a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 1

Carrièrekrant Februari 2020

Oplage: 46.500

BOOST JE CARRIÈRE

In samenwerking met:


2 BOOST JE CARRIÈRE februari 2020

Poeldijk

40 uur

Fulltime

VMbo/Mbo

Duijnisveld & zn b.v. in Poeldijk is al jarenlang toonaangevend producent van stalen kasconstructies voor de internationale glastuinbouw. Engineering en productie vinden projectmatig plaats op basis van klantspecifieke wensen. Kwaliteit, maatwerk en vakmanschap behoren tot de bedrijfsfilosofie van Duijnisveld. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

CONSTRUCTIEWERKER / LASSER De functie Als constructiewerker/lasser werk je in teamverband mee aan de productie van stalen kasconstructie-onderdelen. De werkzaamheden bestaan uit het zagen, boren, snijden, samenstellen en lassen van stalen profielen voor de kassenbouw. Aan de hand van productietekeningen werk je aan de meest uiteenlopende onderdelen, waarbij kwaliteit en maatvoering vanzelfsprekend zijn. Wij vragen - Een afgeronde opleiding VMBO / MBO-2 metaaltechniek - MAG lasdiploma NIL niveau 1 - Kennis en ervaring in het lezen van werktekeningen - Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift - Bij voorkeur woonachtig in de regio Westland Wij bieden Duijnisveld biedt je een goed salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer in een modern bedrijf met zo’n 40 medewerkers. Voor meer informatie over ons bedrijf kun je een kijkje nemen op onze website.

Duijnisveld & zn b.v. Monsterseweg 52 2685 LJ Poeldijk T (0174) 28 62 00 I www.duijnisveld.nl

Interesse in deze uitdagende functies ? Stuur dan een brief of e-mail met motivatie en cv naar Duijnisveld & zn b.v. t.a.v. Paul Duijnisveld, pd@duijnisveld.nl

Ervaren werkvoorbereider

Een vakbekwame schilder

Weboma

Sosef Schilders

Wateringen

40 uur

Honselersdijk

37,5 uur

Fulltime

Hbo

Fulltime

Schildersopleiding

De functie Als werkvoorbereider binnen Weboma neem je de verantwoordelijkheid voor de totale werkvoorbereiding van diverse nieuwbouwprojecten. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de procesplanning, inkoopvoorbereiding en contractvorming, tekeningcontrole en het complete projectdossier. Je maakt onderdeel uit van het projectteam dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor het totale proces van ontwikkeling tot aan oplevering. Je werkt nauw samen met de uitvoerder en kopersadviseur en legt verantwoording af aan de projectleider. Daarnaast onderhoud je de contacten met alle bouwpartners. Je bagage We zijn op zoek naar een werkvoorbereider die beschikt over HBO werken denkniveau en minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde is een pre. Je bent integer, ondernemend, gericht op een goede samenwerking en kun je je gemakkelijk aanpassen aan de verschillende projecten. Ons aanbod We bieden je met deze functie een mooie vervolgstap in je loopbaan bij een ontwikkelende bouwer. In deze fulltime functie (40 uur per week) krijg je de gelegenheid om jezelf (door) te ontwikkelen en binnen kaders zelfstandig te handelen. In onze uitdagende en energieke werkomgeving ben je van harte welkom. Uiteraard heeft Weboma een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Je standplaats is Wateringen. Interesse? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Je reactie kun je sturen naar: sollicitatie@weboma.nl. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure en/of de functie, neem dan contact op met Jolanda Baak-van Maaren, HR Adviseur (0174-22 56 00). Op www.weboma.nl vind je meer informatie over ons bedrijf.

Sosef Schilders is een begrip in het Westland met een betrouwbare naam. Schilderen doen we al sinds 1937. We zijn uitgegroeid tot een innovatief bedrijf dat met alle opdrachten uit de voeten kan. Door de aanhoudende drukte, zijn wij op korte termijn op zoek naar versterking van ons team. Wij zoeken: • Een schilder die een schildersopleiding heeft gevolgd en 3-5 jaar werkervaring heeft in de particuliere en zakelijke sector. • Met een enthousiaste instelling die graag de handen uit de mouwen steekt. • Welke lexibel is. • Die zelfstandig, proactief en klantgericht is. • Die in bezit is van een rijbewijs B. Wij bieden: Een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamisch bedrijf. Hierbij horen goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je maakt onderdeel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ook scholingsmogelijkheden bespreken we graag met jou. Ben jij die enthousiaste teamspeler die graag bij wil dragen aan een goede werksfeer? Dan nodig wij jou uit om te solliciteren. Kennis maken? Stuur je CV met sollicitatiebrief naar info@sosefschilders.nl of neem voor vragen contact op met Corno Sosef via 06 10 09 39 21.


februari 2020 BOOST JE CARRIÈRE 3

BOOST JE CARRIÈRE! Alsjeblieft! De nieuwste editie van de WestlandseBanen Carrièrekrant. Een krant vol met vacatures en verhalen over bedrijven uit de regio. Zoek de baan die bij jou past en geef je carrière een (nieuwe) boost! WestlandseBanen en Uitgeverij West Media hopen met deze krant Westlandse bedrijven aan de ideale kandidaten te helpen en Westlandse werkzoekenden aan een geweldige baan. Door het diverse aanbod in deze bomvolle special vind je altijd de baan die bij je past! Veel leesplezier en... werk ze! Ps: Wil je altijd op de hoogte zijn van de laatste openstaande vacatures in de regio? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Dit kan eenvoudig op www.westlandsebanen.nl.

Nummer 1 vacaturesite van Westland Mobiel solliciteren

CV plaatsen

Solliciteer altijd en overal waar je wilt via je smartphone! Maak een account aan, plaats je cv en loop nooit meer een vacature mis.

Laat werkgevers jou vinden en schrijf je in op onze cv-database. Het plaatsen van een cv op WestlandseBanen is geheel gratis.

Vacature alert

Veilig solliciteren

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de vacatures die bij jou passen? Dat kan door het instellen van een vacature alert!

Onze website is voorzien van een beveiligde omgeving. Jouw gegevens worden dan ook strikt vertrouwelijk behandeld.

Onafhankelijk

Vacature nieuwsbrief

Bij WestlandseBanen is er geen tussenkomst van derden. Dit houdt het voor jou gemakkelijk en overzichtelijk.

Niet altijd zin om de website in de gaten te houden? We sturen wekelijks de beste vacatures naar jouw e-mailadres!

www.westlandsebanen.nl


4 BOOST JE CARRIĂˆRE februari 2020

vv

Speciale collega’s gezocht! De Herman Broerenstichting verzorgt (Voortgezet) Speciaal Onderwijs aan Zeer Moeilijk Lerende Kinderen (ZMLK) en Ernstig Meervoudig Beperkte (EMB) leerlingen. Onze scholen bevinden zich in Delft, Naaldwijk en Monster.

Leraren SO en VSO m/v fulltime en parttime voor onze locaties in Delft en Westland

Administratief medewerker m/v parttime voor onze locatie in Naaldwijk Bekijk meer informatie over onze vacatures op:

hermanbroerenschool.nu


februari 2020 BOOST JE CARRIÈRE 5

Gemiva-SVG Groep:

Samen met jou maken we het verschil! Al meer dan 50 jaar begeleiden en ondersteunen de medewerkers van Gemiva-SVG Groep mensen met een handicap of een andere beperking. We ondersteunen iedereen die op eigen kracht (nog) niet zelfstandig kan meedoen in de samenleving. Dit kan in hun eigen woon- of werkomgeving, op school of op een van onze locaties. Het goede nieuws: ook jij kan een steentje bijdragen aan het bereiken en instandhouden van een zo goed mogelijk bestaan voor de cliënten van Gemiva-SVG Groep. Ben jij er klaar voor? Is werken in de zorg een droom voor jou? Ben je de professional die toe is aan een nieuwe uitdaging, of kom je net van school en weet je nog niet zo goed wat je wilt? Ben je al iets ouder en toe aan een uitdagende carrièreswitch? Wil je vrijwilligerswerk doen waar je veel voldoening uit haalt? Denk dan eens aan de talloze mogelijkheden binnen Gemiva-SVG Groep. ‘We komen namelijk heel graag in contact met mensen die iets voor een ander willen betekenen, zeker ook uit Westland’, aldus locatiemanager Margriet Uljee-de Jonge. ‘Ons aanbod qua vacatures is heel breed. Denk aan cliëntbegeleiders, therapeuten, gedragsdeskundigen et cetera. Het werk is zeer divers, wat het ook erg afwisselend maakt. Je helpt mensen bijvoorbeeld bij het aankleden, douchen, dus heel praktische zaken, maar ook een goed gesprek of het helpen bij administratieve zaken kan onderdeel zijn van de werkzaamheden.’

Eigenschappen Ondanks dat Gemiva-SVG Groep open staat voor iedereen die gemotiveerd is om in de zorg te werken, vraagt het net als in iedere andere maatschappelijke functie wel om bepaalde eigenschappen. ‘Je moet soms wel je mannetje of vrouwtje kunnen staan, dus stevig in je schoenen staan’, zegt Brigitte Hendriks, locatiemanager ambulante diensten binnen Gemiva-SVG Groep. ‘Ook lexibiliteit is belangrijk. Je krijgt immers met heel veel verschillende mensen te maken. Iedere cliënt is weer anders en heeft andere behoeften. Dat maakt het ook leuk natuurlijk. Daarnaast is het belangrijk dat je empathisch bent en kan relativeren. Het is goed om dingen van je af te kunnen zetten. Mocht het nodig zijn om bepaalde gebeurtenissen van je af te kunnen praten en te willen delen, dan krijg je daar alle gelegenheid voor tijdens onze teamgesprekken. Je staat er dus – ook als ambulante medewerker die “aan huis” toch iets solistischer opereert – nooit alleen voor.’ Mogelijkheden De kracht van Gemiva-SVG Groep ligt met name in het feit dat de organisatie overal op inspeelt. Natuurlijk op de behoeften van de cliënten, maar zeker ook op die van de (nieuwe) medewerkers. Dat betekent dat er echt wordt meegedacht over jouw mogelijkheden binnen Gemiva-SVG Groep. Uljee de Jonge: ‘Mensen kunnen hier vast werken voor een bepaald aantal uren per week, maar ze kunnen ook actief zijn als lex-/ of invalkracht. Daarbij wordt natuurlijk ook rekening gehouden met de nieuwe, sinds 1 januari van kracht zijnde Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB).’ Collega Hendriks vult aan: ‘Als mensen al heel goed weten wat ze willen en weten waar hun kwaliteiten liggen, dan is het vrij eenvoudig om medewerkers in te delen of te koppelen aan cliënten. Ben je nog niet helemaal zeker van wat je leuk vindt en bij welke

Nieuw bij Gemiva-SVG Groep: NAH Westland Speciaal voor Westlanders met niet-aangeborenhersenletsel (nah-cliënten) heeft Gemiva-SVG Groep het project, NAH Westland opgericht. Onderdelen hiervan zijn wekelijkse inloopmiddagen (maandag van 14.00 tot 16.00 uur), mensen kunnen hier elkaar ontmoeten en ervaringen delen. Wij kunnen meedenken en informatie geven, én zwemactiviteiten. Voor het zwemmen en de inloopmiddag is Gemiva-SVG Groep overigens nog op zoek naar vrijwilligers. Neem contact op met Brigitte Hendriks op 06-4824 7627 of stuur een e-mail naar brigitte.hendriks@gemiva-svg.nl. Heb je zelf een NAH-beperking, dan ben je uiteraard van harte welkom om een of meerdere keren deel te nemen aan de activiteiten. Kijk ook op: gemiva-svg.nl/nahwestland werkzaamheden je in je kracht staat, dan gaan we met elkaar in gesprek om te kijken waar je het beste ingezet kan worden. Begeleid je liever jonge of oudere mensen of houd je juist van de combinatie van beide? Wil je graag ambulant werken of geef je de voorkeur aan het met collega’s werken op een vaste locatie met onregelmatige diensten? Alles kan, als het maar goed is voor jou én natuurlijk ook de cliënt. De eerste stap naar een nieuwe toekomst kan je nú zetten: bel of mail voor een afspraak!’

Solliciteren? Ben je enthousiast geworden en wil je jouw mogelijkheden binnen Gemiva-SVG Groep verkennen? Ga naar www.gemiva-svg.nl, kijk bij onze vacatures en solliciteer. Of stuur een open sollicitatie. Hier vind je overigens ook veel informatie over de verschillende locaties en functies.


6 BOOST JE CARRIÈRE februari 2020

Tijd voor een ontwikkeling in je carrière? HumanConnected Werving & Selectie maakt voor jou het verschil! Wij zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling. Wij denken in mogelijkheden en ondersteunen in de groei van kandidaten. Onze focus is vooral gericht op het midden– en hoger kader en specialistische functies. Samen met de kandidaat nemen we de tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe werkplek. Wij werken op basis van wederzijds respect en vertrouwen, denken en handelen praktijkgericht en komen onze afspraken na. Wij gunnen iedereen een uitdagende werkplek.

Wij zetten ons in om de medewerker naar een nieuwe werkplek te begeleiden. Personal coaching kan worden ingezet om individuele vraagstukken op te lossen. Wij richten ons op het verkrijgen van persoonlijke inzichten. Afhankelijk van het vraagstuk wordt gezocht naar mogelijkheden om verder te kunnen. Op de huidige werkplek of, wanneer dit niet meer gaat of kan, op een andere werkplek. Bezoek onze website: www.humanconnected.nl. Of bel ons voor een persoonlijke kennismaking: 0174-294041.

Op zoek naar een nieuwe medewerker? Onze expertise is krachtig! Ervaring in de glastuinbouw, sierteelt, productiewerk, zorg en welzijn. Ook op het gebied van management hebben we ervaring in het werven en selecteren van leidinggevenden. Denk aan een functie van teamleider, voorman en/of bedrijfsleider in uw bedrijf. Wij richten ons ook op medewerkers met specialistische kennis of gaan voor u op zoek naar die ene medewerker voor die specialistische baan. Bel ons geheel vrijblijvend. We komen graag kennis maken met u en uw bedrijf.

Wij zijn er klaar voor. Van harte uitgenodigd! HumanConnected Werving & Selectie, Ronald Saarloos & Annemiek van den Broek Jupiter 128, 2675 LV in Honselersdijk

Aanvullende dienstverlening Naast Werving & Selectie bieden we outplacementtrajecten en personal coaching aan. Outplacementtrajecten worden ingezet door bedrijven die, om wat voor reden dan ook, afscheid nemen van medewerkers.

Studenten

Pedagogisch medewerkers BSO & KDV

BIW Westland

Okidoki

Kwintsheul

Tijden in overleg

Parttime

HBO- of WO-student

BIW biedt begeleiding! BIW Westland is er voor bijna iedereen: we ondersteunen basisschoolkinderen, helpen middelbare scholieren die daar behoefte aan hebben, hun schooltijd door, begeleiden mbo’ers en hbo’ers als dat nodig is en geven taaltraining aan volwassenen. Kortom, BIW van 8 tot 80! BIW zoekt studenten! Ben jij een hbo- of wo-student en vind je het leuk om een paar uur per week leerlingen te helpen met hun huiswerk (huiswerkbegeleiding) of uitleg te geven over vakken waar jij goed in bent (bijles)? Bel, app of mail ons dan! Wij bieden • dankbaar werk en blije leerlingen • variabele werktijden: aantal uur én dagen / tijden in overleg • redelijk uurloon + reiskostenvergoeding, indien van toepassing • goede en gezellige werkomgeving Contact BIW Begeleiding en Training Westland Hollewatering 3c, 2295 LV Kwintsheul info@biwbegeleidingentrainingwestland.nl Trudy Damen-van Luijk: 06-306.21.539

Wateringen

In overleg

Parttime/Fulltime

MBO niv. 3

Functieomschrijving Kom speeddaten voor een gezellige baan! Loop op dinsdag 7 april tussen 18.30u en 20.30u binnen bij onze meet & greet. Locatie Leeuwerik 78-80 in Kwintsheul. Neem je diploma’s mee! We zitten in meerdere kernen van het Westland namelijk ’s-Gravenzande, Wateringen, Kwintsheul, Naaldwijk. Interesse? Niet zeker of je diploma geschikt is voor het werken in de kinderopvang? Doe eenvoudig en snel de diplomacheck op www.kinderopvang-werkt.nl Kom speeddaten of neem voor meer informatie contact op met Kirsten van den Ende kende@okidoki-kdv.nl Kijk voor meer informatie op www.okidoki-kdv.nl


februari 2020 BOOST JE CARRIÈRE 7

Celdomy in Honselersdijk:

Help jij mee om de bloemetjes in Frankrijk buiten te zetten? In Frankrijk zijn ze maar wát blij met bedrijven als Celdomy in Honselersdijk. Waarom? De medewerkers van Celdomy geven via bloemen, planten en prachtige boeketten kleur aan het leven van mensen in steden als Parijs, Lyon, Bordeaux, Nantes et cetera. Help jij ook mee de bloemetjes in Frankrijk letterlijk buiten te zetten? Celdomy belevert in geheel Frankrijk zo’n 400 detaillisten/bloemisten dagelijks met verse bloemen, boeketten en unieke producten uit de eigen Celdomylijn. Deze zijn een dag eerder door de inkopers in alle vroegte op veilingen en bij kwekers ingekocht, een paar uur later bezorgd in de grote productiehal van Celdomy, gecontroleerd door keurmeesters, gesorteerd en als bestelling verwerkt, om vervolgens voor een van de dockshelters te worden klaargezet voor supersnel transport naar Frankrijk. ‘Het is een logistieke operatie die zijn weerga niet kent, maar door onze kennis en ervaring weten we hoe het proces zo optimaal mogelijk kan verlopen’, zegt Arco de Wolde, logistiek manager op de werkvloer. ‘Het ziet er soms hectisch uit, maar over elke handeling is nagedacht, zodat we zo eiciënt mogelijk kunnen opereren. Dat is in ieders belang, zeker ook in dat van de medewerkers. We proberen onze mensen op de werkvloer zo lexibel mogelijk op te leiden, maar als iemand graag zijn werkzaamheden beperkt tot slechts één of twee

handelingen, is dat natuurlijk ook prima. Het is maar waar je voorkeur naar uitgaat.’ Veel vrijheid Celdomy werd eind jaren ’80 opgericht en heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het aantal medewerkers? ‘In totaal hebben we maximaal 145 mensen hier lopen’, zegt directeur Ron Fransen, die het bedrijf ooit overnam van zijn vader. ‘Het ijne en ook bijzondere is wel dat hier nog altijd een prettige bedrijfscultuur heerst, ondanks de bedrijfsgrootte. We doen het mét en vóór elkaar. Celdomy is een platte organisatie, dus iedereen is hier min of meer gelijk. Dat betekent dat je als medewerker een bepaalde mate van vrijheid kan ervaren, natuurlijk wel binnen je eigen verantwoordelijkheid. We bieden je ook alle kansen om binnen Celdomy carrière te maken. Graag zelfs, dat juichen we enorm toe!’ Carrière maken Zo zou iemand die op de werkvloer begint als inpakker of boekettenmaker zomaar de stap kunnen maken naar de uit dertien mensen bestaande inkoopafdeling. ‘Dat behoort zeker tot de mogelijkheden’, beaamt Arjen Wolf, zelf al enige jaren inkoper bij Celdomy. ‘Belangrijk is dan wel dat je proactief bent op de werkvloer en laat zien dat je daadwerkelijk door wil groeien binnen onze organisatie. Ik heb bij meerdere bedrijven gewerkt in deze sector, maar dit is echt een bijzonder bedrijf. Je krijgt hier unieke kansen.’ Met elkaar Ondanks dat Celdomy een bedrijf is dat open staat voor alle leeftijden, seksen en nationaliteiten, is er wel degelijk een gemeenschappelijke factor die de medewerkers van het Westlandse bedrijf met elkaar verbindt: ze houden van bloemen, planten én kunnen op lexibele wijze met elkaar samenwerken. ‘We moeten het met elkaar rooien hier. Soms heb je het druk, soms is het iets rustiger. Maar uiteindelijk gaan we voor elkaar door het vuur en zorgen we voor een tevreden gevoel bij onze honderden klanten’, besluit De Wolde.

Wat kan je zoal gaan doen binnen Celdomy? De medewerkers van Celdomy zijn op zoek naar collega’s op diverse gebieden. Zo kan je terecht op de werkvloer om direct betrokken te zijn bij het productieproces van de duizenden bestellingen per week. Denk maar aan het maken van boeketten, het sorteren van bloemen, het keuren van de producten, het inpakken van de bestellingen et cetera. Maar ook op kantoor houden ze bij Celdomy letterlijk de deur voor je open, bijvoorbeeld als je interesse hebt in de functie van (junior-)inkoper, commercieel medewerker (de Franse taal moet je dan wel enigszins beheersen) of administratief medewerker. Kortom, of je nu jong of oud bent, man of vrouw of welke nationaliteit je ook bezit, Celdomy houdt ervan om samen met jou in Frankrijk letterlijk de bloemetjes buiten te zetten. Sluit je dus ook aan bij een kleurrijk bedrijf, waarin iedereen – als je dat wilt – de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen. Interesse of meer weten over jouw mogelijkheden binnen Celdomy? Bel met 0174 642 776 of stuur een e-mail via het contactformulier op www.celdomy.nl. Of kijk op de speciale vacaturepagina op onze website.

Bekijk de vacatures op: www.westlandsebanen.nl/celdomy


8 BOOST JE CARRIÈRE februari 2020

Kom jij ons team versterken? Wij zijn gespecialiseerd in de export van bloemen & planten vanuit de bloemenveiling Flora Holland te Naaldwijk naar o.a. Frankrijk. Om ons team op verschillende gebieden te versterken zijn wij op zoek naar enthousiaste:

Inkoper bloemen en/of planten (Fulltime/parttime) Wat ga je doen? In deze functie zullen je werkzaamheden onder andere bestaan uit: o Het zorgdragen voor de juiste prijs en kwaliteit van ingekochte producten o Contact met leveranciers o Voorraadbeheer o Het aanleveren van informatie & aanbiedingen voor de commerciële afdeling o Het assisteren bij het export klaar maken van orders Wat bieden wij? Wij bieden je een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen ons team.

Wat heb je nodig? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde inkoper die van aanpakken weet en zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Verder vinden wij de volgende aspecten belangrijk: o Een sterk commercieel inzicht o Een goede beheersing van de Nederlandse taal o Je bent stressbestendig en kan omgaan met hectiek o Kennis van de bloemen- en/of plantenbranche is zeker een pré o Ervaring met Florisoft is een pré

Boxmedewerk(st)er bloemen en/of planten (Orderpicker) (Fulltime/parttime) Wat ga je doen? In deze functie zullen je werkzaamheden onder andere bestaan uit: o Het aanmelden van binnengekomen producten o Algemene werkzaamheden zoals onder andere: het stickeren, sorteren en export klaar maken van bestellingen o Het verwerken van goederen o Het controleren van de voorraad o Overige werkzaamheden Wat bieden wij? Wij bieden je een verantwoordelijke en uitdagende functie binnen ons team met werkdagen die er als volgt uit kunnen zien: maandag 07:00-16:00; dinsdag 07:00-13:00; woensdag 07:00-16:00; donderdag 07:00-13:00; vrijdag 07:00-15:30

Wat heb je nodig? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde nieuwe collega die van aanpakken weet en zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Verder vinden wij de volgende aspecten belangrijk: o Een positieve en flexibele werkinstelling o Geen 5 tot 9 instelling, maar ook geen 9 tot 5 o Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift o Kan omgaan met ad hoc werkzaamheden, hectiek en je bent stressbestendig o Ervaring in de bloemen- en/of plantensector is een pré o Ervaring met Florisoft is een pré

Chauffeur (Fulltime/parttime) Wat ga je doen? Voor het wegrijden van onze bestellingen, rijden onze wagens dubbelbemand op maandag, woensdag en donderdag of vrijdag naar Frankrijk en zijn de daaropvolgende dag weer terug. Dit zal dan zijn: ma. middag - di. middag, wo. middag - do. middag & do. middag - vr. middag / vr. middag - za. rond de middag. Wat zoeken wij? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur die van aanpakken weet en zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Verder moet je in het bezit zijn van de juiste papieren, vloeiend Nederlands kunnen lezen, schrijven en spreken en beschikken over enkele jaren rijervaring (ervaring op Frankrijk is een pré). Wat bieden wij? Wij bieden je een verantwoordelijke baan achter het stuur van een van onze mooie en moderne vrachtwagencombinaties met een marktconform salaris.

Net van school en op zoek naar een fleurige baan? Dan willen wij jou ook uitnodigen om te reageren! Geïnteresseerd in één van deze functies? Mail jouw CV en motivatie naar: elaine@vanzuijlen.nl Wil je meer informatie? Bel dan naar: G.J. van Zuijlen Bloemenexport B.V. t.a.v. Gerard van Zuijlen, Tel. 0174-62 75 29, of stuur een e-mail naar: elaine@vanzuijlen.nl

Actieve 65 + -er

Parttimers

Termeulen Inkoop Service

Kwekerij N.H.M. van Os BV

Honselersdijk

10+ uur

Poeldijk

n.o.t.k.

Parttime

Overig

Parttime

Overige

Over ons Termeulen Inkoop Service is een plantenexporteur en gevestigd in Honselersdijk op het veiling terrein van Royal Flora Holland. Wie zoeken wij Een enthousiaste collega die ons een aantal uren wil ondersteunen. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: • Ophalen van bestellingen • Ondersteunen bij logistieke werkzaamheden zoals orderpicken en stickeren Wat vragen wij • Flexibele instelling en beschikbaar op dinsdag en donderdag. • In bezit van rijbewijs B • Je bent nauwkeurig en wil graag de handen uit de mouwen steken. • Ervaring in de sierteeltsector is een pré. Interesse? Stuur jouw motivatie en C.V. per e-mail naar jan@termeuleninkoopservice.nl t.a.v. Jan Termeulen.

Over ons Potplantenkwekerij Nico van Os is gespecialiseerd in het kweken van een breed en wisselend assortiment aan perk- en potplanten. Wij hebben een lexibele organisatie waarbij de klant centraal staat. Hierdoor bieden wij dan ook maatwerk in de vorm van verpakking en assortiment samenstelling. Wij vragen - Een enthousiaste parttime medewerker - Ervaring in de tuinbouw is een pre Wij bieden - Werken in een gezellige team - Veel afwisselend werk Interesse? Ben jij opzoek naar een afwisselende parttime baan in een altijd groene omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bel of mail naar Nico van Os Tel: 0653706921 Mail: info@nicovanos.nl Of solliciteer direct online via WestlandseBanen.nl Kwekerij N.H.M. van Os BV Wateringseweg 25 2685 ST POELDIJK


februari 2020 BOOST JE CARRIÈRE 9

Waarom werken bij Vreugdenhil? Vreugdenhil Bulbs & Plants is een groeiend bedrijf met zo’n 140 medewerkers. Het bedrijf is opgericht in 1938 en inmiddels uitgegroeid tot ongeveer 120.000 m2 glas, verdeeld over 3 locaties in het Westland. Door ons divers jaarrond assortiment, is een werkdag voor jou nooit hetzelfde. Ons bedrijf blijft vernieuwen en zijn dagelijks bezig met de volgende stap. Hierin is ook jouw input van groot belang, samenwerking is namelijk een van onze kernwaarden, door samen te werken kun je meer bereiken. Binnen het bedrijf heerst een informele en vooral gezellige sfeer, waar hard gewerkt wordt om dagelijks klanten kwalitatieve producten te leveren. Door samen te werken kun je veel meer bereiken. Daarom is Vreugdenhil Bulbs & Plants al sinds jaren lid van Decorum en werken wij samen met bijna 50 andere

kwekers onder het kwaliteitsmerk Decorum. Ook zijn wij partner van Greencre8, waarmee wij de No Water Flowers® hebben ontwikkeld. Iets terug doen aan de maatschappij vinden wij als Vreugdenhil Bulbs & Plants erg belangrijk. Zo steunen wij diverse lokale acties, dit door bijvoorbeeld het beschikbaar stellen van onze producten voor o.a. het verpleeghuis in ‘s-Gravenzande. Sinds 2019 hebben wij het merk African Breeze in de markt geïntroduceerd, waarmee we een bedrag per verkochte plant doneren aan het WNF, voor het Zambian Carnivore Project. Ook zijn we sinds 2018 trotse sponsor van FC ’s-Gravenzande. Bij de voetbalvereniging sponsoren we het jeugdelftal JO17-3 en is ons logo te zien langs veld 2. Niet alleen extern, ook binnen het bedrijf organiseren we jaarlijks diverse personeelsactiviteiten.

Vanwege groei van het bedrijf, hebben we op dit moment drie vacatures te vervullen. Ben jij degene die wij zoeken? De eerste is een teeltspecialist, we zoeken iemand die zelfstandig kan werken op 1 van onze locaties, die kan leidinggeven aan een groep teeltmedewerkers. Je werkt samen met onze teeltmannen van de andere locaties. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit klimaatbeheersing, registraties en nieuwe teelttechnieken ontwikkelen. Wij zoeken iemand met HBO werk- en denkniveau. Voor meer info: www. vreugdenhilbp.com/vacatures. Hierop is de gehele vacature te vinden met taken en functie eisen.

De tweede vacature betreft een order coördinator, dit werk is in de verwerkingsruimte waar de daghandel bestellingen gemaakt worden. Je coördineert de werkzaamheden, scant de pakbonnen uit van de daghandel, en draagt zorg dat alle bestellingen op tijd bij onze klant zijn. Je regelt de voorbereidingen en voert kwaliteitscontrole uit voor grote orders. Interesse? Een uitgebreidere vacature beschrijving kun je vinden op: www. vreugdenhilbp.com/vacatures

De derde vacature is op onze afdeling Inkoop, een inkoopmedewerker/planner, je werkzaamheden bestaan o.a. uit het maken en bewaken van onze ruimteplanning en productieplanning, het inkopen van voorraad planten van derden, keramiek, stekers e.d. Daarnaast controleer je a.d.h.v. leverbonnen de facturen hiervan. Je regelt import keuringen en verwerkt het binnenkomen van bollen en knollen. Het is een veelzijdige functie, een spin in het web tussen diverse afdelingen, waarvoor we HBO niveau vragen. Interesse? Meer informatie over je taken, en onze functie-eisen zijn te vinden op onze site: www.vreugdenhilbp.com/vacatures


10 BOOST JE CARRIÈRE februari 2020

De Lier

40 uur

Fulltime

MBO+/HBO

RedStar is al ruim 60 jaar een totaalspecialist in het telen, verpakken en verkopen van smaaktomaten. Kijk voor meer informatie op www.redstar.nl

Medewerker Backoffice

Wat wij van je vragen

Wat je gaat doen

• Geen bezwaar om één keer in de zes weken een weekenddienst te draaien;

Samen met je collega’s van het Sales team zorg je voor het inboeken van de (inter-) nationale orders en alle daarmee samenhangende werkzaamheden. Een veelzijdige en afwisselende rol waarin jij de schakel bent tussen de Retail- en Sales Managers, de verschillende afdelingen en klanten zodat alles binnen het Sales team op rolletjes loopt.

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit • Je bent verantwoordelijk voor het inboeken van de verkoop- en inkooporders en de daarbij behorende administratie van begin tot aan de logistieke afmelding; • Je hebt dagelijks intensief contact met klanten en interne collega’s om alles in

• Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie; • Je bent secuur, proactief, stressbestendig, klant- en oplossingsgericht; • Je kunt je goed uitdrukken in Nederlands en Engels (als dit ook geldt voor Duits en/of Frans is dat een pré); • Microsoft Office pakket is voor jou niet onbekend; • Affiniteit met AGF en kennis van Greencommerce hebben is een pré.

Wat wij je bieden • Een goed salaris en goede secundaire voorwaarden; • Bijdragen aan een organisatie die de wereld voorziet van de lekkerste smaaktomaten; • Ambitieus en gedreven team om in en mee samen te werken;

goede banen te leiden; • Je bent verantwoordelijk voor het afstemmen en controleren van de klantspecificaties met klant en productie; • Je behandelt de binnenkomende klachten via het interne creditproces.

• Meer dan 800 betrokken collega’s; • Een onderneming vol ambities en groeipotentieel; • Volop leuke activiteiten die onze personeelsvereniging ‘PretStars’ organiseert en de mogelijkheid om deel te nemen aan ons vitaliteitsprogramma ‘RedStar Actief’.

Interesse? Stuur je CV en motivatie naar vacature@redstar.nl of neem voor meer informatie contact op met Linda Koornneef op 0174-531222.

BOOST YOUR CAREER! ,

WIJ ZIJN HARVEST HOUSE dé vruchtgroentespecialist van Europa. Samen met onze ketenpartners bieden wij een breed assortiment tomaten, komkommers en paprika’s. We houden van doen, goed doen, gewoon doen, zelf doen maar vooral ook samen doen. Want samen bereiken we meer. We kennen de keten. En we kennen onze markt. We zijn goed in het verbinden van de juiste mensen en processen. Samen bouwen we aan een keten die de mooiste producten levert met een goed rendement. Samen kunnen we onafhankelijk zijn. En zorgen we ervoor dat we innovatief en succesvol zijn.

Controller Heb jij een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en beschik je over goede analytische vaardigheden? Lijkt het je leuk om in een jong en dynamisch team werkzaam te zijn? Dan ben jij wellicht onze geschikte kandidaat.

Medewerker Financiële Administratie Zorg jij voor een kloppende en efficiënte administratieverwerking? Heb je ervaring met automatiseringspakketten zoals Exact? Heb je daarnaast ook een klant- en procesgerichte houding? Kijk dan snel verder op onze vacaturepagina via de QR code.

SCAN MIJ

Credit Controller Lijkt het jou leuk om (mede) verantwoordelijk te zijn voor het debiteurenbeheer van onze internationale klanten? Werk je nauwkeurig en gestructureerd? Wellicht ben jij onze nieuwe credit controller.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

BOOST YOUR CAREER! se.nl

www.harvesthou Kan jij je in deze organisatie vinden en wil je graag je carrière een boost geven? Kijk dan snel verder naar onze vacatures via de QR-code.


februari 2020 BOOST JE CARRIÈRE 11

Wij zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in Phalaenopsis potorchideeën en diverse exclusieve kamerplanten van topkwaliteit. Met ons team stellen wij alles in het werk om alle klanten zo optimaal mogelijk te beleveren. Kwaliteit van de producten en het vervullen van de persoonlijke wensen van de klanten zijn kernwaarden in ons beleid. Voor onze verwerkingsafdeling van Phalaenopsis zoeken wij een verantwoordelijke collega.

Maasdijk

Fulltime

38 uur

MBO

Afdelingshoofd verwerking - fulltime De functie:

Wij bieden:

• Het instrueren en aansturen van medewerkers op de verwerkingsafdeling

• Een goede werksfeer in een enthousiast team

• Het controleren op accuraat verwerken en sorteren van orchideeën.

• Een salaris conform CAO Glastuinbouw

• Het verzorgen van de aansturing van het automatiseringssysteem.

• Een kans om je te ontwikkelen en met ons mee te groeien

• Het uitvoeren van overige productiewerkzaamheden. • Interne afstemming met hoofd orderverwerking

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de gestelde eisen?

Wij vragen:

E-mail je motivatiebrief en CV dan naar: suzanne@duijn-hove.nl

• Leidinggevende capaciteiten • Ervaring in de sierteeltsector • Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal • Opleidingsniveau minimaal MBO of door ervaring vergelijkbaar niveau • Collegialiteit, verantwoordelijkheid en flexibiliteit

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wegens verschuivingen in het team en toegenomen werkzaamheden is er vraag naar een:

Fulltime Medewerker Maasdijk

40 uur

Fulltime

Overig

Voor diverse werkzaamheden rondom de teelt en productie. Ook is er de mogelijkheid tot het volgen van relevante cursussen. Chrysantenkwekerij Ed van Paassen is een troschrysantenbedrijf in Maasdijk. De kwekerij is aangesloten bij VannoVa Master Growers, een

Ervaring is niet vereist, inzet en motivatie zijn wel belangrijk, evenals mondelinge en

samenwerkingsverband van toonaangevende chrysantenkwekers.

schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.

Dagelijks wordt er door een gemotiveerd team en met de modernste technieken en machines gewerkt aan de productie van een constante

Ook is er werk voor een:

topkwaliteit chrysanten.

Productie medewerker (minimaal 20 uur/fulltime) Maasdijk

20-40 uur

Parttime/Fulltime

Overig

Interesse of vragen over een van bovenstaande functies? Neem dan contact op met Ed van Paassen! Dit kun je doen door te bellen naar 06-43923142 of te mailen naar ed@evanpaassen.nl Kijk voor meer informatie over het bedrijf of VannaVo op www.vannova.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet gewaardeerd.


12 BOOST JE CARRIÈRE februari 2020

ALLROUND MEDEWERKER die goed is voor een miljard chrysantenstekken

We hebben ze niet exact nageteld. Maar richting een miljard schiet het aardig op, het aantal chrysantenstekken van Deliflor dat per jaar wordt beworteld. Gelukkig hebben we hulp van machines, er is van alles geautomatiseerd en zelfs robots helpen tegenwoordig een handje mee. En toch kunnen we niet zonder mensen. Medewerkers die voor alles inzetbaar zijn wat er op de afdeling beworteling te doen is. Wat ga je doen: Die miljard (dat zijn er 20 miljoen per week) stekken komen onbeworteld uit Afrika, worden hier gestoken en gaan met het intern transportsysteem de kas in. Na twee weken zijn ze klaar om naar 35 landen te verhuizen. Wat machines, computers en robots aan werk overlaten, zijn nou net de klusjes die het leuk maken. • Met overgewaswagens per keer 161 bakken met stekken van de shuttle halen en op de juiste plek in de kas neerzetten. Dat is vooral logisch nadenken, goed tellen en alles bijhouden in de administratie. • Na twee weken halen we die bakken in de juiste volgorde weer naar het middenpad. • De bewortelde stekken halen we weer van het transportsysteem om die met heftrucks naar de juiste locatie in de hal te brengen. • Aan de hand van bestellijsten maken we orders klaar voor de klant, waarbij je continu je hoofd erbij moet houden voor de juiste aantallen, soorten en stapelhoogte. • Bij grote drukte springen we even bij in de koelcel (jas aan!) om stekken te verpakken of om te pakken. Wat we zoeken? Allround werk dus. Daarom zoeken we ook iemand die het leuk vindt veelzijdig bezig te zijn. Dat doe je niet alleen, dat doe je samen met ongeveer 12 collega’s. Het is handig als je een beetje tuinbouwervaring hebt maar per se nodig is het niet. Je houdt van aanpakken, je werkt netjes en je denkt na bij wat je doet. Verder ben je een flexibele collega met wie het makkelijk communiceren is. Bij Deliflor word je natuurlijk goed ingewerkt. En als je talent hebt, kun je doorgroeien in de richting die bij jouw ambitie past.

Technische alleskunner die stevig in zijn schoenen staat

MONTEUR (FULLTIME) M/V Over de afdeling: De afdeling technische dienst is een enthousiaste club van 11 gemotiveerde monteurs en technische medewerkers. Zij ondersteunen de productieafdelingen van de gehele Beekenkamp Group door onderhoud aan de machines, het verhelpen van storingen en het optimaal laten functioneren van alle technische en elektrotechnische installaties, hulpmiddelen, opstanden en gebouwen in de ruimste zin van het woord. Wat ga je doen: • Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, het verhelpen van storingen, modificaties, revisiewerkzaamheden, zodat optimaal functioneren van alle elektrotechnische installaties, hulpmiddelen, opstanden en gebouwen gewaarborgd is en blijft. • Opstellen van onderhoudsrapportages. • Meedraaien met storingsdiensten. Locatie: Maasdijk / ‘s-Gravenzande Wij vragen: • MBO techniek (bijv. MTS Elektrotechniek, Mechanische Techniek of Werktuigbouwkunde) of gelijkwaardig. • Kennis van elektrotechniek en PLC besturingstechniek. • Enige jaren werkervaring in een uitvoerende technische functie. • Logisch denkpatroon, stressbestendig en in het bezit van een resultaatgerichte instelling. • Bereidheid tot het verrichten van noodzakelijk overwerk en het verrichten van storingsdiensten. • In het bezit van een geldig rijbewijs B.

Waar word jij blij van? Als jij goed bent voor een miljard, kun je bij ons op een prima salaris rekenen. Maar geld zegt niet alles: we hebben een geweldig team dat alles voor elkaar over heeft. Plezier in je werk staat bij ons voorop.

Wij bieden: Een afwisselende functie met veel ruimte voor initiatief, bij een dynamisch en professioneel bedrijf. We betalen een marktconform salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Jolanda Wilmer, HRfunctionaris, tel. 0174-526100.

Wil je meer weten? Bel Dennis Zwinkels, onze bedrijfsleider: 0174 526 200. Of stuur meteen je motivatie met CV naar hrm@deliflor.nl.

Interesse? Spreekt deze functie je aan, mail dan een motivatie met cv naar: HRM@Beekenkamp.nl. Voor meer informatie kijk je op onze website: www.beekenkamp.nl

Kom jij werken in ons innovatieve familiebedrijf? Voor ons is het telen van Phalaenopsis het mooiste wat er is! In onze kwekerijen worden er jaarlijks 8 miljoen Phalaenopsisplanten gekweekt op een oppervlakte van 17,5 hectare met een teeltduur van 1,5 jaar. We werken hier met een enthousiast en gezellig team van 250 collega’s waarmee we elke dag streven naar topkwaliteit planten.

Teeltmedewerker (fulltime) Wil jij aan de slag in de meest duurzame teeltomgeving en heb je groene vingers? Wat ga je onder andere doen? • Scouten van planten op groeiontwikkeling • Gewasbescherming- en bemestingswerkzaamheden • Begeleiden van interne teeltproeven • Het bedienen van de klimaatcomputer Wat vragen we onder andere van jou? • MBO werk- en denkniveau (agrarische richting) • Spuitlicentie en ervaring met klimaatcomputers (pré) • Flexibel, proactief, punctueel en kwaliteitsgericht

Allround productiemedewerker (fulltime) Wil jij aan de slag in een bloeiend bedrijf en heb je oog voor kwaliteit? Wat ga je onder andere doen? • Oppotten, uitzetten, stokken, sorteren en inpakken • Verspenen en sorteren van zaailingen • Diverse werkzaamheden voor teelt en gewasverzorging Wat vragen we onder andere van jou? • Afgeronde VMBO opleiding • Afiniteit met glastuinbouw • Zelfstandige en lexibele instelling

Ter Laak Orchids | Middenzwet 23 | Wateringen | Kijk voor de volledige vacatureteksten op www.orchidee.nl


februari 2020 BOOST JE CARRIÈRE 13

Wie zijn wij? Een groeiend familiebedrijf waar met passie gewerkt wordt in een team met jonge professionals. OK Plant is dé specialist in het produceren van 9 cm pot-Phalaenopsis onder het merk Little Kolibri Orchids en hierdoor de beste plantenleverancier van Europa in dit segment.

Wie zoeken wij? Allround Medewerker (Bijna) klaar met school en kun je niet wachten om te starten? Wij bieden een veelzijdige functie waarin jij je als jong talent kunt ontwikkelen. Taakverantwoordelijke Afleveren Op zoek naar meer verantwoordelijkheid in het productieproces? De afdeling waar je uiteindelijk als taakverantwoordelijke afleveren aan de slag gaat zal naar gelang je ontwikkeling en interesse bepaald worden. Junior Teeltspecialist Leuke startende functie voor werken en leren tegelijk! (BBL). Je leert je vak door ervaring op te doen “learning by doing” met begeleiding van een teeltmanager.

Wie ben jij? • Je bent een echte teamspeler • Nederlands en Engels spreken is voor jou geen probleem • Je hebt een no nonsense mentaliteit: mouwen opstropen en aan het werk! • Je bent flexibel en positief ingesteld. • Je bent bereid om zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te groeien.

de Check e ig volled op res u t a c va nt.nl a l p k o

Ben jij dit? Reageer dan snel en mail je motivatie met CV naar Judith van Leeuwen via hr@okplant.nl

Operator

Logistiek medewerker

KP Holland

Green 2 Grow

Naaldwijk

40 uur

Maasdijk

38 uur

Fulltime

MBO+ / HBO

Fulltime

Overig

Baakwoning 5, Naaldwijk

Green 2 Wij heb

Op de locatie Green 2 Grow Kaap Wat ga je doen? In deze veelzijdige functie fungeer je als spin-in-het-web. De ene dag werk je als Operator waarbij je orders verwerkt, afwijkingen signaleert en contact hebt met verschillende afdelingen. De andere dag zorg je voor het volledige logistieke proces. Je zorgt voor het alever- en verzendklaar maken van de orders. Wie ben jij? Je bent fulltime beschikbaar, hebt een lexibele instelling, goede communicatieve vaardigheden, schakelt makkelijk en bent een talent in het op de juiste wijze organiseren van het aleverproces. Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau met relevante werkervaring. Dit wordt je standplaats Je komt te werken aan de Hoge Noordweg 29B in Naaldwijk. Wat vinden wij belangrijk? Dat jij goed in het team past, jij jezelf kunt ontwikkelen en je iedere dag met plezier naar je werk komt. Wat kun je van ons verwachten? • Een marktconform salaris • Een winstdelingsregeling • Opleidingsmogelijkheden • Zeer goede werksfeer en een collegiaal team • Een enthousiaste en actieve personeelsvereniging Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met de HR afdeling van KP Holland voor meer informatie. Direct reageren: 0174-623666 of via hr@kpholland.nl. Kijk voor meer informatie op www.kpholland.nl

Organisatie Green 2 Grow is een modern trostomaten bedrijf. Wij hebben twee locaties in Maasdijk. Op de locatie Green 2 Grow Kaapse bos hebben wij een vacature voor een Logistiek medewerker

Logist

Wat doe je? Als logistiek medewerker zorg je dat het logistieke proces in de verwerkingshal optimaal verloopt. Tevens houd je alle machines draaiende en lost kleine storingen op. Je heb oog voor kwaliteit en je houd contact met de verantwoordelijke van de oogstmedewerkers. En je assisteer met het afwegen van de trostomaten. - Een heftruck certiicaat is een p

Functie eisen? - Enige technisch inzicht Wij bieden een prettige werksfeer - Enige computer vaardigheden - Een heftruck certiicaat is een pré maar uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid deze te behalen - Gezonde werk instelling Wat bieden wij jou? Een prettige werksfeer in een gezellig team collega’s. Een goede betaling volgens CAO en goede secondaire arbeidsvoorwaarden. Meer informatie? Neem contact op met Niek Groenewegen, tel: 06 515 502 21, mag ook via WhatsApp, of stuur je CV naar niek@green2grow.nl .


14 BOOST JE CARRIÈRE februari2020

Westland

40 uur

Fulltime

Aspar Tuinaanleg is dit jaar 35 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van de mooiste tuinen in en om het Westland. Met onze vakkennis, ervaring, passie en creativiteit voor tuinen vertalen we de wensen van onze klanten naar een bijzondere tuin. We willen de klant graag ontzorgen.

Hovenier Aanleg

Interesse in de vacature voor Hovenier Aanleg in het Westland?

Kom jij ons team in de aanlegwerkzaamheden versterken?

Heb je interesse gekregen om te solliciteren als Hovenier Aanleg bij Aspar? Stuur dan jouw motivatie en CV naar info@aspar.nl onder vermelding van je

• Ben je gedreven en vakkundig in het aanleggen van tuinen

volledige naam en telefoonnummer zodat wij je kunnen bereiken in reactie op je

• Wil je graag werken in Westland en omgeving

sollicitatie.

• Heb je een (afgeronde ) opleiding in de groensector • Benjeklantvriendelijk,lexibel,zelfstandig,weetjevanaanpakken,hebjeoogvoor detail en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0174-518862

• Werk je graag zelfstandig maar ook in teamverband • Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs B (E)

Aanbod Wij bieden je een fulltime baan als hovenier aanleg, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en uiteraard mogelijkheid tot een vaste aanstelling. Het salaris is conform CAO voor het Hoveniersbedrijf in Nederland.

(Junior) Manager Arbeid

Data Analist Teelt techniek

Agro Care & van Steekelenburg

Plantfysiologie – Meten is weten

De Lier fulltime

Lutgo Recruitment

40 uur MBO/HBO

Agro Care produceert kwaliteitstomaten en heeft verschillende vestigingen in Nederland, Tunesië, Marokko en Frankrijk. Agro Care is een jong, snelgroeiend en innovatief bedrijf. De moderne en professionele bedrijfsopzet in combinatie met een teeltoppervlakte van ruim 200 hectare maken Agro Care één van de koplopers binnen de glasgroente sector. Samenwerking, betrokkenheid en ambitie gecombineerd met een ‘open mind’ maken dat we grenzen verleggen. De slogan van Agro Care luidt dan ook ‘No Limits, No Nonsense’. Voor onze productielocatie in De Lier (4 hectare) zijn wij op zoek naar een (junior) manager arbeid. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van het arbeidsproces en geeft daarbij leiding aan zo’n 30 medewerkers. Jij verzorgt de planning en uitvoering van het productieproces en stuurt daarbij op kwaliteit en rendement waarbij je de productiekosten goed monitort. Wij zoeken een betrokken collega met de volgende eigenschappen. - MBO/HBO werk- en denkniveau. - Zelfstandig en besluitvaardig. - Leidinggevende capaciteiten. - Sterk in plannen. - In staat het overzicht te bewaren. - Aanpakker die niet bang is zelf de handen uit de mouwen te steken. Uiteraard is ervaring in een leidinggevende rol binnen de glastuinbouw prachtig, maar ook voor een starter met de juiste talenten hebben wij mogelijkheden.

Westland

40 uur

Fulltime

HBO

Organisatie Lutgo Recruitment bemiddelt in de hogere en gespecialiseerde functies in de nationale- en internationale tuinbouwsector (sierteelt & AGF). We hebben kantoor in het Westland. Voor een potplantenbedrijf in het Westland zijn we op zoek naar een Data Analist Teelt techniek Plantfysiologie – Meten is weten. Je uitdaging Aan de hand van data ga je de potplantenteelt op de voet te volgen. Je legt data vast, op plant- en partij niveau, teelt omstandigheden, invloed van buiten, maakt analyses, beoordeelt de kwaliteit en voert plant fysiologische en teelt technische discussies met het teelt team. Je combineert de ‘groene vingers’ inzichten met de analyses uit de data om zo de teeltstrategie te optimaliseren. We zoeken: • Interesse in teelt techniek en plantfysiologie • Onderzoekend karakter, pionieren, uitvinden • Zeer computer handig, werken met moderne technieken • Communicatief- en sociaal vaardig • HBO werk en denkniveau

Bij Agro Care werken we met een jong team van gedreven professionals. We geloven erin dat we doormiddel van samenwerking, zowel intern en extern, de beste resultaten kunnen bereiken.

Wat bieden wij jou? • Moderne teelt gerelateerde functie bij een vooruitstrevend bedrijf • Veel ruimte bij eigen aanpak en werkwijze

Naast een passend pakket arbeidsvoorwaarden bieden we onze medewerkers veel verantwoordelijkheid, vrijheid, vertrouwen en de mogelijkheden om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Voor starters zetten we een gericht ontwikkeltraject in en ook op de lange termijn stimuleren we het volgen van trainingen en opleidingen.

Geïnteresseerd? Voor vragen over deze functie of voor een vrijblijvend gesprek, Neem contact op met: Arja van Meekeren 06-2765 8486 - a.vanmeekeren@lutgorecruitment.nl

Heb jij interesse in deze functie, stuur dan jouw motivatie en cv naar hr@agrocare.nl

Lutgo Recruitment

Herenwerf 34

3155 DK Maasland

www.lutgo.nl


februari 2020 BOOST JE CARRIÈRE 15

Ook met een glimlach naar je werk? Check onze vacatures!

ORDERPICKER MAASDIJK

HEFTRUCKCHAUFFEUR VERPAKKINGEN

LOGISTIEK MEDEWERKER AGF

Locatie Maasdijk Salaris €2.000 - €2.700 40 uur p/w

Locatie Honselersdijk Salaris €1.900 - €2.200 40 uur p/w

Locatie De Lier Salaris €2.030 - €2.284 45 uur p/w

Als orderpicker ben je vooral bezig met het klaarzetten van bestellingen voor klanten. Deze bestellingen worden dagelijks verzameld en op pallets gezet. Op een (mix) pallet kunnen dus verschillende producten staan. Voor dit werk is het van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst, aangezien de orders allemaal in het Nederlands zijn. De werktijden zijn van 08.30 tot maximaal 18.00 uur. Van maandag tot en met vrijdag. Dus in het weekend ben je altijd lekker vrij!

Als logistiek medewerker ben je gek op technische snufjes. Zo ga je aan de slag met onder andere een heftruck, elektrische pallet- en reachtrucks. Je verzamelt, controleert en maakt uitgaande orders verzendklaar. Ook verzorg je het laden van gereedstaande orders in de vrachtauto’s. Daarnaast controleer en registreer je de binnenkomende goederen en zet je deze weg op de juiste locatie.

• Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie en/of de AGF sector; • Je bent fulltime beschikbaar; • Je bent graag in het weekend vrij; • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Daarnaast zorg jij onder andere voor het natellen van de producten die binnenkomen en weg gaan, secuur werken is dus echt een vereiste.

• Je bent in het bezit van een heftruck-/ reachtruckcertificaat; • Je bent enthousiast en gedreven, houdt van aanpakken en gaat nauwkeurig te werk.

Wat verwachten we van jou

• Je hebt werkervaring in de loods of de bloemen en planten of AGF sector; • Je bent fulltime beschikbaar en bereid om in de avonden en in het weekend te werken.

LOGISTIEK MEDEWERKER/ MEEWERKEND VOORMAN

BOXMEDEWERKER

Locatie Naaldwijk Salaris €1.976 - €2.404 | 40 uur p/w

Locatie Naaldwijk Salaris €9,48 - €10,02 | 40 uur p/w

Jij als logistiek medewerker gaat aan de slag in de box met een leuk team van collega’s. Je functie is uitdagend en afwisselend. Geen dag is hetzelfde. Je bent medeverantwoordelijk voor alle activiteiten die op de werkvloer plaatsvinden. Na een interne opleiding ben je overal op de werkvloer inzetbaar, kijk je kritisch naar processen en systemen en doe je daar waar je kansen ziet verbetervoorstellen.

Wat verwachten we van jou Je Je Je Je Je Je

Dit houdt in: • Laden en lossen van vrachtwagens • Sealen en labelen van pallets • Klaarzetten van vrachten op de juiste plek • (docken van vrachtwagens)

Wat verwachten we van jou

Wat verwachten we van jou

• • • • • •

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden die voorkomen in de loods in De Lier.

werkt graag in teamverband; hebt ervaring in de logistiek; hebt affiniteit in de box of de bloemen en planten; beschikt over sturende en coachende capaciteiten; bent bereid in het weekend te werken; kunt onder druk werken, zonder verlies van kwaliteit.

De naam zegt het al, als boxmedewerker voer je alle voorkomende werkzaamheden in de box uit. Ook verdeel je binnenkomende bloemen of planten en zorg je dat deze naar de juiste klanten gaan. Daarnaast ben je niet vies van fysiek werk en bouw je karren op. Een voordeel, ’s avonds hoef je niet meer naar de sportschool, de spierballen kweek je al op je werk! Als boxmedewerker start je rond de klok van 06.00 en 07.00 uur ‘s ochtends en je eindigt de dag tussen 16.00 uur en 17.00 uur. Vroeg op, op tijd thuis om samen met je partner en/of kinderen gezellig te eten. Gemiddeld maak je 36 a 40 uur per week.

Wat verwachten we van jou

• Heb je kennis van bloemen en/of planten? Dan heb je een streepje voor! • Vmbo/mbo werk- en denkniveau; • Een flexibele en servicegerichte instelling.

Wat bieden we jou • Een marktconform salaris • Indien je een heftruck certificaat nodig hebt, zorgen wij ervoor dat je deze zo snel mogelijk kunt behalen; • Een netto bonus van €200,- wanneer je ons tipt over een nieuwe chauffeur; • De mogelijkheid tot het in vaste dienst treden bij de opdrachtgever;

• Punten per gewerkt uur voor het Transport People spaarpuntensysteem voor opleidingen en diverse Transport People gadgets.

Sta jij nu al je mouwen op te stropen en kun je niet wachten om te beginnen? Twijfel dan niet langer en stuur je sollicitatie naar info@transportpeople.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Tom of Lianne op telefoonnummer 0174-628008.

Check al onze vacatures op www.transportpeople.nl


16 BOOST JE CARRIÈRE februari 2020

Ben jij gediplomeerd eerste autotechnicus, dan zijn wij op zoek naar jou!

Kwintsheul

40 uur

Fulltime

Overig

Wij, Autobedrijf Duindam, zijn een zelfstandig autobedrijf in Kwintsheul. Ons hoofdmerk is Peugeot, mede door onze goede naam en occasionverkoop hebben wij alle merken auto’s in onderhoud. Ben jij een tevreden mens en staat klanttevredenheid ook bij jou op nr. 1, dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek. Welke kennis en eigenschappen heb jij als technicus: • Je bent gediplomeerd eerste monteur. • Je kan goed samenwerken en aansturen. • Je werkt nauwkeurig en bent proactief. • Je bent in het bezit van rijbewijs B. • Je bent positief ingesteld, collegiaal en flexibel. Wij kunnen op je bouwen!

Over Autobedrijf Duindam Autobedrijf Duindam is een familiebedrijf met een zeer goede naam in de regio. Met een relatief klein team wordt veel werk verzet. Het bedrijf bestaat inmiddels 50 jaar. Autobedrijf Duindam heeft als missie een, betrouwbaar, eerlijk en goed autobedrijf in de regio te zijn. Het is voor de klant laagdrempelig omdat Autobedrijf Duindam als goed en eerlijk autobedrijf staat aangeschreven. Door het totaalconcept van autoverkoop, autoverhuur, autoleasing en auto onderhoud hebben wij een totaalconcept voor mobiliteit. Het personeel heeft door blijvende scholing een hoog niveau waardoor alle auto’s onderhouden kunnen worden. Van oud tot jong, van diesel tot elektrisch. De visie van Autobedrijf Duindam: ‘’Mobiliteit voor iedereen.” Ben je enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Wij bieden jou: • Een uitstekend salaris. • Een gezellig en collegiaal team. • Moderne gereedschappen met de nieuwste techniek en werkplek. • Cursussen / trainingen bij Peugeot.

Autobedrijf Duindam Tav. Sander Duindam Heulweg 54 B

2295 KH Kwintsheul Tel: 0174-293661 E-mail: sander@duindam.nl www.duindam.nl

(leerling) Bedrijfswagenmonteur Honselersdijk

38 uur

Fulltime

MBO

Werken bij Blom-DSW Blom-DSW is dé bedrijfswagenspecialist in Zuid-Holland. Met de vertegenwoordiging van DAF trucks, Iveco lichte bedrijfswagens en Fiat Professional bedrijfswagens heeft Blom-DSW drie sterke merken onder één dak. Van 500 kg tot 72-ton totaal gewicht. Vanwege de diversiteit hebben wij daarom voor veel technici een geschikte baan!

Functie

38 uur

Ter versterking van diverse teams, zijn wij onder andere op zoek naar Bedrijfswagenmonteurs, voor diverse vestigingen In deze functie stel je diagnoses en repareer je zelfstandig bedrijfswagens en verdere toebehoren. Indien nog niet in het bezit, bestaat de mogelijkheid om o.a. het diploma APK-keurmeester en/of technisch specialist te behalen. Wanneer je al over deze papieren beschikt, dan zijn er nog aanvullende opleidingsmogelijkheden. Tevens zoeken wij Leerling bedrijfswagenmonteurs voor diverse vestigingen. Als leerling monteur volg je de BBL-opleiding (eerste) bedrijfsautotechnicus. Je gaat 1 dag naar school en komt 4 dagen werken bij Blom-DSW. Hierbij ontvang je een fulltime salaris en worden de opleidingskosten door Blom-DSW betaald. Na vier jaar studie kun je bij ons blijven werken als zelfstandig bedrijfswagenmonteur en volg je diverse aanvullende opleidingen en trainingen bij o.a. onze importeurs.

Binnen Blom-DSW werkt een team van ruim 200 medewerkers iedere dag aan kwaliteit en professionaliteit. Wij bieden zelfstandige functies met ruimte voor eigen inbreng en initiatieven. Blom-DSW stimuleert medewerkers te ontwikkelen, want uitdaging in je werk motiveert en haalt het beste in je naar boven. We streven ernaar dat medewerkers multifunctioneel inzetbaar zijn. We verwachten wel dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op je vakgebied en stimuleren je ook om na te blijven denken over de volgende stap in je carrière of opleiding. Kortom, we helpen je graag om je talenten maximaal te ontplooien.

Solliciteren

Voor meer informatie over de betrefende vacatures en onze organisa

Voor meer informatie over de betrefende vacatures en onze organisa

Voor meer informatie over de betrefende vacatures en onze organisatie kun je onze website bezoeken www.blomdsw.nl. Bij interesse in één van bovenstaande vacatures kun je een mail met CV mailen aan Renée Goppel, r.goppel@blomdsw.nl.


februari 2020 BOOST JE CARRIÈRE 17

Eerste Monteur Bedrijfswagens

Adviseur verzekeringen (binnendienst)

C. Vreugdenhil Internationaal Transport B.V.

Baljeu en Staal

Maasdijk

40 uur

Naaldwijk

40 uur

Fulltime

VMBO/MBO

Fulltime

HBO en WFT

Wie zijn wij? C. Vreugdenhil Internationaal Transport B.V. is de specialist in groupage en geconditioneerd transport naar Frankrijk en Zweden. Ons bedrijf is één van de grootste Nederlandse transporteurs met als bestemming “Rungis” de groothandelsmarkt van Parijs. Om ons wagenpark in optimale conditie te houden zijn wij op zoek naar een: Eerste Monteur Bedrijfswagens. Wat ga je doen? Binnen de dynamische omgeving van het groente en fruittransport regel je samen met collega-monteurs het onderhoud van ons wagenpark dat bestaat uit meer dan 50 trekkende eenheden (Scania en MAN) en 70 trailers. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitvoeren van reparaties van de vrachtwagens, trailers, koelmotoren en laadkleppen. Wat heb je nodig? Wij zijn op zoek naar iemand met een 1e monteursopleiding en/of relevante werkervaring. Verder zoeken wij een zelfstandige, enthousiaste werker die van aanpakken weet en goed prioriteiten kan stellen. Wat kan je bij ons verwachten? Wij bieden jou de gelegenheid om mee te groeien met ons bedrijf, waarbij je eigen inbreng centraal staat. Uiteraard staan tegenover jouw capaciteiten en inzet een marktconform salaris. Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie? Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Yordi Rehorst via +31 (0)174 525 5880 of mail: work@cvreugdenhil.nl Houd jij ons wagenpark rijdende? Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer via bovenstaand mailadres of ga naar www.vreugdenhil-transport.nl

Organisatie Baljeu en Staal is een modern kantoor met veertien medewerkers dat haar relaties in het Westland en in de regio Rijnmond adviseert op het gebied van assurantiën, hypotheken, makelaardij o.g. en inancieringen. Tevens heeft het bedrijf volmachten van diverse verzekeringsmaatschappijen. Het kantoor is lid van Adiz en NVM. Wat doe je? Als adviseur heb je een veelzijdige functie. Je bent de rechterhand van je buitendienst-collega en samen zijn jullie het eerste aanspreekpunt voor jullie particuliere en zakelijke relaties. Je brengt de risico’s in kaart en adviseert deze relaties over schade-, levens- en inkomensverzekeringen. Je bent ondernemend en biedt verzekerbare oplossingen aan zodat de klant deze risico’s kan opvangen. Naast de contacten met onze klanten onderhoud je ook nauw contact met verzekeraars en banken. Daarnaast ondersteun je het management en denk je mee over het beleid van het bedrijf. Wat vragen wij? • HBO werk- en denkniveau. • Min. 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. • In het bezit van WFT diploma’s Adviseur Basis, Schadeverzekeringen (particulier en zakelijk) en bij voorkeur Inkomen en Vermogen. • Teamspeler, gewend om zelfstandig te werken. • Accuraat en lexibel. Wat bieden wij? • Een afwisselende en uitdagende functie in een leuk team. • Een marktconform salaris in overeenstemming met de functie. • Studiekosten- en winstdelingsregeling. Herken je jezelf in bovenstaande tekst? Mail dan je motivatie met CV binnen 2 weken naar Anne van der Kraan: annevdkraan@baljeuenstaal.nl.

HOU JIJ VAN GAS GEVEN H ? VACATURE

VACATURE ste

1

1

MONTEUR

MONTEUR

AUTO TECHNICUS

FULLTIME

AUTO TECHNICUS

WERKPLAATS

FULLTIME

WERKPLAATS

Heb jij de ervaring, kan jij zelfstandig in een team werken en denk jij dat je ons kan helpen in onze kwaliteiten ? Neem dan contact met ons op Vlotlaan 809, 2681 TZ Monster Tel. 0174 280835 / Mail info@lansauto.nl

H


18 BOOST JE CARRIÈRE februari 2020

“AAB bekroond met een ster als meest aantrekkelijke werkgever voor de SUB40’er” Door: Hillenraad

Honselersdijk

40 uur

Fulltime

HBO/MBO

Missie en kernwaarden AAB MISSIE:

“Topondernemers die weten waar ze naar toe willen en waarom, helpen hun ambities te verwezenlijken” Bij ons werken gedreven en enthousiaste mensen die het een uitdaging vinden om voor onze klanten het beste resultaat te behalen. In een professionele maar ook informele werksfeer werken onze werknemers samen aan de meest innovatieve en vooruitstrevende

KERNWAARDEN

projecten.

PROFESSIONEEL:

kennis, vaardigheden en gedrag die passen bij het beroep

OPLOSSINGSGERICHT:

bewust en inventief handelen om te komen tot een oplossing

Wij lopen voorop op het gebied van techniek, energie, makelaardij, bedrijfskunde,

VERANTWOORDELIJK:

aanspreekbaar op de taak en het proces

vergunningen, (aard)warmte en duurzaamheid. Wil jij ook deel uitmaken van ons team en

INTEGER:

eerlijk, betrouwbaar, vertrouwelijk, onafhankelijk

meewerken aan het succes van onze klanten?

citatie

“Wij laten ons sinds 1985 dagelijks uitdagen door onze klanten die het beste resultaat Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

• (Aankomend) makelaar glastuinbouw • Energie adviseur

willen halen op basis van onze diensten. Onze praktisch ingestelde adviseurs, ingenieurs en makelaars kijken daarbij verder dan de oplossingen die in het verleden zijn bedacht. Door ons in te zetten voor innovatieve en vooruitstrevende ondernemingen en projecten lopen wij voorop op het gebied van: techniek, energie, makelaardij, bedrijfskunde,

• Internationaal commercieel projectleider

vergunningen en (aard)warmte. Wij werken voor een brede groep ondernemingen zowel nationaal als internationaal. Hoewel onze roots in de glastuinbouwsector liggen, werken wij ook veelvuldig voor bedrijven buiten deze sector omdat onze kennis en no-nonsense aanpak breed inzetbaar zijn.”

Ben je enthousiast om bij AAB te komen werken? Neem dan contact met ons op via: vacature@aabnl.nl


februari 2020 BOOST JE CARRIÈRE 19

Beveiligingsmonteurs zitten meer dan goed bij Elektravon Geen dag is saai bij Elektravon, de complete dienstverlener op het gebied van elektrotechniek. Welk vraagstuk een klant ook heeft, Elektravon biedt een duurzame en innovatieve totaaloplossing. Juist omdat ze gespecialiseerd zijn in de vakdisciplines elektrotechniek, besturingstechniek, beveiliging én service & onderhoud. Iedere dag weer een nieuwe uitdaging, met altijd hetzelfde doel voor ogen: goede kwaliteit leveren, klanten blij maken en weer veilig naar huis gaan. Zelfstandig of samen met collega’s. Elektravon is in 1959 opgericht door de gebroeders Avontuur in Naaldwijk. In de beginjaren was de naam dan ook ´Gebroeders Avontuur´ en werd na een aantal jaren omgedoopt in een samentrekking van Elektra en Avontuur. Een naam die de lading beter dekt; Elektravon is een allround elektrotechnisch installatiebedrijf. Tuinbouwspecialist Huidig directielid Dennes van de Graaf: “Bij de oprichting was het bedrijf vooral een verkooppunt van onder meer wasmachines en koelkasten. Dit leidde vervolgens tot een toenemende vraag naar hulp bij aansluitingen en onderhoud. Snel daarna kwamen er veel opdrachten vanuit de tuinbouwsector, aangezien het proces van begin tot eindproduct steeds meer geautomatiseerd werd, en nog steeds wordt. Ontwikkelingen halen elkaar daar in rap tempo in, een branche waarin Elektravon volop in geïnvesteerd heeft en dan ook als een van de specialisten gezien wordt.” Allesomvattende systemen “Toch is de tuinbouw tegenwoordig niet de grootste afdeling bij Elektravon,” vertelt Dennes. “In een tijd waarin bijna alles, zeker binnen bedrijven, aangestuurd wordt en afhankelijk is van elektrotechniek, is de vraag naar allesomvattende systemen groot. Elektravon

heeft dan ook veel werk in utiliteit, woningbouw, regeltechniek en industrie. Mooie voorbeelden hiervan zijn onder andere het hoofdkantoor van Rabobank Westland en de twee gemeentehuizen van de gemeente Westland. Ook bouwen we schakelpanelen en verdelers. Dit wordt gedaan voor klimaatinstallaties in bedrijfsgebouwen, zoals ziekenhuizen, musea en ondergrondse parkeergarages, maar ook voor de industrie en eveneens de tuinbouw.” Service & onderhoud Een belangrijke afdeling binnen Elektravon is de afdeling service & onderhoud. Dennes: “Hier zijn ruim 25 mensen werkzaam voor onder andere het onderhoud bij scholen en bedrijfspanden. De disciplines inbraak- en brandbeveiliging, toegangscontrole, camerabewaking en inspectie vormen een belangrijk onderdeel.” Met nadruk: “Denk hierbij niet te simpel als in: zorgen dat alle bedrading goed aangesloten wordt. Elk bedrijf of instelling is anders. Iedere klant heeft een speciieke eigen wens.” Verder denken “Als Brand-/beveiligingsmonteur bij Elektravon ga je allereerst met de klant aan tafel zitten en ga je van A tot Z na wat de klant wil. Aan de hand van die informatie denk je als monteur verder. Want wanneer een klant een complete inbraakbeveiliging wil met onder andere toegangscontrole, begint het bij onze monteurs pas en komen de vervolgvragen opborrelen. Wie krijgen dan toegang? Geldt die autorisatie de gehele dag, of alleen ’s avonds en ’s nachts? Is de toegang tot het gebouw buiten kantoortijden anders dan overdag? En zo nog veel meer van dit soort onderdelen. Zaken waar een klant in eerste instantie totaal nog niet aan gedacht heeft. Pas wanneer onze monteur de kwestie voldoende helder in kaart heeft, presenteert hij zijn plan van aanpak en wordt dit bij akkoord aangelegd en geprogrammeerd. Waar het uiteraard niet bij blijft. Ook daarna verzorgt Elektravon alle onderhoud en controles.” Vakbekwaam Dennes vervolgt: “In de beveiligingstechniek is de monteur de persoon waar het in feite om draait. Hij is de persoon die rust en betrouwbaarheid uitstraalt. Door goed te communiceren, geeft hij de opdrachtgever vertrouwen in de door hem aangebrachte

Bekijk de vacatures op: www.werkenbijelektravon.nl

technische oplossing. Deze draagt namelijk bij aan het beschermen en veilig houden van zijn of haar bezit. Onze monteurs werken op locatie van de klant, met name binnen, in een prettige werkomgeving. De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd: van inbraakbeveiligingsinstallaties, camerasystemen en brandmeldinstallaties tot toegangscontroles. Kijk, elektromonteur zijn in de zin van: je opdracht uitvoeren en weer gaan, daar heb je er genoeg van. Waar ik speciiek naar op zoek ben, zijn monteurs die echt gespecialiseerd zijn in complete inbraak- en brandbeveiligingen. Mensen die óók helder kunnen nadenken en verder kijken dan hun neus lang is. Die kunnen uitvragen en in samenspraak met het kantoor de beste oplossing kunnen presenteren en uitvoeren. Dat noem ik pas echte beveiligingsmonteurs!” Werken bij Elektravon Dennes: “Elektravon heeft zo’n 150 medewerkers, maar heeft totaal niet het opslokkende efect in de grote massa, wat andere grote bedrijven soms wel kunnen hebben. Wij werken in kleine teams, waarin de onderlinge sfeer en samenwerking meer dan goed is. Als bedrijf zijn we ook trots op onze mensen en laten dat ook blijken in tal van goede arbeidsvoorwaarden. Zo zorgen we naast een prima salaris voor een persoonlijk opleidingsplan en bieden regelmatig trainingen, toolboxen en kennisuitwisselingsmomenten aan. Alles wat je nodig hebt om je werk goed te doen, is voorhanden. We staan garant voor de kwaliteit van onze werknemers, maar zonder voldoende rust in de vorm van vakantie en ADV-dagen is er ook geen goed werk. En om de teamspirit te blijven voeden verzorgen we met regelmaat borrels en bedrijfsuitjes. We hopen de komende periode dan ook graag nieuwe collega’s te verwelkomen!”


20 BOOST JE CARRIÈRE februari 2020

Wie zijn wij? Van der Valk Solar Systems is één van de snelst groeiende bedrijven in de solarbranche. We zijn een jong en dynamisch team dat zich volledig richt op het ontwikkelen en produceren van montagesystemen voor zonnepanelen op schuine daken, platte daken en in open velden. Van der Valk Solar Systems heeft tevens een vestiging met kantoor en magazijn in de UK. Inside Accountmanager (Fulltime) Ben je proactief en klantgericht? Wil je graag hét aanspreekpunt zijn voor nationale en internationale klanten voor de afdeling Verkoop Binnendienst van Van der Valk Solar Systems? Heb je commercieel talent met ainiteit voor de techniek? Dan komen wij graag met jou in contact voor de functie van Inside Account Manager!

Junior Project Manager Nationaal (Fulltime) Van der Valk Solar Systems is voor haar afdeling Projecten op zoek naar een Junior Project Manager met commerciële focus die proactief en klantgericht hét aanspreekpunt is voor voornamelijk nationale projectklanten.

Van der Valk Solar Systems is voor haar afdeling Projecten op zoek naar een Junior Project Manager met commerciële focus die proactief en klantgericht hét aanspreekpunt is voor voornamelijk internationale projectklanten.

Heb jij de nodige ervaring met het calculeren en verkopen van projecten, beschik jij over een goed technisch inzicht en zie jij het als een uitdaging om mee te werken aan de verdere groei van het bedrijf? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging!

Heb jij de nodige ervaring met het calculeren en verkopen van projecten, beschik jij over een goed technisch inzicht en zie jij het als een uitdaging om mee te werken aan de verdere internationale groei van het bedrijf? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging!

Tekenaar projectbureau Solar (Fulltime) Als tekenaar bij het projectbureau Solar, ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitwerken van constructietekeningen voor montagesystemen voor zonnepanelen op basis van de klantvraag. Denk hierbij aan uitdagende projecten met duizenden zonnepanelen per project. Elk project is net weer anders waardoor

Junior Project Manager Internationaal (Fulltime)

je bezig bent met het opzetten en uitwerken van ontwerpen en bijbehorende berekeningen. Daarnaast word je ingezet voor het opzetten van technische tekeningen voor documentatie, zoals handleidingen. Kortom: een mooie functie, waarbij je een belangrijke schakel bent in het op maat bedienen van onze klanten.

Assistent DTP en Communicatie (Parttime) Ben jij creatief, nauwkeurig, heb je een hands-on mentaliteit en wil jij meewerken aan het vergroten van onze naamsbekendheid in Nederland en daarbuiten? Vind jij het leuk om graische ontwerpen te verzinnen en te maken en mee te helpen in het organiseren van beurzen om onze systemen bij bestaande en potentiële klanten onder de aandacht te brengen? Dan komen wij graag met jou in contact! De afdeling Marketing&Communicatie verzorgt haar communicatie-uitingen zelf. Er wordt geen gebruik gemaakt van een reclamebureau. Samen met je collega’s houd je je bezig met het ontwerpen en drukklaar maken van diverse online en oline uitingen. Daarnaast assisteer je bij diverse op de afdeling voorkomende taken op het gebied van communicatie, organisatie en administratie.

Wat bieden wij? • Een uitstekend pakket aan primaire – en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris met opleiding – en ontwikkelmogelijkheden • Prima werksfeer in een dynamisch bedrijf • Verantwoordelijkheid en uitdagingen • Doorgroeimogelijkheden met uitzicht op een vast contract

• Een team met gezellige en enthousiaste collega’s • Leuke bedrijfsactiviteiten • De balans tussen werk en privé wordt niet uit het oog verloren Bekijk de volledige vacatureteksten op onze site. www.valksolarsystems.nl

Hoe reageer je? Kandidaten die zich herkennen in deze functie worden uitgenodigd om te reageren via: Van der Valk Solar Systems, HRM, hr@valksystemen.nl, 0174-212223.


februari 2020 BOOST JE CARRIÈRE 21

Ben jij de schakel die wij zoeken KD Telematica is een jong, sterk groeiende Westlandse onderneming. Het bedrijf is gespecialiseerd in het installeren en optimaliseren van tele- en datacommunicatie, waaronder een specialisatie in VoIP en IP routing/monitoring. KD Telematica is een zusterorganisatie van Kuyvenhoven elektrotechniek. Kuyvenhoven levert en installeert complete elektrotechnische installaties gericht op duurzame techniek. De elektrische installaties vormen een geïntegreerd platform voor onder andere verlichting, domotica systemen, brandmelding, communicatiemiddelen, beveiligingsinstallaties en zonnepanelen. KD Telematica en Kuyvenhoven elektrotechniek zijn werkzaam in een markt waar innovatie een kernwoord is. Om mee te kunnen denken in de beste technische oplossing hebben zowel KD Telematica als Kuyvenhoven elektrotechniek een focus om alle ontwikkelingen in hun eigen vakgebied op de voet te volgen. Als zelfstandige bedrijven hebben zij - onder één vlag - de volgende specialismen in huis waardoor zij technisch talent kunnen boeien en binden: KD Telematica • Data en Telecom • Netwerken/IP/Wifi • Glasvezeltechniek • Beveiligingsinstallaties

Improviseren en kennis van de laatste ontwikkelingen in onze branche (zoals VoIP) is zeker een pré.

jezelf altijd blijven ontwikkelen en doorgroeien naar de functie de jij ambieert. Waarom zou je voor ons kiezen? Wij beseffen ons dat we het nodige vragen maar hebben technisch talent ook veel te bieden. Gevarieerde en uitdagende projecten voor topbedrijven en de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen binnen ons boeiende vakgebied. Uiteraard bieden we prima arbeidsvoorwaarden en bovenal een gezellig team waar collega’s voor elkaar klaar staan.

Momenteel zijn wij op zoek naar: • Leerling monteur • Zelfstandig monteur • Hoofdmonteur Werken bij een Westlands topbedrijf dat groeit en ambitieus is? Bij zowel KD Telematica en Kuyvenhoven elektrotechniek hebben wij deze vacatures open staan. Welke functie ook voor jou van toepassing is, je kunt

Kuyvenhoven elektrotechniek • Electra • Brandmeldinstallaties • Toegangscontrole • Camera-installaties Meer informatie over onze organisatie en dienstverlening vind je op: www.kdtelematica.nl en www.kuyvenhoven.nl Talentenjacht Installatietechniek is een breed vakgebied en de behoefte aan technisch talent in onze branche groeit. Ben jij dat talent? Dat is mooi! Op vrijwel alle niveaus zijn wij op zoek naar medewerkers met een sterke affiniteit met techniek. Goede contactuele eigenschappen in woord en geschrift zijn belangrijk.

Meer informatie over onze organisatie en dienstverlening vind je op: www.kdtelematica.nl en www.kuyvenhoven.nl

Ben jij de schakel die wij zoeken Omdat wij medewerkers zien als ons kapitaal, werken wij samen met een professioneel hr-bureau dat diverse werkzaamheden op personeelsgebied voor ons uitvoert. Ontwikkelwijzer zorgt in dit geval voor de selectie van het talent dat zich aanmeldt. Daarbij houden zij niet alleen de belangen van KD Telematica en Kuyvenhoven elektrotechniek voor ogen, maar kijken ook wat jouw ambitie is en op welke manier wij kunnen helpen om deze te verwezenlijken. Hebben wij je interesse gewekt? Vertel ons dan jouw verhaal. Mail je cv en motivatie naar aantrekkingskracht@ontwikkelwijzer.nl


22 BOOST JE CARRIÈRE februari 2020

Maasdijk

40 uur

Fultime

Overige

Prins Maasdijk is een toonaangevend bedrijf binnen de intern transport sector, importeur van Kubota dieselmotoren en groeiende in noodstroom generatoren. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar gemotiveerde collega’s. Werken bij Prins Maasdijk betekent werken in een gezellig team met een informele cultuur met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Wij investeren in onze medewerkers. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau.

Constructiebankwerker / Lasser (m/v)

Commercieel Medewerker Spare Parts (m/v)

Service coördinator / Planner buitendienst

Je komt te werken op de afdeling Constructie &

Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het in-

Als Service Coördinator ben jij het aanspreekpunt

Nieuwbouw, in een team van 8 collega’s. De afdeling

en verkopen van de intern transportonderdelen, waarbij

voor de buitendienst monteurs en de klanten. Jouw

verzorgt constructiewerkzaamheden, het spuitwerk en de

je verantwoordelijk bent voor het proces van A-Z en

werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het plannen

assemblage van o.a. heftrucks. Wij zijn op zoek naar een

het aanspreekpunt bent voor onze klanten. Zo verwerk

van de servicebeurten en keurplanning van de machines.

collega die constructiewerkzaamheden uit gaat voeren.

je dagelijks de inkoopvoorstellen, je volgt afwijkingen

Daarnaast verzorg je de storingsplanning.

en probleemleveringen op en lost problemen op ten Als constructiebankwerker/ lasser ben je verantwoordelijk

behoeve van de beschikbaarheid van materialen.

voor het samenstellen en monteren van diverse

In deze dynamische functie begeleid je de buitendienst monteurs en de werkvoorbereidingsmedewerkers.

onderdelen aan tuinbouw gerelateerde machines. Denk

Tevens stem je de leveringsvoorwaarden af met

hierbij aan heftrucks, plantenvorken en voorzetapparatuur.

leveranciers. Daarnaast voer je controles uit op prijzen,

Denk jij dat jij de persoon bent die wij zoeken,

Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband aan

verschijningsdata en de verwerking van backorders.

solliciteer dan direct.

de hand van technische tekeningen of schetsen. De

Verder ondersteun je waar nodig bij de in- en verkoop van

Upload je CV en motivatiebrief via onze website

werkzaamheden zijn naast lassen ook het op maat maken

motor onderdelen en alles wat hierbij komt kijken. Tot slot

www.prinsmaasdijk.nl of stuur een email naar:

van onderdelen en delen van constructies door middel

denk jij actief mee aan het verbeteren en optimaliseren

vacature@prinsmaasdijk.nl

van knippen, buigen, zetten, kanten, zagen, slijpen en

van werkprocessen binnen de afdeling.

Wij werken samen met een aantal preferred suppliers, acquisitie van wervingsbureaus is daarom niet gewenst.

snijden.

Over Biersteker

Meewerkend voorman Naaldwijk

40 uur

Fulltime

MBO

Bouwkundig projectleider Naaldwijk

Werken bij Biersteker betekent werken bij niet zo maar een bouwbedrijf. Biersteker is koploper op het gebied van duurzaam bouwen én renoveren. Wij zijn onderscheidend met ons deskundig advies en brede oriëntatie tot in de kleinste details op het gebied van dak-, gevelbekleding en bouw. Vanuit Westland realiseren we met grensverleggende passie projecten wereldwijd. Wil je ook een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst en werken bij een vooruitstrevend en innovatief bedrijf? Is geen uitdaging jou te gek en ben je een echte teamplayer? Dan zijn wij op zoek naar jou. Gewoon solliciteren.

40 uur

Interesse? Fulltime

MBO 4 / HBO

Bouwkundig Werkvoorbereider Naaldwijk

40 uur

Fulltime

MBO 4 / HBO

Wil je met ons van gedachten wisselen over de functie? Gewoon contact opnemen met ons! Via mail: werkenbij@biersteker.nl bellen mag ook: 0174 443356 Of stuur direct je motivatie en CV. Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten. Kijk voor de volledige vacatureteksten op: www.biersteker.nl/werken-bij of www.westlandsebanen.nl/biersteker


februari 2020 BOOST JE CARRIÈRE 23

“Wij zijn een uniek technisch Westlands bedrijf” Van der Ende Valve Services is een typisch en uniek Westlands familiebedrijf. Innovatief, gedreven en het leveren van kwaliteit. Klanten en medewerkers staan bij ons centraal. Hans van Wijk is operationeel directeur “Wij zijn een echt Westlands familiebedrijf dat al 55 jaar in Maasdijk is gevestigd. Wij zijn een uniek technisch bedrijf in Westland; wij doen namelijk niets met glastuinbouw”, glimlacht Van Wijk. “Wij leveren nieuwe industriële kleppen, reviseren deze kleppen in onze werkplaats, en verzorgen het onderhoud op locatie. Wij zijn geen producent. Wij werken uitsluitend met producten van toonaangevende grote Amerikaanse en Europese fabrikanten. Natuurlijk worden er in de Glastuinbouw ook diverse soorten kleppen ingezet. Echter bij veel van onze klanten in de Industrie zijn de kleppen vaak veel complexer en zijn de eisen veel strenger. In Pernis, de Botlek en de Europoort staan de grootste raffinaderijen en chemiefabrieken van Europa. Daar wordt tientallen miljoenen per dag omgezet. Als een fabriek een dag stilstaat omdat er een klep niet goed functioneert of kapot is, dan is de schade enorm.” Werkgebied “Wij zijn toonaangevend in onze tak van sport en behoren bij de top van Nederland in onze branche. Wij hebben een modern bedrijfspand dat goed is ingericht met alle middelen die nodig zijn voor de service en het onderhoud Regelkleppen, Veiligheden en Open/ Dicht kleppen. Onze klanten zijn vooral werkzaam in de industrie. Een belangrijk deel daarvan is gevestigd aan de andere kant van de waterweg. Onze klanten zijn veelal de industriële bedrijven van Terneuzen tot aan Den Helder. Dat zijn raffinaderijen, chemiebedrijven, energiebedrijven enzovoort. Een aantal van onze servicemonteurs stapt met enige regelmaat in een helikopter om op een van de vele productie eilanden in de Noordzee werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast werken wij ook in opdracht van de grote brouwerijen en papier producenten.”

Dagelijkse uitdagingen “Veiligheid is het belangrijkste bij het werken in de Industrie en onze werkplaats, onze medewerkers zijn zich hier zeer van bewust. We werken onder strenge wet en regelgeving, onze monteurs en medewerkers worden constant getraind en opgeleid, ons bedrijf en medewerkers zijn in het bezit van alle benodigde kwaliteit en veiligheidscertificaten. Veel monteurs volgen ook interne en externe (fabrikant trainingen) technische trainingen die er voor zorgen dat zij zelfstandig en op locatie bij de klant kunnen werken. Er is namelijk geen school waar je ons vak kunt leren. Uiteraard heb je wel basiskennis nodig van techniek. Wij zijn een aantrekkelijke werkgever voor mensen die technisch en afwisselend bezig willen zijn. Praktijkmensen met affiniteit voor geavanceerde techniek.” Het talent dat wij zoeken voor verdere uitbreiding van ons team

Monteurs Voor de afdelingen Appendage, Veiligheden en Regelkleppen zijn wij op zoek naar enthousiaste, leuke collega’s die als beginnend of ervaren monteur bij ons aan de slag willen. Functie–Inhoud - Je gaat werken in onze moderne werkplaats en op locatie bij onze klanten voor het uitvoeren van inspecties, reparaties, onderhoud en revisie van appendages, veiligheden en regelkleppen. - Afhankelijk van ervaring en interesse ga je op een van onze afdelingen aan de slag. Functie–eisen - Monteurs (beginnend of ervaren) met een WTB en/ of E&I achtergrond. - Wij vragen een passie voor techniek. - Je bent in het bezit van rijbewijs B en je beheerst de Nederlandse taal.

Functie-inhoud - Intensief klantcontact op technisch en commercieel niveau. - Perfecte organisatie van de bij jou lopende projecten. - Maken van aanbiedingen en verwerken van opdrachten. - Inkopen van goederen & diensten binnen jouw project. Functie- eisen - Opleiding en/of ervaring richting werktuigbouwkunde of E&I in soortgelijke functie. - Administratief sterk en ervaring met geautomatiseerde systemen zoals ERP & Office pakket. - Ondernemend en klantgericht met een sterk technisch inzicht. - Uitstekende communicatieve vaardigheden. - Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Dit hebben wij jou te bieden Van der Ende Valve Services biedt je een leuke, professionele baan in een informele organisatie (familiebedrijf), een aantrekkelijk salaris, goede aanvullende arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden. Je kan bij ons aanvullende opleidingen krijgen in je vakgebied, eventuele opleidingen die je al gestart bent kan je bij ons afmaken. Als je interesse hebt in deze functies, nodigen wij je uit om een motivatiebrief te sturen naar administratie@endevalves.nl t.a.v. afd. personeelszaken. Meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Kitty Hegie 0174-513185.

Project Engineer Tevens zijn wij op zoek naar een enthousiaste Project Engineer met bij voorkeur ervaring in onze branche. Met een klein team ben je verantwoordelijk voor een perfecte organisatie (werkvoorbereiding, klant & leverancier contact) van de projecten binnen ons bedrijf.

Van der Ende Valve Services Honderdland 360 2676 LV Maasdijk 0174 51 31 85 info@endevalves.nl http://www.endevalves.nl

Bekijk de vacatures ook op onze website: www.endevalves.nl/vacatures


24 BOOST JE CARRIÈRE februari 2020

Dé baan voor jou in de metaalbewerking

VACATURES QUINTALL Om ons bedrijf te versterken zijn wij per direct op zoek naar:

PLAATWERKER

OVER QUINTALL

Als plaatwerker houd je je bezig met het knippen, ponsen en zetten van verschillende metaalproducten. In deze functie ben je de olie in onze draaiende machines waarbij accuratesse, zelfstandigheid, discipline en structuur essentieel zijn.

Quintall is een allround Westlands metaalbewerkingsbedrijf in Kwintsheul. We zijn thuis in alle technieken, materialen en nabehandelingen. Het bedrijf omvat vier productieafdelingen, namelijk Plaatwerk, Verspaning, Profielbewerking en Algemeen las- en constructiewerk.

Je bent onderdeel van de afdeling plaatwerk en geeft invulling aan de volgende taken: • Het produceren van hoogwaardige metaalproducten met een CNC-kantbank, schaar en ponsnibbelmachine. • Het zelfstandig programmeren van de CNC-machines aan de hand van tekeningen. • Het uitvoeren van alle andere mogelijke plaatbewerkingen.

CNC VERSPANER Als CNC verspaner ben je de olie in onze draaiende machines waarbij accuratesse, zelfstandigheid, discipline en structuur essentieel zijn. Je bent onderdeel van de afdeling verspaning en geeft invulling aan de volgende taken: • • • •

Het zelfstandig programmeren, instellen en bedienen van draaibanken en freesbanken Werkzaamheden worden vanaf tekening gemaakt Afwisselend werk: enkel stuks onderdelen van klein tot groot Grote diversiteit aan producten van RVS, aluminium en kunststof

Meer informatie over deze vacatures: www.werkenbijquintall.nl

www.quintall.nl Bovendijk 41

Kwintsheul

+31 174 292655

Schwagermann Maasdijk bv is een modern Westlands sanitair-installatiebedrijf met een vaste klantenkring in de particuliereen utiliteitsector. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in de installatiebranche. Voor het installeren, repareren en onderhouden van onder andere sanitair, ventilatie, dakbedekking, lood- en zinkwerken zijn wij daarom de aangewezen partner.

Wij zijn op zoek naar een:

LEIDINGGEVENDE SERVICEMONTEUR Functie: Je bent een echte allrounder die zelfstandig en met een klantvriendelijke instelling storingen kan oplossen op locatie binnen de installatietechniek. Daarnaast denk je mee met je technisch inzicht naar oplossingen van vragen uit de montage. Tevens ben je ondersteunend voor het uitbrengen van de juiste calculatie en offerte. Tenslotte ben je in staat om technische tekeningen aan te leveren of bereid dit te leren. Daarom vragen wij: • MBO installatietechniek (minimaal niveau 3)

• Enkele jaren ervaring als zelfstandige monteur in de installatie techniek • Ervaring met CAD gewenst • Representatief voorkomen • Goede communicatieve vaardigheden • Klantgericht, flexibel en oplossingsgericht Wij bieden: • Voor de juiste persoon het bijpassende salaris • Prettige werksfeer in een klein teamverband • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en/of cursussen

Tevens zijn wij op zoek naar een:

SHOWROOMVERKOPER V/M (20 UUR)

SANITAIRE INSTALLATIES LOOD- EN ZINKWERKEN Bandijkweg 40, 2676 LJ Maasdijk Telefoon (0174) 514968 info@schwagermannmaasdijk.nl

Je hebt rechtstreeks contact met de klanten en begeleidt deze met hun zoektocht naar een nieuwe badkamer, van ontwerp tot realisatie. Daarnaast onderhoud je de contacten met de leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een representatieve showroom en bent bereid op zaterdag te werken van 10.00 tot 14.00 uur.

Wij zoeken jou met ervaring in de sanitair branche. Ben je nauwkeurig, in staat om zelfstandig en flexibel binnen een opdracht te werken, solliciteer dan op deze functie. Wij bieden voor de juiste persoon het bijpassende salaris. Daarnaast een prettige werksfeer in klein teamverband en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en/of cursussen.

Voor informatie en reactie op een van deze functie’s schrijf of mail t.a.v. Mark Schwagermann: vacature@schwagermannmaasdijk.nl


februari 2020 BOOST JE CARRIÈRE 25

Ben jij een jonge, enthousiaste en zelfstandige elektromonteur met enkele jaren ervaring en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word onze nieuwe hoofdmonteur.

HOOFDMONTEUR Fulltime Bas

’s Ochtends begin je de dag met een bakkie koffie in de kantine van Flash Elektro aan de Koopmanstraat in Naaldwijk. Je neemt de werkzaamheden van die dag door en laadt de nodige materialen uit het magazijn in de werkbus. Samen met je collega’s ga je naar het project van die dag. Als hoofdmonteur draag jij de verantwoordelijkheid op de werkvloer en ben jij het aanspreekpunt voor collega’s en opdrachtgevers. Je bent jong, maar prima in staat om zelfstandig met klanten in overleg te gaan en een project te leiden. Je hebt een Westlandse mentaliteit, steekt graag je handen uit je mouwen en bent enthousiast over je werk. Je werkt regelmatig samen met een hulpmonteur in opleiding. Wat heb je nodig? • Enkele jaren ervaring als elektromonteur (bij voorkeur bekend met luxe villabouw) • Flexibele instelling en een werkersmentaliteit • Je kunt snel schakelen tussen projecten • Je bent zelfstandig en besluitvaardig

Wat kun je verwachten? • Je komt te werken in een hecht team met jonge, enthousiaste monteurs • Je krijgt een werkbus met goed gereedschap van hoge kwaliteit • Werkkleding • Marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden • Opleidingsmogelijkheden en ruimte om door te groeien • Teamuitjes en vrijdagmiddagborrel • Prima werksfeer en veel afwisseling

INTERESSE? Mail je cv met motivatie naar info@flashelektro.nl We zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

MEDEWERKER AAN HET WOORD Bas is hoofdmonteur bij Flash Elektro. Als jongen van 22 zocht hij een bedrijf voor zijn stage en kwam hier terecht. Hij is nooit meer weggegaan. We vragen hem wat zijn functie als hoofdmonteur inhoudt en wat werken bij Flash Elektro zo leuk maakt. Je werkt al dertien jaar bij Flash. Wat is er zo leuk bij Flash? “Werksfeer, gezelligheid en afwisseling. We werken bij Flash met een gezellig, jong team van gasten tussen 20 en 35 jaar. Ik houd me bezig met het aansturen van monteurs, administratie, inkopen, klantgesprekken, etc. Bij Flash staat iedereen open voor initiatieven, suggesties en ideeën van werknemers. De samenwerking is prettig en we nemen makkelijk werk van elkaar over als het nodig is. De lijntjes zijn kort en dat komt het resultaat ten goede. Ook de vrijdagmiddagborrel en bedrijfsuitjes zorgen voor gezelligheid en sfeer.” Wat vind je het leukste aspect van jouw werk? “Omdat de techniek snel gaat, leer je altijd weer nieuwe dingen bij. Daardoor wordt het nooit saai. Momenteel begeleid ik veel projecten in de luxere villa’s. Een lichtplan van een zo’n villa is heel persoonlijk en het is onze taak om met licht de sfeer te creëren die de binnenhuisarchitect en de bewoners bedoelen. Omdat elke klant weer andere wensen heeft, is het steeds weer gaaf om een mooi eindresultaat te behalen waar de klant blij mee is.“

BLIJF IN ONTWIKKELING BIJ FLASH ELEKTRO Flash Elektro is een bedrijf met een hechte groep jonge monteurs met een Westlandse mentaliteit. Die mentaliteit is volgens Tim wel echt een reden om bij Flash Elektro te werken. “Die Westlandse mentaliteit is super! Hard werken, maar ook veel gezelligheid op de werkvloer en tijdens de vrijdagmiddagborrel. We staan als collega’s altijd voor elkaar en voor de klant klaar.” Tim ging na zijn MBO-studie grond-, weg- en waterbouw aan de slag in het grondverzetbedrijf van zijn vader. Dat bleek

toch niet helemaal zijn ‘ding’. Hij belde Flash Elektro en de deur stond voor hem open. Via een traject bij een loopbaancoach volgt hij nu diverse cursussen die hij uiteindelijk hoopt af te ronden met een ‘Proeve van Bekwaamheid’. Tim: “Eigenlijk lag mijn interesse van jongs af aan al meer bij elektrotechniek. Ik was altijd aan het hobbyen met licht en geluid. Nu kan ik daar mijn werk van maken en dat is top. Ik volg nu een basiscursus en dat is behoorlijk breed. Ik krijg zowel praktijk als theorie. In mijn eigen tijd zoek ik verder naar informatie over dingen die

ik wil ontdekken en ontwikkelen. Het belangrijkste is dat ik nu doe wat ik écht leuk vind en dat ik daarvoor ook de ruimte krijg bij Flash Elektro.” Tim is een mooi voorbeeld van jong talent dat zich het vak eigen wil maken. Ten eerste moet je interesse hebben in het vakgebied en een bepaalde mate van nieuwsgierigheid en leergierigheid. Bij Flash krijg je de ruimte om door te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen op verschillende vakgebieden.

Zoek jij een goede leer-/werkplek? Neem gerust contact met ons op!

Koopmanstraat 28, 2672 GB Naaldwijk

Wat vind je minder leuk? “Dan zeg ik toch administratie. Maar het moet wel gebeuren en omdat ik alles van het project weet, kan ik dat stukje niet uitbesteden. Het is iets dat erbij hoort, maar soms is het jammer dat het ten koste gaat van dingen die ik liever doe. Bij elke baan heb je wel taken die je voor lief neemt, omdat het er nou eenmaal bij hoort.” Wat houdt jouw functie als hoofdmonteur in? “Het werk is heel afwisselend en je hebt veel vrijheid. Zolang je je werk maar goed doet. Ook heb ik een bepaalde verantwoordelijkheid. Zo stuur ik de jongens aan en doe ik de administratie, denk aan uren, bonnen, inkoop en facturatie. Ook het meerwerk moet worden bijgehouden. Daarnaast ben ik ongeveer een halfuur per dag met klanten in gesprek en zit ik af en toe op kantoor om tekeningen te maken. Op het moment heb ik vijf projecten lopen. Best veel, maar ik vind het leuk en het houdt me scherp!” Welke eigenschappen moet je bezitten als hoofdmonteur bij Flash Elektro? “Je moet stressbestendig zijn, makkelijk in de omgang en meedenken met de klant. En natuurlijk ook technisch inzicht hebben op meerdere vlakken. Brede interesse in de verschillende aspecten van techniek is van groot belang. Je moet het leuk vinden om te blijven leren en ontwikkelen.”

0174 - 610 827

info@flashelektro.nl

www.flashelektro.nl


26 BOOST JE CARRIÈRE februari 2020

Maasland

40 uur

Fulltime

Overige

WestAcc Group B.V. produceert en assembleert onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten zoals zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. Onze producten zijn vrijwel altijd van technische aard en worden gefabriceerd in eigen regie, waarbij kwaliteit voorop staat.

Magazijnmedewerker

• In het bezit bent van eigen vervoer;

Als magazijnmedewerker bij WestAcc Group B.V. ben jij onmisbaar! Je bent namelijk

• Ervaring hebt met het rijden op een hef- en/of reachtruck (certiicaat is geen

een belangrijke speler in het gehele logistieke proces. Want jij zorgt er samen met je collega’s voor dat onze klanten en onze assemblage afdeling op tijd de juiste bestellingen

vereiste maar wel een pré); • Nauwkeurig werkt; iedere klant heeft andere verpakking- en verzendingsinstructies;

ontvangen.

• Interesse hebt om zelf de bijbehorende administratieve handelingen in de computer te verwerken;

Wat ga jij doen? De voornaamste taken en verantwoordelijkheden die bij jouw functie horen zijn:

• Een betrokken collega bent maar ook goed zelfstandig kunt werken;

• Het verzamelen van orders op papier en orders picken met een handscanner;

• Enthousiast en zeer gemotiveerd bent geraakt na het lezen van deze vacature!

• Het controleren, verpakken en klaarzetten van orders voor het transportvervoer; • Het opruimen en correct op locatie zetten van alle inkomende goederen

Wat bieden wij jou?

• zowel fysiek als in ons computersysteem;

Werken binnen een groeiend en informeel bedrijf waar medewerkers geen

• Productieorders rapen voor onze assemblage afdeling;

nummertjes zijn;

• Het verplaatsen en bijvullen van goederen in het magazijn met een reachtruck;

• Mogelijkheid om je reachtruck certiicaat te behalen;

• Het laden en lossen van vrachtwagens en containers;

• Een afwisselende baan van 40 uur per week;

• Het verrichten van (soort)gelijke werkzaamheden voor het zusterbedrijf HABA B.V.;

• Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring;

• Het correct tellen van de voorraad, tussentijds en één keer aan het einde van het jaar;

• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;

• Het magazijn en de werkvloer op orde houden.

• Een gezellige vrijdagmiddagborrel!

Wat vragen wij van jou? Wacht niet langer en reageer direct als je:

Word jij onze nieuwe collega? Dan komen we graag met je in contact!

• Ainiteit hebt met technische producten;

Stuur je CV en de reden dat jij bij ons wilt werken naar info@westacc.nl ter attentie

• De Nederlandse taal beheerst;

van Tim Batist. Voor meer informatie kun je ons gerust bellen via 0174-520178.

Profiel: • Een ruime werkervaring. • Enkele jaren ervaring als leidinggevende in de beton • Bent stressbestendig en beschik je over goede sociale vaardigheden; • Geen negen tot vijf mentaliteit Geef je graag leiding aan een team en steek je waar nodig is ook nog

• In het bezit van een VCA-VOL certificaat.

je handen uit de mouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Bij De Hilster

• Beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift)

Betonwerken B.V. zijn we op zoek naar iemand die in het bezit is van een

• In het bezit van rijbewijs B-E / eigen vervoer.

afgeronde MBO-opleiding betontimmerman.

• Woonachtig binnen een straal van 20 km van het Westland

MEEWERKEND VOORMAN / BETONTIMMERMAN

Functie-eisen: In deze functie zijn de belangrijkste werkzaamheden: • Het aansturen van collega’s bestaande uit 2 a 3 ploegen;

De Hilster Betonwerken is sinds 1995 een gestructureerd bedrijf die met een

• Toezicht houden op de werkzaamheden;

vaste kern van mensen werkt. Voor elke toepassing van beton heeft de Hilster

• Het geven van feedback aan leidinggevende;

Betonwerken B.V. een oplossing, of het nu in de bouw, de industrie of de

• Fabriceren van alle typen en soorten bekistingen volgens de

tuinbouw is. Kennis en ervaring in betonwerken is onze kracht.

werktekeningen • Uitzetten van een (detail)maatvoering en verrichten van stelwerk

Vanuit ons kantoorpand te ‘s Gravenzande worden alle opdrachten

• Uitmeten, produceren en plaatsen van prefab-elementen

verwerkt en klaargemaakt voor de uitvoerende ploegen. Onze projecten

• Storten van beton in de bekisting

worden hoofdzakelijk gerealiseerd in Nederland en België, maar incidenteel

• Afwerken en beschermen van het beton

ook daarbuiten. Onze opdrachtgevers zijn vooral bedrijven, aannemers,

• Plaatsen en verwerken van wapening

adviesbureaus en kassenbouw organisaties. Ook particulieren weten

• Demonteren van bekistingen

De Hilster Betonwerken steeds vaker te vinden.

• Aanbrengen van beveiligingen (bijvoorbeeld trapgaten en steigers) • Uitvoeren van kleine sloopwerkzaamheden Arbeidsvoorwaarden: Conform Bouw Infra CAO. Voor vragen over de vacature kan men bellen naar 0174 – 21 23 85. Stuur je CV met een begeleidende motivatiebrief naar René de Hilster (info@hilsterbeton.nl). Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


februari 2020 BOOST JE CARRIÈRE 27

Dan ben jij onze nieuwe Ben jij op zoek naar een fulltimebaan met genoeg uitdaging en gezellige collega’s? Bij Van der Ende Aluminium Constructies zoeken we iemand die graag samenwerkt en weet hoe hij/ zij informatie op een juiste manier overdraagt aan opdrachtgevers en collega’s. Het verzamelen van informatie voor calculatie en signaleren van meer- en minderwerk is een proces. Je vindt het vanzelfsprekend om de tijd en kwaliteit te bewaken en actief bij te dragen aan het verbeteren van werkprocessen. Je hebt een werkers mentaliteit, steekt graag de handen uit de mouwen en waar nodig geef je collega’s administratieve ondersteuning.

Administratief medewerker/calculator met technische kwaliteiten!

Fulltime - 38 uur

Wat ga je doen? De nadruk van je werkzaamheden ligt op het (na) calculeren van offertes en orders. Na een goede inwerkperiode heb jij voldoende praktische en technische kennis om de berekeningen zorgvuldig uit te voeren. Zo weet jij precies hoe de constructies worden samengesteld en gemaakt. Dit doe je niet alleen, maar samen met collega’s. Je verzamelt informatie en berekent de best haalbare kostprijs ten opzichte van de optimale project- of productiemethode. Naast calculatiewerkzaamheden neem je ook diverse administratieve taken op je.

Denk hierbij aan werkvoorbereiding, inkoop van materiaal, etc. We verwachten een stukje flexibiliteit als het gaat om het overnemen en opvangen van taken van je collega’s. Wat neem je mee? • MBO werk- en denkniveau • Technisch en commercieel inzicht • Ervaring met Microsoft Office • Je bent nauwkeurig, flexibel en stressbestendig • Goede beheersing van de Nederlandse taal • Collegialiteit, klantgerichtheid, kwaliteitsbewustheid

Dan ben jij onze nieuwe Wil jij jouw technische kennis graag in de praktijk brengen bij een groeiend en erkend bedrijf? Dan ben jij bij Van der Ende Constructies aan het juiste adres! Door jouw passie voor techniek ben jij pas tevreden als je honderd procent kwaliteit levert en elke constructie naar tevredenheid van de klant is. Je weet wat TIG- en MIG-lassen is en je bent bekend met het maken van aluminium constructies.

Productiemedewerker allround met technische kennis en passie voor metaaltechniek! Wat ga je doen? Met jouw technische vakkennis verzorg je zelfstandig (een deel van) het productieproces. Je hebt ervaring met diverse lastechnieken: Mig/Mag-laswerk en Tig-laswerk. Maar je weet ook hoe je aluminium moet zetten, knippen, snijden, uithoeken, ponsen en boren. Het maken van lasmallen en het uitwerken en archiveren van tekeningen en schetsen behoort ook tot jouw werkzaamheden. Samen met je collega’s ben je er verantwoordelijk voor dat de constructie op de juiste manier gemaakt wordt.

Fulltime - 38 uur

Alles wat we bij Van der Ende Aluminium Constructies produceren is maatwerk. Wat neem je mee? • VMBO/ MBO werk- en denkniveau • Een geldig VCA-certificaat • Passie voor metaaltechniek • Je bent nauwkeurig,flexibel en stressbestendig • Goede beheersing van de Nederlandse taal • Ervaring met het lezen van tekeningen

Dan ben jij onze nieuwe Heb jij technische aanleg en wil jij je kennis en vaardigheden graag ontwikkelen bij een erkend metaalbewerkingsbedrijf? Bij Van der Ende Constructies zoeken we een meewerkende productiemedewerker plaatbewerking. Iemand die gemotiveerd is om te leren en graag zijn handen uit de mouwen steekt. Je kan zelfstandig werken, maar ook goed samenwerken. Naast het bewerken van metalen platen, ben je ook regelmatig op de heftruck te vinden.

Wat krijg je van ons? • Een passend salaris • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden • Cursussen en/of opleidingen • Een informele werksfeer • Doorgroeimogelijkheden en ruimte voor zelfontplooiing • Een inspirerende nieuwe werkomgeving Hebben wij je interesse gewekt met deze vacatures? Solliciteer dan direct! Stuur jouw motivatie en cv naar laurens@vanderendeconstructies.nl en wie weet zitten we binnenkort samen rond de tafel!

Productiemedewerker plaatbewerking die graag de handen uit de mouwen steekt! Wat ga je doen? Als productiemedewerker plaatbewerking ben je inzetbaar in onze werkplaats voor verschillende werkzaamheden. De meest voorkomende is het bewerken van platen. Met behulp van werktekeningen weet jij wat van je verwacht wordt en je beheerst verschillende plaatbewerkingstechnieken, zoals ponsen, knippen en zetten. Het bewerken van de materialen gebeurt met moderne machines en in eerste instantie altijd onder leiding van een collega. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je zelfstandig aan de slag kunt. Naast plaatbewerking zal jouw functie

Fulltime - 38 uur

bestaan uit het lossen van bestelde materialen en het zorgvuldig controleren van pakbonnen. Het lossen van materialen gebeurt met een heftruck. Wat neem je mee? • VMBO/ MBO werk- en denkniveau • Een geldig VCA-certificaat • Passie voor metaaltechniek • Je bent nauwkeurig,flexibel en stressbestendig • Goede beheersing van de Nederlandse taal • Ervaring met het lezen van tekeningen

Wie zijn wij? Van der Ende Aluminium Constructies is in het Westland dé specialist voor alle constructies waar aluminium aan te pas komt. Voor uiteenlopende opdrachtgevers in de tuinbouw, de utiliteit en de industrie ontwikkelen we een scala aan toepassingen. Aluminium is licht in gewicht, duurzaam in uitvoering en daarom ideaal geschikt voor diverse doeleinden. Met andere woorden, de perfecte basis voor elke denkbare constructie. Deze constructies maken we helemaal conform de wensen van de klant. We zijn een goede sparringpartner voor de klant in het voorstadium van het proces. We denken mee om het ontwerp zo te professionaliseren, dat de klant er rendement uithaalt. Optimaal maatwerk dus.

Honderdland 180 - 2676 LT Maasdijk - 0174 - 642 956 - info@vanderendeconstructies.nl

www.vanderendeconstructies.nl


28 BOOST JE CARRIÈRE februari 2020

Collega’s gezocht in Pijnacker en Delft! NiVo Keuken is al meer dan 25 jaar een begrip in Pijnacker en wijde omgeving. Wij zoeken een talentvolle/ervaren:

Verkoopadviseur keukens Wat ga je doen? Vanuit onze eigentijdse showroom geef je advies aan onze klanten over het uitgebreide assortiment keukens. Je inspireert onze klanten en maakt ze enthousiast met je creatieve ontwerpen en productkennis, zodat de koop daadwerkelijk wordt gesloten. Het hele proces van ontwerp en adviseren, het maken van offertes, de verkoop en eventuele nazorg valt onder jouw verantwoordelijkheid. Wie ben jij? Je hebt ervaring in, of affiniteit met de verkoop van keukens. Je vindt het leuk om binnen een klein verkoopteam op een informele manier samen te werken. Je bent creatief, nauwkeurig, actief en vriendelijk naar onze klanten. Daarnaast heb je: • Minimaal een MBO- werk- en -denkniveau • Affiniteit met afbouw en/of woninginrichting • Uitstekende verkoopkwaliteiten

Koolschijn SieMatic Huis is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot een begrip in de regio. Wij zoeken een talentvolle/ervaren:

Verkoopadviseur badkamers en tegels Wat ga je doen? Vanuit onze eigentijdse showroom geef je advies aan onze klanten over het uitgebreide assortiment badkamers en tegels. Je inspireert onze klanten en maakt ze enthousiast met je creatieve ontwerpen en productkennis, zodat de koop daadwerkelijk wordt gesloten. Het hele proces van ontwerp en adviseren, het maken van offertes, de verkoop en evt. nazorg valt onder jouw verantwoordelijkheid. Wie ben jij? Je hebt ervaring in, of affiniteit met de verkoop van badkamers en tegels. Je vindt het leuk om binnen een verkoopteam op een informele manier samen te werken. Je bent creatief, nauwkeurig, actief en vriendelijk naar onze klanten. Daarnaast heb je: • Minimaal een MBO- werk- en -denkniveau • Affiniteit met afbouw en/of woninginrichting • Uitstekende verkoopkwaliteiten

Bouwcenter Koolschijn is een bouwmaterialenhandel, gevestigd in Delft en is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot een begrip in de regio. Wij zoeken een talentvolle:

Verkoper bouwshop Wat ga je doen? In de bouwshop ben je vooral bezig met de verkoop van ons uitgebreide assortiment bouwmaterialen en met name de deuren als specialiteit. Je bouwt en onderhoudt relaties en geeft advies aan voornamelijk professionele klanten, zoals aannemers, ZZP-ers, maar ook handige doe-het-zelvers. Ook zorg je er voor dat de bouwshop up-to-date blijft en stel je offertes op die je ook opvolgt. Daarbij heb je veel telefonisch contact met bijvoorbeeld leveranciers en zusterbedrijven. Wie ben jij? Je hebt ervaring als verkoopmedewerker en bent geïnteresseerd in de verkoop van hout en bouwmaterialen. Je vindt het leuk om in een team te werken en samen tot oplossingen te komen. We verwachten dat je nauwkeurig en actief bent, maar ook vriendelijk naar onze klanten toe. Daarnaast heb je: • Een MBO- werk- en -denkniveau • Enige kennis van bouwmaterialen • Goede verkoopkwaliteiten

Wat bieden wij? NiVo Keuken staat garant voor een afwisselende en uitdagende job, waarin geen dag hetzelfde is. Het kan een start zijn voor een mooie loopbaan binnen ons bedrijf. Bovendien kun je rekenen op een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en relevante ervaring. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder personeelskorting en opleidingsmogelijkheden.

Wat bieden wij? Koolschijn SieMatic Huis staat garant voor een afwisselende en uitdagende job, waarin geen dag hetzelfde is. Het kan een start zijn voor een mooie loopbaan binnen ons bedrijf. Bovendien kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder personeelskorting en opleidingsmogelijkheden. Wil je meer informatie?

Solliciteren of meer informatie? Mark van Beek, verkoopleider showroom, tel.nr. 06-18550735 of vacature@koolschijn.nl

Solliciteren of meer informatie? Mark van Beek, verkoopleider showroom, tel.nr. 06-18550735 of vacature@koolschijn.nl

Solliciteren of meer informatie? Thero Janssen, bedrijfsleider, tel.nr. 06-10034629 of vacature@bouwcenterkoolschijn.nl

Bekijk de gehele vacature op:

Bekijk de gehele vacature op:

Bekijk de gehele vacature op:

www.werkenbijnivokeuken.nl

www.werkenbijkoolschijn.nl

www.werkenbijkoolschijn.nl

Boezemweg 1, Pijnacker, Tel: 015-3698688

Rotterdamseweg 352, Delft, Tel: 015 - 251 71 71

Wat bieden wij? Bouwcenter Koolschijn staat garant voor een afwisselende en uitdagende job, waarin geen dag hetzelfde is. Het kan een start zijn voor een mooie loopbaan binnen ons bedrijf. Ook kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder personeelskorting en opleidingsmogelijkheden.

Cyclotronweg 3, Delft, Tel: 015 - 251 71 71


februari 2020 BOOST JE CARRIÈRE 29

Vanwege de groei van onze organisatie, zijn wij op zoek naar een:

SALARISADMINISTRATEUR (M/V) voor de salarisadministratie en administratieve werkzaamheden voor onze uitzendkrachten. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een correcte verwerking van de salarisadministratie en aanvullende administratieve werkzaamheden met betrekking tot onze uitzendkrachten. Binnen het team ben je verantwoordelijk voor je eigen werkzaamheden, maar de eindverantwoordelijkheid ligt bij het hoofd administratie van onze organisatie.

WERKZAAMHEDEN

AUB van Bergen Personeelsdiensten is een gerenommeerd uitzendbureau met opdrachtgevers in de glastuinbouw, AGF-sector, bollensector en de industriële sector. Ons team bestaat vooral uit Oost-Europese krachten, die wij respecteren en koesteren. Zij vormen de spil van het bedrijf en zijn ons visitekaartje.

WIJ BIEDEN

Salarisadministratie; Personeelsdossiers aanmaken; Uitzendingen aanmaken op basis van de wekelijkse wijzigingen in de planning; Uren controleren en verwerken conform alle cao’s waar wij mee werken; Vragen en problemen van uitzendkrachten beantwoorden en oplossen; Verder alle voorkomende werkzaamheden binnen de administratie van het uitzendbureau.

Een goed salaris en een prima pakket aan overige arbeidsvoorwaarden; Een uitdagende functie; Prettige collega’s die over veel kennis en ervaring beschikken.

INTERESSE IN DEZE UITDAGENDE FUNCTIE? Stuur dan een brief of email met motivatie en cv naar bas@aubvanbergen.nl.

WIL JE EERST MEER WETEN?

WIJ VRAGEN Een relevante mbo-opleiding; Praktijkdiploma loonadministratie (PDL); Kennis van de cao voor uitzendkrachten; Een nauwkeurige werkwijze; Een proactieve houding en doortastendheid; Behendigheid met Microsoft Ofice, Word en Excel; Een positief karakter. Wij hechten waarde aan menselijkheid en betrokkenheid, en verwachten dat ook van iedereen die ons team komt versterken.

Neem dan contact op met Bas van Bergen 0174 383 300 voor aanvullende informatie. AUB van Bergen Personeelsdiensten Prins Hendrikweg 16 3151 AE Hoek van Holland +31 (0)174 383 300 www.aubvanbergen.nl Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

WWW.AUBVANBERGEN.NL

Gevorderd assistent accountant

Financieel medewerker

Van der Weide Accountants

Wonen Midden-Delfland

Honselersdijk

24 - 40 uur

Parttime - Fulltime

HBO

VAN DER WEIDE accountants b.v.

De ideale kandidaat: Heeft ervaring opgedaan op een accountantskantoor en heeft een flexibele instelling is ambitieus en gedreven Je bent in het bezit van een HBOopleiding accountancy, bedrijfseconomie en of SPD Uren per week: 24 tot 40 uur Over de functie: - Samenstellen van jaarrekeningen - Opstellen van aangiften vennootschapsbelasting en winstaangiften Inkomstenbelasting - Verzorgen van administraties en aangiften Omzetbelasting Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij de persoonlijke sfeer en flexibiliteit van een kleine organisatie, een zelfstandige functie, goede werkprivébalans en volop doorgroeimogelijkheden. Mocht dit alles je aanspreken stuur dan een e-mail met je CV naar ons adres. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Hélène van der Weide AA Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Van der Weide Accountants B.V. T.a.v. Mw. H. van der Weide A.A. Postbus 10 2675 ZG Honselersdijk Telefoon: 0174-643987 e-mail: helene@weideaccountants.nl

Maasland

28-32 uur

Parttime

HBO

Wij zoeken voor de afde

Functieprofiel Wat ga je doen in deze veelzijdige functie? • Stelt (onderdelen van) de jaarrekening en managementrapportages op • Bewaakt processen rondom financiële administratie en levert een bijdragen aan het optimaliseren van processen • Zorgt voor een effectieve treasury- en liquiditeitsbeheer ➢ Stelt (onderdelen van) de • Voert interne controles (audits) uit volgens vastgestelde procedures

Bewaakt processen rondom bijdragen aan het optimali Zorgt voor een effectieve t Voert interne controles (au

Functie-eisen ➢ • HBO werk- en denkniveau. ➢ • Relevante boekhoudkundige werkervaring is een pré. • Kennis van wet- en regelgeving in de sector is een must. • Je bent analytisch, accuraat, zelfstandig, oplossingsgericht en proactief.

Wij bieden Een boeiende en afwisselende baan met een eigen takenpakket. Een goed salaris (CAO Woondiensten schaal I) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Vooralsnog is sprake van een overeenkomst voor één jaar, daarna is een contract voor onbepaalde tijd mogelijk. Je reactie Ben jij de juiste persoon voor deze functie? Stuur dan je motivatiebrief met CV voor 28 februari 2020 naar vacatures@wonenmd.nl. Heb je vragen over de functie, dan kan je contact opnemen met de manager Financiën, Petra Braal. Zij is te bereiken op telefoonnummer 010-593 74 29 Acquisitie wordt niet in behandeling genomen. Meer informatie over Wonen Midden-Delfland is te vinden op onze website www.wonenmd.nl


30 BOOST JE CARRIÈRE februari 2020

Commercieel medewerk(st)er binnendienst

Hoofd Aministratie

Tovano

The Stone

Maasdijk

40 uur

Delft

38 uur

Fulltime

MBO

Fulltime

MBO /HBO

De functie: Als commercieel medewerk(st)er binnendienst voer je diverse commerciële en logistieke taken uit zoals het verwerken van orders en het opmaken van contracten en het coördineren van het logistieke proces, en assisteer je onze salesmanagers bij hun dagelijkse zaken. Functie-eisen • Minimaal MBO werk- en denkniveau en 3-5 jaar commerciële en/of logistieke werkervaring; • Uitstekende beheersing van Nederlandse, Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk; • Uitstekende beheersing van MS Office en bij voorkeur ook Navision; • Proactieve houding, accuraat, integer, betrouwbaar en stressbestendig; • Zelfstandig en een teamplayer; • Woonachtig in de regio Westland; • Fulltime beschikbaar; Aanbod • Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden; • Een leuk team; • Onze locatie is gevestigd aan de Transportweg 47 in Maasdijk, ZH; Heb je interesse mail dan naar: mw. J. de Ronde, HR manager Tovano via jderonde@acomo.nl of bel naar: 06-1145 5695 www.tovano.nl

Ben je (bijna) gediplomeerd? En heb je nu ambitie

De multibrandstore van Nederland met op dit moment 62 filialen en een webshop waar wij 40 trendy merken aanbieden voor hem en haar, zoekt een Hoofd Aministratie. Je hoofdtaken worden: - Aansturing en begeleiding van een team van 5 enthousiaste collega’s; - Je bent samen met jouw team verantwoordelijk voor het verwerken en exporteren van EDI gegevens; - Je draagt zorg voor orderbeheer, facturen en de voorraadbeheer van onze winkels en onze groeiende webshop; - Je bent eindverantwoordelijke voor de verwerking en het analyseren van inventarisaties; - Je bent verantwoordelijk voor het oplossen en verwerken van klachten afkomstig uit onze winkels; - Voor veel voorkomende problemen denk je mee over structurele oplossingen. Wij vragen: - Je bent in het bezit van een MBO- of HBO diploma; - Het liefst heb je ervaring met het aansturen van een team en administratieve werkzaamheden; - Je hebt een echte hands-on mentaliteit, bent een teamspeler met coachende kwaliteiten en bent stressbestendig; - Je hebt kennis van Microsoft Navision (pré); - Je hebt een lexibele instelling (geen 9 tot 5 mentaliteit). Wij bieden: Een uitdagende baan in een fijne werksfeer en een team met gezellige collega’s, Trainingen voor persoonlijke ontwikkelingen. Een goed bereikbare werkplek, met een marktconform salaris en een pensioenregeling.

Geen acquisitie!

Ben jij die enthousiaste hands-on hoofd administratie, woonachtige in de omgeving van Delft, waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan snel en stuur je motivatiebrief met CV en foto naar: edward@thestone.nl

Kalibratie en Service specialist

Veelzijdige verkoper

CaTeC b.v.

Bruna

Wateringen

40 uur

Fulltime

MBO, HBO

              

Functie omschrijving: • Verantwoordelijk voor het servicebeheer van onze service activiteiten zowel intern als bij onze klanten op locatie. • Je voert zelfstandig kalibraties en service uit op locatie bij klanten en intern. • Je onderhoud contact met klanten m.b.t. service afspraken • Je kalibreert, instrueert en installeert onze meetsystemen bij klanten. • Project begeleiding. • Communicatie met onze internationale toeleveranciers m.b.t. service gerelateerde zaken. • Regelmatig overleg met de Accountmanagers over applicaties, ontwikkelingen etc. Wij bieden: • Een afwisselende baan binnen een enthousiast team met een collegiale werksfeer • Goede begeleiding om door te groeien naar een ervaren kalibratie specialist. • Korte communicatie lijnen. • Een inwerkperiode met diverse trainingen (internationaal en intern) • Een goed en passend salaris conform aan de functie en opleiding • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden • Goede opleidingsmogelijkheden Kortom een uitdagende en veelzijdige baan. Voor meer informatie kunt u terecht op onze webstie www.catec.nl of contact opnemen de heer J.M. Oosterling, telefoon 0174-272331 of per e-mail naar hans.oosterling@catec.nl

De Lier / Monster

32-38 uur

Fulltime / 2 Parttimers

Overige

Ben jij op zoek naar een baan? En wil je werken in een fijne, gezellige winkel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Bruna zijn we op zoek naar een verkoper die zeker ook regelmatig in het weekend wil werken en het geen probleem vindt om in twee filialen te werken. Het gaat om onze winkels in Monster en De Lier! Jij vindt het leuk om klanten te helpen en je zorgt ervoor dat onze winkels er tiptop uit zien. Maar het belangrijkste is dat je gaat zorgen voor tevreden klanten. Dit doe je vanzelfsprekend met groot enthousiasme. Bruna... je kent ons vast. We zijn een landelijke retailorganisatie, actief met 285 winkels op de markt van boeken, tijdschriften, papier- en schrijfwaren, wenskaarten en de dienstverlening voor PostNL en ING. In deze branche is Bruna marktleider. Wij vragen het volgende van jou: • Je bent een echte verkoper en serviceverlener en hebt binding met onze artikelen • Je stapt makkelijk op klanten af en kunt vlot onze klanten helpen • Je bent een teamspeler maar kunt ook goed zelfstandig werken • Je stroopt de mouwen graag op Wij bieden je: • Een salaris conform onze CAO • Een prettige werkomgeving met fijne collega’s • Een mooie ervaring in de wereld van retail Interesse? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Je reactie (inclusief CV) kun je sturen naar: marga@mijnbrunawinkel.nl. Wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met Marga Hoogerwerf per email.


februari 2020 BOOST JE CARRIÈRE 31


32 BOOST JE CARRIÈRE februari 2020

WERKEN BIJ DE PRODUCT LEADER IN ORCHIDEEËN? W EGE NS GRO E I VAN D E O RGA N ISATI E B R E I D E N W E U IT E N ZI JN W E O P ZO EK NAAR E NT HO USI AST E, B EVLO G EN E N KWAL IT E ITSGE RI C H T E CO L L EGA’ S D I E M ET HU N FL EXI B E L E EN POSITI EVE INST E L L I NG NI ETS M I N D ER DA N EEN TO P PRO D U CT W I L L E N A F L EVER EN.

OPTI-F LOR, CR EATI NG ORCH I DS Bij Opti-lor zetten zich dagelijks meer dan 250 collega’s in om onze verkooppunten en consumenten te verrassen met exclusieve collecties orchideeën van onovertroffen kwaliteit. Ons motto ‘Creating Orchids’ staat daarbij symbool voor het belang dat wij hechten aan betrokkenheid en vernieuwing. Ga jij ook altijd voor kwaliteit

∙ JUNIOR MEDEWERKER VERKOOP ∙ ∙ MANAGER PRODUCTIE ∙ ∙ MEDEWERKER TEELT ∙ ∙ PRODUCTIEMEDEWERKER ∙ ∙ SCHOLIEREN ∙ ∙ STAGIAIR(E) MARKTONDERZOEK DEALER NETWERK ∙

en wil je werken in een moderne organisatie met enthousiaste collega’s en past een van de functies bij jou? Laat jouw gegevens dan achter

BEKIJK DE VOLLEDIGE VACATURES OP ONZE WEBSITE OPTIFLOR.NL/NL/VACATURES

op www.optilor.nl/nl/vacatures en dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

Ben je schoolverlater en beschik je nog niet over gevraagde werkervaring maar ben je wel gemotiveerd, enthousiast en lexibel? Ga jij altijd voor kwaliteit? Neem dan zeker contact met ons op voor de mogelijkheden!

Profile for WL Media

Carrièrekrant WestlandseBanen feb 2020.pdf  

Carrièrekrant WestlandseBanen feb 2020.pdf  

Profile for wlmedia