Page 1

SFEER

Tuin & Terras Magazine

Sfeer magazine vol inspiratie voor de aanleg van uw Tuin & Terras. tuinenterras.nl


De 6 zekerheden van Tuin & Terras 1

4

Met deskundig personeel helpen wij u uw droomtuin te realiseren 2

Ongekend groot verrassend en uitgebreid assortiment 5

Wij leveren een kwalitatief goed product voor een eerlijke prijs

Wij helpen u bij het combineren van de juiste materialen 3

6

Persoonlijk advies afgestemd op uw wensen

Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres


3

Inhoudsopgave 1

Beton bestrating / Beton constructief

P. 4

2

Gebakken bestrating / Gebakken constructief

P. 10

3

Keramische bestrating / Keramisch constructief

P. 12

4

Natuursteen bestrating / Natuursteen constructief

P. 18

5

Grind, Split, Keien, Zand / Speeltoestellen

P. 20

6

Blokhut Tuinhuis Prieel / Terras overkapping

P. 24

7

Composiet / Tuinhout / Tuinafscheiding

P. 28

8

Vijvers / Afwatering / Voegmortel lijm cement / Onderhoudsmiddel

P. 30

9

Zonnedoek / Kunstgras / Tuinverlichting

P. 32

10

Tuindecoratie

P. 34

Legenda

Colofon

In dit magazine staan bij diverse foto’s pictogrammen die

Tuin & Terras Sfeer Magazine is een uitgave

aangeven welke eigenschap het product heeft:

van Tuin & Terras B.V.

Budget Kleurbehoudend Nabehandeld, gecoat en/of geĂŽmpregneerd

Copywriting en samenstelling S. Linders & R. Don Vormgeving ShareDesign B.V.

Easy to clean

Oplage

Geschikt voor oprit, m.u.v. grote formaten

1.750 exemplaren


4

&

Beton bestrating beton constructief

tuinenterras.nl/assortiment/betontegels


5


6


Beton bestrating & constructie

tuinenterras.nl/assortiment/beton-bestrating

7


8

Stapelbaar muurelement in diverse kleuren, strak, getrommeld of met ruwe zijde, geschikt voor het opvangen van hoogte verschillen in uw tuin of het maken van decoratieve bloembakken en bloemborders.


Beton bestrating & constructie Geef uw tuin extra diepte en uitstraling met verhoogde borders in de vorm van muurblokken. Met de muurblokken van Tuin & Terras stapelt u eenvoudig verhoogde borders of maakt u fraaie bloembakken in uw tuin. Wij adviseren u om bij het stapelen van muurblokken, deze muurblokken te verlijmen met onze Tuin & Terras steenlijm.

tuinenterras.nl/assortiment/beton-bestrating

9


10

Gebakken bestrating & constructie De mooiste romantische tuinpaden, maakt u van kleine grillige steenformaten zoals keitjes of andere getrommelde stenen. Gebakken bestrating, is een Kleurbehoudende bestrating met een lange levensduur. Tuin & Terras biedt het breedste assortiment qua vorm, kleur en formaat wat zorgt voor intense en rijke kleurbeleving. Zeker niet het minst belangrijk: met gebakken bestrating kiest u voor de blijvende waarde van keramiek. Dit vertaalt zich in een economische waarde dankzij de lange levensduur. Een gebakken bestrating is ook geschikt om als oprit te gebruiken.

Gebakken bestrating gebakken constructief

&


11

tuinenterras.nl/assortiment/gebakken-klinkers


12

&

Keramische bestrating keramisch constructief

De keramische tegels zijn veel meer dan een Buitenvloer, het is een compleet veelzijdige oplossing voor het ontwerpen van een modern buitenleven. Gegarandeerd een uitstekende prestatie, vorstbestendig, hoge sterkte en gemakkelijk in onderhoud. Tevens is de keramische tegel bestand tegen zouten, schimmels, mos en kopergroenbehandelingen. Kortom een tegel met een lange levensduur!


Keramische bestrating & constructie Met Keramische tegels ervaart u het optimale genot van uw terras. De keramische terrastegel is een kleurvaste, krasvrije, onderhoudsarme antislip tegel. Alle gebruikersgemakken verwerkt in 1 tegel, uitermate duurzaam en een unieke sfeervolle uitstraling.

tuinenterras.nl/assortiment/keramische-tegels

13


14

Keramische bestrating & constructie


15

tuinenterras.nl/assortiment/keramische-tegels


16

Keramische bestrating & constructie


Keramische bestrating & constructie Wilt u het bestratingsgemak van een betontegel met de luxe van onze keramische tegel, dan treft u bij ons het beste van deze twee werelden namelijk onze Tugela Nature Ceramica. Samen met onze Via Ceramica Muro elementen kunt u de mooiste werelden creĂŤren.

tuinenterras.nl/assortiment/keramische-tegels

17


18

Natuursteen bestrating natuursteen constructief Natuursteen is uniek in zijn kleurnuancering en structuur. Geen twee stenen zijn hetzelfde. Door het mengen van natuursteen tegels wordt de meest harmonieuze verdeling van kleuren en schakeringen van het gebruikte natuursteen verkregen.

tuinenterras.nl/assortiment/natuursteen

&


19

Er gaat niets boven de eenvoud, de kracht en de schoonheid van de natuur. Natuursteen is functioneel, levendig en heeft een uniek uiterlijk. Miljoenen jaren geleden is deze steensoort gevormd door de natuur. Elke natuursteen is letterlijk anders.


20

Grind

zand keien split

&

Speeltoestellen dierenverblijven


Grind, zand, keien, split & speeltoestellen U krijgt kleur en afwisseling in uw tuin door grind en split te gebruiken. Bijvoorbeeld bij het aanleggen van een decoratief looppad. Gebruik van anti-worteldoek als ondergrond is dan wel aan te raden om het pad nog onderhoudsvriendelijker te maken. Gebruik voor zwaar belaste oppervlakken, zoals opritten, Multigravel als ondergrond. Hierdoor kunnen personenauto’s probleemloos over het split of grind rijden, zonder een spoor achter te laten.

tuinenterras.nl/assortiment/grind-split-en-keien

21


22


Grind, zand, keien, split & speeltoestellen Is uw kind nog te klein om naar een openbare speeltuin te gaan en heeft u zelf de ruimte om een speeltoestel in de tuin te plaatsen, dan zijn de houten speeltoestellen hiervoor uitstekend geschikt. Een speeltoestel is ook juist bedoeld voor de particuliere tuin. De houten speeltoestellen zijn er in verschillende varianten. Er is grote keus uit diverse accessoires om het speeltoestel compleet te maken. De speeltoestellen staan garant voor onbeperkt speelplezier.

tuinenterras.nl/assortiment/speeltoestellen

23


24

Blokhut, tuinhuis, prieel & terras overkapping

Blokhut

&

prieel

tuinhuis

terras overkapping

tuinenterras.nl/assortiment/blokhutten-en-tuinhuizen


25

Creëer ruimte! En maak kennis met de allernieuwste “luxe tuinhuizen” en “zomer huizen”. In de sfeertuinen van Tuin & Terras kunt u zich laten inspireren en informeren over de vele mogelijkheden op het gebied van de vervaardiging van een volledig maatwerk houtstapelbouw of houtskelet bouw tuinhuis, zomerhuis, houten garage of een eikenhout overkapping.

tuinenterras.nl/assortiment/terrasoverkappingen


26

Blokhut, tuinhuis, prieel & terras overkapping Uw tuinhuis volledig afgestemd op uw wensen. Heeft u ooit de mogelijkheden gezien van een alleskunner op het gebied van houtbouwwerken, kant en klare douglasvisions of een volledig maatwerk overkapping of tuinhuis. Bij Tuin & Terras kunt u terecht voor een volledig hout assortiment en maatwerk geheel afgestemd naar uw wensen.

tuinenterras.nl/assortiment/blokhutten-en-tuinhuizen


27

tuinenterras.nl/assortiment/terrasoverkappingen


28

Composiet

tuinhout

&

tuinafscheiding

tuinenterras.nl/assortiment/tuinhout


29

Om beschut, veilig en zonder inkijk te genieten, draagt een strak vormgegeven tuinafscheiding in hoge mate bij aan de uitstraling van uw tuin. Voor elke tuin, groot of klein vormen tuinschermen een oplossing. Tuinschermen zijn ook solitair te gebruiken in uw tuin, exclusief of eenvoud, Tuin & Terras biedt u een totaal assortiment tuinschermen. Met schanskorven creĂŤert u de natuurlijke afscheiding van uw tuin.

tuinenterras.nl/assortiment/tuinafscheidingen-schutting


30

&

Vijvers

afwatering


Vijvers, afwatering, voegmortel lijm cement & onderhoudsmiddel Een vijver is een zeer bijzonder element dat zorgt voor sfeer in uw tuin. Wat is er mooier dan op een zwoele zomeravond te kijken naar al het leven in en rond de vijver? Het geluid van een waterval of een kabbelend beekje geeft rust na een lange dag werken. Een mooie vijver is een sieraad in de tuin en een weldaad voor de mens.

tuinenterras.nl/assortiment/vijver

31


32

Zonnedoek, kunstgras & tuinverlichting Onderhoudsvriendelijk is de trend van dit moment.

Kunstgras

biedt

de

oplossing

voor het structureel terug komen van het onderhoud in uw tuin. Tuin & Terras biedt u kunstgras voor betaalbare prijzen dat nauwelijks van echt gras te onderscheiden is.

Zonnedoek

&

kunstgras

tuinverlichting

tuinenterras.nl/assortiment/kunstgras


33

tuinenterras.nl/assortiment/zonnedoeken


34

Tuindecoratie De laatste trend: schanskorven. Schanskorven kunnen voor allerlei doeleinden worden toegepast, bijvoorbeeld langs een kanaal of als geluidsmuur langs de snelweg. Door het decoratieve karakter worden schanskorven steeds vaker in tuinen gebruikt. Zo worden schanskorven tegenwoordig toegepast als erfafscheiding, maar ook als tuinhaard.

tuinenterras.nl/assortiment/tuindecoratie


Tuindecoratie Uw terras vormt de brug tussen uw woning en uw tuin. Het is de onmisbare schakel tussen binnen en buiten. Zo wordt een geheel gecreĂŤerd dat naadloos op elkaar aansluit, zodat binnen en buiten op een natuurlijke manier in elkaar overvloeien.

35


Meer weten? Breng een bezoekje aan de sfeertuinen van een van onze Tuin & Terras vestigingen.

tuinenterras.nl

twitter.com/tuinenterrasnl

facebook.com/tuinenterras

pinterest.com/tuinterras

Profile for WL Media

Tuin & Terras sfeer magazine 2018  

Tuin & Terras sfeer magazine 2018  

Profile for wlmedia