Page 1

STONE BASE TUIN

SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK


STONE BASE SINDS 1996

Stone base B.V. is sinds 1996 een krachtig familiebedrijf, gedreven door passie, kwaliteit en de best mogelijke service. Stone base is gespecialiseerd in de verkoop van een uitgebreid assortiment duurzame- en hoogwaardige outdoorproducten, zoals natuursteen, keramiek, straatbaksteen en verlichting. Door onderverdeling in verschillende divisies, creĂŤert Stone base een optimaal product- en servicepakket voor de professionele tuin- en projectenmarkt. Door jarenlange samenwerking met hoofdzakelijk Italiaanse top producenten biedt Stone base een hoogwaardige en uitgebreide keramische collectie, voor in & outdoor. Naast het sublieme design en hoge kwalitatieve eigenschappen, zijn onze exclusieve maatvoeringen onderscheidend in de markt. Door eigen productie faciliteiten zijn we in staat keramische materialen in unieke maatwerk uitvoeringen te realiseren. Deze combinatie resulteert in een toegevoegde decoratieve ambiance en exclusieve allure, in elke project. 3


DE BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN VAN KERAMIEK HOOGWAARDIGE KWALITEIT

Keramiek wordt vervaardigd uit zuivere natuurlijke materialen zoals klei en kwarts. Het wordt gevormd en op hoge temperaturen gebakken. Waardoor een dooren-door gekleurd, constant en kwalitatief hoogwaardig product ontstaat. De keramische tegels van Stone base voldoen aan strenge normen en toleranties, zijn sterk en vorstbestendig.

4

STIJLVOL AFGEWERKT

Keramiek is kleurvast en voegt stijl en elegantie toe aan ieder ontwerp. GeĂŻnspireerd door natuursteen en zijn natuurlijke elementen worden structuur- en kleurschakeringen door middel van verschillende patronen perfect nagebootst. Uiteraard zonder onregelmatigheden zoals die bij natuurlijke materialen wel kunnen voorkomen.

BINNEN & BUITEN

Keramiek wordt traditioneel uitgevoerd in een dikte van 9 tot 12 mm. Door nieuwe technologische ontwikkelingen worden veel tegels nu ook in 20 en 30 mm. dikte geproduceerd. Toepassing van keramische tegels in buitenruimtes is sinds enkele jaren een sterk groeiende trend. Niet verwonderlijk gezien de vele voordelen die het biedt ten opzichte van bijvoorbeeld natuursteen of betonproducten.


ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Keramiek heeft een zeer lage porositeit (minder dan 0,05%). Hierdoor maken vuil en vlekken weinig kans om in te trekken en is keramiek makkelijk te reinigen. Ook algen, mossen en schimmels krijgen moeilijk de kans om te hechten. Combineer dit met een voegmiddel en u hoeft (bijna) niet meer om te kijken naar uw terras.

KRAS- EN SLIJTBESTENDIG

Keramiek is een zeer hard product en daardoor kras- en slijtbestendig. Het belopen van keramische tegels, of bijvoorbeeld het schuiven van meubilair en stoelen, heeft geen nadelige invloed op het uiterlijk van keramiek.

MAKKELIJK TE LEGGEN

Keramiek is zeer maatvast. Het productieproces en de kwaliteitscontroles leveren een gekalibreerd product, zodat de tegels eenvoudig te verwerken zijn.

5


SOLIDO CERAMICA De ‘SOLIDO CERAMICA’ serie, een prachtige ‘solide’ serie keramische terrastegels van 3 centimeter massieve, hoogwaardige kwaliteit, gecombineerd met subliem Italiaans design. Optimaal verwerkingsgemak voor zowel de professional als de doe-hetzelver. Geschikt voor een normaal zandbed met degelijke ondergrond. Cement-stabilisatie is niet noodzakelijk, echter adviseren wij dit wel. Te verwerken met minimaal 3-5 mm. voeg. Soort voegmateriaal is vrij te bepalen door de erkende vakman en afhankelijk van de ondergrond. Doorgaans hebben wij uitstekende ervaringen met waterdoorlatende voegmortels als VDW 840 plus en/of Bostik flex. Massieve 1 component-constructie waardoor risicovolle lijmverbindingen en mogelijke onderlinge verschillen in uitzettingscoëfficiënten worden uitgesloten. Zeer hoge drukbestendigheid waardoor de tegels geschikt zijn voor extreme belasting, bijvoorbeeld opritten.( vakkundige ondergrond vereist). Slijtvastheid/stroefheid conform R11 A. Werking van de tegels is 60,7x60,7 en 40,7x80,8 cm in verband met splintervrije kop. De kans op beschadiging van het oppervlak, wordt hierdoor zeer gering. De tolerantie op lengte en breedte bedraagt maximaal +/- 1,5 mm. Gewicht per tegel 60x60x3 cm. bedraagt 24,4 kg. Oftewel 66,6 kg per m² ( vergelijkbare massa als natuursteen tegel 3 cm.)

6


GRIGIO

GRIGIO

GIALLO

30MM 60X60

GIALLO

MARRONE

30MM 60X60

MARRONE

30MM 60X60

MARRONE 60X60

7


BLUESTONE

8

CEMENTO

DARK

30MM 60,7X60,7 40,7X80,8

BLACK

30MM 60,7X60,7 40,7X80,8

GREY

30MM 60,7X60,7 40,7X80,8

SMOKE

30MM 60,7X60,7 40,7X80,8

TAUPE

30MM 60,7X60,7 40,7X80,8

SLATE BLACK 60X60


MINIERA

BLACK

30MM 60X60

PIETRA

BASALTO

30MM 60,7X60,7 40,7X80,8

SLATE

BLACK

30MM 60,7X60,7 40,7X80,8

GREY

30MM 60,7X60,7 40,7X80,8

9


MAATWERK Door eigen productiefaciliteiten zijn we in staat keramische materialen in unieke maatwerk producten te realiseren. Naast ons standaard assortiment tegels zijn al diverse maatwerk producten toegepast in projecten bij diverse klanten. Dit heeft geresulteert in een toegevoegde decoratieve ambiance en exclusieve allure. Enkele voorbeelden hiervan vindt u in onze showroom zoals een zitbank en vuurkorf bekleed met keramiek. KERAMISCHE RANDTEGEL

KERAMISCHE RANDTEGEL MET VERLICHTING

VUURKORF MET KERAMISCH BLAD

KERAMIEK BANK 10


11


STONE BASE TUIN

STONE BASE B.V. ROSMALENSEDIJK 10 NEDERLAND

5236 BD ‘S-HERTOGENBOSCH

+31 (0)73 - 643 14 42 VERKOOP@STONEBASE.NL

WWW.STONEBASE.NL Op deze folder zijn de algemene voorwaarden van Stone base b.v. van toepassing. Deze kunnen geraadpleegd worden op www.stonebase.nl. Zet en drukfouten onder voorbehoud.

Profile for WL Media

Tuin & Terras StoneBase Solido Ceramica  

Tuin & Terras StoneBase Solido Ceramica  

Profile for wlmedia