Page 1

GROENE HILLEDIJK & BEIJERLANDSELAAN

Presentatie definitief ontwerp Horecaplein

In de afgelopen periode hebben de horecaondernemers en deelgemeente nauw samengewerkt om het Horecaplein opnieuw in te richten. Het definitieve plan werd op 25 juni gepresenteerd aan ondernemers en bewoners.

Kijk voor m eer details op winkelbou levardzuid .nl!

Het inrichtingsplan van het Horecaplein aan de Beijerlandselaan wordt vanaf begin januari 2013 opgeknapt. Bij oplevering van het project zal een beter en sfeervoller plein ontstaan, dat gemakkelijk en toegankelijk is voor de bewoners en bezoekers. Enkele opvallende onderdelen van het definitieve plan zijn: De bestrating, kwalitatief natuursteen en het Podium en terras. Er wordt een gemeenschappelijke terrasruimte gecreëerd en onder de bomen aan de Beijerlandselaan komt een podium.

Parkeren 1e half uur slechts € 0,10 Bezoekers van de Winkelboulevard Zuid kunnen het eerste half uur voor slechts € 0,10 parkeren op de Beijerlandselaan en Groene Hilledijk. Het shop&drive-tarief bestaat inmiddels alweer een aantal jaar. De Winkelboulevard Zuid was destijds de eerste straat waar deze regeling ingevoerd werd en dus uniek.

010 ! tarief

Inmiddels is bij alle winkelcentra in Rotterdam betaald parkeren ingevoerd. Stichting Winkelboulevard Zuid start hierom een reclame-offensief om nieuwe bezoekers naar de straat te trekken. Doe ook mee en vertel het uw klanten!

juli 2012

Nieuwsbrief Winkelboulevard Zuid


Nieuwe verkeersindeling Sandelingenplein

De kruising van de Groene Hilledijk en het Sandelingenplein krijgt een nieuwe verkeersindeling. Deze vernieuwing moet straks leiden tot een betere verkeersdoorstroming van het kruispunt. De werkzaamheden duren zo’n drie weken, van dinsdag 3 tot en met vrijdag 20 juli. Betere verkeersdoorstroming Om de verkeersdoorstroming op de kruising van het Sandelingenplein beter te laten verlopen, is het noodzakelijk een aantal verkeersaanpassingen uit te voeren. Op de Groene Hilledijk komt een aparte voorsorteerstrook richting de Bree, daarnaast wordt de verkeerslichteninstallatie aangepast.

Tijdelijke afsluiting en keerlus Tijdens de uitvoering van het project wordt de Groene Hilledijk richting de Bree bij het Sandelingenplein voor het verkeer afgesloten. Om het verkeer op de Groene Hilledijk toch door te laten stromen, wordt ter hoogte van de Groene Hilledijk, huisnummers 257 en 261, een tijdelijke keerlus in de middenberm aangebracht. Hierdoor blijven de winkels en woningen gewoon bereikbaar. De Groene Hilledijk blijft met loopplanken toegankelijk voor voetgangers.

Tweede editie Winkelboulevard krant Vanuit de winkeliersstichting brengen wij u op de hoogte van de uitgave van de tweede editie van de Winkelboulevard Zuid krant. Een krant waarin alleen aanbiedingen, advertenties en advertorials staan van winkeliers die op de Winkelboulevard Zuid zijn gevestigd. Iedere uitgave staat in het teken van één van de vele festiviteiten op de Winkelboulevard. Met een oplage van 50.000 stuks wordt de Winkelboulevard Zuid actiekrant huis-aan-huis verspreid aan alle omwonenden van de Beijerlandselaan en Groene Hilledijk. De krant is volledig in full colour, bestaat uit 8 pagina’s en heeft een tabloid formaat (net als SPITS!, METRO en AD). Na een eerste succesvolle editie rondom Koninginnedag wordt de tweede editie uitgegeven rondom de Fashionboulevard Zuid van zaterdag 8 september aanstaande. De tarieven van de verschillende advertentiemogelijkheden kunt u vinden op de website www.winkelboulevardzuid.nl, net als de vorige editie van de krant. Indien u ook wilt adverteren in de Winkelboulevard Zuid krant dan kunt u mailen naar info@winkelboulevardzuid.nl.


Model gezochlen t! Zaterdag 8 september 2012:

Fashionboulevard Zuid Vierde editie van het mode-evenement op Winkelboulevard Zuid Op zaterdag 8 september a.s. organiseert stichting Winkelboulevard Zuid voor de vierde maal het Fashionboulevard Zuid evenement. De ruim 1,2 kilometer lange winkelstraat staat dan volledig in het teken van mode & lifestyle. Ook dit jaar worden ondernemers uitgedaagd de mooiste collectie kleding uit te zoeken en te presenteren aan het publiek op een 10 meter lange catwalk. Naast de catwalk wordt ook een kinderboulevard georganiseerd waar de kleintjes zich vermaken terwijl ouders kunnen genieten van alle koopjes op de braderie.

Gratis promotie voor ondernemers Met dit evenement krijgen alle mode- & lifestyleboetieks op de Groene Hilledijk en Beijerlandselaan de mogelijkheid om hun nieuwe collectie kleding te tonen aan het grote publiek. De stichting regelt voor de deelnemende winkels modellen uit de wijk en met behulp van een professionele presentator wordt niet alleen aandacht besteed aan de kleding die modellen presenteren, maar wordt de naam en het adres van de winkel regelmatig omgeroepen. Modellen gezocht Stichting Winkelboulevard Zuid is nog altijd op zoek naar goede modellen. Dus, ben jij man of vrouw of heb je leuke kinderen, neefjes of nichtjes? Dan zijn we op zoek jou! Aanmelden voor 18 augustus.

Op zaterdag 8 september a.s. worden de modellen dan door een professioneel team van visagisten, castingdirectors en stylisten begeleid en krijgen ze een kijkje achter de schermen van een modeshow! Meld u nu aan! Heeft u een winkel op de Beijerlandselaan of Groene Hilledijk en heeft u een mooie collectie kleding, sieraden of gadgets die u wilt tonen op de catwalk? Of kent u iemand die graag als model wil meewerken? Meld u dan nu aan! Dit kan per e-mail naar info@winkelboulevardzuid.nl of bellen met Martin Fonteine van Rob Sport op 010 - 484 52 68.


JANUARI

FEBRUARI

MEI

JUNI

vrijdag 11 mei: Europa Kijkdagen zaterdag 12 mei: Moederdag zaterdag 26 mei: Internationaal festival maandag 28 mei: Finish Roparun

zaterdag 16 juni: Vaderdag

SEPTEMBER

OKTOBER

zaterdag 8 september: Fashionboulevard Zuid

MAART

APRIL

zaterdag 10 maart: Boekpresentatie Tinus en Bep de Does

zaterdag 7 april: Pasen woensdag 18 april: Ondernemerslounge maandag 23 april: Dag van het Kind maandag 30 april: Koninginnedag

JULI

AUGUSTUS Suikerfeest

8 juni t/m 1 juli: EK Voetbal

NOVEMBER

DECEMBER

zaterdag 17 november: Grote intocht Sinterklaas

Colofon Deze uitgave is mede mogelijk gemaakt door de stichting en het programmateam Winkelboulevard Zuid. Fotografie Opmaak Drukker Oplage

Aad Hoogendoorn vanPOOK Veenman+ 350 stuks

Nieuwsbrief juli 2012  
Nieuwsbrief juli 2012  

Nieuwsbrief van Winkelboulevard Zuid, juli 2012 met oa.; presentatie definitief ontwerp Horecaplein, parkeren 1e half uur voor 0,10 euro, ni...

Advertisement