Page 1

GROENE HILLEDIJK & BEIJERLANDSELAAN

nov 2012

Nieuwsbrief Winkelboulevard Zuid

Grote intocht van Sinterklaas op Winkelboulevard Zuid! Zaterdag 17 november – Voor je het weet is het zo ver en komen de Sint en zijn Pieten weer naar Nederland. Dit jaar slaan zij de Winkelboulevard Zuid niet over. Op het Horecaplein en het Strijenseplein komt een Pietenparcours, optredens van de welbekende Naomi en een grote Sinterklaasshow met een echte ‘Meet & Greet’ met Sinterklaas. Een middagvullend programma voor groot en klein.

17 november

Het programma: 13.00 uur

Start knutselroute en Pietenparcours Op de Knutselroute (Strijensestraat) kunnen alle kinderen geschminkt worden, smullen van taai taai en warme chocolademelk, versieren ze Pietenzakken en nog veel meer. Op het Pietenparcours kunnen kinderen hun Pieten kwaliteiten testen door acrobatische acts te oefenen (Strijensestraat).

13.30 uur Gastoptreden Naomi Zangeres Naomi verzorgt op het podium op het Strijenseplein een spetterend optreden met onder andere liedjes van K3! 14.00 uur

HET

Sinterklaasshow ‘Oh kom er eens kijken’ Presentator Ruud Wijsman verzorgt een 120 minuten durende show vol Sinterklaas liedjes en speciale Sinterklaasspelletjes, zoals Het Pakjes-Stapelspel, Pepernoten-race en nog veel meer! Een wervelende show waar kinderen aan mee kunnen doen.

TE O R G SINTERKLAAS L

PE R S E T T LE

!

KIJK SNEL OP DE ACHTERKANT HOE JE HIERAAN MEE KUNT DOEN!

15.15 uur Meet & Greet Sinterklaas Sinterklaas komt aan op de Winkelboulevard Zuid. Hij neemt natuurlijk de tijd om de kinderen te ontmoeten samen op de foto te gaan. De foto’s kunnen op 21 november gratis worden opgehaald bij Primera (Groene Hilledijk 161b). 15.45 uur Dag Sinterklaasje Sinterklaas vertrekt, maar de Pieten blijven! 16.00 uur

Prijsuitreiking Groot Letterspel De prijzen voor het Grote Letterspel worden uitgedeeld. Op de achterkant meer uitleg hierover.


HET

GROTE

SINTERKLAAS

LETTER SPEL

d n o r g e t t a Pl r e b m e v o n 17 en zijn gratis! iteit Alle activ

!

‘HET ALBERT HEIJN PLEIN’

Knutselroute

llen Schminck Knutselen Smu

Van maandag 5 november tot donderdag 15 november hangen verschillende letters uit het alfabet in de etalages van winkeliers op de Winkelboulevard Zuid: Groene Hilledijk en Beijerlandselaan. Van deze letters kan een slagzin gemaakt worden. De slagzin vul je in op een speciaal formulier. Te verkrijgen bij de deelnemende ondernemers. Alle kinderen krijgen tot donderdag 15 november de tijd om de slagzin in te vullen en in te leveren bij deelnemende ondernemers. Zaterdag 17 november is de prijsuitreiking om 16.00 uur op het Strijenseplein. De winnaar krijgt een Nintendo DS!

van Optreden met Naomi edjes! i o.a. K3 l STRIJENSESTRAAT

Pietenparcours

r Oh kom e en eens kijk show!

PODIUM

Mini Express

BEIJERLAND

SELAAN

Cadeaus voor groot en klein! Tijdens de intocht zullen onze Pieten gratis krasloten uitdelen.

Deze uitgave is mede mogelijk gemaakt door de stichting en het programmateam Winkelboulevard Zuid. Fotografie Opmaak Drukker Oplage

Aad Hoogendoorn vanPOOK Veenman+ 350 stuks

Winkelboulevard Zuid nieuwsbrief november 2012  

Intocht Sinterklaas op Winkelboulevard Zuid

Winkelboulevard Zuid nieuwsbrief november 2012  

Intocht Sinterklaas op Winkelboulevard Zuid

Advertisement