Page 1

Echipamente de protecție și de lucru Siguranța ta, prioritatea noastră

utildeco.ro


DE LA GÂND LA ÎMPLINIRE Acum 16 ani, Fundația Alături de Voi România a început să construiască o viziune inovativă de incluziune socială pentru România. O viziune care demonstrează prin rezultate concrete că viitorul capitalismului sunt afacerile sociale. Un tânăr dintr-un centru de plasament sau cu dizabilitate poate ajunge un angajat model, printr-un pachet integrat de servicii sociale și poate produce valoare în comunitate. Totul începe în Clubul Tinerilor, centrul de zi unde copiii din grupuri vulnerabile își încep călătoria spre o viață normală, prin activități educaționale și vocaționale. La vârsta majoratului, ei pot alege să lucreze în atelierele UtilDeco sau să migreze spre piața liberă a muncii prin agenția noastră, JobDirect. Am reușit în acești ani să oferim servicii sociale, educaționale și de ocupare la peste 150.000 de persoane defavorizate. Indiferent ce cumperi de la noi, investim întreg profitul în proiecte atât de necesare în comunitățile sărace din România.

alaturidevoi.ro 2


3


4


Există meserii periculoase?

Poate doar meseriași insuficient de bine protejați!

5


PRODUSE DE CEA MAI BUNĂ CALITATE LA PREȚURI COMPETITIVE UtilDeco îți oferă soluții complete și profesionale de protecție, din toate domeniile de activitate ce presupun risc sporit de accident.

6


PROTECȚIA CAPULUI PRIN ECHIPAMENTE DE CALITATE Riscul accidentelor la nivelul capului este foarte mare în orice mediu de lucru industrial. Noi înțelegem acest lucru și te echipăm adecvat pentru a face față și celor mai extreme situații. Am selectat cu maximă atenție căști de protecție și accesorii pentru protecția ochilor și a urechilor, pentru ca tu să găsești cu ușurință produsul potrivit, adaptat bugetului tău, dar și nivelului de protecție cel mai ridicat.

7


ÎMBRĂCĂMINTE DE PROTECȚIE DUPĂ CELE MAI EXIGENTE STANDARDE Siguranța este cel mai de preț aspect atunci când lucrezi, deoarece ai nevoie de protecție permanentă, atât pentru a-ți duce la bun sfârșit activitățile, cât și pentru a ajunge în siguranță lângă cei dragi. UtilDeco îți pune la dispoziție echipamente de protecție confortabile, versatile și care îți oferă un nivel de protecție ridicat. Întotdeauna găsim echilibrul perfect între protecție, confort și fashion și iți oferim o varietate de produse din gamele Cerva, Sir Safety, Portwest și marca proprie, UtilDeco: ➢ Combinezoane de lucru; ➢ Costume de lucru; ➢ Halate de protecție; ➢ Jachete de lucru; ➢ Pantaloni de lucru; ➢ Șorțuri de protecție; ➢ Tricouri de lucru; ➢ Veste de protecție; ➢ Accesorii.

8


MĂNUȘI ȘI ÎNCĂLȚĂMINTE DE PROTECȚIE CALITATE SUPERIOARĂ ȘI STANDARD ISO 20345:2011 Oricare ar fi activitatea în care te implici, siguranța mâinilor tale poate fi pusă în pericol în cazul unor incidente neprevăzute. UtilDeco pune pe primul plan siguranța și sănătatea și îți oferă o gamă extinsă de mănuși la standarde de protecție impuse de normele UE: ➢ Protecție chimică; ➢ Protecție frig; ➢ Protecție mecanică; ➢ Protecție tăiere; ➢ Protecție termică; ➢ Unică folosință sau uz general. Activitățile tale zilnice pun în pericol și cauzează discomfort picioarelor tale, Dacă iți dorești pantofi de lucru productivi, care să îți ofere protecție și confort, cu siguranță vei fi încântat de oferta noastră variată: ➢Bocanci de protecție; ➢Cizme de protecție; ➢Pantofi de protecție; ➢Saboți de protecție; ➢Sandale de protecție.

9


GRAFICĂ ȘI PERSONALIZARE UNIFORME ȘI ECHIPAMENTE DE LUCRU Acolo unde meseria impune o ținută obligatorie trebuie să transmiți eleganță și profesionalism. Medic, bucătar, asistent, chelner, recepționer... Pentru orice meserie îți punem la dispoziție echipamentul complet, personalizat prin termo-transfer, serigrafie sau broderie.

10


PRODUSE REALIZATE ÎN ROMÂNIA LA PREȚURI DE PRODUCĂTOR 1. Echipamente de protecție și de lucru;

utildeco.ro

2. Birotică, papetărie și produse de curățenie; 3. Printuri, tipizate, cartuse si tonere; 4. Produse promoționale; 5. Servicii turistice corporate; 6. Servicii de arhivare și depozitare.

BONUS DE LOIALITATE PENTRU TOATE ACHIZIȚIILE TALE

Pentru că meriți mai mult, toate comenzile tale îți aduc puncte de loialitate, pe care le poți folosi ca discount la următoarea comandă sau pentru revendicarea premiilor cadou direct din magazinul nostru corporate.utildeco.ro

DIRECȚIONEAZĂ 20%

DIN IMPOZITUL PE PROFIT/VENIT ȘI PRIMEȘTI BENEFICII

70% REDUCERE la peste 20.000 de produse și servicii

11


DOAR 16 DIN CEI 100 DE PARTENERI CU CARE LUCRĂM CONSTANT CĂRORA LE MULȚUMIM PENTRU CĂ NE-AU ALES!

Iași

str. Bazinelor nr. 5, com. Miroslava, sat Uricani 0232 277 500, 0757 110 247 comenzi@utildeco.ro

Achiziții inclusiv prin

SICAP

www.utildeco.ro

Profile for wise

UtilDeco Brosura Echipamente de Protectie  

UtilDeco Brosura Echipamente de Protectie  

Profile for wise03
Advertisement