Page 1

2014


2014


Heeft u genoeg van die wirwar aan kabels? Blader dan snel verder!


Zonder woorden.

6

SPECTRAL maakt techniek onzichtbaar


Zonder kabels. De chaos die elektronica in vele woonkamers veroorzaakt, maakt ons bij SPECTRAL nog steeds sprakeloos. Luidsprekers die in de weg staan, meters losse kabels, een wildgroei aan afstandbedieningen en steeds vaker een iPhone die met een zichtbare kabel op de een of andere manier gekoppelt is aan de randapparatuur. Met onze SPECTRAL homecinema oplossingen scheppen wij in één klap orde in uw woonkamer: luidsprekers worden onzichtbaar in de meubels verwerkt, de iPhone krijgt een eigen docking station en alle afstandbedieningen worden vervangen door één enkel exemplaar, welke op zijn beurt weer bijna alles kan bedienen. En dankzij het het infrarood link systeem blijft de randapparatuur zelfs achter gesloten meubelkleppen bedienbaar.

De voordelen met SPECTRAL: • geen wirwar aan kabels • geen zichtbare luidpsrekers • geïntegreerd soundsysteem • Plug-ins voor mobiele apparaten

7


Onzichtbare luidsprekers.

8

SPECTRAL maakt techniek onzichtbaar


Hoe werkt Virtual Surround Sound eigenlijk? Bij Virtual Surround Sound is één luidsprekermodule, de linker luidspreker en rechter luidspreker evenals de subwoofer geïntegreerd (2.1). Door een speciale toonmix ontstaat er aan beide oren een surround effect zonder dat u, zoals bij een een oorspronkelijke surround opstelling vijf luidsprekers en een subwoofer (5.1) moet installeren. Door de gepatenteerde Dolby® SRS-Techniek zijn er ook geen reflectie wanden of andere oppervlakken noodzakelijk.

Voordelen van onze unieke Virtual Surround Soundsystemen: • geen wirwar aan rondslingerende kabels • geïntegreerde subwoofer en digitale surround-receiver (versterker met geïntegreerde RDS-tuner/radio) • programmeerbare universele RF-afstandsbediening, geschikt voor het bedienen van bijna alle randapparatuur • vrije keuze voor de plek van het meubel in de woonkamer • geen warmteontwikkeling dankzij de digitale versterker • optimaal op elkaar afgestemde componenten

Indrukwekkend geluid. Dat onze virtual surround systemen met volwaardige surroundsystemen mee kunnen komen, bewijzen de testresultaten uit verschilende hifi magazines. Een ander bewijs is het kippevel op uw onderarmen, dat ontstaat wanneer de unieke soundsystemen BRA1, CLA1, CTA1 CTA2 tot leven komen.

Verschillende geluidsweergaven. Wanneer u naar een cd, iPod of radio wil luisteren, selecteert u de stereo-modus voor een volwaardig en zuiver stereogeluid of u selecteert de wide-stereo modus voor een meer ruimtelijk stereogeluid. Wanneer u een film wilt beleven selecteert u de virtual surround modus 1. Terwijl bij virtual surround modus 2 een live concert helemaal tot zijn recht komt.

Technische specificaties (BRA1, CLA1, CTA1 en CTA2) Hoogwaardig actief 2.1 virtual surround muziek en homecinema systeem: 3-weg bassreflex-systeem met geïntegreerde subwoofer, 350 Watt, ingangen: 4 x digitaal / 2 x analoog, FM-tuner (Radio), programmeerbare afstandsbediening (bedient 95% van de infrarood randapparatuur). Ondersteunt: Dolby® Digital, Dolby® Pro Logic®II, DTS® en Stereo. Luidspreker weerstand: 4 Ohm, frequentiebereik 30 Hz tot 24 kHz.

Technische specificaties (SCA2) Hoogwaardig actief 2.0 muziek en homecinema systeem voor een buitengewone klankbeleving: 2-weg bassreflex-systeem, 100 Watt versterker, ingangen: 3x analoog, 1x optisch, infrarood afstandsbediening.

Indrukwekkend geluid.

De voordelen met SPECTRAL:

Luidsprekers in een meubel verwerken is geen revolutionair idee, ook in grootvaders tv wandkast bestond het al. SPECTRAL claimt dan ook niet de integratie van geluid in meubels te hebben uitgevonden. We hebben het echter wel tot in detail geperfectioneerd met virtual surround systemen die een indrukwekkend en subliem geluid produceren. Hiervoor werken we samen met Canton; de Duitse marktleidende fabrikant van luidsprekers en geluidsystemen. Deze audioprofessionals zorgen ervoor dat wij ons volledig op het ontwikkelen en bouwen van meubels kunnen blijven focussen.

• surround sound zonder zichtbare luidsprekers • geïntegreerde subwoofer • geïntegreerde RDS-tuner (radio) • geen warmte ontwikkeling dankzij een digitale versterker • meervoudig uitgeroepen tot beste 2.1 surround systeem

9


Voor alles een afstandsbediening.

10

SPECTRAL maakt techniek onzichtbaar


Een afstandsbediening voor alles. De voordelen met SPECTRAL: DVD-speler, TV, tuner en versterker. Als je tegenwoordig thuis van een perfect homecinema systeem wilt genieten, kom je handen tekort om alle afstandsbedieningen te gebruiken als je er al niet één kwijt bent. De SPECTRAL Remote maakt hieraan definitief een einde. Deze universele afstandsbediening kan in bijna alle gevallen de infrarood basisfuncties van de originele afstandsbedieningen leren. Eénmaal geprogrammeerd, bedient u alle apparatuur met één afstandsbediening en in combinatie met het infrarood link systeem kan dat zelfs als de kleppen van het meubel gesloten zijn. “SPECTRAL maakt techniek onzichtbaar”.

De Spectral Remote kan de meeste infrarood afstandsbedieningen inleren. Er is echter geen 100% garantie te geven op een juiste werking van de Spectral Remote door de grote verscheidenheid van verschillende afstandsbedieningen en functies.

• slechts één universele afstandsbediening voor meerdere infraroodtoestellen • bediening van randapparatuur mogelijk bij gesloten meubelkleppen • bediening van multi-color-led verlichting

11


Simply plugin.

12

SPECTRAL maakt techniek onzichtbaar


Simply play it. De voordelen met SPECTRAL: De iPhone verdient een eigen plek. De modellijnen Spectral Music Box, Scala, Disc, Cocoon, Brick en Cockpit zijn nu verkrijgbaar met een docking station voor Apple en Samsung en in het meubel Cocoon kunt u zelfs een iPad inpluggen. De Spectral Docks en de bijbehorende kabels bevinden zich compleet uit het zicht onder het glasoppervlak van het meubel. Plaats uw iPhone, iPod, iPad of Samsung mobile device eenvoudig van bovenaf in het dock en het is meteen met de TV en het soundsysteem verbonden. Zo kunt u in een handomdraai van genieten van muziek, foto’s en video. En niet te vergeten: u heeft nu altijd een oplader binnen handbereik.

Actueel ondersteunde apparaten vindt u met de Spectral Dockfinder op spectral.eu/nl/dockfinder

• muziek, foto’s en film eenvoudig op de TV en het soundsysteem streamen • opladen zonder laadsnoer • Uw mobiel apparaat heeft voortaan zijn vaste plekje

13


Hoogwaardig. Uitwisselbaar.

Apple iPhone 3G/3GS/4/4S Apple iPhone 5 Samsung Galaxy S2/S3/S4 Apple iPod Touch 2/3/4 Apple iPod Touch 5 Samsung Galaxy Note 2/Note 8 Apple iPod nano 5

14

SPECTRAL maakt techniek onzichtbaar

Samsung Galaxy Note 10.1 Samsung Galaxy Tab 2 7.0/10.1

Apple iPad 2/3/4 Apple iPad Mini


iPhone 5

iPad 4

iPhone 3G/3GS/4/4S

iPad Mini

Toekomstgericht. Spectral ontwikkelt en produceert de dockingstations in zijn fabriek in Duitsland en gebruikt voor de signaaloverdracht uitsluitend originele accessoires van Apple en Samsung. De dockingstations kunnen dankzij hun uniforme maat op ieder moment worden vervangen door een nieuwe versie. Om meerdere Apple-apparaten naast elkaar te kunnen gebruiken, heeft Spectral elegante, add-on adapters ontwikkeld. Zij verbinden de Apple Universal Dock (30-polige aansluiting) met met de nieuwste Apple apparaten (Lightning-aansluiting).

De dockingstations en adapters van Spectral worden continu verder ontwikkeld. De recentste dockingoplossingen vindt u op spectral.eu/nl/dockfinder

De voordelen van SPECTRAL: • Een veilige investering voor de toekomst want de dockingstations en adapters • Compatibel met verschillende generaties Apple-toestellen • Hoogwaardige signaaloverdracht • De juiste dockingoplossing kiezen is kinderspel dankzij de Spectral Dockfinder

15


modeloverzicht 04

SPECTRAL maakt techniek onzichtbaar

18

SPECTRAL Music Box

26

Scala

112

Catena

48

Disc


60

Cocoon

80

Brick

96

Closed

104

Cockpit

Het magazine voor open glazen TV meubels en accessoires is online beschikbaar op spectral.nl of bij de erkende Spectral dealer.


Thuiskomen is genieten. De Spectral Music Box is de sleutelkast, rommelkast en DJ-kast in ĂŠĂŠn. En het is de thuishaven voor je iPhone. De avonden worden weer heerlijk ontspannen als de iPhone in het dock van de SPECTRAL MUSIC BOX uw favoriete muziek afspeelt en u niet continu met de telefoon binnen handbereik zit. Tegelijkertijd laadt de iPhone op zodat deze de volgende dag weer gereed is als personal assistant.

18

SPECTRAL Music Box


SPECTRAL Music Box SMB2-iP met stof front in zilver

19


Design van buiten. Geluid van binnen. De SPECTRAL Music Box combineert ruimte en geluid op sublieme wijze. De iPhone in zijn dock, heerlijke muziek begint gelijk te spelen en de spullen keurig opgeborgen volledig uit het zicht. Tip: de SPECTRAL Music Box is optimaal te combineren met de hangkasten van Scala en Cocoon

SPECTRAL Music Box SMB1-iP met klep, geschikt voor randapparatuur zoals bijvoorbeeld een cd-speler of WIFI router

SPECTRAL Music Box SMB2-iP met schuiflade, de ideale opbergruimte voor alle belangrijke zaken

20

SPECTRAL Music Box


SPECTRAL Music Box SMB2 met stof front in zilver

21


Eenvoudig uitbreidbaar. Of het de woonkamer, lounge of leeshoek is, de Spectral Music Box brengt de muziek daar waar u graag ontspant. En met de bijpassende hangkast SCH37 uit het Scala programma creĂŤert u een elegante plaats voor tijdschriften of mooie accessoires.

Open hangkast SCH37 in wit met glazen achterwand in NCS-kleur SPECTRAL Music Box SMB1-iP in NCS-kleur met stofbespannen klep in zilver (SF).

22

SPECTRAL Music Box


Eenvoudig uitwisselbaar. Spectral biedt voor de Music Box een ruime keuze aan dockingstations en adapters voor mobiele apparaten van Apple en Samsung aan. U kunt ze heel eenvoudig vervangen door een nieuwere versie, wat uw meubel toekomsgericht maakt.

Add-on adapters om verschillende Apple-toestellen tegelijkertijd te kunnen gebruiken

De dockingstations kunnen dankzij hun uniforme maat op ieder moment worden vervangen door een jonger exemplaar.

De dockingstations en adapters van Spectral worden continu verder ontwikkeld. De recentste dockingoplossingen vindt u op spectral.eu/nl/dockfinder

Spectral Music Box integratie mobiele apparaten

23


Stofbespannen klep in zwart (BF), zilver (SF) of carbon (CF) - Internes Dokument -

Modellübersicht Spectral Music Box - Intern Model overview SpectralAlgemene Music Box -informatie Intern Bild

Artikel-Nr.

- Internes Dokument -

Bezeichnung

Dimension (BxTxH) mm - zwart Internes (BG), Dokument Modellübersicht Spectral Music Box - Intern • Glasoppervlak: Snow (SNG), zilver (SV), Dimension gewenste NCS-kleur (10% meerprijs), Image Article-No. Discription (WxDxH) mm

Model overview Spectral Music Box - Intern

hoogglanzend of gesatineerd glas (SAT, tegen meerprijs) Dimension (BxTxH) mm Music Box binnenkant: zwart Article-No. Discription Dimension (WxDxH) mm Artikel-Nr. Bezeichnung Dimension (BxTxH) mm • Open hangkasten: zwart (SW), wit (WS) of carbon (CB) Rückwand: Generell Schwarz (BG), Snow (SNG), Silver (SV), NCS Article-No. Discription Dimension (WxDxH) mm mit Kabelöffnung • Topplaat: gelakt glas, vervangbaar, meestal met kabeldoorvoer aan de achterkant (links) Schwarz Mechanismus: Push • Stofbespannen front:: zwart (BF), zilver (SF) of carbon (CF) Rückwand: Generell Kabelöffnung max. 45 kg, Deckplatte max. 20 kg Schwarz (BG), (SNG), Silver (SV), NCS lackiertes Glas,Snow austauschbar SMB1: mit Belastbarkeit: Gesamtbelastung Hängeschränke generell• mit Kabelausschnitt an der Hinterkante (links) Glazen zijkanten: Wanneer meerdere elementen worden moet dekg,positie van het SMB2: verbonden, Gesamtbelastung max. 45 Deckplatte max. 5 kgglasoppervlak Schwarz Mechanismus: Push wahlweise in Schwarz (BF), Silber (SF) oder Carbon (CF) aangegeven (L voor links, R voor rechts, Schublade:LR max. 20 kglinks en rechts) worden voor lackiertes Glas, austauschbar SMB1: Gesamtbelastung Belastbarkeit: max. 45 kg, Deckplatte max. Gesamtbelastung max.20 10kg kg offene Hängeschränke: Werden mehrere Elemente verbunden muss die Position der Scala SCH1100 SCH1100 Uitzondering SCH37: glazen zijkanten niet mogelijk. generell mit Kabelausschnitt an der Hinterkante (links) SMB2: Gesamtbelastung max. 45 kg, Deckplatte max. 5 kg Seitengläser angegeben Klappe,werden 2 Fächer, 2 Einlegeböden Soundsysteme und Docks sind nicht im Lieferumfang enthalten. Hinweis: (L für links, R für rechts,(BF), LR für und rechts). wahlweise Schwarz Silber oder Carbon (CF) Schublade: • in Achterzijde: links(SF) standaard met kabeldoorvoer 526 526 max. 20 kg 325 Ausnahmen: max. 10 kg offene Hängeschränke: Gesamtbelastung 1110 373 Mechanisme: Seitenverglasung pushmechanisme offener• Hängeschrank SCH37: keine möglich Werden mehrere Elemente verbunden muss die Position der Seitengläser angegeben werden Soundsysteme und Docks sind nicht im Lieferumfang enthalten. Hinweis: • Belastbaarheid: (L für links, R für rechts, LR für links und rechts).SMB1: totale belastbaarheid max. 45 kg, topglasplaat max. 20 kg; Ausnahmen: SMB2: totale belastbaarheid max. 45 kg, topglasplaat max. 5 kg, schuiflade max. 20 kg; offener Hängeschrank SCH37: keine Seitenverglasung möglich SCH1101-SL Scala SCH1101-SL SCH37: totale belastbaarheid max. 10 kg, 2 Schubladen, 4 Fächer 280 468 468 Hängeschränke • Opmerking: soundsysteem SCA2 en Spectral-dockingstation worden niet 280 meegeleverd. 468 468

Modellübersicht Scala - Intern

Stofffront:

268 304

133 115

373 392

908

325 373

80

323

50

50

€ 1.299

373

203 267

129 €

263 304

875 912

€ 1.499

850 908

251 325 373

323 373 251

950 850 908

323

950

373

1(nicht Fachenthalten mit Stoffabdeckung untenin(passend für das Soundsystem SCA2) bei Lieferungen UK und CH)

SCH37 incl. 3-fach Steckdosenleiste Scala SCH37 open hangkast, 373 mm diep, glazeninachterkant (nicht enthalten bei Lieferungen UK und CH) offener Hängeschrank, 373mm tief mit Innenrückwand aus Glas verkrijgbaar in elke NCS-kleur of spiegelglas (10% meerprijs) SCH37 Scala SCH37 SCH48 Scala SCH48 Meerprijs voor gesatineerd (SAT) 373mm tief offener glas Hängeschrank,

950

311 439

(nicht enthalten bei Lieferungen in UK und CH)

hochkant, mit Drehtür, SMB2-iPHängeschrank met opening voor smartphone/tablet wahlweise mitSMB2 Tür links (TL) oder Tür rechts (TR), Spectral Music Box 2 Einlegeböden SMB2 zonder opening voor smartphone/tablet mit Öffnung für Smartphones/Tablets SMB2-iP ohneglasfront Öffnung für Smartphones/Tablets SMB2 1 schuiflade met bovenaan, 1 vak met stoffen Spectralinterne MusicInfo: Box SMB2 1 Schublade mit Glasfront obensoundsysteem , Seitenverglasung immer bekleding onderaan (geschikt voor SCA2) mit seitlichem Griffprofil, Deckglasplatte, LR mit Öffnung fürincl. Smartphones/Tablets SMB2-iP 1 Fach mit Stoffabdeckung unten (passend für das Soundsystem SCA2) inclusief stekkerdoos ohne Öffnung für Smartphones/Tablets SMB2 drievoudige Meerprijs voor1incl. gesatineerd glas (SAT) Schublade mit Glasfront oben , 3-fach Steckdosenleiste

80

323

950

285

incl. 3-fach Steckdosenleiste Scala SCH900

392 908

500 526

13322190

119 143 – – 183 79

SCH900

500

90

SMB1 met ohne Öffnungvoor für Smartphones/Tablets SMB1-iP opening smartphone/tablet SMB1 zonder opening voor smartphone/tablet Klappe, 3mit 3 Einlegeböden SMB1-iP 2Fächer, Gerätefächer 1 Fach unten (passend für das Soundsystem SCA2) Öffnung füroben, Smartphones/Tablets 1 doorlopende met stofbespannen klep, 2 vakken bovenaan, ohne Öffnung für Smartphones/Tablets SMB1 526 526 1652 1 durchgehende stoffbespannte Klappe, 1 vak onderaan (geschikt voor soundsysteem SCA2) 2incl. Gerätefächer oben, 1 Fach unten (passend für das Soundsystem SCA2) 3-fach Steckdosenleiste inclusief drievoudige stekkerdoos (nicht enthalten bei Lieferungen in UK und CH) Meerprijs voor gesatineerd glas (SAT)

SpectralScala Music Box SMB1 SCH1650 SCH1650 1 durchgehende stoffbespannte Klappe,

Prijs

133

mit Öffnung für Smartphones/Tablets

373

133 115

1110

Modellen Spectral Music Box SMB1 Hängeschränke SMB1-iP

304

105 94

Seitenverglasungen:

305

Deckplatte: Seitenverglasungen:

305

Kastenfarbe innen: Stofffront:

305

Kastenfarbe innen:

Glasoberflächen: Deckplatte:

305

Allgemein

268 304

Image

Bild Glasoberflächen: Image

119 143 – – 183 79

Bild Scala - Intern Artikel-Nr. Bezeichnung Allgemein Model overview • Kastkleur:

129 € € 299

345

304

373

Neue

Neue Option Option

Neue Option

Scala SCH37 Kasten matt lackiert, wahlweise in Schwarz (SW), Weiß (WS) oder Carbon284 (CB) offener Hängeschrank, 373mm tief

Kasten matt lackiert, wahlweise in Schwarz (SW), Weiß (WS) oder Carbon (CB) mit aus Glas Die Innenrückwand Innenrückwand ist standardmäßig in Kastenfarbe lackiert:

304

Schwarz (BG), Weiß (SNG) oder Carbon (CG), Die Innenrückwand istKasten standardmäßig in Kastenfarbe lackiert: wahlweise NCS oder Spiegel (gegen Aufpreis) mattinlackiert, wahlweise in Schwarz (SW), Weiß (WS) oder Carbon (CB)

454

€ 20

284 304

284 284 304

offener Hängeschrank, 482mm tief

mit Innenrückwand aus Glas

mit Innenrückwand aus Glas

SCH37

345 373

284 304

284 304

284 304

SCH37

482 284

345

304

373

Schwarz (BG), Weiß (SNG) oder Carbon (CG), wahlweise in NCS oder Spiegel (gegen Aufpreis) interne Info:

Die Innenrückwand ist standardmäßig in Kastenfarbe lackiert: interne Info: Schwarz (BG), Weiß (SNG) oder Carbon (CG), wahlweise NCS oder Spiegel (gegen Aufpreis) SCH37 wie in Cocoon COH4

SCH37 wie Cocoon COH4 keine Seitenverglasung oder Deckglasplatte möglich

Aufpreis für Spiegel gleich keine Seitenverglasung oder Deckglasplatte möglichwie für NCS. interne Info: Aufpreis für Spiegel gleich wie für NCS. SCH37 wie Cocoon COH4

keine Seitenverglasung oder Deckglasplatte möglich Aufpreis für Spiegel gleich wie für NCS.

Open hangkasten (SCH37). 23 08 2013 Seite 3 De kasten zijn mat gelakt, in zwart (SW), wit (WS) of carbon (CB) leverbaar. 07 08 2013 iPhone®, iPod® and iPad® are registered trademarks of Apple Inc. Modellübersicht Spectral Music Box INTERN.pdf Seite 1 De achterwand aan de binnenzijde is bekleed met glas en in dezelfde kleur gespoten als de kleur van de kast. Naar wens is deze glasplaat aan de binnenzijde ook in elke NCS-kleur leverbaar (meerprijs 10%). Mocht in de toekomst 08 2013 iPod® and iPad® are registered trademarks of Apple Inc. Modellübersicht Spectral Music Box INTERN.pdf Seite 1 het interieur veranderen,dan is de glasplaat eenvoudig teiPhone®, verwijderen en kan deze vernieuwd worden 07 voor een andere kleur. 24

SPECTRAL Music Box modellen en uitvoeringen


Accessoires

Prijs

ZU1281 infrarood link systeem voor het bedienen van randapparatuur achter gesloten meubelkleppen

€ 159

soundsysteem SCA2 te combineren met de Music Box

€ 999

Dockingkit met Apple ZU1753 Dockingkit 2, Apple, iPhone 3/4, Audio Inhoud: Apple Universal Dock (inclusief Power Adapter + IR-Remote), audiokabel (2 x cinch, 1 x klink) Functie: laden, muziek-, beeld- en video-overdracht¹ (analoog-cinch) Mobiel apparaat: iPhone 3/4, iPod Touch 2/3/4, iPod nano 5 Om het dockingstation van op afstand te bedienen, heeft u het IR-System ZU1281 nodig. Tip: ZU1797 Adapter Apple iPhone 5, iPod Touch 5, iPad Mini Voor Dockingkit 2 (30-pin op Lightning) Functie: laden + geluidsoverdracht Mobiel apparaat: iPhone 5, iPod Touch 5, iPad Mini

€ 119

€ 119

ZU1799 Adapter Apple iPad 4 Voor Dockingkit 2 (30-pin op Lightning) Functie: laden + geluidsoverdracht Mobiel apparaat: iPad 4

€ 119

ZU1806 Dockingkit 20, Apple, iPhone 5, HDMI Inhoud: Aluminium Dock incl. 3,5mm klinkenkabel + Apple Lightning Digital AV Adapter HDMI, USB-verlengsnoer 1,8m, audiokabel 3m (2x cinch, 1x klink), Apple iPad 12WUSB Power Adapter EU, HDMI-verbindingssnoer 2m, Apple Lightning Kabel Functie: laden, muziek-, beeld- en video-overdracht¹ ² (analoog-cinch en HDMI) Mobiel apparaat: iPhone 5, iPod Touch 5

€ 199

Dockingkit met Samsung ZU1780 Dockingkit 14, Samsung, Galaxy S2 Inhoud: Aluminium Dock incl. Samsung HDTV Adapter, HDMI-verbindingssnoer 2 m, USB-verlengsnoer 1,8 m, Power Adapter Galaxy S2, S3 Functie: laden, muziek-2, beeld- en video-overdracht¹ ² (HDMI)

€ 159

Mobiel apparaat: Galaxy S2

ZU1779 Dockingkit 13, Samsung, Galaxy S3 Inhoud: Aluminium Dock incl. Samsung HDTV Adapter, HDMI-verbindingssnoer 2 m, USB-verlengsnoer 1,8 m, Power Adapter Galaxy S2, S3 Functie: laden, muziek-2, beeld- en video-overdracht¹ ² (HDMI) Mobiel apparaat: Galaxy S3

€ 159

ZU1805 Dockingkit 16, Samsung, Galaxy S4 Inhoud: Aluminium Dock incl. Samsung HDTV Adapter, HDMI-verbindingssnoer 2 m, USB-verlengsnoer 1,8 m, Power Adapter Galaxy S4/Note8 Functie: laden, muziek-2, beeld- en video-overdracht¹ ² (HDMI) Mobiel apparaat: Galaxy S4

€ 159

adapter voor draadloze geluids overdracht ZU1756 Advance Acoustic bluetooth adapter voor draadloze muziekoverdracht via bluetooth

€ 149

1 in functie van toestel en softwareversie; 2 tv vereist

25


26

Scala


Thuis is het toch het allerfijnste. Hoe leuk het maken van mooie reizen ook is, op een bepaald moment ga je toch naar het fijne van thuis verlangen. Scala van SPECTRAL is daarin niet weg te denken. Met de keuze uit verschillende Scala-hangkasten en Scala-lowboards geniet u bij het inrichten van een ruimte van een ongekende vrijheid. Terwijl ge誰ntegreeerde soundsystemen en de mogelijkheid om een iPhone of iPod te 'docken' ervoor zorgen dat het thuis nooit saai zal worden.

27


ge誰ntegreerd soundsysteem en stofbespannen klep

hangkasten met glazen zijkant bekleding

krasvast glasoppervlak

Scala-combinatie bestaande uit lowboards en hangkasten die aan de muur zijn gemonteerd, plug-in optie voor mobiele apparaten, draaibare tv-beugel

28

Scala


hoogwaardig klepscharnier met gedempt sluitmechanisme

greeplijst van geĂŤloxeerd aluminium 29


Alleen vliegen is mooier. Verander de woonkamer in een ruimtelijke woonkamer met een zwevende Scala. Gemakkelijk te combineren met bijpassende hangkasten en een SPECTRAL Music Box met de plug-in mogelijkheid voor iPhone en iPod waardoor het altijd swingt.

2x SCH37, SMB1-iP, SC1650-SL en SC1650-TX in NCS kleur

30

Scala wandmontage


31


Scala heeft vele gezichten. Een enkele Scala lowboard is al uiterst elegant maar het wordt nog mooier als je verschillende Scala's combineert. Er is er een speciale verbindingsvoet beschikbaar zodat in het midden maar ĂŠĂŠn voet staat en niet twee. Wilt u het meubel in het midden van de kamer plaatsen dan is er een glazen achterwand leverbaar waardoor de kast van de achterzijde net zo stijlvol is als aan de voorkant.

Scala SC1651 in de gewenste NCS-kleur en met stofbespannen klep in carbon, soundsysteem en plug-in optie voor mobiele apparaten

32

Scala modulaire opbouw


2x SCH900, SCH48, SC1651W-TX-iP in NCS kleur

SCH37, SCH1100 in NCS kleur, SC1100W, SC1651W-TX-iP

SCH37, SMB1-iP, SC1100W-SL en SC1650W-TX in NCS kleur

33


Grote klep, veel inhoud. Scala is er ook met een stofbespannen klep. Achter deze met stofbespannen klep verstopt u bijvoorbeeld heel Discreet een ge誰ntegreerd soundsysteem met zijn formidabele geluid en dan nog blijft er genoeg ruimte over voor alle denkbare randapparatuur zoals een digitale setupbox, een spelcomputer of blu-ray speler. Door de stofbespannen klep raakt de randapparatuur bovendien perfect zijn warmte kwijt.

Scala SC1651 in zilver en met stofbespannen klep in zwart, voorzien van draaibare tv-beugel, plug-in optie voor mobiele apparaten en BRA1-soundsysteem

34

Scala sound-integratie


35


Een Scala voor ieder geluid. Van achter de stofbespannen klep van het Scala meubel klinken niet alleen de typische Spectral geluiden prachtig, maar ook de soundbar systemen van andere merken laten prima van zich horen in dit meubel.

Scala SC1652 en SC1653 zijn voorbereid om de LOEWE Soundprojector Individual met subwoofers door uw woning te laten galmen. Hiervoor hebt u wel het inbouwframe ZU1810 of ZU1811 nodig.

36

Scala sound-integratie


Oplossingen voor Spectral-soundsystemen SCA2 en BRA1 De modellen SC1101 en SC1651 zijn voorbereid voor de Spectral-soundsystemen SCA1 en BRA1.

Scala SC1101 met Spectral soundsysteem SCA2

Scala SC1651 met Spectral soundsysteem BRA1

Universele oplossingen voor soundbar systemen. Om soundbar systemen van diverse merken te kunnen plaatsen, beschikken de modellen SC1652 en SC1653 over een in hoogte verstelbare glasplaat, de modellen SC1104 en SC1654 over een universele soundbar houder. Daaronder is plaats voor meerdere randapparaten. In het rechter vak kunnen front- en downfire subwoofers ondergebracht worden.

Scala SC1652 met Samsung soundbar systeem en subwoofer

Scala SC1653 met Sonos Playbar en Sonos Sub

Scala SC1104 met Bose soundbar systeem

Scala SC1654 met Bose soundbar systeem en subwoofer

37


Elke leeuw heeft zijn territorium. U zweert bij de televisie toestellen van Loewe? Dan haalt u met het Scala-meubel een perfect meubel in huis. Wat echt indruk maakt, is wanneer u de Loewe Connect ID combineert met een Scala-meubel in een bijpassende kleur.

SC1650W in NCS kleur

38

Scala Loewe combinaties

SC1650W in NCS kleur


2x SCH37, SMB1-iP in NCS kleur, SC1650W-SL, SC1650W

39


De film laten draaien? Geen enkel probleem. Scala is er ook met zwenkwielen en glazen achterwand. Zo kunt u het tv meubel vrij in de kamer plaatsen en eenvoudig weer verrijden.

40

Scala roomdivider achterwand


Onze aanbeveling. U wilt een mooi tv meubel waarin al uw audioen video apparatuur past? Dan adviseren wij het lowboard TV meubel Scala SC1651 in de ultieme en meest complete samenstelling: Scala SC1651 met stofbespannen klep, draaibare tv-beugel, plug-in optie voor iPhone en iPhone, en voorzien van het BRA1 soundsysteem

Scala aanbeveling van het huis

41


We will dock you. U heeft een mobiel apparaat van Apple of Samsung? Ook dan kan Scala nog meer vreugde en fun in uw huis brengen: opgeslagen muziek, afbeeldingen en video's kunnen nu rechtstreeks worden afgespeeld op de tv of het geluidssysteem. De verborgen dockingstations kunt u bovendien probleemloos vervangen door een jonger exemplaar. Uw meubel is met andere woorden toekomstgericht.

Add-on adapters zodat u verschillende generaties Appletoestellen kunt aansluiten

De dockingstations en adapters van Spectral worden continu verder ontwikkeld. De recentste dockingoplossingen vindt u op spectral.eu/nl/dockfinder

42

Scala integratie mobiele apparaten


Krasvrij veiligheidsglas met glanzend oppervlak (standaard)

Subwoofer prepared (SP): een met stofbespannen opening in de bodem van het meubel voor de integratie van subwoofers (downfire), bijvoorbeeld de Loewe Individual Sound subwoofer. Max. subwoofer afmeting: 490 x 250 x 400 mm (B x H x D)

greeplijst van geĂŤloxeerd aluminium

Krasvrij veiligheidsglas met gesatineerd oppervlak (optie)

schuiflade (SL) met hoogwaardig soft-touch sluitsysteem

Open hangkasten (SCH37/SCH48). De kasten zijn mat gelakt, in zwart (SW), wit (WS) of carbon (CB) leverbaar. De achterwand aan de binnenzijde is bekleed met glas en in dezelfde kleur gespoten als de kleur van de kast. Naar wens is deze glasplaat aan de binnenzijde ook in elke NCS-kleur leverbaar (meerprijs 10%). Mocht in de toekomst het interieur veranderen, dan is de glasplaat eenvoudig te verwijderen en kan deze vernieuwd worden voor een andere kleur.

Scala modellen en uitvoeringen

43


Stofbespannen klep in zwart (BF), zilver (SF) of carbon (CF) Algemene informatie

• Glasoppervlak: zwart (BG), Snow (SNG), zilver (SV), gewenste NCS-kleur (10% meerprijs), keuze uit hoogglanzend of gesatineerd glas (SAT, tegen meerprijs) • Topplaat: gelakt glas, vervangbaar • Bodemplaat: bij lowboards standaard met kabeldoorvoer • Kastkleur: Lowboards en gesloten hangkasten aan de binnenkant: zwart InternesDokument Dokument---Internes • Open hangkasten: carbon- (CB) InternesofDokument Modellübersicht Scala Scala -- Intern Internzwart (SW), wit-(WS) Modellübersicht • Front: Meubelelementen: gelakt glas Soundelementen: met stofbespannen klep Model overview Scala Intern Modellübersicht Scala Intern Model overview Scala - Intern Model overview Scala - Intern Bild Artikel-Nr. Bezeichnung Dimension(BxTxH) (BxTxH)mm mm • Stofbespannen front: zwart (BF), zilver (SF) of carbon (CF) Bild Artikel-Nr. Bezeichnung Dimension Image Article-No. Bezeichnung Discription Dimension(WxDxH) (WxDxH)mm mm Bild Artikel-Nr. Dimension (BxTxH) Image Article-No. Discription Dimension mm • Glazen legplanken: helder glas, hoogteverstelbaar rooster 32 mm Image Article-No. Discription Dimension (WxDxH) mm Allgemein • Beglaasde zijkanten: Wanneer meerdere elementen worden verbonden, moet de positie van het glasoppervlak Allgemein Allgemein worden aangegeven (L voorFüße: links, R voor rechts, LR voor links en rechts) Glasoberflächen: Schwarz Schwarz(BG), (BG),Snow Snow(SNG), (SNG),Silver Silver(SV), (SV),NCS-Wunschfarbe NCS-Wunschfarbe(gegen (gegenAufpreis) Aufpreis) Aluminiumfüße,höhenverstellbar höhenverstellbar Glasoberflächen: Füße: Aluminiumfüße, Glasoberflächen: Schwarz (BG), Snow (SNG), Silver (SV), NCS-Wunschfarbe (gegen SCH37 Aufpreis) en Füße: Aluminiumfüße, höhenverstellbar • Uitzonderingen: open hangkasten SCH48: beglaasde zijkanten niet mogelijk. Neue wahlweiseGlanzGlanz-oder oderSatin-Glas Satin-Glas(SAT, (SAT,gegen gegenAufpreis) Aufpreis) Mechanismus: Zugöffnung; Zugöffnung;Klappen Klappenhaben habenGasdämpfer Gasdämpfer Neue Option wahlweise Mechanismus: Option Neue Neue wahlweise Glanz- oder Satin-Glas (SAT, gegen Aufpreis) Mechanismus: Zugöffnung; Klappen haben Gasdämpfer Option Verticale hangkast SCH900: Beglazing steeds LR Option lackiertesGlas, Glas,austauschbar austauschbar Belastbarkeit: Deckplatte Deckplattebei beiLowboards: Lowboards:max. max.70 70kg kg Deckplatte: lackiertes Belastbarkeit: Deckplatte: Ausnahme: wandhängende Elemente: Gesamtbelastung max. kg glazen achterlackiertes Glas,achterkant: austauschbar Belastbarkeit: Deckplatte Lowboards: max. 70 Deckplatte: • Beglaasde Ausnahme: wandhängende Elemente: Gesamtbelastung kg Open hangkasten: of bei carbon (CG), dekgkleurmax. van5050de Hängeschrank hochkantSCH900: SCH900: Deckplatte nichtaustauschbar austauschbar zwart (BG), Snow (SNG) Ausnahme: Hängeschrank hochkant Deckplatte nicht wandhängende Elemente: max. 50 kg Glaseinlegeböden: max.15Gesamtbelastung kg Glaseinlegeböden: max.15 kg Hängeschrank hochkant SCH900: Deckplatte nicht austauschbar wand is standaard de kastkleur, meerprijs van 10% indien u een andere NCS-kleur wenst Bodenplatte: BeiLowboards Lowboardsstandardmäßig standardmäßigmit mitKabelöffnung Kabelöffnung Schubladen: max. max.20 20 kgpro pro Schubladenfach Glaseinlegeböden: max.15 kgSchubladenfach Bodenplatte: Bei Schubladen: kg offeneHängeschränke: Hängeschränke: Gesamtbelastung max.10 10kg kg Bodenplatte: Bei Lowboards standardmäßig mit Kabelöffnung Schubladen: max. 20 kgGesamtbelastung pro Schubladenfach offene max. • Voeten: aluminium, hoogteverstelbaar Kastenfarbe: Lowboardsund undgeschlossene geschlosseneHängeschränke Hängeschränke(innen): (innen):Schwarz Schwarz Kastenfarbe: Lowboards offene Hängeschränke: Gesamtbelastung max. 10 kg offeneHängeschränke: Hängeschränke: Schwarz(SW), (SW),Weiß Weiß(WS) (WS) oderCarbon Carbon(CB) (CB) Lowboards: wahlweiseauch auchmit mitRollen Rollen(R) (R)oder oderwandhängend wandhängend(W), (W),gegen gegenAufpreis Aufpreis Kastenfarbe: Lowboards und geschlossene (innen): Schwarz offene oder Lowboards: wahlweise • Mechanisme: SchwarzHängeschränke gedempt sluitmechanisme d.m.v. gasveren offene Hängeschränke: Schwarz (SW), Weiß (WS) oder Carbon (CB) Lowboards: wahlweise auch mit Rollen (R) oder wandhängend (W), gegen Aufpreis Möbelelemente:lackiertes lackiertesGlas Glas Front: Möbelelemente: Front: • Subwooferuitsparing: incl. met stofbespannen afdekking Soundelemente:lackiertes Stoffklappe Bemerkung: Rollenund undRückwände Rückwändefür fürRaumteiler Raumteilersind sindnicht nichtlieferbar lieferbar Möbelelemente: Glas Front: Soundelemente: Stoffklappe Bemerkung: Rollen beiLowboards Lowboards mitSchublade. Schublade. Soundelemente: Stoffklappe Bemerkung: Rollen und Rückwände für Raumteiler sind nicht lieferbar • Belastbaarheid: Silber (SF) topplaat bij(CF)lowboards: max. 70 kg, wandelementen: max. 50 kg, bei mit Stofffront: wahlweise in Schwarz (BF), oder Carbon bei Lowboards mit Schublade. Stofffront: wahlweise in Schwarz (BF), Silber (SF) oder Carbon (CF) Modellemit mitSchublade/Schubladeneinsatz Schublade/Schubladeneinsatzmüssen müssenan ander derWand Wand Stofffront: • glazen wahlweise in Schwarz (BF), Silber oder Carbon (CF)schuiflade: max. 20 kg per Modelle legplanken: (SF) max. 15 kg, lade, open hangkasten: max. 10 kg befestigtmit werden (Winkelwird wirdmitgeliefert). mitgeliefert).müssen an der Wand Modelle Schublade/Schubladeneinsatz befestigt werden (Winkel Klarglas, höhenverstellbar (Rastermaß 32mm) Glaseinlegeböden: Klarglas, höhenverstellbar (Rastermaß 32mm) Glaseinlegeböden: befestigt werden (Winkel wird mitgeliefert). • Lowboards: op zwenkwieltjes (R) of hangend (W) Glaseinlegeböden: Klarglas, höhenverstellbar (Rastermaß 32mm) Seitenverglasung: Werden Werdenmehrere mehrereElemente Elementeverbunden, verbunden,muss mussdie diePosition Positionder derSeitengläser Seitengläser Seitenverglasung: Zwenkwieltjes zijn niet mogelijk bij lowboards met schuiflade. Modellen met een schuiflaangegeben werden (Lfür fürlinks, links, für rechts, LR für linksund und rechts). Seitenverglasung: Werden mehrere Elemente verbunden, mussLR die Position derrechts). Seitengläser angegeben werden (L RRfür rechts, für links Ausnahmen: angegeben Ausnahmen:werden (L für links, R für rechts, LR für links und rechts). de moeten verplicht aan de wand worden bevestigd (hoekbeugel wordt meegeleverd). offeneHängeschranke HängeschrankeSCH37 SCH37und undSCH48: SCH48:keine keineSeitenverglasung Seitenverglasungmöglich möglich Ausnahmen: offene Hängeschrank hochkant SCH900: Seitenverglasung immerLR LR offene Hängeschranke SCH37 undSeitenverglasung SCH48: keine Seitenverglasung möglich Hängeschrank hochkant SCH900: immer Hängeschrank hochkant SCH900: Seitenverglasung immer LR

Lowboards Lowboards

ScalaSC1101 SC1101 Scala Soundelement für SPECTRAL Soundsysteme BRA1 und SCA2

Neues Neues Modell Modell Neues Neues Modell Modell

SC1104 SC1104

1110 1110 1110

526 526 526

526 526 526 1110 1110 1110

Scala modellen en uitvoeringen

268268 268 268 380380 380 380

426 426 426 380 380 380 482 482 482

64 64 64 64

ScalaSC1104 SC1104 Scala Universal Soundbar Element

327 327 327

434 482 482

€ 1.499

€ 149 € 1.499

482

€ 99 € 149

keine Glaseinlegeböden mit verkürztem Mittelsteg (vorne und hinten) und durchgehender Rückwand (mit Aussparungen), keine Glaseinlegeböden Seite11 Seite Seite 1

€ 1.299

€ 149

482 482 482

101 101 92 92 101 101 434 92 92 434

€ 1.199 € 99 € 149

380380 380 380

526 526 526 468 468 468

Scala SC1104 SC1104 Universal Soundbar Element 600 SC1104 soundelement 600 Universal SoundbarSysteme Element und Subwoofer 526 600 526 fürviele vieleSoundbar Soundbar 600 526 526 für Systeme und Subwoofer Met stofbespannen klep, incl.Soundbar universele opberglade 526 526 stoffbespannte Klappe, Fächer, für viele Systeme und Subwoofer stoffbespannte Klappe, 22Fächer, 1110 1110 inkl.Universal-Ablageblech Universal-Ablageblech fürSoundbars Soundbars stoffbespannte Klappe, 2 Fächer, inkl. für 1110 voor soundbars inkl. Universal-Ablageblech für Soundbars wahlweise mitSubwooferöffnung Subwooferöffnung imrechten rechtenFach Fach wahlweise mit im Eventueel met subwooferuitsparing in het rechtervak (SP) wahlweise mit Subwooferöffnung im rechten Fach interneInfo: Info: mit mitverkürztem verkürztemMittelsteg Mittelsteg(vorne (vorneund undhinten) hinten)und unddurchgehender durchgehenderRückwand Rückwand(mit (mitAussparungen), Aussparungen), interne Meerprijs voor gesatineerd glas (SAT) keine Glaseinlegeböden interne Info: mit verkürztem Mittelsteg (vorne und hinten) und durchgehender Rückwand (mit Aussparungen), interne Info:

44

526 526 526 468 468 468

426 426 426 482 482 482

380380 380 380

SC1101 SC1101

Scala SC1101 für SPECTRAL Soundsysteme BRA1 und SCA2 SC1101 Soundelement SC1101 soundelement Soundelement SPECTRAL Soundsysteme stoffbespanntefür Klappe, Gerätefächer oben,BRA1 und SCA2 stoffbespannte Klappe, 22Gerätefächer oben, unten Fachfür für das Soundsystem Met stofbespannen klep, 2 bovenaan, stoffbespannte Klappe, 2 Gerätefächer oben, unten vakken 11Fach das Soundsystem (BRA11oder oder SCA2 müssen eingesetztwerden) werden) unten FachSCA2 für das Soundsystem (BRA1 müssen eingesetzt 1 vak onderaan voor soundsystemen (enkel leverbaar met BRA1 of SCA2) (BRA1 oder SCA2 müssen eingesetzt werden) Meerprijs voor gesatineerd glas (SAT)

526 526 526

380380 380 380

SC1100-SL Scala ScalaSC1100-SL SC1100-SL SC1100-SL wie SC1100 mit Schublade SC1100-SL Scala SC1100-SL

SC1100-SL Scala SC1100-SL wie SC1100 mit Schublade SC1100-SL gelijk aan SC1100, uitgevoerd met schuiflade wie SC1100 mit Schublade Schubladeninnenmaß: ohneTX-Halterung TX-Halterung(B (BxxT) T)468 468xx380 380mm mm Schubladeninnenmaß: ohne Met tv-beugel TX wordtSchubladeninnenmaß: de binnenmaat Schubladeninnenmaß:ohne mitTX-Halterung TX-Halterung (B(BxxxT) T)T)468 468 280 mm TX-Halterung(B 468xxx280 380mm mm mit Schubladeninnenmaß: mit TX-Halterung (B x T) 468 x 280 mm keineRollen Rollen möglich van de schuiflade verkleind tot möglich 468 x 280 mm (b x d) keine keine Rollen möglich Meerprijs voor gesatineerd glas (SAT)

526 526 526 1110 1110 1110

248248 248 248

ScalaSC1100 SC1100 Scala

Klappe, Fächer,22Einlegeböden Einlegeböden SC1100 Scala SC1100 Klappe, 22Fächer, SC1100 Klappe, 2 Fächer, 2 Einlegeböden wahlweisemit mitSubwooferöffnung Subwooferöffnungim imrechten rechtenFach Fach Klep, 2 vakken, 2 legplanken wahlweise wahlweise mit Subwooferöffnung im rechten Fach Eventueel met subwooferuitsparing in het rechtervak (SP) Meerprijs voor gesatineerd glas (SAT)

127127 111111 127 111 –– –127 –111 ––– 79 – 159159 79 159 79 159 79

SC1100 SC1100

Prijs 143143 119119 143 119 –– –143 –– –119 – –79 183183 79 7979 183 183

Lowboards Lowboards met 110 cm breedte

92 9292 160160 92 160 160

Neue Neue Option Option Neue Neue Option Option

1 Max. afmeting soundbar (B x H x D): 995 x 145 x 90mm 2308 082013 2013 23 23 08 2013


268

526 526 468 526 526 526 526 526 526 468 468

380426 426 426 426 426 482482 482 426 426 426 482380 380 482 482 482 482 482

526 526 526 526 468 468 526 526 468 526 335

426 426 426 327 380 380 426 426 426 380

1652 1652 1652 16521652 526 526 526 526 468 468 526 526 468 526 1652 1652 468 468 468 5261652 526 1652 1652 1652 1652 16521652

SCH37 mitmit seitlichem seitlichem Griffprofil, Griffprofil, incl. incl. Deckglasplatte, Deckglasplatte, Seitenverglasung Seitenverglasung immer immer LR LR SCH37 Scala Scala SCH37 SCH37 Open hangkast,SCH37 373 mm diep, achterwand aan binnenkant interne interne Info: Info: offener offenerHängeschrank, Hängeschrank,373mm 373mmtief tief SCH37 SCH37 Scala Scala SCH37 SCH37 mit mit seitlichem seitlichem Griffprofil, Griffprofil, incl. incl. Deckglasplatte, Deckglasplatte, Seitenverglasung Seitenverglasung immer immer LR LR verkrijgbaar in elke NCS-kleur of spiegelglas (10% meerprijs) mit mitInnenrückwand Innenrückwandaus ausGlas Glas offener offenerHängeschrank, Hängeschrank,373mm 373mmtief tief SCH37 SCH37 Scala Scala SCH37 SCH37 Meerprijs voor SCH48 gesatineerd glas mit mitInnenrückwand Innenrückwand aus ausGlas Glas SCH48 Scala Scala SCH48 SCH48

Neue Neue Option Option Neue Neue Option Option Neue Neue Option Option Neue Neue Option Option Neue Neue

SCH48 Open hangkast, 482 mm diep, achterwand aan binnenkant verkrijgbaar in elke NCS-kleur of spiegelglas (10% meerprijs) Meerprijs voor gesatineerd glas

1652 1652 526526 1652 1652

534

380

268

268 248 248248 248 248 248268

334 R334 R100 100 334 100 R

RRL R434 434 434 434 482 482 434 434 434 L 482 L 334434100 434 482 482 482 R

R L

R 101 434 434 434 92 434 434

€ 199 € 1.999

434 434

434 482 482 434 482 325 325 482 482 373 373 325 325 373 373 101 10123 325 325 08 2013 92 101 92 373 373 434 92 434 325 101 101325 101 434 373 92 23373 08 9292482 482 232013 08 2013 434 434 434 325 325 482 280 280 373373 482 482 482 280 280 325 325 280 280 373 373 373 373 280 280 280 280 373 373 23280 08 232013 08 2013 280 280 280 23 08 2013 373 373 280 280 23 23 08 08 2013 2013 23 08 2013 280 280 373 373 280280 280280 373373 280280 325 325

€ 99 € 199 Prijs € 899 € 149 € 999 € 149

373373 373 373 325 325

373 373 325 325

373 373 325325

526526

€ 2.599

482 434482 101 434 434 101 482 482 92 92

373 373 325 325

526526

€ 199

LR

434 434 434 L434 434 LL L 482 434 434 434 434 434 334 334 100 100 334 100 482 482 R 334 334 R100 100 334 100 434 R434 434 RR

203 203 -267 267

1652 1652 526526

526 526

€ 2.199

334 L334 100 100 482 334 482 100

526 526

203 311 311 203 203 221 203311 221 311 221 221311203 203 311 203 - - 221 - 203 - 311 311 203 221 --221311221 203311 - 267 -- - - --- - - -- - - - 439 439 285 - - 267- - 267 267439 285 285 285439267 439 267 267285439 439 267 267 285 285439285439 267439

1652 1652 526 526 1652 1652 526 526

€ 199

334 434334100 100

534 534534 534 534 534

119 157 157 –157 – 119 157 119 119 ––– 183– 93 –– 157 119 93 183 93 157 93 183 – 119 – 183 183 93 – – 183 93

143 – 143 119 143 119 143 119 143 79 –119 –– 143 – – 143 –119 – 143 119 – – 79 183 –183 – 79 79 –183 – 79 183 79 183 79 183 79

143119 – – 143 79 119 – – 183 79 183

119 143119 105 94 105 94 105 94 – – – 119 105 94105 94 79 183 105 143 94119 105 94 105 94 105 94 105 94 – 183 – – 105 94105 94 183 79183

offener offenerHängeschrank, Hängeschrank,373mm 373mmtief tief Scala Scala SCH37 SCH37 offener offener Hängeschrank, Hängeschrank,482mm 482mmtief tief Scala Scala SCH48 SCH48 mit mitInnenrückwand Innenrückwand aus ausGlas Glas offener offener Hängeschrank, Hängeschrank, 373mm 373mm mit mitInnenrückwand Innenrückwand aus aus Glas Glastieftief offener offener Hängeschrank, Hängeschrank,482mm 482mmtief tief SCH37 SCH37 Scala Scala SCH37 SCH37 mit mit Innenrückwand Innenrückwand aus aus Glas Glas SCH48 SCH48 Scala Scala SCH48 SCH48 mit mitInnenrückwand Innenrückwand aus aus Glas Glastieftief offener offener Hängeschrank, Hängeschrank, 373mm 373mm offener offener Hängeschrank, Hängeschrank, 482mm 482mm tief tief SCH48 SCH48 Scala Scala SCH48 SCH48 SCH37 SCH37 Scala SCH37 SCH37 Kasten Kasten matt mattlackiert, lackiert, wahlweise wahlweise ininSchwarz Schwarz(SW), (SW),Weiß Weiß(WS) (WS)oder oderCarbon Carbon(CB) (CB) mitmit mit Innenrückwand Innenrückwand aus aus Glas Glas mit Innenrückwand Innenrückwand aus aus Glas Glas offener offener Hängeschrank, Hängeschrank, 482mm 482mm tieftief offener Hängeschrank, 373mm 373mm tief Kasten Kasten matt matt lackiert, lackiert, wahlweise wahlweise in in Schwarz Schwarz (SW), (SW), Weiß Weiß (WS) (WS) oder oder Carbon Carbon (CB) (CB) Die Innenrückwand ist standardmäßig in Kastenfarbe lackiert: Die Innenrückwand ist standardmäßig in Kastenfarbe lackiert: SCH48 SCH48 Scala Scala SCH48 SCH48 mit mit Innenrückwand Innenrückwand aus aus Glas Glas mit Innenrückwand aus Glas Schwarz Schwarz(BG), (BG),Weiß Weiß(SNG) (SNG)oder oderCarbon Carbon(CG), (CG), offener offener Hängeschrank, Hängeschrank, 482mm 482mm tieftief Die Innenrückwand ist standardmäßig in Kastenfarbe lackiert: Die Innenrückwand ist standardmäßig in Kastenfarbe lackiert: Kasten Kasten matt matt lackiert, lackiert, wahlweise wahlweise in(gegen inSchwarz Schwarz (SW), (SW),Weiß Weiß (WS) (WS)oder oderCarbon Carbon(CB) (CB) wahlweise inin NCS Spiegel Aufpreis) wahlweise NCSoder oder Spiegel(gegen Aufpreis) SCH48 SCH48 Scala Scala SCH48 2 Max. afmeting soundbar (B x H x D): 1000 xSchwarz 225 xSCH48 230mm; 3Weiß Max. afmeting soundbar (B x H x D): 1000 x 240 x 230mm mit mit Innenrückwand Innenrückwand aus aus Glas Glas (BG), (SNG) oder Carbon Schwarz (BG),Weiß (SNG) oder Carbon(CG), (CG), Kasten Kasten matt lackiert, lackiert, wahlweise wahlweise in(gegen in Schwarz Schwarz (SW), (SW), Weiß Weiß (WS) (WS) oder oder Carbon Carbon (CB) (CB) wahlweise inin NCS Spiegel Aufpreis) wahlweise NCSoder oder Spiegel (gegen Aufpreis) offener offener Hängeschrank, Hängeschrank, 482mm 482mm tief tief DieInnenrückwand Innenrückwand ist iststandardmäßig standardmäßig in inKastenfarbe Kastenfarbe lackiert: lackiert: 4 Max. afmeting soundbar (B x H x D): 1530 xDie 170 xmatt 90mm interne interne Info: Info: Schwarz (BG), (BG),Weiß Weiß (SNG) (SNG) oder oderCarbon Carbon(CG), (CG), mitSchwarz mit Innenrückwand Innenrückwand aus aus Glas Glas Die Die Innenrückwand Innenrückwand istCOH4 ist standardmäßig standardmäßig in Aufpreis) in Kastenfarbe Kastenfarbe lackiert: lackiert: wahlweise wahlweise in in NCS NCSoder oder Spiegel Spiegel (gegen Aufpreis) SCH37 SCH37 wie wie Cocoon Cocoon COH4 Kasten Kasten matt matt lackiert, lackiert, wahlweise wahlweise in(gegen Schwarz in Schwarz (SW), (SW), Weiß Weiß (WS) (WS) oder oder Carbon Carbon (CB) (CB) interne interne Info: Info: Schwarz Schwarz (BG), (BG), Weiß Weiß (SNG) (SNG) oder oder Carbon Carbon (CG), (CG),

SCH37 SCH37 SCH48 SCH48

LL

380 380380 380 380 380

119 143 119 143 143 119 143 119 – – – 79 –– 143 –– 183 119 183 79 183 79 143 183 – 79 – 119 183 79 – – 183 79

119 157 – 119 157 – – – 183 93 119 157 183 93 – – 183 93

119 123 119 123 123 119 123 119 – – – 59 –– 123 –– 183 119 183 59 183 59 123 183 – 59 – 119 183 59 – – 183 59

119 137 – 119 137 – – – 183 73 119 137 183 73 – – 183 73

119 137 137 –137 – 119 137 119 119 ––– 183– 73 –– 137 108 134 119 73 183 73 137 73 – 108 134183 – – 119 – 183 – 183 73 – – 172 70 – 183 73 108 134 172 70 – – 172 70 108 134 134 134 108 134 108 108 – – – 70 –– 172 –– 134 108 70 172 70 134 70 172 – 108 – 172 172 70 – – 172 70

526 526

526526 Klappe, Klappe, 3 Fächer, 3 Fächer, 3hochkant, Einlegeböden 3 Einlegeböden Hängeschrank Hängeschrank hochkant, mit mitDrehtür, Drehtür, Scala ScalaSCH900 SCH900 wahlweise wahlweisemit mitTür Türlinks links(TL) (TL)oder oderTür Türrechts rechts(TR), (TR), 526526 hochkant, hochkant,mit mitDrehtür, Drehtür, 2Hängeschrank 2Hängeschrank Einlegeböden Einlegeböden Scala ScalaSCH900 SCH900 wahlweise wahlweise mit mitTür Türlinks links(TL) (TL)oder oderTür Türrechts rechts(TR), (TR), 22Hängeschrank Einlegeböden Einlegeböden Hängeschrank hochkant, hochkant,mit mitDrehtür, Drehtür, Scala Scala SCH900 SCH900 wahlweise wahlweisemit mitTür Türlinks links(TL) (TL)oder oderTür Türrechts rechts(TR), (TR), interne interneInfo: Info: Hängeschrank hochkant, hochkant, mit mit Drehtür, Drehtür, 2Hängeschrank 2Einlegeböden Einlegeböden mit mitSCH900 seitlichem seitlichem Griffprofil, Griffprofil, incl. incl. Deckglasplatte, Deckglasplatte, Seitenverglasung Seitenverglasungimmer immerLR LR wahlweise wahlweise mit mit Tür Tür links links (TL) (TL) oder oder Tür Tür rechts rechts (TR), (TR), Scala Scala SCH900 interne interneInfo: Info: 2 Einlegeböden 2 Einlegeböden Hängeschrank Hängeschrank hochkant, hochkant, mitincl. mit Drehtür, Drehtür, mit mitseitlichem seitlichem Griffprofil, Griffprofil, incl. Deckglasplatte, Deckglasplatte,Seitenverglasung Seitenverglasungimmer immerLRLR wahlweise wahlweise mit mit Tür Tür links links (TL) (TL) oder oder Tür Tür rechts rechts (TR), (TR), interne interne Info: Info: Scala Scala SCH900 SCH900 2 Einlegeböden 2 Einlegeböden Hängeschrank Hängeschrank hochkant, hochkant, mitincl. mit Drehtür, Drehtür, mit mitseitlichem seitlichem Griffprofil, Griffprofil, incl. Deckglasplatte, Deckglasplatte,Seitenverglasung Seitenverglasungimmer immerLRLR interne interne Info: Info: wahlweise wahlweise mitmit TürTür links links (TL)(TL) oder oder TürTür rechts rechts (TR), (TR), mit seitlichem Griffprofil, Griffprofil, incl. incl. Deckglasplatte, Deckglasplatte, Seitenverglasung Seitenverglasung immer immer LRLR 2mit Einlegeböden 2 seitlichem Einlegeböden interne interne Info: Info:

SCH900 SCH900 SCH900 SCH900 SCH900 Verticale hangkast met draaideur, te kiezen metSCH900 deur SCH900links (TL) of deur rechts (TR), 2 legplanken SCH900 SCH900 Meerprijs voor gesatineerd glas

L482 L L 434 434

468468 468468 526 526 526 526 1110 1110 1652 1652 526 526 526 526

€ 2.099

R

373373 325325 373373

311 221 221 -311 -439 285 439 285

SCH900 SCH900

526 526

526 526

434

R

268 262 282 120 262 120 262 268 268 262 262 120 120 120 282 120 262 120268 120 268 262 120 268 262 282 120 262 120 120

526 526

263 263 304 304 263 263 304 304 263 263 304 304 263 263 304 304

325 325 373 373 325 325 373 373 325 325 373 373 325 325 373 373

263263 304304

325325 373373

263263 304 304 284 284 304 304 284 284 304 304 284 284 304 304 284 284 284 284 304 304 304 304 284 284 284 284 304 304 304 304 284 284 284 284 304 304 304 284 284 304 304

325325 373 373 345 345

373 373 345 345 373 373 345 345 373 373 345 345 454 454 373 373 482 482 345 345 454 454 373 373 482 482 454 454 345345 373 373 482 482 454 454 482 482

284284 304304 284284

454454 482482 454454

221 221 285 285

Klappe, Klappe,3 3Fächer, Fächer,3 3Einlegeböden Einlegeböden Scala Scala SCH1650 SCH1650

SCH1650 Klappe, Klappe, 3 Fächer, 3 Fächer, 3 Einlegeböden 3 Einlegeböden Scala SCH1650 SCH1650 SCH1650 SCH1650 Scala Klep, 3 vakken, 3 legplanken Klappe, Klappe, 3 Fächer, 3 Fächer, 3 Einlegeböden 3 Einlegeböden Scala SCH1650 SCH1650 SCH1650 SCH1650 Meerprijs voor gesatineerd glas Scala Scala SCH900 SCH900 SCH900 SCH900 Scala

526 526

R

334 482 482 100 482 334 100

R

119 143 – – 183 79 119 143 – – 183 79

119 123 – – 183 59 119 123 – – 183 59

SCH1650 SCH1650

Scala ScalaSCH1650 SCH1650

119 143 143 143 – – 143 –119 – – 79 –183 79 183 79 79

SCH1650 SCH1650

143 119 –119 – 143 79 – –183 183 79

SCH1101-SL 2 schuifladen, 4 vakken Meerprijs voor gesatineerd glasFächer,33Einlegeböden Klappe, Klappe,33Fächer, Einlegeböden

143 – 119 143 79 –– 119 183 79 – 183

Voor soundbars subwoofers van diverse merken, Modellübersicht Modellübersicht Scala Scala-enIntern - Intern met stofbespannen klep, 2 legplanken (linker- en rechtervak), incl. universele opberglade voor soundbars Eventueel met subwooferuitsparing in het rechtervak (SP) Meerprijs voor gesatineerd glas (SAT)

119 143119 143119 – – – – – 119 79119 183 143 143 79 119 – – 183 – – 183 – 183 79183 79 183

Modellübersicht Modellübersicht Scala Scala- Intern -Soundbar Intern Element SC1654 Universal

€ 199

327 327 327 334 100 L L 482 482 482

268 268 268 248 268 268 268248 248 248268 268 304 282 120 248 268 304 282248 304 120 120 282 120 268 268 268 380 282 248 304 380304 120 248 304 304 304 304 304 304 304 304 304248 282 380 380 380 380 282 120 304 304 304 304 304 304 380 380 380

R

Ø250

327 L327 327

248 248 380 380380 248 380 380 380

335 335 526 335

Subwooferöffnung Subwooferöffnung interne Info: Die Position der optionalen TV-Halterung (TX) (TX) Ø250 Die Fach: Position der optionalen Ø250 334mm tief, kurzerTV-Halterung Mittelsteg hinten, durchgehender Glaseinlegeboden istLinkes generell links. SC1652 SC1652 Scala Scala SC1652 16521652 istSC1652 generell links. tief Rechtes Fach: 434mm Universal Universal Soundbar Soundbar Element Element SC1652 Scala SC1652 Der Mittelsteg zw. linkem und rechtem Fach hat einen Kabeldurchlass interne Info: Neue L L R R interne Info: für für viele viele Soundbar Soundbar Systeme Systeme und und Subwoofer Subwoofer Universal Soundbar Element SC1652 SC1652 Linkes Scala Scala SC1652 SC1652 Option SC1652 Scala SC1652 Fach: 334mm tief, tief, kurzer Mittelsteg hinten, durchgehender Glaseinlegeboden L R Linkes Fach: 334mm kurzer Mittelsteg hinten, durchgehender Glaseinlegeboden für viele Soundbar Systeme und Subwoofer Universal Universal Soundbar Soundbar Element Element Wandmontage undKlappe, Rückwand für Raumteiler ist möglich stoffbespannte stoffbespannte Klappe, 2 Einlegeböden, 2 Einlegeböden, 526 526 10681068 Universal Soundbar Element Rechtes Fach: 434mm tief Rechtes Fach: 434mm tief L L R R L für für viele vieleSoundbar Soundbar Systeme Systeme und undSubwoofer Subwoofer R Subwooferöffnung Subwooferöffnung stoffbespannte 2und Einlegeböden, 526 für viele Soundbar Systeme und Subwoofer Der Mittelsteg zw.Klappe, linkem rechtem FachFach hat einen Kabeldurchlass Neue Der Mittelsteg zw. linkem und rechtem hat einen Kabeldurchlass 1068 Neue Subwooferöffnung Option Die Position Die Position der optionalen der optionalen TV-Halterung TV-Halterung (TX) (TX) stoffbespannte stoffbespannte Klappe, Klappe, 22 Einlegeböden, 2Einlegeböden, Einlegeböden, Option 526 526 1068 1068 Ø250 Ø250 stoffbespannte Klappe, 526 1068 Wandmontage und Rückwand für Raumteiler ist möglich Scala SC1653 SC1653 ist generell ist generell links. links. Die Position der optionalen TV-Halterung (TX) Subwooferöffnung Subwooferöffnung Wandmontage und Rückwand für Raumteiler ist möglich 16521652 Subwooferöffnung Ø250 Universal Soundbar Element istDie generell links. 1652 Die Position Position der der optionalen optionalen TV-Halterung TV-Halterung (TX) (TX) Dieinterne Position der optionalen TV-Halterung (TX) interne Info: Info: Ø250 Ø250 Ø250 viele Soundbar Systeme und Subwoofer für ist generell generell links. links. istist generell links. 1652 1652 interne Info: Linkes Linkes Fach: 334mm 334mm tief, tief, kurzer kurzer Mittelsteg Mittelsteg hinten, hinten, durchgehender durchgehender Glaseinlegeboden Glaseinlegeboden 1652 L R und 3Fach: zusätzliche Geräte Scala SC1653 SC1653 Scala SC1653 SC1653 Rechtes Rechtes Fach: Fach: 434mm 434mm tief Linkes Fach: 334mm tief, tief kurzer Mittelsteg hinten, durchgehender Glaseinlegeboden interne interne Info: Info: Universal Soundbar Element 526 526 526 interne Info: Soundbar Element Universal Der Mittelsteg Der Mittelsteg zw. linkem zw. linkem und und rechtem rechtem FachFach hat einen hat einen Kabeldurchlass Kabeldurchlass Rechtes Fach: 434mm tief unten stoffbespannte Klappe, oben Klappe mit Glasfront, Neue Neue viele Soundbar Systeme und Subwoofer für Linkes Linkes Fach: Fach: 334mm 334mm tief, tief, kurzer kurzer Mittelsteg Mittelsteg hinten, hinten, durchgehender durchgehender Glaseinlegeboden Glaseinlegeboden Linkes Fach: 334mm tief, kurzer Mittelsteg hinten, durchgehender Glaseinlegeboden viele Soundbar Systeme und Subwoofer für OptionOption 1068 Der zw. linkem und rechtem Fach hat einen Kabeldurchlass 2 Einlegeböden, Subwooferöffnung Neue L R und 3Mittelsteg zusätzliche Geräte Rechtes Rechtes Fach: 434mm 434mm tief tief Rechtes Fach: 434mm tief L R und 3Fach: zusätzliche Geräte Wandmontage Wandmontage und und Rückwand Rückwand für Raumteiler für Raumteiler ist möglich ist möglich Option Der Der Mittelsteg Mittelsteg zw. zw. linkem linkem und und rechtem rechtem Fach Fach hat hat einen einen Kabeldurchlass Kabeldurchlass Der Mittelsteg zw. linkem und rechtem Fach hat einen Kabeldurchlass Neue Neue 526 526 526 526 526 526 Die Position der optionalen TV-Halterung (TX) Neue Wandmontage und Rückwand für Raumteiler ist möglich Internes Internes Dokument Dokument unten stoffbespannte Klappe, oben Klappe mit Glasfront, Option Option Option unten stoffbespannte Klappe, oben Klappe mit Glasfront, Ø250 ist generell links. 1068 2Wandmontage Einlegeböden, Subwooferöffnung Wandmontage und und Rückwand Rückwand für für Raumteiler Raumteiler ist möglich möglich 1068 1652 Wandmontage und Rückwand für Raumteiler istist möglich 2 Einlegeböden, Subwooferöffnung - -Internes InternesDokument Dokument- Scala SC1653 SC1653 SC1653 SC1653 Scala interne Info: Die Position der optionalen TV-Halterung (TX) (TX) Universal Universal Soundbar Soundbar Element DieSC1653 Position derElement optionalen TV-Halterung Scala SC1653 Fächer oben: 434mm tief Ø250 ist generell links. Internes - Internes Dokument Dokument- Ø250 Model Modeloverview overviewScala Scala- -Intern Intern ist generell links. viele viele Soundbar Soundbar Systeme Systeme und-und Subwoofer Subwoofer für für Universal Soundbar Element Scala SC1653 SC1653 SC1653 SC1653 Scala Linkes Fach unten: 334mm tief, kurzer Mittelsteg hinten, durchgehender Glaseinlegeboden 16521652 Scala SC1653 SC1653 L L R R und und 3 zusätzliche 3Soundbar zusätzliche Geräte Geräte und Subwoofer viele Systeme für interne Info: Universal Universal Soundbar Soundbar Element Element Rechtes Fach unten: 434mm tief Universal Soundbar Element interne Info: Geräte - Internes - Internes Dokument Dokument - Model Modeloverview overview Scala Scala- -Intern Intern Bild Bild Artikel-Nr. Artikel-Nr. und Bezeichnung Bezeichnung Dimension Dimension (BxTxH) (BxTxH) mm mm 526R 526 L 3 zusätzliche 526 526 526 526 Die Mittelstege oben und der Mittelsteg unten zw. linkem und rechtem Fach haben einen Kabeldurchlass viele viele Soundbar Soundbar Systeme Systeme und und Subwoofer Subwoofer für für viele Soundbar Systeme und Subwoofer für Fächer oben: 434mm tief Neue unten stoffbespannte stoffbespannte Klappe, Klappe, oben oben Klappe Klappe mit Glasfront, mit Glasfront, Fächer oben: 434mm tief Image Image Article-No. Article-No. unten Discription Discription Dimension (WxDxH) (WxDxH) mm mm 526 526Dimension 526 L L R R und und 3 zusätzliche 3 zusätzliche Geräte Geräte Option L R und 3 zusätzliche Geräte Linkes Fach unten: 334mm tief, kurzer Mittelsteg hinten, durchgehender Glaseinlegeboden 1068 1068(BxTxH) Bild Bild Artikel-Nr. Artikel-Nr. 2unten Bezeichnung Bezeichnung Dimension Dimension (BxTxH)mm mm Model Modeloverview overview Scala Scala- -Intern Intern Einlegeböden, 2Linkes Einlegeböden, Subwooferöffnung Subwooferöffnung stoffbespannte Klappe, oben Klappe mit Glasfront, Fach unten: 334mm tief, kurzer Mittelsteg hinten, Glaseinlegeboden - Internes - Internes Dokument Dokument - - durchgehender Wandmontage und434mm Rückwand Raumteiler möglich Rechtes FachFach unten: tief für 526 526 526 526 mm 526 1068 (WxDxH) 526 526 526 2Discription Einlegeböden, Subwooferöffnung Rechtes unten: 434mm tief Klappe Image Image Article-No. Article-No. unten Discription Dimension Dimension (WxDxH) mm 526 unten stoffbespannte stoffbespannte Klappe, Klappe, oben oben Klappe mit Glasfront, Glasfront, unten stoffbespannte Klappe, oben Klappe mit Glasfront, Position Die Position deroben optionalen deroben optionalen TV-Halterung TV-Halterung (TX)mit (TX) Mittelstege und der Mittelsteg unten zw. linkem und und rechtem Fach haben einen Kabeldurchlass Model Modeloverview overview Scala- Intern - Intern Bild Bild Scala Artikel-Nr. Artikel-Nr.Die Bezeichnung Bezeichnung Dimension Dimension (BxTxH) (BxTxH) mm mm Neue Die Mittelstege und der Mittelsteg unten zw. linkem rechtem Fach haben einen Kabeldurchlass 1068 1068 Neue 2 Einlegeböden, 2 Einlegeböden, Subwooferöffnung Subwooferöffnung 1068 - Internes - Internes Dokument Dokument - Ø250Ø250 2 generell Einlegeböden, Subwooferöffnung istDie ist generell links. links. Position der optionalen TV-Halterung (TX) Option Option Neues Image Image Article-No. Article-No.Wandmontage Discription Discription Dimension Dimension(WxDxH) (WxDxH) mm mm Hängeschränke Hängeschränke 1652 1652 SC1654 Scala SC1654 und und Rückwand für Raumteiler möglich ist generell links. Bild Bild Artikel-Nr. Artikel-Nr. Bezeichnung Bezeichnung Dimension Dimension (BxTxH) (BxTxH) mm mm Ø250 Modell Wandmontage Rückwand für Raumteiler Die Die Position Position der der optionalen optionalen TV-Halterung TV-Halterung (TX) (TX) möglich Model Model overview overview Scala Scala - Intern - Intern Die Position der optionalen interne interne Info:Soundbar Info: Universal ElementTV-Halterung (TX) 1652 Ø250 Image Image Article-No. Article-No. Discription Discription Dimension Dimension (WxDxH) (WxDxH) mm mm Ø250 ist ist generell generell links. links. 600 Ø250 Hängeschränke Hängeschränke ist generell links. interne Info: viele Soundbar Systeme für Fächer oben: 434mm Fächer oben: 434mm tief tiefund Subwoofer 1652 1652 1652 BildBild Artikel-Nr. Artikel-Nr. Bezeichnung Bezeichnung Dimension Dimension (BxTxH) (BxTxH) mm mm 526 526 526 Neues Model Model overview overview Scala Scala - Intern - Intern Linkes Fach unten: 334mm kurzer Mittelsteg hinten, durchgehender Glaseinlegeboden Linkes Fach unten: 334mm tief, tief, kurzer Mittelsteg hinten, durchgehender Glaseinlegeboden Neues SC1654 Scala SC1654 Fächer oben: 434mm tief interne interne Info: Info: stoffbespannte Klappe, interne Info: Modell SC1654 Scala SC1654 Hängeschränke Hängeschränke Modell Image Image Article-No. Article-No. Discription Discription Dimension Dimension (WxDxH) (WxDxH) mm mm Rechtes Fach unten: 434mm tief Fach), Rechtes Fach unten: 434mm tief Universal Soundbar Element Linkes Fach unten: 334mm kurzer Mittelsteg hinten, durchgehender Glaseinlegeboden 2 Einlegeböden (linkes und rechtes Universal Soundbar Element Fächer Fächer oben: oben: 434mm 434mm tief tief tief, 1652 Fächer oben: 434mm tief 600 Scala Scala SCH1100 SCH1100 SCH1100 SCH1100 Bild Bild Artikel-Nr. Artikel-Nr. Bezeichnung Bezeichnung Dimension Dimension (BxTxH) (BxTxH) mm mm Die Mittelstege oben und der Mittelsteg unten zw. linkem rechtem haben einen Die Mittelstege oben und der Mittelsteg unten zw. linkem und und rechtem FachFach haben einen Kabeldurchlass 600 Kabeldurchlass Rechtes Fach unten: 434mm tief viele Soundbar Systeme und Subwoofer für inkl. Universal-Ablageblech für Soundbars Neue Neue viele Soundbar Systeme und Subwoofer für Linkes Linkes Fach Fach unten: unten: 334mm 334mm tief, tief, kurzer kurzer Mittelsteg Mittelsteg hinten, hinten, durchgehender durchgehender Glaseinlegeboden Glaseinlegeboden Hängeschränke Hängeschränke Linkes Fach unten: 334mm tief, kurzer Mittelsteg hinten, Glaseinlegeboden 526 526 526 526 526 Die Mittelstege oben der Mittelsteg unten zw. linkemdurchgehender und rechtem Fach einen Kabeldurchlass OptionOption Image 526haben Klappe, Klappe, 2mit 2Fächer, Fächer, 2434mm 2und Einlegeböden Einlegeböden Image Article-No. Article-No. Discription Discription Dimension Dimension (WxDxH) (WxDxH) mm mm Neue stoffbespannte Klappe, Rechtes Rechtes Fach unten: unten: 434mm tief tief im rechten wahlweise Subwooferöffnung Fach Rechtes Fach unten: 434mm tief Scala ScalaFach SCH1100 SCH1100 stoffbespannte Klappe, SCH1100 SCH1100 Wandmontage Wandmontage und Rückwand für Raumteiler möglich und Rückwand für Raumteiler möglich Option 526 526 526 526 2 Einlegeböden (linkes und rechtes Fach), Die Die Mittelstege Mittelstege oben oben und und der der Mittelsteg Mittelsteg unten unten zw. zw. linkem linkem und und rechtem rechtem Fach Fach haben haben einen einen Kabeldurchlass Kabeldurchlass Die Mittelstege oben und der Mittelsteg unten zw. linkem und rechtem Fach haben einen Kabeldurchlass 2Klappe, Einlegeböden (linkes und rechtes Fach), möglich 16521652 Neue Neue Hängeschränke Hängeschränke interne Info: Neue Wandmontage und Rückwand für Raumteiler Klappe, 2 2 Fächer, Fächer, 2 2 Einlegeböden Einlegeböden Universal-Ablageblech für Soundbars Option Option 1110 1110 Option inkl. Universal-Ablageblech für Soundbars Scala SCH1100 SCH1100 SCH1100 SCH1100 inkl.Scala 526 526 526 526 mit verkürztem und Mittelsteg (vorne) Wandmontage Wandmontage und Rückwand Rückwand für für Raumteiler Raumteiler möglich möglich Wandmontage und Rückwand für Raumteiler möglich NeuesNeues wahlweise mit Subwooferöffnung im rechten FachFach SC1654 SC1654 Scala Scala SC1654 SC1654 Klappe, Klappe, 2 2Fächer, Fächer, 2 2Einlegeböden Einlegeböden wahlweise mit Subwooferöffnung im rechten Hängeschränke Hängeschränke ModellModell 1110 1110 Scala Scala SCH1100 SCH1100 SCH1100 SCH1100 Universal Neues Universal Soundbar Soundbar Element Element interne Info: SC1654 Scala SC1654 526 526 526 526 Seite 2 Modell interne Info: 600 600 Klappe, Klappe, 2 Soundbar Fächer, 2Soundbar Fächer, 2 Einlegeböden 2Element Einlegeböden viele Soundbar Systeme Systeme und und Subwoofer Subwoofer für für viele Universal Neues Neues Neues 1110 1110526 526 verkürztem Mittelsteg (vorne) SC1654 SC1654 mit Scala Scala SC1654 SC1654 SC1654 Scala SC1654 600 526 526 526 526 mit verkürztem Mittelsteg (vorne) Modell Modell Modell 526 526 526 526 Scala Scala SCH1100 SCH1100 SCH1100 SCH1100 stoffbespannte viele Soundbar Systeme und Subwoofer für stoffbespannte Klappe, Klappe, Universal Universal Soundbar Soundbar Element Element Universal Soundbar Element 526 526 526 600 600 1110 1110 600 Scala Scala SCH1101-SL SCH1101-SL SCH1101-SL SCH1101-SL 2für Einlegeböden 2viele Einlegeböden (linkes (linkes und und rechtes rechtes Fach), Fach), Klappe, Klappe, 2Soundbar Fächer, 2 Fächer, 2Systeme Einlegeböden 2Systeme Einlegeböden Seite 2 2 stoffbespannte Klappe, viele Soundbar und und Subwoofer Subwoofer für viele Soundbar Systeme und Subwoofer für 16521652 Seite 526 526 526 526 526 526 inkl. Universal-Ablageblech Universal-Ablageblech Soundbars für Soundbars 526 526 2 Einlegeböden (linkes undfür rechtes Fach), 526 526 526 526 Scala SCH1100 SCH1100 SCH1100 SCH1100 inkl. 2Scala 2 Schubladen, Schubladen, 4Klappe, 4Fächer Fächer 1652 stoffbespannte Klappe, stoffbespannte Klappe, 468 468 468 468 Scala Scala SCH1101-SL SCH1101-SL SCH1101-SL SCH1101-SLstoffbespannte inkl. Universal-Ablageblech für Soundbars 1110 1110 wahlweise wahlweise mit Subwooferöffnung mit Subwooferöffnung imFach), rechten im rechten FachFach Klappe, 2 Fächer, 2 Fächer, 2(linkes Einlegeböden 2 Einlegeböden 2Klappe, 2Einlegeböden Einlegeböden (linkes und und rechtes rechtes Fach), 2 Einlegeböden (linkes und rechtes Fach), 1652 1652 1652 22Schubladen, Schubladen, 44Fächer Fächer fürfür 468 468 468 468 wahlweise mit Subwooferöffnung im rechten Fach inkl. inkl. Universal-Ablageblech Universal-Ablageblech Soundbars Soundbars 526 526 526 526 468 468 468 468 inkl. Universal-Ablageblech für Soundbars interne interne Info: Info: Scala Scala SCH1101-SL SCH1101-SL SCH1101-SL SCH1101-SL 1110 1110 1110 1110 interne Info: wahlweise wahlweise mit mit Subwooferöffnung Subwooferöffnung im rechten rechten Fach Fach wahlweise mit Subwooferöffnung imim rechten Fach mit mit verkürztem Mittelsteg Mittelsteg (vorne) (vorne) 2verkürztem 2Schubladen, Schubladen, 4 4Fächer Fächer 468 468 468 468 468 468 468 468 Scala Scala SCH1101-SL SCH1101-SL SCH1101-SL SCH1101-SL interne mit verkürztem Mittelsteg (vorne) interne Info: Info: interne Info: 1110 1110 2 Schubladen, 2 Schubladen, 4 Fächer 4 Fächer SeiteSeite 2 2 468 468 468 468 mit mit verkürztem verkürztem Mittelsteg Mittelsteg (vorne) (vorne) 468 468 468 468 mit verkürztem Mittelsteg (vorne) Seite 2 Scala SCH1101-SL SCH1101-SL SCH1101-SL SCH1101-SLScala 1110 1110 468 468 468 468 2 Schubladen, 2 Schubladen, 4 Fächer 4 Fächer Seite Seite 2 2 Seite 2 468468 468468 1110 1110 Scala SCH1101-SL SCH1101-SL SCH1101-SL SCH1101-SL Scala Scala SCH1650 SCH1650 SCH1650 SCH1650 Scala 468468 468468 2 Schubladen, 2Klappe, Schubladen, 4 Fächer 4 Fächer Klappe, 33Fächer, Fächer, 33Einlegeböden Einlegeböden 468 468 468 468 Scala ScalaSCH1650 SCH1650 SCH1650 SCH1650 1110 1110

Modellübersicht ModellübersichtScala Scala- -Intern Intern

€ 1.999

304 304

119 143 – – 183 79

119 123 92 – –160 92 160 160 160 92 92 183 59 160 92 160 92

526 526 526 335 335 526 526 R526335

268 268 268 268 304 268 304 268 268 268 304 304 304 304 304 304 304 304

Scala SC1651 SC1651 SC1651 SC1651 Scala SC1651 soundelement voor Spectral-soundsysteem BRA1/SCA2 526 526 526 526 Soundelement Soundelement für SPECTRAL Soundsysteme Soundsysteme BRA1BRA1 und und SCA2SCA2 Scala SC1651 für SPECTRAL SC1651 SC1652 Scala SC1652 526 526 335 335 Soundelement für SPECTRAL Soundsysteme BRA1 und SCA2 Met stofbespannen klep, 3 vakken bovenaan en 3 onderaan Universal Soundbar Element Scala Scala SC1651 SC1651 SC1651 SC1651 Scala SC1651 SC1651 526 526 526 526 526 L 526 335 stoffbespannte stoffbespannte Klappe, Klappe, 3 Gerätefächer 3 Gerätefächer oben, oben, für viele Soundbar Systeme und Subwoofer Soundelement Soundelement für für SPECTRAL SPECTRAL Soundsysteme Soundsysteme BRA1 BRA1 und und SCA2 SCA2 Soundelement für SPECTRAL Soundsysteme BRA1 und SCA2 3stoffbespannte Fächer 3 Fächer unten unten (1Klappe, Fach (1 Fach für3 das fürmet Soundsystem, das Soundsystem, Gerätefächer oben, of SCA2), 16521652 (1 vak voor soundsystemen, enkel leverbaar BRA1 335 335 SC1652 SC1652 335 SC1652 Scala Scala SC1652 stoffbespannte Klappe, 2 Einlegeböden, 1068 BRA1 BRA1 oderoder SCA2SCA2 müssen müssen eingesetzt eingesetzt werden) werden) 3 stoffbespannte Fächer unten (1 Fach für das Soundsystem, 1652 Universal Soundbar Element stoffbespannte Klappe, Klappe, 33 Gerätefächer 3Gerätefächer Gerätefächer oben, oben, stoffbespannte Klappe, oben, Universal Soundbar Element Subwooferöffnung BRA1 oder SCA2 müssen eingesetzt werden) Kabeldoorvoer in de bodem van het middelste vak L Fächer 3Fächer Fächer unten unten (1 (1 Fach Fach für für das das Soundsystem, Soundsystem, für33viele Soundbar Systeme und Subwoofer 1652 1652 L unten (1 Fach für das Soundsystem, 1652 für viele Soundbar Systeme und Subwoofer Die Position der optionalen TV-Halterung (TX) BRA1 BRA1 oder oder SCA2 SCA2 müssen müssen eingesetzt eingesetzt werden) werden) BRA1 oder SCA2 müssen eingesetzt werden) stoffbespannte Klappe, 2 Einlegeböden, 10681068 1652 ist generell Meerprijs voor gesatineerd glaslinks. (SAT) stoffbespannte Klappe, 2 Einlegeböden,

SC1653 Universal Soundbar Element Voor soundbars en subwoofers van diverse merken, de tv-beugel bevindt zich standaard links, Modellübersicht Modellübersicht Scala Scala --Intern Intern optioneel: wandmontage Modellübersicht Modellübersicht Scala Scala--Intern Internen achterwand voor roomdivider Meerprijs voor gesatineerd Modellübersicht Modellübersicht Scala Scala - -Intern Intern glas (SAT)

€ 99 € 199

482 482

268 268 875 875 875 875 875 875 268 304 268 912 875 875 304 912 912 912 912 304 304 912 912 912

3 Gerätefächer mitstoffbespannte TX-Halterung (BKlappe, x T) 468 x 280 mm oben, Rollen möglich 3keine Fächer unten (1 Fach für das 3 Fächer unten (1 Fach für Soundsystem, das Soundsystem, BRA1 oder SCA2 müssen eingesetzt werden) keine keine Rollen Rollen möglich möglich keine Rollen möglich BRA1 oder SCA2 müssen eingesetzt werden)

482 482 380 380 380 327 482 327 482 482 482 482

468 468 526468 526 335 335

875 875 912 912

160 92 92 111 160 127 127 111 111 –111 – 127 127 160 92127 –– 111 –– 159– 79 159 79 79 111 159 79 – 159 – 127 159 79 – – 159 79

SC1650-SL SC1650-SLScala Scala SC1650-SL SC1650-SL keine Rollen möglich

keine Rollen möglich 526 526 SC1650-SL gelijk aan SC1650, uitgevoerd SC1650-SL Scala SC1650-SL Scala SC1651 SC1651 wie SC1650 wie SC1650 mit Schublade mit Schublademet schuiflade 526526 468 468 SPECTRAL Soundsysteme BRA1 und SCA2 wie SC1650 mitfür Schublade SC1650-SL SC1650-SL Soundelement Scala Scala SC1650-SL SC1650-SL SC1650-SL Scala SC1650-SL 526 Met tv-beugel TX wordtSchubladeninnenmaß: deSchubladeninnenmaß: binnenmaat 468 526 335 526 wie wie SC1650 SC1650 mit mit Schublade Schublade wie SC1650 mit Schublade stoffbespannte Klappe, ohne ohne TX-Halterung TX-Halterung (B x T) (B3468 xGerätefächer T) 468 x 380x 380 mmoben, mm Schubladeninnenmaß: Scala SC1651 SC1651 468 468 468 526 526 Scala SC1651 SC1651 van de schuiflade verkleind tot 468 xx(BT)(B280 mm (b x d) 3 Fächer unten (1(B Fach für das Soundsystem, mit TX-Halterung mitTX-Halterung TX-Halterung 468 xT)T)468 468 xSoundsysteme 280 x380 280 mm mm ohne x x mm Soundelement für SPECTRAL BRA1 und SCA2 Soundelement für SPECTRAL Soundsysteme BRA1 und SCA2 Schubladeninnenmaß: Schubladeninnenmaß: Schubladeninnenmaß: BRA1 oder SCA2 müssen eingesetzt werden) 335 335 mit TX-Halterung (B(Bx(B T)x468 x 280 mm ohne ohne TX-Halterung TX-Halterung 468 468 xx 380 x380 380 mm mm ohne TX-Halterung (B xx T) T)T) 468 mm keine keine Rollen Rollen möglich möglich Meerprijs voor gesatineerd glas (SAT) stoffbespannte Klappe, Gerätefächer oben, mit mit TX-Halterung TX-Halterung (B(B x T) x3T) 468 468 x 280 x 280 mm mm

SCH1100 Klep, 2 vakken, 2 glazen legplanken Meerprijs voor gesatineerd glas

268 268268 268 268 268 380 380 380380 380 380 380 380 380

526 468526 526 526 526 1652 1652 1652 526 526 526 468 1652 468

€ 1.799

875 875 912 912

526468 526 526 526 526 526 526 526 468 468

Prijs

426

526

380 380 380 380380 380 380 380 380

526

284 284 284 284 284 284 284284 284 284 284 284 284 284 304 284 304 284 304 284 304 284 284 304 304 304 304 304 304304 304 304 304 304 304 304 304 304

526

380

482 482

Dimension (WxDxH) mm

ohneohne TX-Halterung (B x T) x 380x 380 mm mm TX-Halterung (B 468 x T) 468 mit TX-Halterung (B x T) x 280x 280 mm mm mit TX-Halterung (B 468 x T) 468

Hangkasten

426 426

16521652 Dimension Dimension (WxDxH) (WxDxH) mm mm

SC1650 SC1650-SL Scala SC1650-SL Scala SC1650 SC1650 SC1650 Klep, 3 vakken, 3SC1650 glazenScala legplanken Scala SC1650 SC1650 wieKlappe, SC1650 Klappe, 3 Fächer, 3 mit Fächer, 3Schublade Einlegeböden 3 Einlegeböden Klappe, 3 Fächer, 3 Einlegeböden Scala Scala SC1650 SC1650 SC1650 SC1650 KabeldoorvoerSC1650-SL in de bodem van het middelste vak Scala SC1650 SC1650 Scala SC1650-SL Schubladeninnenmaß: wahlweise mit Subwooferöffnung mit Subwooferöffnung im rechten im rechten FachFach SC1650-SLwahlweise Scala SC1650-SL Klappe, Klappe, 3 Fächer, 3 Fächer, 3 Einlegeböden 3 Einlegeböden Klappe, 3 Fächer, 3 Einlegeböden ohne TX-Halterung (B x het T) 468rechtervak x 380immm wie SC1650 mit Schublade wahlweise Subwooferöffnung rechten Fach Eventueel met subwooferuitsparing in (SP) wie SC1650 mit Schublade mit TX-Halterung (B x T) 468 x 280 mm wahlweise wahlweise mit mit Subwooferöffnung Subwooferöffnung im im rechten rechten Fach wahlweise mit Subwooferöffnung im rechten Fach Fach Schubladeninnenmaß: Meerprijs voor gesatineerd glas (SAT) Schubladeninnenmaß: keine Rollen möglich

SC1652 Universal Soundbar Element Voor soundbars en subwoofers van diverse merken, de optionele tv-beugel bevindt zich standaard links, optioneel: wandmontage en achterwand voor roomdivider Meerprijs voor gesatineerd glas (SAT)

268

482 526 526

Dimension (WxDxH) mm Dimension Dimension (BxTxH) (BxTxH)mm mm Dimension (BxTxH) mm

268 380

426

380

Image Image Image

wahlweise mit Subwooferöffnung im rechten FachFach Article-No. Discription Artikel-Nr. Artikel-Nr. Bezeichnung Bezeichnung Artikel-Nr. Bezeichnung wahlweise mit Subwooferöffnung im rechten Article-No. Article-No. Discription Discription Article-No. Discription

119 143 127 143127 119111 119 – –143 111 –119 –143 – 79 ––– 183 –– 79 143 119 –79 – 159 79 183 79 183 – 119 –111183 143 159 127183 – – 79 – – 79 183 79 159 79

Neue Neue OptionOption Neue Option Neue Neue Neue Option Option Option

526

380

Image Bild Bild Bild

526

284 284 304 304

119 143 – 119 143 – – – 183 79 119 143 183 79 – – 183 79

526

1652 Dimension Dimension (BxTxH) (BxTxH) mm mm 526 526 526 Dimension (BxTxH) mmmm 526 (WxDxH) Dimension Dimension (WxDxH) mm

Bild Bild Artikel-Nr. Artikel-Nr.Bezeichnung Bezeichnung Klappe, 3 Fächer, 3 Einlegeböden Model Modeloverview overviewScala Scala- Intern - Intern Klappe, 3 Fächer, 3 Einlegeböden BildLowboards Artikel-Nr. Bezeichnung Image Image Article-No. Article-No. Discription Discription met 165 cm breedte

284 284 304 304

- Internes Dokument -

380

Scala SC1650

534

SC1650

534

Option

Modellübersicht Modellübersicht Scala Scala - Intern - Intern - Internes - InternesDokument Dokument- Klappe, 3 Fächer, 3 Einlegeböden Neue Modellübersicht Scala Model Model overview Scala Scala - Intern - Intern- Intern Neueoverview Option Option Scala SC1650 SC1650 Model overview Scala -Scala Intern Modellübersicht Modellübersicht Scala - -Intern Intern wahlweise mit Subwooferöffnung im rechten Fach Scala SC1650 SC1650

€ 1.199 € 199 € 999

€ 149 € 299

€ 20 € 349

€ 20 45


Bild Image

Accessoires

Artikel-Nr. Article-No.

für Lowboards mit TX-Halterung

SC-SL1650-2

Bezeichnung Discription

116 112 – – 148 80

Model overview Scala - Intern

Dimension (BxTxH) mm Dimension (WxDxH) mm

Schubladentiefe: 280mm

280

468

1652

Zubehör

482

Prijs

Innenliegende Schubladenelemente mit Spiegelfront für das mittlere Fach des Lowboards SC1650

Schuiflade elementen metCD/DVD-Einsatz spiegelglasfront (CDE6) voor het middelste vak van de lowboard SC1650 für 168 SlimLine CDs, 84 CDs oder 32 DVDs fürSchubladeneinsatz Lowboards TX-beugel, ohne TX-Halterung SC-SL1650 SC-SL1650 voor lowboards zonder Schubladentiefe: 380mm 468 Diepte schuiflade: 380 mm

Neues Zubehör

SCG3

Rückwandspiegel für SCH1100/1650 (1 Stk.)

SCG4

Rückwandspiegel für SCH900 (1 Stk.)

1652

524 x 266 x 4 mm

230

137

466

137

137

137 279

€ 199

€ 89

279

Achterwand metRückwandspiegel spiegelglas aan binnenkant voor hangkasten met klep innen Verbindungsfuß-Set (SCF1) für Hängeschränke mit Klappe SCG3 voor hangkasten SCH1100/1650 (1 stuk, 524 x 266 x 4 mm) Optional beifür derSCH1100/1650 Verbindung(1mehrerer Kästen Stk.)x 4 mm 524(2x 266 SCG3 Rückwandspiegel Stk.) SCG4 voor hangkasten SCH900 (1 stuk, 873 x 261 x 4 mm) 873 x 261 x 4 mm SCG4 Rückwandspiegel für SCH900 (1 Stk.) interne Info:

230 € 199

482

873 x 261 x 4 mm

interne Info: CD/DVD inzet (SC-CDE6) CD/DVD-Einsatz (CDE6) Spiegelglas wird mit Klettverschluss innen an der Rückwand befestigt. 230 168 SlimLine CDs, 84 CDs oder 32 DVDs voor 84 CD’s of 32Schubladeneinsatz DVD’s MitfürLasche zum einfachen Lösen des Spiegels von der Rückwand.

Neues Zubehör

280

468

380

116 112 – – 148 80

SC-SL1650-2 voor lowboards met TX-beugel, für Hängeschränke Schubladentiefe: 280mm mit Klappe Diepte schuiflade: 280 mm

100

innen fürRückwandspiegel Lowboards mit TX-Halterung

466

482

1652 SC-SL1650-2

380

116 112 – – 148 80

230 380

€ 89 € 89

interne Info:

wird mit Klettverschluss innen an der Rückwand befestigt. Montageplatte mit Fuß, dadurch sind 2 statt 4 Füße an den Verbindungsstellen der Kästen möglich. VerbindingsvoetSpiegelglas (SCF1) Mit Lasche zum einfachen Lösen des Spiegels von der Rückwand. voor het samenvoegen van twee lowboards aan elkaar gekoppeld met 1 middenvoet

€ 139

Verbindungsfuß-Set (SCF1) TV-Halterung (TX) Optional bei der Verbindung mehrerer Kästen (2passend Stk.) Für Lowboards, drehbar, für VESA 200 x 200 bis 400 x 400, max. Belastbarkeit 40 kg

Universal-Adapter SPMMOVIE für TV-Halterung TX

beinhaltet Kabelöffnung oben (CA)

€ 399

100-770 +/- 150

TV-Halterung (TX)

Für Lowboards, drehbar, passend VESAx200 x 200t/m bis 400 x 400,xmax. Belastbarkeit Universal-Adapter SPMMOVIE VESAfür100 100 600 400 mm 40 kg passend für VESA 100x100 bis 600x400

100-512

Draaibare tv-beugel (TX) alleen geschikt vooroben modellen met 482mm diepte beinhaltet Kabelöffnung (CA) interne Info: draaibaar, passendMontageplatte voor VESA maatvoering 200 x 200 t/m 400 x 400 mm, mit Fuß, dadurch sindbei 2 statt 4 Füßeund an den Verbindungsstellen derder Kästen möglich. Position: mittig, SC1652 SC1653: 635mm von linken Außenkante maximale belastbaarheid 40 kg, inclusief kabeldoorvoer in bovenplaat (CA)

€ 99

Position: mittig, bei SC1652 und SC1653: 635mm von der linken Außenkante

interne Info:

€ 159

+/- 150

incl. VESA400 Adapter

interne Info:

100-512

bei Hängeschränken nicht möglich ZU1281 infrarood link systeem 100-770 Universal-Adapter SPMMOVIE für TV-Halterung TX im Rohr der Halterung (Durchmesser 60 mm) mit versteckter Kabelführung voor bediening van de randapparatuur achter dichte kleppen passend für VESA 100x100 bis 600x400 UK-Variante, nicht im Katalog dargestellt (TX-UK):

bei Hängeschränken nicht möglich

mit zusätzlichem Soundsysteem voor de sound preparedKabelkanal lowboards SC1101 en SC1651 mit versteckter Kabelführung im Rohr der Halterung (Durchmesser 60 mm) für die Kabelführung von Kabeln mit Steckern, die maßlich nicht durch das Rohr passen (z.B. UK-Stecker) incl. VESA400 Adapter BRA1 virtual surround sound systeem incl. universele afstandsbediening

€ 1.699

UK-Variante, nicht im Katalog dargestellt (TX-UK): mit zusätzlichem Kabelkanal

für die incl. Kabelführung von Kabeln mit Steckern, die maßlich nicht durch das Rohr passen (z.B. UK-Stecker) SCA2 soundsysteem infrarood afstandsbediening

€ 999

Inbouwframe voor soundprojectors geschikt voor SC1652 en SC1653, bedoeld voor Loewe Sound Projector SL Individual. Voor soundbars van andere merken is een extra adapter nodig. Seite 4 iPhone®, iPod® and iPad® are registered trademarks ZU1810 Inbouwframe soundbar voor SC1652 € 79 of Apple Inc. ZU1811 Inbouwframe soundbar voor SC1653 Seite 4 € 79 iPhone®, iPod® and iPad® are registered trademarks of Apple Inc. 23 08 2013 Adapters ADS1-adapter voor SAMSUNG-soundbars* € 79 ADB1-adapter voor BOSE Speaker Array € 79 ADSN1-adapter voor SONOS Playbar € 79

Kabelopening (CA) kabeldoorvoer in de glazen bovenplaat, positie altijd midden achter, bij draaibare TV-beugel TX1 standaard inbegrepen

Met stofbespannen klep (STS) in zwart (BF), zilver (SF) of carbon (CF) Meerprijs voor lowboards SC1100 en SC1650 Uitbreidingsset voor lowboards SC1100 en SC1650 met bestaand glasfront

Zwenkwieltjes / Wandmontage / Roomdivider Zwenkwieltjes (per lowboard, uitbreidbaar, niet mogelijk bij modellen met schuiflade) Wandmontage voor lowboards (per lowboard, niet uitbreidbaar) Achterwand voor roomdivider** (Glas, per lowboard, niet mogelijk achteraf te bestellen) SCR1 voor SC1100 en SC1101 Meerprijs voor gesatineerd glas € 99 SCR2 voor SC1650 en SC1651 Meerprijs voor gesatineerd glas € 129 SCR3 voor SC1653 Meerprijs voor gesatineerd glas € 129 SCR4 voor SC1104 Meerprijs voor gesatineerd glas € 99 SCR5 voor SC1652 en SC1654 Meerprijs voor gesatineerd glas € 129 *Informeer vooraf of de nieuwste soundbar systemen passend zijn. **Bij modellen met een schuiflade: beperkte belastbaarheid van de schuiflade i.v.m. kantelgevaar.

46

Scala modellen en uitvoeringen

€ 69

€ 149 € 249

€ 79 € 129 € 199 € 259 € 259 € 199 € 259

23 0


Accessoires

Prijs

Openingen voor mobiel apparaat Hiervoor heeft u een dockingkit nodig (niet meegeleverd), steeds aan de rechterkant Opening voor smartphone 5" (ip5) compatibel met alle iPhone-, iPod-, iPod Touch-modellen en Samsung Galaxy S2/S3/S4

Dockingkit met Apple ZU1668 Dockingkit, Apple, iPhone 3/4, Audio Inhoud: Apple Universal Dock (incl. Power Adapter + IR-Remote), Apple Component AV Cable, Component Kabel 3m, audiokabel 2,5m Functie: laden, muziek-, beeld- en video-overdracht¹ (analoog-cinch) Mobiel apparaat: iPhone 3/4, iPod Touch 2/3/4, iPod nano 5 Tip: Om het dockingstation van op afstand te bedienen heeft u het IR-System ZU1281 nodig. ZU1797 Adapter Apple iPhone 5, iPod Touch 5, iPad Mini Voor Dockingkit (30-pin op Lightning) Functie: laden + geluidsoverdracht Mobiel apparaat: iPhone 5, iPod Touch 5, iPad Mini

€ 139

€ 159

€ 119

ZU1799 Adapter Apple iPad 4 Voor Dockingkit (30-pin op Lightning) Functie: laden + geluidsoverdracht Mobiel apparaat: iPad 4

€ 119

ZU1806 Dockingkit 20, Apple, iPhone 5, HDMI Inhoud: Aluminium Dock incl. 3,5mm klinkenkabel + Apple Lightning Digital AV Adapter HDMI, USB-verlengsnoer 1,8m, audiokabel 3m (2x cinch, 1x klink), Apple iPad 12WUSB Power Adapter EU, HDMI-verbindingssnoer 2m, Apple Lightning Kabel Functie: laden, muziek-, beeld- en video-overdracht¹ ² (analoog-cinch en HDMI) Mobiel apparaat: iPhone 5, iPod Touch 5

€ 199

Dockingkit met Samsung ZU1780 Dockingkit 14, Samsung, Galaxy S2 Inhoud: Aluminium Dock incl. Samsung HDTV Adapter, HDMI-verbindingssnoer 2 m, USB-verlengsnoer 1,8 m, Power Adapter Galaxy S2, S3 Functie: laden, muziek-², beeld- en video-overdracht¹ ² (HDMI) Mobiel apparaat: Galaxy S2

€ 159

ZU1779 Dockingkit 13, Samsung, Galaxy S3 Inhoud: Aluminium Dock incl. Samsung HDTV Adapter, HDMI-verbindingssnoer 2 m, USB-verlengsnoer 1,8 m, Power Adapter Galaxy S2, S3 Functie: laden, muziek-², beeld- en video-overdracht¹ ² (HDMI) Mobiel apparaat: Galaxy S3

€ 159

ZU1805 Dockingkit 16, Samsung, Galaxy S4 Inhoud: Aluminium Dock incl. Samsung HDTV Adapter, HDMI-verbindingssnoer 2 m, USB-verlengsnoer 1,8 m, Power Adapter Galaxy S4/Note8 Functie: laden, muziek-², beeld- en video-overdracht¹ ² (HDMI) Mobiel apparaat: Galaxy S4

€ 159

Adapter voor draadloze beeld- en geluids overdracht ZU1756 Advance Acoustic bluetooth adapter voor draadloze muziekoverdracht via bluetooth ZU1755 Apple TV voor draadloze muziek, foto en video streaming via Wifi

€ 149 € 129

1 in functie van toestel en softwareversie; 2 tv vereist

47


U bent modern, maar houdt van klassiek? U houdt van klassieke meubels enerzijds, maar wilt ook niets missen van de modernste homecinema technieken anderzijds? Het minimalistische model Disc van SPECTRAL smelt klassiek en modern moeiteloos samen. Boven de robuuste glazen voet zweeft een strakke kast waarin plaats is voor verschillende soundsystemen en randapparatuur. Daarbij kunt u optioneel een dockingsyteem voor iPhone of smartphone toevoegen evenals een draaibare tv-beugel.

48

Disc

Disc DS05 in Snow-glas en met stofbespannen klep in zilver, uitgerust met Spectralsoundsysteem BRA1, plug-in optie voor mobiele apparaten en draaibare tv-beugel


49


Vreugde langs alle kanten. Naargelang u kiest voor een Disc meubel met of zonder geïntegreerd geluid, dan heeft u respectievelijk de keuze tussen een stofbespannen of een glazen front. De met stofbespannen fronten zijn leverbaar in de kleuren zwart, zilver of carbon. Het glazen front is leverbaar in de basiskleur van het meubel of in één van de meer dan 2.000 unieke NCS-kleuren.

Disc DS06 in NCS-kleur (donkerblauw) met draaibare tv-beugel en plug-in optie voor Samsung Galaxy S4

50

Disc fronten


Disc DS05 in NCS-kleur (grijs) voorzien van met stofbespannen klep in zilver (SF), draaibare tv-beugel en plug-in optie voor Apple iPhone 4 Disc DS07 in NCS-kleur (koraalblauw) met draaibare tv-beugel en plug-in optie voor Apple iPhone 5

51


Uniek zonder onderscheid. Disc biedt u verschillende mogelijkheden om geluid in uw woningen te integreren. De modellen Disc DS05 en DS08 zijn helemaal geoptimaliseerd voor de Spectral-soundsystemen BRA1 en SCA2. Het model Disc DS01 is compatibel met een ruime keuze soundbar systemen van diverse merken.

Disc DS08 in Snow-glas voorzien van met stofbespannen klep in zilver, uitgerust van het Spectralsoundsysteem BRA1, plug-in optie voor mobiele apparaten en draaibare tv-beugel

52

Disc sound-integratie


Disc DS01 is de universele oplossing voor de gangbare soundbar systemen incl. subwoofer. Daarnaast is nog ruimte voor twee apparaten. De meegeleverde universele adapter is geschikt voor iedere soundbar met maximale afmetingen van 1300 x 145 x 80 mm (b x h x d). Meer informatie, zie technische gegevens DS01 op pagina 57. Disc DS01 in Snow-glas voorzien van met stofbespannen klep in zilver, plug-in optie voor mobiele apparaten, draaibare tv-beugel en Samsung-soundsysteem

53


Bose verrassing. De Disc modellen DS03 en DS04 zijn een compleet nieuwe thuishaven voor de Bose homecinema systemen: Cinemate 1SR en Lifestyle 135. Een speciale uitsparing in de bovenzijde van het meubel biedt plaats voor de Bose luidsprekerarray. Achter de stofbespannen klep van de DS04 is een speciale plaats gereserveerd voor de bijbehorende Acoustimass module. Zo kunt u genieten van een indrukwekkend geluid zonder dat er subwoofer in de weg staat.

54

Disc sound-integratie


Disc DS03 in Snow-glas met klep, geschikt voor Bose Speaker Array, voorzien van plug-in optie voor mobiele apparaten en draaibare tv-beugel

Disc DS04 in Snow-glas voorzien van met stofbespannen klep in zilver, geschikt voor Bose Speaker Array en Acoustimass-module, voorzien van plug-in optie voor mobiele apparaten en draaibare tv-beugel

55


En wat heeft u in gedachten? Naast zijn tijdloze design en elegantie laat de Disc nog voldoende speelruimte over voor uw eigen persoonlijke wensen. Bij de typische glazen voet bijvoorbeeld kunt u kiezen uit helder of zwart glas.

56

Disc basiskleuren


Algemene informatie

• Glasoppervlak: zwart (BG), Snow (SNG), zilver (SV), gewenste NCS-kleur (10% meerprijs) • Topplaat: gelakt glas, vervangbaar, standaard met kabeldoorvoer (steeds in het midden) • Bodemplaat: standaard met kabeldoorvoer - Internes Dokument Internes Dokument Dokument --- Internes • Kastkleur binnenkant: zwart - Internes Dokument Modellübersicht DiscIntern • stofbespannen front: zwart (BF), zilver (SF) of carbon (CF) Modellübersicht DiscIntern Model overview Disc - Intern Modellübersicht Disc- Intern Model overview Disc - Intern • Glazen Bezeichnung helder glas, hoogteverstelbaar raster 32 mm Model overview Disc -legplanken: Intern Bild Artikel-Nr. Dimension (BxTxH) mm Bild Artikel-Nr. Bezeichnung Dimension (BxTxH) (BxTxH) mm mm Bild Artikel-Nr. Bezeichnung Dimension Image Article-No. Discription Dimension (WxDxH) • Glazen zijkanten: standaard met glazen aan de buitenste zijden (LR) Bild Artikel-Nr. Bezeichnung Dimension (BxTxH)mm mm Image Article-No. Discription Dimension (WxDxH) (WxDxH) mm Image Article-No. Discription Dimension mm Image Article-No. Discription Dimension (WxDxH) mm • Voet: in helder glas (KG) of zwart glas (BG), Allgemein Allgemein Allgemein Aluminium zuil Allgemein Glasoberflächen: Schwarz (BG), (BG), Snow Snow (SNG), (SNG), Silver Silver (SV), (SV), NCS NCS Fuß: in Klarglas Klarglas (KG) (KG) oder oder Schwarzglas Schwarzglas (BG), (BG), Glasoberflächen: Fuß: in Glasoberflächen: Schwarz (BG), Snow Snow (SNG), Silver Silver (SV), (SV), NCS NCS Fuß: in Klarglas Klarglas (KG) oder oder Schwarzglas Schwarzglas (BG), (BG), Glasoberflächen: Schwarz (SNG), Fuß: in (KG) • Mechanisme:Schwarz (BG), pushmechanisme Säule in Aluminium Aluminium Säule in Glasoberflächen: Schwarz (BG), (SNG), Silver (SV), NCS Fuß: in Klarglas (KG) oder Schwarzglas (BG), Säule in Aluminium Aluminium Säule in Deckplatte: lackiertes Glas,Snow austauschbar, Deckplatte: lackiertes Glas, austauschbar, Säule in Aluminium Mechanismus: Push-Mechanismus Deckplatte: lackiertes Glas, austauschbar, Deckplatte: lackiertes Glas, austauschbar, • Subwooferuitsparing: incl. met stofbespannen afdekking Mechanismus: Push-Mechanismus generell mit mit Kabelöffnung Kabelöffnung (immer (immer mittig) mittig) generell Mechanismus: Push-Mechanismus Mechanismus: Push-Mechanismus Deckplatte: lackiertes Glas, austauschbar, generell mit mit Kabelöffnung (immer mittig) mittig) generell Kabelöffnung (immer Mechanismus: Push-Mechanismus generell mit Kabelöffnung Kabelöffnung mittig) Bodenplatte: generell mit Kabelöffnung Belastbarkeit: DS01, DS05,30 DS06: Bodenplatte: generell mit Belastbarkeit: DS01, DS05, DS06: • Belastbaarheid: DS01,(immer DS05, DS06: maximale belastbaarheid topplaat kg, Bodenplatte: generell mit mit Kabelöffnung Kabelöffnung Belastbarkeit: DS01, DS05, DS06: DS06: Bodenplatte: generell Belastbarkeit: DS01, DS05, max. Belastbarkeit der Deckplatte Deckplatte insgesamt: insgesamt: 30 30 kg, kg, max. Belastbarkeit der Bodenplatte:innen: generell mit Kabelöffnung Belastbarkeit: DS01, DS05, max. Belastbarkeit Belastbarkeit der Deckplatte Deckplatte insgesamt: 30 kg, kg, max. der insgesamt: 30 äußere FächerDS06: (links/rechts) max. 8,5 8,5 kg pro pro Fach Fach Kastenfarbe Schwarz äußere Fächer (links/rechts) max. kg Kastenfarbe innen: Schwarz buitenste vakken (links/rechts) max. 8,5 kg per vak max. Belastbarkeit der Deckplatte 30 kg, äußere Fächer (links/rechts) max. insgesamt: 8,5 kg pro Fach Kastenfarbe innen: innen: Schwarz äußere Fächer (links/rechts) Kastenfarbe Schwarz DS03, DS04, DS07, DS08: DS03, DS04, DS07, DS08: max. 8,5 kg pro Fach äußere Fächer (links/rechts) max. 8,5 kg pro Fach DS03, DS04, DS07, DS08: Kastenfarbe innen: Schwarz DS03, DS04, DS07,der DS08: max. Belastbarkeit der Deckplatte: 30 kg kg Stofffront: wahlweise in in Schwarz Schwarz (BF), Silber Silber (SF) oder oder Carbon (CF) max. Belastbarkeit Deckplatte: 30 Stofffront: wahlweise (BF), (SF) Carbon (CF) DS03, DS04, DS07, DS08: maximale belastbaarheid topplaat 30 kg, DS03, DS04, DS07,der DS08: max. Belastbarkeit Belastbarkeit der Deckplatte: 30 30 kg kg Stofffront: wahlweise in in Schwarz Schwarz (BF), (BF), Silber Silber (SF) (SF) oder oder Carbon Carbon (CF) (CF) max. Deckplatte: Stofffront: wahlweise Glaseinlegeböden: max.15 kg Glaseinlegeböden: max.15 kg max. Belastbarkeit der Deckplatte: 30 kg Stofffront: wahlweise in Schwarz (BF),(Rastermaß Silber (SF) oder Carbon (CF) Glaseinlegeböden: Klarglas, höhenverstellbar 32mm) Glaseinlegeböden: max.15 kg Glaseinlegeböden: max.15 kg Glaseinlegeböden: Klarglas, höhenverstellbar (Rastermaß 32mm) glazen legplanken Glaseinlegeböden: Klarglas, höhenverstellbar höhenverstellbar (Rastermaß 32mm) max. 15 kg Glaseinlegeböden: Klarglas, (Rastermaß 32mm) Glaseinlegeböden: max.15 kg Glaseinlegeböden: Klarglas,mit höhenverstellbar (Rastermaß 32mm) Seitenverglasung: generell Seitenverglasung an den den Außenseiten Außenseiten (LR) Bemerkung: Soundsysteme sind sind nicht nicht im im Lieferumfang Lieferumfang enthalten enthalten Seitenverglasung: mit Seitenverglasung an Bemerkung: Soundsysteme • Opmerking: generell generell Soundsystemen zijn (LR) niet levering inbegrepen Seitenverglasung: generell mit mit Seitenverglasung Seitenverglasung an den den Außenseiten Außenseiten (LR) in de Bemerkung: Bemerkung: Soundsysteme sind sind nicht nicht im im Lieferumfang Lieferumfang enthalten enthalten Seitenverglasung: an (LR) Soundsysteme Modelle Modelle Modelle Modelle

Prijs

700 700 700 700 700

Disc DS06 DS06 Disc Disc DS06 DS06 Disc Disc DS06 Klappe (Glasfront) Klappe (Glasfront) Klappe (Glasfront) 3Klappe Fächer,(Glasfront) 3 Einlegeböden Einlegeböden 3 Fächer, 3 Klappe (Glasfront) Fächer, Einlegeböden 33 Fächer, 33 Einlegeböden 3 Fächer, 3 Einlegeböden

DS06 Klep (glasfront), 3 vakken, 3 legplanken

144 144 62 144144 6262 144 6262

526 526 526 526 526

64 64 64 64 64

700 700 700 700 700

453 453 453 453 453

1433 1433 1433 1433 453 1433 453 453 453 453

453 453 453 453 453

700 700 700 700 700

DS01 DS01 DS01

Disc DS01 DS01 Disc Disc DS01 DS01 Disc

1433 1433 1433 1433

Disc DS05 DS05 Disc

144 144 62 144144 6262 144 6262

Image

Article-No.

Discription

Modellübersicht Modellübersicht Disc Disc INTERN.pdf INTERN.pdf Modellübersicht Disc Disc INTERN.pdf INTERN.pdf Modellübersicht Modellübersicht Disc INTERN.pdf DS03

1433 1433 1433 1433 453 453 1433 453 453 453

453 453 453 453 453 226 226 226 226 226

700 700 700 700

145 145 261 261 145145 261261 145 261

205 205 205205 205 145 145245245 245 245 145145 145 245

DS05

DS05 Disc DS05 DS05 DS05 Disc DS05 für 453 für SPECTRAL Soundsysteme BRA1 und SCA2 DS05 Disc DS05 - Internes Dokument453 für SPECTRAL SPECTRAL Soundsysteme BRA1 BRA1 und SCA2 SCA2 453 für Soundsysteme und 453 - Internes für SPECTRALBRA1 Soundsysteme BRA1 und SCA2Dokument453 Voor Spectral-soundsystemen SCA2 Stoffbespannte Klappe, Klappe,en 3 Gerätefächer Gerätefächer oben, Stoffbespannte 3 oben, Stoffbespannte Klappe, 3 Gerätefächer Gerätefächer oben, oben, Stoffbespannte Klappe, 3 3 Fächer unten (1 Fach für Soundsysteme, 3 Fächer unten (1 Fach für Soundsysteme, Modellübersicht DiscIntern Stoffbespannte Klappe, 3 Gerätefächer oben, 3 Fächer unten (1 Fach für Soundsysteme, Met stofbespannen klep, 3 vakken bovenaan, 3 Fächer unten (1 Fach für Soundsysteme, Modellübersicht Disc- Intern BRA1oder SCA2 SCA2 müssen müssen eingesetzt eingesetzt werden) werden) BRA1oder Model overview Disc - Intern 3BRA1oder Fächer unten Fach füreingesetzt Soundsysteme, BRA1oder SCA2(1müssen müssen eingesetzt werden) SCA2 werden) Model overview Disconderaan - Intern (1 vak BRA1oder SCA2 müssen eingesetzt werden) 3 vakken voor soundsystemen, Bild Artikel-Nr. Bezeichnung Bild enkel leverbaar Artikel-Nr. met BRA1Bezeichnung of SCA2) Image Article-No. Discription Modell

Dimension (BxTxH) mm 700 Dimension (BxTxH) mm Dimension (WxDxH) mm Dimension (WxDxH) mm

390 390 390390 390

450 450 450 450 408 450 408 408 408 408

€ 1.899

470 470 470 470 470 450 450 450 450 87,5 87,5 450 87,5 80 87,5 80 80 80 87,5 408 80 408 408 408 408

€ 1.999 45 45 45 45 45

470 470 470 470 470

482 482 482 327482 112 327 482 112 327 112 327 112 327 112

€ 2.099

470 470 470 470 470

BOSE, BOSE, Home Home Entertainment Entertainment System System 3∙2∙1, 3∙2∙1, CineMate, CineMate, GEMSTONE GEMSTONE and and ACOUSTIMASS ACOUSTIMASS are are registered registered trademarks trademarks of of BOSE BOSE iPhone, iPod iPod and iPad iPad are are registered registered trademarks of Apple Apple Inc. BOSE, Home Home Entertainment Entertainment System System 3∙2∙1, 3∙2∙1, CineMate, CineMate, GEMSTONE GEMSTONE and ACOUSTIMASS ACOUSTIMASS are registered registered trademarks of BOSE BOSE BOSE, and are trademarks of iPhone, and trademarks of Inc. iPhone,and iPod and iPad iPad are are registered registered trademarks of Apple Apple Inc. iPhone, iPod and trademarks of Inc. BOSE, Home Entertainment System 3∙2∙1, CineMate, GEMSTONE ACOUSTIMASS are registered trademarks of09 BOSE 17 13 Seite 1 17 09Inc. 13 Seite 1 iPhone, iPod and iPad are registered trademarks of Apple

Seite 11 Seite

Disc DS03 Seite 1 DS03 DS03 Disc DS03 für BOSE Soundsysteme Soundsysteme für BOSE (ohne Subwoofer-Unterbringung im Möbel) 135 Geschikt voor Bose-soundsystemen 1SR en Lifestyle (ohne Subwoofer-Unterbringung im Möbel) Klappe (Glasfront) und Ablage für (zonder integratie subwoofer inProjektor meubel) Klappe (Glasfront) und Ablage für BOSE Sound BOSE Sound Projektor Klep (glasfront) en opbergruimte voor geeignet für: geeignet für: Lifestyle 135 Home Entertainment System Home Entertainment System Bose Soundprojector Lifestyle CineMate135 1 SR Digital Home Cinema System

945 945

450 450

904 904

408 408

700 700

145 145 200 200

Neues Neues Neues Modell Neues Modell Modell Modell Neues

€ 1.799

470 470 470 470 470

17 09 09 13 13 17 17 09 13

109 109

DS01

für viele Soundbar Systemeen undsubwoofers Subwoofer für 453 453 453 DS01 Disc DS01 Geschikt voor diverse soundbar systemen 1433 453 453 453 viele Soundbar Systeme und undim Subwoofer für viele Soundbar Systeme Subwoofer für 453 453 453 (mit Subwoofer-Unterbringung Möbel) 600 453 453 453 600 viele Soundbar Systeme und im Subwoofer für (mit Subwoofer-Unterbringung im Möbel) Möbel) 600 (mit Subwoofer-Unterbringung 600 453 453 453 (met integratie subwoofer in meubel) (mit Subwoofer-Unterbringung im Möbel) 600 Stoffbespannte Klappe, Klappe, Subwooferöffnung Subwooferöffnung Stoffbespannte Ø250 Ø250 Stoffbespannte Klappe, Klappe, Subwooferöffnung Subwooferöffnung Stoffbespannte Ø250 Ø250 Met stofbespannen klep, subwoofer uitsparing, inkl. Universal-Ablageblech für Soundbars Soundbars inkl. Universal-Ablageblech für Stoffbespannte Klappe, Subwooferöffnung Ø250 700 inkl. Universal-Ablageblech Universal-Ablageblech für für Soundbars Soundbars 700 inkl. 700 700 inkl. Universal-Ablageblech für Soundbars incl. universele opberglade voor soundbars 700 Max. Abmessung Abmessung (BxHxT): (BxHxT): Soundbar: Soundbar: 1300 1300 xx 145 145 xx 80mm, 80mm, Subwoofer: Subwoofer: 400 400 xx 190 190 xx 300mm 300mm Max. Max. Abmessung Abmessung (BxHxT): (BxHxT): Soundbar: Soundbar: 1300 1300 xx 145 145 xx 80mm, 80mm, Subwoofer: Subwoofer: 400 400 xx 190 190 xx 300mm Max. Max. afmetingen (b x hMax. x d) soundbar: 1300 x 145 x 80 mm, subwoofer: 400300mm x 190 x 300 mm Abmessung (BxHxT): Soundbar: 1300 x 145 x 80mm, Subwoofer: 400 x 190 x 300mm

482 482 482 482 327 327482 112 112 327 112 327 112 327 112

€ 1.799

345 345

DS06 DS06 DS06 DS06

1110 1110 1110 1110 1110

470 470 470 470 470

470 470

CineMate 1 SR Digital Home Cinema System

Lifestyle 135 Home Entertainment System Lifestyle Home Entertainment System CineMate135 1 SR Digital Home Cinema System CineMate 1 SR Digital Home Cinema System

904 904

408 408

700 700

€ 1.999 229 229

450 450 320 320

945 945

145 145

DS04 DS04 Disc DS04 Disc DS04 Geschikt voorDS04 Bose-soundsystemen 1SR en Lifestyle 135 für BOSE Soundsysteme für Soundsysteme (mitBOSE Subwoofer-Unterbringung im Möbel) (mit Subwoofer-Unterbringung im Möbel) (met integratie subwoofer in meubel) Stoffbespannte Klappe und Ablage für Stoffbespannte Klappe und Ablage für Met stofbespannen klep enSound opbergruimte voor BOSE Projektor BOSE Sound Projektor für: Bose Soundprojector geeignet geeignet für:

470 470

Disc modellen en uitvoeringen

Zubehör Zubehör Soundsysteme Soundsysteme

465 465

Modell

526 526 526 526 526

205 205 205205 205 145 145245245 245 245 145145 145 245

Neues Neues Neues Modell Neues Modell Modell Modell Neues

DS08 Disc DS08 DS08 DS08 Disc DS08 Disc DS08 DS08 DS08 Disc für für SPECTRAL Soundsysteme BRA1 und SCA2 DS08 Disc DS08 BRA1 Voor Spectral-soundsystemen en SCA2 für SPECTRAL SPECTRAL Soundsysteme BRA1 und und SCA2 SCA2 für Soundsysteme BRA1 Stoffbespannte Klappe, 2 2 Gerätefächer Gerätefächer oben, Stoffbespannte Klappe, für SPECTRAL Soundsysteme BRA1 undoben, SCA2 Stoffbespannte Klappe, 2 Gerätefächer oben, Stoffbespannte Klappe, 2 Gerätefächer oben, unten21 1 vakken Fach für für Soundsysteme Soundsysteme unten Fach Met stofbespannen klep, bovenaan, Stoffbespannte 2eingesetzt Gerätefächer oben, unten 11 Fach Fach fürKlappe, Soundsysteme unten für Soundsysteme (BRA1oder SCA2 müssen werden) (BRA1oder SCA2 müssen eingesetzt werden) unten 1 Fach für Soundsysteme (BRA1oder SCA2 müssen eingesetzt eingesetzt werden) werden) (BRA1oder SCA2 müssen onderaan 1 vak voor soundsystemen (BRA1oder SCA2 müssen eingesetzt werden) (enkel leverbaar met BRA1 of SCA2)

92106 106 106 92 92 106 9292 106 - -- --- -- -124 124 74 124124 74 74 124 7474

Neues Neues Neues Modell Neues Modell Modell Modell Neues Modell

€ 1.599

406 406 406406 406

526 526 526 526 526

390 390 390390 390

526 526 526 526 526

450 450 450 450 408 408 450 408 408 408

390 390 390390 390

DS07 klep (glasfront), 2 vakken, 2 legplanken

1110 1110 1110 1110 1110

406 406 406406 406

Disc DS07 DS07 Disc Disc DS07 DS07 Disc Disc DS07 Klappe (Glasfront) Klappe (Glasfront) Klappe (Glasfront) Klappe 2 Fächer, Fächer,(Glasfront) 2 Einlegeböden Einlegeböden 2 2 Klappe (Glasfront) Fächer, Einlegeböden 22 Fächer, 22 Einlegeböden 2 Fächer, 2 Einlegeböden

205 205 205205 205

DS07 DS07 DS07 DS07

Modell

145 145 245 245 145145 245245 145 245

Modellen

Soundsysteme sind nicht im Lieferumfang enthalten

261 261 145 145261261 145145 261 145

Neues Neues Neues Modell Neues Modell Modell Modell Neues

Bemerkung:

generell mit Seitenverglasung an den Außenseiten (LR)

92106 106 106 92 92 106 9292 106 - -- --- -- -124 124 74 124124 74 74 124 7474

Seitenverglasung:

57


904

408 Rückwandspiegel für SCH1100/1650 (1 Stk.)

524 x 266 x 4 mm

Rückwandspiegel für SCH900 (1 Stk.)

873 x 261 x 4 mm

229

SCG3

Neues Zubehör

465

(mit Subwoofer-Unterbringung im Möbel)

320

für BOSE Soundsysteme

SCG4

geeignet für: Accessoires Lifestyle 135 Home Entertainment System CineMate 1 SR Digital Home Cinema System

interne Info: 700 wird mit Klettverschluss innen an470 Spiegelglas der Rückwand befestigt. Mit Lasche zum einfachen Lösen des Spiegels von der Rückwand.

145

Stoffbespannte Klappe und Ablage für BOSE Sound Projektor

Prijs

Soundsysteem BRA1 virtual surround sound systeem incl.Verbindungsfuß-Set universele afstandsbediening (SCF1)

Zubehör

€ 1.699

Optional bei der Verbindung mehrerer Kästen (2 Stk.)

Soundsysteme

SCA2 soundsysteem incl. infrarood afstandsbediening

€ 999

BRA1 Virtual Surround Soundsystem inkl. Universal-Funkfernbedienung interne Info: SCA2 Soundsystem inkl. Infrarot-Fernbedienung Montageplatte mit Fuß, dadurch sind 2 statt 4 Füße an den Verbindungsstellen der Kästen möglich.

Neues Zubehör

Adapter für BOSE Soundbar Disc DS01 Adapter voorfürBose-soundbar ADB02

voor Disc DS01 TV-Halterung (TX) Adapter ADB02 Bose ADB02 G eschikt voor Bose-soundsystemen Lifestyle 135 Home Entertainment System en geeignet für: Für Lowboards, drehbar, passend für VESA 200 x 200 bis 400 x 400, max. Belastbarkeit 40 kg Lifestyle 1351Home Entertainment System CineMate SR Digital Home Cinema System beinhaltet Kabelöffnung oben (CA)

€ 79

CineMate 1 SR Digital Home Cinema System

Position: mittig, bei SC1652 und SC1653: 635mm von der linken Außenkante

(TX) Drehbar, passend für VESA 200 x 200voor bis 400VESA x 400, max. Belastbarkeit 40 kg x 200 tot 400 x 400 mm, draaibaar, passend maatvoering 200 Universal-Adapter SPMMOVIE für TV-Halterung TX maximale belastbaarheid 40 kg, voorzien van inwendige kabeldoorvoer 100-770 passend für VESA 100x100 bis 600x400 Universal-Adapter SPMMOVIE für TV-Halterung TX Universal-Adapter passend für VESA 100x100 bis 600x400SPMMOVIE VESA 100 x 100 t/m 600 x 400 mm interne Info:

100-770 +/- 150

100-512

€ 399

+/- 150

100-512

TV-Halterung (TX) Draaibare TV-beugel

€ 99

bei Hängeschränken nicht möglich

interne Info:

versteckter Kabelführung im Rohr der Halterung (Durchmesser 60 mm) mit versteckter Kabelführung im Rohr der Halterung (Durchmesser 60mit mm) ZU1281 infrarood link systeem incl. VESA400 Adapter incl. VESA400 Adapter

€ 159

voor bediening van de randapparatuur achter dichte kleppen

UK-Variante, nicht im Katalog dargestellt (TX-UK): mit zusätzlichem Kabelkanal für die Kabelführung von Kabeln mit Steckern, die maßlich nicht durch das Rohr passen (z.B. UK-Stecker)

Infrarot-Link-System (ZU1281) Afdekking voor

kabeldoorvoer in de topplaat ZU1803 zilveren afdekplaat voor kabeldoorvoer

€ 19

ZU1804 zwarte afdekplaat voor kabeldoorvoer

€ 19

Zur Bedienung von 4 Geräten bei geschlossener Möbelklappe

Abdeckung für Kabelöffnung in der Deckplatte Neues Zubehör

ZU1803

Abdeckung Kabelöffnung in Silber

ZU1804

Abdeckung Kabelöffnung in Schwarz

Seite 4

interne Info: auch geeignet für Kabelöffnung bei Scala Lowboards (KB)

BOSE, Home Entertainment System 3∙2∙1, CineMate, GEMSTONE and ACOUSTIMASS are registered trademarks of BOSE iPhone, iPod and iPad are registered trademarks of Apple Inc.

17 09 13

Seite 2

Stofbespannen klep in zwart (BF), zilver (SF) of carbon (CF)

voet in helder glas (KG) of zwart glas (BG)

58

Disc modellen en uitvoeringen

iPhone®, iPod® and iPad® are registered trademar


Accessoires

Prijs

Openingen voor mobiel apparaat Hiervoor heeft u een dockingkit nodig (niet meegeleverd), steeds aan de rechterkant Opening voor smartphone 5" (ip5) compatibel met alle iPhone-, iPod-, iPod Touch-modellen en Samsung Galaxy S2/S3/S4

Dockingkit met Apple ZU1668 Dockingkit, Apple, iPhone 3/4, Audio Inhoud: Apple Universal Dock (incl. Power Adapter + IR-Remote), Apple Component AV Cable, Component Kabel 3m, audiokabel 2,5m Functie: laden, muziek-, beeld- en video-overdracht¹ (analoog-cinch) Mobiel apparaat: iPhone 3/4, iPod Touch 2/3/4, iPod nano 5 Tip: Om het dockingstation van op afstand te bedienen heeft u het IR-System ZU1281 nodig. ZU1797 Adapter Apple iPhone 5, iPod Touch 5, iPad Mini Voor Dockingkit (30-pin op Lightning) Functie: laden + geluidsoverdracht Mobiel apparaat: iPhone 5, iPod Touch 5, iPad Mini

€ 139

€ 159

€ 119

ZU1799 Adapter Apple iPad 4 Voor Dockingkit (30-pin op Lightning) Functie: laden + geluidsoverdracht Mobiel apparaat: iPad 4

€ 119

ZU1806 Dockingkit 20, Apple, iPhone 5, HDMI Inhoud: Aluminium Dock incl. 3,5mm klinkenkabel + Apple Lightning Digital AV Adapter HDMI, USB-verlengsnoer 1,8m, audiokabel 3m (2x cinch, 1x klink), Apple iPad 12WUSB Power Adapter EU, HDMI-verbindingssnoer 2m, Apple Lightning Kabel Functie: laden, muziek-, beeld- en video-overdracht¹ ² (analoog-cinch en HDMI) Mobiel apparaat: iPhone 5, iPod Touch 5

€ 199

Dockingkit met Samsung ZU1780 Dockingkit 14, Samsung, Galaxy S2 Inhoud: Aluminium Dock incl. Samsung HDTV Adapter, HDMI-verbindingssnoer 2 m, USB-verlengsnoer 1,8 m, Power Adapter Galaxy S2, S3 Functie: laden, muziek-², beeld- en video-overdracht¹ ² (HDMI) Mobiel apparaat: Galaxy S2

€ 159

ZU1779 Dockingkit 13, Samsung, Galaxy S3 Inhoud: Aluminium Dock incl. Samsung HDTV Adapter, HDMI-verbindingssnoer 2 m, USB-verlengsnoer 1,8 m, Power Adapter Galaxy S2, S3 Functie: laden, muziek-², beeld- en video-overdracht¹ ² (HDMI) Mobiel apparaat: Galaxy S3

€ 159

ZU1805 Dockingkit 16, Samsung, Galaxy S4 Inhoud: Aluminium Dock incl. Samsung HDTV Adapter, HDMI-verbindingssnoer 2 m, USB-verlengsnoer 1,8 m, Power Adapter Galaxy S4/Note8 Functie: laden, muziek-², beeld- en video-overdracht¹ ² (HDMI) Mobiel apparaat: Galaxy S4

€ 159

Adapter voor draadloze beeld- en geluids overdracht ZU1756 Advance Acoustic bluetooth adapter voor draadloze muziekoverdracht via bluetooth ZU1755 Apple TV voor draadloze muziek, foto en video streaming via Wifi

€ 149 € 129

1 in functie van toestel en softwareversie; 2 tv vereist

59


Het mooiste homecinema systeem staat thuis. Zeg vaarwel tegen de zichtbare randapparatuur met Cocoon, het veelzijdige multimedia meubel van SPECTRAL. Naast de plug-in optie voor iPhone, iPod en iPad biedt Cocoon volop ruimte voor de integratie van verschillende geluidssystemen. Voor het eenvoudig wegwerken van alle kabels kunnen de magnetisch bevestigde glazen bovenplaten simpelweg worden opgetild.

Voorbeeld: Cocoon combinatie als roomdivider afgewerkt in wit glas met stofbespannen klep in zwart, soundsysteem BRA1, draaibare tv-beugel, plug-in optie voor iPad, bijpassende hangkasten in wit glas en NCS-kleur.

60

Cocoon


61


in hoogte verstelbare voeten bestaande uit gepolijst rvs

snelle en eenvoudige verwerking van de kabels dankzij afneembare magnetisch bevestigde bovenplaten

schuiflade element met spiegelfront en cd-dvd inzet

62

Cocoon

COCOON als roomdivider in wit glas met stofbespannen klep in zwart, soundsysteem BRA1, en plug-in optie voor iPad evenals de optionele draaibare tv-beugel.


63


64

Cocoon


COCOON als roomdivider in wit glas met stofbespannen klep in zwart, soundsysteem BRA1, en plug-in optie voor iPad evenals de optionele draaibare tv-beugel.

Flower. Power.

65


66


CO5 techniekelement

CO2 meubelelement

Geschikt voor alles. Het met stofbespannen front van het techniekelement ontrekt de soundsystemen volledig aan het zicht. Dankzij de variabele indeling binnenin is het tv meubel geschikt voor verschillende soundbars, subwoofers en centerspeakers. Zelfs downfire subwoofers komen in een Cocoon helemaal tot hun recht door de stofbespannen opening in de bodem.

geschikt voor SPECTRAL soundsysteem BRA1 of SCA2

geschikt voor Sonos Playbar

geschikt voor Samsung soundsystemen

geschikt voor Bose soundsysteem CineMate 1SR en Lifestyle 135

Cocoon sound-integratie

67


Apple iPhone 3G/3GS/4/4S Apple iPod Touch 2/3/4 Apple iPod nano 5

Apple iPhone 5 Apple iPod Touch 5

Samsung Galaxy S2/S3/S4 Samsung Galaxy Note 2/Note 8

Apple iPad Mini

Dock-Festival. Ook met Cocoon kunt u muziek, afbeeldingen en video's meteen vanaf uw mobiele apparaat op de televisie of het geluidssysteem afspelen. Of u nu een Apple of een Samsung heeft, een smartphone of een tablet, Cocoon heeft voor elk apparaat het juiste dockingstation. Naast de dockingstations heeft Spectral ook add-on adapters waarmee u verschillende generaties Apple-toestellen naast elkaar kunt gebruiken. Om uw meubel toekomstgericht te houden, ontwikkelt Spectral continu nieuwe dockingstations en adapters voor de huidige mobiele apparaten van Apple en Samsung. Dankzij de magnetisch bevestigde glazen bovenplaten is het vervangen van het dockingstation echt kinderspel. De dockingstations en adapters van Spectral worden continu verder ontwikkeld. De recentste dockingoplossingen vindt u op spectral.eu/nl/dockfinder

Cocoon meubelelement CO3 in wit glas met plug-in optie voor iPad

68

Cocoon integratie mobiele apparaten

Apple iPad 2/3/4


69


Nieuw uit onze garage. Cocoon is nu tevens beschikbaar met een gesatineerd (mat) glasoppervlak. Deze matte aanblik van het glas geeft een geweldig contrast in combinatie met de hoogglans gepolijste rvs voeten.

70

Cocoon Gesatineerd glas


71


Twee keer zes = oneindig. Dankzij de modulaire opbouwmogelijkheid is Cocoon oneindig uitbreidbaar. Met zijn twaalf elementen is het mogelijk om uw eigen unieke Cocoon-meubel helemaal naar wens samen te stellen.

3x COH4, 3x COH3, COH1

hangkast COH1

72

CO1001-iP2

hangkast COH1-SL

Cocoon modulaire opbouw

hangkast COH2

hangkast COH2-SL

hangkast COH3

COH4, COH3, COH1, CO1000-iP2

hangkast COH4


CO1002-iP2

meubelelement CO2

CO1001-iP2

meubelelement CO2-SL

2x COH3

meubelelement CO3

meubelelement CO3-SL

techniekelement CO4

2x COH4, 2x COH2

techniekelement CO5

73


verzonken spiegeloppervlak

draaibare tv-beugel, voorzien van aluminium kabelgoot, ophanging geschikt voor de meeste TV’s

schuiflade voorzien met spiegelfront 74

Cocoon modellen en uitvoeringen


Stofbespannen klep in zwart (BF), zilver (SF) of carbon (CF)

Algemene informatie • Glasoppervlak: Snow (SNG), zilver (SV),zwart (BG) of gewenste NCS-kleur (10% meerprijs), keuze uit hoogglanzend of gesatineerd glas (SAT, tegen meerprijs) • Topplaat: gelakt glas, vervangbaar • Kastkleur: Lowboards en gesloten hangkasten aan de binnenkant: zwart • Open hangkasten: zwart (SW), wit (WS) of carbon (CB) • Front: Meubelelementen: gelakt glas, Techniekelementen: met stofbespannen klep • Stofbespannen front: zwart (BF), zilver (SF) of carbon (CF) • Glazen legplanken: helder glas, hoogteverstelbaar rooster 32 mm • Glazen zijkanten: Wanneer meerdere elementen worden verbonden, moet de positie van het glasoppervlak worden aangegeven (L voor links, R voor rechts, LR voor links en rechts) Uitzonderingen: open hangkasten COH4: beglaasde zijkanten niet mogelijk. Verticale hangkast COH3: beglazing steeds LR - Internes Dokument - Internes Dokument • Glazen achterkant: Open hangkasten: zwart (BG), Snow (SNG) of carbon (CG), de kleur van de glazen achterModellübersicht Cocoon - Intern Modellübersicht Cocoon - Intern Model overview Model Cocoonoverview - Intern Cocoon - Intern wand is standaard de kastkleur, meerprijs van 10% indien u een andere NCS-kleur wenst Bild Artikel-Nr. Dimension (BxTxH) mm Bild Artikel-Nr. Bezeichnung (BxTxH) mm • Voeten: Bezeichnung roestvrij staal,Dimension hoogteverstelbaar - Internes -gepolijst Internes Dokument Dokument Modellübersicht Modellübersicht Cocoon Cocoon - Intern - Intern Image Article-No. Discription Dimension (WxDxH) mm Image Article-No. Discription Dimension (WxDxH) mm • Mechanisme: Meubel-/techniekelementen: gedempt sluitmechanisme d.m.v. gasveren Model Model overview overview Cocoon Cocoon - Intern - Intern Allgemein Allgemein Hangkasten: pushmechanisme Bild Bild Artikel-Nr. Artikel-Nr. Bezeichnung Bezeichnung Dimension Dimension (BxTxH) (BxTxH) mm mm (CF) Mechanismus: MöbelMechanismus: Möbel- /Technikelemente: Glasoberflächen: (SNG), Silver (SV), Schwarz (BG), NCS-Wunschfarbe (gegen Aufpreis) Stofffront: Schwarz (BF), Silber (SF) oder Carbon Glasoberflächen: /Technikelemente: Snow (SNG), Silver (SV),Snow Schwarz (BG), NCS-Wunschfarbe (gegen Aufpreis) Stofffront: wahlweise in Schwarz wahlweise (BF), Silber in (SF) oder Carbon (CF) Zugöffnung; Klappen haben Gasdämpfer Glanzoder Satin-Glas (SAT, gegen Aufpreis) Zugöffnung; Klappen haben Gasdämpfer wahlweise Glanz- oderwahlweise Satin-Glas (SAT, gegen Aufpreis) Image Image Article-No. Article-No. Discription Dimension Dimension (WxDxH) (WxDxH) mm mm • Discription Belastbaarheid: - Internes Meubel-/techniekelementen: max. 50 kg, Schuifladenelementen: 20 kg, Hängeschränke: Push-Mechanismus Klarglas, höhenverstellbar (Rastermaß 32mm) Glaseinlegeböden: Hängeschränke: Push-Mechanismus Klarglas, höhenverstellbar (Rastermaß 32mm) Glaseinlegeböden: Dokument - Internes Dokument Deckplatte : austauschbar lackiertes Glas, austauschbar Allgemein Allgemein Deckplatte : lackiertes Glas, Modellübersicht Cocoon Modellübersicht - Intern Cocoon alle Elemente: max. 50 kg Belastung: alle Belastung: Elemente: max.Gesamtbelastung 50 kg - InternSeitenverglasung: Werden open hangkasten: max. 10diekg, glazen max. 15 kg Gesamtbelastung Seitenverglasung: Werden mehrere Elemente verbunden, musslegplanken: die Position der Seitengläser mehrere Elemente verbunden, muss Position der Seitengläser Model overviewSnow Cocoon Intern Model overview Cocoon - Intern Glaseinlegeböden: max.15 kg Glaseinlegeböden: max.15 kg Glasoberflächen: Glasoberflächen: Mechanismus: Mechanismus: Möbel-Möbel/Technikelemente: /Technikelemente: (SNG), Snow-(SNG), Silver (SV), Silver Schwarz (SV), Schwarz (BG), (BG), NCS-Wunschfarbe (gegen(gegen Aufpreis) Aufpreis) Stofffront: Stofffront: wahlweise wahlweise in Schwarz in Schwarz (BF), Silber (BF), (SF) Silber oder (SF)Carbon oder Carbon (CF) für(CF) werden fürfür links, rechts, Kastenfarbe: Lowboards undNCS-Wunschfarbe geschlossene Hängeschränke (innen): Schwarz angegeben werden (L angegeben für links, R für rechts,(LLR linksR und rechts).LR für links und rechts). Kastenfarbe: Lowboards und geschlossene Hängeschränke (innen): Schwarz Schubladen: max. 20 kg pro Schubladenfach Zugöffnung; Zugöffnung; Klappen Klappen haben haben Gasdämpfer Gasdämpfer Schubladen: max. 20 kg pro Schubladenfach wahlweise wahlweise Glanz-Glanzoder Satin-Glas oder Hängeschränke: Satin-Glas (SAT, gegen (SAT, gegen Aufpreis) Aufpreis) • Weiß Opmerking: Modellen met een schuiflade moeten aan de wand worden bevestigd Ausnahmen: Schwarz (SW), Ausnahmen: offene Hängeschränke:offene Schwarz (SW), Weiß (WS) oder Carbon (CB)(WS) oder Carbon (CB) offene Hängeschränke: max. 10 kg Hängeschränke: Push-Mechanismus Push-Mechanismus Bild Artikel-Nr. Bild Bezeichnung Artikel-Nr. Bezeichnung Dimension mm Dimension (BxTxH) mmHängeschränke: offene Hängeschränke: Gesamtbelastung max.Gesamtbelastung 10 kg Klarglas, höhenverstellbar höhenverstellbar (Rastermaß (Rastermaß 32mm) 32mm) Glaseinlegeböden: Glaseinlegeböden: offener Hängeschrank COH4: (BxTxH) keine Seitenverglasung möglich offenerKlarglas, Hängeschrank COH4: keine Seitenverglasung möglich Deckplatte Deckplatte : : lackiertes lackiertes Glas, austauschbar Glas, austauschbar Hängeschrank hochkant COH3: Seitenverglasung immer -LR (hoekbeugel wordt meegeleverd)! Image Möbelelemente: Image lackiertes Glas Discription Article-No. Discription Dimension (WxDxH) Dimension (WxDxH) mm Hängeschrank hochkant COH3: Seitenverglasung immer -LRmm Front: Möbelelemente: Bemerkung: Modelle mit Schublade/Schubladeneinsatz Belastung: Belastung: alle Elemente: allemit Elemente: Gesamtbelastung Gesamtbelastung max. 50 max. kg 50 kg Front: lackiertes GlasArticle-No. Bemerkung: Modelle Schublade/Schubladeneinsatz

Seitenverglasung: Seitenverglasung: Werden Werden mehrere mehrere Elemente Elemente verbunden, verbunden, muss die muss Position die Position der Seitengläser der Seitengläser müssen der Wand befestigt werden! Glaseinlegeböden: Glaseinlegeböden: max.15 max.15 kg an kg müssen an der Wand befestigt werden! angegeben werden werden (L Edelstahl für links, (L fürRpoliert, links, für rechts, R für rechts, LR für LR links fürund linksrechts). und rechts). (Winkel wird mitgeliefert) Füße:angegeben höhenverstellbar (Winkel wird max. mitgeliefert) Schubladen: Schubladen: 20 max. kg pro 20 kg Schubladenfach pro Schubladenfach Füße: Edelstahl poliert, höhenverstellbar Ausnahmen: Ausnahmen: offeneoffene Hängeschränke: Hängeschränke: Schwarz Schwarz (SW), Weiß (SW),(WS) Weißoder (WS)Carbon oder Carbon (CB) (CB) Hängeschränke: Hängeschränke: Gesamtbelastung Gesamtbelastung max. /Technikelemente: 10 max. kg 10 kg Mechanismus: Möbel-offene /Technikelemente: Mechanismus: MöbelSnow (SNG), SilverGlasoberflächen: (SV), Schwarz (BG), NCS-Wunschfarbe Snow (SNG), Silver(gegen (SV), Schwarz Aufpreis) (BG), NCS-Wunschfarbe Stofffront: (gegen wahlweise Aufpreis) in Schwarz Stofffront: (BF), Silber (SF) oder wahlweise Carbon in (CF) Schwarz (BF), Silber (SF) oder Carbon (CF) offene offener offener Hängeschrank Hängeschrank COH4: COH4: keine Seitenverglasung keine Seitenverglasung möglich möglich Zugöffnung; Klappen haben Gasdämpfer Zugöffnung; Klappen haben Gasdämp wahlweise Glanzoder Satin-Glas (SAT, gegen wahlweise Aufpreis) Glanzoder Satin-Glas (SAT, gegen Aufpreis) Hängeschrank Hängeschrank hochkant hochkant COH3: COH3: Seitenverglasung Seitenverglasung immer immer -LR -LR Möbelelemente: Möbelelemente: lackiertes lackiertes Glas Glas Bemerkung: Bemerkung:Modelle Modelle mit Schublade/Schubladeneinsatz mit Schublade/Schubladeneinsatz Standardmodelle konfigurierbar) Hängeschränke: Push-Mechanismus Hängeschränke: Push-Mechanismus Standardmodelle (nicht konfigurierbar)(nichtGlaseinlegeböden: Klarglas, höhenverstellbar (Rastermaß 32mm) Klarglas, höhenverstellbar (Rastermaß 32mm) Glaseinlegeböden: Technikelemente: Technikelemente: Stoffklappe Stoffklappe müssen müssen an der an Wand der Wand befestigt befestigt werden! werden! lackiertes Glas, austauschbar Deckplatte : lackiertes Glas, austauschbar (Winkel (Winkel wird mitgeliefert) wird mitgeliefert) Füße: Füße: Edelstahl Edelstahl poliert,poliert, höhenverstellbar höhenverstellbar Belastung: Belastung: max. 50 alle Elemente: Gesamtbelastung alle kgElemente: Gesamtbelastung max. Seitenverglasung: Werden mehrere Elemente Seitenverglasung: verbunden, Werden muss diemehrere PositionElemente der Seitengläser verbunden, muss die Position der Seitengläser Glaseinlegeböden: max.15 kg Glaseinlegeböden: max.15 kg CO1000 CO1000 (innen): Schwarz angegeben werden (L für links, R für rechts, angegeben LR für links werden und (L rechts). für links, R für rechts, LR für links und rechts). Kastenfarbe:Hängeschränke Lowboards und geschlossene (innen): und Schwarz geschlossene Hängeschränke CO1000Lowboards CO1000 Schubladen: max. 20 kg pro Schubladenfach Schubladen: max. 20 kg pro Schublad Ausnahmen: Ausnahmen: offene Hängeschränke: Schwarz (SW), Weiß offene (WS) Hängeschränke: oder Carbon (CB) Schwarz (SW), Weiß (WS) oder Carbon (CB) Standardmodelle Standardmodelle (nicht (nicht konfigurierbar) konfigurierbar) offene Hängeschränke: Gesamtbelastung offene max.Hängeschränke: 10 kg Gesamtbelastu offener Hängeschrank möglich COH4: keine Seitenverglasung möglich 1xlinks CO2L Möbelelement offener links Hängeschrank COH4: keine Seitenverglasung 1x CO2L Möbelelement CO2 CO5 CO5 Hängeschrank hochkant COH3: Seitenverglasung Hängeschrank immer hochkant -LR COH3: Seitenverglasung immer Modelle -LR CO2mit Schublade/Schubladeneinsatz 1xmittig CO5 Technikelement mittig mit T80-Halterung Möbelelemente: lackiertes Front: Glas Möbelelemente: lackiertes Glas Bemerkung: Bemerkung: Modelle mit Schublade/Schubladene 1x CO5 Technikelement mit T80-Halterung 1xrechts CO2R Möbelelement rechts Technikelemente: Stoffklappe Technikelemente: Stoffklappe müssen an der Wand befestigt werden! müssen an der Wand befestigt werde 1x CO2R Möbelelement CO1000 CO1000 CO1000 CO1000 (Winkel wird mitgeliefert) (Winkel wird mitgeliefert) 1268 Füße: Edelstahl poliert, höhenverstellbar Füße: Edelstahl poliert, höhenverstellbar 1268 510 510 510510 625 625 625 625 1x CO2L 1x Möbelelement CO2L Möbelelement links links CO2 CO2 CO5 CO5 Ø250 1x CO51xTechnikelement CO5 Technikelement mittig mittig mit T80-Halterung mit T80-Halterung Ø250 540 2625 540540 540 Standardmodelle (nicht konfigurierbar) Standardmodelle (nicht konfigurierbar) 2625

Technikelemente: Stoffklappe Technikelemente:Allgemein Stoffklappe Allgemein Kastenfarbe: Kastenfarbe: Lowboards Lowboards und geschlossene und geschlossene Hängeschränke Hängeschränke (innen): (innen): Schwarz Schwarz

CO1000 incl. draaibare tv-beugel combinatie van de elementen CO2 + CO5 + CO2

Seite 1

100 196 80 176

1268

212 116 212 116

625

1967

Ø250 Seite 1

1967

625

510 540

910

298

298 318

455 910

910

298 910

298

510 540

298

318 298 455

910

510 510 540 540

28 08 2013

€ 3.899

540

CO2 28 08 2013 28 08 2013

510

CO5

910

CO2/CO3 CO5

298

910 318 298 455

910

298 298 318

910 455 910 298 910

298

28 08 2013 510 510 540

CO5

€ 499

910 455 910

455

540

CO2

510 540

CO5

540

510

€ 269

540

28 08 2013

510

298

510

510

540 540

455

540

1967 1967

510510 510 CO5 CO5 540540 540

625

€510 5.999

318

510

625

298 298 318

510 625510 CO2 CO2 540 540

298

3267

455

455 318 455 455

318 318

212 100 116 196

212 100 116 196

212 100 116 196

100 196 100 80 196 176

1268 625

CO5 CO2 CO5

CO5

910

212 116 212 116

Modellübersicht Cocoon INTERN.pdf

Ø250

32671967 625

212 80 116 176

meerprijs voor gesatineerd glas

625 625 Ø250

625

510

CO2 CO5

540

298

1268 1268Seite 1

CO1002 incl. draaibare tv-beugel combinatie van de elementen Ø250 Ø250 CO1002 CO1002 CO1002 Seite 1Seite 1 CO5 + CO2

625

212 100 116 196 212 100 116 196

80 176 80 176

1x CO2R 1x Möbelelement CO2R Möbelelement rechtsrechts 1x CO51xTechnikelement CO5 Technikelement links mit links T80-Halterung mit T80-Halterung Seite 1

212 100 116 196 212 100 116 196

212 80 116 212 176 80 116 176

212 80 100 212 -- - 116176 196 116

Ø250 Ø250 1967

Ø250

CO2/CO3 CO2

212 100 116 196

CO1002

625

510 540

455

CO1002 CO1002

510510 510 CO5 540 CO5 540540

540

455 455

CO1002 CO1002

meerprijs voor gesatineerd glas

510

540

318 318

1x CO2L Möbelelement links 1x CO5 Technikelement mittig mit T80-Halterung 1x CO5 Technikelement mittig mit T80-Halterung 1xrechts CO2R Möbelelement rechts CO3R Möbelelement 1x CO3R Möbelelement rechts 1x CO2R 1268 1268 1268 1xlinks CO5mit Technikelement 1x CO5 Technikelement T80-Halterunglinks mit T80-Halterung

510

625

3267 3267

455 318

CO1002 CO1002 CO1002 1x CO2L Möbelelement links

625

510 625625 510 CO2/CO3 CO2/CO3 540 540

318

CO1002

625

625

455 318

212 116 212 116

212 116 212 116

Ø250 Ø250

625

2625

510

€ 409

540

CO5CO2/CO3 CO5

318

625

625

CO1001

CO1001

625 625 Ø250 3267

Ø250

1268 1268

1x CO2R Möbelelement rechts 1x CO2R Möbelelement rechts 1268 1x CO5 Technikelement links mit T80-Halterung 1x CO5 Technikelement links mit T80-Halterung

Modellübersicht Cocoon INTERN.pdf

3267

1268

1268

625

80 176 80 176

2625

212 212 100 100 -- -116 116 196 196 212 80 116 176

Ø250 Ø250

CO1001

Modellübersicht Modellübersicht Cocoon INTERN.pdf Cocoon INTERN.pdf

CO1001

625

510 540

540

CO2 CO2/CO3

212 100 116 196 212 100 116 196

625 625

510

540

212 116 212 212 116 116

CO1001 incl. draaibare tv-beugel combinatie vanlinks de elementen 1x CO2L 1x Möbelelement CO2L Möbelelement links 1x CO51xTechnikelement CO5 Technikelement mittig mittig mit T80-Halterung mit T80-Halterung CO2 +Möbelelement CO5 + CO3 1x CO3R 1x Möbelelement CO3R rechts rechts

212 212 80 80 - - -116 212 100 116176 176 116 196

212 212 100 100 -- -116 116 196 196

1x CO2L Möbelelement links 1x CO2L Möbelelement links 1x CO5 Technikelement mittig T80-Halterung 1x CO5links Technikelement mittig mit T80-Halterung 1xlinks CO2L mit Möbelelement 1x CO2L Möbelelement 1x CO2R Möbelelement 1x CO2Rmittig Möbelelement rechts 1xrechts CO5 Technikelement mit T80-Halterung 1x CO5 Technikelement mittig mit T80-Halterung 1xrechts CO3R Möbelelement rechts 1268 1x CO3R Möbelelement 1268 CO1001 CO1001

510

625

318

625

Ø250 Ø250 2625 2625

625

Modellübersicht Modellübersicht Cocoon Cocoon INTERN.pdf INTERN.pdf

625

455

625

318

100 196 100 196

CO1000

CO1001

100 196 100 196

CO1001 CO1001

CO1000

1268 1268

212 212 80 100 --116 116 176 196

CO1001 CO1001

212 80 116 176 212 80 116 176

CO1000

212 116 212 116

CO1000 CO1001

212 100 116 196 212 100 116 196

meerprijs voor gesatineerd glas

1x CO2R 1x Möbelelement CO2R Möbelelement rechtsrechts

298 910

455

318

212 100 116 196

€ 5.199

212 100 116 196

Front:

Prijs

212 100 116 196

Deckplatte :

Kastenfarbe:

Samengestelde modellen

212 80 116 176

Front:Front:

212 80 116 212176 100 116 196

Glasoberflächen:

540 28 08

75


Enkele elementen

Prijs

Cocoon kan individueel worden samengesteld. De buitenste elementen worden altijd voorzien - Internes Dokument -

Modellübersicht Cocoon - Internvan een glazen zijkant, geef daarom de positie van de elementen op een schets aan (L voor links, Model overview Cocoon - Intern Bild

R voor rechts en LR voor links en rechts). Artikel-Nr.

Bezeichnung

Dimension (BxTxH) mm

Voorbeeld: techniekelement CO5 als enkel element krijgt het als model aanduiding: CO5-LR Modellübersicht Cocoon - Intern Image Article-No. Discription Dimension (WxDxH) mm

zusätzliches innenliegendes Schubladenelement mit Spiegelfront Deckplatte wahlweise mit Kabelöffnung an der Hinterkante (ohne möglich Aufpreis) CO3 Möbelelement (s. Zubehör)

CO3

CO3 meubelelement Klappe, 2 Einlegeböden CO3 Möbelelement Klep, 2 legplanken, Deckplatte wahlweise mit Kabelöffnung an der Hinterkante (ohne Aufpreis) Klappe, 2 Einlegeböden CO3 topplaat leverbaar CO3 Möbelelement met kabeldoorvoer Deckplatte wahlweise mit Kabelöffnung an der Hinterkante (ohne Aufpreis) aan de achterkant (zonder Klappe, 2 Einlegeböden CO3-SL CO3-SL Möbelelement meerprijs) Meerprijs voor gesatineerd glas (SAT)an der Hinterkante (ohne Aufpreis) Deckplatte mit Kabelöffnung Schublade, wahlweise 2 Einlegeböden CO3

CO3-SL

658625

625

540 510

625

625

510

625 1300

625

540 510

625

540 510

1300 625 1300

568

568

318

455 455 455

318 318 318

455 455 455 455 455

540 381

€ 229

540

568 1300

568

1300

568

568

381

568

540 381

568

540 381 540

1300

625

mit Rahmenfront

510

Ø250 658

212 80 116 176

interne Info:

540

625

510

Ø250

1300 1268

540 510

Ø250

€ 119

540

1268

212 80 116 176

mit Rahmenfront

510

Ø250 658

stoffbespannte Klappe, Einlegeboden CO5 techniekelement Subwooferöffnung im Boden CO5 Technikelement Met stofbespannen klep, legplank, Deckplatte mit Kabelöffnung an der Hinterkante (wahlweise ohne Kabelöffnung) stoffbespannte Klappe, Einlegeboden subwoofer uitsparing in de bodem, Subwooferöffnung im Boden topplaat leverbaar kabeldoorvoer interne Info: met SONOS Playbar kann auf die Glasablage gelegt werden, kein Adapter nötig Deckplatte mit Kabelöffnung an der Hinterkante (wahlweise ohne Kabelöffnung) aan de achterkant (ook mogelijk zonder kabeldoorvoer) Hängeschränke Meerprijs voor glaskann (SAT) interne gesatineerd Info: SONOS Playbar auf die Glasablage gelegt werden, kein Adapter nötig interne Info:

28 08 2013

Dimension (WxDxH) mm

CO5 Technikelement

CO5

€ 1.399

Dimension (BxTxH) mm

Deckplatte wahlweise mit Kabelöffnung an der Hinterkante (ohne Aufpreis)

CO5

28 08 2013 28 08 2013

Dimension (WxDxH) mm

455

Seite 2 CO4 techniekelement Bezeichnung stofbespannen klep, legplank, CO4 Technikelement Discription subwooferstoffbespannte uitsparingKlappe, in de bodem, Einlegeboden Subwooferöffnung im Boden topplaat leverbaar met kabeldoorvoer CO4 Technikelement Deckplatte wahlweise mit Kabelöffnung an der Hinterkante (ohne Aufpreis) aan de achterkant (zonder meerprijs) stoffbespannte Klappe, Einlegeboden Subwooferöffnung im Boden Meerprijs voor gesatineerd glas (SAT)

Artikel-Nr. Met CO4 Article-No.

28 08 2013

Dimension (BxTxH) mm

318

Discription

455

Bezeichnung

Article-No.

- Internes Dokument Seite 2

€ 2.299

€ 229

(s. Zubehör)

CO4

€ 139

€ 2.099

540

1300

1300

zusätzliche innenliegende Schubladenelemente mit Spiegelfront möglich Schublade, 2 Einlegeböden CO3-SL Möbelelement (s. Zubehör)

Bild Artikel-Nr. Modellübersicht Cocoon - Intern

Image

540 381

CO3-SL Möbelelement

Model overview Cocoon - Intern

Bild

540 381

658 568

Deckplatte wahlweise mit Kabelöffnung an der Hinterkante (ohne Aufpreis)

CO3-SL meubelelement Deckplatte wahlweise mit Kabelöffnung an der Hinterkante (ohne Aufpreis) Schublade, 2 Einlegeböden Neues CO3-SL CO3-SL Möbelelement Schuiflade,Deckplatte 2 legplanken, Modell zusätzliche innenliegende Schubladenelemente mit Spiegelfront wahlweise mit Kabelöffnung an der Hinterkante (ohnemöglich Aufpreis) (s. Zubehör)2 Einlegeböden Schublade, Seite 2 topplaat leverbaar met kabeldoorvoer zusätzliche innenliegende Schubladenelemente mit Spiegelfront möglich Deckplatte mit Kabelöffnung an der Hinterkante (ohne Aufpreis) (s. Zubehör)wahlweise aan de achterkant (zonder meerprijs) - Internes Dokument Modellübersicht Cocoon - InternMeerprijs voor zusätzliche innenliegende mit Spiegelfront möglich gesatineerd Schubladenelemente glas (SAT) Seite 2 Image Cocoon - Intern Model overview

658 568

455

Neues Modell

381

455

CO3-SL

568

€ 1.499

455

Neues Modell

540 540

318

Neues Modell

658 658

€ 139

455

CO3

540 510 381

318

Schublade, 1 Einlegeboden CO3 Möbelelement zusätzliches innenliegendes Schubladenelement mit Spiegelfront möglich Deckplatte wahlweise mit Kabelöffnung an der Hinterkante (ohne Aufpreis) (s. Zubehör) Klappe, 2 Einlegeböden

658 568625

1300

455

Neues Modell

540 510

298

Neues Modell

658625

455

Neues Modell

510

455

CO2-SL meubelelement Deckplattewahlweise wahlweisemit mitKabelöffnung Kabelöffnungan ander derHinterkante Hinterkante(ohne (ohneAufpreis) Aufpreis) Deckplatte CO2-SL CO2-SL Möbelelement Schuiflade,zusätzliches 1 legplank, innenliegendes Schubladenelement mit Spiegelfront möglich Schublade, 1 Einlegeboden CO2-SL CO2-SL Möbelelement (s. Zubehör) topplaat leverbaar met kabeldoorvoer Deckplatte wahlweise mit Kabelöffnung an der Hinterkante (ohne Aufpreis) Schublade, 1 (zonder Einlegebodenmeerprijs) aan de achterkant CO2-SL CO2-SL Möbelelement zusätzliches innenliegendes Schubladenelement mit Spiegelfront möglich Deckplatte wahlweise mit Kabelöffnung Meerprijs voor gesatineerd glas (SAT)an der Hinterkante (ohne Aufpreis) (s. Zubehör)

625

318

Deckplatte wahlweise mit Kabelöffnung an der Hinterkante (ohne Aufpreis) Klappe, 1 Einlegeboden Schublade, 1 Einlegeboden

540

455

CO2 Möbelelement CO2-SL Möbelelement

658

318

CO2 CO2-SL

Neues Modell

510

Dimension 625 (WxDxH) mm

455

Deckplatte wahlweise mit Kabelöffnung an der Hinterkante (ohne Aufpreis) Klappe, 1 Einlegeboden

Dimension (BxTxH) mm

298

Image

€ 1.299

Dimension (WxDxH) mm

125 164 125 164125 164 – – – – – – 189 100 189 100189 100

Bild

Klep, 1 legplank, Klappe, 1 Einlegeboden Artikel-Nr. Bezeichnung Konfigurierbare topplaatLowboards leverbaar Article-No. Discription met kabeldoorvoer Deckplatte wahlweise mit Kabelöffnung an der Hinterkante (ohne Aufpreis) CO2 aan de achterkant CO2 Möbelelement (zonder meerprijs) Konfigurierbare Lowboards Klappe, 1 Einlegeboden glas (SAT) gesatineerd CO2 Meerprijs voor CO2 Möbelelement

Dimension (WxDxH) mm Dimension (BxTxH) mm

212 100 116 196

Image

CO2 CO2 Möbelelement Article-No. Discription Konfigurierbare Lowboards

212 100 116 196

Model overview Cocoon - Intern

Dimension (BxTxH) mm

318

- Internes Dokument -

Bezeichnung

455

Image Article-No. Discription Modellübersicht Cocoon - Intern Bild Artikel-Nr. Bezeichnung CO2 meubelelement

Artikel-Nr.

212 100 116 196

- Internes Dokument -

Bild Model overview Cocoon - Intern

212 100 212 100 212 100 125 164 –-– - 189 100 116 196 116 196 116 196

Modellübersicht Cocoon - Intern Konfigurierbare Lowboards

212 100125 164 125 164125 164 – – – – – - – 189 100 189 100189 100 116 196

- Internes Dokument -

212 100 212 100 212 100 125 164 – – - 189 100116 196 116 196 116 196

Model overview Cocoon - Intern

€ 2.199

540

€ 129

wahlweise mit Klappe unten (K) oder Klappe oben (KO), 2 Einlegeböden, 2 Fächer

COH1-SL

COH1-SL Hängeschrank 1 Schublade, 2 Fächer

COH1-SL

COH1-SL Hängeschrank 1 Schublade, 2 Fächer

76

Cocoon modellen en uitvoeringen

568

568

568

Seite 3

281

304

373 568

1300

268

323 373

304

625

268

625

1300 245

Neues Modell

323 373

1300 245

Neues Modell

625 1300

304

COH1 Hängeschrank

625

281

304

COH1

COH1 Hängeschrank wahlweise mit Klappe unten (K) oder Klappe oben (KO), 2 Einlegeböden, 2 Fächer

172 90 106 154

COH1

172 90 106 154

Hängeschränke

373

28 08 2013


510

21 11

Deckplatte der Hinterkante interne Info:mit Kabelöffnung SONOS Playbarankann auf die Glasablage gelegt werden, kein Adapter nötig (wahlweise ohne Kabelöffnung)

Hängeschränke

interne Info:

Ø250

1300

540

SONOS Playbar kann auf die Glasablage gelegt werden, kein Adapter nötig

Hangkasten

Prijs

interne Info: mit Rahmenfront Hängeschränke

€ 1.299

COH1 hangkast mit Rahmenfront Keuze uit klep COH1 COH1onderaan Hängeschrank(K) of bovenaan (KO), 2 legplanken, 2 vakken wahlweise mit Klappe unten (K) oder Klappe oben (KO), 2 Einlegeböden, 2 Fächer COH1 COH1 Hängeschrank Meerprijs voor gesatineerd glas (SAT)

- Internes Dokument -

Dimension (WxDxH) mm Dimension (BxTxH) mm

Discription Bezeichnung

Seite 3

Dimension (WxDxH) mm Dimension (BxTxH) mm

1000 475

475

COH4 Hängeschrank

281

909 1000 909 1000

281 373 281 373

909 909 1000 909

281 281 373 281

968 968

297252 297 252297 279 252 279252 279 279 - - - -- - 361380 361 380361 343 380 343380 343 343

323 373 323 373

284

304 284 Kasten mattinlackiert, wahlweise in Schwarz (SW), Weiß (WS) oder Carbon (CB) wahlweise NCS Spiegel (gegen Aufpreis) 304 Schwarz (BG), Weißoder (SNG) oder Carbon (CG), 284 wahlweise in NCS oder Spiegel (gegen Aufpreis) Bild Kasten matt lackiert,ist wahlweise in Schwarz (SW), Weißlackiert: (WS) oderBezeichnung Carbon (CB) Die Innenrückwand standardmäßig inArtikel-Nr. Kastenfarbe 304 Schwarz (BG), Weiß (SNG) oder Carbon (CG), Image Article-No. Discription 284 mm Artikel-Nr. Bezeichnung Dimension (BxTxH) interne Info: Die Innenrückwand ist standardmäßig Kastenfarbe lackiert: wahlweise in NCS oder Spiegel (gegen in Aufpreis) wie Scala SCH37 304 interne Info: Schwarz (BG), Weiß (SNG) oder Carbon (CG), Article-No. Discription Dimension (WxDxH) mm keine Seitenverglasung oder Deckglasplatte möglich wie Scala SCH37 wahlweise in NCS oder Spiegel (gegen Aufpreis) Zubehör Aufpreis für Spiegel gleich wieDeckglasplatte für NCS keine Seitenverglasung oder möglich interne Info: Aufpreis für Spiegel gleich wie für NCS Zubehör wie Scala SCH37 interne Info: keine Seitenverglasung oder Deckglasplatte möglich Soundsysteme für Technikelement CO5 Seite 4 wie Scalafür SCH37 Aufpreis Spiegel gleich wie für NCS BRA1 Virtual Surround Soundsystem inkl. Universal-Funkfernbedienung Seite 4 keine Seitenverglasung oder Deckglasplatte möglich Soundsysteme für Technikelement CO5 Aufpreis für Spiegel gleich wie für NCS SCA2 Soundsystem inkl. Infrarot-Fernbedienung

345 373 345 373

COH4 hangkast Open hangkast met glas aan de binnenkant van de achterwand. De kast is verkrijgbaar in matte lakverf in de kleuren wit (WS), zwart (SW) of carbon (CB). De glazen binnenkant van de achterwand wordt standaard geleverd in de kleur van de kast. Verkrijgbaar in elke gewenste NCS-kleur of spiegelglas (10% meerprijs) Meerprijs voor gesatineerd glas (SAT)

161 BRA1 Virtual Surround Soundsystem inkl. Universal-Funkfernbedienung Seite 4 COZ20 Einbaurahmen für Soundsysteme (erforderlich für SCA2 und BRA1) SCA2Accessoires Soundsystem inkl. Infrarot-Fernbedienung

COZ20

Seite 4

Einbaurahmen für Soundsysteme (erforderlich für SCA2 und BRA1)

345 373 345 373

907

€ 199

€ 299 Dimension (BxTxH) mm

Dimension (WxDxH) mm

28

370

Adapter COZ21 für CO5 (Samsung)

voor hetpassend inbouwen van het soundsysteem BRA1 of SCA2 für Samsung Soundbar

28

161

28

28

Adapter für Soundsysteme für Technikelement CO5

COZ20 inbouwelement noodzakelijk Adapter für Soundsysteme für Technikelement CO5

€ 999

Prijs

1262

Info: Soundsystemen geschikt voor het interne techniekelement CO5 Ist auch passend für Canton DM8 BRA1 virtual surround soundsysteem inclusief universele RF afstandsbediening interne Info: Ist auch passend für Canton DM8inclusief infrarood afstandsbediening SCA2 soundsysteem

COZ21

€ 199

€ 29 161

€ 1.699 € 999 € 250

HT-WS1, HW-D350, HW-C450, HW-D450, HW-D570, HW-E450, HW-E350 und HW-F450

COZ21

COZ21 a dapter voor Samsung COZ22 Adapter COZ22 für CO5 (universal)soundbars

HT-WS1, HW-D350, HW-C450, HW-D570, max. Lautsprecherabmessung (HxT) 95HW-D450, x 70 mm HW-E450, HW-E350 und HW-F450 84 COZ23 Adapter COZ23 für CO5 (BOSE) max. Lautsprecherabmessung (HxT) 95 x 70 mm COZ22 universele adapter, maximale luidspreker afmeting (H x D) 95 x 70 mm passend für BOSE CineMate® 1SR 360 und Bose Lifestyle® COZ23 adapter voor Bose CineMate 1 SR en Lifestyle 135 135 Speaker Array

€ 79

COZ23

Adapter COZ23 für CO5 (BOSE) passend für BOSE CineMate® 1SR und Bose Lifestyle® 135 Speaker Array

TV-Halterung (T80) mit integrierter Kabelführung

84

360

95

Universal Adapter für Centerspeaker und Soundbars

65

Adapter COZ21 für CO5 (Samsung) passend für Samsung Soundbar COZ22 Adapter COZ22 für CO5 (universal) HT-WS1, HW-D350, HW-C450, HW-D450, HW-D570, HW-E450, HW-E350 und HW-F450 und Soundbars Universal Adapter für Centerspeaker Adapter voor soundbar systemen i.c.m. techniek element CO5

65

Image

373

263 304 263 304

€70 79 € 79

Bose Speaker A

Bose Speaker Array

Draaibare tv-beugel (T80) inclusief kabelkanaal € 399 Für Lowboards, drehbar, passend für VESA 200x200 bis 400x400, max. Belastbarkeit 40 kg draaibereik (90°), maximale belastbaarheid 40 kg, VESA 400x400 (nicht möglich beiophangbevestiging CO2/CO2-SL/CO4 mit Öffnung für Smartphones/Tablets und bei CO3/CO3-SL/CO5 mit Öffnung für Tablets) TV-Halterung (T80) mit integrierter Kabelführung T80 tv-beugel niet leverbaar i.c.m. iP-voorbereiding 100-770

Für Lowboards, drehbar, passend für VESA 200x200 bis Universal 400x400, Adapter max. Belastbarkeit SPMMOVIE40 fürkg TV-Halterung passend für VESA 100x100 bis CO3/CO3-SL/CO5 600x400 (nicht möglich bei CO2/CO2-SL/CO4 mit Öffnung für Smartphones/Tablets und bei mit Öffnung für Tablets)

Universal-adapter SPM MOVIE ophangbevestiging tot VESA 600x400

Universal Adapter SPMMOVIE für TV-Halterung passend für VESA 100x100 bis 600x400 interne Info: Rohrdurchmesser 80mm incl. VESA400-Adapter nicht möglich bei Hängeschränken

100-512

Bild

Neue Option

€ 1.499

interne Info: 100-770 Rohrdurchmesser 80mm incl. VESA400-Adapter nicht möglich bei Hängeschränken

€ 99

+/- 150

Neue Option

323 373 323

304

COH4 Hängeschrank

100-512

Model overview Cocoon - Intern

263 304 263

- Internes Dokument -

Modellübersicht Cocoon - Intern Model overview Cocoon Intern Schwarz (BG), Weiß-(SNG) oder Carbon in (CG), Die Innenrückwand ist standardmäßig offener Hängeschrank mit InnenrückwandKastenfarbe aus Glas lackiert: Neue Option Neue Option

€ 199

373

297 361

offener Hängeschrank mit Innenrückwand aus Glas Kasten matt lackiert, wahlweise in Schwarz (SW), Weiß (WS) oder Carbon (CB)

Kasten matt lackiert, wahlweise in-Schwarz (SW), Weiß (WS) oder Carbon (CB) Modellübersicht Cocoon Intern offener Hängeschrank Innenrückwand aus Glas Die Innenrückwand ist mit standardmäßig in Kastenfarbe lackiert: - Internes Dokument -

COH4

304

281

909

2 Einlegeböden mit Drehtür, wahlweise mit Tür links (TL) oder Tür rechts (TR), Hochkant Seitenverglasung 2 Einlegeböden immer LR, unabhägig von der Position

COH4

268

909

COH3 Hängeschrank hangkast Seitenverglasung immer LR, unabhägig von der(TL) Position wahlweise mit Tür links oder Tür rechts (TR), Hochkant mit Drehtür, COH3 COH3 Hängeschrank 2 Einlegeböden Verticaal model, met mit Drehtür, wahlweise mit Tür links oder Tür rechts (TR), Hochkant Seitenverglasung immer LR, unabhägig von der(TL) Position 2 Einlegeböden deur links (TL) of deur rechts (TR), Seitenverglasung immer LR, unabhägig von der Position 2 legplanken Meerprijs voor glas (SAT) COH4 COH4gesatineerd Hängeschrank offenerHängeschrank Hängeschrank mit Innenrückwand aus Glas COH4

304

1000

323 373 323 373

1000

COH3 Hängeschrank mit Drehtür, wahlweise mit Tür links (TL) oder Tür rechts (TR), Hochkant COH3 Hängeschrank

COH4

268

268 268

373

304 304

475

268 268

475

1000 475

28

304 304

4751000

323 373 323

143 143

2 Schubladen, 2 Fächer

COH3 COH3

28

304 304

475

304 304

475

75 75 105 75 105 75 105 105

COH2-SL Hängeschrank 2 Schubladen, 2 Fächer

COH3

€ 1.199

Dimension (WxDxH) mm

COH2-SL Hängeschrank COH2-SL hangkast COH2-SL Hängeschrank 2 Schubladen, 2 Fächer 2 schuifladen, 2 vakken 2 Schubladen, 2 Fächer COH2-SL COH2-SL Hängeschrank Meerprijs voor gesatineerd glas (SAT)

COH3

373

Dimension (WxDxH) mm Dimension (BxTxH) mm

wahlweise mit Klappe unten (K) oder Klappe oben (KO), COH2 Hängeschrank 2 Einlegeböden, 2 Fächer wahlweise mit Klappe unten (K) oder Klappe oben (KO), 2 Einlegeböden, 2 Fächer

COH2-SL

281

304

245

Discription Bezeichnung

COH2-SL

Neues Modell

568

€ 1.499

€ 199

COH2-SL

Neues Modell

568

373

968 968

Neues Modell Neues Modell

281

Dimension (BxTxH) mm

COH2 hangkast Article-No. Discription Artikel-Nr. Bezeichnung COH2 COH2 Hängeschrank(K) of bovenaan (KO), Seite 3 Keuze uit klep onderaan Article-No. Discription wahlweise mit Klappe unten (K) oder Klappe oben (KO), COH2 COH2 Hängeschrank 2 Einlegeböden, 2 Fächer 2 legplanken, 2 vakken wahlweise mit Klappe unten (K) oder Klappe oben (KO), 2 Einlegeböden, 2 Fächer COH2 COH2gesatineerd Hängeschrank Meerprijs voor glas (SAT) COH2

568 1300

€ 199

1005 1005 10051005

Image

568

+/- 150

Image Bild

Artikel-Nr.

323 373

1300

172 90 172 90 172 172 90 90 -- -106 154 106 154106 106 154 154

Model overview Cocoon - Intern Bild

- Internes Dokument - Internes Dokument - Internes Dokument -

Bezeichnung

625

284 284 304 304

Bild Artikel-Nr. Modellübersicht Cocoon - Intern Image Cocoon - Intern Article-No. Bild Artikel-Nr. Model overview Modellübersicht Cocoon Intern Image Article-No.

245

COH1-SL

Model overview Cocoon - Intern

625 1300

COH1-SL Hängeschrank

1 Schublade, 2 Fächer COH1-SL hangkast COH1-SL Hängeschrank 1 schuifladen, 2 vakken 1 Schublade, 2 Fächer Modellübersicht Cocoon - Intern Meerprijs voor gesatineerd glas (SAT) Model overview CocoonCocoon - Intern - Intern Modellübersicht Neues Modell

323 373

284 284 304 304

COH1-SL

625 1300

172 90 106 154

wahlweise mit Klappe unten (K) oder Klappe oben (KO), 2 Einlegeböden, 2 Fächer Neues Modell

625

304

172 90 106 154

interne Info:

77 Seite 5


- Internes Dokument -

Modellübersicht Cocoon - Intern Model overview Cocoon - Intern

- Internes Dokument - Internes Dokument -

Dimension (WxDxH) mm

Model overview Cocoon - Intern Bild

Dimension (WxDxH) mm466

Bezeichnung

230 468 466

230

230

562 466

137

Dimension (BxTxH) 380 mm 279

Neues Zubehör

Neues Zubehör

Neues Zubehör

Neues Zubehör

Rückwandspiegel innen

COZ4

€ 89

100

380

468 568

281 317

COZ4 Geschikt voor de meubelelementen CO2-SL (max. 1 schuiflade) en CO3-SL (max. 2 schuifladen)

Neues Neues Zubehör Zubehör

137

137 Dimension (WxDxH) mm 137 420 279

562 468 COZ4 ist nicht geeignet für die Klappenmodelle CO2 und CO3 620 fürCO2-SL 168 SlimLine CDs, 84 CDs 32 DVDs COZ4 für die Möbelelemente (max. 1 Schublade) undoder CO3-SL (max. 2 Schubladen), oben COZ1 für die Möbelelemente CO2 (max. 1 Schublade) und CO3 (max. 2 Schubladen), unten 562 568 interne Info: innen Rückwandspiegel COZ4 für die Möbelelemente CO2-SL (max. 1 Schublade) und CO3-SL (max. 2 Schubladen), oben COZ4 ist nichtmit geeignet CO2 und CO3 620 für Hängeschränke Klappefür die Klappenmodelle Innenliegende Schubladenelemente mit Spiegelfront 568 interne Info: COG1COZ4 ist nicht geeignet Rückwandspiegel für COH1 (1 Stk.) für die Klappenmodelle CO2 und CO3 623,5 x 266 x 4 mm 620 innen Rückwandspiegel fürCOZ1 COH2 (1 Stk.) für die Möbelelemente COG2Rückwandspiegel 473 x 266 x 4 mmCO2 (max. 1 Schublade) und CO3 (max. 2 Schubladen), unten mit Klappe Rückwandspiegel für COH3 (1 Stk.) COG3für Hängeschränke 966 x 261 x 4 mm

Neues Zubehör

137 279

230

Verzonken schuifladenelementen met spiegelglasfront Image Discription 84 CDs oderCO2 32Article-No. DVDs COZ1für 168 SlimLine für die CDs, Möbelelemente (max. 1 Schublade) und CO3 (max. 2 Schubladen), unten Innenliegende Schubladenelemente mit Spiegelfront COZ1 Geschikt voor de meubelelementen CO2 COZ4 für die Möbelelemente CO2-SL (max. 1 Schublade) und CO3-SL (max. 2 Schubladen), oben CD/DVD-Einsatz (CDE6) Innenliegende Schubladenelemente mit Spiegelfront interne Info: (max. 1 schuiflade) en CO3 (max. 2 schuifladen) COZ1 für die Möbelelemente CO2 (max. 1 Schublade) und CO3 (max. 2 Schubladen), unten

Neues Zubehör

137

230

380 420 230

100 100

Innenliegende Schubladenelemente mit Spiegelfront CD/DVD-Einsatz (CDE6) 168 SlimLine CDs, 84 CDs oder 32Artikel-Nr. DVDs Bild für

Dimension (WxDxH) mm - Internes Dokument 230 mm Dimension (BxTxH)

32 DVD’s

190

Modellübersicht Cocoon - Intern

Dimension (BxTxH) mm

€ 299

190

Image

Artikel-Nr. Bezeichnung CD/DVD-Einsatz (CDE6) CD/DVD inzet (CDE6) voor COZ1 Article-No. Discription Artikel-Nr. Bezeichnung für 168 SlimLine CDs, 84 CDs voor oder 32 168 DVDs Slim-Line CD‘s, 84 CD’s of Article-No. Discription Model overview Cocoon - Intern CD/DVD-Einsatz (CDE6)

113

Image Bild

Prijs

Dimension (BxTxH) mm

190

Discription

137

230

466

420 281

113

Bezeichnung Accessoires

317 281

113

Modellübersicht Cocoon -Artikel-Nr. Intern Bild ModelImage overview Cocoon - Intern Article-No. Modellübersicht Cocoon - Intern

317

€ 249 468

380

562

42

für die Möbelelemente CO2-SL (max. 1 Schublade) und CO3-SL (max. 2 Schubladen), oben

COG1 Rückwandspiegel für COH1 (1 Stk.) 623,5 x 266 x 4 mm für Hängeschränke mit Klappe Rückwandspiegel für COH2 COG2 473 x 266 x 4 mm interne Info:(1 Stk.) COG1 Rückwandspiegel für COH1 (1 Stk.) 623,5 x 266 mm CO2 und CO3 COH3 COG3 966 x 261 x 4x 4 mm Infrarot-Link-System ZU1281 COZ4 ist nicht geeignet für die Klappenmodelle Rückwandspiegel für COH2 (1 Stk.) COG2 473 x 266 x 4 mm Zur Bedienung von 4 Geräten bei geschlossener Möbelklappe Rückwandspiegel für COH3 (1 Stk.) COG3 966 x 261 x 4 mm

Achterwand met spiegelglas aan binnenkant voor hangkasten met klep COG1 Achterwand met spiegelglas voor COH1 (1 stuk) 623,5 x 266 x 4 mm Rückwandspiegel innen COG2 Achterwand met spiegelglas voor COH2 (1 stuk) 473 x 266 x 4 mm Infrarot-Link-System ZU1281 für Hängeschränke mit Klappe Zur Bedienung von 4 Geräten geschlossener COZ11 Filzvorhang fürbei CO2, CO2-SL undMöbelklappe CO4 COG3 Achterwand met spiegelglas voor COH3 (1 stuk) 623,5 966 xx266 261 x 4 mm Infrarot-Link-System ZU1281 COZ12 Filzvorhang für CO3,COG1 CO3-SL und CO5 (Set, 2Stk.) Rückwandspiegel für COH1 (1 Stk.) x 4 mm

568 620

281

€ 89 € 89 € 89

317

Zur Bedienung von 4 Geräten bei geschlossener Möbelklappe

Rückwandspiegel für COH2 (1 Stk.) COG2 473 x 266 x 4 mm COZ11 Filzvorhang fürCOG3 CO2, CO2-SL und CO4 Rückwandspiegel für COH3 (1 Stk.) 966 x 261 x 4 mm COZ12 Filzvorhang für CO3, CO3-SL und CO5 (Set, 2Stk.) Rückwand für Raumteiler*Filzvorhang (Glas lackiert, proCO2-SL Lowboard) COZ11 für CO2, und link CO4 systeem ZU1281 infrarood COR2COZ12 Rückwand Raumteiler für CO2, CO2-SL Filzvorhang für CO3, CO3-SL und und CO5 CO4 (Set, 2Stk.) COR3 Rückwand Raumteiler für CO3, CO3-SL und Infrarot-Link-System ZU1281 voor bediening van deCO5 randapparatuur achter dichte kleppen Elemente mit RT-Rückwand benötigen eine Kabelöffnung im Boden (-KB) bei geschlossener Möbelklappe Rückwand für Raumteiler* (Glas lackiert, pro Lowboard) Zur Bedienung von 4 Geräten wahlweise (SAT,Raumteiler gegen Aufpreis) COR2Glanz- oder Satin-Glas Rückwand für CO2, CO2-SL und CO4 Rückwand für Raumteiler* lackiert,für proCO3, Lowboard) COR3 Rückwand(Glas Raumteiler CO3-SL und CO5 *Bei Modellen nurCO2, in Kombination mit weiteren Klappenmodellen mit Breite 1300mm, max. Belastbarkeit pro Schubladenfach: 5 kg COR2 mit Rückwand Raumteiler für CO2-SL CO4(-KB) Elemente mitSchublade/Schubladeneinsatz: RT-Rückwand benötigen eine Kabelöffnung imund Boden COZ11 Filzvorhang für CO2, CO2-SL und COR3 Rückwand Raumteiler für CO3, CO3-SL undvoor CO5 CO2, wahlweise Glanz- oder Satin-Glas gegen Aufpreis) COZ11(SAT, kabelgordijn (vilt) CO2-SL enCO4 CO4 (1 stk.)

€ 159

€ 75 € 150

COZ12 Elemente mit RT-Rückwand benötigen eine Kabelöffnung imFilzvorhang Boden (-KB) für CO3, CO3-SL und CO5 (Set, 2Stk.)

unten für CO2/CO3 inkl.Aufpreis) Stoffabdeckung Subwooferöffnung (SP) *Bei Modellen mitoder Schublade/Schubladeneinsatz: nur in Kombination weiteren Klappenmodellen mit Breite 1300mm, max. Belastbarkeit pro Schubladenfach: 5 kg COZ12 kabelgordijn (vilt) voormitCO3, CO3-SL en CO5 (2 stk.) wahlweise GlanzSatin-Glas (SAT, gegen

Position:

CO2: immer mittig CO3: immer links *Bei Modellen mit Schublade/Schubladeneinsatz: nur in Kombination mit weiteren Klappenmodellen mit Breite 1300mm, max. Belastbarkeit pro Schubladenfach: 5 kg

CO2/CO3 inkl. Subwooferöffnung (SP) unten fürRückwand fürStoffabdeckung Raumteiler* (Glas lackiert, pro Lowboard) Position: Klappe CO2: immer mittig (STS) Stoffbespannte für CO2/CO3 COR2 Rückwand Raumteiler für CO2, CO2-SL und CO4 CO3: immer links unten rugwand für CO2/CO3 inkl. Stoffabdeckung Subwooferöffnung (SP)COR2 voor roomdivider* CO2, CO2-SL en CO4

in Schwarz (BF), Silber (SF) oder Carbon (CF) COR3 Rückwand Raumteiler für CO3, CO3-SL und CO5 Position: CO2: immer mittig Elemente mit RT-Rückwand benötigen eine Kabelöffnung im Boden (-KB) - gegen Aufpreis CO3: immer links Stoffbespannte Klappe für CO2/CO3 (STS)

COR3 rugwand voor roomdivider* CO3, CO3-SL en CO5

meerprijs gesatineerd glas (SAT) € 99 meerprijs gesatineerd glas (SAT) € 149

€ 229 € 299

wahlweise Glanz- oder Satin-Glas (SAT, gegen Aufpreis) - auch als Nachrüstset erhältlich in Schwarz (BF), Silber (SF) oder Carbon (CF) Stoffbespannte Klappe für CO2/CO3 (STS) *Bei Modellen mit Schublade/Schubladeneinsatz: nur in Kombination mit weiteren Klappenmodellen mit 1300mm, max. Belastbarkeit pro Schubladenfach: 5 kg - gegen Aufpreis iPhone®, iPod® and iPad® areBreite registered trademarks of Apple Inc. in Schwarz (BF), Silber (SF) oder Carbon (CF)

- auch als Nachrüstset erhältlich - gegen Aufpreis

Seite 6

28 08 2013

Subwooferöffnung (SP)(SP)unten für CO2/CO3 Stoffabdeckung - auch als Nachrüstset erhältlich Subwoofer uitsparing in de bodeminkl. van het CO2 / Position: CO2: immer mittig Seite 6 CO3:inimmer Plaats: CO2: steeds het links midden, CO3: steeds links

and iPad®afdekking are registered trademarks of Apple Inc. CO3-elementiPhone®, incl.iPod® stoffen iPhone®, iPod® and iPad® are registered trademarks of Apple Inc.

Seite 6

08 2013 €28129 28 08 2013

Stoffbespannte Klappe für CO2/CO3 (STS) in Schwarz (BF), Silber (SF) oder Carbon (CF)

- gegen Aufpreis - auch als Nachrüstset erhältlich

Met stofbespannen klep (STS) in zwart (BF), zilver (SF) of carbon (CF) Meerprijs voor CO2 en CO3 Seite 6 Uitbreidingsset voor CO2 en CO3 met bestaand glasfront

Kabeldoorvoer in de bodem (KB) Plaats: CO2, CO2-SL en CO4: steeds in het midden, CO3, CO3-SL en CO5: steeds rechts

€ 149 € 249

iPhone®, iPod® and iPad® are registered trademarks o

€ 69

Adapter voor draadloze beeld- en geluids overdracht ZU1756 Advance Acoustic bluetooth adapter voor draadloze muziekoverdracht via bluetooth ZU1755 Apple TV voor draadloze muziek, foto en video streaming via Wifi

€ 149 € 129

Openingen voor mobiel apparaat Hiervoor hebt u een dockingkit nodig (niet meegeleverd)

78

Opening voor tablet (ip2) compatibel voor iPad 2/3

€ 139

Opening voor smartphone 5" (ip5) compatibel met alle iPhone-, iPod-, iPod Touch-modellen en Samsung Galaxy S2/S3/S4

€ 139

Opening voor tablet 8" (ip8) compatibel met iPad Mini, Samsung Galaxy Note 2, Tab 2 7.0 en Note 8

€ 139

Opening voor tablet 10" (ip10) compatibel met iPad 4

€ 139

Cocoon modellen en uitvoeringen

*Bij vrijstaande modellen (roomdivider) en schuifladen, bestaat kantelgevaar. Vrijstaande meubelelementen met schuiflade zijn alleen in combinatie met min. een CO3 of CO5 element mogelijk. Max. belastbaarheid per schuiflade vak: 5 kg.


Accessoires

Prijs

Dockingkit met Apple ZU1668 Dockingkit, Apple, iPhone 3/4, Audio Inhoud: Apple Universal Dock (incl. Power Adapter + IR-Remote), Apple Component AV Cable, Component Kabel 3m, audiokabel 2,5m Functie: laden + geluidsoverdracht (analoog-cinch) Mobiel apparaat: iPhone 3/4, iPod Touch 2/3/4, iPod nano 5 Om het dockingstation van op afstand te bedienen heeft u het IR-System ZU1281 nodig. Tip:

€ 159

ZU1797 Adapter Apple iPhone 5, iPod Touch 5, iPad Mini Voor Dockingkit (30-pin op Lightning) Functie: laden + geluidsoverdracht Mobiel apparaat: iPhone 5, iPod Touch 5, iPad Mini

€ 119

ZU1799 Adapter Apple iPad 4 Voor Dockingkit (30-pin op Lightning) Functie: laden + geluidsoverdracht Mobiel apparaat: iPad 4

€ 119

ZU1806 Dockingkit 20, Apple, iPhone 5, HDMI Inhoud: Aluminium Dock incl. 3,5mm klinkenkabel + Apple Lightning Digital AV Adapter HDMI, USB-verlengsnoer 1,8m, audiokabel 3m (2x cinch, 1x klink), Apple iPad 12W-USB Power Adapter EU, HDMI-verbindingssnoer 2m, Apple Lightning Kabel Functie: laden, muziek-, beeld- en video-overdracht¹ ² (analoog-cinch en HDMI) Mobiel apparaat: iPhone 5, iPod Touch 5

€ 199

ZU1807 Dockingkit 21, Apple, iPad Mini, HDMI Inhoud: Aluminium Dock incl. Apple Lightning Digital AV Adapter HDMI, USB-verlengsnoer 1,8m, Apple iPad 12W-USB Power Adapter EU, HDMI-verbindingssnoer 2m, Apple Lightning Kabel Functie: laden, geluidsoverdracht2, beeldoverdracht1 2(HDMI) Mobiel apparaat: iPad Mini

€ 199

ZU1670 Dockingkit, Apple, iPad2/3 Inhoud: Apple iPad2/3 Dock, Apple Component AV Cable, Component Kabel 3m, audiokabel 2,5m, Apple iPad 12W-USB Power Adapter EU Functie: laden, muziek-, beeld- en video-overdracht¹ ² (analoog-cinch) Mobiel apparaat: iPad 2/3

€ 159

ZU1808 Dockingkit 22, Apple, iPad 4, HDMI Inhoud: Aluminium Dock incl. Apple Lightning Digital AV Adapter HDMI, USB-verlengsnoer 1,8m, Apple iPad 12W-USB Power Adapter EU, HDMI-verbindingssnoer 2m, Apple Lightning Kabel Functie: laden, geluidsoverdracht2, beeldoverdracht1 ² (HDMI) Mobiel apparaat: iPad 4

€ 199

Dockingkit met Samsung ZU1780 Dockingkit 14, Samsung, Galaxy S2 Inhoud: Aluminium Dock incl. Samsung HDTV Adapter, HDMI-verbindingssnoer 2 m, USB-verlengsnoer 1,8 m, Power Adapter Galaxy S2, S3 Functie: laden, muziek-2, beeld- en video-overdracht¹ ² (HDMI)

€ 159

Mobiel apparaat: Galaxy S2

ZU1779 Dockingkit 13, Samsung, Galaxy S3, Note2 Inhoud: Aluminium Dock incl. Samsung HDTV Adapter, HDMI-verbindingssnoer 2 m, USB-verlengsnoer 1,8 m, Power Adapter Galaxy S2, S3 Functie: laden, muziek-2, beeld- en video-overdracht¹ ² (HDMI) Mobiel apparaat: Galaxy S3, Galaxy Note 2

€ 159

ZU1805 Dockingkit 16, Samsung, Galaxy S4, Note8 Inhoud: Aluminium Dock incl. Samsung HDTV Adapter, HDMI-verbindingssnoer 2 m, USB-verlengsnoer 1,8 m, Power Adapter Galaxy S4/Note8 Functie: laden, muziek-2, beeld- en video-overdracht¹ ² (HDMI) Mobiel apparaat: Galaxy S4, Galaxy Note 8

€ 159

ZU1781 Dockingkit 15, Samsung, Galaxy Note 10.1 Inhoud: Aluminium Dock incl. Samsung HDTV Adapter, HDMI-verbindingssnoer 2m, USB-verlengsnoer 1,8m, Power Adapter Samsung 30Pin/USB Functie: laden, muziek-2, beeld- en video-overdracht¹ ² (HDMI) Mobiel apparaat: Galaxy Note 10.1, Galaxy Tab 2 7.0

€ 159

1 in functie van toestel en softwareversie; 2 tv vereist

79


80

80

Brick


Het hoeft niet ingewikkeld. Ervaar een leven met Brick. Het eerste tv meubel met het geluidsysteem verborgen in de sokkel. Terwijl u de techniek achter het geluid niet ziet, kunt u wel genieten van een geweldige homecinema ervaring. Achter de luxe glasfronten is ruimte in overvloed voor de verschillende randapparatuur.

81


Dit draagt Brick eronder. Karakteristiek voor Brick is de teruggetrokken sokkel. Hierdoor lijkt het meubel boven de grond te zweven. Naast de standaard, zwarte sokkel is er ook een gepolijste sokkel in edelstaal (RVS). Is dit niet indrukwekkend genoeg? U kunt de sokkel ook uitvoeren met het BRA1 soundsysteem, of het Bose systeem. Niemand zal begrijpen waar dan dat indrukwekkende geluid vandaan komt.

82

Brick sokkel varianten


83


84

Brick


Bombastisch geluid, maar waar vandaan. De soundsokkel van Brick is geschikt voor verschillende soundsystemen van ons of van Bose. Dankzij een zwart, stofbespannen front verdwijnen de luidsprekers uit het zicht onderin de voet van het meubel.

soundsokkel voor SPECTRAL BRA1 soundsystem

soundsokkel BRS6/BRS7 geschikt voor de Bose luidsprekerarray: Bose CineMate 1SR en Lifestyle 135 systemen

soundsokkel BRS4/BRS5 geschikt voor de Bose luidsprekerarray en Acoustimass module: Bose CineMate 1SR, Lifestyle 135, Cinemate en 3-2-1 systemen

85


86

Brick integratie mobiele apparaten


Hot dockingstation. Een ander niet te missen voordeel bij Brick is de plug-in mogelijkheid voor mobiele apparaten van Apple en Samsung. De dockingstations van Spectral en de bijbehorende bedrading zitten netjes weggewerkt in het meubel. Via een uitsparing in de glazen bovenplaat kunt u het mobiele apparaat rechtstreeks inpluggen en uw opgeslagen muziek, foto's en video's rechtstreeks op uw televisie of geluidsysteem afspelen.

Doordat u de dockingstations kunt vervangen door een jongere versie, is uw meubel toekomstgericht.

Add-on adapters zodat u verschillende generaties Apple-toestellen kunt aansluiten

De dockingstations en adapters van Spectral worden continu verder ontwikkeld. De recentste docking oplossingen vindt u op spectral.eu/nl/dockfinder

87


Brick Een ware kameleon. Meer dan 2000 kleuren, drie verschillende breedtes en vijf verschillende hoogtes. Daarnaast kun je nog kiezen voor een schuiflade of een klep. Kortom Brick heeft oneindig veel verschijningsvormen zodat er voor bijna elke wens een passende oplossing is. En dan hebben we het nog niet eens over de accessoires voor Brickmeubelen gehad, zoals de geliefde draaibare tv-beugel of de schuiflade inzet voor cd’s, dvd’s en blu-rays.

Brick BR2001

Brick BR1501 88

Brick modellen


Brick BR1502

89


kleppen buiten, binnen lade

90

Brick modellen en uitvoeringen

Draaibare tv-beugel (T80) met ge誰ntegreerde kabeldoorvoer


Brick BR2000 in Snow-glas met glazen zijkanten en plug-inmogelijkheid voor mobiele apparaten

Indirecte multicolorledverlichting 91


Algemene informatie

• Glasoppervlak: zwart (BG), Snow (SNG), zilver (SV), gewenste NCS-kleur (10% meerprijs) - Internes Dokument • Topplaat: gelakt glas, vervangbaar Modellübersicht Brick - Intern • Kastkleur binnenkant: zwart Model overview Brick - Intern • Front: gelakt glas, Bild Artikel-Nr. Bezeichnung - Internes Dokument Dimension (BxTxH) mm • Kasten: In plaats van de klep kunt u ook Dimension kiezen (WxDxH) voor een Image Article-No. Discription mm schuiflade (tegen meerprijs) Modellübersicht Brick - Intern • - Glazen Model overview Brick Intern legplanken: helder glas, hoogteverstelbaar rooster 32 mm - Internes Dokument Allgemein • Mechanisme: gedempt sluitmechanisme d.m.v.Dimension gasveren Bild Artikel-Nr. Bezeichnung (BxTxH) mm Modellübersicht Brick Intern Image Article-No. Discription Dimension (WxDxH) mm • Schwarz Belastbaarheid: (SV), NCStopplaat: max. 60 kg,Glaseinlegeböden: glazen legplanken: max. 15 kg, Klarglas, Sicherheitsglas, höhenverstellbar (Rastermaß 32mm) Glasoberflächen: (BG), Snow (SNG), Silver (gegen Aufpreis) Model overview Brick - Intern Neue - Internes Dokument • schuiflade: max. 20 kg per lade wahlweise Glanzoder Satin-Glas (SAT, gegen Aufpreis) Mechanismus: Zugöffnung; Klappen haben Gasdämpfer Option Bild Artikel-Nr. Bezeichnung Dimension (BxTxH) mm Allgemein Modellübersicht - Intern Image Article-No. Discription Dimension (WxDxH) • Brick Kiepbeveiliging: modellen met een schuiflade aan de60mm wand worden bevestigd Belastbarkeit: moeten Deckplatte: max. kg Deckplatte: Glas, austauschbar Model overview Bricklackiertes - Intern Sicherheitsglas, höhenverstellbar (Rastermaß 32mm) Glaseinlegeböden: Klarglas, Glasoberflächen: Schwarz (BG), Snow (SNG), Silver (SV), NCS (gegen Aufpreis) Glaseinlegeböden: max.15 kg (hoekbeugel wordt meegeleverd) - Internes Dokument Kastenfarbe: Schwarz Schubladen: max. 20 kg pro Schubladenfach geplant: 2014

Artikel-Nr. Bezeichnung wahlweise Glanz- oder Satin-Glas (SAT, gegen Aufpreis)

Mechanismus:

Discription

Belastbarkeit: Kippsicherung:

Model overview Bricklackiertes - Intern Glasoberflächen: Schwarz (BG), (SNG), Silver (SV), NCS (gegen Aufpreis) Deckplatte: Glas,Snow austauschbar Option Modellen met 120 cm breedte Modellübersicht Brick - Intern Image Article-No. Discription

Model - InternGlas Fronten:overview Bricklackiertes

Glasoberflächen: Schwarz (SNG), Silver (SV), NCS (gegen Aufpreis) Deckplatte: lackiertes(BG), Glas,Snow austauschbar Bild Artikel-Nr. Bezeichnung Neue Ausführung der Kästen: wahlweise Anstatt Klappe wahlweise auch mit Schublade (gegen Aufpreis) Glanzoder Satin-Glas gegen Aufpreis) Allgemein Kastenfarbe: Schwarz Modelle mit 1200 mm Breite (SAT, Option geplant: 2014 Image Article-No. Discription

BR1200

oben Klappe, 2 Fächer oben Klappe, 2 Fächer unten Schublade, 2 Fächer unten Klappe, 22 Fächer Fächer oben Klappe, unten Schublade, 2 Fächer

BR1203 BR1203 oben Klappe, 2 Fächer BR1203-SL unten oben Klappe, 2 Fächer voorzijde 2 kleppen | 4 vakken Modellübersicht Brick INTERN.pdf

BR1203

unten Klappe, 2 Fächer oben Klappe, 2 Fächer

BR1203-SL inclusief glazen

zijkanten

unten Schublade, 2 Fächer Seite 1

Modellübersicht Brick INTERN.pdf

576 576 515 576 576 576 515 576 515 576 515 576 576

576 576 515 576 576

oben Klappe, 2 Fächer unten Schublade, 2 Fächer

Seite 1 BR1203-SL BR1203-SL oben Klappe, 2 Fächer voorzijde boven 1 klep, unten 2 vakken Schublade, 2 Fächer voorzijde onder 1 schuiflade, 2 vakken Seite 1 Modellübersicht Brick INTERN.pdf

576

Modellübersicht Brick INTERN.pdf

BR1203-SL inclusief glazen zijkanten

92

800 800 800 1201 1201 1201 800 1201 800 800 1201 1201 800 800 1201 800 1201 1201 800 1201 800 1201 800 1201 800 1201 800 1201 800 1201 800 1201

515 576

800 1201

515 800 1201

Modellübersicht Brick INTERN.pdf

Seite 1

Modellübersicht Brick INTERN.pdf

Seite 1

Brick modellen en uitvoeringen

1201 800 800 1201 1201

576 576 576 515 576 576 515 576 576 576 515 576 576 576 515 576 515 576 515 576 576 515 576 576 515 576 576 515

355

230

576 515

355 355 425 355 425 355 425 510

230

230 300

515

430 405 500 525 405 500 405 525 500 525 430 500 430 500 405 405 525 405 525 430 500 525 500 405

355 425 510

197 197 267

120 120 230 300 120

197 267

576

500 405 430 525 405 405 525 500 525 500 430 500 405 405 405 525 500 525 525 500

425 510 510

576 576 515

€ 1.548

€ 1.899

425 510 510

576

510 510 560

576 515 576

800

576 576 576

500 500 405 405 405 525 525 500 500 405 500 405 525 405 525 500 525 500 500 430 405 405 525 525 500 500

€ 2.157

€ 1.999

560510510

576

515

BR1203-SL

120

197

576 515

515

unten Schublade, 2 Fächer Seite 1 oben Klappe, 2 Fächer

BR1203

576 576 800 576 800 1201 800 1201 576 1201 576 576 515 800 800 1201 1201 576 576

576 576

500 500 405 405 525 525

510 560 560

BR1202-SL BR1203

BR1202-SL inclusief glazen zijkanten

800 800 800 1201 1201 1201

576 576

560 560 510

oben obenKlappe, Klappe,22Fächer Fächer oben Klappe, 2 Fächer unten 2 Fächer untenSchublade, Klappe, 2 Fächer unten Schublade, 2 Fächer

800 800 1201 1201

€ 1.399

525 430 405 525 405 500 525 07 08 2013 500

€ 2.257

€ 2.029

560560

BR1202-SL BR1203 BR1203-SL

525

430 405 525 405 500 500 525 405 430 525 405 500 525

560 560

BR1202-SL BR1202 oben Klappe, 2 Fächer BR1202-SL oben Klappe, Klappe, 222 Fächer Fächer BR1203 Klappe, Fächer voorzijde boven 1 klep, unten 2oben vakken unten Schublade, 2 Fächer unten Klappe, 2 Fächer voorzijde onder 1 schuiflade, 2 vakken

405

€ 2.297

07 08 2013

560

oben obenKlappe, Klappe,22Fächer Fächer oben Klappe, 2 Fächer unten untenKlappe, Klappe,22Fächer Fächer unten Schublade, 2 Fächer

500

€ 1.438

07 08 2013

€ 2.129

430 500 405 525 07 08 2013 430 560

unten Schublade, 2 Fächer

BR1203-SL

576 576576

90 154

BR1201 Klappe, 2 Fächer, BR1202 oben Klappe, 2 Fächer Einlegeböden BR1202-SL oben Klappe, inclusief glazen 2unten zijkanten Klappe, 22 Fächer Fächer

BR1202 BR1203 BR1202-SL

576 576

€ 1.299

405

525

500 500 800 800 405 Modelle mit Schublade müssen an der Wand 405 befestigt werden! (Winkel wird mitgeliefert) 1201 525 525 1201

267 147 147197

BR1202 BR1201 Klappe, 2 Fächer, BR1202 BR1202-SL oben Klappe, 2 Fächer 2unten Einlegeböden Klappe, 2 Fächer Schublade, 2 Fächer voorzijde 2 kleppen, 4 vakken BR1202

Kippsicherung:

171 90 107 154

Klappe, Fächer, Klappe, 22 Fächer oben Klappe, 2 Fächer 2unten Einlegeböden Klappe, 2 Fächer

Belastbarkeit: Kippsicherung:

197 147 267 147

BR1201 BR1200 BR1202

Mechanismus:

Modelle mit Schublade müssen an der Wand 1201 Glaseinlegeböden: max.15 kg befestigt werden! (Winkel mitgeliefert) Zugöffnung; Klappen habenwird Gasdämpfer Schubladen: max. 20 kg pro Schubladenfach 576 576 Deckplatte: max. 60 kg 800 Glaseinlegeböden: max.15 kg an der Wand Modelle mit Schublade müssen 1201werden! (Winkel wird mitgeliefert) befestigt Schubladen: max. 20 kg pro Schubladenfach 576 576 576 576

123 147 123 147 123147147 147 147 123 147 147 123 123 267 173 197 147 147 147 147267 147 147 173197147 147 173 197147 147 173 197 147 147 197 147 197 147 147 147

BR1201 inclusief glazen zijkanten Modelle mit 1200 mm Breite

Kippsicherung:

147

oben Klappe, 2 Fächer Klappe, 2 Fächer, Klappe, 2 Fächer unten Klappe, 2 Fächer 2 Einlegeböden

800

Klarglas, Sicherheitsglas, Glaseinlegeböden: Deckplatte: Belastbarkeit: max. 60 kg höhenverstellbar (Rastermaß 32mm)

180 120 180 120 180 120 180 180 180 180 120 300 230 120180230 120 120 180 180180 180 300 180 120 120 120 120120 180 120120 180 300 180 120 300 180 120 180 180 120120 180 180120 180 230120 180 180 120 180230 120 230 230 180120 180 230 180 180 180 180120 120 230 180 120 230 230180 120 120 230 180 120 120 230 180

Modelle mit 1200 mm Breite BR1201 lackiertes Glas BR1201 Klappe, 22(gegen Fächer,Aufpreis) voorzijde 1 klep, 2 vakken BR1200 Klappe, Fächer Anstatt Klappe wahlweise auch mit Schublade 2 Einlegeböden 2Modelle glazen legplanken in hoogte verstelbaar mit 1200 mm Breite

Glaseinlegeböden: max.15 kg befestigt werden! (Winkel wird mitgeliefert) 576Zugöffnung; 576 Schubladen: Klappen max. 20 haben kg pro Gasdämpfer Schubladenfach 500

147 173

BR1200 Klappe, 2 Fächer 2 Einlegeböden Schwarz Anstatt Klappe wahlweise auch mit Schublade (gegen Aufpreis)

Mechanismus:

171 90 107 154

voorzijde 1 klep, 2 vakken

BR1202 BR1201 BR1200

Dimension (WxDxH) mm

173

Ausführung der Kästen:

Glaseinlegeböden: max.15 kg Zugöffnung; Schubladen: Klappen max. 20 haben kg pro Gasdämpfer Schubladenfach

Prijs

befestigt(BxTxH) werden! (Winkel wird mitgeliefert) Dimension mm

171 90 107 154

Fronten:

Mechanismus:

Belastbarkeit: Deckplatte: max. 60 kg Klarglas, (Rastermaß 32mm) Glaseinlegeböden: Kippsicherung: ModelleSicherheitsglas, mit Schublade höhenverstellbar müssen an der Wand

lackiertes Glas lackiertes(BG), Glas,Snow austauschbar Schwarz (SNG), Silver (SV), NCS (gegen Aufpreis) BR1200 Klappe, 2 Fächer

Allgemein Ausführung der Kästen: Anstatt Klappe wahlweise auch mit Schublade (gegen Aufpreis) Neue Kastenfarbe: Schwarz Glanz- oder Satin-Glas (SAT, gegen Aufpreis) wahlweise Option geplant: 2014 Modelle mit 1200 mm Breite Fronten: lackiertes(BG), GlasSnow (SNG), Silver (SV), NCS (gegen Aufpreis) Glasoberflächen: Schwarz Deckplatte: lackiertes Glas, austauschbar BR1200 inclusief glazen Klappe, zijkanten Fächer Aufpreis) Neue Ausführung der Kästen: Anstatt Klappe wahlweise auch mit Schublade (gegen wahlweise GlanzoderBR1200 Satin-Glas (SAT, gegen 2Aufpreis) geplant: Option 2014 Kastenfarbe: Schwarz Modelle mit 1200 mm Breite Deckplatte: lackiertes Glas, Fronten: Glas austauschbar BR1201 Klappe, 2 Fächer, Kastenfarbe: Ausführung der Kästen:

Dimension (BxTxH) mm Zugöffnung; Klappen haben Gasdämpfer Schubladen: max. 20 kg pro Schubladenfach

171 90 107 154

Fronten: Deckplatte: Glasoberflächen:

Deckplatte: 60 kg müssen an der Wand Modelle mitmax. Schublade

Dimension (WxDxH) mm Belastbarkeit: Deckplatte: max. 60 kg Klarglas, höhenverstellbar (Rastermaß 32mm) Glaseinlegeböden: Kippsicherung: ModelleSicherheitsglas, mit Schublade müssen an der Wand

90 154

2014

Dimension (WxDxH) mm

Klarglas, Sicherheitsglas, höhenverstellbar (Rastermaß 32mm) Glaseinlegeböden: befestigt werden! (Winkel Glaseinlegeböden: max.15 wird kg mitgeliefert)

- Internes Anstatt Klappe wahlweise auch mit Schublade (gegen Aufpreis) Dokument Artikel-Nr. Bezeichnung wahlweise Satin-Glas (SAT, gegen Aufpreis) Mechanismus: Schwarz Glanz- oder

171 107

Ausführung der Kästen: Neue Allgemein Bild Kastenfarbe: geplant:

Dimension (BxTxH) mm haben Gasdämpfer Zugöffnung; Klappen

120 230 120 180 230

2014

171 107

Neue Bild Allgemein Option geplant:

Article-No. Modellübersicht Brick Fronten: Image lackiertes Glas- Intern

405 525

07 08 2013

07 08 2013

€ 2.397


- Internes Dokument -

Modellübersicht Brick - Intern Model overview Brick - Intern

- Internes Dokument Bezeichnung

Dimension (BxTxH) mm Dimension (WxDxH) mm

- Internes Dokument -

Bild Artikel-Nr. Modellübersicht Brickmit-150 Intern Modelle cm Breite

Bezeichnung

BR1500Brick - Intern Bild Artikel-Nr. Modellübersicht Modelle mit 150 cm Breite

Bezeichnung

Dimension (BxTxH) mm

Klappe, 3 Fächer- Internes Dokument Discription

Dimension (WxDxH) mm

BR2001 BR2000 voorzijde 1 klep links, 1 klep rechts BR2001 4 vakken, 4 glazen legplanken in hoogte BR2001-SL verstelbaar BR2001

4 Fächer, 4 Einlegeböden Links/Rechts: Klappe

4 Fächer, 4 Einlegeböden BR2001 inclusief glazen zijkanten

BR2001-SL

Links: Klappe

Rechts: Schublade

Seite 2

BR2001-SL 4 Fächer, 4 Einlegeböden voorzijde 1 klep links, 1 schuiflade rechts BR2001-SL

Links: Klappe

478 478 478 478 478 478 478

478

478

478 1600

478

1993 1600

420

420

478

478

1600 1993

Seite 2

420

420

405 525 500 500 405 430 525 405 525 500 430

355 355 355 355 425 425 355

€ 2.457

€ 2.299

510 560 560

425 560 510

510 560 510

425 560 510

355 510 510 510425510 355 425510 425 510355 425 510 425510 510 355

€ 2.199

€ 2.557

€ 2.399

510 560 560 560 510 560 560 560510 425425 425 560 510 425 560 560 560 560 560 560 425 425 425 425 425 425425 425 425425 425 425425

230

197

478

1993

4 vakken, 4 glazen legplanken in hoogte Seite 2 Rechts: Schublade 4 Fächer, 4 Einlegeböden verstelbaar BR2001-SL inclusief glazen zijkanten

230 120

197

1993 478

€ 1.948

€ 2.667

€ 2.499

€ 2.767 Prijs € 2.899

07 08 2013

07 08 2013

425 425 425 425 425

BR2001-SL

420478

€ 1.799

07 08 2013

€ 3.048

07 08 2013

€ 2.899

07 08 2013

425

BR2000 inclusief glazen zijkanten BR2001

478 478 478 478

405 525 500 525 500 500 405 405 405 525 525 525 500 500 405 405 430 525 500 525 500 500 405 405 405 525 525 430 525 500 500 500 405 405 405 525 500 430 525 525 500 405 500 405 405 525 525 500 525 500 430 500 405 405 405 525 525 525 430 500 500 500 405 405 500 525 525 430 500 500 405 405 525 500 525 430 500 500 500 405 405 405 525 525 430 525 430 500 500 405 405 500 525 525 500 500 500 430 405 500 430 525 405 405 430405 525 525 500 430 525 405 500 430 525 405 500405 500 525 430 500 525 500 430 405 430 405 525 500 525 405 405 430 500 405 525525 430 525 405 500 525 500 405 500 500405 405 525 525430 525 500 430405 500 430 525 405 500430 405 405 525 525 500 500405 405 525 500 525 430 525405 430405 525 500 500 525 405405 430 430 525 525 500405 405 500 525 525 405 430430 525 500 405 500 405 430 525 525430 405 405 500 500 525 525 405 430 500 525 405 430 525 405 500 525 500 405 430 525

€ 1.848

07 08 2013

425

Rechts: Schublade Links/Rechts: 4 Fächer, 4 Einlegeböden Links: Klappe Klappe, Einlegeboden Seite 2 Rechts: Schublade Links/Rechts: Klappe Mitte unten: 4Fächer, Fächer,44Einlegeböden Einlegeböden 4Schublade, 2 Fächer Links: Klappe Seite 2 Rechts: Schublade Links/Rechts: 4 Fächer, 4 Einlegeböden Klappe, Einlegeboden Seite 2 Links/Rechts: Klappe Mitte unten: 4Schublade, Fächer, 4 Einlegeböden 2 Fächer Links: Klappe Seite 2 Rechts: Schublade

420 478

525 525 500 405 500 525 500 405

425

BR2000 BR2001-SL

478 478 478

405 500 525 500 405 405 525 525 500 500 405 405

425

171 90 107 154

BR2000 BR2001 voorzijde 1 klep links, 1 klep rechts BR2001-SL BR2000 Rechts: Schublade 2 glazen legplanken in hoogte verstelbaar Klappe, Einlegeboden BR1503-SL oben Klappe, 3Klappe Fächer BR2001 Links/Rechts: 4 Fächer, 4 Einlegeböden Mitte unten: Schublade, 3 Fächer Fächer, 4 Einlegeböden BR2001-SL unten Klappe midden onder 1 schuiflade, 24Links: vakken Seite 2 Schublade, 2 Fächer

420478 478 478478

267

BR2001 BR1503-SL BR2001-SL

243

Modellen met 200 cm breedte

478478 478 478 478

267

BR1503 BR2001 BR2001-SL BR2000

unten Schublade, 3 Fächer oben Klappe, 3Klappe Fächer Klappe, Einlegeboden Links/Rechts: Links: Klappe unten Klappe, 3 Fächer Mitte unten: 4 Fächer, 4 Einlegeböden Links/Rechts: Schublade, 2 Fächer Rechts: Schublade Klappe, Einlegeboden Links/Rechts: Klappe 4 Fächer, 4 Einlegeböden oben Klappe, 3 Fächer Mitte unten: Links: Klappe 4 Fächer, 4 Einlegeböden unten Schublade, 3 Fächer Schublade, 2 Fächer Rechts: Schublade Links/Rechts: Klappe 4 Fächer, 4 Einlegeböden 4 Fächer, 4 Einlegeböden Links: Klappe Seite 2 Links/Rechts:

243

Links/Rechts: Klappe Klappe, Einlegeboden 4 Fächer, 4 Einlegeböden

MitteKlappe, unten: 3 Fächer oben BR2000 Links/Rechts: BR1503-SL inclusiefBR1503-SL glazen zijkanten Schublade, 2 Fächer

420 478 478 478 478 420 478 420478 478 420

243

BR2000 BR2001

171 90 107 154

BR1502-SL BR1503-SL BR1503-SL voorzijde boven 1 BR2000 klep, 3 vakken BR2001 BR1503 voorzijde onder 1 schuiflade, 3 vakken

420

171 90171 90 171 90171 90 171 90 171 90 171 171 171 171 17190171 171171 90 90 90 171 90 17190 90 90 90 90 17117190 90 - 171 - - - - 90- 171 171 -171 90 -90 90 -107 -154 -- 154 -- 107 -- 154 - - - - -- - - - - --- - - - - - - 107 154 107 154 107 154- 107 107 154 107 154 107 154 107 107 107 107 107 154 107 107107 107107 154 154 154 154 154107 154 154 154154107107 154154 154

BR1503 BR1503-SL BR2000

unten Schublade, 3 Fächer Klappe, Einlegeboden unten Schublade, 3 Fächer Mitte unten: oben 33Fächer obenKlappe, Klappe, Fächer Links/Rechts: Schublade, 2 Fächer unten Klappe, 3 Fächer unten 3 Fächer Klappe,Schublade, Einlegeboden oben Klappe, 3 Fächer Mitte unten: unten 3 Fächer obenSchublade, Klappe, 3 Fächer Links/Rechts: Schublade, 2 Fächer Links/Rechts: Klappe unten Schublade, 3 Fächer Klappe, Einlegeboden oben Klappe, 3 Fächer 4Mitte Fächer, 4 Einlegeböden unten: unten Klappe, 3 Fächer Links/Rechts: Schublade, 2 Fächer

420 478 420 478

93 134

478 478 478 420 478 478

oben oben Klappe, Klappe, 3 3 Fächer Fächer unten Klappe, 3 Fächer unten 3 Fächer unten Klappe, Schublade, 3 Fächer

93 134

BR1502-SL oben Klappe, 3 Fächer BR1503 inclusief glazen BR2000 zijkanten Links/Rechts: BR1503-SL oben Klappe, 3 Fächer

BR1503 BR1503-SL

123 147 123 147 147 147 147 197 173 173123147147 173147147 173 147173 147 197 197

478 420 478 478 478

93 134

BR1503 obenKlappe, Klappe,33Fächer Fächer BR1503-SL oben BR1503 BR1502-SL untenSchublade, Klappe, 3 Fächer Schublade, Fächer unten 33Fächer voorzijde 2 kleppen, 6 vakken BR1502 oben Klappe, 3 Fächer

93 134

171 90 107 154

478 420 478 478

93 134

BR1503-SL BR1502 BR1503

420 478 478 478

173

BR1502-SL inclusief glazen zijkanten

478 478 420 478

93 134

unten Klappe, 3 Fächer unten Schublade, 3 Fächer unten 3 Fächer Klappe,Klappe, 3 Fächer oben Klappe, 3 Fächer 3oben Einlegeböden Klappe, 3 Fächer unten Klappe, 3 Fächer unten Schublade, 3 Fächer oben Klappe,33Fächer Fächer oben obenKlappe, Klappe, 3 Fächer unten Schublade, 3 Fächer unten untenKlappe, Klappe,33Fächer Fächer

478 420 478 478

267 93 134

BR1501 BR1503 BR1502-SL

420 478 478 478

171 90 107 154

oben Klappe, 3 Fächer oben Klappe, 3 Fächer Klappe, 3 Fächer unten Schublade, 3 Fächer

171 90 107 154

BR1502-SL BR1502 BR1500

unten Klappe, 3 Fächer BR1502-SL BR1503 oben Klappe, 3 Fächer BR1501 Klappe, 3 Fächer BR1502-SL oben Klappe, Klappe,33Fächer Fächer 3unten Einlegeböden voorzijde boven 1 klep, 3 vakken unten Schublade, 3 Fächer BR1503 oben Klappe, 3 Fächer voorzijde onder 1 BR1502 schuiflade, 3 vakken BR1502-SL oben oben Klappe,33Fächer Fächer Klappe,

267

BR1502 Article-No. BR1500

BR1502 inclusief BR1502-SL BR1501 Modelle mit 150 glazen cm Breite zijkanten BR1502

171 90171 90 - 107 154 107 154

Image

171 90 107 154

Bild

voorzijde 2 kleppen, 6 vakken Artikel-Nr. BR1502-SL

93 134 267

Modellübersicht Brick - Intern

478 - Internes Dokument -478 Discription 3 Einlegeböden unten Klappe, 3 Fächer Klappe, 3 Fächer Klappe, 3 Fächer 478 oben Klappe, 3 Fächer 478 478 3 Einlegeböden unten Klappe, 3 Fächer Bezeichnung oben Klappe, 3 Fächer 478478 oben Klappe, 3 Fächer Discription unten Schublade, 3 Fächer Klappe, 3 Fächer unten Klappe, 3 Fächer 420 478 oben Klappe, 3 Fächer Klappe, 3 Fächer oben Klappe, 3 Fächer 478 Schublade, 3 Fächer 3unten Einlegeböden unten Klappe, 3 Fächer

Bezeichnung Klappe, 3 Fächer oben Klappe, 3 Fächer

478

267

Artikel-Nr. BR1501 BR1502 Image Article-No. BR1500 BR1502 Model overviewBR1502 Brick -Modelle Internmit 150 cmBR1501 Breite

1499 478

1100 478 478 1499Dimension (BxTxH) mm 478 478 1100Dimension (WxDxH) mm 1100 1499 478 478 478 478 1499 478 478 1100 1100 1100Dimension (BxTxH) mm 1499 1499 1499 478 478Dimension (WxDxH) 478 478 478 mm 1100 1100 420 420 478 478 1499 1499 478 478 478 1100 1100 1100 1499 1499 420 420 1499 478 478 478 478 478 478 1100 1100 1100 478 478 1499 420 420 1499 1499 478 478 1100 478 478 1100 1100 1499 478 478 1499 478 478 420 420 1499 478 478 1100 1100 1100 1499 1499 478 420 420 478 1499 478 478 478 478 1100 1100 478 478 1499 420 420 478 1499 478 478 478 1100 1100 1499 478 478 1499 420 420 478 478 478 478 478 478 1100 1100 1100 1499 1499 420 420 1499 478 478 420 420 478 478 1100 1100 1100 478 478 1499 1499 1499 478478 478 478 478 478 420 420 1100 420 478 420 478 478 1100 1499 1100 420 420 1600 1499 1499 478 420 420 1100 1993 478 478 478 420 420 478 1499 1100 4781600 478 478 478 420 420 4781499 478 478 478 1993 420 1100 420 420 420 478 1100 1499 478 478 1600 478 1499 1100 420 420 478 1600 478 14991993 4201100 420 478 4781993 478 478 4781499 1600 478 478 478 478 478 1100 1600 1993 420 420 478 1499 1993 1600 478 420 478 478 478420 478 420 478 1600 1993 420 478 4201100 420 478 478 1600 1993 1499 4781600 478 1100 478 478 1993 478 1993 420 420 14991600 478 1600 4201993 420 478 478 478 478 1993 478 1100 420 420 420 478 1600 420 478 1499 4781993 478 1600 1600 478 478 478 1993 1993 1600 420 420 420 478420 1993 478 1600 478 1100 420 478 1993 420 420 420 4781499 1600 1600 478 478 1993 478 1993 1600 420 420 478 478 1993 478 1600 420 420 478 1993 1600 478 478 1993 478 1600 420 478 1993 420 1600 93 134 267

Bild

1100Dimension (WxDxH) mm

478478

147 197 173147 147 197

inclusief glazen zijkanten Model overviewBR1501 Brick -Modelle Intern mit 150 cm Breite

93 134

oben Klappe, 3 Fächer Klappe, 3 Fächer unten Klappe, 3 Fächer 3 Einlegeböden

173

3 Einlegeböden

Discription Klappe, 3 Fächer

93 134 267

Article-No. BR1500

197 197 267 123197 123 267 147 147 147 147 147 173 147 123 267 123 123 197 197 267 147147 267 147267 267 267 197 267 147 147 147 147 147 147 147 147 147 147 147 197 197 197 147 197 147 147 147 147 147123147147 147 147 147 120 180120 230 120 180120 180 230 230 230 180120 180 120 230 180180 120 180180 180 120 120 180180 120180 180 180 120 180 180120 180 120 180 180 120 230 120 230 120 230 120 120 300 120 300 120 300 120 230 120 230 120 180 230 120 180 230 120 230 120 180 230 180 267 243 267 243 267 230 267 120 230 120 180 230 120 180 230 180 230 120 180 230 120 180 230 180 180 120180 180120 180 120 120 180 180 180120 120 180 180 180 180 120120 180 180180 120 180180 120180180 180 230 120 230 120 120 120 300 120 300 120 180300 120 180 300 300 120 230300 243 267 243 267 243267 267 243267 267 267267 267267 267 267 300 120 300 300 300 120 300 120 300 120 300 120 120 120 300 120 300 300120 300120300 300 300 300 120 300120300300 120 120 120120300300 120 300 120 300 300120 300120 300 120 300 120 120 120 120120

478 478 1499 478 478 1100 1100 1499 1499 478Dimension (BxTxH) 478 mm

478 478

93 134

Klappe, 3 Fächer

525 500

1100Dimension (WxDxH) mm

267

Image

230120

197

1499 478 Dimension (BxTxH) 478 mm

478

- Internes Dokument Discription Klappe, 3 Fächer

93 134

Klappe, 3 Fächer

Bezeichnung 3 Einlegeböden

3 Einlegeböden Breite Model overview Brick -Modelle Intern mit 150 cmBR1500 Klappe, 3 Fächer BR1501 Klappe, 3 Fächer 3 glazen legplanken in hoogte verstelbaar 478478 Bild Artikel-Nr. Bezeichnung - Internes Dokument -

BR1502 Modellübersicht Brick - Intern BR1501

525 500

1100Dimension (WxDxH) mm

93 134

Modellübersicht Brick - Intern voorzijde 1 klep, 3 vakken

405

1499 478 Dimension (BxTxH) 478 mm

Discription Klappe, 3 Fächer

93 134

BR1501 Artikel-Nr. Modelle mit 150 cm Breite Image BR1501 Article-No. BR1500 BR1501 Bild

500 405

Dimension (WxDxH) mm

478

Bezeichnung

171 90 171 90 171 90 171 90 171 90 171 90 - - 107 154 107 154107 154 107 154 107 154 107 154

Breite Model overview Brick -Modelle Internmit 150 cmBR1500 Image Article-No.

478

€ 1.699

Dimension (BxTxH) mm

1100

Klappe, 3 Fächer- Internes Dokument Discription

BR1500 inclusief glazen zijkanten

Modellübersicht Brick - Intern Bild Artikel-Nr.

478

478

Bezeichnung

93 134

Breite Model overview Brick -Modelle Internmit 150 cmBR1500 Image Article-No.

93 134

Modellübersicht Brick - Intern Bild Artikel-Nr.

Dimension (WxDxH) mm

- Internes Dokument -

93 134

Image voorzijde Article-No. Model overview Brick - Intern 1 klep, 3 BR1500 vakken

Discription

267

Article-No.

267

Image Model overview Brick - Intern

Prijs

Dimension (BxTxH) mm

07 08 2013

€ 3.048 € 2.999

425

Image Discription Model overview Brick - Intern Modellen met 150Article-No. cm breedte

120 300

Bild Artikel-Nr. Modellübersicht Brick - Intern

07 08 2013

405 525 07 08 2013

€ 3.148

93


Paar pro Kastenelement Dieses kann gleich mitbestellt oder auch nachgerüstet werden.

Accessoires

Prijs Sockelverspiegelung

Glazen zijkant afwerking (per paar, per kast deel) für alle Modelle mit 1200 mm BRS10 für alle Modelle mit 1500 mm BRG180 voor kasthoogte 180 mm BRS11 für alle Modelle mit 2000 mm BRS12 BRG230 voor kasthoogte 230 mm Der Sockel ist mit poliertem Hochglanz Edelstahlblech verkleidet. BRG300 voor kasthoogte 300 mm

€ 129 € 139 € 149

Dieses kann gleich mitbestellt oder auch nachgerüstet werden.

Multi-Colour-LED-Beleuchtung Spiegel sokkel (hoogglans gepolijst rvs) LED Element BRS10 voor alle modellen met eenLED835 breedte van 120 cm 835 mm (Stk.) für Modelle mit 120 cm Breite € 229 LED Element 1180 mm (Stk.) für Modelle mit 150 cm Breite BRS11 voor alle modellen met eenLED1180BR breedte van 150 cm € 239 LED8352 LED Element 835 mm (2 Stk.) für Modelle mit 200 cm Breite BRS12 voor 835 alle breedte van 200 cm € 249 mm modellen met eenZU1411 Controller-Set inkl. Fernbedienung (zusammen mit ZU1281 notwendig zur Ansteuerung) P = ca. 12Watt 1180 mm

P = ca. 16 Watt

ZU1281

Infrarot-Link-System zur Bedienung von 4 Geräten bei geschlossener Möbelklappe

Die Unterkante und die Fuge können mit fernbedienbaren Multicolor-LED-Leisten indirekt beleuchtet werden.

835 mm led verlichting (alleen werkend i.c.m. ZU1411 controller en infrarood-link-systeem) Multicolor Die LED-Beleuchtung kann alle Farben erzeugen und ist dimmbar. 835 mm P = ca. 12 Watt LED835 led element 835 mm (stk.)Controller: voor modellen metElemente, 120 cm breedte für max. 6 LED max.100 Watt P = ca. 12 Watt LED1180BR led element 1180 mm (stk.) voor modellen met 150 cm breedte LED8352 led element 835 mm (stk.) voor modellen met 200 cm breedte ZU1411 controller unit incl. afstandsbediening CD/DVD-Einsatz für Schubladen (Kastenhöhe mind. 230 mm) infrarood-link-systeem noodzakelijk bediening van ZU1411 controller unit Modelle mit 120 cm Breite CDE4voorfürde

127

480 SlimLine / 240 CDs / 64 DVDs pro Setzkasten

CDE5

€ 249 € 399 € 499 € 399 € 159

127

127

127

212

516

212 429

für Modelle mit 150 cm und 200 cm Breite

137 137 (passt nicht in die mittigen Schubladen von BR2000) CD/DVD inzet voor schuifladen 240 SlimLine / 120 CDs / 54 DVDs pro Setzkasten CDE4 geschikt voor BR1203-SL (480 Slim-Line CD‘s, 240 CD’s of 64 DVD’s per inzet, max. 2 stuks)418

137

CDE5 geschikt voor BR1503-SL en BR2001-SL (240 Slim-Line CD‘s, 120 CD’s of 54 DVD’s per inzet, max. 3 stuks)

212

€ 99 € 99

212 429

TV-Halterung (T80) mit integrierter Kabelführung

€ 399 +/- 150

100-512

TV-beugel (T80) met geïntegreerd kabelkanaal Drehbar, passend für VESA 200x200 bis 400x400, max. Belastbarkeit 40 kg draaibaar (90°), maximale belastbaarheid 40 kg, 100-770 geschikt voor VESA 200 x 200 tot 400 x 400 mm Universal Adapter SPMMOVIE für TV-Halterung Universal-Adapter SPMMOVIE VESA 100 x 100 t/m 600 x 400 mm interne Info: Rohrdurchmesser 80mm T80-Halterung ist incl. VESA400-Adapter

ZU1281 infrarood link systeem voor bediening van de randapparatuur achter dichte kleppen

€ 99

€ 159

Infrarot-Link-System (ZU1281) Zur Bedienung von 4 Geräten bei geschlossener Möbelklappe

BRA1 Virtual Surround Soundsystem incl. universele afstandsbediening Soundsokkel voor soundsysteem BRA1 (vereist voor BRA1) BRS1 sokkel voor modellen met 1200 mm, 941 x 173 x 405 mm (b x h x d) BRS2 sokkel voor modellen met 1500 mm, 1099 x 173 x 405 mmSeite (b 3x h x d) BRS3 sokkel voor modellen met 2000 mm, 1599 x 173 x 405 mm (b x h x d)

Soundsokkel voor Bose Home Entertainment Systems incl. montagebeugel voor GEMSTONE Speaker Arrays, met zwarte stoffen afdekking, geluidssystemen niet meegeleverd

1.699 € 250 €

07 08 201

399 €

Hoogte sokkelvarianten (integratie van subwoofer in de sokkel is mogelijk): BRS4 voor modellen met 1200 en 1500 mm breedte, sokkel afmetingen: 1099 x 270 x 405 mm (b x h x d) BRS5 voor modellen met 2000 mm breedte, sokkel afmetingen: 1599 x 270 x 405 mm (b x h x d) Lage sokkelvarianten (integratie van subwoofer in de sokkel is niet mogelijk): BRS6 voor modellen met 1200 en 1500 mm breedte, sokkel maatvoering: 1099 x 173 x 405 mm (b x h x d) BRS7 voor modellen met 2000 mm breedte, sokkel afmetingen: 1599 x 173 x 405 mm (b x h x d) Extra schuiflade bij kastelementen van 230 mm hoogte is tevens een cd/dvd inzet mogelijk (attentie: kantelgevaar aanwezig, modellen met een schuiflade altijd aan de muur bevestigen) in plaats van een klep (standaard) kan er ook gekozen worden voor (extra) schuiflade

94

Brick modellen en uitvoeringen

€ 249


Accessoires

Prijs

Openingen voor mobiel apparaat Hiervoor heeft u een dockingkit nodig (niet meegeleverd), steeds aan de rechterkant Opening voor smartphone 5" (ip5) compatibel met alle iPhone-, iPod-, iPod Touch-modellen en Samsung Galaxy S2/S3/S4

Dockingkit met Apple ZU1668 Dockingkit, Apple, iPhone 3/4, Audio Inhoud: Apple Universal Dock (incl. Power Adapter + IR-Remote), Apple Component AV Cable, Component Kabel 3m, audiokabel 2,5m Functie: laden, muziek-, beeld- en video-overdracht¹ (analoog-cinch) Mobiel apparaat: iPhone 3/4, iPod Touch 2/3/4, iPod nano 5 Tip: Om het dockingstation van op afstand te bedienen heeft u het IR-System ZU1281 nodig. ZU1798 Adapter Apple iPhone 5, iPod Touch 5, iPad Mini Voor Dockingkit (30-pin op Lightning) Functie: laden + geluidsoverdracht Mobiel apparaat: iPhone 5, iPod Touch 5, iPad Mini

€ 139

€ 159

€ 119

ZU1800 Adapter Apple iPad 4 Voor Dockingkit (30-pin op Lightning) Functie: laden + geluidsoverdracht Mobiel apparaat: iPad 4

€ 119

ZU1806 Dockingkit 20, Apple, iPhone 5, HDMI Inhoud: Aluminium Dock incl. 3,5mm klinkenkabel + Apple Lightning Digital AV Adapter HDMI, USB-verlengsnoer 1,8m, audiokabel 3m (2x cinch, 1x klink), Apple iPad 12WUSB Power Adapter EU, HDMI-verbindingssnoer 2m, Apple Lightning Kabel Functie: laden, muziek-, beeld- en video-overdracht¹ ² (analoog-cinch en HDMI) Mobiel apparaat: iPhone 5, iPod Touch 5

€ 199

Dockingkit met Samsung ZU1780 Dockingkit 14, Samsung, Galaxy S2 Inhoud: Aluminium Dock incl. Samsung HDTV Adapter, HDMI-verbindingssnoer 2 m, USB-verlengsnoer 1,8 m, Power Adapter Galaxy S2, S3 Functie: laden, muziek-², beeld- en video-overdracht¹ ² (HDMI) Mobiel apparaat: Galaxy S2

€ 159

ZU1779 Dockingkit 13, Samsung, Galaxy S3, Note2 Inhoud: Aluminium Dock incl. Samsung HDTV Adapter, HDMI-verbindingssnoer 2 m, USB-verlengsnoer 1,8 m, Power Adapter Galaxy S2, S3 Functie: laden, muziek-², beeld- en video-overdracht¹ ² (HDMI) Mobiel apparaat: Galaxy S3

€ 159

ZU1805 Dockingkit 16, Samsung, Galaxy S4, Note8 Inhoud: Aluminium Dock incl. Samsung HDTV Adapter, HDMI-verbindingssnoer 2 m, USB-verlengsnoer 1,8 m, Power Adapter Galaxy S4/Note8 Functie: laden, muziek-², beeld- en video-overdracht¹ ² (HDMI) Mobiel apparaat: Galaxy S4

€ 159

Adapter voor draadloze beeld- en geluids overdracht ZU1756 Advance Acoustic bluetooth adapter voor draadloze muziekoverdracht via bluetooth ZU1755 Apple TV voor draadloze muziek, foto en video streaming via Wifi

€ 149 € 129

1 in functie van toestel en softwareversie; 2 tv vereist

95


96

Closed


Tijd voor een privéconcert. Closed samen met de juiste muziek maakt van uw woonkamer een concertzaal. Het geïntegreerde soundsysteem produceert zo’n vol geluid en zo’n volume wat je alleen van grote staande luidsprekers verwacht. Closed-meubelen zijn vrij indeelbaar waardoor u met de verschillende standaard kastelementen zelf een Closed-meubel kunt componeren.

Closed CL4562 in wit glas met soundsysteem CLA1 en draaibare TV-beugel

97


Closed CL563 in aluminium met cd/dvd inzet

Closed CL1253 in zwart glas en met draaibare tv-beugel

98

Closed modellen


Closed CL1552 in aluminium met glasplaten in zwart glas en met draaibare tv-beugel

Closed CL1567 in aluminium met glasplaten in zwart glas en met draaibare tv-beugel

Closed CL1567 in aluminium met glasplaten in zwart glas, met draaibare tv-beugel en centerspeaker CLP3

99


Closed CL341 met front in zwart glas en topplaat zwart glas

Closed CL342 met front in wit glas en topplaat helder glas

Closed CL340 met front in NCS-kleur

100

Closed modellen en uitvoeringen


Draaibare TV-beugel (T) met geïntegreerd kabelkanaal

functioneel kabelmanagement en een goede luchtcirculatie dankzij afneembare metalen roosters -- Internes Internes Dokument Dokument --

aluminium voet Modellübersicht - Internes Dokument Modellübersicht Closed Closed -- Intern Intern Model overview Closed Intern Model overview ClosedClosed - Intern - Intern met viltgeleiding Modellübersicht Bild Artikel-Nr. Model overview Closed - Intern Bild Artikel-Nr. Image

Article-No.

Bezeichnung Bezeichnung Discription

Dimension Dimension (BxTxH) (BxTxH) mm mm Dimension (WxDxH) (WxDxH) mm mm Dimension Dimension (BxTxH) mm Dimension (WxDxH) mm

- Internes Dokument -

Image Article-No. Discription Bild Artikel-Nr. Bezeichnung Modellübersicht Closed - Intern

Article-No. Discription Model overview Closed - Intern Algemene informatie Allgemein Image Allgemein Bild Artikel-Nr. Bezeichnung Allgemein Glasauflagen: Klar (KG), (KG), Matt Matt (MG), Schwarz Schwarz (BG), Snow Snow (SNG), (SNG), Image Article-No. Discription Glasauflagen: Klar (MG), (BG), Glasauflagen: Allgemein Kastenfarbe: Kastenfarbe: Fronten: Glasauflagen: Kastenfarbe: Fronten: Fronten: Kastenfarbe: Fronten:

Silver Silver (SV), (SV), NCS-Wunschfarbe NCS-Wunschfarbe (gegen (gegen Aufpreis) Aufpreis) Klar (KG), Matt (MG), Schwarz (BG), Snow (SNG), Silver (SV), NCS-Wunschfarbe (gegen Aufpreis) Schwarz Schwarz Schwarz Silver (SV), Aluminium Klar (KG),(BG), MattSnow (MG), (SNG), Schwarz (BG), Snow (SNG), (AL), Schwarz Schwarz (BG), Snow (SNG), Silver (SV), Aluminium (AL), NCS-Wunschfarbe (gegen Aufpreis) Aufpreis) Silver (SV), NCS-Wunschfarbe (gegen Aufpreis) NCS-Wunschfarbe (gegen Schwarz (BG), Snow (SNG), Silver (SV), Aluminium (AL), NCS-Wunschfarbe (gegen Aufpreis) Schwarz Schwarz (BG), Snow (SNG), Silver (SV), Aluminium (AL), Standardmodelle Standardmodelle NCS-Wunschfarbe (gegen Aufpreis)

Dimension (BxTxH) mm Ausführung der der Kästen: Kästen: Ausführung

Anstatt Klappe wahlweise auch mit mit Schublade Schublade (gegen (gegen Aufpreis) Aufpreis) Dimension (WxDxH) mm auch Anstatt Klappe wahlweise

Füße: Ausführung der Kästen: Füße:

Aluminiumfüße mit Filzgleiter Filzgleiter Anstatt Klappe wahlweise auch mit Schublade (gegen Aufpreis) Aluminiumfüße mit

Füße: Aluminiumfüße mit Filzgleiter Belastbarkeit: Deckplatte: max. kg max. 60 CL340 und max. 40 Ausführung der Kästen: Anstatt Klappe wahlweise Schublade (gegen Aufpreis) Belastbarkeit: Deckplatte: max. 80 80 kg (CL341: (CL341: max. auch 60 kg, kg,mit CL340 und CL342: CL342: max. 40 kg) kg) Belastbarkeit: Füße:

Glas-Zwischenböden: Glas-Zwischenböden: max. max. 20 20 kg kg Deckplatte: max. 80 kg (CL341: max. 60 kg, CL340 und CL342: max. 40 kg) Aluminiumfüße mit Filzgleiter Glas-Zwischenböden: max. 20 kg

Belastbarkeit:

Deckplatte: max. 80 kg (CL341: max. 60 kg, CL340 und CL342: max. 40 kg) Glas-Zwischenböden: max. 20 kg

468

1005 468

525 480

575 575 575

CL1253 Modellübersicht Modellübersicht Closed Closed INTERN.pdf INTERN.pdf

Seite Seite 1 1

Modellübersicht Closed INTERN.pdf

Seite 1

Modellübersicht Closed INTERN.pdf

Seite 1

575

575 575 1205 1205 1205

1205

575

575

525 480 525

480 480 480 525 525

480 480 480 525 525

545 545 545 545 785 545 545 545

197 197 197 197 197 197 197

CL1253

230 230 230 230 230 230 230

1005

CL1253 CL1253

230

468

197

1005 468

CL1253

468

230 230 230 230 230 230 230

468 468 1005 1005

480 525 525

197 197 197 197 197 197 197

468

CL1053

480 480

230

468 468

525 480 525

197

CL1053 CL1053 CL1053

€ 1.749

€ 1.299

525

1005

CL1053

785 785 785 525

480 480

€ 2.399

545

468

230 230 230230 230 230 230 230 230 230

CL1050

1005 1005

197 197 197 197 197 197197 197 197 197

468

468 468

230

CL1050

468 468

CL1050

197

505

CL1050 CL1050

525 480

230 230 230

505 468

197 197 197

468 505 505

230

468 468

CL563

197

CL563

CL563

€ 1.199

525

505

CL563 CL563

525 480

300 300 300

505 468

525 480 525

545 545 545

CL553

480 480

300

505 468 505

Prijs

€ 2.399

545

CL553

468 468

230 230 230 230230 230 230

CL553

230

CL553 CL553

197

Standaard modellen Standardmodelle

197 197197 197 197 197 197

Standardmodelle

525 480 08 08 08 08 2013 2013 525 08 08 2013 08 08 2013

101


Dimension (WxDxH) (WxDxH) mm Dimension mm Dimension (BxTxH) mm mm Dimension (BxTxH) Dimension (WxDxH) (WxDxH) mm mm Dimension

468 468

500 500 1505 1505

468 468

1505 1505

468 468

468 468 468 468

480 480 525 480 480 525 480 480 525 525

1505 1505

CL1556 CL1556 Offener Mittelteil mit durchgehenden Offener MittelteilGlasplatten mit CL1556 CL1556 durchgehenden Glasplatten Offener Offener Mittelteil Mittelteil mit mit CL1556 CL1556 durchgehenden Glasplatten Glasplatten durchgehenden Offener Mittelteil Mittelteil mit mit Offener durchgehenden durchgehenden Glasplatten Glasplatten

468 468 468 468

500 500 1505 500 1505 500

468 468 468 468

468 468

500 1505 500 1505

468 468

480 480 525 480 480 525 480 480 525 525

1505 1505

CL1563 CL1563 468 468 1505 468 468 1505

468 468

468 468 468 468

468 468 1505 1505

468 468

468 468

230230 230 230 230230 230 230 230 230230

197 197 197 197197 197197 197 197 197197

CL1563 CL1563 468 468

480 480 525 480 480 525 480 480 525 525

147 147 147 147147 197 197 197 197147 197197

CL1566 CL1566 468 468 1505 468 468 1505 468 468 1505 1505

468 468

CL1566

468 468 468 468

468 468 468 468 468 468

480 480 525 480 480 525 480 480 525 525

1505 1505

Model overview Closed - Intern Bild Artikel-Nr.

Bezeichnung

Image Bild

Article-No. Artikel-Nr.

Discription Bezeichnung

Image

Article-No.

Discription CL1580

468 468

130 130 130130 230 230 230 230130 230130 230

468 1505 468 1505

197 197 197 19797 19797 197 97 97 97 97

468 468

468 - Internes468 Dokument -

468

468 468

480 480 525 480 480 525 480 480 525 525

1505 1505 Seite 2 Seite 2

08 08 2013 08 08 2013

Dimension mm Dimension(WxDxH) (BxTxH) mm

Seite 2 Seite 2

08 08 2013 08 08 2013

Dimension (WxDxH) mm

Seite 2 2 Seite

08 08 08 2013 2013 08

210 210

CL1580

CL1580 468

468

468

468

468 1505

468

480

468

468

468 1505

468

230 230 130 130

468

197 197

468

480 480 525

Closed modellen en uitvoeringen

100-770

1200 1200

40kg 40kg

740 740

100-770

197 197 230 230

102

525

+/- 150 +/- 150

Inkl. drehbarer TV-Halterung mit CL340 integrierter Kabelführung, Drehwinkel 90°, Inkl. max.drehbarer BelastungTV-Halterung 40 kg, Rollen mit integrierter Kabelführung, Drehwinkel 90°, max. Belastung 40 kg, Rollen

100-512 100-512

1505

CL340

€ 4.899

525

CL4562

CL4562 inclusief virtual surround sound systeem CLA1

€ 1.549

480 525

1505

Inkl. aktivem Virtual Surround CL4562 Soundsystem (CLA1) Inkl. aktivem Virtual Surround Soundsystem (CLA1)

€ 2.799

525 525

Dimension (BxTxH) mm

230 230

Modellübersicht Closed - Intern Model overview ClosedClosed - Intern - Intern Modellübersicht

- Internes468 Dokument -

468 468 1505 468 1505 468

197 197

CL1567 middenvak boven open

468 468

€ 3.099

525 525

CL1567 CL1567 Mittelteil oben frei Mittelteil oben frei CL1567 CL1567 Mittelteil oben oben frei frei Mittelteil CL1567 CL1567 Mittelteil oben oben frei frei Mittelteil

€ 3.199

525 525

CL1566 CL1566

180 180 180 180180 230 230 230 230180 230230

1505 1505

CL1566 CL1566

€ 2.599

525 525

CL1563 CL1563

CL1563

€ 2.699

525 525 495 495 495 495 495495

468 468

468 468

545 545 545 545 545545

500 500 1505 500 500 1505 500 500 1505 1505

545 545 545 545 545545

468 468

495 495 495 495 495495

CL1553 open middendeel met doorlopende glasplaten

525 525

445 445 445 445 445445

CL1553 CL1553 Offener Mittelteil mit durchgehenden Offener MittelteilGlasplatten mit CL1553 CL1553 durchgehenden Glasplatten Offener Mittelteil Mittelteil mit mit Offener CL1553 CL1553 durchgehenden Glasplatten durchgehenden Glasplatten Offener Offener Mittelteil Mittelteil mit mit durchgehenden Glasplatten Glasplatten durchgehenden

520 520

468 468

480 480 525 480 480 525 480 480 525 525

445 445

468 468

468 468

445 445 445 445 445445

500 500 1505 500 500 1505

€ 2.499

230 230 230 230 130 130 130 130 230 230 130130

468 468

197 197 197 19797 97 97 97 97 19797 197

Discription Discription Bezeichnung Bezeichnung Discription Discription CL1552 CL1552 CL1552 Offener Mittelteil mit durchgehenden Offener MittelteilGlasplatten mit open middendeel CL1552 CL1552 durchgehenden Glasplatten Offener Mittelteil Mittelteil mit mit Offener CL1552 CL1552 met doorlopende glasplaten durchgehenden Glasplatten durchgehenden Glasplatten Offener Offener Mittelteil Mittelteil mit mit durchgehenden Glasplatten Glasplatten durchgehenden

CL1556 open middendeel met doorlopende glasplaten

Prijs

Dimension (WxDxH) mm Dimension (BxTxH) mm mm Dimension (BxTxH)

230 230 230 230 230 230 230 230230 230230

Article-No. Article-No. Artikel-Nr. Artikel-Nr. Article-No. Article-No.

Dimension (BxTxH) mm Dimension (BxTxH) mm Dimension (WxDxH) mm

Discription Bezeichnung Bezeichnung

197 197 197 197 197 197197 197 197 197197

Image Image Bild Bild Image Image

Internes Dokument Dokument --- Internes - Internes Dokument -

180 180180 180 180 230 230 230 230180 230230

Model overview Closed - Intern Image Article-No. Bild Artikel-Nr. Bild Artikel-Nr.

- Internes Dokument - Internes Dokument -

197 197 197 197147 197197 147 147147 147 147

Modellübersicht Closed - Intern Modellübersicht Model overview ClosedClosed - Intern - Intern Model overview ClosedClosed - Intern -- Intern Modellübersicht Closed Intern Modellübersicht Bild Artikel-Nr. Bezeichnung Standaard Model overview overview ClosedClosed Intern Model Closed --modellen Intern Modellübersicht - Intern Bild Artikel-Nr. Bezeichnung Image Article-No. Discription

520 520


1505 1505

525 525

100-770

1200

230

520

40kg

40kg 40kg

max. Belastung 40 kg, Rollen

1200

740

€ 1.199

920 920

920

+/- 150

100-770 100-770

+/-+/150 150

100-770

160 160 160 197 197 197 230 230 230

100-512 100-512 100-512

€ 999

520 520

1200 1200

Configureer zelf uw eigen Closed

430 430

1200

230 230

160 160 160 197 197 197

CL341

430

520 520

CL341 Inkl. Kabelführung, Rollen

CL342 CL342 drehbarer TV-Halterung mit incl. draaibare TV-beugelInkl. met geïntegreerd integrierter Kabelführung, Drehwinkel 90°, CL342Belastung 40 kg, Rollen max. CL342 kabelkanaal, draaihoek 90 graden, max. mit Inkl. drehbarer TV-Halterung Inkl. drehbarer TV-Halterung mit integrierter Kabelführung, Drehwinkel 90°, belastbaarheid 40 kg, zwenkwielen integrierter Kabelführung, Drehwinkel 90°, max. Belastung 40 inbegrepen kg, Rollen

€ 999

520

1200 1200

CL341 CL341 Inkl. Kabelführung, Rollen Inkl. Kabelführung, Rollen incl. kabelkanaal en zwenkwielen

Prijs

740 740

197 230

40kg 40kg

197 197 230 230

CL340 incl. draaibare kabelkanaal, draaihoek 90 graden, max. belastbaarheid 40 kg, zwenkwielen inbegrepen

100-770 100-770

+/- 150

Inkl. drehbarer TV-Halterung mit integrierter Kabelführung, Drehwinkel 90°, CL340Belastung 40 kg, Rollen max. CL340 Inkl. drehbarer TV-Halterung mit Inkl. drehbarer TV-Halterung mit Kabelführung, Drehwinkel 90°, TV-beugelintegrierter met geïntegreerd integrierter Kabelführung, Drehwinkel 90°, max. Belastung 40 kg, Rollen max. Belastung 40 kg, Rollen

+/-+/150 150

CL340

100-512 100-512 100-512

Standaard modellen met zwenkwielen (zwenkwielen niet 100% krasvrij op hout en laminaat40kgvloeren)

520 520 520

1200 1200

Prijs

Closed kan individueel samengesteld worden. Combineren is eenvoudig met de daarvoor beschikbare kastelementen en glasplaten. Stel schetsmatig zelf uw eigen Closed meubel samen. Glasplaten 505 mm breedte 1005 mm breedte 1205 mm breedte 1505 mm breedte

€ 150 € 260 € 300 € 340

Kastelementen Seite 3 500 x 130 mm 3 500 xSeite 180 Seite 3 mm 500 x 230 mm

€ 330 € 390 € 440

Kastelementen 08 08 2013 1200 x 130 mm 08 08 2013 1200 x 180 mm 08 08 2013 1200 x 230 mm

Accessoires Closed TV-beugel met geïntegreerd kabelkanaal draaibaar (T), draaihoek 90 graden, max. belastbaarheid 40 kg, voor alle modellen (m.u.v. CL340, CL341, CL342, CL1580 en modellen gecombineerd met een setup (ZE) element)

€ 660 € 770 € 880

Prijs € 399

Soundsystemen (alleen voor CL1552 en CL1567) CLA1 aktief virtual surround sound systeem incl. universele afstandsbediening CLP3 passieve centerspeaker

€ 2.999 € 549

Schuifladen voor modellen met 505, 1005 en 1505 mm breedte (per kastelement, per stuk) voor modellen met 1200 en 1205 mm breedte (per kastelement, per stuk)

€ 99 € 249

CD/DVD inzet voor schuifladen met 230 mm hoogte CDE1 voor modellen met 505 en 1505 mm breedte (120 cd’s of 48 dvd’s) CDE4 voor modellen met 1200 en 1205 mm breedte (240 cd’s of 64 dvd’s) ZU1281 infrarood link systeem voor bediening van de randapparatuur achter dichte kleppen

€ 99 € 99

€ 159

Setup-elementen (hoogte 225 mm, tussenruimte 213 mm) ZE104 voor modellen met 1005 mm breedte ZE124 voor modellen met 1205 mm breedte ZE147 voor modellen met 1505 mm breedte

€ 499 € 549 € 599

Adapter voor draadloze beeld- en geluids overdracht ZU1756 Advance Acoustic bluetooth adapter voor draadloze muziekoverdracht via bluetooth ZU1755 Apple TV voor draadloze muziek, foto en video streaming via Wifi

€ 149 € 129

103


Apple binnen handbereik. Cockpit is het elegante bijzettafeltje van Spectral. Het is niet alleen een handig laadstation voor uw mobiel apparaat van Apple of Samsung, maar het is tegelijkertijd ook de nieuwe besturingscentrale in uw woonkamer. Met ĂŠĂŠn druk op de knop kunt u vanuit uw sofa muziek, afbeeldingen, video's of websites op uw televisie of geluidssysteem oproepen.

104

Cockpit


105


Cockpit CP30 in wit glas uitgevoerd met een stofbespannen deur in zilver en een plug-in mogelijkheid voor mobiele apparaten. 106

Cockpit


Alle handige dingen bestaan uit drie. Cockpit is verkrijgbaar in drie versies: De CP10 is een minimalistisch tafeltje met een glazen voet, een glasplaat en een aluminium zuil. Het Apple-dockingstation bevindt zich onzichtbaar onder de glasplaat. De kabeldoorvoer is verborgen in de zuil. CP02 beschikt bovendien over een lade om rondslingerende spullen zoals afstandsbedieningen, flessenopeners of tv-gidsen op te bergen. In de CP30 kunt u zelfs de grootste front- of downfire subwoofers kwijt. En dankzij de in hoogte verstelbare glasplaat is er ook nog ruimte vrij voor randapparatuur, tijdschriften en meer.

Cockpit CP10 in Snow-glas met plug-inmogelijkheid voor mobiele apparaten

Cockpit CP20 in Snow-glas met plug-inmogelijkheid voor mobiele apparaten

107


Cockpit CP20 met schuiflade in 2.000 kleuren

Cockpit CP10 in 2.000 kleuren

108

Cockpit modellen en uitvoeringen


stofbespannen deur in zwart

stofbespannen deur in carbon

Cockpit CP30 in wit glas met stofbespannen deur in zilver, plug-in optie voor mobiel apparaat en plaats voor front / downfire subwoofers. Maximale subwoofer afmeting: 375 x 400 x 390 mm (B x H x D)

Mobiel apparaat in alle gewenste richtingen draaibaar, dankzij magnetisch bevestigde glasplaat (CP20 en CP30)

109


Kastenfarbe Allgemein innen: Bild

Schwarz

Deckplatte: Image Glasoberflächen: Seitenverglasung: Allgemein

Article-No. Discription Discription lackiertes Glas Schwarz (BG), Snow (SNG), Silver (SV), NCS (gegen Aufpreis) generell seitliche Verglasung an Algemene informatie den Außenseiten (LR) Schwarz

Kastenfarbe innen: Glasoberflächen: Deckplatte: Kastenfarbe innen: Seitenverglasung: Deckplatte:

Bezeichnung Bezeichnung

Dimension (BxTxH) mmlackierter Glasplatte Stahlplatte mit aufgeklebter (gleiche Glasfarbe wie Deckplatte) + Alurohr (D=30mm) Dimension (WxDxH) mm CP30: Schwarz (-BF), Silber (-SF), Carbon (-CF) Aluminiumfüße Fuß: CP10/CP20: Stahlplatte mit aufgeklebter lackierter Glasplatte (gleiche Glasfarbe wie Deckplatte) + Alurohr (D=30mm) Farben stoffbespannte Drehtür: Schwarz (-BF), Silber (-SF), Carbon (-CF) Snow (SNG), zilver (SV), gewenste NCS-kleur (10% meerprijs) Farben stoffbespannte Drehtür:

(BG), Snow (SNG), • Schwarz Glasoppervlak: Silver (SV),zwart (BG), lackiertes Glas NCS (gegen Aufpreis) CP30: Modelle • Schwarz Kastkleur binnenkant: zwart Fuß: CP10/CP20: Aluminiumfüße generell seitliche Verglasung an Stahlplatte mit aufgeklebter lackierter Glasplatte den Außenseiten (LR) • Topplaat: gelakt glas, (gleiche Glasfarbe wie Deckplatte) + Alurohr (D=30mm) lackiertes Glas CP30: zijden (LR) • Glazen zijkanten: standaard met beglazing aan de buitenste 400 400 10kg Aluminiumfüße Cockpit CP10 generellCP10 seitliche Verglasung an • denStofbespannen Modelle(LR) front: CP30 draaideur: zwart (BF) zilver (SF), carbon (CF) Außenseiten Deckglasplatte fest verklebt • Voet: CP10 en CP20: stalen plaat met opgekleefde gelakte glasplaat (dezelfde glaskeur versteckte Kabelführung durch den Fuß wahlweise mit Öffnung Smartphones (s. Zubehör) als defür topplaat) + aluminium buis (D = 30mm), CP30: aluminium voeten 400 Modelle 400

500

Seitenverglasung:

Artikel-Nr.

10kg

Cockpit CP10

Prijs

Deckglasplatte fest verklebt

360 10kg

5kg 300 360

280 360 500

€ 699

10kg

125

60

5kg 300

400

360 400

5kg 300

in vier Richtungen drehbar befestigt Deckglasplatte magnetisch opening voor mobiel apparaat,

Eventueel met versteckte Kabelführung durch den Fuß in vier richtingen draaibaar

280 360 400

125

wahlweise Öffnung Schublade,mit Push to openfür Smartphones/Tablets (s. Zubehör),

400

10kg

60

versteckte Kabelführung durch den Fuß

500

400

Deckglasplatte magnetisch befestigt

CP20 versteckte Kabelführung durch den Fuß Schuiflade, to open Cockpit CP20 CP20Push wahlweise mit Öffnung für Smartphones/Tablets (s. Zubehör), inSchublade, viermagnetisch Richtungen drehbar Push to open Glazen bovenplaat bevestigd Deckglasplatte magnetisch befestigt Verborgen kabeldoorvoer in de voet Cockpit CP20 CP20

€ 499

500

Schublade, Push to open

360

400 60

Cockpit CP20 CP20 Eventueel met opening voor mobiel apparaat

10kg

360 400

280

360

360

360

360

500

wahlweise mit Öffnung für Smartphones (s. Zubehör) Cockpit CP10 CP10 CP10 Deckglasplatte fest verklebt Glazen bovenplaat vast verlijmd versteckte Kabelführung durch den Fuß Verborgen kabeldoorvoer de voet wahlweise mitin Öffnung für Smartphones (s. Zubehör)

360 400

500

versteckte Kabelführung durch den Fuß

125

CP10

Modellen

wahlweise mit Öffnung für Smartphones/Tablets (s. Zubehör), in vier Richtungen drehbar

Accessoires

Max. Größe des Subwoofers: 375 x 400 x 390 mm (B x H x T) wahlweise mit Öffnung für Smartphones/Tablets (s. Zubehör),

475

407

332 69 268 133

396

450 409 Ø250

450 396

450

450

475

409 Ø250

475

450

407

450 50kg

396

407

Passend für diverse Subwoofer (z.B. von Samsung, Bose, Loewe) Deckglasplatte magnetisch befestigt Max. Größe des Subwoofers: 375van x 400Samsung, x 390 mm (B xBose, H x T) Loewe) Subwooferöffnung und Kabelöffnung im Boden Geschikt voor diverse subwoofers (bijv. wahlweise mit Öffnung für Smartphones/Tablets (s. Zubehör), Glasfachboden höhenverstellbar Maximale grootte van de subwoofers: 375 x 400 x 390 mm (b x h x d) in vier Richtungen Passend für diversedrehbar Subwoofer (z.B. von Samsung, Bose, Loewe)

50kg 409 Ø250

332 69 268 133

Glasfachboden Stoffbespannte höhenverstellbar Drehtür, Push to open

€ 999

50kg

332 69 268 133

CP30 CP30 Cockpit CP30 Met stofbespannen draaideur, push open Stoffbespannte Drehtür, Pushto to open Deckglasplatte magnetisch befestigt Glazen bovenplaat magnetisch bevestigd Subwooferöffnung und Kabelöffnung im Boden subwoofer uitsparing en kabeldoorvoer in de bodem Glasfachboden CP30 Cockpit CP30 höhenverstellbar Bodem van hetPassend vak infürglas en hoogteverstelbaar diverse Subwoofer von Samsung, Bose, Loewe) Stoffbespannte Drehtür, Push (z.B. to open Max. Größe des Subwoofers: x 400 x 390 mm (B x H x T) Deckglasplatte magnetisch befestigt Eventueel met opening voor mobiel375 apparaat, wahlweise mit Öffnung fürKabelöffnung Smartphones/Tablets CP30 Cockpit CP30 Subwooferöffnung und im Boden(s. Zubehör), in vier richtingen draaibaar in vier Richtungen drehbar

Prijs

in vier Richtungen drehbar

Adapter voor draadloze beeld- en geluids overdracht ZU1756 Advance Acoustic bluetooth adapter voor draadloze muziekoverdracht via bluetooth ZU1755 Apple TV voor draadloze muziek, foto en video streaming via Wifi ZU1281 infrarood link systeem Seite 1 voor bediening van de randapparatuur achter dichte kleppen

€ 159

iPhone®, iPod® and iPad® are registered trademarks of Apple Inc.

29 07 2013

Modellübersicht Cockpit INTERN.pdf

Openingen voor mobiel apparaat Seite 1 Hiervoor heeft u een dockingkit nodig (niet meegeleverd)

zonder

iPhone®, iPod® and iPad® are registered trademarks of Apple Inc.

29 07 2013 extra

Modellübersicht Cockpit INTERN.pdf

CP10: Modellübersicht Cockpit INTERN.pdf

CP20 en CP30: Opening voor tablet (ip2) compatibel voor iPad 2/3 Opening voor smartphone 5" (ip5) compatibel met alle iPhone-, iPod-, iPod Touch-modellen en Samsung Galaxy S2/S3/S4 Opening voor tablet 8" (ip5) compatibel met iPad Mini, Samsung Galaxy Note 2, Tab 2 7.0 en Note 8 Opening voor tablet 10" (ip10) compatibel met iPad 4 Opening voor tablet 10" dwars (ip10q) compatibel met Samsung Galaxy Tab 2 10.1 en Note 10.1

Cockpit modellen en uitvoeringen

kosten

iPhone®, iPod® and iPad® are registered trademarks of Apple Inc.

Seite 1

Opening voor smartphone 5" (ip5) compatibel met iPhone 4 / 4S / 3G / 3GS, iPod Touch 2. / 3. / 4. Gen. en iPod nano 5. Gen. (Video) Opmerking: met optionele adapter ook geschikt voor iPad Mini en iPad4 (ZU1797 bzw. ZU1799)

110

€ 149 € 129

29 07 2013


Accessoires Dockingkit met Apple ZU1752 Dockingkit 1, Apple, iPhone 3/4, Audio (CP10, CP20 & CP30) Inhoud: Apple Universal Dock (inclusief Power Adapter + IR-Remote), Apple Component AV Cable, Component Kabel 3m, audiokabel 2,5m Functie: laden, geluidsoverdracht, beeldoverdracht1 (analoog-cinch) Mobiel apparaat: iPhone 3/4, iPod Touch 2/3/4, iPod nano 5 Tip: Om het dockingstation van op afstand te bedienen, heeft u het IR-Link ZU1281 nodig.

Prijs

€ 119

ZU1797 Adapter Apple iPhone 5, iPod Touch 5, iPad Mini (CP10, CP20 & CP30) Voor Dockingkit 1 (30-pin op Lightning) Functie: laden + geluidsoverdracht Mobiel apparaat: iPhone 5, iPod Touch 5, iPad Mini

€ 119

ZU1799 Adapter Apple iPad 4 (CP10, CP20 & CP30) Voor Dockingkit 1 (30-pin op Lightning) Functie: laden + geluidsoverdracht Mobiel apparaat: iPad 4

€ 119

ZU1806 Dockingkit 20, Apple, iPhone 5, HDMI (CP20 & CP30) Inhoud: Aluminium Dock incl. 3,5mm klinkenkabel + Apple Lightning Digital AV Adapter HDMI, USB-verlengsnoer 1,8m, audiokabel 3m (2x cinch, 1x klink), Apple iPad 12W-USB Power Adapter EU, HDMI-verbindingssnoer 2m, Apple Lightning Kabel Functie: laden, muziek-, beeld- en video-overdracht¹ ² (analoog-cinch en HDMI) Mobiel apparaat: iPhone 5, iPod Touch 5

€ 199

ZU1807 Dockingkit 21, Apple, iPad Mini, HDMI (CP20 & CP30) Inhoud: Aluminium Dock incl. Apple Lightning Digital AV Adapter HDMI, USB-verlengsnoer 1,8m, Apple iPad 12W-USB Power Adapter EU, HDMI-verbindingssnoer 2m, Apple Lightning Kabel Functie: laden, geluidsoverdracht2, beeldoverdracht1 2 (HDMI) Mobiel apparaat: iPad Mini

€ 199

ZU1796 Dockingkit 3, Apple, iPad2/3 (CP20 & CP30) Inhoud: Apple iPad2/3 Dock, Apple Component AV Cable, Component Kabel 3m, audiokabel 2,5m, Apple iPad 12W-USB Power Adapter EU Functie: laden, geluidsoverdracht, beeldoverdracht1 (HDMI) Mobiel apparaat: iPad 2/3

€ 119

ZU1808 Dockingkit 22, Apple, iPad 4, HDMI (CP20 & CP30) Inhoud: Aluminium Dock incl. Apple Lightning Digital AV Adapter HDMI, USB-verlengsnoer 1,8m, Apple iPad 12W-USB Power Adapter EU, HDMI-verbindingssnoer 2m, Apple Lightning Kabel Functie: laden, geluidsoverdracht2, beeldoverdracht1 2 (HDMI) Mobiel apparaat: iPad 4

€ 199

Dockingkit met Samsung ZU1780 Dockingkit 14, Samsung, Galaxy S2 Inhoud: Aluminium Dock incl. Samsung HDTV Adapter, HDMI-verbindingssnoer 2 m, USB-verlengsnoer 1,8 m, Power Adapter Galaxy S2, S3 Functie: laden, muziek-², beeld- en video-overdracht¹ ² (HDMI) Mobiel apparaat: Galaxy S2

€ 159

ZU1779 Dockingkit 13, Samsung, Galaxy S3, Note2 Inhoud: Aluminium Dock incl. Samsung HDTV Adapter, HDMI-verbindingssnoer 2 m, USB-verlengsnoer 1,8 m, Power Adapter Galaxy S2, S3 Functie: laden, muziek-², beeld- en video-overdracht¹ ² (HDMI) Mobiel apparaat: Galaxy S3, Galaxy Note 2

€ 159

ZU1805 Dockingkit 16, Samsung, Galaxy S4, Note8 Inhoud: Aluminium Dock incl. Samsung HDTV Adapter, HDMI-verbindingssnoer 2 m, USB-verlengsnoer 1,8 m, Power Adapter Galaxy S4/Note8 Functie: laden, muziek-², beeld- en video-overdracht¹ ² (HDMI) Mobiel apparaat: Galaxy S4, Galaxy Note 8

€ 159

ZU1781 Dockingkit 15, Samsung, Galaxy Note 10.1 Inhoud: Aluminium Dock incl. Samsung HDTV Adapter, HDMI-verbindingssnoer 2m, USB-verlengsnoer 1,8m, Power Adapter Samsung 30Pin/USB Functie: laden, muziek-², beeld- en video-overdracht¹ ² (HDMI) Mobiel apparaat: Galaxy Note 10.1, Galaxy Tab 2 7.0, Galaxy Tab 2 10.1

€ 159

1 in functie van toestel en softwareversie; 2 tv vereist

111


Heeft u vandaag al iets gepland. Catena is het individueel planbare homecinema en loungemeubel van SPECTRAL. Met kastelementen beschikbaar in verschillende breedten, hoogten en diepten. Met kleppen, deuren of schuifladen. Met een hoogwaardige lederen zitelementen voor loungeruimtes. Met verschillende ophangmogelijkheden voor flatscreen TV’s. En met het geïntegreerde virtual surround soundsysteem voor een indrukwekkende geluidsbeleving zonder wirwar van kabels, zichtbare luidsprekers, subwoofer en receiver.

paneel met TV-wandsteun met geïntegreerde kabeldoorvoer

optioneel: paneel/sokkel met indirecte led-verlichting

112

Catena

geïntegreerd virtual surround soundsysteem CTA1


hangkasten met deuren in verschillende uitvoeringen voorzien van hoogwaardig scharniermechanisme

Kastelementen in verschillende breedten en hoogten. Hoogwaardig scharniermechanisme met een gedempt open en sluitsysteem. Alternatief: schuiflade met soft-touch sluitsysteem

sokkel of wandmontage

Met ons planningmagazine Catena stelt u zelf uw Catena stapsgewijs samen. Dit magazine is als pdf te downloaden op www. spectral.nl. Maar u kunt ook een bezoek brengen aan een van onze Catena-dealers. Samen met u kunnen zij het meubel op de computer in 3D ontwerpen om uw Catena-droom te realiseren.

Catena is enkel beschikbaar bij geautoriseerde Catena-DEALERS

113


Van kleinmeubel tot compleet TV wandmeubel. Catena is veel meer dan alleen een mooi TV meubel. Dankzij een grote verscheidenheid aan kastelementen zijn deze toepasbaar in de complete woonkamer en kantoorruimte. Als zitbank, roomdivider of zoals hier als wandkast, de mogelijkheden van Catena zijn eigenlijk onbegrenst.

114

Catena Installatieopties


draaibare TV-beugel

ge誰ntegreerd virtual surround soundsysteem CTA2

115


De innerlijke waarde van Catena. Catena beheerst de kunst van het camoufleren tot in de puntjes. Achter de met stofbespannen fronten is een virtual surround systeem verborgen dat zijn weerga niet kent. Horizontale kabeldoorvoeren tussen de kastelementen maakt het mogelijk om randapparatuur met elkaar te verbinden en stekkerdozen vinden eenvoudig hun plek achter in het meubel. Kabelgordijnen aan de achterzijde van het meubel voorkomen dat je van binnenuit door het meubel heen kijkt en houden stof van de achterzijde buiten de deur. Vakken zonder randapparatuur krijgen een gesloten achterwand.

De keuze is er uit een ĂŠĂŠndelig (CTA1) of een vierdelig (CTA2) virtual virtual surround soundsysteem met beduidend meer volumen.

draaibare TV-beugel met aluminium kabelkanaal, voldoende plaats voor stekkerdozen en horizontale kabelboringen voor een eenvoudige verkabeling van randapparatuur kabelgordijn voor het verstoppen van de wirwar aan kabels achter de apparatuur

116

Catena Technology Integration


Dankzij de met stofbespannen kleppen kunnen centre luidsprekers en subwoofer in het meuebel plaats nemen en van daaruit hun geluid weergeven. Een ander voordeel van de met stofbespannen kleppen is dat randapparatuur gemakkelijk hun warmte kwijt raken en dus niet oververhit raken.

117


Eerst een grote zitbank. Naast de in serie geproduceerde glasplaten zijn er voor Catena ook kwaliteits lederen zitelementen gemaakt van zacht, duurzaam leer. Zo wordt Catena een stijlvolle en comfortabele zitbank voor woonkamer, kantoor en loungeruimte.

kwaliteits lederen zitelement

118

Catena Lederen stoelhoezen


Vervolgens een grote bioscoop. Licht uit, schuiflade open, beamer aan en film afspelen. Zo eenvoudig veranderd Catena in een indrukwekkende thuisbioscoop. De juiste atmosfeer in de ruimte regelt u vervolgens met de multicolor led-verlichting. Met een druk op de knop van de bijgeleverde afstandsbediening tovert u elke gewenste kleur voor de dag maar kunt u de kleuren ook automatisch laten wisselen. De sterkte van het licht is instelbaar.

ge誰ntegreerd virtual surround soundsysteem CTA2 voor een indrukwekkende geluidsbeleving zonder zichtbare speakers of rondslingerende kabels

beamer-schuiflade voor de Hitachi速 Ultimate Short Throw projector: CP-AW250NM, CP-A221NM, CP-AW251NM en CP-A301NM. Voor een thuisbioscooop ervaring zonder ingewikkelde beamer-installatie en investeren van meterslange kostbare kabels

indirecte verlichting dankzij de met afstandsbediening dimbare multi-color-led lijsten

Catena Verlichting

119


120

Catena Projector oplossingen


Presenteren vanuit de schuiflade. Een professionele indruk is eenvoudig gemaakt met de integreerbare beamerschuiflade van Catena. Van buiten-af onzichtbaar, is de beamer met het uittrekken van de lade binnen enkele seconden operatief. Combineer de beamer met een ge誰ntegreerd soundsysteem en Catena is uitermate geschikt voor trainingsruimten, vergaderruimten en kantoren. Niet langer tijdrovende voorbereidingen, Catena staat altijd paraat.

Mobiele Catena beamer rolcontainer voor diverse ruimtes inzetbaar

121


De klok rond geopend. U zoekt een open TV-meubel van glas en metaal, waarin uw TV- en Hi-Fi-apparatuur perfect tot zijn recht komt? Spectral biedt u met Tray, High-End, Floor, Screen, Panel en de Spectral-klassiekers Sideboard, Straight, Corner en Cube voor iedere wens een passende oplossing. Naar keuze met zwenkwielen of vaststaand, met twee, drie of meer glasplaten, met of zonder draaibare TV-beugel; u zegt het maar!

Tray

High-End

122

Spectral Open TV meubels

Floor

Screen

Panel

Sideboard


Tray is de nieuwe standaard, voor strak vormgegeven tv stands met glasoppervlakken beschikbaar in ruim 2000 unieke wenskleuren. Dankzij de compacte constructie is Tray de ideale oplossing voor de slaapkamer, vergaderruimte of hotelkamer, waar voor grote ruimte innemende tv tafels geen plaats is. Dankzij de verzonken zwenkwielen kan de tv stand flexibel in de ruimte verplaatst worden. Een universele adapter zorgt ervoor, dat nagenoeg de meeste flatscreens zich direct aan de Tray helemaal thuisvoelen. Alle kabels verdwijnen eenvoudig uit het zicht dankzij de makkelijk afneembare kabelgoot aan de achterzijde van de Tray tv stand.

Straight

Corner

Cube

Het magazine voor open glazen TV meubels is online beschikbaar op spectral.nl

123


Gewoon inpluggen, opladen en afspelen: De docking-oplossingen van Spectral. Bij veel van zijn meubels biedt Spectral docking-oplossingen voor de mobiele apparatuur van Apple en Samsung. De docks en de bijbehorende kabels worden onder de glasplaat van het meubel aangebracht. Smartphones of tablets worden via een uitsparing in het glasoppervlak eenvoudig ingeplugd.. Opgeslagen inhoud zoals muziek, foto's en video‘s kunnen nu direct worden overgedragen naar de TV of het geluidssysteem. De apparaten worden daarbij automatisch opgeladen.

Apple iPhone 3G/3GS/4/4S Apple iPod Touch 2/3/4 Apple iPod nano 5

Apple iPhone 5 Apple iPod Touch 5

Samsung Galaxy S2/S3/S4 Samsung Galaxy Note 2

Samsung Galaxy Note 10.1 Samsung Galaxy Tab 2 7.0/10.1

Hoogwaardig. Uitwisselbaar. Toekomstgericht. Spectral ontwikkelt en produceert zijn docks in de eigen fabriek in Duitsland. De behuizing wordt uit een massief aluminium blok gefreesd, het oppervlak glasparel-gestraald en gelakt. Voor de signaaloverdracht gebruikt Spectral uitsluitend originele accessoires van Apple en Samsung. Opdat uw meubel toekomstgericht blijft, ontwikkelt Spectral continu nieuwe docks voor de actuele mobiele apparaten van Apple en Samsung. Dankzij uniforme maten kunnen de docks altijd zonder speciaal gereedschap worden vervangen (afhankelijk van het meubel, van onderen of van boven).

124

Spectral Accessoires

Apple iPad 2/3/4 Apple iPad Mini


Zorg dat u de juiste aansluiting niet mist. Dankzij de add-on adapters voor Apple. Opdat u meerdere Apple apparaten naast elkaar kunt gebruiken of probleemloos van een iPhone 4 naar een iPhone 5 kunt upgraden, heeft Spectral elegante, add-on adapters ontwikkeld. De adapters verbinden de Apple Universal Dock (30-polige aansluiting) met nieuwe Apple apparaten (Lightning-aansluiting). Zo kan Mama haar iPhone 4 inpluggen, Papa zijn iPhone 5 zijn iPhone 5 laden en dochterlief met haar iPad Mini naar muziek luisteren. En de gezamenlijke iPod Touch past natuurlijk ook.

iPhone 5

iPad 4

iPhone 3G/3GS/4/4S

iPad Mini

Luidspreker en beamerstaanders

CD- en DVD-rekken

Tv-wandconsoles

De dockingstations en adapters van Spectral worden continu verder ontwikkeld. De recentste dockingoplossingen vindt u op spectral.eu/nl/dockfinder

Kabelkanalen

Cleaning products

Het magazine voor accessoires is online beschikbaar op spectral.nl 125


Kwaliteit tot in detail. Made in Germany Waar steeds meer meubelfabrikanten hun productie naar het Verre Oosten verplaatsen en daarmee inleveren op kwaliteit, blijft SPECTRAL zijn meubelen juist uit het oogpunt van kwaliteit in Duitsland produceren. Met onze nieuwe productiefaciliteit brengen we de kwaliteit van de meubels op een nog hoger niveau en kunnen we uw specifieke meubelwensen omzetten in werkelijkheid.

Hoogwaardig en robuust Wij gebruiken uitsluitend de beste materialen, scharnieren en sluitwerk. Alle bevestigingen worden zelf gedraaid, het RVS wordt handmatig gepolijst en aluminium wordt fijn geslepen en gelakt.

126

SPECTRAL kwaliteit

Krasvast en duurzaam De gekleurde, gelakte glasoppervlakken van SPECTRAL zijn hoogwaardig, krasvast en gemakkelijk te reinigen.


Spectral Showroom Nederland Bezoek en beleef zelf de grootste SPECTRAL Showroom van de Benelux, gevestigd in Harderwijk in het centrum van het Nederland. Hier beleeft u de complete SPECTRAL collectie tot in detail met daarbij speciaal ingerichte soundstudio‘s voor het beluisteren van de verschillende SPECTRAL soundsystemen. De actuele openingstijden vindt u op www.spectral.nl

SPECTRAL Showroom

127


Meer kleuren dan een regenboog.

Glasoppervlak in meer dan 2.000 kleuren In vergelijking met de gelakte oppervlakken van andere fabrikanten staan de gekleurde en gelakte glasoppervlakken van Spectral echt voor kwaliteit. Bovendien zijn ze ook veel krasbestendiger en onderhoudsvriendelijker. Naast de drie standaard kleuren zilver (SV), Snow (SNG) en zwart (BG) kunt u ook kiezen uit meer dan 2.000 unieke NCSkleuren met behulp van een NCS-kleurenwaaier. Een kleurenmonster voor het glaswerk kan besteld worden in de Spectral-webstore of bij een Spectral-dealer. Wanneer u tot de aankoop van een meubel overgaat, wordt de prijs van het monster in mindering gebracht. Gesatineerd glas Cocoon, Scala en de Spectral Music Box zijn ook verkrijgbaar met gesatineerd glas. Hierdoor krijgt uw meubel een matte en bijzonder stijlvolle look. Natuurlijke varianten Glas is een product uit natuurlijk grondstoffen en kan productietechnische afwijkingen vertonen. Afhankelijk van de samenstelling van het glas, de glasdikte en de lichtinval kunnen kleurverschillen optreden. De kleur kan bij levering gering afwijken van het glasmonster. Bij nalevering van glasplaten zijn seriematige kleurverschillen mogelijk en niet uit te sluiten.

Kleuren voor stofbespannen fronten De beschikbare stofbespannen kleppen en soundfronten zijn in drie kleuren beschikbaar: zwart (BF), zilver (SF) en carbon (CF). De stof stofbespannen panelen voor Brick zijn enkel in zwarte (BF) uitvoering.

128

SPECTRAL kleuren


129


Hartelijk dank aan Angela en Carsten Gieck voor hun fantastische locatie, Michael Köckritz en zijn team van ramp voor de inspiratie. Tanja Hordes voor de geweldige figuratie Steffen Jahn voor zijn waanzinnige foto‘s Herbert Strobel van Schauwerk voor de sfeervolle styling.

Technische (model)wijzigingen, drukfouten of drukkleur afwijkingen en tussentijdse advies verkoopprijzen voorbehouden.

Los exemplaar € 5,00 1e druk iPhone, iPod and iPad are registered trademarks of Apple, Inc. Samsung, Galaxy S and Galaxy Note are trademarks of Samsung Electronics Co., Ltd.

SPECTRAL Audio Möbel GmbH Robert-Bosch-Str. 1–5, 74385 Pleidelsheim, Germany Telefon: +49 7144 88418-80, Fax: +49 7144 88418-40 E-Mail: info@spectral.eu

spectral.eu

Cinemate 1SR and Lifestyle 135 are registered trademarks of Bose. Sonos Playbar and Sub are registered trademarks of Sonos, Inc.

FSC® C006765


SPECTRAL B.V. NEDERLAND Nobelstraat 29, 3846 CE Harderwijk, Telefoon: 0341 46 22 00, Fax: 0341 46 22 09 E-mail: verkoop@spectral.nl, www.spectral.nl

Expert Naaldwijk  
Expert Naaldwijk