Page 1


OOH-ul Digital Este cea mai eficientă modalitate de a ajunge la consumatorii activi, aflaţi on the go, în afara casei

FLEXIBILITATE Oferă advertiserilor avantajul și posibilitatea de a particulariza mesajul și de a-l adapta la locaţie, circumstanţe, timpul din zi sau ziua din săptămână


Digital OOH Advertising Wink Public Multimedia este o reţea de tip digital signage activă în sectoarele transport public, retail și spaţii publice, cu acoperire în 11 orașe din România.

Activează pe piaţa de publicitate digital OOH și integrează un conţinut informativ și publicitar targetat, care întâmpină eficient atât nevoile audienţei cât și pe cele ale advertiserilor. Portofoliul Wink Public Multimedia cuprinde totemuri digitale, video walluri digitale, ecrane LCD și ecrane gigant, amplasate în locaţii aglomerate și cu timp de așteptare ridicat.


Digital Signage În contextul în care consumatorii călătoresc şi îşi petrec din ce în ce mai mult timp în afara casei, în diferite locaţii cu timp mare de aşteptare, există o multitudine de oportunităţi interesante de a ajunge la consumatori şi de a interacţiona cu ei în aceste locaţii. OOH-ul digital - ecrane digitale în spaţii publice, în locaţii cu timp mare de aşteptare - devine rapid o componentă importantă şi flexibilă de comunicare, iar mediile digitale au, pe segmentul OOH, cea mai mare capacitate şi abilitate de a targeta consumatorii, la timpul şi momentul potrivit.


TRANSPORT PUBLIC Reţeaua digitală acoperă, pe sectorul TRANSPORT PUBLIC, 9 orașe din România și oferă pe cele peste 800 de ecrane digitale instalate în interiorul mijloacelor de transport în comun (autobuze și tramvaie) și staţii un conţinut multimedia dinamic și targetat care angajează audienţa și o încurajează să folosească activ timpul petrecut pe perioda călătoriei.

Wink Public Multimedia atinge o audienţă captivă de peste 1 milion de persoane zilnic

Arad

Craiova

10 ecrane digitale în 10 tramvaie

10 ecrane digitale în 10 autobuze

Bacău

Iași

10 ecrane digitale în 10 autobuze

150 ecrane digitale în 100 de autobuze şi tramvaie

București 500 ecrane digitale în 500 autobuze

Buzău 10 ecrane digitale în 10 autobuze

Constanţa 100 ecrane digitale în 100 autobuze

Vaslui 8 ecrane digitale în 8 autobuze

Suceava 15 ecrane digitale în 15 autobuze


Conţinut Informaţiile difuzate pe ecranele digitale Wink sunt împărţite, de regulă, în 3 grupuri de conţinut

Rubricile informative sunt furnizate în parteneriat cu Mediafax Group

infotainment

conţinut comercial

informare călători*

conţinut cu privire la oră, vreme, curs valutar, știri, rubrici informative şi de divertisment

promovare produse și promoţii mesaje interactive inserţii dedicate promovării ONG-urilor, asociaţiilor studenţești, organizaţiilor și instituţiilor publice.

ora, numărul mijlocului de transport, legături, timp estimat până la venirea următorului mijloc de transport în comun, traseu mesaje informative pentru și privind călătorii, din partea regiilor de transport public

* valabil doar în anumite orașe, pe sectorul transport public


Călătorie plăcută! Serviciul de informare pentru călători este o componentă a platformei de digital signage Wink Public Multimedia și permite afișarea de informaţii cu privire la ora, staţiile următoare, legături de linie, dar și anunţarea, în staţii, a următorului mijloc de transport în comun și a minutelor până la sosirea lui.

16:43

28

16:43

STAŢIA CURENTĂ

URMĂTORUL AUTOBUZ

SALA SPORTURILOR

41

3min

28

2min

STAŢILE URMĂTOARE

MOLDOVA HOTEL EUROPA TG. CUCU


RETAIL Pe segmentul RETAIL, Wink oferă soluţii de comunicare ce implică interactivitate, transmitere de informaţie instant și oportunităţi creative adaptate sectorului digital OOH. La nivelul centrelor comerciale, Wink administrează spaţiul publicitar desemnat de ecranele digitale existente în centrele comerciale ale Iulius Group din orașele Iași, Suceava, Timișoara și Cluj.


Îmbină cele mai creative idei cu flexibilitatea digitală Wink Public Multimedia furnizează, într-o manieră fexibliă, fiabilă și centralizată, un conţinut informativ și publicitar în timp real. Utilizează eficient componenete de GPS Trigger și Time Trigger, astfel încât oferă advertiserilor avantajul expunerii mesajului la momentul și locaţia dorită.


Digital Signage Soluţia de digital signage (hardware și software), implementarea și mentenanţa este oferită de CITV Digital Media. Toate componentele disponibile în cadrul softului dezvoltat de CITV Digital Media sunt scalabile și customizabile și pot fi adăugate, eliminate sau utilizate separat, în funcţie de nevoile de comunicare ale clientului.

Crearea de conţinut

Managementul informaţiei

Producţia și încărcarea conţinutului multimedia Interfaţare cu dispozitive sau componente software și hardware standard pentru diferite industrii și sectoare

Transmiterea şi difuzarea informaţiei


0740 666 609

wink.ro, wink@publicmultimedia.ro

Wink Public Multimedia | digital signage network & SaaS  

Wink Public Multimedia | digital signage network & SaaS

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you