__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Producten met passie. Innovaties vanuit ervaring.

Wisman Techniek


www.wisman-techniek.nl


‘Al jaren een begrip in heel Nederland’ Wisman Techniek Sinds Wisman Techniek de Kabelschlepp kabelrups in de Benelux introduceerde is zij al meer dan 40 jaar specialist als leverancier van kabelbescherming en kabelgeleiding. In ons logistieke magazijn worden kabelrupsen op klantspecificatie samengebouwd en geassembleerd. Daarnaast garandeert de grote voorraad en onze efficiënte logistieke diensten ook de snelst mogelijke levertijden. Naast onze telefonische helpdesk bezoeken onze technische adviseurs u voor een vrijblijvend advies. Wij denken graag met u mee en zoeken samen met u de meest economische oplossing en kijken ook naar duurzaamheid en betrouwbaarheid van de toepassing.

Als totaalleverancier ontwikkelen en bieden wij oplossingen voor specifieke problemen of leveren wij totaal oplossingen van de ontwikkeling tot de uitvoering.

Wisman Techniek is importeur en leverancier van:  Kabelschlepp Kabelrupsen en kabelrupssystemen in kunststof en stalen uitvoering Hoogflexibele kabels speciaal voor bewegende toepassingen.

 Reiku Kabel beschermslangen

 Cabtra Kabel invoersystemen

 Wisman Maintenance Installatie, onderhoud en instandhouding van kabelrupssystemen. Wisman Maintenance voert deze voor alle merken kabelrupsen uit.

 Wisman Projecten en specials Door de combinatie in ons leveringsprogramma zijn wij in staat projecten van idee tot realisatie uit te voeren.

Wisman Techniek, al jaren een begrip in Nederland

www.wisman-techniek.nl www.wisman-techniek.nl


www.wisman-techniek.nl


Kabelschlepp ‘de uitvinder van de kabelrups’. Kabelschlepp

Kabels

Kabelschlepp, in 1953 de uitvinder van deimporteur kabelrups, behoort alin vanaf het Met trots is Wisman al vanaf het eerste moment van Kabelschlepp Nederland. eerste moment tot het vaste leveringsprogramma van Wisman Techniek.

Speciaal voor flexibele toepassingen heeft Kabelschlepp een leveringsprogramma kabels ontwikkeld in kabelrupsen. De kabels uit het Kabelschlepp programma voldoen aan hoge kwaliteitseisen voor de zekerstelling van de beschikbaarheid van de installaties. De kabels zijn betaalbaar, hebben een hoge flexibiliteit en zijn bijzonder duurzaam en zijn conform geldende normen en richtlijnen.

Kabelschlepp kabelrupsen worden in Nederland geleverd in twee materialen kunststof en staal. Hieronder ziet u een aantal eigenschapen van de kunststof en stalen Kabelrupsen:

Kunststof Kabelrups

Kunststof Stalen kabelrupsen zijn leverbaar in standaard maten of in variabele uitvoeringen. De standaard kabelrupsen zijn leverbaar uit voorraad, zijn • Stegbreedte naar klantspecificatie voordelig en verkrijgbaar in vele verschillende afmetingen en varianten. • 4 geschroefd voor extreme belastingen Met •de kunststof Vario-lijn is een kabelrups in vele afwijkende maten Aluminium deksel mogelijk leverbaar. Groot voordeel hierbij is dat Wisman praktisch elke gewenste • Verschroefde scharnierverbinding mogelijk klantspecificatie en maatvoering realiseren. • Verschillende indeling voor kabels enkan slangen mogelijk • Robuuste zijbanden uit verzinkt staal of RVS (verschillende soorten RVS mogelijk) • Vervangbare glijschoenen van hoge kwaliteit Stalen Kabelrups • Verschillende aansluitstukken mogelijk met of zonder trekontlasting. De keuze voor een kunststof of stalen ketting is hoofdzakelijk afhankelijk Kabels en Toebehoren

Meer dan 1500 verschillende kabeltypen en varianten zijn uit voorraad leverbaar zonder beperkingen van minimale afnamelengtes Uiteraard kunt u voor het juiste en vrijblijvende advies voor alle Kabelschlepp producten altijd bij ons aankloppen.

van de omstandigheden waarbinnen ze moet functioneren. Niet alleen als •Meer daneen 100 types hoogflexibele kabelslengte die 7 miljoen keer getest zijn. u denkt aan grote vrijdragende en lange levensduur, kiest u in veel situaties voor een stalen ketting. Maar ook bij toepassingen in de offshore, of overige extreme omgevingsinvloeden hebben stalen kabelrupsen zich ruimschoots bewezen. De stalen kabelrupsen zijn leverbaar in verschillende staal en RVS kwaliteiten.

www.wisman-techniek.nl www.wisman-techniek.nl


www.wisman-techniek.nl


Cabtra ‘innovatief en creatief’ Cabra is ons huismerk voor kabeldoorvoersystemen en EMCafschermingscomponenten. De producten zijn ontworpen om kabels door te voeren die voorzien zijn van een connector/stekker en standaard kabels ter vervanging van de standaard wartels/ doorvoersystemen. Wereldwijd is er expertise en kennis van partners die in contact staan met elkaar en zo de benodigde kennis uitwisselen. Wisman techniek is partner voor de Nederlandse markt. Kabeldoorvoersystemen (standaard of ATEX) Overal waar een veilige verbinding van de machine naar de apparatuur nodig is, heeft Cabtra een uitstekende oplossing. Zelfs in toepassingen waar extreme vocht, stof, water, trillingen of extreme temperaturen voordoen, bieden wij een fijne, robuuste en niet te vergeten betrouwbare oplossingen. De split wartels maken gebruik van hetzelfde split design en zijn ook voor geconfectioneerde kabels. Al deze producten bieden een perfecte oplossing voor het doorvoeren. De producten van Cabtra zijn exclusief geproduceerd door onze Italiaanse partner DetasUltra, een business divisie van DETAS S.p.A.

Trekontlastingen Trekontlasting van Cabtra zijn in diverse varianten te verkrijgen met verschillende montage varianten. EMC / EMV- Kabel klemmen Cabtra heeft in zijn portfolio ook innovatieve oplossingen voor EMC / EMV-kabel geaarde toepassingen, gemaakt voor een betrouwbare en effectieve aarding. Accessoires voor paneelbouw Voor paneelbouwers biedt Cabtra een groot assortiment met diverse toepassingen en accessoires. Allemaal ontworpen voor tijdbesparende en efficiënte montage montagetoepassingen methoden.

De producten van Cabtra zijn exclusief geproduceerd door onze Italiaanse partner DetasUltra, een divisie van DETAS S.p.A. www.wisman-techniek.nl www.wisman-techniek.nl


www.wisman-techniek.nl


Kwaliteitsproducten voor standaard en bijzondere toepassingen Reiku is al sinds 1969 specialist op het gebied van kabel bescherming. Van flexibele ommantelingen, hittebestendige sleeves tot aan hoogflexibele beschermslangen met bijhorende accessoires. Niet alleen door het uitgebreide leveringsprogramma, maar voornamelijk door de expertise op het gebied van kabelbescherming is Reiku nu een toonaangevende fabrikant in Europa.

Hittebestendiging Omdat kabels soms worden blootgesteld aan extreem hoge temperaturen en hier dus extra bescherming nodig hebben biedt Reiku ook hittebestendige oplossingen. Tot maar liefst 1000 ÂşC zijn kabels beschermd. Deze bescherming kan op klant specifieke wens/vorm worden aangeleverd, maar ook, standaard, op rol.

Robotica

Sleeves Wat niet kan ontbreken binnen het assortiment van Reiku zijn de sleeves, ook wel in de volksmond genoemd: ‘flexibele kousen’. Dit om snel en gemakkelijk kabels te bundelen.

Reiku is o.a. actief in de robotica en automatisering. In dit segment wordt de klant een specifieke configuratie aangeboden, omdat de Reiku toepassing uiteraard afhankelijk is van verscheidene factoren. Zo wordt er bv. gekeken naar bewegingen/rotaties.

Systeem ommantelingen Bij bundelen en beschermen van kabels worden vaak flexibele ommantelingen van Reiku toepast. Dit zijn hoezen die om bestaande kabelpakketten kunnen worden gemonteerd, met diverse materialen en sluitingsvarianten.

Accessoires Grote kracht van het Reiku assortiment zijn de vele bevestiging- en connectieaccessoires. Voor elke toepassing de juiste, denk hierbij aan: wartels, splitters, kabelverdelers, trekontlastingen, protectors, veersystemen en allerlei houders/bevestiging methodes.

www.wisman-techniek.nl


www.wisman-techniek.nl


‘Omdat stilstand geen optie is!’ Wisman Maintenance Wisman Maintenance is dé specialist voor het installeren van kabelrupsen en complete kabelrupssystemen. In combinatie met andere producten uit ons leveringspakket zijn wij is staat projecten uit te voeren van idee tot oplevering.

Wisman Projecten en specials Wisman Techniek heeft in de voorbije jaren bewezen om bij grote projecten een goede en betrouwbare partner te zijn. Diverse aansprekende referentieprojecten hebben wij uitgevoerd.

Daarnaast voeren wij preventieve inspecties en periodiek onderhoud uit op diverse installaties. Hiermee wordt de levensduur van systemen vergroot maar bovendien stilstand door calamiteiten beperkt.

Ook voor specifieke vraagstukken denken wij graag mee om tot een goede oplossing te komen.

Wisman Maintenance is merkonafhankelijk en voert onderhoud uit voor alle merken kabelrupsen in zowel binnenland als buitenland. Wisman Maintenance is bovendien partner van Tsubaki Kabelschlepp voor het uitvoeren van gezamenlijke internationale projecten.

www.wisman-techniek.nl www.wisman-techniek.nl


Wisman Techniek De Vente 10 7261 ST Ruurlo  088 002 35 00  088 002 35 99  www.wisman-techniek.nl  verkoop@wisman-techniek.nl

www.wisman-techniek.nl

Profile for WismanTechniek

Wisman Techniek, Producten met passie. Innovaties vanuit ervaring.  

Wisman Techniek, Producten met passie. Innovaties vanuit ervaring.  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded