Page 1

Arhivare și depozitare Arhiva ta, în siguranță la noi!

utildeco.ro


DE LA GÂND LA ÎMPLINIRE Acum 16 ani, Fundația Alături de Voi România a început să construiască o viziune inovativă de incluziune socială pentru România. O viziune care demonstrează prin rezultate concrete că viitorul capitalismului sunt afacerile sociale. Un tânăr dintr-un centru de plasament sau cu dizabilitate poate ajunge un angajat model, printr-un pachet integrat de servicii sociale și poate produce valoare în comunitate. Totul începe în Clubul Tinerilor, centrul de zi unde copiii din grupuri vulnerabile își încep călătoria spre o viață normală, prin activități educaționale și vocaționale. La vârsta majoratului, ei pot alege să lucreze în atelierele UtilDeco sau să migreze spre piața liberă a muncii prin agenția noastră, JobDirect. Am reușit în acești ani să oferim servicii sociale, educaționale și de ocupare la peste 150.000 de persoane defavorizate. Indiferent ce cumperi de la noi, investim întreg profitul în proiecte atât de necesare în comunitățile sărace din România.

alaturidevoi.ro 2

lider în economie socială


shop.utildeco.ro

3


4

lider ĂŽn economie socială


COPLEȘIT DE MULTITUDINEA DE DOCUMENTE CE TREBUIE ARHIVATE?

EXPERIENȚA NE RECOMANDĂ UtilDeco are peste 8 ani de experiență în acest domeniu, iar portofoliul de clienți include peste 70 de instituții publice și private.

shop.utildeco.ro

5


SERVICII DE ARHIVARE ȘI DEPOZITARE DEPOZITARE ARHIVĂ Special proiectat și construit în acest scop, în conformitate cu reglementările Arhivelor Naționale ale României (Legea Arhivelor Naţionale nr. 16/1996), pentru prestare de servicii arhivistice. Centrul de depozitare este amenajat și dotat după cele mai exigente standarde, pentru a oferi un grad maxim de securitate și siguranță a documentelor depozitate: ➢ Sisteme complexe de prevenire și stingere a incendiilor; ➢ Ventilație naturală și sisteme de ventilație artificială; ➢ Monitorizare permanentă a temperaturii și umiditații; ➢ Rafturi de arhivare și cutii de depozitare; ➢ Evidență riguroasă a arhivei; ➢ Acces pe bază de carduri magnetice; ➢ Alarmă și monitorizare computerizată; ➢ Personal calificat prin intermediul Școlii Naționale de Perfecționare Arhivistică din cadrul Facultății de Arhivistică. 6

lider în economie socială


shop.utildeco.ro

7


ARHIVARE FIZICĂ

DUPĂ CUM PREVEDE LEGEA ARHIVELOR NAȚIONALE

Arhivarea fizică a documentelor este considerată a fi legătorie de documente, însă procesul de prelucrare a documentelor este unul mult mai complex care nu se reduce doar la operațiunea de legare a acestora în dosare. Operațiunile arhivistice obligatorii: gruparea documentelor în dosare conform unui criteriu, constituirea dosarelor (ordonare documente, legare, numerotare file, evidențiere elemente de identificare), inventarierea dosarelor și predarea la depozitul de arhivă.

∙ Arhivarea documentelor

LA CELE MAI ÎNALTE STANDARDE DE CALITATE

UtilDeco îți asigură echipe de profesioniști care garantează organizarea arhivei, conform legilor în vigoare și a unor standarde premium impuse de noi, în deplină conformitate legală. Soluția de arhivare UtilDeco îți aduce mari economii financiare, dar și de timp și spațiu.

Realizăm arhivarea documentelor:

➢ la sediul clientului, cu echipe mobile ➢ la centrul de depozitare UtilDeco

8

lider în economie socială


ARHIVARE ELECTRONICĂ

CĂUTARE RAPIDĂ ȘI REGĂSIRE UȘOARĂ A DOCUMENTELOR

Evaluarea arhivei fizice, scanarea, indexarea documentelor și stocarea imaginilor pe orice suport de memorie sau în centrul de date UtilDeco. Vei găsi în doar câteva minute informațiile pe care le cauți prin gestiunea arhivei electronice și a schemei de indexare a documentelor stabilite inițial.

CONSULTANȚĂ ARHIVARE CELE MAI BUNE PRACTICI DE ARHIVARE

➢ elaborarea nomenclatorului arhivistic sau modificarea și

completarea acestuia ➢ prelucrarea documentelor ➢ elaborarea instrumentelor de evidență ➢ organizarea arhivei ➢ evidența documentelor.

shop.utildeco.ro

9


CURSURI DE SPECIALIZARE

cursuri.alaturidevoi.ro CURS DE LEGĂTOR MANUAL Este un curs de inițiere, cu durata de 40 de ore și abordează aspecte privind executarea lucrărilor de asamblare mecanică, manuală și specială a tipăriturilor în vederea obținerii publicațiilor, dar și a documentelor pentru obținerea dosarelor de arhivă. Absolvenții acestui curs pot lucra inclusiv în cadrul instituțiilor publice sau private care activează în domeniul arhivării documentelor.

CURS DE ARHIVIST Cursul de arhivist este unul de specializare, de 185 de ore, la finalul căruia vei putea gestiona cu succes depozitul tău de arhivă, inclusiv prin arhivare electronică.

CURS DE ARHIVAR Cu o durată de 120 ore, cursul se adresează persoanelor cu studii medii interesate să lucreze în domeniul arhivistic – administrarea, prelucrarea și gestionarea documentelor la un creator sau deţinător de arhivă, conform Legii Arhivelor Naționale nr. 16/1996 care prevede obligația acestora de a angaja personal format în domeniu. 10

lider în economie socială


BONUS DE LOIALITATE PENTRU TOATE ACHIZIȚIILE TALE

Pentru că meriți mai mult, toate comenzile tale îți aduc puncte de loialitate, pe care le poți folosi ca discount la următoarea comandă sau pentru revendicarea premiilor cadou.

DIRECȚIONEAZĂ 20%

DIN IMPOZITUL PE PROFIT/VENIT ȘI PRIMEȘTI BENEFICII

➢ pana la 70% reducere in magazinul UtilDeco pentru peste

20.000 de produse prin platforma Charity Cash & Carry ➢ pana la 70% reducere pentru toate serviciile turistice oferite de agentia noastra de turism: WISE.travel ➢ pana la 70% reducere la serviciile prestate: arhivare si depozitare, croitorie si personalizare, tipografie si promotionale ➢ pana la 70% reducere la produsele realizate in atelierele noastre de tineri cu dizabilitati

70% REDUCERE la peste 20.000 de produse și servicii

shop.utildeco.ro

11


DOAR 16 DIN CEI 100 DE PARTENERI CU CARE LUCRĂM CONSTANT CĂRORA LE MULȚUMIM PENTRU CĂ NE-AU ALES!

Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Iasi

Iași

str. Bazinelor nr. 5, com. Miroslava, sat Uricani 0232 277 500, 0757 110 238 arhivare@utildeco.ro

Achiziții inclusiv prin

SICAP

www.depozitarhivare.ro

Brosura UtilDeco Arhivare  
Brosura UtilDeco Arhivare  
Advertisement