Page 1

koulutustarjonta syksy 2017 Alan vaihto edessä? Osatutki nto

to Perustutkin

Päivit

tasi! s i m a ä osa

utkinto t i t t a m m A

Osaaminen näkyväksi! Erikoisammattitutkinto

Yhdessä tai etänä

ksena? u t u l u o k o nimuot o m i a v ä Ilta-, päiv

Ammatti in

Kortit ajan t as

työn ohe lla?

alle!

SUUNTA ETEENPÄIN

1


Tutustu WinNovan laajaan tarjontaan ja löydä oma alasi!

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova www.winnova.fi / info@winnova.fi / vaihde p. (02) 623 7100

Sisältö haku- ja ilmoittautumisohjeet....................................................2 tervetuloa winnovaan..................................................................3 palvelut ja opiskelijatyöt............................................................3 osaamista oppisopimuksella........................................................3 Liiketalous ja kauppa, yrittäjyys .............................................4 Tieto- ja viestintätekniikka .........................................................6 lisä- ja täydennyskoulutuksia esimiehille/ henkilöstölle.....................................................................................6 Sosiaali- ja terveysala, Kasvatus- ja ohjausala............7 Majoitus- ja ravitsemisala, elintarvikeala..........................8 kotitalous- ja kuluttajapalvelut, puhdistuspalvelut....9 valmentavat ja maahanmuuttajakoulutukset..................10 Autoala, logistiikka........................................................................11 merenkulku........................................................................................12 lentokonetekniikka......................................................................12 LuonTO- ja ympäristöala, METSÄTALOUS .................................12 turvallisuus......................................................................................13 laboratorioala, prosessiteollisuus......................................14 puuala, pintakäsittelyala...........................................................14 Sähkö- ja automaatiotekniikka ................................................15 Tieto- ja tietoliikennetekniikka ...............................................16 rakentaminen, talotekniikka......................................................17 Kone-, metalli- ja energiatekniikka (teknologia).............18 korttikoulutuksia..........................................................................19

Taitto: WinNovan viestintä Pidätämme oikeuden hintojen/päivämäärien/tms. tietojen muutoksiin. Tarkista aina ajantasaiset tiedot: www.winnova.fi

Arvonlisävero WinNovan koulutuksista tulee maksaa arvonlisäveroa (päätös 31.10.2013), mikäli koulutus ei ole yrityksille tai yksityisille henkilöille ammatillisena perus- ja lisäkoulutuksena valtionosuusjärjestelmän puitteissa toteutettavaa koulutusta. Mikäli koulutus on arvonlisäverollista, se on merkitty koulutuksen hinnan perään.

Tutkintomaksu 58 € Tutkintomaksun maksaa useimmiten tutkinnon suorittaja itse. Tutkintotilaisuuden järjestävä oppilaitos perii maksun ja tilittää sen Opetushallitukselle. Tutkintomaksu perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa on 58 €.

haku-/ilmoittautumisohjeet haku winnovan koulutuksiin (omaehtoinen koulutus)

Omaehtoinen koulutus on tarkoitettu opinhaluisille aikuisille, jotka haluavat ylläpitää ja kehittää ammattitaitoaan tai hankkia valmiuksia tutkinnon suorittamiseen.

Haku työvoimakoulutuksiin

Työvoimakoulutuksiin hakeudutaan lähimmän työ- ja elinkeinotoimiston kautta tai netissä www.te-palvelut.fi. Työvoimakoulutusten tunnistenumerot löydät pääsääntöisesti WinNovan www-sivuilta koulutusten tietokorteilta. Työvoimakoulutus on suunnattu ensi sijassa työttömille työnhakijoille ja työttömyysuhan alaisille 20 vuotta täyttäneille henkilöille.

haku oppisopimuskoulutuksiin

Oppisopimus soveltuu lähes kaikkiin tutkintoihin. Lisätietoja ja hakeutuminen oppisopimuskoulutuksiin Satakunnan oppisopimuskeskuksen kautta. www.satakunnanoppisopimuskeskus.fi, www.winnova.fi/oppisopimus

nettihakulomake www.winnova.fi/koulutukset-sivuilta löydät koulutuksen tietokortilta ohjeet tai sähköisen hakulomakkeen, jolla voit ilmoittautua/hakeutua ko. koulutukseen.

paperinen hakulomake ja vapaamuotoinen hakemus

Voit mahdollisesti lähettää myös valmiin tai vapaamuotoisen paperihakemuksen. Varmista asia opintotoimistosta/yhteyshenkilöltä.

Ilmoittautuminen

Joissakin korttikoulutuksissa riittää pelkkä ilmoittautuminen koulutuspalvelusihteerille sähköpostitse (etunimi.sukunimi@winnova.fi), puhelimitse tai koulutuskortin sähköisellä lomakkeella sivuiltamme www.winnova.Fi/koulutukset. Huom. Yli 25-vuotiaalla työttömällä on mahdollisuus opiskella päätoimisesti menettämättä työttömyysetuutta. Opiskelusta tulee sopia ennen koulutuksen aloittamista työ- ja elinkeinotoimistossa. käytetyt lyhenteet

Joissakin koulutuksissa mainittu: NonStop = jatkuva haku/aloitus tai Avoin = aloitetaan sopimuksen mukaan.

2

PT = perustutkinto, AT = Ammattitutkinto EAT = Erikoisammattitutkinto I = iltakoulutus, P = päiväkoulutus, V = verkkokoulutus, m = monimuotokoulutus


TERVETULOA WINNOVAAN! Kädessäsi on avaimet oman osaamisen ja vahvuuksien kehittämiseen ja täydentämiseen. Sinulla voi olla monipuolista osaamista jo valmiina omien harrastusten ja työkokemuksen pohjalta, jota voit hyödyntää osana ammatillista opiskelua. Voit myös aloittaa alusta - valita kokonaan uuden suunnan. Kätevimmin tutustut koulutuksiimme verkkopalvelussamme hakutoiminnolla, selaamalla koulutustarjotinta tai tutustumalla koulutuksiin aloittain www.winnova.fi/koulutukset.

uusi suunta osaamiselle

Opiskelemaan haetaan eri hakuväylien kautta riippuen omasta pohjakoulutuksesta ja taustasta. Mikäli oma suunta on vielä päättämättä, opinto-ohjaajamme auttavat omalle opintopolulle. Tarjoamme myös yrityksille ja työyhteisöille monipuolisia koulutus- ja kehittämispalveluja.

palvelut ja opiskelijatyöt • • • • • •

Kahvila-myymälä Amis / Pori Kahvila-ravintola Kaffeli / Pori Palmis-kahvio / Pori Ravintola Kiikarntorn / Rauma Ravintola Liisanpuisto / Pori Ravintola Raimanni / Rauma

• • • • • • • • • • • •

Asiakashierontapalvelut Elintarvikealan palvelut Jalkahoitolat Kauneushoitolat Kone- ja metalliala Levy- ja hitsaustyöt Maarakennusalan palvelut Opetuskorjaamo (autoala) Parturi-kampaamopalvelut Puualan tuotteet Sähköalan huolto- ja korjaustyöt Talonrakennusalan palvelut

W

inNova tarjoaa opiskelijatöinä erilaisia palveluja oppilaitoksen eri opintoaloilta. Palveluita voi pääsääntöisesti tiedustella lukuvuoden aikana. Mahdollisuus myös maukkaaseen lounaaseen, ala carte -ruokailuun tai herkulliseen kahvihetkeen.

lue lisää opiskelijatöistä www.winnova.fi/palvelut lue lisää ravintolapalveluista www.winnova.fi/ravintolapalvelut

OSAAMISTA OPPISOPIMUKSELLA

O

ppisopimuskoulutus lisää yrityksen ja työntekijän osaamista ja se soveltuu yhtä hyvin nuorille kuin aikuisillekin. Oppisopimuskoulutuksena voi suorittaa eri alojen perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja. Oppisopimus perustuu opiskelijan ja työnantajan väliseen määräaikaiseen työsopimukseen. Oppisopimus on käytännönläheinen tapa opiskella ja oppia uutta. Koulutus räätälöidään opiskelijalle ja työpaikalle sopivaksi. Myös viranhaltijan oppisopimuskoulutus on mahdollinen. Yrittäjän oppisopimus on oppisopimuskoulutuksen erityismuoto (oppisopimuskeskuksen ja yrittäjän välinen koulutussopimus). Yritysten ja organisaatioiden henkilöstölle suunnattu täydennyskoulutus tarjoaa mahdollisuuden osaamisen lisäämiseen.

p. 044 455 7500 www.winnova.fi/oppisopimus www.satakunnanoppisopimuskeskus.fi

3


Liiketalous ja kauppa, Yrittäjyys

Facebookissa @WinNovaLiiketalous

www.winnova.fi/liiketalous

OSOITE

Ajankohta

Koulutusmuoto

Aloittavan yrittäjän koulutus

Pori, Otavankatu 5

19.9.30.11.2017

Arvonlisäveroilta

Pori, Luvianpuistokatu 1

26.9.2017

Koulutuksen nimi

ESIMIEHEN TYÖKALUPAKKI -koulutustarjotin

4

Hinta

Haku

Omaehtoinen, I/M

47 €

13.9.

Omaehtoinen, I

62 € (sis.alv 24 %)

2 vk ennen

Lisätiedot Tapio Aaltonen p. 044 455 8153 Hannele Härkälä p. 044 455 8162, Kaarina Pyydönniemi p. 0500 320 677

Rauma/Pori

NonStop

Omaehtoinen/ NonStop Anu Ramberg oppisopimus, p. 044 455 8179 P/M Yksittäinen koulutuspäivä 95 € + alv 24 % (117,80 €), koko koulutustarjotin 1100 € + alv 24 % (1 364 €) Osallistumalla koko koulutustarjottimen sisältöön oppisopimuksella, on koulutus osallistujalle maksuton.

Excel-tehoilta

Pori, Otavankatu 5

4.10.2017

Omaehtoinen, P

62 € (sis.alv 24 %)

2 vk ennen

Arja Latva p. 044 455 8167

Johtamisen eat (Loisto™ II -johtamisvalmennus)

Länsirannikko

17.1.2018 (kesto 2 v)

Omaehtoinen/ oppisopimus, M

900 € + 58 € oppisopimuksella tutk.maksu 58 €

21.12.2017

Juha Harikkala p. 044 455 8160

Johtamisen eat ja Lähiesimiestyön at sosiaali- ja terveysalalla (Sote-JET5 ja Sote-Leat1)

Länsirannikko

Ennakkotieto: elokuussa 2018, kesto 1,5 v

Omaehtoinen/ oppisopimus, M

900 € + 58 € oppisopimuksella tutk.maksu 58 €

1.8.2018

Teija Harju p. 044 455 7314

Liiketalouden pt, merkonomi

Rauma, Satamakatu 19

NonStop (kesto n. 2 v)

Omaehtoinen/ oppisopimus, P/M

Tutkintomaksu 58 €

NonStop

Jarno Oranen p. 044 455 8174

Liiketalouden pt, merkonomi

Pori, Luvianpuistokatu 1

31.8.2017 alk.

Omaehtoinen/ Oppisopimus, P/M

Tutkintomaksu 58 €

NonStop

Mervi Lehtonen p. 044 455 8168, Arja Latva p. 044 455 8167

Lähiesimiestyön at - työhyvinvoinnin painotus

Rauma, Satamakatu 19

14.9.2017 Omaehtoinen/ (kesto 1,5 v) oppisopimus, P/M

260 € + 58 € oppisop. tutk.maksu 58 €

1.9.2017

Johanna Alanen p. 044 455 8154

MENESTYKSEN METSÄSTÄJÄT - Kaupan esimiehen eat tai Johtamisen eat (JET) tai Lähiesimiestyön at

Rauma/Pori

NonStop (kesto n. 2 v)

Omaehtoinen/ oppisopimus, P/M

500 € + 58 € oppisop. tutk.maksu 58 €

NonStop

Anu Ramberg p. 044 455 8179

Myynnin at

Rauma, Satamakatu 19

21.8.2017 alk.

Omaehtoinen/ oppisopimus, P/M

200 € + 58 € oppisop. tutk.maksu 58 €

9.8.2017

Nora Wallenius p. 044 455 8185

Myynnin at (maahanmuuttajille)

Uusikaupunki/Laitila

17.10.2017 alk.

Omaehtoinen/ oppisopimus, P/M

200 € + 58 € oppisop. tutk.maksu 58 €

2.10.2017

Nora Wallenius p. 044 455 8185

Myynnin at, osatutkinto maahanmuuttajille

Pori, Otavankatu 5

NonStop

Omaehtoinen, P/M

Tutkintomaksu 58 €

NonStop

Niina Engblom p. 044 455 8297 Jonna Tolonen p. 044 455 7514

Myynnin at verkossa

Länsirannikko

NonStop

Omaehtoinen/ oppisopimus, V

200 € + 58 € oppisop. tutk.maksu 58 €

NonStop

Nora Wallenius p. 044 455 8185

Myynnin at, Pukeutumismyyjä

Rauma, Satamakatu 19

31.8.2017 alk.

Omaehtoinen/ oppisopimus, P/M

200 € + 58 € oppisop. tutk.maksu 58 €

25.8.2017

Nora Wallenius p. 044 455 8185

Myynti kasvuun digillä

Pori, Otavankatu 5

19.9.8.12.2017

Omaehtoinen, I/M

50 €/ilta

5.9.

Paula Aaltonen p. 044 455 8311

Office 365 - tehokas käyttö

Pori, Otavankatu 5

20.9.2017

Omaehtoinen, P

62 € (sis.alv 24 %)

2 vk ennen

Mervi Lehtonen p. 044 455 8168

Opiskele myyjäksi (maahanmuuttajille)

Rauma, Satamakatu 19

21.8.2017 alk.

Omaehtoinen P/M

Tutkintomaksu 58 €

15.8.2017

Sari Aromaa p. 044 455 8155


PowerPoint-tehoilta

Pori, Otavankatu 5

1.11.2017

Omaehtoinen, P

62 € (sis.alv 24 %)

2 vk ennen

Arja Latva p. 044 455 8167

Pukeutumisneuvonnan täydennyskoulutus

Rauma, Satamakatu 19

12.9.2017 alk.

Omaehtoinen/ oppisopimus, P/M

500 €, oppisopimuksella maksuton

31.8.2017

Nora Wallenius p. 044 455 8185

Sihteerin at

Pori, Luvianpuistokatu 1

11.9.201725.2.2019

Oppisopimus, P/I/M

Tutkintomaksu 58 €

31.8.2017

Ulla-Maija Heino p. 044 455 7303

Sihteerin at (terveydenhuollon sihteeri)

Pori, Luvianpuistokatu 1

13.9.201725.5.2018

Omaehtoinen, P/M

260 € + 58 €

23.8.2017

Ulla-Maija Heino p. 044 455 7303

Somistuksen ja esillepanon perusteet

Pori, Luvianpuistokatu 1

3.- 4.10. 2017

Omaehtoinen, I/M

62 € (sis.alv 24 %)

2 vk ennen

Paula Aaltonen p. 044 455 8311

Taloushallinnon at, kirjanpitäjän osaamisala

Pori, Luvianpuistokatu 1

12.9.201731.5.2018

Omaehtoinen, I/M

260 € + tutk. maksu 58 €

25.8.2017

Hannele Härkälä p. 044 455 8162

Taloushallinnon at - Kirjanpito - Palkanlaskenta

Rauma, Satamakatu 19

18.9.2017 Omaehtoinen/ (kesto 1,5 v) oppisopimus, P/M

260 € + 58 € oppisop. tutk.maksu 58 €

3.9.2017

Janne Peltola p. 044 455 8176

Talous- ja henkilöstöhallinnon eat

Länsirannikko

16.8.2017 (kesto n. 2 v)

Omaehtoinen/ oppisopimus, P/M

500 € + 58 € oppisop. tutk.maksu 58 €

Tiedustele vapaita paikkoja!

Janne Peltola p. 044 455 8176

Tekniikan eat

Rauma/Pori

NonStop (kesto n. 1,5 v)

Omaehtoinen/ oppisopimus, P/M

500 € + 58 € oppisop. tutk.maksu 58 €

NonStop

Teijo Wahlman p. 044 455 8263

Teollisuusalojen työnjohdon eat

Rauma/Pori

NonStop (kesto n. 1,5 v)

Omaehtoinen/ oppisopimus, P/M

500 € + 58 € oppisop. tutk.maksu 58 €

NonStop

Teijo Wahlman p. 044 455 8263

Tilinpäätöksen tulkinta

Pori, Luvianpuistokatu 1

2.11.2017

Omaehtoinen, I

62 € (sis.alv 24 %)

2 vk ennen

Hannele Härkälä p. 044 455 8162, Kaarina Pyydönniemi p. 0500 320 677

Toimiston pilvipalvelut

Pori, Otavankatu 5

11.9.201728.3.2018

Oppisopimus, P/M

Tutkintomaksu 58 €

25.8.2017

Mervi Lehtonen p. 044 455 8168

Toimistotyö muutoksessa - siirry digiaikaan (Liiketalouden pt, merkonomi, osatutkinto)

Rauma, Satamakatu 19

7.9.2017 (kesto n. 1 v)

Omaehtoinen/ oppisopimus, P/M

Tutkintomaksu 58 €

20.8.2017

Sari Aromaa p. 044 455 8155

Työnohjaajakoulutus ja LänsiJohdon työnohjaajakoulutus rannikko (80 op)

Ennakkotieto: lokakuussa 2018, kesto 2 v

Omaehtoinen/ oppisopimus, M

Työnohjaaja 3500 €, Johdon työnohjaaja 4000 €

2.10.2018

Teija Harju p. 044 455 7314

Word-tehoilta

Pori, Otavankatu 5

18.10.2017

Omaehtoinen, P

62 € (sis.alv 24 %)

2 vk ennen

Mervi Lehtonen p. 044 455 8168

Yhdistyksen kirjanpito

Pori, Luvianpuistokatu 1

17.10.2017

Omaehtoinen, I

62 € (sis.alv 24 %)

2 vk ennen

Hannele Härkälä p. 044 455 8162, Kaarina Pyydönniemi p. 0500 320 677

Yrittäjän at - OSAAVA YRITTÄJÄ Vakka-Suomi ja Rauman seutu

Laitila, Rauma, Uusikaupunki

NonStop

Omaehtoinen/ oppisopimus, P/M

242 € + 58 €, oppisop. tutk.maksu 58 €

NonStop

Yritysverotus

Pori, Luvianpuistokatu 1

14.11.2017

Omaehtoinen, I

62 € (sis.alv 24 %)

2 vk ennen

Touko Äännevaara p. 044 455 8187

Hannele Härkälä p. 044 455 8162, Kaarina Pyydönniemi p. 0500 320 677

Onko sinulla työkokemusta ja kertynyttä ammattitaitoa työstäsi, mutta ei todistusta osaamisesta? Joskus työelämässä hankittu osaaminen riittää tutkinnon suorittamiseen ja koulutunteja ei tarvitakaan. Hinta vaihtelee tutkinnoittain (ks. kyseisen tutkinnon omaehtoisen koulutuksen hinta). Lisätiedot: Anu Ramberg, p. 044 455 8179

5


tieto- ja viestintätekniikka

Facebookissa WinNova Tieto- ja viestintätekniikka

www.winnova.fi/tieto_viestintatekniikka Koulutuksen nimi

Osoite

Tieto- ja viestintätekniikan at

Ajankohta

Koulutusmuoto

Hinta

Haku

Lisätiedot

Pori, Ulasoorintie 6

4.9.2017 alk. Omaehtoinen 450 € + 58 € (kesto tai oppisopimus oppisopin. 2 v) I/M muksella tutk.maksu 58 €

Nonstop

Kimmo Liljeroos p. 044 455 8169

Tieto- ja viestintätekniikan eat Pori, Ulasoorintie 6

4.9.2017 alk. Omaehtoinen 600 € + 58 € (kesto tai oppisopimus oppisopimuksella n. 2 v) I/M tutk.maksu 58 €

Nonstop

Kimmo Liljeroos p. 044 455 8169

lisä- ja täydennyskoulutuksia esimiehille/henkilöstölle

www.winnova.fi/henkilostokoulutukset Koulutuksen nimi

Osoite

As1 alkusammutuskoulutus yrityksille (SPEK) ESIMIEHEN TYÖKALUPAKKI -KOULUTUSTARJOTIN

6

Sopimuksen mukaan

Instagramissa @winnova_yrityksille

Ajankohta

Koulutusmuoto

Avoin

Omaehtoinen

Hinta

Haku

Kysy tarjousta

Facebookissa @WinNovaYrityksille

Lisätiedot Vesa Duldin p. 044 455 8213

Rauma/Pori

NonStop

Omaehtoinen/ NonStop Anu Ramberg oppisopimus, p. 044 455 8179 P/M Yksittäinen koulutuspäivä 95 € + alv 24 % (117,80 €), koko koulutustarjotin 1100 € + alv 24 % (1 364 €) Osallistumalla koko koulutustarjottimen sisältöön oppisopimuksella, on koulutus osallistujalle maksuton.

Kulttuurien kohtaamisen simulaatio

Pori, Otavankatu 5

13.10.2017

Omaehtoinen, P

62 € (sis. alv 24 %)

Matkailualan turvallisuuspassi yrityksille (SPEK)

Sopimuksen mukaan

Avoin

Omaehtoinen

Kysy tarjousta

Monikulttuuriosaajakoulutus varhaiskasvatuksen henkilöstölle

Pori, Otavankatu 5

15.9.2017 - 18.5.2018

Oppisopimus, P/M

Maksuton

31.8.2017

Niina Engblom p. 044 455 8297

Muuttuva esimiestyö I ja II

Länsirannikko

NonStop (4-16 pv/ sopimuksen mukaan)

Omaehtoinen/ oppisopimus, P/M

Kysy tarjousta

NonStop

Teija Harju p. 044 455 7314

Ravitsemisalan työpaikkaohjaajakoulutus

Rauma, Satamakatu 19

17.10., 24.10. ja 31.10.2017

Omaehtoinen/ Henkilöstökoulutus, I

Ravitsemisalan työpaikkaohjaajakoulutus

Pori, Liisankatu 20

26.9., 10.10. ja 17.10.2017

klo 14-17

Maksuton

Sosiaali-ja terveysalan turvakorttikoulutus yrityksille (SPEK)

Sopimuksen mukaan

Avoin

Omaehtoinen

Kysy tarjousta

Susanna Porri p. 044 455 8328

Toiminnallinen tulityökoulutus yrityksille (SPEK)

Pori, Ilmailuopistontie 226

Avoin

Omaehtoinen

Kysy tarjousta

Vesa Duldin p. 044 455 8213

Työnohjauspalvelut

Länsirannikko

NonStop

Omaehtoinen, M

Työturvallisuuskoulutukset yrityksille

Sopimuksen mukaan

Avoin

Omaehtoinen

Kysy tarjousta

Työyhteisötaidot-valmennus työpajatyöskentelynä

Länsirannikko

NonStop (1-2 pv)

Omaehtoinen

Kysy tarjousta

Yrityskoulutukset puhtausalalle asiakkaan tarpeiden mukaisesti

Länsirannikko

Avoin

Omaehtoinen

Kysy tarjousta

2 vk ennen

Niina Engblom p . 044 455 8297 Vesa Duldin p. 044 455 8213

10.10.2017

Marianne Järvenpää p. 044 455 8309

19.9.2017

Ben Schrey p. 044 455 7824

NonStop

Teija Harju p. 044 455 7314 Vesa Duldin p. 044 455 8213

NonStop

Teija Harju p. 044 455 7314 Marika Karismaa p. 044 455 8286


Onko sinulla/yritykselläsi tarpeita kehittää tietotekniikkataitoja?

Meiltä löytyy osaamista monenlaisten ohjelmien opetukseen. Olemme toteuttaneet koulutuksia menestyksekkäästi usealle alueen yritykselle. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää: Jarno Oranen, p. 044 455 8174.

Esimies- ja työyhteisövalmennuksiin lisää työkaluja

Thomas-analyysimenetelmä • Thomas-analyysin avulla saadaan nopeasti kuva henkilöstä, hänen sopivuudestaan kaavailtuun tehtävään sekä hänen johtamis- ja motivaatiotarpeistaan ja kehitysmahdollisuuksistaan. Hinta 300 € (+ alv 24 %)/henkilö, sis. henkilökohtaisen käyttäytymisprofiilin ja palautekeskustelun. • Muokattava Thomas360-arviointi antaa objektiivisen pohjan itsetuntemuksen, itseluottamuksen ja motivaation kehittämiseen. Palaute auttaa ymmärtämään, miten voit vahvistaa sitoutumista ja vähentää henkilöstön vaihtuvuutta. Arvioinnin avulla henkilöt saavat nopeasti ja helposti palautetta niiltä henkilöiltä, joiden kanssa he työskentelevät ja voivat verrata niitä itsearviointitulokseensa.

Erityistilanteet ja kriisit • •

Työyhteisösovittelu (Työyhteisösovittelu on aktiivista ristiriidan ratkaisemiseen pyrkivää toimintaa ulkopuolisen, koulutetun työyhteisösovittelijan avulla.) Hinta 160-200 €/tunti + alv 24 % Debriefing-ohjaus ryhmäkriisiapua yrityksille ja yhteisöille, jotka ovat kokeneet akuutin traumaattisen tapahtuman. Hinta 160-200 €/tunti + alv 24 %.

Ota yhteyttä: Teija Harju, teija.harju@winnova.fi, p. 044 455 7314

sosiaali- ja terveysala, Kasvatus- ja ohjausala

www.winnova.fi/sote, www.winnova.fi/kasvatus_ohjaus, www.winnova.fi/kauneus Koulutuksen nimi

Osoite

Ajankohta

Koulutusmuoto

Hinta

Haku

Lisätiedot

Hierojan at

Laitila, Turuntie 9

19.9.2017 alk.

Omaehtoinen tai oppisopimus, I/M

1100 € + 58 €

1.9.2017

Tamara Palmros-Aalto p. 044 455 8274

Jalkojenhoidon at

Laitila, Turuntie 9

30.8.2017 alk.

Omaehtoinen tai oppisopimus, I/M

550 € + 58 €

13.8.2017

Tamara Palmros-Aalto p. 044 455 8274

Jalkojenhoidon at

Pori, Rautatienpuistokatu 7

18.11.2017 alk.

Omaehtoinen tai oppisopimus, I/M

550 € + 58 €

8.10.2017

Päivi Astokari-Huotari p. 044 455 7723

Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen at

Laitila/ Rauma

19.9.2017 alk.

Omaehtoinen tai oppisopimus, I/M

350 € + 58 €

20.8.2017

Anitta Kylämäki p. 044 455 8272

Lasten ja nuorten erityisohjaajan at

Rauma/ Laitila

19.9.2017 alk.

Omaehtoinen tai oppisopimus, I/M

350 € + 58 €

20.8.2017

Maarit Nikmo p. 044 455 8346

Lasten ja nuorten erityisohjaajan at

Pori, Luvianpuistokatu 1

26.9.2017 alk.

Omaehtoinen tai oppisopimus, I/M

350 € + 58 €

27.8.2017

Maarit Nikmo p. 044 455 8346

Mielenterveys- ja päihdetyön eat

Laitila/ Rauma

30.8.2017 alk.

Omaehtoinen tai oppisopimus, M

400 € + 58 €

Tiedustele vapaita paikkoja

Noora Järvinen p. 044 455 8405

15.9.2017 - 18.5.2018

Oppisopimus, P/M

Maksuton

31.8.2017

Niina Engblom p. 044 455 8297

19.9.2017 alk.

Omaehtoinen tai oppisopimus, I/M

350 € + 58 €

20.8.2017

Tamara Palmros-Aalto p. 044 455 8274

Omaehtoinen

Kysy tarjousta

Monikulttuuriosaajakoulutus Pori, Otavanvarhaiskasvatuksen katu 5 henkilöstölle Perhepäivähoitajan at

Rauma/ Laitila

Sosiaali-ja terveysalan turvakorttikoulutus yrityksille (SPEK)

Sopimuksen mukaan

Avoin

Työvalmennuksen eat

Pori, Luvianpuistokatu 1/ Rauma, Steniuksenkatu 8

21.11.2017 alk.

Omaehtoinen tai 400 € + 58 € oppisopimus, I/M

18.10.2017

Vanhustyön eat

Laitila, Turuntie 9 / Rauma, Steniuksenkatu 8

18.9.2017 alk.

Omaehtoinen tai 300 € + 58 € oppisopimus, I/M

3.9.2017

Instagramissa @winnova_soterauma @winnova_sotepori

Facebookissa WinNova Asiakashieronta ja jalkojenhoitopalvelut

Susanna Porri p. 044 455 8328

Facebookissa @WinNovaKauneus

Elina Harju-Vahekoski p. 044 455 8269

Erja Salomaa p. 044 455 8278

Instagramissa @winnova_kauneusrauma @winnova_kauneuspori

7


Majoitus- ja ravitsemisala, elintarvikeala

Facebookissa @WinNovaMarata

www.winnova.fi/marata, www.winnova.fi/elintarvikeala Koulutuksen nimi

Osoite

Ajankohta

Koulutusmuoto

Hinta

Haku

Anniskelupassikoulutus ja testi

Pori, Liisankatu 20

13.9., 18.10, 15.11. ja 13.12.2017

Omaehtoinen, P, klo 9-15

120 € (sis.alv 24 %), pelkkä testi 56 €

1 vk ennen

Annika Polvi p. 044 455 7865

Anniskelupassikoulutus

Rauma, Sata- 19.9., 24.10., makatu 19/ 22.11., 12.12./ Laitila, 20.9., 25.10., Turuntie 9 21.11.

Omaehtoinen, P

120 € (sis.alv 24 %), pelkkä testi 56 €

1 vk ennen

Marianne Järvenpää p. 044 455 8309

Dieettikokin eat

Pori/Rauma

20.9.201728.2.2019 (Kesto henkilökoht. mukaan)

Omaehtoinen, 350 € + 58 € I/M (Lähiopetus ke, klo 16.0020.30)

13.9.2017

Opettaja Päivi Tikkanen p. 044 455 8369

Elintarvikehygienia osaamiskoulutus ja testi (hygieniapassi)

Pori, Luvianpuistokatu 1

29.8., 19.9., 24.10., 14.11. ja 5.12.2017

Omaehtoinen, klo 9-16 (testi 15.00)

120 € (sis.alv 24 %), pelkkä testi 56 €

1 vk ennen

Päivi Tikkanen p. 044 455 8369

Elintarvikehygienia osaamiskoulutus (hygieniapassi)

Rauma, Sata- 29.8., 26.9., 31.10., 21.11., makatu 19/ 19.12./ 5.9., 19.9., Laitila, Turuntie 9 24.10., 28.11.

Omaehtoinen, P

120 € (sis.alv 24 %), pelkkä testi 56 €

1 vk ennen

Tuula Vehanen p. 044 455 8295

Erikoiskahvikurssi

Pori, Liisankatu 20

16.10.2017

Omaehtoinen, I, klo 17-21

50 €

9.10.2017

Heikki Vähtäri p. 044 455 7836

Hotelli-, ravintola- ja catering- Rauma, Sataalan pt, kokki tai tarjoilija makatu 19

4.9.2017

Omaehtoinen

Tutk.maksu 58 €

NonStop

Marja-Riitta Haikkonen p. 044 455 7842

Hyvät tavat ravintolassa

Pori, Liisankatu 20

9.10.2017

Omaehtoinen, I, klo 17-21

50 €

2.10.2017

Annika Polvi p. 044 455 7865

Kakut ja koristeet

Pori, Rautatienpuistokatu 5

14.10.2017

Omaehtoinen, P, klo 9-15

50 €

8.10.2017

Marja-Leena Loukkola p. 044 455 7805

Klassikkodrinkit

Pori, Liisankatu 20

2.10.2017

Omaehtoinen, I, klo 17-21

50 €

26.9.2017

Heikki Vähtäri p. 044 455 7836

Kondiittorin at

Rauma, Satamakatu 19/ Pori, Rautatienpuistokatu 5

16.10.2017

Omaehtoinen/ Oppispimus I/M

350 € + 58 € oppisopimuksella tutk.maksu 58 €

1.10.2017

Riitta Alamäki p. 044 455 8428

leipuri-kondiittori/ elintarvikealan pt tai kondiittorin at

Pori, Rautatienpuistokatu 5

8.9.201715.2.2019

Omaehtoinen/ Oppisopimus I/M

350 € + 58 €, oppisopimuksella tutk.maksu 58 €

27.8.2017

Marja-Leena Loukkola p. 044 455 7805

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen eat

Rauma, Satamakatu 19

NonStop

Omaehtoinen, I/M

350 € + 58 €

NonStop

niina.tuomola@winnova.fi

Ravintola- ja keittiöalan Tehokoulutus

Rauma, Satamakatu 19

9.10.2017

Työvoimakoulutus, P

Maksuton

25.9.2017

Marianne Järvenpää p. 044 455 8309

Ravintolan ruokatuotteen kannattavuus ja hinnoittelu

Pori, Liisankatu 20

22.11., 4.12.2017

Omaehtoinnen, klo 14-18

120 €

8.11.2017

Ben Schrey p. 044 455 7824

Ravitsemisalan työpaikkaohjaajakoulutus

Pori, Liisankatu 20

26.9., 10.10., 17.10.2017

Omaehtoinen, klo 14-17

Maksuton

19.9.2017

Ben Schrey p. 044 455 7824

Ravitsemisalan työpaikkaohjaajakoulutus

Rauma, Satamakatu 19

17.10., 24.10. ja 31.10.2017

Omaehtoinen/ Henkilöstökoulutus, I

Maksuton

10.10.2017

Marianne Järvenpää p. 044 455 8309

Smoothie-kurssi

Pori, Liisankatu 20

2.11.2017

Omaehtoinen, I, klo 17-21

50 €

26.10.2017 Susanna Westerlund p. 044 455 7832

Talven kuumat juomat

Pori, Liisankatu 20

30.10.2107

Omaehtoinen, I, klo 17-21

50 €

26.10.2107 Heikki Vähtäri p. 044 455 7836

Lähiopetusta n. 1 x kk pe-iltaisin ja lauantaisin.

Instagramissa @winnova_konditoriapori

8

Instagramissa @winnova_hrc_rauma @winnovahrcpori

Instagramissa @winnovamatkailu

Lisätiedot


Kotitalous- ja kuluttajapalvelut, Puhdistuspalvelut www.winnova.fi/kopu Koulutuksen nimi

Osoite

Erityissiivouspalvelut

Facebookissa @WinNovaPupa

Ajankohta

Koulutusmuoto

Hinta

Haku

Pori, Rautatienpuistokatu 5

5.10.2017

Omaehtoinen, P klo 12.30-16.00

40 €

28.9.2017

Virpi Nurmi p. 044 455 8293

Hoivalaitosten siivous

Rauma, Satamakatu 19

24.10.2017

Omaehtoinen

80 €

15.10.2017

Päivi Hauhtonen p. 044 455 8323

Kosteiden tilojen siivous

Rauma, Satamakatu 19

3.10.2017

Omaehtoinen

80 €

19.9.2017

Päivi Hauhtonen p. 044 455 8323

Koti- ja puhdistuspalvelujen pt

Pori, Rautatienpuistokatu 5

4.9.201731.5.2019

Omaehtoinen, P

Tutkintomaksu 58 €

13.8.2017

Marika Karismaa p. 044 455 8286

Laitoshuoltajan at

Rauma, Satamakatu 19

6.9.201728.2.2019

Omaehtoinen/ Oppisopimus, I

292 € + 58 €, oppisopimuksella tutk.maksu 58 €

1.9.2017, oppisopimus myös NonStop

Tuula Rintanen p. 044 455 8289

Laitoshuoltajan at

Rauma, Satamakatu 19

21.8.20176.6.2018

Työvoimakoulutus, P

Maksuton

Laitoshuoltajan at

Harjavalta, Keskustie 1

4.9.201718.8.2018

Omaehtoinen, P, 25h/vk

292 € + 58 €

18.8.2017

Maija-Leena Peltola p. 044 455 8387

Laitoshuoltajan at

Pori, Rautatienpuistokatu 5

21.8.201730.11.2018

Omaehtoinen/ Oppisopimus I/M

292 € + 58 €, oppisopimuksella tutk.maksu 58 €

11.8.2017

Hanna-Leena Nyrökorpi p. 044 455 8266 Oppisopimus/NonStop Pori: Bianca Hintsa p. 044 455 8284

Laitoshuoltajan at

Pori, Rautatienpuistokatu 5

9.10.201728.9.2018

Omaehtoinen P, 25 h/vk

292 € + 58 €

15.9.2107

Merja Sularanta p. 044 455 8290

Laitoshuoltajan at

Pori, Rautatienpuistokatu 5

20.11.20175.10.2018

Työvoimakoulutus, P

Maksuton

Laitoshuoltopalvelut

Pori, Rautatienpuistokatu 5

28.9.2017

Omaehtoinen, P, klo 12.3016.00

40 €

28.8.2017

Virpi Nurmi p. 044 455 8293

Siivoustyön mitoitus (ATOPLite/s) ja työn suunnittelu

Rauma, Satamakatu 19

12.12.2017

Omaehtoinen

80 €

1.12.2017

Päivi Hauhtonen p. 044 455 8323

Siivoustyönohjaajan eat

Pori, Rautatienpuistokatu 5

NonStop (kesto n. 1,5 v)

Omaehtoinen/ Oppisopimus, V

Työalueeseen opastaminen

Rauma, Satamakatu 19

10.10.2017

Omaehtoinen

80 €

1.10.2017

Päivi Hauhtonen p. 044 455 8323

Työturvallisuuskorttikoulutus Puhtausalalle

Rauma, Satamakatu 19

28.11.2017

Omaehtoinen

120 €

19.11.2017

Päivi Hauhtonen p. 044 455 8323

Ympäristölähtöinen siivous

Rauma, Satamakatu 19

14.11.2017

Omaehtoinen

80 €

5.11.2017

Päivi Hauhtonen p. 044 455 8323

Yrityskoulutukset asiakkaan tarpeiden mukaisesti

Koulutus toteutettavissa oppilaitoksen tai asiakkaan tiloissa.

Lisätiedot

Tiedustele Tuula Rintanen p. 044 455 vapaita 8289 tai TE-toimisto/Marja paikkoja! Kukkakorpi-Karmisto

30.10.2017 Bianca Hintsa p. 044 455 8284 tai TE-toimisto/ Sinikka Viljanen

392 € + 58 €, 29.10.2017 Marika Karismaa oppisopip. 044 455 8286 muksella tutk.maksu 58 €

Pyydä tarjous

Marika Karismaa p. 044 455 8286

9


valmentavat ja maahanmuuttajakoulutukset

www.winnova.fi/valmentava www.winnova.fi/maahanmuuttajakoulutukset Koulutuksen nimi

Osoite

Ajankohta

Hotelli-, ravintola- ja catering- Rauma, Sataalan pt/Majoitus- ja ravitsemakatu 19 mispalveluissa toimiminen -osatutkinto maahanmuuttajille

Facebookissa @WinNovaValmennukset Facebookissa @WinNovaMaahanmuuttajakoulutukset

Koulutusmuoto

Hinta

Haku

Lisätiedot

Omaehtoinen

Tutkintomaksu 58 €

30.8.2017

Riitta Alamäki p. 044 455 8428

Kotoutumiskoulutus maahanmuuttajille: Luku- ja kirjoitustaidon koulutus maahanmuuttajille

Rauma

syksy 2017

Työvoimakoulutus

Maksuton

syksy 2017

Katri Tuuha p. 044 455 8326

Suomen kielen jatkokoulutus maahanmuuttajille

Uusikaupunki

1.8.19.12.2017

Työvoimakoulutus

Maksuton

Tiedustele vapaita paikkoja!

Katri Tuuha p. 044 455 8326

Suomen kielen peruskoulutus maahanmuuttajille

Uusikaupunki

syksy 2017

Työvoimakoulutus

Maksuton

syksy 2017

Katri Tuuha p. 044 455 8326

Myynnin at (maahanmuuttajille)

Uusikaupunki/Laitila

17.10.2017 alk.

Omaehtoinen/ oppisopimus, P/M

200 € + 58 € oppisopimuksella tutk.maksu 58 €

2.10.2017

Nora Wallenius p. 044 455 8185

Myynnin at, osatutkinto maahanmuuttajille

Pori, Otavankatu 5

NonStop

Omaehtoinen, P/M

Tutkintomaksu 58 €

NonStop

Niina Engblom p. 044 455 8297 Jonna Tolonen p. 044 455 7514

Opiskele myyjäksi (maahanmuuttajille)

Rauma, Satamakatu 19

21.8.2017 alk.

Omaehtoinen P/M

Tutkintomaksu 58 €

15.8.2017

Sari Aromaa p. 044 455 8155

Työnhakuvalmennukset

Rauma

Vielä avoin

TE-toimistossa sovittava palvelu

Maksuton

Osallistumisesta sovitaan TE-toimistossa

Katri Tuuha p. 044 455 8326

Työturvallisuuskorttikoulutus englanniksi tulkattuna/ Occupational Safety Card Training

Pori, Otavankatu 5

29.9, 24.11.2017

Omaehtoinen, P

130 € (sis. alv 24 %)

1 vk ennen /1 wk before

Niina Engblom p . 044 455 8297 Kirsi Aironen p. 044 455 8282

Uravalmennukset

Rauma/ Uusikaupunki/Laitila

Vielä avoin

TE-toimistossa sovittava palvelu

Maksuton

Osallistumisesta sovitaan TE-toimistossa

Katri Tuuha p. 044 455 8326

YKI-preppauskurssi/ Prep Course for YKI Test

Pori, Otavankatu 5

31.8.2017

Omaehtoinen, P

62 € (sis. alv 24 %)

2 vk ennen

Niina Engblom p . 044 455 8297

Suomen kielen koulutus ja ammattialoille suuntaavat opinnot maahanmuuttajille Kysy räätälöityjä vaihtoehtojamme ja seuraa nettisivuja! Niina Engblom, p. 044 455 8297

Finnish language training and studies orienting for vocational fields for immigrants Please ask for our tailored options and follow the website! Niina Engblom, t. 044 455 8297

hakeutuminen ja Koko koulutustarjontamme www.winnova.fi/koulutukset 10


Autoala, logistiikka

www.winnova.fi/logistiikka, www.winnova.fi/auto Koulutuksen nimi

Osoite

Ajankohta

Koulutusmuoto

Hinta

Haku

Lisätiedot

Linja-autonkuljettajan at

25.9.201730.3.2018

Omaehtoinen

380 € (sis. tutk.maksu 58 €)

1.9.2017

Jukka Lindfors p. 044 455 7615, Harri Rusi p. 044 455 8371

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajan at

25.9.201730.3.2018

Omaehtoinen

500 € (sis. tutk.maksu 58 €)

1.9.2017

Kai Virtala p. 044 455 7595, Harri Rusi p. 044 455 8371

AMMATTIPÄTEVYYSJATKOKOULUTUKSET : (www.kuljettajaopetus.fi/winnova) ADR (P/YP)

Pori, Luuta-Kreetantie 1

30.10.2.11.2017

330 € ja 380 €

1 vk ennen Kirsi Rantala p. 044 455 8230, Harri Rusi p. 044 455 8371

ADR säiliökuljetusten erikoiskurssi (ES)

Pori, Luuta-Kreetantie 1

13.- 14.11. 2017

260 €

1 vk ennen Kirsi Rantala p. 044 455 8230, Harri Rusi p. 044 455 8371

ADR täydennyskurssi (TP/YT)

Pori, Luuta-Kreetantie 1

18.- 19.12. 2017

180 € ja 260 €

1 vk ennen Kirsi Rantala p. 044 455 8230, Harri Rusi p. 044 455 8371

Ammattikuljettajan ensiapu, perusosa

Pori, Luvianpuistokatu 1

11.9., 11.10., 13.11., 11.12.2017

100 €

1 vk ennen Kirsi Rantala p. 044 455 8230, Harri Rusi p. 044 455 8371

Ammattikuljettajan ensiapu, syventävä osa

Pori, Luvianpuistokatu 1

12.9., 12.10., 14.11., 12.12.2017

100 €

1 vk ennen Kirsi Rantala p. 044 455 8230, Harri Rusi p. 044 455 8371

Asiakaspalvelukoulutus, kuorma-ja linja-autonkulj.

Pori, Professorintie 5

10.10.2017

100 €

1 vk ennen Kirsi Rantala p. 044 455 8230, Harri Rusi p. 044 455 8371

Digipiirturin käyttö, sidonta ja Pori, vastuut Professorintie 5

5.10.2017

100 €

1 vk ennen Kirsi Rantala p. 044 455 8230, Harri Rusi p. 044 455 8371

Ennakoiva ajaminen, ajovalmius, Liikenneturva

17.10.2017

100 €

1 vk ennen Kirsi Rantala p. 044 455 8230, Harri Rusi p. 044 455 8371

Ennakoiva ajaminen, liikenPori, teessä ajaminen, Liikenneturva Professorintie 5

7.11.2017

100 €

1 vk ennen Kirsi Rantala p. 044 455 8230, Harri Rusi p. 044 455 8371

Hygieniakoulutus, kuljetusala Pori, Professorintie 5

16.10.2017

100 €

1 vk ennen Kirsi Rantala p. 044 455 8230, Harri Rusi p. 044 455 8371

Kuljettajana yhteisellä työpaikalla (Työturvallisuuskortti)

Pori, Professorintie 5

4.10., 9.11., 5.12.2017

100 €

1 vk ennen Kirsi Rantala p. 044 455 8230, Harri Rusi p. 044 455 8371

Kuljettajien tieturvallisuukoulutus (Tieturva 1)

Pori, Professorintie 5

9.10., 16.11.2017

120 €

1 vk ennen Kirsi Rantala p. 044 455 8230, Harri Rusi p. 044 455 8371

Terveyttä teille ja työhyvinvointia

Pori, Professorintie 5

20.11.2017

100 €

1 vk ennen Kirsi Rantala p. 044 455 8230, Harri Rusi p. 044 455 8371

Toiminta onnettomuustilanteessa

Pori, Ilmailuopistontie 226

10.11.2017

100 €

1 vk ennen Kirsi Rantala p. 044 455 8230, Harri Rusi p. 044 455 8371

Vesihygieniakoulutus, kuljetusala

Pori, Professorintie 5

8.11.2017

100 €

1 vk ennen Kirsi Rantala p. 044 455 8230, Harri Rusi p. 044 455 8371

Pori, Professorintie 5

11


Merenkulku www.winnova.fi/merenkulku Koulutuksen nimi

Osoite

Basic Training (STCW A- VI/1)

Instagramissa @winnova_merenkulku

Facebookissa @WinNovaMerenkulku

Ajankohta

Koulutusmuoto

Hinta

Haku

Lisätiedot

Rauma, Suojantie 2

2.10.7.10.2017

Omaehtoinen, P

1014 € (sis. alv 24 %)

22.9.2017

Koneenhoitaja

Rauma, Suojantie 2

22.9.20175.1.2018

Omaehtoinen, M

550 €

1.9.2017

Pasi Saarela p. 044 455 8221

Kotimaanliikenteen laivuri

Rauma, Suojantie 2

15.1. 4.5.2018

Omaehtoinen, M

550 €

1.1.2018

Jani Lampiola p. 044 455 8039

Kuljettaja

Rauma, Suojantie 2

12.2. 20.4.2018

Omaehtoinen, M

450 €

29.1.2018

Jani Lampiola p. 044 455 8039

Laivasähköasentaja (muuntokoulutus)

Rauma, Suojantie 2

4.9.201721.9.2018

Omaehtoinen, P

Tutkintomaksu 58 €

18.8.2017

Jarno Laine p. 044 455 8049

Laivasähkömestarin erikoisammattitutkinto

Rauma, Suojantie 2

4.9.201721.9.2018

Omaehtoinen, M

600 € (sis. tutk.maksun 58 €)

18.8.2017

Jarno Laine p. 044 455 8049

Markku Koivumäki p. 044 455 8045

lentokonetekniikka www.winnova.fi/lentokonetekniikka Koulutuksen nimi

Osoite

EWIS-peruskoulutus ja -ylläpitokoulutus

Ajankohta

Koulutusmuoto

Hinta

Haku päättyy

Lisätiedot

Pori, Tallitie 14 tai sop. mukaan

NonStop

Omaehtoinen, I, P/M

Sopimuksen mukaan

NonStop

Jarkko Laine p. 044 455 8256

Human Factors -peruskoulutus ja -ylläpitokoulutus

Pori, Tallitie 14 tai sop. mukaan

NonStop

Omaehtoinen, I, P/M

Sopimuksen mukaan

NonStop

Jarkko Laine p. 044 455 8256

Ilma-aluksen huoltohenkilöstön lupakirjaan A1, A2 ja B1.1 tähtäävä koulutus

Pori, Tallitie 14 tai sop. mukaan

NonStop

Omaehtoinen, I, P/M

Sopimuksen mukaan

NonStop

Jarkko Laine p. 044 455 8256

Luonto- ja ympäristöala, Metsätalous

www.winnova.fi/metsa

12

Facebookissa @WinNovaLeko

Koulutuksen nimi

Osoite

Hirsirakentamisen jatkokurssi

Instagramissa @winnova_metsa

Facebookissa @WinNovaMetsa

Ajankohta

Koulutusmuoto

Hinta

Haku

Lisätiedot

Ulvila, Sahalahdentie 57

11.9.22.9.2017

Omaehtoinen, M

250 €

15.8.2017

Tero Lehtonen p. 044 455 8022

Luontokartoittajan eat

Ulvila, Sahalahdentie 57

18.12.20178.11.2019

Omaehtoinen, M

Lukukausimaksu 120 € + 58 €

31.10.2017

Janne Lampolahti p. 044 455 8021

Marjaneuvojan peruskurssi

Ulvila, Sahalahdentie 57

4.9.22.9.2017

Omaehtoinen, M

150 €

25.8.2017

Maarit Järvinen p. 044 455 8013

Metsäalan pt, metsurimetsäpalvelujen tuottaja

Ulvila, Sahalahdentie 57

9.1.2018 - 13.1.2019

Omaehtoinen, M

Tutkintomaksu 58 €

8.12.2017

Jani Kujansuu p. 044 455 8017

Metsäalan pt, metsäkoneenkuljettaja

Ulvila, Sahalahdentie 57

28.8.201729.5.2019

Omaehtoinen, M

Tutkintomaksu 58 €

15.8.2017

Maarit Järvinen p. 044 455 8013

Riistamestarin eat

Ulvila, Sahalahdentie 57

11.12.2017 22.11.2019

Omaehtoinen, M

Lukukausimaksu 120 € + 58 €

31.10.2017

Juha Virtanen p. 044 455 8037

Sienineuvojan peruskurssi

Ulvila, Sahalahdentie 57

21.8.8.9.2017

Omaehtoinen, M

250 €

11.8.2017

Maarit Järvinen p. 044 455 8013


Turvallisuusala www.winnova.fi/turvallisuus Koulutuksen nimi

Osoite

Korkeanpaikan työskentelyn peruskurssi yrityksille

Pori, Ilmailuopistontie 226

Lukkosepän at

Instagramissa @winnova_turvallisuus

Haku

Facebookissa @WinNovaTurvallisuus

Ajankohta

Koulutusmuoto

Hinta

Lisätiedot

Avoin

Omaehtoinen

Kysy tarjousta

Pori, Raja-Hiltantie 4

19.9.201726.11.2018

Omaehtoinen/ Oppisopimus

358 € (sis. tutk.maksu 58 €)

Toimisto- ja virastotyön turvallisuuskoulutus yrityksille

Sopimuksen mukaan

Avoin

Omaehtoinen

Kysy tarjousta

Turvallisuusalan pt

Pori, Raja-Hiltantie 4

3.9.20174.10.2018

Omaehtoinen

Tutkintomaksu 58 €

Uhkaavan asiakkaan kohtaaminen

Sopimuksen mukaan

Avoin

Omaehtoinen

Kysy tarjousta

Vahtimestari, turvallisuusvalvoja

Pori, Raja-Hiltantie 4

3.9.20174.10.2018

Omaehtoinen/ Oppisopimus

Tutkintomaksu 58 €

11.8.2017

Päivi Rosenqvist p. 044 455 8181

Virastomestarin at

Pori, Raja-Hiltantie 4

25.9.201731.12.2018

Omaehtoinen

308 € (sis. tutk.maksu 58 €)

7.9.2017

Anne Heikola p. 044 455 8161

Väestönsuojan tarkastajakoulutus

Pori, Liisankatu 20

11.9.10.11.2017

Omaehtoinen

2 570 €

31.8.2017

Vesa Duldin p. 044 455 8213

As1 alkusammutuskoulutus yrityksille (SPEK)

Sopimuksen mukaan

Avoin

Omaehtoinen

Kysy tarjousta

Vesa Duldin p. 044 455 8213

Matkailualan turvallisuuspassi yrityksille (SPEK)

Sopimuksen mukaan

Avoin

Omaehtoinen

Kysy tarjousta

Vesa Duldin p. 044 455 8213

Sosiaali-ja terveysalan turva- Sopikorttikoulutus yrityksille muksen (SPEK) mukaan

Avoin

Omaehtoinen

Kysy tarjousta

Susanna Porri p. 044 455 8328

Toiminnallinen tulityökoulutus yrityksille (SPEK)

Pori, Ilmailuopistontie 226

Avoin

Omaehtoinen

Kysy tarjousta

Vesa Duldin p. 044 455 8213

Työturvallisuuskoulutukset yrityksille

Sopimuksen mukaan

Avoin

Omaehtoinen

Kysy tarjousta

Vesa Duldin p. 044 455 8213

Vesa Duldin p. 044 455 8213 31.8.2017

Kari Pyykönen p. 044 455 8303 Vesa Duldin p. 044 455 8213

11.8.2017

Päivi Rosenqvist p. 044 455 8181 Vesa Duldin p. 044 455 8213

Suunnaksi Pelastusharjoitusalue

L

änsi-Suomen Pelastusharjoitusalue (Ilmailuopistontie 226, Pori) tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet eri kohderyhmille harjoitella onnettomuus-, pelastus- ja ympäristöuhkatilanteita. Yrityksille ja yhteisöille sekä oppilaitoksille voidaan järjestää alueella mm. paloturvallisuus-, ensiapu- tai yleistä turvallisuuskoulutusta. Turvallinen työpäivä -koulutuskokonaisuus ja henkilöstön tyky-päivä rakennetaan yrityksen toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Facebookissa @Pelastusharjoitusalue

Kysy lisää! Turvallisuusalan koulutusten yritysmyynti: Koulutusvastaava Vesa Duldin p. 044 455 8213 www.winnova.fi/peha

13


Laboratorioala, Prosessiteollisuus

Instagramissa @winnovaprosessi

www.winnova.fi/laboratorioala_prosessiteollisuus Koulutuksen nimi

Osoite

Ajankohta

Koulutusmuoto

Hinta

Haku

Laboratorioalan pt

Prosessiteollisuuden pt

Lisätiedot

Pori, Professorintie 5

14.8.2017 alk./ NonStop

Omaehtoinen tai oppisopimus, P

Tutkintomaksu 58 €

Nonstop

Lenita Lagerbom p. 044 455 8080, Hanna Salminen p. 044 455 8094

Pori, Professorintie 5

14.8.2017 alk./ NonStop

Omaehtoinen tai oppisopimus, P

Tutkintomaksu 58 €

Nonstop

Hanna Salminen p. 044 455 8094, Lasse Rinko p. 044 455 7998

Puuala, Pintakäsittelyala www.winnova.fi/puuala_pintakasittely Koulutuksen nimi

Osoite

Ajankohta

Koulutusmuoto

Hinta

Haku

Lattiamestarin eat

Pori, Raja-Hiltantie 4

NonStop

Omaehtoinen, P

Tutkintomaksu 58 €

Nonstop

Jussi Westerlund p. 044 455 7330, Isto Jokinen p. 044 455 7909

Lattiapäällystäjän at

Pori, Raja-Hiltantie 4

NonStop

Omaehtoinen tai oppisopimus, P

Tutkintomaksu 58 €

Nonstop

Jussi Westerlund p. 044 455 7330, Isto Jokinen p. 044 455 7909

Maalarimestarin eat

Pori, Raja-Hiltantie 4

NonStop

Omaehtoinen, P

Tutkintomaksu 58 €

Nonstop

Jussi Westerlund p. 044 455 7330, Isto Jokinen p. 044 455 7909

Maalarin at

Pori, Raja-Hiltantie 4

NonStop

Omaehtoinen tai oppisopimus, P

Tutkintomaksu 58 €

Nonstop

Jussi Westerlund p. 044 455 7330, Isto Jokinen p. 044 455 7909

Pintakäsittelyalan pt, Metallituotteiden pintakäsittelyn osaamisala (pintakäsittelijä)

Pori, Professorintie 5

NonStop

Omaehtoinen Tutkintomaksu tai 58 € oppisopimus P

Nonstop

Isto Jokinen p. 044 455 7909, Jussi Westerlund p. 044 455 7330

Pintakäsittelyalan pt, Rakennusten pintakäsittelyn osaamisala (lattiapäällystäjä tai maalari)

Pori, Raja-Hiltantie 4

NonStop

Omaehtoinen tai oppisopimus, P

Nonstop

Jussi Westerlund p. 044 455 7330, Isto Jokinen p. 044 455 7909

Facebookissa @WinNovaPuuala

Instagramissa @winnova_puuala

Tutkintomaksu 58 €

Lisätiedot

Instagramissa @winnovapinta

hakeutuminen ja Koko koulutustarjontamme www.winnova.fi/koulutukset

14


sähkö- ja automaatiotekniikka www.winnova.fi/sahko Koulutuksen nimi

Osoite

Ajankohta

Koulutusmuoto

Hinta

Haku

ATEX-koulutus

Pori, Professorintie 5

20.10.2017

Omaehtoinen

255 €

6.10.2017

Ismo Eskelinen p. 044 455 7964

ATEX-koulutus

Rauma, Satamakatu 19

22.1.2018

Omaehtoinen

255 €

10.1.2018

Ismo Eskelinen p. 044 455 7964

Automaatioasentajan at

Pori, Ulasoorintie 6

NonStop

Omaehtoinen/ Oppisopimus

450 € + 58 € oppisopimuksella tutk.maksu 58 €

NonStop

Arto Nurmi p. 044 455 7975

Automaatioyliasentajan eat

Pori, Ulasoorintie 6

NonStop

Omaehtoinen/ Oppisopimus

600 € + 58 € oppisopimuksella tutk.maksu 58 €

NonStop

Arto Nurmi p. 044 455 7975

Jännitetyöt <1000V

Pori, Ulasoorintie 6

15.9.2017

Omaehtoinen

160 €

1.9.2017

Ismo Eskelinen p. 044 455 7964

Jännitetyöt <1000V

Rauma, Satamakatu 19

13.11.2017

Omaehtoinen

160 €

30.10.2017 Jukka Kronbäck p. 044 455 8255

Käyttöönottotarkastukset ja mittaukset

Pori, Ulasoorintie 6

8.9.2017

Omaehtoinen

160 €

25.8.2017

Ismo Eskelinen p. 044 455 7964

Käyttöönottotarkastukset ja mittaukset

Rauma, Satamakatu 19

27.11.2017

Omaehtoinen

160 €

15.11.2017

Ismo Eskelinen p. 044 455 7964

Käyttöönottotarkastukset ja mittaukset

Rauma, Satamakatu 19

16.4.2018

Omaehtoinen

160 €

6.4.2018

Ismo Eskelinen p. 044 455 7964

Pylväästä alaslaskukoulutus

Laitila, Turuntie 9

25.9.2017

Omaehtoinen

255 €

15.9.2017

Jukka Kronbäck p. 044 455 8255

Pylväästä alaslaskukoulutus

Laitila, Turuntie 9

21.5.2018

Omaehtoinen

255 €

14.5.2018

Jukka Kronbäck p. 044 455 8255

Siemens CLASSIC - S7-300/400 peruskurssi

Pori, Ulasoorintie 6

9. - 13.10. 2017

Omaehtoinen

1 750 €

28.9.2017

Arto Nurmi p. 044 455 7975

Siemens CLASSIC - S7-300/400 peruskurssi

Pori, Ulasoorintie 6

14. - 18.5. 2018

Omaehtoinen

1 750 €

3.5.2018

Arto Nurmi p. 044 455 7975

Siemens LOGO-peruskurssi

Pori, Ulasoorintie 6

10.11.2017

Omaehtoinen

225 €

Siemens LOGO-peruskurssi

Pori, Ulasoorintie 6

16.3.2018

Omaehtoinen

225 €

3.3.2018

Arto Nurmi p. 044 455 7975

Siemens TIA - S7-300/400 peruskurssi

Pori, Ulasoorintie 6

5. - 9.2. 2018

Omaehtoinen

1 750 €

20.1.2018

Arto Nurmi p. 044 455 7975

Sähkö- ja automaatiotekniikan Pori, Ulasoopt rintie 6

NonStop

Oppisopimus

Tutkintomaksu 58 €

NonStop

Manu Sookari p. 044 455 7982

Sähkö- ja automaatiotekniikan Rauma, pt Satamakatu 19

NonStop

Oppisopimus

Tutkintomaksu 58 €

NonStop

Marko Lindholm p. 044 455 8258

Sähköasentajan at

NonStop

Omaehtoinen

450 € + 58 €

NonStop

Ismo Eskelinen p. 044 455 7964

Pori, Ulasoorintie 6

Lisätiedot

28.10.2017 Arto Nurmi p. 044 455 7975

15


Sähköasentajan at

Pori, Ulasoorintie 6

NonStop

Oppisopimus

Tutkintomaksu 58 €

NonStop

Ismo Eskelinen p. 044 455 7964

Sähköturvallisuustutkinto ST1; ST2 tai ST3

Rauma, Satamakatu 19

16.11.2017

Omaehtoinen

160 €

6.11.2017

Jukka Kronbäck p. 044 455 8255

Sähköturvallisuustutkinto ST1; ST2 tai ST3

Rauma, Satamakatu 19

19.4.2018

Omaehtoinen

160 €

10.4.2018

Jukka Kronbäck p. 044 455 8255

Sähköturvallisuustutkinto ST1; ST2 tai ST3

Pori, Ulasoorintie 6

16.11.2017

Omaehtoinen

160 €

6.11.2017

Manu Sookari p. 044 455 7982

Sähköturvallisuustutkinto ST1; ST2 tai ST3

Pori, Ulasoorintie 6

19.4.2018

Omaehtoinen

160 €

10.4.2018

Manu Sookari p. 044 455 7982

Sähköturvallisuustutkintoon ST1; ST2 tai ST3 valmentava

Pori, Ulasoorintie 6

22.3.2018

Omaehtoinen

325 €

10.3.2018

Manu Sookari p. 044 455 7982

Sähköturvallisuustutkintoon ST1; ST2 tai ST3 valmentava

Rauma, Satamakatu 19

19.10.2017 22.3.2018

Omaehtoinen

325 €

6.10.2017 10.3.2018

Jukka Kronbäck p. 044 455 8255

Sähköverkkoalan eat

Laitila, Turuntie 9

NonStop

Omaehtoinen 600 € + 58 € tai oppisopimus oppisopimuksella tutk.maksu 58 €

NonStop

Jukka Kronbäck p. 044 455 8255

Sähköverkkoasentajan at

Laitila, Turuntie 9

NonStop

Omaehtoinen tai oppisopimus

450 € + 58 € oppisopimuksella tutk.maksu 58 €

NonStop

Jukka Kronbäck p. 044 455 8255

Sähköyliasentajan eat

Pori, Ulasoorintie 6

NonStop

Omaehtoinen 600 € + 58 € tai oppisopimus oppisopimuksella tutk.maksu 58 €

NonStop

Ismo Eskelinen p. 044 455 7964

Sähkötyöturvallisuus SFS6002

Pori, Professorintie 5

25.8.2017 6.10.2017 20.11.2017

Omaehtoinen

160 €

11.8.2017 22.9.2017 6.11.2017

Ismo Eskelinen p. 044 455 7964

Sähkötyöturvallisuus SFS6002

Rauma, Satamakatu 19

11.9.2017 11.12.2017 2.2.2018 9.4.2018 14.5.2018

Omaehtoinen

160 €

31.8.2017 28.11.2017 21.1.2018 26.3.2018 30.4.2018

Jukka Kronbäck p. 044 455 8255

Sähkötyöturvallisuus SFS6002

Laitila, Turuntie 9

30.10.2017 5.3.2018

Omaehtoinen

160 €

17.10.2017 22.2.2018

Jukka Kronbäck p. 044 455 8255

tieto- ja tietoliikennetekniikka

www.winnova.fi/tietoliikenne

16

Koulutuksen nimi

Osoite

Cisco CCNA

Ajankohta

Koulutusmuoto

Hinta

Haku

Lisätiedot

Pori, Ulasoo- 4.9.2017 alk. rintie 6 (kesto n. 2 v)

Omaehtoinen, I/M

600 € + 58 €

NonStop

Kimmo Liljeroos p. 044 455 8169, Vesa Valkeapää p. 044 455 7984

Tieto- ja tietoliikennetekniikan at

Pori, Ulasoo- 4.9.2017 alk. rintie 6 (kesto n. 2 v)

Omaehtoinen tai oppisopimus, I/M

450 € + 58 € oppisopimuksella tutk.maksu 58 €

NonStop

Kimmo Liljeroos p. 044 455 8169, Vesa Valkeapää p. 044 455 7984

Tieto- ja tietoliikennetekniikan eat

Pori, Ulasoo- 4.9.2017 alk. rintie 6 (kesto n. 2 v)

Omaehtoinen, I/M

600 € + 58 €

NonStop

Kimmo Liljeroos p. 044 455 8169, Vesa Valkeapää p. 044 455 7984


rakentaminen, talotekniikka

www.winnova.fi/rakentaminen Koulutuksen nimi

Osoite

Ajankohta

Koulutusmuoto

Hinta

Haku

Kiinteistöpalvelujen at

Lisätiedot

Pori, Professorintie 5

18.9.2017 - 6.7.2018

Omaehtoinen tai oppisopimus, P

Tutkintomaksu 58 €

6.9.2017

Kalervo Luodetlahti p. 044 455 7506, Janne Koskela p. 044 455 7313

Kunnossapidon tutkintoon valmistava koulutus

Pori

18.9.2017 alk.

Työvoimakoulutus, P

Maksuton

25.8.2017

Jyrki Karimaa p. 044 455 7868, Juhani Nygren p. 044 455 8443

Maarakennusalan at

Pori, Luuta-Kreetantie 1

4.9.2017 alk.

Omaehtoinen

Viranomaismaksut + tutkintomaksu 58 €

Maarakennusalan at

Pori, Luuta-Kreetantie 1

NonStop

Oppisopimus

Tutkintomaksu 58 €

Maarakennusalan at

Laitila, Turuntie 9

17.1.2018 alk.

Omaehtoinen

Viranomaismaksut + tutkintomaksu 58 €

Maarakennusalan at

Laitila, Turuntie 9

NonStop

Oppisopimus

Tutkintomaksu 58 €

NonStop

Mika Laivola p. 044 455 8242

Putkiasentajan at

Pori, Professorintie 5/ Rauma

9.10.2017 alk.

Omaehtoinen tai oppisopimus

120 € + 58 € oppisopimuksella tutk.maksu 58 €

24.9.2017

Arto Rautakallio p. 044 455 8247

rakennusalan pt, Maarakennuskoneenkuljettaja

Pori, Luuta-Kreetantie 1

NonStop

Oppisopimus

Tutkintomaksu 58 €

NonStop

Ari Granroth p. 044 455 8075, Juha Haanpää p. 044 455 8229

rakennusalan pt, Maarakennuskoneenkuljettaja

Laitila, Turuntie 9

NonStop

Oppisopimus

Tutkintomaksu 58 €

NonStop

Mika Laivola p. 044 455 8242

Suunnitteluassistentin at

Pori, Luuta-Kreetantie 1

4.9.2017 alk.

Omaehtoinen 200 € + 58 € tai oppisopimus oppisopimuksella tutk.maksu 58 €

NonStop

Matti Kyytinen p. 044 455 8238

Talonrakennusalan at

Pori, Luuta-Kreetantie 1

NonStop

Omaehtoinen tai oppisopimus

Tutkintomaksu 58 €

NonStop

Markku Heino p. 044 455 8110

Tietokoneavusteinen piirtäminen CAD

Pori, Luuta-Kreetantie 1

24.10.2017 alk.

Omaehtoinen

120 €

15.10.2017

Matti Kyytinen p. 044 455 8238

Tiedustele Ari Granroth vapaita p. 044 455 8075, paikkoja! Juha Haanpää p. 044 455 8227 NonStop

Ari Granroth p. 044 455 8075, Juha Haanpää p. 044 455 8228

20.12.2017 Mika Laivola p. 044 455 8242

3D-havainnekuva: Arkkitehti- ja suunnittelutoimisto Martin Wolff/Tiina Heino

WinNovan Tähti porin asuntomessuille 2018

W

inNovan Tähti on yksi Porin vuoden 2018 asuntomessualueelle rakennettavista taloista. Tarkoituksena on rakentaa pääosin opiskelijatyönä täysin esteetön, uudistuvaa energiaa hyödyntävä talo. Rakennettava talo on ns. noppa-talo (kaksikerroksinen kompakti tyyppitalo) + yksikerroksinen autotalli ja pihasauna, pinta-ala 251,1 m2 ja tontti 562 m2.

Tervetuloa Poriin Karjaranta21asuntomessuille 13.7.-12.8.2018!

lisätiedot ja videoita www.winnova.fi/winnovantahti Koulutuspäällikkö Juhani Nygren p. 044 455 8443

17


Kone-, metalli- ja energiatekniikka (Teknologia) www.winnova.fi/kome Koulutuksen nimi

Osoite

Hitsaajamestarin eat

Facebookissa @WinNovaTeknologia

Ajankohta

Koulutusmuoto

Hinta

Haku

Pori, Ulasoorintie 14

NonStop

Työvoimakoulutus, P

Maksuton

NonStop

Jorma Humisto p. 044 455 8214

Hitsaajan koulutus

Rauma, Satamakatu 19

NonStop

Työvoimakoulutus, P

Maksuton

NonStop

Joni Virtanen p. 044 455 8207

Hitsaajan koulutus

Laitila, Turuntie 9

NonStop

Työvoimakoulutus, P

Maksuton

NonStop

Joni Virtanen p. 044 455 8207

Hitsauspaja

Pori, Ulasoorintie 14

NonStop

Työvoimakoulutus, P

Maksuton

NonStop

Teemu Valkama p. 044 455 8184

Kone- ja tuotantotekniikan pt, koneistaja

Pori, Ulasoorintie 12

NonStop

Työvoimakoulutus, P

Maksuton

NonStop

Esa Santala p. 044 455 8226

Kone- ja tuotantotekniikan pt, Rauma, koneistaja Satamakatu 19

NonStop

Työvoimakoulutus, P

Maksuton

NonStop

Esa Santala p. 044 455 8226

Kone- ja tuotantotekniikan pt, Rauma, levyseppähitsaaja Satamakatu 19

NonStop

Työvoimakoulutus, P

Maksuton

NonStop

Joni Virtanen p. 044 455 8207

Kone- ja tuotantotekniikan pt, Laitila, levyseppähitsaaja Turuntie 9

NonStop

Työvoimakoulutus, P

Maksuton

NonStop

Joni Virtanen p. 044 455 8207

Kone- ja tuotantotekniikan pt, Pori, Ulasoolevyseppähitsaaja rintie 14

NonStop

Työvoimakoulutus, P

Maksuton

NonStop

Jorma Humisto p. 044 455 8214

Koneistajamestarin eat

Pori, Ulasoorintie 12

NonStop

Työvoimakoulutus, P

Maksuton

NonStop

Esa Santala p. 044 455 8226

Koneistajan at

Pori, Ulasoorintie 12

NonStop

Työvoimakoulutus, P

Maksuton

NonStop

Esa Santala p. 044 455 8226

Levy- ja hitsausalan at

Pori, Ulasoorintie 14

NonStop

Työvoimakoulutus, P

Maksuton

NonStop

Jorma Humisto p. 044 455 8214

Levy- ja hitsausalan at

Rauma, Satamakatu 19

NonStop

Työvoimakoulutus, P

Maksuton

NonStop

Joni Virtanen p. 044 455 8207

Levy- ja hitsausalan at

Laitila, Turuntie 9

NonStop

Työvoimakoulutus, P

Maksuton

NonStop

Joni Virtanen p. 044 455 8207

Levytyömestarin eat

Pori, Ulasoorintie 14

NonStop

Työvoimakoulutus, P

Maksuton

NonStop

Jorma Humisto p. 044 455 8214

Metallialan täsmäkoulutus

Pori, Ulasoorintie 12 ja 14

NonStop

Työvoimakoulutus, P

Maksuton

NonStop

Esa Santala p. 044 455 8226, Jorma Humisto p. 044 455 8214

Tekniikka tutuksi VAIN NAISILLE! Laitila, Turuntie 9

18.9.6.10.2017

Työvoimakoulutus, P

Maksuton

6.9.2017

Joni Virtanen p. 044 455 8207

Teknologiaosaaminen korkeasti koulutetuille

26.9.2017 - 2.3.2018

Työvoimakoulutus, P

Maksuton

15.9.2017

Joni Virtanen p. 044 455 8207

Rauma, Satamakatu 19/Laitila, Turuntie 9

Lisätiedot

Hitsaajien pätevyys- ja menetelmäkokeita koko Suomessa

P

äteWin Oy tarjoaa yrityksille pysyvien liitosten menetelmien ja niitä suorittavien henkilöiden pätevöintiä ja sertifiointia EU:n painelaitedirektiivin PED 2014/68/EU mukaisesti. PäteWin Oy valvoo pätevöintejä asiakkaiden tarpeiden mukaan Länsirannikon Koulutus Oy:n toimitiloissa sekä tarvittaessa asiakkaiden tuotantotiloissa. Pätevöintilaitoksella on sopimusvalvojia kymmenellä eri paikkakunnalla. Yhteydenotto tapahtuu suoraan kokeen valvojaan.

18

www.winnova.fi/pATEWIN Kysy lisää! Tekninen vastuuhenkilö Timo Reunamo, p. 044 455 7885


Korttikoulutuksia

www.winnova.fi/korttikoulutukset Koulutuksen nimi

Osoite

Ajankohta

Koulutusmuoto

Hinta

Haku

Lisätiedot

AMMATTIPÄTEVYYSJATKOKOULUTUKSET s. 11 Anniskelupassikoulutus ja testi

Liisankatu 20, Pori

13.9., 18.10, 15.11. ja 13.12.2017

Omaehtoinen, P, klo 9-15

120 € (sis. alv 24 %), pelkkä testi 56 €

1 vk ennen

Annika Polvi p. 044 455 7865

Anniskelupassikoulutus

Rauma, Satamakatu 19/ Laitila, Turuntie 9

19.9., 24.10., 22.11., 12.12./ 20.9., 25.10., 21.11.

Omaehtoinen, P

120 € (sis. alv 24 %), pelkkä testi 56 €

1 vk ennen

Marianne Järvenpää p. 044 455 8309

Elintarvikehygienia osaamiskoulutus ja testi (hygieniapassi)

Pori, Luvianpuistokatu 1

29.8., 19.9., 24.10., 14.11., 5.12.2017

Omaehtoinen, P, klo 9-16 (testi klo 15.00)

120 € (sis. alv 24 %), pelkkä testi 56 €

1 vk ennen

Päivi Tikkanen p. 044 455 8369

Elintarvikehygienia osaamiskoulutus (hygieniapassi)

Rauma, Satamakatu 19/

29.8., 26.9., 31.10., 21.11., 19.12./ 5.9., 19.9., 24.10., 28.11.

Omaehtoinen, P

120 € (sis. alv 24 %), pelkkä testi 56 €

1 vk ennen

Tuula Vehanen p. 044 455 8295

Laitila, Turuntie 9

Sähkö- ja automaatiotekniikan kortti- ja lyhytkoulutukset s. 15-16 Trukkikoulutus

Laitila, Turuntie 9

21.9.2017

Omaehtoinen, P

120 €

1 vk ennen

Merja Leino p. 044 455 8152

Trukkikoulutus

Rauma, Satamakatu 19

30.11.2017

Omaehtoinen, P

120 €

1 vk ennen

Merja Leino p. 044 455 8152

Trukkikoulutus

Pori, Ulasoorintie 12

7.9., 23.11.2017

Omaehtoinen, P

120 €

1 vk ennen

Jaana Laitila p. 044 455 7308

13.9., 9.10., 15.11., 11.12.2017

Omaehtoinen, P

110 €

1 vk ennen

Merja Leino p. 044 455 8152

turvallisuusalan kortti- ja lyhytkoulutukset s. 13 Tulityökorttikoulutus

Rauma, Satamakatu 19

Tulityökorttikoulutus

Laitila, Turuntie 9

28.8., 27.9., 30.10., 27.11., 18.12.2017

Omaehtoinen, P

110 €

1 vk ennen

Merja Leino p. 044 455 8152

Tulityökorttikoulutus

Pori, Professorintie 5

6.9., 20.9., 2.10., 19.10., 6.11., 20.11., 7.12.2017

Omaehtoinen, P

110 €

1 vk ennen

Jaana Laitila p. 044 455 7308

Työturvallisuuskorttikoulutus

Laitila, Turuntie 9

23.8., 18.9., 16.10., 22.11., 15.12.2017

Omaehtoinen, P

100 €

1 vk ennen

Merja Leino p. 044 455 8152

Työturvallisuuskorttikoulutus

Pori, Professorintie 5

30.8., 11.9., 25.9., 11.10., 31.10., 13.11., 28.11., 13.12.2017

Omaehtoinen, P

100 €

1 vk ennen

Jaana Laitila p. 044 455 7308

Työturvallisuuskorttikoulutus

Rauma, Satamakatu 19

4.9., 4.10., 8.11., 4.12.2017

Omaehtoinen, P

100 €

1 vk ennen

Merja Leino p. 044 455 8152

Työturvallisuuskorttikoulutus englanniksi tulkattuna/ Occupational Safety Card Training

Pori, Otavankatu 5

29.9, 24.11.2017

Omaehtoinen, P

130 € (sis. alv 24 %)

1 vk ennen /1 wk before

Niina Engblom p . 044 455 8297 Kirsi Aironen p. 044 455 8282

Työturvallisuuskorttikoulutus Puhtausalalle

Rauma, Satamakatu 19

28.11.2017

Omaehtoinen

120 €

19.11.2017

Päivi Hauhtonen p. 044 455 8323

Työturvallisuuskoulutukset yrityksille

Sopimuksen mukaan

Omaehtoinen

Kysy tarjousta

Vesa Duldin p. 044 455 8213

19


Löydä oma suuntasi winnova.fi

merikarvia

KOULUTUSALAT Ajoneuvo- ja kuljetustekniikka

Autoala I Logistiikka Lentokonetekniikka I Merenkulkuala Arkkitehtuuri ja rakentaminen

Maarakennus I Rakennusala I Talotekniikka Elintarvikeala ja biotekniikka Graafinen ja viestintätekniikka Kauneudenhoitoala kasvatus- ja ohjausala Kone-, metalli- ja energiatekniikka Kotitalous- ja kuluttajapalvelut I puhdistuspalvelut Liiketalous ja kauppa I yrittäjyys Luonto- ja ympäristöala I Metsätalous Majoitus- ja ravitsemisala Matkailuala Musiikki (Palmgren-konservatorio)

pomarkku

pori

ulvila

porin seutukunta

luvia

nakkila

Muu tekniikan ja liikenteen alan koulutus

Turvallisuusala

harjavalta

rauman seutukunta rauma

pyhäranta

Prosessi-, kemian- ja materiaalitekniikka

kokemäki

eurajoki

köyliö

eura

Laboratorioala I Pintakäsittelyala Prosessiteollisuus I Puuala

Sosiaali- ja terveysala Sähkö- ja automaatiotekniikka Tekstiili- ja vaatetustekniikka Tieto- ja tietoliikennetekniikka Tieto- ja viestintätekniikka

huittinen

säkylä

Muu koulutus

laitila

Ohjaava ja valmentava koulutus Maahanmuuttajakoulutus

vakka-suomen seutukunta

Lisäksi:

uusikaupunki

vehmaa

taivassalo

Facebookissa @WinNovaKoulutus @WinNovaVerkkoOpo

WinNova järjestää monipuolista ammatillista koulutusta niin nuorille, aikuisille kuin työelämällekin Satakunnassa ja Vakka-Suomessa. Löydät meiltä noin 30 perustutkintoa, noin 100 ammatti- ja erikoisammattitutkintoa sekä paljon muuta lisä- ja täydennyskoulutusta. WinNovassa opiskelee keskimäärin 6000 opiskelijaa ja henkilökuntaa on noin 570.

Instagramissa @winnova_koulutus

#WinNova #WinNova_koulutus

Twitterissä @WinNovaOnline

Korttikoulutukset Lakisääteiset sertifikaatit Kielikoulutukset Työpaikkaohjaajakoulutukset Muu lisä- ja täydennyskoulutus Tutustu myös: www.winnova.fi/lasepro www.winnova.fi/patewin

YouTubessa WinNovaOnline/ Länsirannikon Koulutus Oy WinNova Google+ I LinkedIn I Pinterest I SlideShare I iSSUU

perustutkintojen vapaat paikat Yhteishaussa vapaaksi jääneet perustutkintopaikat ovat kaikille haussa sivuillamme www.winnova.fi/koulutukset (ko. koulutusten otsikoissa merkintä Vapaita paikkoja!) Täydennämme myös ympäri vuoden jo käynnissä olevia perustutkintoryhmiä tilanteen ja tarpeen mukaan. Lisätiedot ja hakeutuminen: www.winnova.fi/jatkuvahaku

www.winnova.fi vaihde p. (02) 623 7100 etunimi.sukunimi@winnova.fi

20

Koko koulutustarjontamme www.winnova.fi/koulutukset

WinNova - Koulutustarjonta syksy 2017  

Tutustu monipuoliseen tarjontaamme ja löydä oma suuntasi tai täydennä aiempaa osaamistasi. Lisätietoja www.winnova.fi/koulutukset

WinNova - Koulutustarjonta syksy 2017  

Tutustu monipuoliseen tarjontaamme ja löydä oma suuntasi tai täydennä aiempaa osaamistasi. Lisätietoja www.winnova.fi/koulutukset

Advertisement