a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 1

E

GRATIS ENTREE

INSPIRATIE VOOR ALLES IN EN ROND UW WONING! Vrijdag 6 maart: 16:00 – 21:00 uur Zaterdag 7 maart: 10:00 – 16:00 uur DE VEILING, POELDIJK (voorheen de Leuningjes)

WWW.WOONBEURS-WESTLAND.NL


Hét woon-inspiratie evenement van het Westland op 6 en 7 maart 2020

2

* Binnen- en buitenschilderwerk * Spuitwerk * Wandafwerking * Decoratieve technieken

* Vloerafwerking * Raamdecoratie * Binnenzonwering * Interieuradvies

Van spontane acties tot strategische communicatieplannen Mogen wij uw communicatiepartner zijn? Wij denken out-of-thebox en hebben unieke ideeën. Wij verzorgen alles op het gebied van on- en offline communicatie waar u wel én juist niet aan denkt.

Bovendijk 12, Kwintsheul tel. 0174 - 297374 www.adkoremanswonen.nl info@adkoremanswonen.nl

Daten? Bel dan naar 0174 - 67 08 10 Woonbeurs-Westland wordt georganiseerd door Spontaan Communicatie & Organisatie.

Spontaan Communicatie & Organisatie • www.spontaan.nu • info@spontaan.nu

Het is loungen, uitrusten, en tóch in beweging blijven door een zeer rustig ronddraaiende beweging van de SunCruiser. Het is de heerlijke combinatie met een fraai vormgegeven meubel.

Ervaar het zelf op 6 & 7 maart tijdens WoonbeursWestland

Bekend van:

www.mysuncruiser.com

"Hét zonnebed dat draait als de zon!"


WOONBEURS-WESTLAND

3

6 en 7 maart: Woonbeurs-Westland

Hét woon-inspiratie evenement van het Westland Na het succes van voorgaande bent u ook dit jaar van harte welkom op het meest toonaangevende woon-inspiratie evenement van de regio: WoonbeursWestland. Heeft u plannen om een woning te kopen, verkopen, bouwen, verbouwen of in te richten? Kom dan naar Woonbeurs-Westland! Op deze gratis te bezoeken beurs vindt u precies wat u zoekt. Diverse toonaangevende Westlandse woonspecialisten staan hier klaar om u te verrassen, inspireren en adviseren op het gebied van wonen. Met de laatste trends en nieuwste producten voor een mooi en praktische woning.

Deelnemers

Deelnemers die op 6 en 7 maart aanwezig zijn op Woonbeurs-Westland zijn; Sosef & van der Knaap, Expert Naaldwijk, Remax Makelaars, Schaick Installatietechniek, Transparant keukens, Jelle Home Style, Yvonne van Luijk – Home Sweet Home, Koremans woning-

en projectinrichting, Troost Interieurs bv, Betonlook Westland, Lucas Carpinus Restauratie & Fijnhoutbewerking, Pols Metaal, Bas1s Architecten, Voorbrood Meubelen, HB Techniek, Spots Hoveniersbedrijf, Waterzacht, Westland Woont Duurzaam & TOF Interieur. Kortom, genoeg leuks waar u een kijkje kunt nemen.

primeur in Westland tijdens WoonbeursWestland. Het is loungen, uitrusten en tóch in beweging blijven door een zeer rustig ronddraaiende beweging van de SunCruiser. Het is de heerlijke combinatie met een fraai vormgegeven meubel. Kom het zelf ervaren op 6 en 7 maart op Woonbeurs-Westland.

Workshop Moodboards maken

Live art

Op zaterdagmiddag van 13.30 tot 14.00 uur is er een Workhop Moodboards maken. Deze wordt gegeven door Yvonne van Luijk - Home Sweet Home, één van de deelnemers van WoonbeursWestland 2020.

MySunCruiser

Tijdens de woonbeurs wordt de spectaculaire My SynCruiser gepresenteerd. Dit heerlijke luxe zonnebed draait als de zon terwijl u geniet. Het luxe zonnebed werd onlangs voor de eerste keer gepresenteerd op de beurs Masters of LXRY en maakt nu haar

Erwin Verkade is grafisch kunstenaar en werkt altijd vanuit een concept waarbij hij een ‘nieuwe’ stijl zoekt of creëert. Erwin Verkade maakt live een art work tijdens Woonbeurs-Westland 2020! Komt u langs dan kunt u deze kunstenaar live aan het werk zien.

Gratis Kidscorner

Tijdens Woonbeurs-Westland willen wij dat u rustig kunt kijken naar alle bedrijven en gesprekken met ze kunnen voeren. Kunt u uw kind niet thuis laten? Geen probleem! Op de woonbeurs is een Kidscorner aanwezig. Hier kunnen

Plannen om een woning te kopen, verkopen, bouwen, verbouwen of in te richten? Kom naar Woonbeurs-Westland! 

kinderen gratis kleuren, knutselen, spelletjes spelen, lezen, etc. onder professionele begeleiding. Genoeg te doen!

Lijfstijl diëtisten

Er wordt tijdens dit evenement ook gedacht aan lekkere hapjes. Op zaterdagmiddag tussen 12.30 en 14.00 uur verzorgt Lijfstijl diëtisten heerlijke hapjes uit het boek ‘Doe effe gezond’ van Monique en Marjolein.

Locatie

Woonbeurs Westland vindt dit jaar plaats op de Julianastraat 49 in De Veiling in Poeldijk. (voorheen de Leuningjes). Een mooi centraal punt in het Westland en de grootste locatie tot nu toe. Toegang is gratis.

Komt u ook naar Woonbeurs-Westland?

Laat u verrassen en inspireren op: Vrijdag 6 maart 2020 van 16.00 tot 21.00 uur en zaterdag 7 maart 2020 van 10.00 tot 16.00 uur

Foto: Rolf van Koppen Fotografie


Hét woon-inspiratie evenement van het Westland op 6 en 7 maart 2020

4

Waar is Woonbeurs Westland Volg de ballonnen! Parkeren

Rondom De Veiling kunt u gratis parkeren op de omliggende parkeerplaatsen.

Openbaar vervoer

De Veiling ligt op loopafstand van de bushalte in Poeldijk. Buslijn 456 vanaf Naaldwijk en Den Haag. Vanaf daar is het ongeveer 3 minuten lopen naar De Veiling.

Evenementenlocatie De Veiling Julianastraat 49, 2685 BB Poeldijk

Programma Zaterdag 12:30 - 14:00 uur Hapjes van Lijfstijl diëtisten Zaterdag 13:30 - 14:00 uur Workshop moodboards maken

Colofon

Deze ‘WOONBEURS WESTLAND’ krant is een extra uitgave bij de krant Het Hele Westland. In opdracht van Spontaan Communicatie & Organisatie, www.spontaan.nu Redactie, opmaak, druk en verspreiding geheel verzorgd door Uitgeverij West Media, www.uitgeverijwestmedia.nl

Welke type verwarming past bij uw woning? Met het oog op de toekomst is het belangrijk om na te gaan wat er past bij uw woning. Bent u klaar voor de volgende stap? Is een warmtepomp rendabel? Wij adviseren u graag! OOK VOOR UW BADKAMER Is Schaick Installatietechniek de aangewezen partij. Met jaren ervaring en samenwerkingen met vakspecialisten maken wij van uw badkamer een prachtige ruimte naar uw wens. We bieden u een totaalpakket en verzorgen de gehele verbouwing tot in de puntjes. U heeft één aanspreekpunt, wij regelen de rest!

In samenwerking met:

Schaick Installatietechniek |

0174-267300

|

info@schaick-installatietechniek.nl


WOONBEURS-WESTLAND

5

Water Zacht

‘Waterontharders van Water Zacht besparen ergernis en geld’ Waterontharders bestaan al heel lang maar de populariteit ervan neemt de laatste tijd een vlucht. Dat merkt Martin van Wingerden van Water Zacht. “In het verleden wisten veel mensen niet wat een waterontharder doet, maar dat besef keert steeds meer terug”, vertelt hij. Met zijn Lierse bedrijf levert hij waterontharders voornamelijk aan particulieren. De voordelen van zo’n apparaat bij de watermeter zijn legio. “De belangrijkste voordelen zijn dat het kalkaanslag voorkomt en dat het beter is voor je apparatuur. Dat scheelt dus veel boenen in de badkamer en uiteindelijk ook kosten omdat je wasmachine, droger enz. langer meegaan. Daarnaast verbetert het de smaak van het water en verzacht het huidproblemen.”

Zuinig

Martin is dealer van het merk Kinetico. “Ik ga voor kwaliteit. Ik lever liever een duurzamer product dat gewoon jaren probleemloos werkt. Het grote voordeel van Kinetico is dat het niet werkt op elektriciteit. Dat betekent dat het veel minder storingsgevoelig is en bovendien zuiniger in verbruik. Als gebruiker heb

je er geen omkijken naar. Je moet alleen ongeveer eens per twee maanden de zouttabletten aanvullen, maar daar word je automatisch aan herinnert door

een mailtje van ons. Dat is service.” Water Zacht is te vinden aan de Leemidden 42 in De Lier. Zie ook www. waterzacht.nl of bel met 0174-240052

of mail met info@waterzacht.nl, maar Martin komt graag vrijblijvend langs voor meer informatie.

RE/MAX en Westlandse Pensioen en Hypotheekspecialist

‘Advies bij aankoop, verkoop en verbouwing’ Andries van Akelijen staat ‘twee keer’ op de Woonbeurs Westland. Als bedrijven RE/MAX en de Westlandse Pensioen en Hypotheekspecialist kan hij bezoekers dubbel van dienst zijn. “Als makelaar kunnen wij mensen adviseren en bijstaan bij het aankopen of verkopen van een woning”, vertelt Andries. “RE/MAX-makelaars zijn franchisenemers en dat heeft voordelen voor de klant. Allereerst hebben wij een lokale focus, maar kunnen we wel putten uit de kennis en ervaring van een internationale organisatie. Bovendien werken RE/MAX-makelaars niet voor een baas, maar zijn ze zelfstandig. Dat maakt dat ze vaak net een stapje harder lopen voor hun klanten.”

Verbouwen

Mensen die niet direct op zoek zijn naar een nieuwe woning, maar bijvoorbeeld

denken aan een verbouwing van hun huidige huis, kunnen terecht bij de Westlandse Pensioen en Hypotheekspecialist. Andries gaat verder: “WPHS is een onafhankelijk full-service bureau dat adviseert op het gebied van verzekeringen, pensioen en... hypotheken. Verbouwen kost geld en wij kunnen precies uitzoeken wat er mogelijk is. We werken hyperlokaal en richten ons echt op de Westlandse markt en hanteren ook de Westlandse aanpak. Persoonlijke aandacht, service, kwaliteit en duidelijk advies. Kom vooral langs bij onze stand voor meer informatie! Westlandse Pensioen en Hypotheekspecialist is gevestigd aan de Slotenmakerstraat 6 in Naaldwijk. Zie www.hypotheekenpensioenadvies. nl en www.remax.nl/kantoor/remax-devastgoedspecialistvoor meer informatie. Bel naar 0174-792288 (WPHS) en 0174792240 (RE/MAX) voor meer informatie.


Hét woon-inspiratie evenement van het Westland op 6 en 7 maart 2020

6

RE/MAX, wereldwijd de nummer één in de makelaardij.

Uw specialist op de volgende gebieden:

RE/MAX legt de focus op klanten, makelaars, woningverkoop en kantooreigenaren. Wij voorzien makelaars en kantooreigenaren van de beste tools, waardevolle ondersteuning en opleidingsmogelijkheden.

Hypotheken Pensioenen Levensverzekeringen Uitvaartverzekeringen Schadeverzekeringen Inkomensverzekeringen Overrlijdensrisicoverzekeringen

Wij weten hoe we uw huis kunnen verkopen! Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Dan zien wij u graag op Woonbeurs-Westland!

U hoeft zich over maar één ding zorgen te maken bij ons... De kleur van uw gordijnen Westlandse pensioen en Hypotheekspecialist

RE/MAX De Vastgoedspecialist BV

Bezoekadres: Slotenmakerstraat 6 2672 GD Naaldwijk 0174-792288 info@hypotheekenpensioenadvies.nl

Bezoekadres: Slotenmakerstraat 6 2672 GD Naaldwijk 0174-792288 andriesvanakelijen@remax.nl / devastgoedspecialist@remax.nl

Over Water Zacht is een dochteronderneming van Loodgietersbedrijf Martin van Wingerden en is gevestigd in het Westland in de Lier op de Leehove. Al vaker installeerde Martin waterontharders bij zijn klanten die direct enthousiast waren over de positieve effecten. Water Zacht is zich gaan verdiepen en specialiseren in de werking en installatie van waterontharders. Water Zacht wilt nu zoveel mogelijk huishoudens en mensen in het Westland en omgeving de kracht van zacht water laten ervaren. Want nog lang niet iedereen is bekend met de positieve effecten van zacht water op uw sanitair en apparatuur.

Onze producten Waterontharders Ontijzering Drukverhoging Drinkwaterzuivering Vloeistof filters

Water Zacht is een onderdeel van Loodgietersbedrijf Martin van Wingerden

Contactgegevens

Water zacht Tel: 0174-240052 info@waterzacht.nl Leemidden 42 2678 ME De Lier


WOONBEURS-WESTLAND

7

Lucas Carpinus Restauratie en Fijnhoutbewerking

‘Een ambacht dat je in Westland niet veel meer tegen komt’

In 2002 richtte Luc Zwinkels na een gedegen beroepsopleiding zijn bedrijf Lucas Carpinus Restauratie en Fijnhoutbewerking op. “Het ambacht van restaurator is een beroep dat je in Westland niet veel meer tegen komt, maar ik ben blij dat ik hier mijn vak van heb kunnen maken.” Met zijn bedrijf richt Zwinkels zich grotendeels op het restaureren van bijvoorbeeld

oude meubels of kunstwerken. “Ik restaureer en repareer echt van alles; van een losse stoelpoot of een hangend deurtje tot museale stukken en kerkinterieurs. Maar daarnaast maak ik ook nieuwe meubelen.” Behalve dat hij het ambacht van het houtbewerken in de vingers heeft, komt hij ook regelmatig met andere materialen in aanraking; denk aan leer, stof, glas of metaal.

Schaick Installatietechniek

‘Wij bieden alles onder één dak’ Schaick Installatietechniek bestaat vier jaar en is gegroeid naar elf medewerkers en vijf bussen. Bij het Monsterse bedrijf vatten ze het begrip ‘installatietechniek’ heel ruim op.

“Eigenlijk kunnen we alle klussen oppakken,” vertelt Miranda Voordenhout. Zij is samen met Joey van Schaick eigenaar van het bedrijf. “We hebben veel expertise in huis en werken samen met een grote groep specialisten die we kunnen inschakelen. Daarom kunnen we alles onder één dak bieden. Het grote voordeel voor de klant is dat ze maar te maken hebben met één contactpersoon. Dat maakt alles wel zo gemakkelijk. Bovendien gaan wij voor kwaliteit.”

Toekomstbestendig

Schaick Installatietechniek werkt voor bedrijven en particulieren, maar zal zich tijdens de Woonbeurs Westland vooral richten op de laatste groep. Miranda:

“Op de beurs geven we advies en informatie over verduurzaming, samen met een expert van Vaillant. We merken dat er veel vragen over leven. Wordt het een waterpomp of toch een hybride ketel? Het zijn flinke investeringen, dus het is belangrijk dat je keuze toekomstbestendig is. Daar helpen we mensen graag bij. Daarnaast showen we ook onze badkamers. We kunnen badkamers van top tot teen aanpakken, van het leidingwerk tot het betegelen. Daar is veel vraag naar.”

Schaick Installatietechniek is te vinden aan de Vlotlaan 514 in Monster. Zie ook www.schaick-installatietechniek.nl, bel met 0174-267300 of mail naar info@schaick-installatietechniek.nl.

“Ik ben wel een echte allrounder en breed inzetbaar. Daarnaast heb ik een netwerk van specialisten om mij heen bij wie ik altijd terecht kan.” Op de woonbeurs wil Zwinkels het ambacht van zijn vak laten zien. “Ik neem mijn werkbank en aantal objecten waar ik op dit moment aan werk mee. Ook zal ik een aantal stukken

die klaar zijn op de woonbeurs laten zien. Ik wil de sfeer van de werkplaats gaan creëren, maar natuurlijk kunnen mensen tijdens de woonbeurs bij mij terecht met al hun vragen over mijn werk, mijn vak en hun eigen interieur.” Kijk voor meer informatie over Lucas Carpinus op www.lucascarpinus.nl of neem contact op via 06-23983589.


8

Hét woon-inspiratie evenement van het Westland op 6 en 7 maart 2020

HÉT WOON-INSPIRATIE EVENEMENT VAN HET WESTLAND Op deze gratis te bezoeken beurs vindt u precies wat u zoekt. Diverse toonaangevende Westlandse woonspecialisten staan hier klaar om u te verrassen, inspireren en adviseren op het gebied van wonen. Zij geven u graag advies! Op zaterdag serveert Lijfstijl diëtisten van 12:30 tot 14:00 heerlijke hapjes en is er van 13:30 tot 14:00 een workshop moodboards maken.

Vrijdag 6 maart: Zaterdag 7 maart:

GRATIS KIDSCORNER

16:00 – 21:00 uur 10:00 – 16:00 uur

DE VEILING, POELDIJK (voorheen de Leuningjes)

WWW.WOONBEURS-WESTLAND.NL

GRATIS PARKEREN

Profile for WL Media

Special Woonbeurs Westland 2020.pdf  

Special Woonbeurs Westland 2020.pdf  

Profile for wlmedia