevers zal het ons inziens dus heus niet liggen.

maar zeker ook aan mensen die nog een baan hebben en

Pak jij als werkzoekende echter ook (soms letterlijk) de

misschien wel toe zijn aan een nieuwe uitdaging.

handschoen op? En bij welk bedrijf? Maar áls je hem oppakt, zijn wij er zeker van dat we namens heel veel bedrijven en

We geven werkgevers die kans online via onze website

collega’s kunnen zeggen: bedankt voor je sollicitatie!

Westlandsebanen.nl en via sociale media, maar ook oline bieden we werkgevers volop kansen om te laten zien

We wensen zowel de participerende bedrijven als de lezers

wie ze zijn, wat ze doen, welke vacatures er zijn en waarom

heel veel leesplezier en tal van succesvolle matches toe!

werknemers met name bij hén moeten solliciteren. - Team WestlandseBanen Een mooi voorbeeld van oline-communicatie is deze speciale editie van Westlandse Banen. Een nieuw initiatief in een arbeidsmarkt die krapper en krapper wordt, waardoor

P.S. Deze speciale editie van WestlandseBanen is slechts een

er steeds meer creativiteit van werkgevers wordt gevraagd

van de vele mogelijkheden om als werkgever uw vacature(s)

om (liefst de juiste) kandidaten te triggeren. In deze special

naar een breed publiek te communiceren. We hebben echter

vertellen daarom niet alleen werkgevers over hun bedrijf,

nog veel meer maatwerk opties voor u. Weten welke? Neem

maar komen ook werknemers aan het woord over het werk

contact op met WestlandseBanen op 0174-820 237.

Dé vacature site voor het hele Westland

www.westlandsebanen.nl


De Jong Verpakking Zorg jij dat wij de snelste in golfkarton blijven? De slogan van De Jong Verpakking luidt: De snelste in golfkarton. Dat is ambitieus, dat realiseren we ons heel goed. Het betekent dat we als mede werkers (zo’n 350) elkaar elke dag uitdagen om het beste uit onszelf te halen; in het belang van onze klanten én ons bedrijf. Werken bij De Jong Verpakking betekent dat ook jíj mee gaat werken aan het succes van een onderneming die zich in bijna 25 jaar heeft ontwikkeld tot de grootste golfkarton-fabriek van Europa! In één week produceren we maar liefst 10 miljoen dozen en per dag verwerken we ruim 300 vrachten! Het zijn duizelingwekkende productieaantallen, producten die met name bestemd zijn voor bedrijven in de AGF-sector. Maar ook ondernemingen in andere sectoren maken gebruik van de verpakkingen van De Jong Verpakking.

Wat ons uniek maakt? We kopen het papier zelf in, maken er zélf karton van, stansen en bedrukken dit, verwerken het tot verpakkingen én leveren het bij

ONZE HUIDIGE VACATURES: Ervaren trailer- of combichaufeurs CE (fulltime): Voor de afdeling transport zoeken we CE-chaufeurs. Je bent in deze functie de schakel tussen De Jong Verpakking en de klant en zorgt ervoor dat de dozen en/of plano’s snel en correct worden afgeleverd. Ook ben je verantwoordelijk voor het controleren van de vrachtdocumenten. Je fungeert tevens als contactpersoon tussen de klant en de transportplanning bij eventuele retourvrachten.

Teamleider Expeditie (fulltime):

Als Medewerker Verkoop Binnendienst ben je de belangrijke schakel tussen onze klanten en de productie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ondersteunt de buitendienst, stelt calculaties op en verstuurt ofertes.

Je bent natuurlijk heel benieuwd hoe jouw dag er eventueel in de praktijk uitziet. Wij liepen een dagje mee met jouw potentiële nieuwe collega-chaufeur.

onze klanten af. Kortom, we verzorgen de gehele keten, hoe bijzonder is dat?! Onze relaties zitten in de gehele Benelux. Dat betekent dat onze chaufeurs altijd overdag werken en dus ’s avonds thuis zijn. We maken voor onze transporten uiteraard ook gebruik van externe transporteurs, want 300 shipments per dag is veel te veel om zelf te verwerken. Wie werkt voor De Jong Verpakking komt in dienst bij een groeiende, gezonde onderneming, die duurzaamheid – ja, dat kán echt in de papierindustrie – hoog in het vaandel heeft staan. Zo maken we vrijwel alleen gebruik van FSC-papier, wat onder meer betekent dat voor elke gekapte boom er twee worden geplant en dat bossen duurzaam beheerd worden. Onze vrachtwagens zijn daarnaast allemaal Euro 5 of Euro 6. Ook wekken we zelf heel veel energie op via onze 30.000 m² zonnepanelen, die op onze gigantische bedrijfsdaken zijn gemonteerd.

Als Teamleider Expeditie word je verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie van de werkzaamheden op de afdeling Expeditie. Het betreft een operationele functie en jouw werkzaamheden vinden zowel op ons kantoor als in het magazijn plaats. Je stuurt circa 25 medewerkers aan.

Junior Medewerker Verkoop binnendienst (fulltime):

Hoe ziet je dag als chaufeur eruit?

Kortom, De Jong Verpakking biedt werknemers zekerheid voor een duurzame toekomst en een mooie uitdaging in een ondernemend bedrijf met een open, transparante, Westlandse identiteit. Kijk snel bij onze vacatures als ons verhaal je aanspreekt en reageer als ook jíj vindt dat je ons kan helpen om de snelste te blijven!

“Ik ben Jeroen van Amerongen en werk sinds 2015 als chaufeur bij De Jong Verpakking. Samen met mijn collega’s zorgen wij ervoor dat de plano’s of opgezette dozen bij de klanten komen. Ik heb altijd als chaufeur gewerkt, maar het ijne bij De Jong Verpakking is dat je na een werkdag weer thuis komt. Veel ritten zijn in de buurt van het Westland, maar ook verdere ritten naar NoordNederland, Limburg en België komen regelmatig voor. Zo komen wij op veel verschillende plaatsen en bij allerlei bedrijven. Dat varieert van tuinders tot eiercentra tot aan grote magazijnen en fabrieken. Dat maakt het werk extra leuk. Omdat ik de hele dag onderweg ben, is het belangrijk dat onze spullen goed worden verzorgd. Sinds kort rijd ik in één van onze DAF’s XF105 Super Space Cab met nieuwe trailers. De Jong Verpakking rijdt met veel nieuwe vrachtwagens, dus het is ijn om hier trots op te kunnen zijn. Niet alleen onze wagens zijn belangrijk, maar natuurlijk ook de collega’s. Binnen De Jong Verpakking is de cultuur heel erg open en naast de gezelligheid tussen de chaufeurs is ook het contact met de planning en de collega’s in de magazijnen erg goed. Tip voor een nieuwe medewerker: maak het gezellig op je werk. Je bent er veel en dan is het belangrijk dat je plezier hebt.”

Bekijk de volledige vacatures op: westlandsebanen.nl/dejong


Renewi Belangrijkste investering: mensen! Mo Kamouni (47), machinist Toonaangevend waste-to-product bedrijf Renewi in Wateringen (voorheen Van Vliet Contrans) investeert veel geld in nieuwe technieken waarmee afval gescheiden en hergebruikt kan worden. Zo wordt momenteel één van Europa’s modernste puinbrekers gebouwd en heeft het een zeer geavanceerde sorteerinstallatie. Toch is dat niet het allerbelangrijkste, zegt Marc van Buijtene, Area Manager van Renewi : ‘De voornaamste investering binnen Renewi? Mensen. Zíj maken het verschil’. Die focus op ‘people’, naast de focus op uiteraard ‘planet’ en ‘proit’, is best opvallend, zeker in ogenschouw nemend hoe groot Renewi inmiddels is. “Dat klopt”, beaamt Marc, “maar ik zeg wel eens: wij zijn groot in klein blijven, in positieve zin bedoeld uiteraard. Ondanks de bedrijfsgrootte besefen we dat we ook nog altijd een lokale speler zijn, die bij mensen om de hoek een container of het huisvuil ophaalt, of waar bedrijven hun afval kunnen storten. Bij Renewi vinden we dat we een verantwoordelijkheid hebben naar onze klanten, maar ook zeker naar onze medewerkers. Sterker, zij weten het meeste van onze klanten. Je staat ervan te kijken hoe vaak onze relaties één van onze medewerkers kennen en andersom. Dat helpt, wij kennen onze klanten daardoor, weten wat ze nodig hebben. Dat is belangrijk, want daarin schuilt een deel van onze kracht.” Een andere belangrijke kracht van Renewi is uiteraard de visie op recycling. Waste no more, dat is de slogan van het bedrijf, dat begrippen als duurzaamheid en recycling als kernbegrippen heeft. Marc: “Ondanks dat we werkzaam zijn in een krimpmarkt, groeit Renewi. Dat heeft alles te maken met onze bedrijfsilosoie. Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van afval nieuwe grondstofen, halfabricaten en eindproducten. Inmiddels wordt bijna 90% van ons afval hergebruikt. Werken bij Renewi betekent dan ook werken voor een sterk

ONZE HUIDIGE VACATURES: Machinist Chaufeur www.werkenbijrenewi.nl

Eén van de meest ervaren machinisten bij Renewi in Wateringen is Mo Kamouni. De Hagenaar werkt al 17 jaar bij het bedrijf in Wateringen. Zowel de kraan als shovel heeft voor hem geen geheimen meer. En toch is voor Mo geen dag hetzelfde.

merk. Een merk waar je trots op kan zijn en dat stralen onze medewerkers ook uit. Wil jij je loopbaan ook een nieuwe, duurzame impuls geven? Sluit je dan ook aan bij Renewi.”

Jaap Cool (24), chaufeur Je hebt chaufeurs en chaufeurs. Zo zijn er chauffeurs voor bloemen en planten, voor groenten en fruit, maar natuurlijk ook voor afval. Dat laatste is toch wel een aparte tak van sport. Althans, volgens Jaap Cool (24) van Renewi. Jaap begon zo’n anderhalf jaar geleden bij Renewi. Eerst als portaalchaufeur (kleine containers aleveren en ophalen), maar inmiddels rijdt hij op een DAF XF met daarachter een enorme trailer. Zie hem gaan, de trots straalt van Jaap af. “Dit is geweldig leuk werk”, lacht Jaap. “Ik maak veel kilometers, kom overal, heb veel contacten met klanten en collega’s, wat wil je nog meer? En werken in afval vies? Nee hoor…. totaal niet!” Jaap is inmiddels in het bezit van diverse rijbewijzen en certiicaten. Uiteraard C, maar ook CE, Code 95 en een VCA-diploma. “Bij Renewi kan je alles vragen, vrijwel altijd wordt er positief op gereageerd. Dat is toch mooi, een bedrijf waar vrijwel alles kan? Als chaufeur bij Renewi begin je vroeg, maar je eet elke avond gewoon lekker thuis! Daarnaast staat Renewi ook open voor parttime chaufeurs, er is van alles mogelijk!” Voor een chaufeur bij Renewi is het belangrijk om te weten dat je breed inzetbaar bent en dus ook voor diverse vormen van transport ingezet kan worden. “Ik heb inmiddels mijn eigen trekker, maar soms is er een tekort ergens en dan word ik weer ingezet als bijvoorbeeld portaalchaufeur. Dat is niet erg, want dat houdt het lekker afwisselend. Portaalchaufeur is trouwens een heel goede leerschool, want dan kom je echt in nauwe straatjes en dergelijke, zo leer je het vak. Ook voor mij geldt dat ik het ontzettend ijn vind om hier te mogen werken. Ik kan mij eigenlijk geen betere werkgever wensen. Ik kijk uit naar mijn eventuele nieuwe collega’s!”

Wie Mo gadeslaat tijdens zijn werkzaamheden bij het overslaan van groenafval, denkt waarschijnlijk dat het vak van machinist bij Renewi appeltje-eitje is. Het ziet er bij Mo immers allemaal simpel en vloeiend uit. Niets is echter minder waar. “Je hebt toch wel een klein jaartje nodig om dit vak goed onder de knie te krijgen”, aldus Mo. “Als machinist voer je diverse werkzaamheden uit. Kort gezegd laden en lossen we de tientallen vrachtwagens die hier elke dag afval komen brengen en halen. Allereerst sorteer je de diverse afvalstromen die hier samenkomen. Dat doe je onder meer met een grijper. Dit vraagt veel techniek en nauwkeurigheid. Ook werk je vaak op een shovel. Er zijn natuurlijk heel veel soorten afval, die we zoveel mogelijke proberen te bundelen, zodat dit weer hergebruikt kan worden. Dat is ook de kracht van Renewi: zoveel mogelijk afval van een nieuw leven voorzien: waste no more. Het is ijn dat ik daar soms letterlijk een steentje aan bij kan dragen.” Mo heeft het bij Renewi na al die jaren nog altijd prima naar zijn zin. Dat komt ook door de afwisseling die het werk met zich meebrengt. “Als machinist werk je in diverse hallen. Zo heb je de groenhal, de steenwolhal en de bouw- en sloophal. Aan welke eigenschappen een machinist moet voldoen? Enige ervaring en technisch inzicht zijn meegenomen, daarnaast lexibiliteit en nauwgezetheid. Los van het werk vind ik Renewi ook nog eens een topbedrijf, met een goede sfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Ik kan Renewi dan ook bij iedereen aanbevelen.”

Bekijk de volledige vacatures op: westlandsebanen.nl/renewi


Een economie die op volle toeren draait: dat betekent heel veel transportbewegingen. Dat merkt ook Post-Kogeko. De logistieke dienstverlener uit Maasdijk heeft de wind weer vol in de zeilen. De adelaar, het beeldmerk van het bedrijf, vliegt dan ook als nooit tevoren. Nieuwe medewerkers zijn van harte welkom. Iets voor jou? Maak in onderstaande interviews kennis met een bedrijf dat ook jou een niet te missen afslag in je carrière aanbiedt!

Post-Kogeko Deze afslag wil je niet missen Ricardo van Zanten:

‘Als transportplanner hoor je bij de grote jongens’ Voor Ricardo van Zanten was het al op jonge leeftijd duidelijk: een baan in de transportsector was wat hij ambieerde. “Onze buurman was vrachtwagenchaufeur, dat vond ik machtig”, zegt Ricardo, terwijl hij meteen ook zijn drie (!) beeldschermen in de gaten houdt. “Ik wilde niet zozeer zelf chaufeur worden, maar wel graag in de transportsector werken. Om die droom te verwezenlijken ben ik naar het STC (Scheepvaart- en Transportcollege) in Rotterdam gegaan, waar ik de opleiding ‘Manager Opslag & Vervoer’ heb gevolgd. Vervolgens ben ik in 2008

ONZE LAATSTE VACATURES: Chaufeurs Winkeldistributie Het bevoorraden van supermarkten in regio Zeeland/Zuid-Holland/Noord-Brabant. Zowel fulltime, parttime of als oproepkracht.

Transportplanner Zeecontainers Je draagt zorg voor een zo eiciënt mogelijk transport van en naar de Rotterdamse haven, waarbij je snel schakelt bij onvoorziene omstandigheden die zich voordoen in de planning.

Transportplanner UK/Continent Elke dag leg je weer een nieuwe puzzel bij het maken van de planning. Je denkt constant in oplossingen en gaat samen met jouw collega’s voor het beste resultaat.

dezeafslagwiljenietmissen.nl

stage gaan lopen bij Post-Kogeko op de afdeling Administratie. Na dat half jaar maakte ik de overstap naar de afdeling planning. Dat wilde ik graag. Wat mij aansprak? Als transportplanner hoor je bij de grote jongens, hè. Je bevindt je dan in het hart van het bedrijf, je stuurt de chaufeurs aan en zorgt er elke dag voor dat het wagenpark zo eiciënt mogelijk wordt ingezet. Je kan het werk van een planner zien als een puzzel die elke dag opnieuw gelegd moet worden. En elke dag is de puzzel anders. Dat houdt dit werk ook zo gevarieerd, geen dag is hetzelfde. Aan welke eigenschappen een planner moet voldoen? Stressbestendigheid, goed kunnen analyseren en improviseren, en enige ainiteit met de sector is ook wel belangrijk, denk ik.”

Dat laatste komt goed uit, want binnenkort wordt de 27-jarige Ricardo voor de eerste keer vader: “Zeker als je kinderen krijgt, is het ijn dat je regelmaat in je leven hebt. We kijken natuurlijk erg uit naar de geboorte van ons eerste kindje, een meisje, al is het ook wel spannend. Of ze ook in de transport belandt? Geen idee, maar meer vrouwen in de transport zou natuurlijk wel leuk zijn!”

Naaldwijker Ricardo is inmiddels al zo’n kleine tien jaar werkzaam als transportplanner, speciiek gericht op het Verenigd Koninkrijk. Hij mag zich dus inmiddels tot de ervaren planners rekenen. “Het voordeel van meer ervaring is dat je de oplossing van de puzzel eerder ziet. Dat inzicht bouw je langzaam op. Trek er maar minimaal een jaar voor uit voordat je echt goed inzicht krijgt in de worklow van alle transportbewegingen die dagelijks plaatsvinden binnen een bedrijf als Post-Kogeko. Dat is niet erg, die tijd krijg je hier gewoon, logisch.” Het team Transportplanning UK van Post-Kogeko bestaat uit vier planners van in totaal een groep van 10 planners die de afdeling Trailer Transport rijk is. “We beginnen op verschillende tijden. De eerste planner begint om 06.00 uur ‘s-ochtends. Dat is de meest hectische shift, alle vrachtwagens zijn dan onderweg. Vervolgens sluiten er om 09.00 uur nog twee planners aan en om 10.00 uur de laatste. Over het algemeen werk je als planner 40 uur per week, met af en toe een paar overuren. Maar dat is allemaal goed te overzien en goed te combineren met je eigen sociale leven.”

Bekijk de volledige vacatures op: westlandsebanen.nl/postkogeko


De directie, Chris Beezemer:

‘Post-Kogeko is nog echt een familiebedrijf’ Je hoort het vaak: werken bij grotere bedrijven betekent vaak dat je als werknemer niet echt meer ‘gezien’ wordt. Dat je een beetje een nummer bent. Dat hoeft echter niet. Dat bewijst Post-Kogeko. Het bedrijf is heus een grote organisatie, maar heeft nog altijd alle kenmerken van een écht familiebedrijf. “Post-Kogeko is ooit begonnen als een familiebedrijf en dat is het nog steeds, het zit in ons DNA”, zegt logistiek directeur Chris Beezemer. “Natuurlijk zeggen de meeste bedrijven dat, maar wij proberen echt met het personeel in gesprek te blijven en een stukje persoonlijke aandacht te hebben. Soms maken mensen een overstap naar een andere organisatie, maar in veel gevallen komen ze ook weer terug.

Beter gezegd: naar het familiaire van ons bedrijf, naar het samen werken aan een goed resultaat, naar het gevoel elkaar te kennen.” Post-Kogeko is op dit moment hard op zoek naar chaufeurs, in het bijzonder winkeldistributiechauffeurs (zie ook het verhaal van Karel de Vos). Chris: “Dat klopt, daar liggen voor ons op dit moment de uitdagingen als het gaat om het aantrekken van nieuwe medewerkers. Winkeldistributie is een aparte tak van sport, het biedt heel veel mogelijkheden. Je kan lange dagen werken, maar ook parttime. Zelfs als oproepkracht ben je van harte welkom. Zo hebben we in ons bestand enkele brandweermannen en politieagenten op de loonlijst staan. Die vinden het leuk om in hun vrije tijd een ritje te doen. Ook dan kun je bij ons terecht. Het geeft maar aan dat je bij Post-Kogeko alle kanten op kan.”

Wie besluit in de winkeldistributie te gaan, is van één ding verzekerd: je truck is supermodern. PostKogeko heeft dit jaar 40 nieuwe trekkers aangeschaft voor de winkeldistributie. “Albert Heijn verlangt dat wij gebruikmaken van de meest duurzame transportmiddelen. Dat betekent dat 21 van onze trucks op LNG rijden, één van de minst vervuilende brandstofen van dit moment. Dus als winkeldistributiechaufeur rijd je vaak in een heel mooie trekker, voorzien van alle gemakken. Wie als chaufeur begint bij Post-Kogeko hoeft overigens niet te denken dat hij of zij zich niet kan ontwikkelen binnen het bedrijf. Het biedt tal van groeikansen. “Er zijn veel mogelijkheden. Op de auto, maar er zijn natuurlijk veel meer functies beschikbaar. Neem daarom ook gerust de afslag naar Post-Kogeko en laten we er samen een succes van maken!”

Karel de Vos:

‘Winkeldistributie is de beste leerschool voor chaufeurs’ Heb jij vanmorgen toevallig een ‘bammetje’ met pindakaas gegeten? Dan bestaat de kans dat dat potje pindakaas misschien wel in de trailer van Karel de Vos heeft gezeten. De 60-jarige winkeldistributiechaufeur bij Post-Kogeko heeft een zeer uitdagende baan: samen met zijn collega’s de honderden ilialen van Albert Heijn in West- en Zuidwest Nederland bevoorraden. Een grote uitdaging. Durf jij hem ook aan? Karel mag gerust een bijzondere man genoemd worden. Waarom? Hij begint elke nacht tussen 12 en 3! “Ik weet niet beter”, zegt de in Brabant geboren Schiedammer. “Ik moet er niet aan denken dat ik om half 7 moet beginnen. Nee hoor, laat mij maar lekker in de nacht en ochtend werken. Ik heb daar eigenlijk amper aan moeten wennen, ook niet toen ik 20 jaar geleden begon bij PostKogeko.” Denk nu niet dat iedereen zo vroeg begint als winkeldistributiechaufeur, want dat is niet zo. Winkeldistributiechaufeur is een heel variabel beroep. De een begint net als Karel ’s nachts, maar an-

dere collega’s beginnen later in de ochtend of in de middag. Karel werkt fulltime en weer anderen

parttime. Iedereen mag daarin zijn eigen keuze maken bij Post-Kogeko. Fulltime, parttime, oproepkracht: you name it, they got it. Karel: “Dat komt omdat de magazijnen van Albert Heijn tegenwoordig dag en nacht zijn geopend. We kunnen met onze super duurzame trucks dus altijd beleveren. Dat gebeurt overigens vanuit Pijnacker, waar het distributiecentrum is gevestigd. Dat is ons vertrekpunt. Samen met de mensen van Albert Heijn zorgen we ervoor dat onze trailers vol met karren worden geladen en vervolgens bezorgen wij alle producten bij de diverse supermarkten. Soms rijd ik naar Zeeland, maar het gebeurt ook dat ik de ilialen in bijvoorbeeld de steden Rotterdam of Den Haag moet bevoorraden. Dat is soms echt een uitdaging! Je hebt te maken met obstakels, calamiteiten, verkeer et cetera. Dat vraagt best veel aanpassingsvermogen en stuurmanskunsten van een chaufeur. Ik zeg daarom wel eens: winkeldistributie is de beste leerschool voor een vrachtwagenchaufeur!”

Bekijk de volledige vacatures op: westlandsebanen.nl/postkogeko


Nature´s Pride Ready to … meet? Florian Prins, Floor Manager: Nature’s Pride in Maasdijk heeft werkelijk alles wat een werkgever een werknemer kan bieden: uitdagend werk, goede arbeidsvoorwaarden, een schitterende pand met moderne werkplekken, goede doorgroeimogelijkheden, gezellige bedrijfsevents én een gezonde bedrijfskantine. Maar dat is nog niet alles: je kan er zelfs aan yoga of bootcamp doen! Je zou toch zeggen: daar wil iedereen wel werken! Toch kan de leverancier van ruim 500 unieke groente- en fruitsoorten nieuwe medewerkers nog altijd heel goed gebruiken. “Dat heeft alles te maken met

ONZE HUIDIGE VACATURES: Loodsmedewerker (fulltime en parttime) Jij gaat aan de slag in ons schone en moderne Loods om orders te verzamelen voor meer dan 300 retail- en groothandelsklanten. Daarnaast houd je je bezig met het uitsplitsen van binnenkomende producten en het verzendklaar maken van bestellingen. Je spreekt minimaal Engels of Nederlands, hebt verantwoordelijkheidsgevoel én kan tegen een beetje kou. Voor het stapelen van de dozen heb je enig ruimtelijk inzicht nodig. Are you ready to meet?

Logistiek Administratief Medewerker (fulltime) Als Logistiek Administratief Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het organiseren, beheren en verladen van orders. Laadtijden die veranderen of orders die worden aangepast, jij zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent en blijft! Hierdoor kan jij altijd het juiste advies geven aan de Verkoper en verloopt het proces van inkomende tot uitgaande goederen zo eiciënt mogelijk.

Operator Productielijn (fulltime) Een verpakkingslijn zo efectief en eiciënt mogelijk laten draaien? Ervoor zorgen dat jouw team de benodigde materialen en producten op tijd heeft? Als Operator Productielijn ben je verantwoordelijk voor één van onze 35 verpakkingslijnen bij onze Packing afdeling. Jij zorgt ervoor dat deze voortdurend blijft draaien. Draai jij daar je hand niet voor om, solliciteer dan snel!

www.werkenbijnaturespride.nl

de enorme groei die we nog altijd doormaken”, zegt recruiter Denise van Adrichem. “Nature’s Pride is voor veel mensen een hele aantrekkelijke werkgever, maar door deze groei is het een uitdaging om collega’s te vinden, die met ons mee willen groeien en samen het hoogste niveau willen bereiken. Nature’s Pride is momenteel met name op zoek naar Loodsmedewerkers die aan de slag willen in onze mooie en moderne Loods!” Goed om te weten natuurlijk, maar wat doet Nature’s Pride nu eigenlijk precíes? Denise: “Nature’s Pride werkt samen met telers van bijvoorbeeld mango’s, avocado’s, groene asperges en bessen vanuit de hele wereld, van Peru tot Thailand. Al deze producten komen na het oogsten binnen bij Nature’s Pride in Maasdijk. Op deze locatie worden producten gerijpt, verpakt en klaargemaakt voor verzending naar verschillende groothandelsbedrijven en supermarkten in heel Europa.” De grote kracht van Nature’s Pride is dat we de samenwerking opzoeken door de gehele keten heen, ‘van boom tot schap’. “Het is onze doelstelling om samen met onze leveranciers en klanten een zo’n lekker, gezond en duurzaam mogelijk geteeld product op de markt te brengen, ook nog eens tegen een eerlijke prijs. Je kan onze producten herkennen aan het bekende EAT ME label. Staat er ook nog een rode RIJP pijl op de EAT ME sticker? Dan is het betrefende EAT ME product perfect eetrijp of wel ‘ready to eat’. Dit komt door het unieke rijpingsproces waarmee we ons onderscheiden en dat maakt Nature’s Pride al bijna 20 jaar zeer succesvol.” “Dat betekent ook dat we voor nieuwe medewerkers een prachtig bedrijf zijn om je carrière met veel zekerheid te beginnen of vervolgen. Met andere woorden: kom langs bij ons, we are ready to meet you!”, sluit Denise met een grappige woordspeling af.

‘Je kan hier goed doorgroeien’ Toen Florian Prins (28) zo’n zeven jaar geleden een baan zocht, wist hij: ik wil graag aan de slag bij Nature’s Pride. Hij vroeg aan zijn vrienden die al bij het bedrijf werkten of die een visje voor hem uit wilden gooien.

Florian kan zich zijn eerste jaar nog goed herinneren: “Er komt zeker in het begin heel veel informatie op je af als je begint als Orderpicker. Je krijgt eerst algemene informatie over het bedrijf: waar zit wat, wie is wie, waar moet je zijn met vragen? Vervolgens word je ingewerkt op je werkplek in de loods. Dat is best intensief, er is veel te leren. Denk maar aan al die verschillende soorten producten die we dagelijks verwerken, de administratie rond het verzamelen van de orders en het stapelen van alle dozen op pallets. Kortom: het is hard werken en je staat bijna nooit stil! Maar maak je geen zorgen: je wordt goed ingewerkt. Dat moet ook wel, want de kwaliteit van de logistieke processen en de producten moet uiteraard gewaarborgd zijn. Na verloop van tijd merk je dat je dingen letterlijk en iguurlijk sneller oppikt, met als resultaat dat je ook anderen kunt gaan helpen. Dat is leuk natuurlijk!” Voor Florian was het al snel duidelijk: hij wilde graag doorgroeien binnen Nature’s Pride, Florian: “Dat kan ook goed bij Nature’s Pride en dat is typerend voor dit bedrijf. Je wordt echt gestimuleerd om de beste versie van jezelf te worden. Zo kreeg ik langzaam steeds meer verantwoordelijkheid en vandaag de dag mag ik mij zelf Floor Manager noemen. En wie weet wat er nog in het vat zit!”

Bekijk de volledige vacatures op: westlandsebanen.nl/naturespride


Staalduinen Logistics ‘Voor procesoperators met groot rijbewijs’ Roxanne van der Salm en Amber van Staalduinen:

‘We horen regelmatig: Dit had ik tien jaar eerder moeten doen!’ Ken je het gevoel dat je iets veel eerder had moeten doen? Die opmerking horen Roxanne van der Salm en Amber van Staalduinen van Staalduinen Logistics regelmatig van nieuwe medewerkers. Het zegt iets over de uitdaging die werken bij Staalduinen met zich meebrengt. Wat het zo uitdagend maakt? Roxanne en Amber leggen het uit. “Staalduinen bestaat volgend jaar 100 jaar”, zegt Roxanne in de prachtige bedrijfslocatie op industrieterrein Honderdland in Maasdijk. “Een bedrijf met een enorme geschiedenis: waar het in 1919 begon met het vervoer met paard en wagen is het bedrijf inmiddels gegroeid naar een wagenpark met ruim 70 vrachtwagens en 120 tankopleggers”.

ONZE ACTUELE VACATURES: Tankwagenchaufeurs Tankwagenchaufeurs bij Staalduinen zijn gemotiveerd, nauwkeurig, klantvriendelijk én hebben een positieve instelling. Om als tankwagenchaufeur aan de slag te gaan, heb je een geldig CE-rijbewijs met code 95 nodig of start je binnenkort met de BBL-opleiding logistiek medewerker of chaufeur beroepsgoederenvervoer. Het is mogelijk om fulltime of op oproepbasis bij ons te komen rijden. Ook zijn wij op zoek naar lexibele krachten die in het hoogseizoen inzetbaar zijn als tankwagenchaufeur en in het laagseizoen een handje helpen in de loods.

Overige vacatures Door de groei en ontwikkeling van ons bedrijf zijn wij naast tankwagenchaufeurs continue op zoek naar nieuwe collega’s die met ons mee willen groeien. Je kunt bij ons onder andere aan de slag als logistiek medewerker. Als logistiek medewerker voer je diverse werkzaamheden uit in de loods, zoals order- en pickwerk op de hef- en reachtruck & het laden en lossen van oliën in de tanks en tankwagens. Ook transportplanners, logistieke planners en monteurs zijn van harte welkom om ons team te komen versterken. Bekijk onze actuele vacatures op: werkenbijstaalduinen.nl

Amber vult aan: “Om verder te kunnen groeien, zijn wij met name op zoek naar chaufeurs. Tankwagenchaufeurs die voor ons rijden, zijn niet te vergelijken met chaufeurs werkzaam in bijvoorbeeld de AGF-sector. Het vervoer van vloeistofen betekent een andere benadering van het chauffeursvak. We zeggen binnen Staalduinen wel eens: ‘Je bent eigenlijk een procesoperator met groot rijbewijs’.” Je moet echt je koppie erbij houden. Voor dit werk zoeken we dus vakkundig personeel. Onze chaufeurs worden goed opgeleid. Een nieuwe chaufeur start meestal met het vervoer van AdBlue. Je vervoert dan één product naar diverse klanten binnen de Benelux. Ook verzorgen wij de distributie van smeerolieproducten en vloeibare meststofen. In deze twee takken van sport vervoer je meerdere producten tegelijk in één oplegger. Onze klanten bevinden zich in de Benelux en omliggende landen, zoals Frankrijk en Duitsland. Het distributiewerk is niet voor iedereen weggelegd. Het wordt dan ook vaak gezien als een mooie vervolgstap in je carrière als tankwagenchaufeur. “Het grootste deel van onze chaufeurs is van maandag t/m vrijdag van huis”, aldus Roxanne. Weekendwerk doen we op basis van weekenddiensten. Gemiddeld heb je zo’n vijf keer per jaar weekenddienst. De overige weekenden heb je als chaufeur dus echt weekend. Over de vraag wat Staalduinen bijzonder maakt, hoeft Roxanne niet lang na te denken: “Staalduinen is nog een echt familiebedrijf en dat merk je. De meeste collega’s werken er al jaren en kennen elkaar goed. Mensen die denken dat ze in onze familie passen, nodigen we van harte uit om ook toe te treden.”

Rick van der Lans (logistiek medewerker en binnenkort tankwagenchaufeur):

‘De kick van het moment dat je losgelaten wordt…’ Hij kan bijna niet wachten op het moment dat hij zelf mag gaan rijden. Dit hoogtepunt breekt waarschijnlijk binnenkort aan, want Rick van der Lans (18) uit ’s-Gravenzande mag 8 augustus opgaan voor zijn CE-rijbewijs. Hij mag dan zelf de weg op met een tankwagen van Staalduinen. “Ik ben hier twee jaar geleden begonnen met mijn leerwerktraject”, zegt Rick, terwijl hij ons rondleidt in de enorme opslagloodsen met vaten, dozen en tanks. “Ik wilde altijd al de transport in en ben gek van auto’s. Ik volg in Naaldwijk de BBL-opleiding logistiek medewerker en kon via Aldiver terecht bij Staalduinen. Tijdens mijn leerwerktraject word ik ingezet als logistiek medewerker in de loods. Met een hef- of reachtruck pick ik de verpakte orders voor onze klanten. Dit kunnen bijvoorbeeld pallets, vaten of IBC’s zijn. Ook werk ik in de bulk. In de bulk assisteer je de chaufeurs om de producten die we hier hebben opgeslagen te laden in de tankwagens. Hartstikke leuk werk, maar met name ook werk waarbij je écht geconcentreerd moet zijn. Na verloop van tijd krijg je meer verantwoordelijkheden van je collega’s. Na een aantal weken komt het moment dat je daadwerkelijk wordt losgelaten. Dat is geweldig: het gevoel dat je het alleen mag gaan doen, geeft echt een kick. Beetje bij beetje krijg je steeds meer handigheid in het werk, al moet je uiteraard wel altijd scherp blijven.” Voor Rick is de functie van logistiek medewerker een opstapje richting zijn echte droom: tankwagenchauffeur worden. “Dan begint het voor mij echt”, lacht de Westlander. “Als het goed is, haal ik binnenkort mijn CErijbewijs en dan kan ik beginnen met het vervoer van AdBlue naar benzinestations. Na ervaring op te hebben gedaan in de AdBlue kan ik wellicht doorstromen naar de olie of vloeibare meststofen”. Op de vraag of Rick er tegenop ziet om straks de hele week van huis weg te zijn, antwoordt hij: “Dat maakt mij niet uit: Alleen mijn moeder ziet daar tegenop, maar daar is het ook een moeder voor hè, haha.”

Bekijk de volledige vacatures op: westlandsebanen.nl/staalduinen


Royal FloraHolland De logistieke uitdaging van een kleurrijke wereldspeler Bij Royal FloraHolland heerst altijd grote bedrijvigheid. Bij de drie vestigingen in Naaldwijk, Aalsmeer en Rijnsburg worden dagelijks immers 200.000 transacties gesloten. Het is dan ook een van de grootste werkgevers in onze regio Westland. Nieuwe werknemers in met name de logistieke keten zijn van harte welkom!

Iedere Westlander kent natuurlijk de Naaldwijkse bloemenveiling Royal FloraHolland. “Maar ik denk dat veel mensen niet écht weten hoe groot het bedrijf wereldwijd is”, vertelt Rob Schiphorst, Teammanager Corporate Recruitment bij Royal FloraHolland. “200.000 jaarlijkse transacties zijn goed voor een omzet van 4,8 miljard waarmee we wereldleider zijn. Nog een leuk cijfer: de inhoud van onze koelcellen is zo groot als 12,5 miljoen pakken melk, de dagelijkse melkconsumptie van heel Nederland.” Logistiek vraagstuk Het grootste vacaturevraagstuk heeft Royal FloraHolland momenteel in de logistiek. “We zoeken zowel naar orderpickers als teammanagers en proces-coördinatoren. Zij zorgen ervoor dat de aangevoerde producten op de juiste plaats in de veiling terecht komen en dat ze daarna bij de klant worden afgeleverd. Je kent de beelden vast wel van de karren die als een georganiseerd mierennest door de distributiehal rondrijden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van voicetechnologie. In een oortje hoor je welke producten waarnaartoe moeten en via spraak wordt dat bevestigd. Geen gedoe met papieren bonnen dus.”

maal veel ainiteit met onze branche en dat werkt wel zo prettig.” WestlandseBanen Royal Flora Holland werkt samen met WestlandseBanen om haar vacatures onder de aandacht te brengen via de website, sociale media en de krant Het Hele Westland. “Uiteraard hebben we eerst een pilot gedraaid en dat is goed bevallen”, zegt Robert Guliker van WestlandseBanen. “We zijn allebei blij met de behaalde resultaten tot nu toe. Samen gaan we ervoor zorgen dat heel veel mensen een mooie nieuwe baan bij Royal FloraHolland zullen vinden.” Ommezwaai Ook op andere gebieden binnen de veiling wordt overigens een ommezwaai gemaakt naar een geautomatiseerd proces met geavanceerde software en robotisering. “De stap naar een digitale klok en het beeldveilen is al een tijdje geleden ingezet. Nu nemen we ons logistieke systeem verder onder de

loep en werken aan een overkoepelend besturingssysteem voor al onze vestigingen. Een mooie uitdaging voor nieuwe werknemers om aan bij te dragen”, vindt Schiphorst. Toekomstplein Werken bij Royal FloraHolland betekent werken met een geurend en kleurig levend product. Daarnaast gelden er goede arbeidsvoorwaarden: een 38-urige werkweek, maar veel parttime-mogelijkheden, 27 vakantiedagen, een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage en persoonlijke ontwikkeling via het Toekomstplein. “We stimuleren onze mensen om op een hoger niveau te komen. Via het Toekomstplein kun je ontdekken wat je wilt en wat je talenten zijn. Wij kunnen die ambities dan faciliteren met een opleiding en doorgroeimogelijkheden.”

Spannend “Het is momenteel een spannende arbeidsmarkt”, weet Rob Schiphorst. “Het is moeilijker geworden om de juiste mensen te vinden en te houden. Samen met WestlandseBanen gaan we nu opzoek naar die mensen. Het grootste pluspunt is dat het platform lokaal werkt. Mensen in deze regio hebben nu een-

ONZE HUIDIGE VACATURE: Teammanager logistiek Bekijk de volledige vacatures op: westlandsebanen.nl/royalloraholland


Vrach twagenchauffeur

Orderpickers (fulltime)

SVB Transportgroep

Solleveld Holland

Poeldijk

WWW.SVBTRANSPORTGROEP.NL

Bedrijfsomschrijving SVB Transportgroep B.V., te Poeldijk, is specialist in het vervoer van groenten & fruit en gerelateerde producten in Nederland. In ruim twintig jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een van de professionele vervoerders in groenten en fruit. Als specialist kennen we de branche als geen ander. In deze sector gaat het immers altijd om snelheid. Snel schakelen - letterlijk en figuurlijk -is in ons vak belangrijk. Met een modern wagenpark en een compacte en .nl slagvaardige organisatie zijn we onze opdrachtgevers van dienst.

Vrachtwagenchauffeur Functieomschrijving Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een ervaren en gemotiveerde C-E, Vrachtwagenchauffeur voor nationale en eventueel internationale ritten. Noord Holland, Venlo, Breda, Barendrecht, Bleiswijk en Utrecht dit zijn zo maar een aantal bestemmingen die we dagelijks aandoen. In deze functie is een verwachten wij een grote mate van zelfstandigheid, klantvriendelijkheid en representativiteit. Het leveren van een optimale service naar klanten staat voor ons centraal. Wij vragen • Je bent in het bezit van rijbewijzen B, C en E; • Je kunt goed zelfstandig werken; • Je bent flexibel en stressbestendig. Wij bieden • Een geldige code 95; • Geen 9 tot 5 mentaliteit; • Goede communicatieve vaardigheden; • Een goede beheersing van de Nederlandse taal. • Bij voorkeur heb je ervaring in de groente- en fruitsector.

Maasdijk

Bedrijfsomschrijving P. Solleveld Export BV is een export- en groothandelsbedrijf in groenten en fruit, gevestigd op het Transport Centrum Westland in Maasdijk. De bestellingen van onze klanten worden dagelijks verzameld en op pallets klaargezet voor verzending. Hiervoor zijn wij op zoek naar

Orderpickers Fulltime Functieomschrijving Om je werk goed te kunnen doen is het van belang dat je het Nederlands goed beheerst. Ook is het van belang dat je redelijk kunt hoofdrekenen. Verder is het noodzakelijk dat je flexibel bent qua werkzaamheden en werktijden en dat je een goede teamgeest hebt. Je gaat redelijk zelfstandig werken in een klein team met een informele werksfeer. Als je de juiste persoon voor deze baan blijkt te zijn, bieden wij op termijn de mogelijkheid tot een vast dienstverband. Reageren op deze functie Voor nadere informatie omtrent deze vacature kun je contact opnemen met Marcel van Lier via 0174-527450 of mvl@solleveld.nl. Sollicitaties kun je richten aan: P. Solleveld Export B.V. Transportweg 45 2676 LM Maasdijk mvl@solleveld.nl Je kunt ook direct solliciteren via WestlandseBanen.nl!!

Arbeidsvoorwaarden SVB Transport biedt jou een verantwoordelijke en zelfstandige functie met gebruik van moderne materialen. Wij zijn een dynamische organisatie met goede werksfeer, waar iedereen met beide benen op de grond staat. Je wordt beloond middels een salaris conform CAO. De werktijden bestaan uit roulerende diensten tussen 06.00 en 18.00u. Afhankelijk van de drukte is uitloop mogelijk. Reageren op deze functie Solliciteer dan nu door een mail te sturen naar henri@svbtransportgroep.nl t.a.v. Henri de Wit. Je kunt ook direct solliciteren via WestlandseBanen.nl! Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar 0174-282280.

Bekijk de volledige vacatures op: westlandsebanen.nl


Trailer Ch au ffeu r (M/V) en Ch arters

Chauffeur (fulltime)

Ton van Bergen Transport

Wildenberg Recycling

Monster

Den Haag

Bedrijfsomschrijving Ton van Bergen Transport is al bijna 50 jaar actief in de transport in de groente- en fruit transport en de containers en kassenbouw transport! Het bedrijf is sterk in de regio’s Bleiswijk, Waddinxveen, Barendrecht en Westland. Het bedrijft groeit en om deze groei bij te kunnen benen zijn wij per direct op zoek naar een:

voor de Franse markt is Celdomy gespecialiseerd in ijnmazige distributie van

Trailer Chaufeur (M/V) en Charters Bakwagenchaufeur bloemist. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven en Oice Manager (HR) Functieomschrijving Als trailer chaufeur vervoer je verschillende goederen. Je dag begin tussen 06.00 en 08.30 uur en je werk tot ongeveer 18.00 uur.

Wij vragen De functie is enorm divers en daarom zoeken we een echte duizendpoot.Je Om deze functie goed tede kunnen is het belangrijk dat je in bent van ondersteunt HR envervullen de administratie in de breedste zinhet vanbezit het woord. Je houdt een rijbewijsjeCE dat je eendegemotiveerde, leergierige instelling hebt! Je vormt het eerste o.a.en bezig met salarisadministratie en diverse HR zaken. Wij bieden We bieden je een plek in eenondersteun gezellig team. Daarnaast je een salaris conform zaken. Daarnaast je collega’s opkrijg administratief vlak. Je bentCAO. breed Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform inzetbaar en ziet het als een uitdaging omCAO. nieuwe dingen snel eigen te maken. Reageren op deze functie Ben jij de nieuwe gemotiveerde collega die wil werken en heb je rijbewijs CE in bezit? Bel of kom langs en vraag naar Ben van Logchem. Je kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen: Ben@tonvanbergen.com Goede beheersing van het MS-Oice pakket; Je bent accuraat, proactief en leergierig; Vlotlaan 28, 2681 RX MonsterJe kan met deadlines werken en gaat ervoor om deze te behalen; Tel: 0174-246380Je beschikt over tactische en sociale vaardigheden; Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken. Je kunt natuurlijk ook solliciteren via WestlandseBanen.nl!

Uitzicht op een vast dienstverband. Reageren op deze functie Zie jij het als een uitdaging om ons team in deze veelzijdige functie te onder

Bedrijfsomschrijving Wildenberg Recycling B.V. is een onderneming die zich ruim 50 jaar bezighoudt met het inzamelen en verwerken van oud papier, karton, metalen en plasticfolie in Den Haag en maakt deel uit van de Van Scherpenzeel Groep. Het vertrouwelijk vernietigen van archieven is een specialistisch onderdeel van onze activiteiten. Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een: voor de Franse markt is Celdomy gespecialiseerd in ijnmazige distributie van Chaufeur

fulltime

bloemist. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven en

Oice Manager (HR) Functieomschrijving Als chaufeur begint je werkdag om 06.30 uur en zorg je voor het inzamelen en afvoeren van papier/karton en vertrouwelijk papier. Je bent in het bezit van rijbewijs C (E is een pré), een chaufeurspas en code 95. Je hebt minimaal 1 jaar ervaring en geen 9 tot 5 mentaliteit. Verder ben je lexibel, fysiekdivers sterk,en klantgericht en beheers je echte de Nederlandse taal goed in woord en De functie is enorm daarom zoeken we een duizendpoot.Je geschrift. ondersteunt de HR en de administratie in de breedste zin van het woord. Je houdt je o.a. bezig met de salarisadministratie en diverse HR zaken. Je vormt het eerste Wij bieden • Een zelfstandige functie binnen een klein en enthousiast team •zaken. Een open en ondersteun informele werkomgeving leuke collega’s Daarnaast je collega’s opmet administratief vlak. Je bent breed •inzetbaar Goede en secundaire arbeidsvoorwaarden enprimaire ziet het als een uitdaging om nieuwe dingen snel eigen te maken. Vanwege de werkzaamheden met vertrouwelijk materiaal, zal er voor deze functie een Verklaring Omtrent Gedrag door ons worden aangevraagd. Reageren opbeheersing deze functie Goede van het MS-Oice pakket; Herken jij jezelf in dezeproactief omschrijving en heb je interesse? Stuur dan jouw cv met motivatiebrief Je bent accuraat, en leergierig; naar W. Lamphen via personeel@wildenbergrecycling.nl. Je kunt ook solliciteren via WestlandseBanen.nl! Je kan met deadlines werken en gaat ervoor om deze te behalen; Je beschikt over tactische en sociale vaardigheden; Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

Uitzicht op een vast dienstverband. Reageren op deze functie Zie jij het als een uitdaging om ons team in deze veelzijdige functie te onder

Zet je werk weer op de rit met deze unieke iets! Like onze Facebookpagina en win deze iets! /westlandsebanen

Profile for WL Media

Westlandse banen carrièrekrant  

Westlandse banen carrièrekrant  

Profile for wlmedia